Борисов е един от тримата кандидат-президенти на ГЕРБ

ГЕРБ обсъжда трима кандидати за предстоящите президентски избори наесен, като единият от тях е премиерът Бойко Борисов, съобщи лично вицепремиерът Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов е един от тримата кандидат-президенти на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ имат двама избираеми кандидата: - Фъндъкова - щото е хубавка и изглежда възпитана. Не е оплюла никого досега. Поне аз не знам. - Юлиан Вучков - щото тоз народ е способен на всякакви дивотии. Като нищо ще го изберем. Ей тъй... само за да видим кво ше стане. Пък и той сам се пробута на мухльото. Иначе... Фидоската направи ми пълни окото... препълва го направо. Само си я представете на среща със Саркози или Медведев! Тез лилипути направо ще се комплексират...

Борисов абдикира. Това е мъжът, по който си припадаха журналистки и фризьорки.Оказа се един най- обикновен страхливец.

не е за севте

що се хили така?? да не си е купил седми апартамент със заем?

ТОЯ КЛОУН БОЙКО НА КОЙТО СЕ СМЕЕ ЦЯЛА ЕВРОПА АКО ГО ИЗБЕРАТ И ЗА ПРЕЗИДЕНТ НАПРАВО ЕМИГРИРАМ ОТ ТАЯ СМЕШНА ДЪРЖАВА!!!!

За какво и е президент на тая бананова колония,нали си има вече губернатор назначен от "демократичните"американци ,оня Уорлик ..за какво да се трошат излишни пари за избори..?

Ти гледай чифутите да не ти сложат нов генерал-губернатор в Масква, че и Лукашенка няма да те спаси, а за нас българите грижа не бери!

Една работа, за да се оправи, трябва да е съвсем, съвсем объркана. Да няма вече накъде повече. Още много малко и точно така ще стане.

Нали Цецо Рапона щеше да е кандидата на ГЕРБ?

Сега Демагозите си прехвърлят номинациите! Абе....., Ала бала! И двамата стават! Майтап!

мноооо тапо парче си...ама мноооооооооооо.снощи санувах божко - тиквата кандидат за президент и ти цецо ...видцепрезидент...малееееееееееекав сеир ще сте мале мале ...ни барека ,ни порачковите дилянки ще ви спасят...пална скраб сте ...каде ще се криете цецо...от народната обич се чудя...а?кво ша бачкаш бре катил...кож ще ти изплаща хапартамента...тащата ли?а???еж тапако махаж се писна ми от теб...циба!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако ние изберем за президент човек, който не ни уважава и смята нас за лош материал, значи сме мнаистина такъв. Ако изберем за президент, човек, доказан некадърник и вечно бягащ от отговорност, значи сме много зле. Но е демокрация и ние сами решаваме как да живеем и как искаме да бъдем приети от Европа. Ние сами решаваме съдбата си.

ех тиквооо, тикво зелена, и президент ли вече искаш да ставаш, ти за клошар не ставаш та.. къде си се засилил като див шопар в кооперативно лозе еееи аман?!! как само теб болест та нестигна еи?!

Като чета коментарите напоследък, стигам до извода, че социологията ни е безкрайно корумпирана. Изводът е един на изборите ГЕРБ ще се провали, но аз искам това сега да не е толкова ясно проявено. Необходимо е нещата да станат много зле за да се събеди нацията и да измете боклука който го е натикал в калта.

Няма да се провалят и то не защото народа ги "онича" а защото манипулациите, фалшификациите и милиционерския манталитет е в кръвта им. Тежко на България след такива "честни избори".. ама кой го е еня за Родината......

Пак нови конспиративни теории - от БСП ги разбират тези неща.... Но резултатът е предвидим и ясен- БСП е маргинална партия.

Със сигурност ще спечели кандидат на ГЕРБ.

Със сигурност , тебе ще те вкарат в лудницата , и със сигурност , ГЕРБ са пътници и никога , ама никога няма повече да бъдат на власт .

Има такъв и тоя се нарича Христо Стичков.Бате Ице,ние те подкрепяме.Подкрепяме и Дянков ако бута двореца.Всеки вицепремиер да бутне по нещо.

ББ почти няма шанс или друг, погледнато реално, но виртуално може би. Ако са решили да предложат ББ то това означава, че въобще се отказват от Президентският пост по редица съображения, вие си отговорете защо? Важно е какво ще стане, а не, какво им се иска на Герб. От Герб единствено Кристалина е достойна за този пост, останалото е ала бала. Другите партии не коментирам, защото темата е по същество.

Кристалина от Световната банка ли имаш предвид? Сигурно се шегуваш! Достатъчен ни е другият представител на банката и нейн племенник одиозният екземпляр Симеон Дянков!

Бойко не бегай, не се крий! Стой на фронтовата линия, защото "Тримата другари" или "Тримата от запаса" дебнат да се вдърнат пак на власт! Не вдигай бялото знаме. Те онези само това чакат- на единия му събориха барбекюто, другия гледа бебе, а третият няма вече кво да сече. Стой тук Бойко!

ЩЕ БЪДЕ ЧУДЕСНО АКО ГЕРБ ИЗДИГНАТ КАНДИДАТУРАТА МУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. Ще има невероятен наказателен вот. РАЗГРОМА ЩЕ Е УБИЙСТВЕН.

...интелигентно момче, а пишеш в бъдеще време. Не бъди толкова категоричен, може да не познаеш.

Бойко няма моралното право да се кандидатира за президент, защото в министерския съвет ще настъпи хаос, а в държавата престъпниците ще си правят къквото си искат. Бойко много добре знае, че е достатъчно за президент да бъде предложен човек с чисто минало и да не е свързан със службите. После ще бъде по лесно !

Не говори за морално право,особено що се отнася до Бойко. Навремето като кмет той видя,че не е за неговата уста лъжица,напусна поста и побегна към изборите за власт в държавата. Но като премиер той видя още по-дебелия йух и съм сигурен,че пак ще абдикира и ще побегне към синекурния,но престижен пост на държавен глава...

ало дира и ви ли сте гербери бе да ви е.....а и вас!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ, ЗАЩОТО НЕ ВИЖДАМ ПОДХОДЯЩА ЕРУДИРАНА ЛИЧНОСТ, С ВИЗИЯ И ДАР СЛОВО.

няма значение кои ще е кандидата!победителя ще е от ГЕРБ!!!

Това и в сънищата ти няма да стане .ДОЛУ ГЕРБ

Личи си че си мъжкарче, затуй се примири, покажи, че си малко поумнял. И на сън и на яве ГЕРБ ще победи и на следващите избори, това е положението. Не си разстройвай здравето.

В този смисъл е прав "до млади хора от други"!И аз смятам,че не по-малко от 60% от гласовете ще са негови!Няма да има даже и балотаж!Той просто се доказа ,въпреки някой крясъци от страна на леви-чарите!

Това и в сънищата ти няма да стане , освен , ако грубо се манипулират и фалшифицират резултатите от изборите- основен патент на герб . Колкото хора познавам , а те са страшно много , такова ми е естеството на работата , почти никой не подкрепя Рапонестият .И не са само те , а и техните близки , познати , колеги и т. н. Така , че си налягай парцалите и беж да те няма , увехнало герберче .

ха ха ха...мутробесепарчето нещо се нервира. Само като чуе за Бойко и косите му се изправят, сякаш му е за първи път. А Бойко си ги бие на изборите както си желае, без натягане и реклами. Рекламите му ги правят от БСП и разни 0007...

Мисля, че и като премиер Борисов се изложи достатъчно и в личен и в международен план и за да му (и ни) бъде пълна излагацията остава и президент да стане. Но в Абсурдистан всичко е възможно. То не стига, че за две години успя да спре каквото и да било развитие на държавата, не стига, че ни върна поне 20 години назад, а сега, като(и ако) стане президент с цялото си "величие" току-виж се вживял и в ролята на Пиночет!

Мъжете в България яко се кефят на жени политички,особено ако са чаровни хубавици.Затова ако искате да спечелите изборите, намерете някоя ,която да наелектризира мъжкия електорат!

напълно съгласен с "пловдив"

В момента Борисов разполага само с трима верни хора от герберите, на които може да разчита.Това са Цветанов, Фандъкова, цачева и самия себе си ББ.Логично е да се кандидатира за президент, тъй като тази институция е скопена и има само представителни функции.А това е тъкмо за него- дасе перчи, да надува мускули, да реже ленти дори при откриване и на тоалетни.Трябва само да се научи по-малко да говори пред трибуни, тъй като коефициента му на интелегентност го злепоставя.

това значи, че и Петров(Алексей) влиза в играта

По добре Слави Трифонов,Президент от колкото Б.Б

Така е. Ако ще е шоу, Слави поне вече го умее.

Фидоската е най добра за тоя пост. Мечтата на султана, поне че оправи отношенията с арабския свет, а за да я израниме, че требе на секо кюше да има по пет дюнера. УБАВЦИ.

Тука , пишещите в полза на ГЕРБ са едни и същи платени подлоги на щат в централата на ГЕРБ , и по- специално от младежкото герб .Ние си ги знаем- едни и същи са у, пишещи под различни никове и са не повече от трима- четирима . Кого ще заблуждават тия кухи милиционерчета ...Колкото и да пишат ,ако ще и 10000 коментара , това няма да спаси вечният крах на ГЕРБ .

Няма ли нещо за пенсионерския ГЕРБ?! - Да изкараме и ние някой лев с писане?! Миро Мазния предлагаше пенсионерите да следят и докладват за цените срещу един чай, Боко няма ли да ни отпусне по едно кучешко кебапче да пишем за него? Всички нападате комунистите и червените, но по- червени боклуци, събрани неосъществени некадърници, с болни амбицци , на друго място не е имало събрани в историята ни - освен в ГЕРБ. А това,че някой не е сляп за некъдърността на сегашното правителство,не значи ,че непременно е червен и комунист! Изберете три в едно! Това е човека - президент, премиер и кмет на София. Другите в България кучета ги яли! Пък да видим тогава ,кой е предишния и кой ще му е виновен? Гответе се за президентска република, в задния двор на Европа!

Ь бе вие 9% нямате,а как ги виждаш тези 99!Ти какво си въобразяваш,че като чаткате трима човека от сутрин до вечер предварително съчинени глупости за да вземете по 50 лв.та вие сте България!Нещастник!Бойко ще ви размаже с не по-малко от 60-70%!Айде стига простотии!Нямаме време за тъпотии!

Знаеш ли кога тоя мутрафон ще спечели-когато слънцето изгрее от запад , когато слънце огрее там където никога не огрява- демек-НИКОГА .За какви 60-70 процента ми говориш . ХА- ХА- ХА- ХА- смешко .И платените подлоги сте вие , тука трима , четирима младоци от младежкото герб . Мислиш ли , че не знаем . Ай пи адресите ви издават . ГЕРБ са пътници , народът ще го покаже и докаже .Ще ви размажем . Долу ГЕРБ .

Какво се обаждаш и ти. Вашата мечта е да достигнете 3-4% което е много трудна задача. Останалите проценти са за Герб, независимо откъде изгрява слънцето. Предварително благодарим за рекламата, която правиш с писанията си.

ББ ще донесе два плюса: 1. Като президент ще е по-малко вреден, отколкото като премиер. 2. ГЕРБ-а изчезва.

Справедливостта и безплатния секс са химера!

Мерака е реалност.За справедливоста - според това което си дал. За секса не си прав- зависи от годинките и разбирането на нуждите на котето. Не е химера раждащи на 12 г. и женещи се на 33. Живота не е политика. Смърта със сигурност е убийството на пчели. По скоро тяхната липса.Лечението е плътно затваряне на граници , внос износ на семена и плодове. Липса на отрови в земеделието.ХРАНАТА Е ВАЛУТА. Растенията Са ВАЛУТА. СЕМЕНАТА са ВАЛУТА. КОНСЕРВИРАЙТЕ СЕМЕНА ОТ ВАШАТА ГРАДИНА. малко станиол и восък. Природата не търпи глобализация, ние сме родени от многообразието.

Ако ББ се кандидатира все едно се е самоубил.

"Нашият кандидат ще е млад, красив и умен, каза преди дни самият Бойко Борисов." Най-убава ша да е кака Цицка, дори по-убава от "левентите" Цицку и Боку... пък и по-умна, щото е свършила ПУЦ-а ... мдааа

аааа не ония морж ФИДОСОВА е по - хубава.

Ние , над 90 процента от младите хора , мразим ГЕРБ .Хорааа , опомнете се , колкото по- бързо разкараме тия некадърни мутромилиционери , толкоз по- бързо ще излезем от блатото и България ще се роди .България ще пребъде , въпреки най- уродлито крило на БКП- герб .

хаха боко тиквата президен :-) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПОЛИТИКА , А НЕ ЗА ПОЛИТИК. Не се ли напарихте от тоталитаристи?Стига терор и беззаконие !!! ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВОСТ.

АМА НАПРАВО УЖАС! КАКВИ СА ТЕЗИ КАНДИДАТИ!! ББ НЕ СТАВА, НЕ Е ДОРИ ИНТЕЛИГЕНТЕН, ФАНДЪКОВА Е МНОГО МЯУ-МЯУ, А ЦЕЦКАТА ЦАЧЕВА НЯМА ВИЗИЯ, НАПРАВО ЩЕ ИЗПЛАШИ ХОРАТА......, НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ.

ГЕРБ- Гробари на Елита на Република България. Ако българите пак гласуват за тази партия, Маите ще се окажат прави за краят на Света 2012г?!! Хора, този път проявете разум и прокълнете тази партия!

Съгласни.

Аз не виждам друг възможен кандидат!Ако вие виждате:моля!Гласувайте за тях!

Абе, момчевце, много си зле. Смени си очилата, за да видиш къде твоя любим ГЕРБ.

Когато Боко беше кмет ревеше че премиера не дава пари и за това нищо не се прави , като стана премиер зарони крокодилски сълзи че президента го ебава и затова е с вързани ръце . Нужно лие да го направим президент само и само за да видим кои ще му е виновен

Напълно нормално е Б. Борисов да е президент, той е един от типичните българи които са останали в Б-я, с хубав прякор, хубаво минало с добро финансово състояние. Да видим и другите управници, които сме си избрали и ще видим,че сме като един от тях. 1. Станишев- ляв отвсякъде, 2. Сидеров- агресивен, нервен и прави скандали в Европа, 3. Доган- малцинство, интересуващо се от кражба и шмекерия, 4. Я. Янев- корумпиран, зависим, лъжец, свързан с мутрите, 5. Костов- уж демократ, ама същия, скаран и обиден на всички. Е, това не са ли 90% от българите. И само един българин (Царя), поканен в Лондон на кралска сватба, който разбира се всички сега мразят. Как да сме пълноправни европейци тогава.

е да като премиер финансовото му състояние се подобри. Прякора му вярно е хубав "БОКО ТИКВАТА". За миналото няма какво да говорим, а дали ще остане в БГ ... бъдещето ще покаже

Я не говори от името на Пловдив . Кой те е упъномощил , а . Пловдив мрази ГЕРБ

През 2009 / 2010 г. в пленарна зала ГЕРБ и АТАКА гласуваха поправки към НПК, свързани с организираната престъпност ... На 23.04.2010 г. Гоце наложи вето на тези поправки и ги прати към КС ... 23.04 е РД на доцента от ДС ... Може би всичко това е просто едно съвпадение, а не е било подарък към лоялния гражданин от страна на Гоце ?

Че кой друг, ясно е - Бойко Борисов. Стига да пожелае да се кандидатира. По - важен е въпросът доколко е нужна точна такава президентска институция с огромния си бюджет и нищонеправене, дори вредене.

Мишките се страхуват от пороя, а кандидатите ще ви кажа аз Бойко и Цецка президент и вицепрезидент= голямата тайта.

Какъвто народа, такива и управниците. Кумири на нашия народ бяха комунистите, след тях и ченгетата, а накрая и ченгетата. Сега имаме три в едно: кандидат за президент бивш комунист, мутра и ченге!

ДАНО ДА НЕ ГИ ВИЖДАМЕ ВЕЧЕ НИКОГА !

В момента от коментираните в политическото пространство личности има само една, която отговаря на критериите за европейски президент. За да не бъда счетен за агитатор ще спомена само, че е от женски пол, мисля че повечето се досещате. Това, разбира се е лично мое мнение и не искам да се натрапвам за никого. Колкото до Бойко и другите кандидати на ГЕРБ - не виждам никой от тях, като достойна фигура, все пак говорим за лице на нацията (което в случая може да се окаже пълно съвпадение с нивото на по-голяма част от населението ни ;) ).

РЕНЕТА ИНДЖОВА

Ха-ха-ха - БИНГО ;)

НАЙ-ПОСЛЕ ЦВЕТАНОВ СИ ГО ВЪРНА НА БОЙКО КАТО ПОДХВЪРЛИ ЕВЕНТУАЛНАТА МУ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.ХАЙДЕ СЕГА КУЧЕТАТА ДА ПОРЪФАТ И НЕГОВИТЕ МЕСА, ОСВЕН АКО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ с АЕЦ Белене !

подмокриха,защото знаят ,че с президентския мандат се разплита змииското кълбо наречено "правосъдие"!Тогава ще им се потърси отговорност за кражбите през периода на "голямото крадене"-2005-2009 г.Няма страшно:"Но във затвора Станишев,Овчаров,Гагаузов и сие попаднали на хора и станали човеци"!

Прости гербери..Какво значение има Президента за съдебната власт??? С такива наивници ГЕРБ влязоха във властта, с такива наивници съсипаха икономиката заради ниския си професионален интелект, с такива наивници смятат и да съсипят България..

управлявате две години, кой вкарахте в затвора. Да кажем, че българския съд ги пуска, ама вие да ги задържахте. Не съм видяла никой от тия изброените плюс Доган да са вкарани в ареста и да им е повдигнато обвинение. Колко да ви чакаме! 20-30 г. може би. Само си говорите, вие сте от същото котило. Що не вкарате Станишев и Костов,а? Щото ще лъснат милиончетата на Цветелинчето. Но най добре Калитко знае.