Коментари - Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. | Днес.dir.bg

Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г.

Много успехи пожела премиерът в оставка Бойко Борисов на новия държавен глава на влизане в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. | Днес.dir.bg

Коментари

След 5, след 10 - ще видим. Важното теб да забравим и да няма нито един гербераст-изпращач!

Може и да не го изпратим и да се наложи г-н Борисов да почака.

Омръзна ни тоя на снимката, омръзна ни. Докара ни до просешка тояга.

Маце, трябва да си на 90, щом имаш такова величествено понятие за времето? Или обратно?! - На 9. Ама мнооо разбираш от политика! И кой ти диктува?

И на мен ми се ще да напиша както visita, ама реших да н разлайвам кучетата предваритлно.

Важно е Вие да не сте от Изпращите.А и по добре ще е за Вас да сте по далечко.

Може да го изпратим след 5 години,но може и след 10 години! Като Първанов. Всичко зависи от самия Радев.Зависи как ще се представи. Някои формации в България винаги ще твърдят,че той е лош Президент. Без значение какво прави! Те винаги ще го уплюват. Става дума за ГЕРБ,Реформаторски блок и Патриотичния фронт/ръководството му/! Те обаче не са болшинството от гражданите на Република България. ТАКА ЧЕ,БОЙКО ; НЕ КАЗВАЙ ХОП, ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ!

Дано, тази година изпратим мутрите и техните групировки, където им е мястото в затвора, не в парламента!

бате този път и вестниците няма да ви помогнат. народът повече няма да ви търпи. богат беден. нито сте нещо над бедните, нищо професия имате, за никакъв чеп не ставате, освен да крадете, знаем ви пътечките, ясни сте ни .... и от системата този път и те няма да ви спасят... народът рече и отсече... нашият президент ще да е ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, възпитан, еродиран, а не крадец на -сик, мик, ипон, и квото народа се сети... с чужда пита помен лесно се прави... не ми пука... твоята дъщеря е у бг, а останалите, къде са ... немили, недраги... вестници се купуват с пари, ама народа повече

Защо да го изпратим? Аз очаквам след 5 години Радев да се кандидатира за втори мандат и да управлява още 5 години. Поне 10 или 15 години, два или три мандата. По добър президент няма да намерим. Много съм доволен от Радев. Той единствен се срещна с обикновените хора в провинцията и видя в каква мизерия, безпаричие, бедност и безработица живеят БЪЛГАРИТЕ повечето са висшисти в провинцията ни. Само той може да оправи България и никога няма да предаде България и да се продаде на други както го направи соросоида Плевела......

Аз пък се надявам ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ НИЕ ДА ПОИСКАМЕ ТОЙ ДА ПОВТОРИ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ МАНДАТА СИ...!!! Дааа...!!!

"Едно е да имаш програмна декларация, едно е да четеш неща, които искаш да бъдат направени - то всички ги искаме, а трето и четвърто да се направят"..............ГЛУПАКА СИ Е ГЛУПАК(Б.Б.)...........ТЪПО СЪЩЕСТВО СИ ТИ БОКО...........1- Е ДА ИСКАШ,2-ДА МОЖЕШ,3 и 4-ДА ГО НАПРАВИШ..................ТИ ВТОРОТО ГО НЯМАШ...........ТЪЙ,ЧЕ ВЗЕМИ СИ ВЪРЗОПЧЕТО ОТ БАНКЯ..........И ДИМ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТУК.................ЧАО ГОВЕДООООООООООООООО.

Абе бай х*ьо, като е бил толкова "успешен" президент Плевнелиев, що не посмя да го издигнеш за втори мандат бе, амсалак лъжлив и лицемерен?!

Мутра и курва срам нямат!

Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. За да станеш ти президент, нали? Надежди-говежди. Или тиквени?

Най-просташкото поведение беше и все още е на Борисов! Дано повече не го виждаме във властта ами да си харчи милиардите, но и с милиарди пак си остава с елементарното поведение, а култура никаква!!!

Тъпчо,май ти няма някое зъбче, скрий се ,или по-добре пукни!

децата ни са възпитани и именно затова не желаем мутри, крадци, измамници... не искаме децата ни да подражават именно на тях. тях не ги интересува политиката, млади и не вече толкова млади... стига толкова 10-15 години, за някои потърпевши не са никак малко. дай опулено чадо да те оставя една година, не повече и ти дам 300 лева па тогава ще те видя... ще се озъбиш като куче... както си и без професия... на нашият гръб изкарани пари с много пот на чело окрадохте ни всичко що имахме... нямаме жилище... душата ни взехте... работа не ни давате... удряй, удряй... а бяха хора изстрадали, дори и николапетковисти, много мъка има по този свят, Боже. Защо нима другите са нещо под теб бойко. кво като си от банкя, кво като сте от велико търново, кво кво кво и господ рано или късно и с пари ще ви се връща и то много яко ще ви се върне. който нож вади първи от нож умира... много мъка има в душите на множеството хора. хората не ги интересуват партии. а ги интересува прехраната на семействата си и квото се сетиш, ама сте вдигнали тези глави и не виждате .... с висше образование ела и вечер ще видиш, как в кофите за боклук....... няма да ни разбереш, докато не го изпиташ, ама много пара има там е проблема, ама и парата понякога пет пара не прави...

Сиреч, да идва Жан Виденов, заплати по 3 долара и пенсии по 1 долар, а за децата по 2 средни пръста?

okvas@dir.bg

Но си отива селендурският комунист бОРИСОВ!

МОЖЕ СЛЕД 5,МАЖЕ И СЛЕД 10,НО И ТИ ЩЕ БЪДЕШ КАТО МЕНЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ,АКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД,А МОЖЕ БИ АЗ В КЪЩИ ,А ТИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР!!ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК.......

Тази мутра вече да изчезва, че ми писна да го гледам. Умрял е от яд, а тук гледа като изтърван. Това е края на ББ, урааааа!

Да живее Путин, ла-ла-ла-ла-ла-ла!

Това е края на ББ, урааааа! Ще видим ква песен ще запееш, като дойде Жан Виденов! И ще можеш ли да пееш със заплата от 3 долара, по едно лукче на ден?

КАКВО СТАВА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАВА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАВА С РЕФЕРЕНДУМА?

Не четеш ли, Радев каза да го духате референдума!

Ама това не е ли погледа на Бай Тошо когато му казаха че го свалят от власт???

Мисля, че за начало трябва да изпратим Б.Б Цв.Цв и ,,Co,, а после ще видим какво ще покаже Радев....Sorry Боко, твой ред е...знам, ,,кофти тръпка ,,...каква е мислеще, атякаква стана..,,...?

Какво може да покаже Радев, освен познатата от 28 години комбинация от 3 пръста с преобладание на средния?

Надявам се да не си между изпращачите!

Еее, Борисов, не с лошо! Що след 5 г.? Я си представи съвсем хипотетично, че спечели и втори мандат?.. Ще поживеем, ще видим. Важното е сега дупе.авците и продажниците да изчезнете от политиката. Защото ако не се осмисли, че националната ни сигурност е приоритет и да започнат бързи действия в тази насока, свършено е с държавата България.

или има още официално влияние в политика и общество? Или пък не му се напуска сцената?

"Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г". От колкото с УУУУ!

надяваме се да се махнете завинаги

Два пъти вече се надявахте, ама Бойко винаги се връща на бял кон!

Бойко точно с това ще остане в историята - че идва на бял кон във властта и след две години си отива възседнал куцо магаре.

Пурко, на бял утре, този път ще го духате....

а теб те изпращаме с погнуса...престъпна мутра

казвате 10 президенти хвалели бившия ни,но това господине е от куртоазия,от възпитание,протокол.Не са важни 10 или 1000те ЧУЖДИ.Не е ли важен българският народ.Вие май не го бръснете този български народ.За вас са важни чужденците -на тях ли служите.Разберете,обърнете се към българите .

Много уместна забележка. Да, на тях служеха, а народа загърбваха. Потупване по рамото от "началниците" - на това се радваше Борисов.

Радев ще е президент 10 години. Бойко, да не бърза

Ще му дръпнат килимчето два месеца след като изберат новото народно събрание!

ББ е много злопаметен - вижте къде сега са Мустака, Барека, Мишо Шамара и много други, които не сме чували! Ама пилота като на един военен, мисленето не му е силната страна и веднага почна с конфронтация.

Не му завиждам, ще го плюят повече от Плевньо, няма да има време да и забърсва суратя! По статистика, плювките на всеки следващ Президент растат в геометрична прогресия!

Споко ! След Плевнелиев всеки президент е добър.

До оня ден го наричаше шофьор на линейка и руски агента, а сега .... мазен като овча лой!

Ти какво очакваш да направи, да го напсува ли. Това да не си ти и приятелите ти от кварталната кръчма!

Надявам се овациите да звучат от затворническите ви килии.

Радев има тежка задача - да назначи служебно правителство, но също така и уникален шанс да назначи свестни министри (стига да намери такива). Ако видим, че в България е възможно министър на здравеопазването да мисли за болните, министър на образованието да мисли за учениците и учителите, министър на отбраната да мисли за националната сигурност, значи не всичко е загубено. Сега сме отчаяни и обезверени, примирили сме се с простотията, арогантността и откровените кражби на управляващите и не вярваме на никого. България има нужда от нов договор между народа и хората които временно са наети от него и работят като депутати, министри, кметове и държавни чиновници.

Служебното правителство има само една задача, да подготви изборите. Останалите му решения трябва да са само оперативни.

Да, спор няма. Но оперативни решения са примерно почистване на снега и оправяне на новите дупки по пътищата, примерно спиране на каналджийството и депортиране на нелегалните имигранти, примерно прибирането на топло на маса дребни престъпници които тормозят бабите и дядовците по селата. Ей такива оперативни решения ми се ще да видя в действие. А за стратегическите - европейското бъдеще на страната ни, евроатлантическата солидарност, износа на демокрация в страни като Зимбабве и Мали нека следващите партийни правителства да работят.

Все пак това ще бъде служебно правителство!

А два дена преди да го изберат каза, че е лицемер. Наглец. Всъщност по-голям лицемер от Боко няма.

Той не е казал, че Радев не е лицемер. Всъщност Радев говори с чужди думи. Сериозно се рзличава говорът му в началото и месец по-късно. Радев не говори със свои думи. А това е лицемерно.

Точно така е гледал Винету, когато Поразяващата Ръка му е казал че вече не е вожд на племето.

за теб вече важат грижите за тиквите и магнолиите в Банкя смешник такъв

надявам се да те "изпратим" безвъзвратно този път.

Оле, Боже! Пак тази тъпа мутра на снимка! Махайте го! Дигам кръвното само като го видя! Отворя вестник -той, пуска телевизор - той или апологетите му, надзърна в ДИРЕКТНО-а - пак той! Аман! Няма ли някой да го гръмне! Ама сигурно и тогава ще го гледаме на некролог!

Купи си портрет на Нинова и Пеевски и си ги гледкай тях па дано да ти се нормализира кръвното...

Защо да си купува на тях! Всички са една торба лайна!

Тиквата е настоящето другарче на Делян

Борисов, ти открадна милиарди, не ти ли стига! Погледни се в огледалото - тъпа, алчна мутро! Изчезни!

На самозабравилите се гербориформаторофронтовци че им напомним, че имат една седмица да врътнат по едно бързо, но да внимават, че Цацаров напоследък не спи.

И аз не харесвам Плевнелиев, нито гласувах за Радев. Но това са нашите законно избрани президенти от суверена - българския народ. Депутатите, които тропат, дюдюкат, излизат от зала и т.н. некултурни прояви, демонстрират неуважение към суверена, който ги е избрал. Затова заслужават да не стъпят повече в НС всичките, независимо от коя партия са.

матряла е лош в деиствие.

Още по враме на клетвата на новия президент успяхме да се обединим ... От БСП по-голями обединители няма. Само че, около масата и лъжата.

Плевнелиев е определено слаб президент. Който прави всичко, за да се хареса на чужденци. Мен като българин, какво ми дреме, какво чужденците ще кажат за него. Най-вероятно да му намерят топло местенце на някоя синекурна длъжност. Аз, като българин, имам нужда от българин - лидер, който да се стреми да се хареса на народа си, ане на чужденци и да ни свежда мазно техните заповеди и интереси към нас. Нямаме нужда от еничар, като какъвто се изживяваше Плевнелиев. Да си е жив и здрав, добре че приключи.

Точно така, цял свят му давал висока оценка само БГ- не! Ами естествено като работи в полза на целия свят, но не и за БГ! Не се и съмнявай, че ще се намърда в европарламента.

Боко, надявам се повече министерско кресло да не помиришеш, а на Радев -2 мандата:)

За боко много хора се надяваха така и като се сформираше кабинета Орешарски. Даже имаше политолози и социолози които чак подпикваха от кеф, но не би.

сега няма нужда да се подмазвате на Борисов нали мръсни червени боклуци

Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. Радев , както се казва още не е дал клетва, но Борисов вече говори за неговото "изпращане".

тука били десет президента които говорили само хубави неста за нашия росен плувналиев, правилно за мартвите 'политици' или хубаво или нисто. така се прави дипломация, а то нашия кво само врагове си тарсише.

Неграмотнико, липсва ти първи клас. Де си тръгнал да даваш оценки на най-интелигетния и истински БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ? Архарът на ДС и самовлюбеният льотчик са само едни червени московски креатури.........

Путлеристите веднага зацъкаха минусите. ДИР бил червен гаче ли?!?

Бойко Борисов плаче ли на снимката, защото не личи добре. И да плаче, сигурно е от радост. Защото той е най голямата причина Радев да стане президент. Ти остави друго, ами ако продължава да я кара все така, като нищо може да направи и Нинова премиер.

Дира, друга снимка няма ли на този артист. С тази снимка направо плашите хора ))))))))))))

нещата може и да се осигури безплатна работна ръка за АЕЦ Белене.

Коментари - Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. | Днес.dir.bg

Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г.

Много успехи пожела премиерът в оставка Бойко Борисов на новия държавен глава на влизане в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. | Днес.dir.bg

Коментари

След 5, след 10 - ще видим. Важното теб да забравим и да няма нито един гербераст-изпращач!

Може и да не го изпратим и да се наложи г-н Борисов да почака.

Омръзна ни тоя на снимката, омръзна ни. Докара ни до просешка тояга.

Маце, трябва да си на 90, щом имаш такова величествено понятие за времето? Или обратно?! - На 9. Ама мнооо разбираш от политика! И кой ти диктува?

И на мен ми се ще да напиша както visita, ама реших да н разлайвам кучетата предваритлно.

Важно е Вие да не сте от Изпращите.А и по добре ще е за Вас да сте по далечко.

Може да го изпратим след 5 години,но може и след 10 години! Като Първанов. Всичко зависи от самия Радев.Зависи как ще се представи. Някои формации в България винаги ще твърдят,че той е лош Президент. Без значение какво прави! Те винаги ще го уплюват. Става дума за ГЕРБ,Реформаторски блок и Патриотичния фронт/ръководството му/! Те обаче не са болшинството от гражданите на Република България. ТАКА ЧЕ,БОЙКО ; НЕ КАЗВАЙ ХОП, ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ!

Дано, тази година изпратим мутрите и техните групировки, където им е мястото в затвора, не в парламента!

бате този път и вестниците няма да ви помогнат. народът повече няма да ви търпи. богат беден. нито сте нещо над бедните, нищо професия имате, за никакъв чеп не ставате, освен да крадете, знаем ви пътечките, ясни сте ни .... и от системата този път и те няма да ви спасят... народът рече и отсече... нашият президент ще да е ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, възпитан, еродиран, а не крадец на -сик, мик, ипон, и квото народа се сети... с чужда пита помен лесно се прави... не ми пука... твоята дъщеря е у бг, а останалите, къде са ... немили, недраги... вестници се купуват с пари, ама народа повече

Защо да го изпратим? Аз очаквам след 5 години Радев да се кандидатира за втори мандат и да управлява още 5 години. Поне 10 или 15 години, два или три мандата. По добър президент няма да намерим. Много съм доволен от Радев. Той единствен се срещна с обикновените хора в провинцията и видя в каква мизерия, безпаричие, бедност и безработица живеят БЪЛГАРИТЕ повечето са висшисти в провинцията ни. Само той може да оправи България и никога няма да предаде България и да се продаде на други както го направи соросоида Плевела......

Аз пък се надявам ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ДА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ НИЕ ДА ПОИСКАМЕ ТОЙ ДА ПОВТОРИ ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ МАНДАТА СИ...!!! Дааа...!!!

"Едно е да имаш програмна декларация, едно е да четеш неща, които искаш да бъдат направени - то всички ги искаме, а трето и четвърто да се направят"..............ГЛУПАКА СИ Е ГЛУПАК(Б.Б.)...........ТЪПО СЪЩЕСТВО СИ ТИ БОКО...........1- Е ДА ИСКАШ,2-ДА МОЖЕШ,3 и 4-ДА ГО НАПРАВИШ..................ТИ ВТОРОТО ГО НЯМАШ...........ТЪЙ,ЧЕ ВЗЕМИ СИ ВЪРЗОПЧЕТО ОТ БАНКЯ..........И ДИМ ДА ТЕ НЯМА ОТ ТУК.................ЧАО ГОВЕДООООООООООООООО.

Абе бай х*ьо, като е бил толкова "успешен" президент Плевнелиев, що не посмя да го издигнеш за втори мандат бе, амсалак лъжлив и лицемерен?!

Мутра и курва срам нямат!

Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. За да станеш ти президент, нали? Надежди-говежди. Или тиквени?

Най-просташкото поведение беше и все още е на Борисов! Дано повече не го виждаме във властта ами да си харчи милиардите, но и с милиарди пак си остава с елементарното поведение, а култура никаква!!!

Тъпчо,май ти няма някое зъбче, скрий се ,или по-добре пукни!

децата ни са възпитани и именно затова не желаем мутри, крадци, измамници... не искаме децата ни да подражават именно на тях. тях не ги интересува политиката, млади и не вече толкова млади... стига толкова 10-15 години, за някои потърпевши не са никак малко. дай опулено чадо да те оставя една година, не повече и ти дам 300 лева па тогава ще те видя... ще се озъбиш като куче... както си и без професия... на нашият гръб изкарани пари с много пот на чело окрадохте ни всичко що имахме... нямаме жилище... душата ни взехте... работа не ни давате... удряй, удряй... а бяха хора изстрадали, дори и николапетковисти, много мъка има по този свят, Боже. Защо нима другите са нещо под теб бойко. кво като си от банкя, кво като сте от велико търново, кво кво кво и господ рано или късно и с пари ще ви се връща и то много яко ще ви се върне. който нож вади първи от нож умира... много мъка има в душите на множеството хора. хората не ги интересуват партии. а ги интересува прехраната на семействата си и квото се сетиш, ама сте вдигнали тези глави и не виждате .... с висше образование ела и вечер ще видиш, как в кофите за боклук....... няма да ни разбереш, докато не го изпиташ, ама много пара има там е проблема, ама и парата понякога пет пара не прави...

Сиреч, да идва Жан Виденов, заплати по 3 долара и пенсии по 1 долар, а за децата по 2 средни пръста?

okvas@dir.bg

Но си отива селендурският комунист бОРИСОВ!

МОЖЕ СЛЕД 5,МАЖЕ И СЛЕД 10,НО И ТИ ЩЕ БЪДЕШ КАТО МЕНЕ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ,АКО Е РЕКЪЛ ГОСПОД,А МОЖЕ БИ АЗ В КЪЩИ ,А ТИ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР!!ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК.......

Тази мутра вече да изчезва, че ми писна да го гледам. Умрял е от яд, а тук гледа като изтърван. Това е края на ББ, урааааа!

Да живее Путин, ла-ла-ла-ла-ла-ла!

Това е края на ББ, урааааа! Ще видим ква песен ще запееш, като дойде Жан Виденов! И ще можеш ли да пееш със заплата от 3 долара, по едно лукче на ден?

КАКВО СТАВА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАВА С РЕФЕРЕНДУМА? КАКВО СТАВА С РЕФЕРЕНДУМА?

Не четеш ли, Радев каза да го духате референдума!

Ама това не е ли погледа на Бай Тошо когато му казаха че го свалят от власт???

Мисля, че за начало трябва да изпратим Б.Б Цв.Цв и ,,Co,, а после ще видим какво ще покаже Радев....Sorry Боко, твой ред е...знам, ,,кофти тръпка ,,...каква е мислеще, атякаква стана..,,...?

Какво може да покаже Радев, освен познатата от 28 години комбинация от 3 пръста с преобладание на средния?

Надявам се да не си между изпращачите!

Еее, Борисов, не с лошо! Що след 5 г.? Я си представи съвсем хипотетично, че спечели и втори мандат?.. Ще поживеем, ще видим. Важното е сега дупе.авците и продажниците да изчезнете от политиката. Защото ако не се осмисли, че националната ни сигурност е приоритет и да започнат бързи действия в тази насока, свършено е с държавата България.

или има още официално влияние в политика и общество? Или пък не му се напуска сцената?

"Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г". От колкото с УУУУ!

надяваме се да се махнете завинаги

Два пъти вече се надявахте, ама Бойко винаги се връща на бял кон!

Бойко точно с това ще остане в историята - че идва на бял кон във властта и след две години си отива възседнал куцо магаре.

Пурко, на бял утре, този път ще го духате....

а теб те изпращаме с погнуса...престъпна мутра

казвате 10 президенти хвалели бившия ни,но това господине е от куртоазия,от възпитание,протокол.Не са важни 10 или 1000те ЧУЖДИ.Не е ли важен българският народ.Вие май не го бръснете този български народ.За вас са важни чужденците -на тях ли служите.Разберете,обърнете се към българите .

Много уместна забележка. Да, на тях служеха, а народа загърбваха. Потупване по рамото от "началниците" - на това се радваше Борисов.

Радев ще е президент 10 години. Бойко, да не бърза

Ще му дръпнат килимчето два месеца след като изберат новото народно събрание!

ББ е много злопаметен - вижте къде сега са Мустака, Барека, Мишо Шамара и много други, които не сме чували! Ама пилота като на един военен, мисленето не му е силната страна и веднага почна с конфронтация.

Не му завиждам, ще го плюят повече от Плевньо, няма да има време да и забърсва суратя! По статистика, плювките на всеки следващ Президент растат в геометрична прогресия!

Споко ! След Плевнелиев всеки президент е добър.

До оня ден го наричаше шофьор на линейка и руски агента, а сега .... мазен като овча лой!

Ти какво очакваш да направи, да го напсува ли. Това да не си ти и приятелите ти от кварталната кръчма!

Надявам се овациите да звучат от затворническите ви килии.

Радев има тежка задача - да назначи служебно правителство, но също така и уникален шанс да назначи свестни министри (стига да намери такива). Ако видим, че в България е възможно министър на здравеопазването да мисли за болните, министър на образованието да мисли за учениците и учителите, министър на отбраната да мисли за националната сигурност, значи не всичко е загубено. Сега сме отчаяни и обезверени, примирили сме се с простотията, арогантността и откровените кражби на управляващите и не вярваме на никого. България има нужда от нов договор между народа и хората които временно са наети от него и работят като депутати, министри, кметове и държавни чиновници.

Служебното правителство има само една задача, да подготви изборите. Останалите му решения трябва да са само оперативни.

Да, спор няма. Но оперативни решения са примерно почистване на снега и оправяне на новите дупки по пътищата, примерно спиране на каналджийството и депортиране на нелегалните имигранти, примерно прибирането на топло на маса дребни престъпници които тормозят бабите и дядовците по селата. Ей такива оперативни решения ми се ще да видя в действие. А за стратегическите - европейското бъдеще на страната ни, евроатлантическата солидарност, износа на демокрация в страни като Зимбабве и Мали нека следващите партийни правителства да работят.

Все пак това ще бъде служебно правителство!

А два дена преди да го изберат каза, че е лицемер. Наглец. Всъщност по-голям лицемер от Боко няма.

Той не е казал, че Радев не е лицемер. Всъщност Радев говори с чужди думи. Сериозно се рзличава говорът му в началото и месец по-късно. Радев не говори със свои думи. А това е лицемерно.

Точно така е гледал Винету, когато Поразяващата Ръка му е казал че вече не е вожд на племето.

за теб вече важат грижите за тиквите и магнолиите в Банкя смешник такъв

надявам се да те "изпратим" безвъзвратно този път.

Оле, Боже! Пак тази тъпа мутра на снимка! Махайте го! Дигам кръвното само като го видя! Отворя вестник -той, пуска телевизор - той или апологетите му, надзърна в ДИРЕКТНО-а - пак той! Аман! Няма ли някой да го гръмне! Ама сигурно и тогава ще го гледаме на некролог!

Купи си портрет на Нинова и Пеевски и си ги гледкай тях па дано да ти се нормализира кръвното...

Защо да си купува на тях! Всички са една торба лайна!

Тиквата е настоящето другарче на Делян

Борисов, ти открадна милиарди, не ти ли стига! Погледни се в огледалото - тъпа, алчна мутро! Изчезни!

На самозабравилите се гербориформаторофронтовци че им напомним, че имат една седмица да врътнат по едно бързо, но да внимават, че Цацаров напоследък не спи.

И аз не харесвам Плевнелиев, нито гласувах за Радев. Но това са нашите законно избрани президенти от суверена - българския народ. Депутатите, които тропат, дюдюкат, излизат от зала и т.н. некултурни прояви, демонстрират неуважение към суверена, който ги е избрал. Затова заслужават да не стъпят повече в НС всичките, независимо от коя партия са.

матряла е лош в деиствие.

Още по враме на клетвата на новия президент успяхме да се обединим ... От БСП по-голями обединители няма. Само че, около масата и лъжата.

Плевнелиев е определено слаб президент. Който прави всичко, за да се хареса на чужденци. Мен като българин, какво ми дреме, какво чужденците ще кажат за него. Най-вероятно да му намерят топло местенце на някоя синекурна длъжност. Аз, като българин, имам нужда от българин - лидер, който да се стреми да се хареса на народа си, ане на чужденци и да ни свежда мазно техните заповеди и интереси към нас. Нямаме нужда от еничар, като какъвто се изживяваше Плевнелиев. Да си е жив и здрав, добре че приключи.

Точно така, цял свят му давал висока оценка само БГ- не! Ами естествено като работи в полза на целия свят, но не и за БГ! Не се и съмнявай, че ще се намърда в европарламента.

Боко, надявам се повече министерско кресло да не помиришеш, а на Радев -2 мандата:)

За боко много хора се надяваха така и като се сформираше кабинета Орешарски. Даже имаше политолози и социолози които чак подпикваха от кеф, но не би.

сега няма нужда да се подмазвате на Борисов нали мръсни червени боклуци

Борисов: Надявам се да изпратим Радев с овации след 5 г. Радев , както се казва още не е дал клетва, но Борисов вече говори за неговото "изпращане".

тука били десет президента които говорили само хубави неста за нашия росен плувналиев, правилно за мартвите 'политици' или хубаво или нисто. така се прави дипломация, а то нашия кво само врагове си тарсише.

Неграмотнико, липсва ти първи клас. Де си тръгнал да даваш оценки на най-интелигетния и истински БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ? Архарът на ДС и самовлюбеният льотчик са само едни червени московски креатури.........

Путлеристите веднага зацъкаха минусите. ДИР бил червен гаче ли?!?

Бойко Борисов плаче ли на снимката, защото не личи добре. И да плаче, сигурно е от радост. Защото той е най голямата причина Радев да стане президент. Ти остави друго, ами ако продължава да я кара все така, като нищо може да направи и Нинова премиер.

Дира, друга снимка няма ли на този артист. С тази снимка направо плашите хора ))))))))))))

нещата може и да се осигури безплатна работна ръка за АЕЦ Белене.