Почти всеки втори е недоволен от правителството ”Борисов”

За първи път от мандата на настоящото правителство почти всеки втори българин (45%) има негативно отношение към дейността на кабинета. Привържениците му спадат до 18%, съобщиха от агенция "Алфа Рисърч".

Обратно в новината

Коментари - Почти всеки втори е недоволен от правителството ”Борисов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази дебела калинка , ако е вярно, че вдига рейтинга си с 10% всеки месец от януари до септември и ако първоначално е тръгнала с 10%, значи че сега всеки българин я подкрепя и има мин. 100% одобрение! Ало, агенцията, кой ви е платил ?!!!!!!

Политиците са като проститутките. Може да е добре възпитана и образована, страхотно изглеждаща, правеща страшни ... неща, ама в крайна сметка си е проститутка. Просто взема повече пари за същата работа и я работи при по-добри условия. За човек, който е решил да се жени за проститутка, това може би е най-добрия избор, но за този, който си търси ЖЕНА, е хубаво да внимава, защото е лесно да го заблудят.

С риск да има негативни коментари под моя, ще го напиша: Единственото хубаво (лично мнение) в управлението на Б.Б. е, че мафията доста се поограничи, отвличанията до минимум намаляха, но какво друго хубаво мога да спомена...... НИЩО. Увеличение на пенсиите с 5 лева, увеличение на полицейските заплати с 5 лева, строене на магистрали "Т.Е. ПРИБИРАНЕ НА ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ ПО ДЖОБОВЕТЕ" (трябва да започнем да ядем магистрали и да се увиваме зимата с лентичките, които реже Б.Б.) и т.н. и т.н. От какво да сме доволни, защо на 1000 ПОДБРАНИ души е правена анкета, направете една мащабна анкета, за да видите, че почти всеки ПЪРВИИИИИИ е недоволен. Теглете си паричките от банките, че скоро и на лихвата, ще се плаща данък и бягайте където можете, че да сте добре.

Аз съм първи, но и аз не съм доволен.

Видял Конфуции един йога да прави невероятни упражнения на брега на една река.Попитал го: - От кога го правиш?" - От двадесет години. - И какво постигна? - Мога да преминавам реката без да докосвам водата. - За това загуби 20 години?!? Защо не ползва лодката, която превозва пътниците. Това време можеше да използваш за по-полезни неща - Не се сетих -рекъл йогата - Там където беше главата ми , постоянно държех краката си.

Данък върху лихвите, след това и данък върху др. печалби-лотарии, тото, казино- ако това стане ще е ясно ,че Борисов започва да проглежда!

Стига мрънкане, давайте алтернатива!

КОСТОВ,ВРАТИ СЕ ! СВЕ ТИ Е ОПРОСТЕНО!!

типична снимка на чобанин с едва изкарал 3-ти клас в училище...и това за жалост е идола и етикета за подражание на цялото племе евтин материал...така изглеждат тиквите на 90% от тези на пътя, улицата, в кафенета, по плажовете това лято и пр...

Ха сега щом не сте доволни ви налагам: 1. Данък върху лихвите по депозитите. 2. Данък въздух. 3. Данък атмосфера. 4. Данък стратосфера. 5. Данък йоносфера. 6. Данък .....сфера. 7. Данък здраве(за всички които нямат здравословни проблеми). 8. Данък болест. Нямам нерви да изброявам другите!

Сега като облажат лихвите, заглавията на вестниците ще са "Всеки първи е недоволен от правителството на ГЕРБ"! Абе хора вие слепи ли сте за ГЕРБ и Б.Борисов: управляват ни авторитарно, управляват ни агенти на Държавна сигурност (ДС), крадът като за последно, лъжат нагло, продават националния интерес, а скоро ще ни измамят и с изборите!! Обедняваме прогресивно, уволнявани сме по политически причини, рекета от 90-те години се завръща, мутра-наркотрафикант ни управлява и т.н.!! Не че го нямаше това и при тройната коалиция, но тези от ГЕРБ издигнаха всичко това до нови висини и го вършат с партийно поръчение!! Колко още

При 18 % одобрение , верния прочит е , че 82 % НЕ ПОДКРЕПЯТ кабинета. А след зимата ,която са ни подготвили и новия данък върху лихвите от банки, както и следващите им глупости, след зимата се обзалагам ,че подкрепящите ще са едноцифрено число.

Тарикатите от ГЕРБ точно преди изборите ще вдигнат пенсийките на пенсионерите и така ще ги прилъжат, че правят нещо за тях!

Има една проста истина, ако някоя партия, коалиция иска да се задържи на власт, е необходимо не само да краде, но и да флиртува с народа. В противен случай - виж какво се случва в БГ през последните 20 години.

ГЕРБ не е партия , а мутринско - бандитско ЕООД!

Не приятелю, след като усетиха на къде отиват, сега са в паника какво да правят с живота на хората. Изхарчиха парите от крадене и строителство на вълнообразни магистрали.

doncho

От цифрите в статията става ясно, че ГЕРБ губи 0.9% ( от 22,3 на 21,4), а БСП губи 2,3% (от 18,4 на 16,1). А интерпретациите на комунистите ги игнорирайте. И бъдете сигурни, че Алфа Рисърч подценява процентите подкрепа за ГЕРБ. И четете МУНЧО, хич не е глупав.

Със сигурност проучването ви е измамно . Това не може да бъде реален резултат . Че имат грешки управляващите никой не отрича . Но не ми се вярва здраво мислещ човек да върне на власт БСП,царят ,Дуган и още някой и други от плеядата които са минали през власта. Чак толкова зле несме с умът си

Най-страшното би било, ако неблагоразумието отново вземе предел и НЕДАЙ СИ БОЖЕ НЯКОИ ХОРА ГЛАСУВАТ ПАК ЗА ТЯХ!

Бат Бойко,крайно време е да се научиш като си на власт - за какво става въпрос.....

80% e недоверието, останалите 20% са облажили се и доста прости хорица. Който като чуят нещо по-телевизора си мислят ,че е истина не могат да си представят ,че министър Б.Б е лъжец(селски кмет)

Какъвто и да е Бойко Борисов,е Триста пъти по добър от Станишев Доган Царя.

В какво е "триста пъти по-добър", би ли споделил.

Вярно! По-добър е! С това, че за 3 години и половина си гушна 3 милиарда. А ти, бате, духай клин чорбата!

И ние, непушачите, НЯМА да го забравим...Гарантирано...

Какво ревете само ЧЕРВЕНИ КОМУНОИДИ,Никой не ви е карал да гласувате за Бойко.Бойко каквото е обещал си го е изпълнил,човекът ви каза тази година магистрали,метро,детски градини,спортни зали,а догодина ще има и пари за заплати и пенсии.Който има претенции да се сърди на Станихката и доганя порцийте на власта,верно сте лош матерял.

До IQ-то я погледни дясната колонка на Дир-а - Главните новини дето и виката. Та там се мъдри и муцуната ма Монито бе. Ама не Пасито - другият Мони. И той бая работи "напарви" за България. А пак там - в тая колонка и друга убава новина за "направеното" от Вожда Ви и свитата Му. Щели да закриват и обсерваторията. Мчи тъй де. Що ни е обсерватория. Той Вожда Ви вижда по-надалеч от телескопите. Той ша казва коя звезда кога да изгрее и кога да залезе. За кво ни и туй нещо - науката!? Тя само пречи. Само пари харчи. Той с една филия "мас" колко много работи "направи" а тея лакоми учени и пари искат - ЦЕЛИ 370 лева. Ненаситници и "комуноидни" лапачи таквиз. Не ни трябват! Хау! (По Винету)

На "Монито", това с очилата, благодарните и с IQ над 100 български граждани, един ден ще му издигнем ПАМЕТНИК, КОМУНОИДНА МУТРО БЕЗРОДНА, още ПРОДАЖНА! А няма да има по-добра новина, ако в следващия мандат на ГЕРБ Дянков е ПРЕМИЕР, а не финансов министър! Тогава ще видите на какво е способна любимата ни България!!!

Благодаря Ви за ласкавите думи! "Комундетата" и "мутрите" са на почит в момента явно :) Апропо това с IQ-то Ви защо Ви е? Вие още ли сте в детската градина и си играете на "пък моят татко е по-силен!"? Нали ще ми разрешите да се усъмня в цифричките Ви? ;)

Жалки и неграмотни сте! Но това си е ваше право по рождение! Светът НИКОГА не се е управлявал от участниците в управлението (парламент, президент и т.н.) Няма никакво значение дали ББ е министър председател или не. Цялата управляваща система се е изродила още след втората световна война. Единствените истински управляващи са ДИКТАТОРИТЕ! Защо мислите ликвидираха "пустинната лисица" КАДАФИ, а сега преследват и АСАД? Няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ бали ще е ББ, Станишев или Доган, не разбрахте ли най-после НЯМА! Всички са МАРИОНЕТКИ, но ББ се отличава само по това ,ЧЕ СИ ВЕРВА , че е ВЕЛИК! Аз казах ХАУ!

Ти гледай доктора да не ти каже хау ,преди сутрешната визитация,щото с 2 клизми на гладно ще ти избие от налудничавата кратунка всички диктатори..

Така е! Да живее сивия БГ кардинал Валентин Златев!

Имам приятел, който работи в семейната им фирма за производство на машини за хранителната индустрия. Имат много работа и са на пазара (българския и чуждестранния) от доста години. Той казва: "Никога досега през последните 15 години не е имало такъв натиск върху бизнеса, както е сега. На нашата улица имаше много малки (и не само) фирми, които затвориха... Защото не могат да издържат на постоянния натиск, увеличени такси, удръжки, цени на всякакви консумативи и много други неща... Гласувах за Бойко, но на следващите избори ще гласувам за ДСБ - дори при тях имаше много добри условия за бизнеса! Тези разсипаха всичко..."

Истина е, брат, казвам ти го от личен опит. Имам дребен бизнес и осигурявам работа за 25 човека. Работа има, но водим война с администрацията. По няколко пъти в годината доказвам, че имам "ресурс за извършване на дейността" - снимам на ХАРТИЯ!!! всички трудови договори, допълнения към тях, дипломи, квалификационни свидетелства, всички договори, фактури и т.н. - купища бумаги и ги нося в поредната Регионална НАП за проверка. За чий ни е този Търговски регистър, а? Там можеш да събереш единствено информация за по-имотни фирмаджии с точните им адреси, ЕГН-та и номера на лк. Пълна простотия. Да не говорим, колко пъти получавам заплашителни писма от НАП, за доброволно плащане на данъци, които отдавна са платени. Това не е държава! Прав си, единствено при Костов имаше ред и последователност в развитието на дребния бизнес.

Мизерията се е превърнала в битие, в начин на мислене, в перспектива. Отдавна средният българин е лишен от възможността да планира бъдещето си, тъй като основната му цел е да оцелее в поредната криза, при поредното правителство, през поредната зима, в условията на поредната ескалираща скъпотия и повсеместни ограничения. Което обяснява защо броят на българите, които остават да работят и живеят в чужбина, набъбва постоянно.

Всички ще се ВЪРНЕМ, след 71 дни! Останалите ще преминат в отвъдното ако не го направят навреме!

ГЕРБ се срутва главоломно, но на хоризонта истинска опозиция неть! Мотат се само някакви меки китки, които уж са против Бойко Борисов, пък зад пердето не могат да дишат без него. Народът е угнетен, унизен, смачкан, докато вицепремиерът Цветанов му обещава, че чудесата го чакат при втори мандат на ГЕРБ. Единствено фалшификацията на предстоящите избори ще продължи властта на милиционерското управление.

Много често се задава въпроса "С кого ще сменим Тато Борисов, при положение че всичките останали и те са от червената мутробуржоазия?" .... Същия въпрос се задаваше и когато Правешкия чобанин падна - Само че тогава Луканов беше подготвил СДС да го смени, а сега ние Народа, трябва да се подготвим със сопите за да ги сменим и проведем Избори за Велико Народно Събрание ...

Я гледай ти! Имало и умни алтернативи сред "комуноидите"! Аз съм съгласен с Вас! Защото точно това е демокрацията - те ни лъжат и мамят - ние ги бием и толкоз! Май пак ще вдигаме барикадите, ама този път без "кой не скача е червен, зелен, пимбян и прочие". Този път направо у кочинат на жълтите павета и у министерскио съвет и както се прави с прасетата по коледа - за мезета на хората :)

Преди десетина дни измина разстоянието за 3ч 30 мин, днес си го увеличил на 4 часа.Между другото разстоянието е 460 км и не виждам как ще подържаш 120 км ср. скорост в час.Не се води по акъла на шефа си , а мисли!

3,30 ще е, когато Боко резне лентата на последния участък, точно ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ПРЕДИ СЕЗОНА. Сега-4 часа. Това е положението. На магистралата слагам темпомата на 140... И свирукайки стигам до София... Да, има грешка в написаното от мен преди-грешката обаче е с.Лозенец-София, това беше маршрута...

Неделя, 07.10.-София-с.Лозенец-4 часа...

Докато КОМУНОИДИТЕ си мислят, че Боко пада, па да вземе предизборно, вместо да увеличи, да НАМАЛИ цената на тока и парното. Сега, като дойде лилиПутин на 9.11.(ало, КОМУНДЕТА, нали НЯМАШЕ да идва лилиПутин в България, какво стана?), ще стане ясно дали и с колко ще падне цената на руския газ. И като нищо цената на парното може да отиде с 10-ина % надолу-ПРЕДИЗБОРНО! И представяте ли си как ще гласуват хората, ако тока и парното вземат, та паднат, точно при ТОВА правителство. Нещо невиждано последните 22 години. Как си мислят КОМУНОИДИТЕ, че ще гласуват неутралните, безпристрастните? За тези, които САМО СА КАЧВАЛИ цената на тока или за тези, които ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НАМАЛЯВАТ цената на тока и парното? А? Дали пък няма да отпраска някое КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО Борисов в следващия Парламент? Дали е възможно? Според мен-ДА!Аз ще гласувам за тях и то с ГОЛЯМ КЕФ!!!

Напълно е възможно! Ама като спечелят така после с ко "предишни" ще се оправдават? :) Ама като са тръгнали - да направят парнот по 5 лева на калпак и бензина по 20 стотинки както по времето на кумира на вожда Ви :) Те тогава може и с 99.999 процента да спечели :) А после Чл. 1 от конституцията е лесен :)

Питате какво толкова е направило това правителство? Според мен е направило толкова, колкото всички останали взети заедно не са...Вече не мога да изброя нещата, които ЗА ПЪРВИ ПЪТ се случват в България! Особено съм поразен от това с каква лекота се справиха с убийствения проблем, който ни натресоха КРАДЛИВИТЕ КОМУНОИДИ с преференциалните договори за ВЕИ с бомбастичните цени за изкупуване-просто им сложиха справедлива(внимание!-за гражданите!-невиждано!) такса присъединяване! Толкова! А сега започват преговори за намаляване цената на Мариците... Вместо да се наредят на опашката на рушветчиите, се опитват да направят нещо за всички нас-гражданите и данъкоплатците! Как ви се струва тая работа?За АЕЦ-а, за газовата диверсификация, за инфраструктурата, за метрото-нищо няма да кажа! Но това с тока направо ме изумява! Е, при това положение за кого да гласувам, за Доган, Р.ОВч. и Костов ли? Или за Волен, дето отиде да се подмазва на лилиПутин? За кого?

Платените драскачи нищо не могат да направят за тиквите. Единствената им надежда са фалшификации и купуване на изборите. Техен прокурор, техни шефове на съда, техен ВСС, тяхна ЦИК. Може да не е в този живот, но си платят, няма да им се размине

Тъй, тъй! Право думаш, за тока. Като идваха на власт щяха да гонят ЕРП-тата, па после забравиха :) Еле па за газовата диверсификация - направо са на световно ниво :) Нали не бъркаш обещаното с направеното ;) щото гледам едни газови връзки правим, едни писти за формула едно, заводи за боклук и още много други неща "првим", Добави ги и тях към "направеното" от това правителство. Мога и други неща да ти подскажа, ама ти и сам си ги знаеш де :)

Извинявай! Забравих да добавя и монополите начело с "ЛукОйл" разбиха :) А за престъпноста - там са номер едно - не можаха едно свястно дело да осигурят с доказателства, ама виж пушилки - "направиха" :( А пък какво "направиха" със здравеопазването - цял свят ни завижда. Завиждат ни и на "доходите" и на "стабилността" :)

Безусловно потвърждаване на тезата: Човешкият мозък е ограничен, но КРЕТЕНИЗМЪТ Е БЕЗГРАНИЧЕН"

Щом се засвири на тънката струна "той Бойко има грешки, ама няма алтернатива", значи положението наистина е зле. Значи да чакаме следващият "месия" :) Я с "голямо" IQ, я от службите :D Ама ще ми е интересно да гледам как придворните блюдолизци ще се счупят за да се харесат на следващият "месия". Да ви имам акъла :)

Дани ти кога последно ги видя тези "магистрали" ? Но не по телевизора при рязането на ленти На Всеки Километър !!?? И да Дани ,Повръща ни се от ГЕРБ, и от "Пълните Лъжи",с които ни заливат 3+ години ! Стига вече време е за възмездие !

Одобрението на ББ пада, ОК. Нормално е след 3г. управление на която и да е партия. Особено пък в условия на СВЕТОВНА криза.Българите,както обикновено,гледат само под носа си.Не забелязваткакво става наоколо.Та само преди 1-2 г. гърците живееха 10 пъти по-добре от нас, а в момента от сутрин до вечер стачкуват.Може още да са по-добре в сравнение с БГ, но 2 пъти максимум и вървят надолу.Съгласен съм, че ББ има доста грешки, основната според мен е, че не подбира качествени хора до себе си. Но кой да дойде на негово място? Човекът-мишка и новоизпечен евробюрократ,полу-руснакът без един ден трудов стаж Сергей ли? ДПС ли? Или госпожа ЙЕС, предала БГ интересите за Козлодуй в Брюксел, обкръжена от отпадналите от другите партии кандидати да се наредят на трапезата? Отговорът и за мое съжаление е еднозначен - към момента, лош или добър, ББ няма алтернатива.

единствената алтернатива не е само да избираме зло което вече се е се е доказало като такова - трябва да търсим нови лица- които нямат нищо общо със досегашните престъпници крадци и лъжци.... толкова ли ти е трудно да го проумееш- а за тия избори наистина ще има нови- но трябва и да се интересуваме от миналото им .... ако са чисти и свестни- да ги пробваме ...

ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА! НЕ МОЖЕ НАРОДЪТ ДА Е ТОЛКОВА КЬОРАВ И АКО ТОВА Е ТАКА ТО НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ! ДА ТРУДНО Е, НО ОБИКНОВЕННИЯТ ЧОВЕК ДОСТА НЕЩА НЕ ЗНАЕ- СТИГА ВЕЧЕ ПОЛИТИКА.ВСИЧКО СЕ ВИЖДА ТЕЗИ МАГИСТРАЛИ ТЕ ЩЕ НИ ДОНЕСАТ ПО ДОБЪР ЖИВОТ АЗ ВЯРВАМ ИСЪМ НА 83 ГОДИНИ

Спокойно, Борянка, Алфа-продажната, го е закъсала последните години за пари и го е ударила на социологическа проституция. Там БСП-то плаща... Ти гледай МБМД, техните данни ако не са добри, тогава лошо за България...

Не от 20 а от 22 години ,все едни и същи са на управлявали,сменят само/както се казва в една приказа-със нови к.ви стар бардак се прави/.

БОГ да пази България ОТ правителството сформирано от Бойко Борисов...

БОГ да пази Република България, и правителството сформирано от Бойко Борисов.

Не меси бога, той нее съгласен България да се управлява от лумпени и простаци.

Много Богове бдят над Нас:) Разцентровахме се!

БОГ да пази Република България, и правителството сформирано от Бойко Борисов.

Малеее, как така, на великио ни Вожд му спадат рейтинго! И како шъ праим сегъ, сал сам он ни остана? Ми то само на Калитковци, АйКюта и Ретарди не можи да съ разчитъ. Нека сите ний некъкси да го поповдигнем, да спретним инъ манифистацийкъ. Аде на площадо!

Как , че му го дигнеш на Бате ти Бойко...

Ми с виагра.

Хора ,политиците ни манипулират.Днес са едните на власт ,утре са другите.....Не е важно кой ни управлява.По важно е колко процента са лихвите по кредитите.Всички играят с банките и банките диктуват политиката в БГ.Не се самозалъгвайте с измислени идеали за политика , защото на края на месеца нито Бойко,нито Станишев или Доган ще дойдат да ви платят сметката за тока.

Някой да те е бил през ръцете за да имаш кредит?

А кой ИЗОБЩО ВИ Е КАЗАЛ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТЕ ТОКЪТ, ДАНЪЦИТЕ, ПЕНСИОННИЯТ ФОНД и т.н. Докато ПЛАЩАТЕ, ЩЕ СТРАДАТЕ, това е! Останалото е ДЕМАГОГИЯ.

За да си против Борисов, трябва да има алтернатива. Ако няма такава, значи той трябва да продължи управлението на България още един мандат. Ако някой ми предложи алтернатива на бате Бойко и не ме разсмее,Човек ще съм му безкрайно благодарен.

Е'гати държавата, ако един-единствен полуграмотен тарикат ни е алтернативата! Така на времето разправяше Костов, после Симеончо. И какво стана, оказа се че алтернатива винаги има.

Абе 1300 години някак е изкарала тая нация. Криво ляво, горе долу, все някак. Не бой се. Все ще оцелеем някак си. То и при Борисов това правим - оцеляваме някак си. Той навремето и Симеон нямаше алтернатива, ама сме още живи. Та айде няма нужда, чак БОГ НАШ СПАСИТЕЛ да ГО наричаме.

Комай отдавна Предлагам нещичко. Сума Работа вече Е Свършена. (Е, остава още мноооого.) И от мен-сиромаха, и от други Хора-сиромаси. ...Народна Пара -- наностинка не се е и пипнала. Мигар това е смях ?!

Какво означава "сиромах" и има ли почва у нас?

В България има само сиромаси и цигани.

Вярно е, че няма алтернатива! Затова не трябва никой да стига до урните!

Идеята е добра но не става! Зомбитата никога не свършват, поне докато не дойде ГОЛЯМОТО ПОЧИСТВАНЕ, СЛЕД 71 дни!

А сега ни "управлява" АНЕКДОТ :))))

Явно,че Борисов лека-полека върви към изчерпване. Проблемът е кукловодите какво ще измислят след него? Възможно е и да закрият страната както е тръгнало.

Гледайки снимката имам усещането,че обичания ни премиер пее песента-СБОГОМ ДАНО СТЕ ЩАСТЛИВИ - УТРЕ ОСТАНАЛИ БЕЗ МЕН....

Едно време трябваше да ходим на работа,а сега трябва и да работим..Бай Тошо се справяше по-добре от Бойко,тогава поне не гладувахме...

Така е! Онези бяха крадливи, изсърбахме им супата.Тези също крадат, но рекламата им е по добра! Ние всъщност сме виновни затова, че не успяхме да отгледаме поне един Вацлав Хавел!

Защо смяташ, че не сме успели да отгледаме? Може би сме отгледали, може би и повече от един, но не сме имали възможност да гласуваме за него. Замислял ли си се, че ние не издигаме и не избираме? Ние просто гласуваме, за този когото ни издигнат. Или по-правилно за тези, които ни издигнат. Имаме илюзорно, но все пак право на избор.

Нас по-ни бива да отглеждаме Поп Кръстьо...

Те и марсианците не дават на Дянков да каца на Марс и какво от това?

Единствения начин , Борисов да не е на власт е той сам да се отегли от политиката. Но честните и способни граждани на РБ няма да му позволят да направи такова предателсдтво. Той е поел ангажимент да прати в небитието БСП и ДПС и ще го изпълни. Борисов няма загубени избори, няма и да има.

Борисов няма алтернатива. Ето и фактите. БСП, ДПС и Кунева са крадци. А народа не обича крадливата сган.

Да! А пък Бойко Борисов е Шерлок Холмс, Еркюл Поаро, бат Рамбо, Далай Лама и Майка Тереза едновременно.