Борисов навива българите в Португалия да се завърнат

Министър-председателят Бойко Борисов беше гост на освещаването на първия постоянно действащ български православен храм в Португалия, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов навива българите в Португалия да се завърнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да навиваш ги да се върнат!Няма от кои будали останали в България да крадете още!Глозгате вече кокалите на нас-будалите останали още в гадната България!Няма такива луди-веднъж излезли от вашия ад -Мизерна България да се върне!

Има една хубава поговорка: - Ти за лудо не питай, то само се обажда!!!

На молби го ударихме...

България макар и без граници един ден ще е райско кътче. Всички ще са се изнесли, най-вероятно... всички.

Защо ги навива?И от Португалия се вижда един пожарникар колко е умен/и как никак не краде/.ДЕТЕКТОР ЗА БОЙКО!

да заповядат да му видят по отблизо простотията

хахаха смешник, навивал ги да се върнат.как може умствено ощетен зеленчук изобщо да навие някой за нещо, освен ако този някой не е ВИФаджия-милиционер с още по-оскъден потенциал на мозъчната дейност със 100 думи речников запас, половината от които са паразити "тъй като, при което, поради което, разбира се, същевременно". Най-лошото в цялата трагедия е, че и двамата имат почти цялата власт в тази загиваща държава.

Тикво, какво искаш и те да се върнат в България и да мизерстват, като безработни. Докарахте икономиката до нула и положението е такова, че само господ може да ни помогне.

То всичко е ясно. На мен ми е ясно как са се усмихвали нашенците в присъствието на ББ. Също така ми е ясно и какви са били коментарите зад гърба му . Май на повечето , пишещите тук им е ясно всичко това, няма как да не и м е ясно . Та нали са го изпитали на гърба си ....

БОйко, кажи им на българите в чужбина кво ги чака като дойдат - 2-ра задължителна здравна осигуровка, тотален рекет от всяка държавна институция, никаква защита от циганите, които се умножават и стават все по-нагли, редовно излъчване на светлия ти образ по всяка новинарска емисия.

ха-ха-ха, минал си се бате. и тука свестен програмист взима 3К+ лева заплата и си е при близките.

И с тези 3к+ лева живее в съмнително жилище ново строителство или в занемарен пенсионерски блок. Шофира автомобила си по перфектни пътища, по които го разбива и после харчи по 1к на месец за ремонт. Търси паркомясто или паркира в наводнен гараж, спират го през две кръстовища за нарушения, който не е извършил или ей така за проверка. При необходимост ползва услугите на съмнително компетентна администрация. Ако работодателя реши да го "закърпи", може да се жалва на арменския поп и т.н. Да не говорим за настроението в Испания и тук, където всички криви и нервни и все някой им е виновен. А и на повечето хора, заминаха със семействата си, така че близки не останаха.

Абе той и Султана е мислел че в поробена България има демокрация, ама всите вагабонти дето са се завръщали от чужбина са почвали да шият байраци и да пеят революционни песни .... Така че Асфалт Паша много трябва да внимава какво си пожелава :)

Бойко фърчиш момче. Стъпи на земята. разкарай клакьорите около теб. те те подвеждат и утре първи ще се отдръпнат от теб и ще те предадат. Осъзнай се и на финала направи нормални неща. Стига с това крадене по магистралите. Събуди се момче. С тези си действия те очаква много тъжен край и старини. Измъкване няма. Палачинката се обръща. Тия които десетилетия те дундуркаха сега ги плюеш. Щеше да ги вкарваш в пандиза? Страшното идва. Не прави пожари, които не можеш да угасиш. Мисли за детето си !

чета и се чудя- дали някои там , се е сетил да пита скъпия ни премиер- на кого е заявещал бизнеса си с амфетамините и хероина... - то в българия само кокаинови крале имало-а на простия народ не му светва маи , че коката е за холивуд и за мафиотите- останалата дрога е за българите... но се пита кои слага чадъра над другата дрога- и над десетките легални и нелегални лабораториики... все пак бб - нема да е безкраино на власт- нали след политиката пак трябва да си има някакъв занаят - да си изкара човвека до пенсия... може и осигуровки да си внася за наркодистрибуцията си.... интересно само какви данъци плаща върху нея - нали така ... тука стана малко като в колумбия... но не се впечатляваите- обещал е ако вземе втори мандат- колумбииците - да ни диишат прахта ........... на вниманието на приятелите от португалия- напишете в търсачката на ..google..- ...биволъ.., и прочетете добре всичко за нашия екшън-герои.....

сър

Елате пиленца при баткоо.......

В коя българия да се завърнат?! В тази дето фалшификаторите на дипломи ни правят на луди и ни се примиват, че сме наивни...

Елате пиленца да си припомните понятията рекет топлофикация енерго менте корупция бедност доктори скъпотия "заплати".

....ако не сам на маината си в чузбина кои ще храни родителите ми трудили се цял зивот и ограбени от бандитите ,които окрадоха всички, и умствено обременените им копелета продалзават......................................

...даите ми нормални доходи и се вращам!::::иначе -до пенсия!

В Португалия тиквите били по-големи,а кратунчовците по-умни.

Ако ще не сто свещи да запали, ами и по вода да ходи бате Бойко, пак няма да ги върне в България - който веднъж е избягал, край!

И защо да се връщай,бе Байо?Кажи поне една смислена причина,г-не ББ!

ми тои бб човека може да ти продавва амфети или хероин по евтинко бе - в зависимост от покупателната ти възможност-но на сметка... ела- има евтина дрога ниски заплати високи донъци-и много евтини проститутки с към зарази с тях... и вскякакви от соя... ела си пич- и ще видиш обратната страна на живота които сега живееш....

Аз може ли да се върна? Имам пенсийка от 500 евро, ама пуша. Да не вземат да ме спрат на границата, че язък за пътя дето ще го бия напразно.

ми- ако си на марихуана или хашиш- идваи- ако си на тутунец- немаш место тука...

"Министър-председателят Бойко Борисов беше гост на освещаването на първия постоянно действащ български православен храм в Португалия, съобщиха от правителствената информационна служба" За кого ще остане дарения ни от католиците православен храм? Боко ще го приватизира...

Защо да се връщат? Да не би да е станало в България по-добре от колкото когато са заминали. Да не са луди!

Всички кокошки в България вече са щастливи!!!

А българите кога ще станат щастливи??????

Те били щастливи, но само ББ го знаел!

Искал бил да се върнат и да си донесат всички спестявания до стотинка! Отишъл е Бат Бойко да загъша още неща от бедните емигранти там, че дето пращат повече от половината си пари на майките и бащите си за парно, ток, вода, данъци, ядене, лекари, лекарства не му стига!! Сега ще ги и застраховал?! Нещастни сме българите! То срещу вас всякакви видове партийни боклуци трябва да се застраховаме, че намират начин където и да сме да ни цицат алчните "управляващи" БГ-то тъпанари!!!

Да се върнат! Даже не в България, а в прародината на българите, някъде около Волга или в Монголската пустиня!

Варда-а-а-, че се връщат на талази....Дайте да им сторим място, че напливът е голям!

Вица на седмицата е този на пожарникаря от Банкя - да се върнат в България, та да се запишат в бюрата за безработни, да останат без дом след земетресенията, да слушат идиотщините на ГЕРБ и да си отитат от света тихо и в забвени. Егати призива - остевете Запада и елате в лайната на демокрацията в България...

Нещо ни гъбаркаш приятелю. На такъв като теб му викат Марко Тотев.

Дойдох си 2005 за да продам имот, след 18 годишно отсъствие от страната. За сделката ми поискаха документ от НАП, че не дължа данъци и такси на държавата. С ужас разбрах, че дължа Здравни осигуровки при положение, че никога не съм влизал в здравната система, никога не съм имал личен лекар, никога не съм ползувал здравни услуги в България за посочения период 2000 - 2005. Просто бях ограбен - факт. Топлофикация не спря да ме граби за някакви сметки при заключен апартмент. Разбиране за всички ремонти и поддръжка на етажната собственост разбирам и плащам винаги, но номерът с топлото изобщо не ми е ясен. Друг е въпросът, че поне 20% от доходите ми тук изпращам на родители, защото ще умрат от глад и студ. Ами няма връщане. Няма как.

Ако позволите : 1.Топлофикация я пратете на съд ( Граждански Иск ... за начало де ) 2.За `медицинските` шменти капли -- хич не си губете времето, а направо Страсбург ( Струва ми се е т.3 от Хартата ) ... За Родителите Ви ще трябва добре да помислите, и Вие и те -- на мен-лично ми се струва, че цените на Всичко у Нас са не-само систематично по-високи (спрямо в страните дето все гоним), но и имат доказана тенденция за нарастване .

Ей, ти проговори като човек, браво! Сега, като почнеш да слагаш препинателните знаци на мястото им (примерно скобките, както аз съм ги сложил); това се отнася и за удивителните - ето така се пишат! - не се оставя интервал след последната буква!!; цена няма да имаш :)

Ех човече, Дървосекачо...дотолкова съм грамотен, но благодаря за съветите. Само при мисълта обаче колко ценно време и нерви ще ми отнеме разправията с неОправната държава БълХария, какво влачене и теглене ще е ми се отщява и считам, че по лесния и човешки оправдан вариант е развод. Всякакви по-нататъшни взаимоотношения ще ме вкарват в нови приключения и то неприятни. А родители гонещи осемдесетте не можеш да местиш...искат да си мрат у дома. Разбирам ги.

И к,во правят тия специалисти в САЩ,КАНАДА и Австралия. Вашето село да не е БАН или ВМИ.

Tоя дебелак на снимката се е научил и свещ да пали и да се кръсти с лявата ръка понеже е fagot,по голям идиот местноста българия не е виждала.

А ти си стой в твоята месТност и не си ври носа, където не ти е работа...Не виждаш ли, че и да пишеш не можеш?! Халал да си на държавата, дето те и прибрала да вършиш черна работа...

у и даскал се появи и милиционер на туи отгоре да ме учи къде да си вра носа,сигурно си fagot като шефа си.

Ако имате фалшиви дипломи и връзки върните се. Ако сте от милиционерската пасмина може. Останалото е лъжи, глад, мизерия ходатайства, надхитряне, цигания, ослушване, унижения и простотия.

Живея в Англия,НЕ е вярно че цвета на България е тука.Пълно е с боклуци и цигани, а да не говорим и колко криминално проявени доидоха.Просто няма квалитетни хора с се които да се сближиш.Цели села и градчета са тук по роднински тук.КАРЛОВО.КАЛОФЕР,СОПОТ И Т Н.ОТ ОБЛАСТТА.ТОВА СА ХОРА БЕЗ ПРОФЕСИИ И НА ТЯХ ТУК ИМ ХАРЕСВА ДА РАБОТЯТ КВО ДА Е-ТОВА Е ЩАСТИЕТО ЗА ТЯХ В ЧУЖБИНА.. А ДА, ЗАБРАВИХ ДА КАЖА ЗА ЦИГАНИТЕ ОТ ПАЗАРДЖИК ДЕТО СЕ ПРЕСЕЛИХА И ЖИВЕЯТ НА ПОМИЩИ...ОСВЕН ЧЕ КРАДАТ КОГАТО МОЖЕ.... Е ДА ИМ Е ЧЕСТИТО НА АНГЛИЧАНИТЕ !!!

А аз познавам много квалитетни хора, които се изнесоха - в Германия, САЩ, Канада, Австрия, Франция, та чак и в Австралия. Хора с висше образование и добри специалности заминаха със семействата си и никой от тях не мисли да се връща тук! И знам още повече деца с желание за учене и развитие, които заминаха и не мислят да се връщат тук. Иначе ясно е, че и много местни паразити и боклуци отидоха да цицат и крадат западняците.

Алооо, любителя на филиите с мас. С навиване не става. С резултати става. Ама де акъл да го разбереш. Никой не се връща. Без работа седи там и пак не се връща. Щото като се върне, 100% остава на улицата, а там може и да закачи нещо.

След 3 години управление, Европейските фондове още на 23% - това за хвалене ли е? ББ да поживее малко навън, защото явно представата му за европейския живот е доста бегла. Като се почне от - първо да се свърши работата, после да се говори.

ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ИЗБРОЯВАШ ГО ИМА ТУК В ЧУЖБИНА ОСВЕН ПЪТИЩАТА КОИТО НАИСТИНА СА ХУБАВИ.....ЗА ЛЕКАРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ -ТУК СЕ ОТНАСЯТ КАТО КЪМ НЯКАКВА ВЕЩ.НАШИТЕ ДОКТОРИ СА КАДЪРНИ.ЗАТОВА ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ ОТИВАТ В БГ ДА СЕ ЛЕКУВАТ

Отиват, защото им е по-евтино. Майка ми се връщаше тук да си прави зъбите, защото там за една пломба и вземаха 40 евро.

Е тя жената по 20 пломби ли прави, че нещо не се връзва цифрата за разкарването ?

И тук е толкова,пломба при добър зъболекар струва 80 лв.,при това в провинцията.

Ти добре ли си бе,на мен пломбата ми излиза 96ЛВ!

СКРЪНДЗИ НЕ ЩЕМ ТЕ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ ЕДНИ 26ХИЛЯДИ А НИЕ ГИ КАНИМ ДА СЕ ВРЪЩАТ А ИМ ПЛАЩАМЕ И ЦЕЛИЯ РЕМОНТ ЗАЩОТО СА В ЧУЖБИНА АКО ГИ ПОИСКАМЕ ТЕЗИ ПАРИ ЗА НЯКОЙ ХРАМ ИЛИ ДЖАМИЯ ДАЛИ ЩЕ ГИ ДАВАТ В БГ ИЛИ НЕ ЗАЩОТО РЕКЛАМАТА ЩЕ Е МАЛКА

Що да се връщаме бе? Да не би на Шеврон да им трябва евтина работна ръка за добиването на шистов газ? Или на руснаците - доброволци-самоубийци за АЕЦ Белене?

ТОЙ ги навива - те не се връщат!

Казвал съм го и пак го казвам .От 5мес. съм се върнал от Испания. Там беше най-добре за българите,но по принцип ние сме бай- ганьовци и станахме най-големите цървули.Пълна лъжа е ,че цвета на нацията е в чужбина.Много малко свястни хора има в Испания и Италия.За Германия не мога да кажа.

Не само, че никой няма да се върне ами още ще избягат, докъто не падне от власт герберската хунта, на която единствената й цел е разсипването на държавата, с цел лично облагодетелствуване. Примерите са на лице, премиер трафикант, псевдопрезидент явен мошенник завлякал държавата с милиони от спекула с общински терени, министри, лакоми и некадърни комсомилци.

с две думи удари в 10.докато има герберасти няма да има живот в местноста българия.

Имаме за премиер мутра-рекетьор, който използва структурите на полиция и НАП, за да рекетира цяла България. Комунист - настоящ член на БКП, участвал в мутренски групиривки - ИПОН. Много добър популист. Нито едно разкрито поръчково убийство като главен секретар на МВР - заради връзките си с мафията и организираната престъпност в БГ.

ВРЪЩАМЕ СЕ, ВРЪЩАМЕ СЕ -ЕТО АЗ,СИМЕОН ДЯНКОВ,МИЛЕН ВЕЛЧЕВ,ЧЕ И ОЩЕ ДВАМА

Елате си! Елате си при мутрите и при корумпираните държавни служители! Елате си при пияните лекари! Елате си при калта и обърнатите контейнери за боклук! Елате си при пияните джигити! Елате си при циганите! Елате си при гадната храна! Елате си при скъпото парно, ток, вода и горива! Елате си при разбитите пътища! Елате си при ниските заплати! Елате си в страната на неограничените невъзможности! Как може тези неща да не ви липсват???

ВСИЧКО ТОВА КОЕТО ИЗБРОЯВАШ ГО ИМА ТУК В ЧУЖБИНА ОСВЕН ПЪТИЩАТА КОИТО НАИСТИНА СА ХУБАВИ.....ЗА ЛЕКАРИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ -ТУК СЕ ОТНАСЯТ КАТО КЪМ НЯКАКВА ВЕЩ.НАШИТЕ ДОКТОРИ СА КАДЪРНИ.ЗАТОВА ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ ОТИВАТ В БГ ДА СЕ ЛЕКУВАТ

Бойко, стига писа по форумите!

ДА ВИ КАЖА И ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ ДА УЧАТ ТУК В ЧУЖБИНА-МАЛКО ЗАВЪРШВАТ .СТОЯТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА И ВИЖДАТ ЧЕ НИКАК НЕ Е ЛЕСНО ДА СЕ УЧИ ВИСШО В ЧУЖБИНА И ЗАПОЧВАТ РАБОТА.ПОСЛЕ КАТО СЕ ВЪРНАТ -ЛЪЖАТ ЧЕ СА ЗАВЪРШИЛИ ИЛИ СИ ЛУПУВАТ ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ КАТО НАШТА КАЛИНКА....

СТОИТЕ В ЧУЖБИНА ДА МИЕТЕ КЛОЗЕТИ-ТОВА ЯВНО Е ПО ВАШЕТО ДОСТОИНСТВО.ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ И ДА СИ НАПРАВИТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС. ТЕ И МЛАДИтЕ ДЕТО ЩЕ ЗАМИНАТ ПАК ЩЕ МИЯТ КЛОЗЕТИ. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НИКОИ НЕ НИ ИСКА. Е ДОИДОХА ЦИГАНИТЕ И ЗАПОЧНАХА ДА ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ- ТОВА ГИ УСТРОИВА НАПЪЛНО,СЪЩОТО ПРАВЯТ И БЪЛГАРИТЕ ДЕТО НЕ СА ЦИГАНИ- И КАКВО, ТОВА ЛИ Е ЩАСТИЕТО ДА ИМАШ НЯКАКВИ ПАРИ ,ЗА ДА ЯДЕШ? Е ТОВА НЕ МОГА ДА ГО РАЗБЕРА- ЧУЖБИНА А? ЖИВЕЯТ ПО 10 ЧОВЕКА В ЕДНА КЪЩА-ТОВА ЛИ Е ХУБАВАТА ЧУЖБИНА.? ОТИВАИТЕ ЩОМ ТОВА ВИ ХАРЕСВА!! ЕДИНИЦИ СА УСПЕЛИТЕ- И ЪНАЕТЕ ЛИ КОИ? ТЕЗИ КОИТО СА ДОШЛИ С ММНОГО ПАРИ -ИМА ДЕЦА НА МИТНИЧАРИ И БИЗНЕСМЕНИ-ТОВА Е Е !!

то и тук мят ма за нищозни пари бре :))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами сети се колко им е хубаво тук, щом предпочитат да живеят така в чужбина.

Даже и тоалетни да мият, пак ще взимат 3 пъти това, което ще получават като квалифицирани специалисти в БГ-то. Но малко са тези, които остават на най ниско ниво. Аз например бях в Щатите с 72000 долара годишна заплата като инженер. И за да бъда по ясен - много от цените в Щатите са равни, или по ниски от тези в БГ-то.