Вътрешният министър няма да разписва СРС-та

Правомощията на вътрешния министър да разписва използването на СРС ще се прехвърлят на главния секретар на МВР, като политическото ръководство може изобщо да не бъде уведомявано за процедурата.

Обратно в новината

Коментари - Вътрешният министър няма да разписва СРС-та | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сменяме бушона, Цв. Цв. /Бънди/ се издъни и трябва да го махнем затова замазваме сега положението но преследваща издънка няма на можем да го направим и затова гл. секретар ще обере пешкира него можем да го жертваме. Цветанов ще си остане чист дори и до шията в екскременти

да

Борисов, то главният секретар е част от твоето политическо ръководство...Картинката отдавна е заспала...

Гангстери Ежедневно Разграбват България

След последната акция "едни 6 апартаментчета" и "СРС на корем", секнаха всички други акции от Министъра на Пропагандата. Откак се оказа че Сертофф ще е шефчето на БорЧвор секнаха и флашките от патрашките, нема го Яне Убавеца с разкрития на кило и Алекс Паулов излезе сух от водата и спря да дава интервюта. Бибитко пък се кротна до рязането на лентички, навярно дали му да прослуша още 100 свои хита стил "делю хайдутин" и наблегна на мачлета с микс от двучасови интервюта с изцръклени и излудели професорчета за радост на изглупелия зрител. Гоце спря да кълне и май тихичко набляга на хита "И ловец съм и рибар съм, мамата на народа е...л съм" и си чака няколкото месеца до пенсия. Такива ми ти работи. Абе кво да разправям. Избори идат. И паре за делене (може да се четете като Белене);) ПП. М35 - къде си??? - опълни лудницата с някой от твойте мунчовизми.

In GOD we trust.БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов.

Добре казано, професор Вучков!

Ама виж как постепенно герберасите директно почнаха да казват на Бойко Бог: в БОГ ни е надеждата!

С други думи горещият картоф се прехвърля от ръцете на министъра на главния секретар, с което последният се превръща в главен бушон... и потенциална изкупителна жертва!...

ние имаме ли още такъв?

Егати фарсовете! Пълна порнография! Главния секретар ще да подписва - Нооо, преди това ще съгласува с началството - да му "разказва или чете" приказки а-ла СРС! Такъв цирк скоро не беше ставал! А кой ще носи отговорност!

Вътрешният министър има право и задължение,единствено и само,да подпише собствената си,дългоочаквана ОСТАВКА!

Учредител на ГЕРБ от Добрич накълца членската си карта, става лидер при Яне. Един от създателите на ГЕРБ в Добрич и София, член на ръководството на ГЕРБ в община Добричка, Кирил Костов, обяви, че напуска ГЕРБ и става областен координатор на РЗС-Добрич. Той подкрепи това с нарязване на членската си карта.

Правомощията на вътрешния министър да разписва използването на СРС ще се прехвърлят на главния секретар на МВР, като политическото ръководство може изобщо да не бъде уведомявано за процедурата. И какво от това? Кой назначава и контролира Главния секретар, аз ли? Явно идеята е да се изчисти и предпази от скандали безценния ЦвЦв... Тия ни взеха съвсем за абдали...ама то май сме си такива...

Г-н Борисов, напълно подкрепям идеята ви, вътрешният министър- в случая г-н Цветанов, да не може да разписва така наречените СРС-та.

Нищо да не подписва е по-добре,а да преподава физическо е още по -добре.

Г-Н БОРИСОВ, Като един гражданин на Европа , искам България да прилича напълно на Белгия. В тази европейска държава повече от 250 дни няма правителство и нещата се движат безпроблемно. ВИЕ И ВАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СТЕ НИ НУЖНИ ЗА СТО ГОДИНИ НАПРЕД!!!!! НЕ СА НИ НУЖНИ НИТО ТВОЯ ЦАР , НИТО УЧЕНИКА МУ СТАНИШЕВ , НИТО ПЪК ЧЕРНОГЛАВИЯ КОСТОВ. България може да съществува и без вас. За какво ни е правителство което постоянно ни трови живота с някакви безумия или занимавайки ни с личните си проблеми. ПО ДОБРЕ Е ДА ВИ НЯМА ИЗОБЩО И ВАС И ТЕЗИ ОТ ГОВОРИЛНЯТА НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ, КОИТО С КОЛЕКТИВНАТА СИ ОТГОВОРНОСТ РАЖДАТ БЕЗОДГОВОРНОСТ НА КОЯТО БИ ЗАВИДЯЛ ВСЕКИ ЛУД ИЗТЪРВАН ОТ ПСИХОДИСПАНСЕР.

В БЕЛГИЯ НЕ Е ВЪРЛУВАЛА 60 ГОДИНИ ЛЮБИМАТА ТИ ПАРТИЯ И ПАРАЗИТИ КАТО ТЕБЕ. ВИЖ, В МОЗАМБИК И СЕВЕРНА КОРЕЯ СА ПРОБВАЛИ ДА СТРОЯТ "КОМУНИЗЪМ". И ЗАТОВА СА НА ЗАВИДНО ДЕРЕДЖЕ..

Да, също така и в Китай са на власт комунистите. И виж им дереджето!

В Белгия не са върлували и Калитковци...

И аз съм на същото мнение! Но не само Белгия. Виж Финландия, Норвегия, Дания. При нас е пълно с калитковци, фидоскови и калинки, които се свикнали само да слушкат и да се подмазват.

Ама кой на кого, кога и как ще разрешава подслушването?! Та то у нас са се нароили всякакви явни и тайни, легални и нелегални структури, които по елементарен начин могат да ви закачат бръмбар, жица, касета, флашка и какво ли не още! Изпуснат е вече духът от бутилката, няма връщане, станахме нещо подобно на времето на Фрунзе, Дзержински и феноменалния Джугашвили! Тогава син предаваше баща си, брат топеше брат си!... Всеки срещу всеки!... Борисов, на тези гадове не им е проблема Цветанов, а въобще да няма СРС, да се върне тройката, те да си въртят далаверите и никой да не ги подслушва, за да не стигнат до съд и пандиз! Бият първо по него, за да ви разцепят! Европа нека ни сочи с позорни доклади за откраднати милиарди от еврофондове, това не ги касае, народната памет е къса! Ей ги и тук, пак същото вият - проблемът им е никой да не подписва СРС, въобще да ги няма, нито шефа на МВР, нито гл.прокурор, нито гл. секретар, нито премиера, ограничавали им били правата! Нали се оплакаха за това и в ЕК миналата седмица! Какво ни отговориха оттам - Запазете реформаторския си устрем!. Никъде не казаха - имате полицейщина и диктатура! Намерили си изродите църква да се кръстят!...

А сънуваш ли бръмбари, паяци, пепелянки и кобри?! Тогава си за нас и трябва да ти намалим пиенето.

имате смислова грешка в заглавието. не е "Вътрешният министър няма да разписва СРС-та...", а правилното е "Вътрешният министър няма да има право да разписва СРС-та...", което си е признание за несъстоятелността на Цвъцко Гестапото като министър на вътрешните работи. Виж, за изборния щаб на ГРОБ става, че да ги загроби окончателно и да ни отърве от тая граблива шайка.

Октоподът е създаван цели 20 години и за един мандат не може да се унищожи, а явно и хората не искат промяна!... Свикнаха да ги мачкат, а и така тъкмо ще има кого да псуват!... Октоподът е в съда и прокуратурата, ама как да се бориш с тях?! Те са прекалено силни! Единственият изход явно са законите на хан Крум и тяхното стриктно спазване! Идеята политически лица да нямат контрол върху дейности, като подслушването (пък и не само това) не е лоша. Друг е въпросът, че у нас всеки е слуга на няколко господари и вероятно ще се опорочи!... Като са толкова ефективни тези СРС-та, защо няма закопчани мафиози?! Телефоните им се слухтят още от Костово време!... Май защото се ползват само за увеличаване на тиража на някои вестници!... Закопчани имаше, но повечето бяха пуснати от безпристрастния съд под гаранция или срещу подписка! Колко време ще му трябва на Бойко да ги излови и да натири тези мекерета крадливи и мутрагенски да строят магистрали?! Един-два месеца сигурно ще са му достатъчни! А как ще ги разкривате за в бъдеще тези банди за обири, кражби и убийства и корупция по високите етажи без подслушване и СРС?! На боб ли ще им гледате? Зашо се подавате на евтини манипулации?! Та самата Европа ни казва, че съдът ни е с престъпниците! На кого пречат СРС?! Кой лее крокодилски сълзи, че са им ограничени гражданските права, имало милиционерщина и т.н?! За пръв път има такова перфектно взаимодействие между МВР, прокуратура и следствие и то благодарение на Цветанов! Това са около 20 000 души в цяла България, оплетени до ушите в криминални деяния, които съсипаха имиджа на България! Техните платени драскачи и тук неуморно леят всекидневно помия, защото са притиснати до стената! Срещу тях са останалите 7 милиона, при които качулките никога няма да влязат да търсят - подкупи, откупи, заменки, наркотици, оръжие, незаконни палати, укрити данъци! Това ги боли и сърби!

Абе човече, напиши най-после нещо смислено.

Това е пълна простотия. Тези хора нямат идея за демократично управление. Не може тежестта на решение за (потенциално) нарушаване на човешки права, каквото е подслушването, да се прехвърля на административно лице, било то и главен секретар, което е зависимо по много други начини от министъра.

Гангстери Ежедневно Разграбват България

Хайде още 30милиона за подслушване. 100 не им стигнаха. И пак в устите им - детектор на лъжата, та детектор на лъжата. Да не лъжете деца бре?Още малко вода да изтече и ни подслушване, ни детектор ще ви спаси. Отивате при тройната коалиция където ви е изначално мястото.

сега като се обърна срещу тях работата и взеха да говорят друго, а преди като тормозеха виновни и невинни се отнасяха цинично и арогантно? То на тъпия ни министър на вътрешните работи всички правомощия му идват в повече- просто на човека толкова му е акула- не може повече, ама какво да прави като се иска по политическа линия.... Цецо-вифаджията/ физкултурника-да не го издигаме прекалено много/. И сега пак ще тормозят, ама малко по-нарядко- т.е. за по-големи суми ще е рекета от тяхна страна- и после защо си направиха БОРКОР- ами това е система за ранно предупреждение на управляващите- да изгарят неудобните на фашисткия решим!!!

Кои са тези невинните, дето ги тормозиха? Бившият военен министър? Доган? Масларова? Миличките!

КЬСНО Е ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА БОКО ТИКВАТА ГЛЕДА ДА ОТБИЕ НОМЕРА И ДА ЗАЛЬЖЕ НАРОДА ВРЕМЕ Е И ТУК ДА СЕ НАДИГНЕ НАРОДА И ИЗМЕТЕ ТАЗИ ПАПЛАЧ НА ГЕРБ

Това е тотално признание за гафовете със СРС-тата.

Органите на тялото решили да си изберат шеф. Пръв се кандидатирал мозъкът като най-умен, сърцето заявило ,че храни всички, мускулите поискали шефското място с правото на най-силни. Последената кандидатура била на задника, на която всички се присмели. Той замълчал, разсърдил се, стиснал се и след време тялото започнало да изнемогва. Задникът единодушно бил избран за шеф. Какъв е извода колкото и да си умен, сърцат, силен все ще има един задник да ти е шеф.

Цветанов крачеше из студена дъждовна София. На Лъвов мост видя малко момиченце да плаче. - Защо плачеш, момиченце? - попита Цветанов. - Майка ми даде левче да си купя баничка, а аз го изгубих и сега съм гладна. - Не плачи - ето ти левче да си купиш баничка! - каза Цветанов Момиченцето взе левчето и заплака отново. - Защо плачеш пък сега? - Ако не бях изгубила левчето на мама, сега щях да имам два и можеше да си купя пица. " И тая е от Наглите! " - досети се Цветанов. Той прибра от момиченцето левчето, както и чадърчето, якенцето и обувките му. "На ти сега левче!" - си каза наум Цветанов, докато се отдалечаваше с решителна стъпка.

На Лъвов мост нали знаеш кои момиченца ходят?

Не става ли дума, за генералния комисар?

АБЕ, ТОЗИ РУСЕНЕЦ ОЩЕ ЛИ ПЛУВА В МЪТНИТЕ ВОДИ НА ДУНАВ. ОТ ТУК ГО ВИЖДАМ КАК СЕ МЪЧИ И ГЪРЧИ ПО ГЕРБЕРСКИ, И ПРИРИТВА ПО ТАНОВСКИ.

Като знам колко е тъп и елементарен сегашният главен секретар по-добре да оставят Цветанчо, той поне е доказъл, че може имоти да гради, от нищото така да се каже.

Още ли има хора които се хващат на "врътките" на ББ и ЦЦ. Някой допуска ли че гл.секретар ще може да "пръдне" без разрешението на ЦЦ и ББ. Сега се разбра че по негово време не са дали възможност на ББ да се разпорежда със СРС-та и той сега им се нарадва на воля, необезпокояван и като си събра нужните данни вече "прехвърли"правомощията към гл.секретар.

Най лошото от всичко това е ,че аз нямам такова свободно време като платените безделници тук.Колко пъти вляза ,все сте си едни и същи,все едни и същи инфантилни малоумия-Цецко,Цуци,Цвръцко,Рапона,Тиквата и прочие ,епитети ,които могат да направят впечатление на пъпчиви пубертети,но не и на зрели хора..Явно мозъка ви е толкова ! Скоро пак ще ви нагърча, докато поне 2 от вас ,не се удавят в чаша с вода от бяс !

Това, че нямаш време е добре, защото по-инфантилна герберска подлизурка от теб, няма по форумите!

Право казваш, русенец! Аз за разлика от теб, имам време, но съм стигнал до абсолютно същите изводи относно пишещите тук!

Вие от североизтока, явно сте по-закоравели мазохисти от рап....на! Още колко години ви трябват, за да разберете, че това правителство унищожава държавата ?

Отнемането на правомощия от министър и прехвърлянето им върху подчиненият му главен секретар,на всички езици се нарича наказание с понижение. Политическият търговец Бойко ни работи с йезуитски номера.А ние му ръкопляскаме!

Идеята политически лиц да нямат контрол върху дейности, като подслушването ( пък и не само това) не е лоша. Друг е въпросът, че у нас всеки е слуга на няколко господари и вероятно ще се опорочи......

"Октоподите" викат "дръжте октоподите", не ни внушавай.

Като са толкова ефективни тез СРС-та защо няма закопчани мафиози ? Телефоните им се слухтят от костово време още...... щото май се ползват само за увеличаване на тиража на патрашките

Ти малоумен ли си бе?Колко от тях закопчаха по тротоарите ,колко пусна техният съд и колко от тях ги защитаваше тяхната партия РЗС от ,,зловещите за свободата,, СРС..

Усещате ли как бб сваля тази дейност от цц, за да не му търсят отговорност за досегашните гафове? Нама да го махне. Като спрат критиките, цц отново ще заблести като изворна водица. Идат избори...

С други думи горещия картоф се предава от ръцете на министъра на главния секретар, с което последния се превръща в главен бушон:))

Това, че Цецо Сересето не подава оставка, е политически мотивиран вандализъм.

Пожарникарят: Не можем без сересета! Това е бизнес за 100 милиона!

боико бе?! стига вече. кажи за сик, кажи за ипон, за фабриката за нелегални цигари, за едни изчезнали хора след кражба от касата на ипон. кажи за бомбата на цветелина бориславова. кажи за 200 неразкрити поръчкови убииства по време на твоята милиционерщина. кажи за мишо бирата и за вучката. стига си се осуквал като празен маркуч де?! и за си-банк кажи ако може?

Ти си написал точно това което си - ххх. Така действат всички ченгете от скритите - тези дето ни мотаят държавата вече 20 години. Пиша ти само за да знаеш - ще Ви победим!!! Да дърпате ни назад, и то много, но ще Ви ПОБЕДИМ, долни скртити ченгета, от бившата държавна или сегашната частна сигурност...

"...но ще Ви ПОБЕДИМ" Въпрос към ДОДО: В какво се състои победата ВИ? Като Ги победите, Вие ли ще продължите да крадете, да колите и бесите или ще предадете властта на народа - сиреч Народна Република? Вече бяхме такава "народна република" и се наживяхме под фанфарите и тромпетите на (пре)зрелия социализъм. Сега Ти искаш да замениш фанфарите може би с вувузели и да ни натрапиш нов по-справедлив капитализъм (ниц пинизи). За съжаление такъв не съществува, камо ли в твойта куха глава.

Додо, и ти ще изчезнеш като птицата на която си се кръстил, а с такива като теб, дано още на следващите избори за Народно събрание изчезне и партията на явните милиционери и на частната сигурност, т.е. ГЕРБ. За каква победа говориш изобщо?

Защо сега?Тъкмо беше започнало да става интересно.Народа е казъл:Който гроб копае сам пада в него.

Поговорката е: "Който гроб копае ДРУГИМУ, сам пада в него!" Има и хумористичен градски вариант: "Който хвърля камъни по другиму, сам хвърля топа!"

Който ГЕРБ копае други му, сам пада в него.

МОНКА, АЗ СЪМ УЧИЛ ТРИ И РАБОТИЛ КОГАТО ТРЯБВАШЕ. СЕГА СЪМ ПЕНСИОНЕР, НЯМАМ НУЖДА ОТ ХОНОРАРИ, НО МИСЛИ МУ ТИ ЗАЩОТО СА ТИ ПРИГОТВИЛИ 1000 КГ. ПЕСТИЦИДИ. ТЕ ЩЕ ТИ СТИГНАТ!

След толкова скандали, писаници, приказваници едно не ми е ясно: Какъв такъв прост, малоумен или перверзен престъпник трябва да си, че да приказваш по телефон неща свързани с престъпна дейност? То не, че някой го прави, ама се оказа, че тия които го поръчват говорят най-интересни неща! Всъщност - защо спря да се коментират приказките "Па се обади оня - Мишо Бирата... вади хората...", а се разтягат какви ли не локуми???

Борисов на тези гадове ,не им е проблема Цветанов ,а въобще да няма СРС,да се върне тройката,те да си въртят далаверите и никой да не ги подслушва ,за да не стигнат до съд и пандиз.Бият първо по него за да ви разцепят !Европа нека ни сочи с позорни доклади за откраднати милиарди от еврофондове,това не ги касае ,народната памет е къса ,важни са 6 апт. на Цветанов ,които са придобити преди власта!!!Ей ги и тук ,пак същото вият-проблема им е -никой да не подписва СРС,въобще да ги няма ,нито шефа на МВР,нито гл.прокурор,нито гл. секретар ,нито премиера,били им ограничавали правата.Нали се оплакаха и за това в ЕК миналата седмица,какво им отговориха от там,,Запазете ,реформаторският си устрем,Запазете ,реформаторският си устрем,никъде не казаха -имате полицейщина и диктатура ! Намерили са изродите църква да се кръстят ..Искат си пак Румен Пикаещият ,да ги бори на кафе в басейна ,,Спартак " и на Позитано!

ОТКОГА ГАРАЖИТЕ ГИ БРОЯТ ЗА АПАРТАМЕНТИ? ВИЖДАШ ЛИ КАКВО Е ЧЕРВЕНА ПРОПАГАНДА? ПОВТАРЯТ ЕДНА ЛЪЖА ХИЛЯДИ ПЪТИ, ДОКАТО ХОРАТА ЗАБРАВЯТ ИСТИНАТА. ДОРИ ТЕБ СА УСПЕЛИ ДА ЗАБЛУДЯТ... СТАВАШЕ ДУМА ЗА 6 ИМОТА, ДВА ОТ КОИТО ГАРАЖИ, ДВА НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТА.. АМА БОЛШЕВИКИТЕ ГИ ПРЕВЪРНАХА В 6 АПАРТАМЕНТА ПАЛАТИ.. ДРАПАТ ПАЙ ЗА ВЛАСТ И КРАДЕНЕ НА МИЛИАРДИ, МРЪСНИЦИТЕ..

Абе брат,само около мен имам 2-3 комшии ,които имат по 4 апт.без консултации и власт,напълно нормално .Последният го придоби като изгледа старата.Е и ? Колко са като него в БГ -хиляди!Аз нямам 4 и не му завиждам.Е,и?Не смятам ,че пари трябва да се влагат в апрт,а в елитно високоплатено образование на децата .Доколкото съм чувал имал и къща на село Цветанов ? Е,и?Аз имам две от двете роди,кой няма?Ето ако бях арабин и водех 7-8 кадъни ,щях да имам 8 вили от техните ,нека се пукат комунягите от бяс !

Малко четеш, Калитко! Вземи прочети, а и попитай! Два от шестте апартамента на Цвъко са луксозни апартаменти в Центъра! Аман от селендури и мошеници, които ще ми станат съседи! Живея на Коня под опашката (ако знаеш какво значи това) от 1945 г. в ЖСК на собственици (а не национализирана от Общината и продадена (или подарена) за жълти стотинки на партийци и ченгета, както е случаят с апартаментите на Цветанов). Като си недотам образован и полуграмотен не знаеш много неща и мирогледът ти е ограничен! Затова крякаш като глупава жаба от еснафското блато - СОС, СОС (Селяните си Остават Селяни)! Просто момче си и елементарно мислиш, а пък не познаваш и фактите! Чети, овчарче, чети! То сляпото окато прави!

МОНКА, АЗ ПОЗНАВАМ ВЕЧЕ СТОТИЦИ ОТ ТЕЗИ, КОИТО БЯХА ЕЛЕКТОРАТ И НЯМАТ НУЖДА ОТ ВЛИЯНИЕ. АКО СИ СРЕЩУ ТЯХ ЩЕ ТЕ ПОМИЛВАТ С ЮМ.....

Жорка, аз съм от онези дето ще изберат новият президент. Ти ходи станишев да ти плати хонорара :) Айде другари пишещи, аз отивам да работя. Не всички са като вас, основна дейност за прехрана - писане по сайтовете небивалици. Иначе кой какво ще помилва, убеден съм, че не ти е в компетенцията.

Този самонарекъл се така палаво Жоро,си е дърта изкукала пенсия и по му подхожда нормалното българско -бай Георги ,сигурно няма вече живи съученици,достоен кадър на столетницата и пръв борец против Герб.Добре че не се представя поне като Жоржи или Жужи.Е такива лицемери са всичките..

Aбе на вас плащат ли ви да пишете подобни простотии против правителството? Нали знаете, че вашите глупости няма да повлияят на вота на хората? Що въобще си давате зор?

А на теб кой и колко ти плаща? Явно не си от онези, които са взели 4 млн. подкуп, защото ако беше от тях нямаше да провеждаш агитация за ГЕРБ по форумите? Не виждаш ли, че хората масово са погнусени от това правителство и са омерзени от некомпетентността и от популизма на лидера ви.

И аз, Мончо, да ти кажа съвсем доброволно и безкористно критикувам правителството, защото е страшно некомпетентно, но за сметка на това много корумпирано. И едно мерси да не ми се каже, пак ще го правя, щото не съм овца, като гербовите поддръжници.

Само страх личи от думите ти.СТРАХ,СТРАХ,СТРАХ....

БОЙКО, БОЙКО, АЗ ТЕ СМЯТАХ ЗА ПО-УМЕН, НО ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ГЛУПАВИЯ ЦЦ Е ПРОСТОХИТЪР И СИ НАБАВИ ОТ СРС-ТАТА ТОВА, КОЕТО ЩЕ МУ ТРЯБВА , ТЕ ЩЕ СА ПО ОПАСНИ ОТ ТЕЗИ ПО ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ И ТАМ ЩЕ ТЕЖАТ КАТО ОНАЗИ 120-КИЛОГРАМОВАТА.

Съдиите им разрешават 95% от поисканите СРС и този има наглостта да прехвърля топката към тях ???!!! Е то бива наглост ...

Не ми обяснявай какво ще прави Цветанов, ами го махай този шестимотник, а най-добре и двамата си отивайте!

Премиерът Борисов обясни, че от времето, когато е бил главен секретар на МВР му е било ясно, че политическото лице няма работа по прилагането на СРС. А КАК СТОЯТ НЕЩАТА С ПОСЛУШВАНЕТО КОГАТО Г-Н ПРЕМИЕР СТЕ РАБОТИЛИ ЗАЕДНО С ПАШАТА , ТРАКТОРА И ОЩЕ ЦЯЛА ПЛЕЯДА СИКАДЖИИ. Сигурно по един и същи начин, защото вълка козината си мени но нрава не !!

Ама кой на кого, кога и как разрешава подслушването. Та то, у нас са се нароили всякакви явни и тайни, легални и нелегални, структури, които по елементарен начин могат да ви закачат бръмбар, жица, касета, флашка и какво ли не още. Изпуснат е духът от бутилката, няма връщане, станахме нещо подобно на времето на Фрунзе, Джерзински и феноменалния Джугашвили. Тогава син предаваше баща си, брат топеше брат си и комунизЪма си вървеше напред...

Да се чудиш и маеш как бяха избрани такива некадърници да управляват цяла държава... Една селска кръчма може би могат, но друго... Уж милиционери, охранители и др. али-бали, а не могат дори с този ресор да се оправят. Шок и ужас!