Борисов: Ако бях Плевнелиев, щях да сложа белязани пари

Синьо-червените се възползват от добрината на Росен Плевнелиев и се опитват да си правят политика на негов гръб. Това каза премиерът Бойко Борисов в сутрешния блок на ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако бях Плевнелиев, щях да сложа белязани пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще извади 500,000 евро от личния сейф и ще ги бележи. Всичко е съвсем легално от заплатата. Ако не вярвате, питайте НАП, те са кушаревски свидетели.

нееее! ако БГ народа беше поне малко народ-ДА Е БЕЛЯЗЪЛ задниците ви с 1000 тояги на голо! Подкупили и купили СЪДА и сбирщината съдебна-пърдят в една кратуна-чакайте да ги разгони някойу,да ги затвори и да им вземе парите до стотинка!

Разбира ги тия работи!

Бизнес Парка е най-голямата мушия на прехода, а Плевнялиев е един от най-големите мошенници, търсещи да се скрие от отговорност във властта, но не е познал този път.

Правителството на ББ бе избрано за да се справи с корупцията и шуробаджанащината, да накаже виновните и да намали престъпността. За съжаление, поредния корупционен скандал разклати доверието на избирателите и постави под съмнение "чистотата" на управляващите, замесвайки ключови фигури от кабинета Борисов. По отношение на Престъпността, въпреки рекордния за цяла Европа буджет, МВР не постигна съществени резултати, с изключение на няколко показни ПР акции. За шуробаджанащината , само ще спомена нелепата кадрова политика на ГЕРБ , визирайки Руми Желева, Калинка, казуса Вучката и др. Моят съвет към г-н Борисов е да си спомни физиономията на Т. Живков от пленума на БКП през 1989г. и ако не иска да изпада в подобна ситуация, да обърне внимание на реалните проблеми на хората като: безработица, ниски доходи, лошо здравеопазване и образование. В противен случай Бойко ще се сблъска с поредния наказателен вот ако не сега, то след две години.

Построяването на бизес парк в жилищен район няма как да е станало без подкупи. Това го няма в нито един европейски град!

СТИГА С ТОВА АКО....АКО...!!!ПЛЕВНЕЛИЕВ Е ПРЕСТЪПИЛ ЗАКОНА!!!ТОЧКА!!!

Самия факт, че поредния мошенник и любител на лесните едри пари се опитва да се докопва до власт е отвращаващ.

ако бях плевнелиев нямаше да искам да сам президент.ама и тои само го усукваше,но много се блазни от този пост.тази усмивка тип софянски,няма да му сварши добра работа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойко, тъпия ти министър на вътрешните работи пак обърка конците - как можеш да търпиш такъв лъжец в екипа си. Тази вечер в новите на Нова пряко съпоставиха какво е казал и как днес казва че не е казвал такова нещо ... егати лъжеца ... също както се оплете с апартаментите, че му трябваше билзо месец да си изфабрикува нужните документи - браво ... министър на вътрешните работи - лъжец и .... тъпанар

Може да има и такива случаи за напред. Но пък съм сигурна, че след така извадения на показ случай, няма да има толкова много смелчаци, които да предлагат парички под масата.

Kaквото и да стане ще убедя всички мои приятели да гласуват за Плевнелиев, защото това трябва да е президентът на България.Стига вече комунистически простотии и изцепки.Качествата на Росен нямат нищо общо със случка като тази...

Ако бях Плиевниелиев, щях да си ида в родната Гърция в село Плевня, защото тук никой не го понася вече.

ТИЯ ОТ ГЕРБ СА МНОГО КУХИ ЛЕЙКИ ОСОБЕНО ЦЕЦО САМИ СИ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ И ПОСЛЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГИ РЕШАВАТ

ЦЕЦО ИЗДЪНИ БОКО НО ЗАЩО СЕГА СЛЕДВА ГОЛЯМ СКАНДАЛ МЕЖДУ ТЯХ

Плевнелиев е пълен боклук и господ не може да му помогне, а и не трябва.

Плевнелиев не бива да бъде замесвам в подобни неща, а и защо чак след ясната му кандидатура нашумя толкова тази тема? Ясно е за всички ни защо.

Ами попитайте ЦЦ.....

Борисов с9е опитва да ни облъчва. Говори по телефона по три телевизии в сутрешните блокове, за да не ни каже нищо. Кара се с журналистите, и ни говори за краставицата...Този човек започна да отблъсква с наглото си държание. Защо е необходимо да демонстрира простотията си?

Сутринта го чух в БТВ! Такива глупости взе да говори, че А. Цолова му каза, че се намира в ефир и му е зададен въпрос! Смислено изречение нямаше и се усещаше голяма изнервеност! Мисля, че заложи на куц кон, ама като се поддава на манипулатори, тип О. Бендер - така ще е! Иначе ББ има енергия и воля за много неща, но за съжаление се е обградил с хитреци и сметкаджии и явно докато не го провалят, няма да повярва, че са такива. Това е скромното ми мнение. Трябва да глътне малко вода и да се осъзнае!

Било каквото било, разправии от преди 5 години, не мисля че сега трябва да се разправят с тези неща!

Занимават се със стари неща, хайде стига вече! Нека гледаме напред и да се съсредоточим в изборите!

АКО БЯХ БОРИСОВ ЩЯХ ДА ВЗЕМА БЕЛЯЗАНИТЕ ПАРИ !

"Тоя ми казал, оня ми казал..." Няма да им разрешаваш да мъцнат! Виж, като си траеха всичко си беше наред! Почнаха да вгигат ръка и нещо май- май..., а??? Я, така и така си тръгнал наред- сменяй и конституцията- Крумовизация на България! Режи ръце, какво ги вдигат! Режи езици- какво говорят! Какви са тия, дето ровят по кофите- на какви се правят- на тоя, нашият стандарт не ги ли е срам! Давай, Тикво- тиквите сми с теб!!!

Радвайте се на тази кандидатура защото само хора, които не разбират за какво иде реч може да ги подкрепят..Въпросът е защо тогава не е сезирал органите а не защо сега не казва...Анадъм моме........

Направо си представям как звучи "сигнала" до органите: "Уважаеми органи, дойдоха при мен едни хора, адвокати, които ми намекнаха, че ако искам проекта ми да се случи, трябва да кихна кеш едни суми на едни други хора". Добре - до тук е сигнала до "органите". Органите го вземат присърце, привикват адвокатите-контактьори и ги обвиняват ей така - абе тук един човек каза, че сте му искали пари в полза на трети лица. Адвокатите-контактьори казват: няма такова нещо! И органите какво правят по-нататък - подскажи ми, че ми се изчерпа въображението?

Ами то се вижда от написаното колко ви е въображението и че никой не е в състояние да ви помогне...

Тези съвсем се объркаха,вчера мижитурката каза,че няма такова нещо и избяга от журналистите.

Спомням си изборите преди две години. Тогава Б.Б. също в началото казваше, че в никакъв случай няма да стане министър- председател. Първо: той не вярваше, че това е практически възможно. Второ: Не се чувстваше подготвен за поста. Всички знаем ,че тази дилема не продължи дълго. Нещо повече-Негово Величество наистина си въобрази, че е незаменим и най-подходящ за всички държавни постове. Само заради недостатъчно развитата наука за клонирането дължим факта, че нямаме по едно копие на ББ на всички възлови места в държавния апарат. На Плевнелиев също се дава възможност да "пази" поста" докато клонирането напредне или ББ може да отдели лично време и за този пост. Чета политическите коментари в европейската преса на три езика. Уверявам ви, че почти всичките са изпълнени с присмех и презрение срещу нашият "премиер". Разбира се, че никой не се ражда политик! Но с тези темпове на развитие.... За две години успя само отчасти да замени прословутото "Аз" с "Ние" и то само когато става въпрос за споделяне на отговорност.

"Тоя ми казал, оня ми казал..." Няма да им разрешаваш да мъцнат! Виж, като си траеха всичко си беше наред! Почнаха да вгигат ръка и нещо май- май..., а??? Я, така и така си тръгнал наред- сменяй и конституцията- Крумовизация на България! Режи ръце, какво ги вдигат! Режи езици- какво говорят! Какви са тия, дето ровят по кофите- на какви се правят- на тоя, нашият стандарт не ги ли е срам! Давай, Тикво- тиквите сми с теб!!!

АЛЕКСАНДЪР МОРФОВ Да не би да сте приятел с премиера, който аплодира Вашия спектакъл Хъшове , после Ви поздрави и зад кулисите? Не, премиерът за мен е ниско интелигентен охранител, който по стечение на обстоятелства стана премиер на България. Което ми е малко неудобно за българския народ, но е факт. Често си мисля,че не съм част от този народ. Хората, които вършат цялата тази свинщина наоколо , не са моят народ. Същият той, който си хвърля боклуците от балкона и слуша чалга, си избра този премиер."

Кой е този Ал Морфов? лауреат на Оскар? Или поне да е играл на Бродуей. Или поне да е посетил Холивуд. А тия дришльовци, артистите се продават за паница леща. Когато беше БКП на власт се умилкваха на БКП, когато СДС дойде на власт започнха да с епишат за демократи, При БСП-то станага социалисти. А всъщност повечето са мижитурки, дето само искат, акато не им дадат се правят на много граждански заангажирани. Дадат ли им - кротуват..

небелязани пари. Така ли да разбираме. А защо след като всички които са знаели- Плевневлиев, Борисов, Цветанов не са съобщили в МВР. Какво значи- ще сложа белязани пари. ТОВА Е ПРИЗНАНИЕ ЧЕ ИСКАНЕ ЗА ПОДКУП Е ИМАЛО.

Цвъчко пак оцвъка работата:))) А ББ се държи така все едно ни пита за пореден път - "И кой пак ми ака в гащичките, а?"

Да-а-а, КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ хептен се е самозабравила! И не помни докъде води компроматната война. Но те друго и не знаят, но забравят, че ефекта може да бъде и обратен... Сиреч, да НЯМА балотаж! Народа да се уплаши, че единствения читав човек ще бъде дискредитиран и да накаже РАЗБОЙНИЧЕСКИТЕ КРАДЦИ още на първия тур! Как мислите, КОМУНОИДИ, такъв сценарий дали е невъзможен?:О)))

Къв балотаж? Вие и сега имате проблем как да изпреварите Хиподила.

Товарищ Распутин, ти да не би сега да падаш от Луната? Компромата, скандала, както искаш го наричай, го сътвори "кадърния" умник, висш гербер с името Цветан. Може да повтаряте до откат заклинанията, че виновни за всичко са комунистите, но приказката: Каквото сам си направиш и врага ти не може да го измисли, напълно важи в случая. Прости, прости гербери, това е.

Управлението на мутро-мафиотското правителство на ГЕРБ ще остане в историята, пълно с гафове.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ВАС! ПЪРВО ТЕ СА НЕКОМПЕТЕНТНИ, НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ УЧАТ, ТРУДНО ВЪЗПРИЕМАТ ! С ТАКИВА ХОРА МОГАТ ДА РАБОТЯТ КЪРТИЦИ КАТО НЯКОИ ЗАМ.МИНИСТРИ ОТ ДСБ, ИМАМ НАПРЕДВИД ЕВДОКИЯ МАНЕВА ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ! НО ИДВАТ ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ НА КОИТО ЩЕ ОБЕРАТ РЕКОЛТАТА СИ, А МАКСИМУМ СЛЕД ДВА МЕСЕЦА ЩЕ СЪБЕРАТ И ПЛЯВАТА СИ!

Нашата правораздавателна система не може да осъди доказани убийци и престъпници,а камо ли за един намек за подкуп ще направи нещоИ аз бих постъпил като Плевнелиев-ще се замълча за да нямам ядове с отвлечен член на семейството ми.

Е, ти поне не искаш да ставаш президент.

Хм, белязани пари? Лесно е сега да го кажеш. Ами ако тези пари бяха изцапали ръцете на този, дето незнайно как се сдоби с 6 апартамента и златни кокошки във вид на бабалък и жена му? Представяте ли си как Тиквата щеше да спечели доверието на чалга етноса? Не-е. Схемата е разчетена правилно и изпълнена перфектно и всички са доволни. Тиквата с помощта на елфове-дарители като Росенчо прави победоносна кампания, качва се на престола, заслужено награждава участниците в схемата с министерски постове и обожествявайки себе си започва да поразява с мълнии всеки дръзнал да оспорва или застрашава господството му. Не ли наистина по-лесно да управляваш държавата вместо столицата, както след изборите се изцепи ощастливения каратист?

Ако направиш гаф, бързо направи още десет, за да го замажеш. Това е максимата, от която се ръководи днешното управление

.. и с Ваньо Танов гаф.. и с Мишо Бирата гаф.. и с онова момче дето ритам футбол гаф.. и с Плевнелив гаф.. Няма ли да си ходи някой вече

АКО БЕШЕ НЕ СГАН,НЕ РАЯ,А НАЦИЯ,НОРМАЛЕН НАРОД БЪЛГАРСКИЯ- ДА СТЕ НА БЕСИЛКАТА ВЕЧЕ И ПРИСЪДАТА ДА Е ИЗПЪЛНЕНА....ВСИЧКИ ИЗРОДИ ОТ 44Г. ДО ДНЕС-ОСТАНАЛИТЕ ЦИВИ И КОТИЛАТА ИМ!ДА ВИ БЯХА БЕЛЯЗАЛИ ОТДАВНА-А ВИЕ ВСЕКИ ДЕН СЕ САМООТБЕЛЯЗВАТЕ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ЕШАФОД-И ДА Е ИЗПЪЛНЕНА ПРИСЪДАТА ВЕЧЕ...

В последните дни защо всички ГЕРБ- ери са като препикано мушкато? Аре- бегония!!!

Ако, ако, а ма то мирише!

.. и с Ваньо Танов гаф.. и с Мишо Бирата гаф.. и с онова момче дето ритам футбол гаф.. и с Плевнелив гаф.. Няма ли да си ходи някой вече

Ще си ходят на 23 окт . И аз нямам търпение да им видя опулените физиономии и оакани гащи на герберастите .

ААА,НИКАКВО ХОДЕНЕ И ОПРАВДАНИЕ ОТ РОДА "АЗ ЩЕ БЯГАМ,ЩОТО МЕ ГОНИ ГОЛЯМАТА НЪЖДА!" НЕ!! ХВАЩАНЕ ЗА ВРАТОВЕТЕ И ИЗАКВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ МИЛИОНИ КОИТО СА НАЛАПАЛИ ПОРАДИ ДРУГА ТЯХНА ГОЛЯМА НУЖДА! НИКАКВИ ИЗБОРИ..ДОГОВОРИЛИ СА СЕ ЕДНИ С ДРУГИ ДА ГРАБЯТ И ДА НЕ СЕ ЗАКАЧАТ,ДА СИ ПАЗЯТ ЗАДНИЦИТЕ! ТРЯБВА ЧИСТКА И ЗАТВОР И ВРЪЩАНЕ НА ПАРАТА ДО СТОТИНКА..И ЧАК ТОГАВА НОВА ВЛАСТ,И ДР. НОВИНКИ!АМА КЪДЕ Е ТАЯ НОВА ВЛАСТ,ПИТАМ??? С ИЗБОРИ ЛИ???? ХАХАХ..ЧРЕЗ ТЕХНИЯ ИЗРОДЕНИ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗБИРАТЕ СЪЩИТЕ ИЗРОДИ..ДА ВИ ОПРАВЯТ И ДА НАПРАВЯТ ТОВА ГОРЕКАЗАНОТО?? НАРОДЕ,ТИ СИ СТРАХЛИВ МАЛОУМНИК!!

А дано, ама надали... с тоя прост народ, дето се кефи на глупостите на Боко и си мисли, че животът е виц!

Мале,колко сте зомбирани,че раздувате раздувките на "СТОЛЕТНИЦАТА"...Стига,че ви почервеня дирника!

Точно така. Тия действат като пионерчета: Подкуп даден .. подкуп приет..

Седем години разтакавали Плевнелиев, понеже заявил, че не дава подкупи. Изведнъж се появява Бойко с неговия "кристално честен" екип и моментално проблемите на Росенчо изчезват като с магическа пръчка. А не можем ли да допуснем, че тази "магическа пръчка" е бил дълго отказваният рушвет, даден накрая от узрялото за номера инженерче по изчислителна техника на ГЕРБ я за предстоящи избори, я лично на кмета показващ ищах да яхне и държавата или на някой "консултант" от обкръжението му, който после ще се сдобие с 6 апартамента и забогатели по вълшебен начин тъстове-пенсионери. Колко му е тази "топла" връзка между бившия кмет и оправното инженерче, в последствие да прерастне в министерски пост за гяволето разбрало какъв е номера, още повече, че през това министерство минават и ще минават купища пари. Един правилно поставен да го ръководи човек ще знае как да регулира и насочва потоците на тези купища пари, с оглед интересите на Партията, симпатизантите й и обръчите от удобни фирми и признателни бизнесмени. Кажете логично ли е?

Не само логично, ами и брилянтно, даже ювелирно, бих казал, по изключително академичен начин разработена корупционна схема! Обаче не трябваше да ги осеняш, те са на първо, подготвително ниво! Наздраве!!!

Цвъцко волно или неволно се изцвъка пак и сега ББ трябва отново да забърсва,да обяснява и защитава съпартийците си

Поредното безобразие на некадърното и престъпно управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Хора моля ви се опомнете се , какви клевети от БСП какви ДС-та ви гонят... Цветанов който е един от най близките и ключови кадри на ББ и вътрешен министър на България каза на ясен Български език че Плевнелиев е отказал подкуп и след това е не е Известил властите за тази корпционна схема, след като Цвъчко е разбрал и тои не е спазил закона и не ереагирал, как после искате да няма корупция... Не БСП започна този скандал, не Измислините Дста с които се мият ръцете и заблуждават народа некадърнките Гербери и всички преди тях а самите Те Си признаха за тожа ПОГАЗВАНЕ НА ЗАКОНА БОЖЕ САМО КОМУНИСТИ СА ВИ В ГЛАВАТА.

се в ръце още преди 2 години. И бюлетината за ГЕРБ взехме. Не може народът да ти крив, а само ти да си правия. Ослушай се, помисли и вземи правилно решение. Това, че ти не си добре не означава, че и хората са така. Те разбират и гласуват с разума си. А ти?

Пич, ето това ни е фондаменталния проблем, че вместо да помислим малко пак си знаем едно и също, като развален грамофон, искаш да ми кажеш че Цветанов не го каза това публично? е сорри но го каза, искаш да ми кажеш че действията на Плевнелиев и Цветанов не са били престъпни ( против закона) е попрочети малко и ще намериш конкретния закон, от всичко което каза прочетох само празни приказки и глупости. Ти си гласувай за Мутрафоните, мрази всички тези измислини фигури в/у които хварлят цялата вина за да прикрият некадърността си, но после не питай защо сме на това дередже Аз не критикувам избора ти, но Неспособността ти да мислиш, не можеш да защитаваш една партия с щампи и емоционалност , трябва си и малко мозък. Успех приятелю, единственото което искъм е доброто на всички, боли ме какво промиване и озлобяване се случва с народа ни, и да вярно е че обучението ми в чужбина ми даде трезво мислене ако не друго и съм благодарен за това.

Взели сте "правилното" решение? Човече, ти с всичкия си ли си? Ходи да се прегледаш.

хората може много пъти да са се лъгали, но не са повтаряли измамата от един и същи субект, партия. Дъртия беше посрещан навсякъде с цветя, обикаляше България с влак, избраха го, но еднократно. Това я очаква и милиционерската партия.

Я стига шикалкавяне, от 2005 е кмет, от 2007 с пълно мнозинство защо не е оправил нещата - защото и той е чакал да му намажат филийката. Бившия съветник Данайл Николов който БСП изхвърли от листата си, през 2007-ма, Борисов направи шеф на комисията по общинска собственост и сега "за добра служба" е областен на София. Сигурен съм, че той е един от брокерчетата.

Ти па си голЕма работа- полицай, пожарникар, доцент, футболист- я махай плевнята! Ти можеш да си и президент, и вицепрезидент, и главнокомандващ! Ти си качественият матрЯл!!!

За мен, Плевнелиев е една мижитурка. Вижте снимката по-горе. Не виждам какъв президент ще бъде щом света не го познава

Г-н Плевненлиев,съветвам Ви като човек с много опит и знания искам да знаете, никога да не забравяте,че злобата, завистта и простащината нямат почивен ден.Бъдете жив и здрав без да се отчайвате от всичките тези простотии, които пишат недоучени, нереализирани,мързеливи и завиждащи мекерета вкл.червеношийки. Бъдете все такъв какъвто ви познаваме и им покажете,че ще представяте България на високо интелектуално ниво. От сърце Ви желая успех и все така приятно усмихнат !

Абе ,малоумнице , по колко пъти ще пишеш едно и също нещо .Ставаш банална и твоите думи предизвикват обратен ефект върху тука четящите .

Това че вие го познавате като "такъв" незначи че другите не го познават като такъв а като онакъв и това ама никак не им се нрави.....

Ще ме прощавате че не помня точно 96 или 98 година беше когато щатите приеха закон с който забраняват даването на подкупи в чужбина защото до този момент дадените пари ги пишеха като разход а за подкупа документ няма така че данъчните им трябваше да приемат на доверие заявените като подкупи суми. Това доведе до рязкото намаляване на американските фирми спечелили търг в чужбина а това до натиск от страна на американския президент европейците да приемат подобни закони. Чиста случайност е че Германия последна прие закон който криминализира даването на подкупи в чужбина. Та сега вместо подкуп във бюджета на проекта се залагат дарения или там някоя друга стотинка за външни консултанти или за local habits.