Бойко Борисов: По 19 милиона лева на ден струва шоуто в парламента (видео)

Добре, че го закриха, защото щяхме да фалираме, заяви във фейсбук премиерът в оставка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези пари ги е сметнал на базата на липсващите му лични постъпления или на базата на статистическите харчове от предишни години не разбрах. А и защо няма разбивка по пера???

Тези пари сте ги харчили вие, а не новите. Отделно от както идва ГЕРБ 2009г., увеличават държавният външен дълг с над 20 милиарда лева.

,

Що, при теб да не беше по евтино....Бойко, нали си в отпуска бре, кой ти иска мнението?

Г-н Борисов, Вие колко милиарда похарчихте за 12 години? Мъчно ми е, че не разбирате българския народ и непрекъснато говорите нелепости!

А твоето некадърно и алчно управление досега ни струва 33 милиарда ! Така че - млък и марш обратно в мишата си дупка ! Никога повече нагло и безочливо мутрагенче с огромна власт ! Страхливец !

Шкафчето губи всеки ден по 19 млн

Ами Боко помоли твоите математически ''експерти да ти кажат колко милиарда ни струваше твоя парламент дето си го ръководеше както ти е изгодно толкова години...Много си нагъл и безочлив с надеждата че зомбирани с твоя манталитет ще се хванат на поредните ти плямпания.

Ти толкова крадеш на закуска, боклук продажен!

Време е вече и Борисов да обясни защо на времето обвини Доган, че е поръчал убийството му - тоест Доган е мафиот и престъпник, според Борисов, позовавайки се на чужди служби, И защо лансираният точно от Борисов и дясната му ръка тогава Цветанов за главен прокурор Цацаров не разследва това и такова възможно най-тежко обвинение, отправено от премиер и то от най-високата трибуна в България! Затова в България станаха толкова много поръчкови убийства и атентати и при тази малка държава, където “всички сме братовчеди и всичко се знае, всички се знаем” и се следи и подслушва МАСОВО (и от Борисов и Цветанов, и дори те си го признаха и това Цацаров не разследва а не повдигна обвинение...), няма нито един осъден за тези убийства убиец, да не говорим за поръчител! Затова и някои толкова се страхуват и се движат с (големи) охрани!!!

Поуката тук е - the bottom line - че НЕ МОЖЕ една модерна развита държава, която и да е (България, САЩ,...) - да зависи от прищевките, егото, страховете и психическото състояние на ЕДИН ЧОВЕК, независимо КОЙ Е ТОЙ (Борисов, Тръмп,...) Защото това е рецепта за катастрофа в крайна сметка! Особено през 21 век, векът на социалните мрежи и на информационните и нови технологии! ДЕМОКРАЦИЯТА Е (И) ИНФОРМАЦИЯ! Пълна, точна и навременна! Затова е толкова важна обществената битка против дезинформацията и скрита такава, замаскирана зад оправдания за различни видове тайни - държавна, служебна, лично, фирмена,..., лъжата и манипулазията, и срещу култивирания и поддържан СТРАХ, респ. конфронтация и объркване в обществото!

Бойко, я разкажи как ти, репресираният върл антикомунист и анти ДС на времето с Цветелинка Бориславова и с Павката Алексиев направихте “Ипон”, в онези времена:) Или как гаджето ти Цветелинка стана “за една нощ” горда притежателка на банка, и то не коя да е! Или за онази голяма врътка с изкупените преди придобиването на големи “приватизирани” активи обезценени приватизационни бонове на стратегически компании... Ако си позабравил може да ти поприпомним. И Иван Костов може... И ресторантьорът му от СИК Славчо също...

След като на идващите избори стане вече съвсем ясен провалът на Борисов и на ГЕРБ и колко много ги е намразил народът, Борисов много силно ще се обиди на народа - както Иван Костов на времето, и ще се обяви за недоразбран и недооценен, а пасмината около него ще се разбяга и побърза ако може да се качи на “следващия влак” и да се намести! Този филм вече сме го гледали! Много пъти! А всъщност реалната оценка я дават хората и най-веме историята!

След няколко дни в ступор, троловете на ОФ отново са тук. Получили са си копейките и са на амбразурата отново. Некъв info пък писал/а няколко разкая тука, най трогателния е за американския шпионин влюбен в България и американския пенсионер дето искал да го погребат тука.

Този “някакъв info” съм аз, тъп трол, не знам за какви копейки бръщолевиш, лумпен, но нямам проблем да се видим и до ми кажеш каквото имаш в очите...

Какво точно стана в и с България в новата и най-новата й история? На 9 септември Сталин и Москва установиха кървава комунистическа диктатура в страната ни, навлизайки с армията си, и избивайки цялата ни автентична интелигенция (над 30,000 души), наложиха свои марионетки на власт - Коларов, Димитров, Червенков, Тодор Живков. Те си ги назначаваха, те си ги контролираха, те си ги сваляха, а понякога и поубиваха (самоубиваха). И представиха много нагло и цинично окупацията на България като освобождение - така написаха в умебниците, така караха народа и децата да манифестират години наред на тази дата - само по себе си невероятна гавра и цинизъм! Затова и много внимателно и прилежно крадяха и прочистваха и архивите ни, и отделяха огромно внимание и ресурси на ТОТАЛНОТО и последователно промиване на мозъци, на пропагандата и матипулациите, на медиите и “инакомислещите” и последователното култивиране на анонимен страх, недоверие и омраза в душата на българина! Когато, след близо половин вековно руско робство нещата очевидно станаха неудържими, червените велможи и репресивните им органи - началниците но МВР, ДС, прокуратура... решиха да мимикрират, като трансформират политическата си власт в икономическа - заграбиха всичко, което можеха и си струваше, другото го разсипаха и унищожиха, назначиха си новите бизнесмени, банкери и едри търговци, земеделци, животновъди, медийни магнати,..., а останалите дадоха на мутрите да рекетират и грабят. За целта си спретнаха вътрешнопартиен преврат, когото нарекоха демократична революция (по подобие на 9-то септемврийския), като по стар кръвожаден обичай на тези и глутницата стовариха всичко върху простака Живков, на когото дотогава се кланяха до земята - добър пример, между другото за подсещане на по-тромавите в главата какво следва и с охранителя на Живков - Борисов... Но създадената от тези организирана престъпност и рецидивисти - оцелелите, натрупаха пари, контакти и самочувствие и някои от тях - онези, които ТЕ подбраха и одобриха, влязоха и директно в управлението на държавата, и така се създаде мафията - организирана престъпност плюс власт! И понеже тези разбиха окончателно и правораздавателната ни система (а тя и без това не бе цветуща), и защото тотално ограбиха хората, тяхното внимание се насочи към рекетирането и ограбването дори и на преди назначени от тях бизнесмени, банкери и олигарси, защото могат да се откраднат и вземат пари от онези, които ... ги имат!!! И точно тук сме сега! Тоест, напълно невинни в България вече (почти) няма, след толкова време - десетилетия безвремие, кражби, рекет, корупция, лъжи, измами и манипулации!

първо (официално) "Шампионът Станислав Недков-Стъки: Време е за сметката - 13 млн. лв. на ден ни струваха депутатите след избори за 150 млн. лв.!" "идеята" веднага бе доразвита, "сметките" прецизирани

А на този Стъки, с ниското чело и нечленоразделният изказ какъв точно му е проблемът и откога е научил малко аритметика, та коментира такива неща и цифри? Аз случайно то чух веднъж и е явно, че мисленето не му е от силните страни...

По официална статистика на година откорупция изчезват в нечии джобове по 20 милиарда лева (по неофициална поне още 30% отгоре). Разделете ги на 365 дни в годината и ще получите ,че на ден бибитко ни струва на нас по около 55 милиона лева. Аре честито!

туй без бензина, нали?

Къде е тая официална статистика?!

Потърси си я сам.На 1-во място в Европа и на 74 в света.Между Тунис и Ямайка...Всяка година заради корупция България губи над 11 милиарда евро, или 14% от брутния си вътрешен продукт. Това се посочва в доклад на групата Зелени/Европейски свободен алианс в Европейския парламент...

Туй колко чекмеджета са!!!

Ми като бави да върне мандата цяла една седмица ,не говори, че всеки ден струва по 19 милиона...

ББ е многодобър в сметките! А защо не започне да рабори заедно с президента за добруването на България? Или нещо или някой му пречи?

Той е зависим до мозъка на костите си, затънал е до гуша в далавери и зависимости! И затова се държи така и всички виждаме състоянието му! Той никога не е бил автентичен и независим, но аз някога се надявах, че може да се еванципира - е, явно не може! И сега се страхува за живота си!

Ама той можел да смята, браво. Тогава да сметне 7 дни по 19 милиона, колко прави? Това се пари на неговия гръб , нали? Защото държа мандата 7 дни! Да го беше върнал веднага, и тези пари щяха да са спестени. Така че, аман от неговите празни приказки.

Много говориш. Остави на други тая работа за момента. Послушай Т.Живков "приземяване, пеиземяване, приземяване..." Ти си свърши добре своята работа, време е други да поемат отговорността за държавата. А другите - дано са също отговорни и да направят нещо полезно. Писна ми от борбите ви за кокала

Вчера бяхме на обяд с наши (на семейството ни) много близки приятели - американци. Те са заможни - и по американските стандарти, имат Пентхауз на брега на океана и кокетна яхта, където сме изкарвали страхотно. С мъжа - американец, отношенията ни в началото бяха доста резервирани, да не кажа студени - говоря за години, понеже той специално имаше доста - как да го кажа - надменно, дори насмешливо отношение - не към мен, към страната ми, към България, и макар да не си позволяваше да го показва открито, то се усещаше. А той е много умен и информиран, пенсионирал се е в службите и е бил по целия свят (на мисии). През последните години бяха със съпругата му, която е българка, няколко пъти в България, много е смешен когато тръгне да обяснява в по-голяма компания за някои някои неща и навици в България, например като разказваше какво представлява шкембе-чорбата ни, или колко много хляб ядел братът на жена му:) Вчера ме трогна, никога не съм допускал, че ще чуя това от него. Каза ми - готов съм да продам всичко тук (а има имоти - например голяма къща и във Вашингтон, и другаде...), и да идем да живеем в България, страхотна страна е с много хубави хора. Но здравеопазването за нашата възраст е много важно, а в България то е катастрофално... (Затова други наши приятели американци отидоха да живеят в Коста Пика, където освен прекрасни условия на приемливи цени имат и много добро здравеопазване, и не само те - там отидоха много американци след като се пенсионираха, преди няколко госини бяхме там, много е добре...) Само преди няколко дни бяхме на парти при друг много добър мой приятел, американец, и той заможен и пенсионирал се. И той като си пийна ме прегърна и ми каза, че страшно много харесвал и обичал България, че е имал незабравими преживявания там и каза на останалите на масата, че българите сме страхотни хора и согато умре иска да го погребат там! Аз направо онемях, а той се бе на сърдил... И това ми се случи само за няколко дни, не мога да ви опиша какво чувства човек при такива ситуации. “Отвън” ни обичат и уважават, а ние се мразим, мразим себе си, , защото простаци и бандити допускаме да ни управляват!

Имаме уникална природа, уникални хора, климат, всичко за нормален живот, НО НЯМА ДЪРЖАВА - МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!

аритметиката (сметките) на Шофьора са точно като (право)говора и словореда, който открие логики и връзки е за Нобелова награда. смешното е че калинко-мисирките търчат като заклани кокошки и повтарят без мисъл 1:1. последно Цирка в ЦИК: искаме щото сме най-великите, - сготвиха ни, че и се хванахме, щото сме тъпи

А колко струваше "шоуто" на ТВОЯ парламент, на чело на който постави една кофа, една ПКП? Ако това твоето въобще беше парламент! Да не би тогава да бяха по-малко хора или да нямаше "комисии", които нищо не решаваха? Или депутатите не вземаха безотчетни и субсидията бе по-малка? Трудно е когато един примат без мозък се опитва да изказва тези и да изчислява по метода "халваджията за бозаджията"!

Но въпросът с ролята и “кариерата” на вкарания в управлението от ДС-КГБ генералите Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов и Сие тип, какъвто е Бойко Борисов, “специализирал” при Тодор Живков, Симеон Кобурготски (който ни бе натресен пак от същите), в ДС школата в Симеоново, и в СИК има много по-големи и значими измерения и далеч надхвърля границите на България. Защото тук става въпрос и за геополитика и за международни отношения - мястото и ролята на Борисов, на такъв като Борисов в ЕС и по-специално в ЕНП, в отношенията на ЕС с Турция на Ердоган, в развитието на отношенията на Балканите и в частност със Северна Македония, а и с другите държави - Турция, Гърция, Румъния, Югославия...С организации и структури като ЕК, ЕС и европейските комисии и структури, с Интерпол и Европол,... Със САЩ и НАТО! И тези въпроси тепърва ще бъдат повдигани и разисквани И В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО и в България, и в Европа, и в света за това как изобщо това стана (бе) възможно и какво говори за гореизброените институции, структури, политици и държавници! Само да напомня, защото мнозина са забранили, че всъщност на европейските и световна лидери Борисов бе представен и лансиран от .., Силвио Берлускони! Същият, срещу когото имаше много обвининия и дела, вкл. че е започнал бизнеса си лансиран от ... мафията, известен още с изключително топлите си отношения с ... Путин, с когото си разменяха дори интимни подаръци! Така че ако човек се взре по-внимателно в пътя на Борисов не може да не открие навсякъде дискретнота “помощ” и рамо на все същите до болка вече познати ни генерали и полковници от ДС и КГБ. Същите, които създадоха и отгледаха и организираната престъпност в България (СИК, ВИС, ТИМ, Мултигруп,...), и българските олигарси и назначени едри бизнесмени и банкери, като Моллов, Йосифов, Илия Павлов, Емил Кюлев, Гергов, Банев, Тадаръков, .... Затова сме на това дередже, затова сме с най-нисък стандарт и най-тежък живот! И между другото пак да напомня - тона, което става в България през последните 31 госини (след руското робство в страната) НЕ Е демокрация, дори и фасадна вече, а диктатура - макар и непризнато и отричана, т.н. “мека”, прикрита форма на диктатура! Щом една Тиква, един простак може да нахлува неканен но заседание на Правителството на съдебната власт и да се кара, да им нарежда и заплашва, щом може да си позволява да те се отмита на Парламента и той да решава кога да ходи там, когато го викат и изобщо дъ те ходи, Ком той до назначава марионетки като мижитурката Плевенлиев за президент, и такива като Цецка или ПКП за председателш на Парламента, и корумпирани и тотално зависими сеганерати като Цацаров и Гешев на толкова важни постове като тоди на главен прокурор, щом този си позволява чрез жалки и комични фигури като целуващите г.за му Барни Ръбъл да посегне дори и на българската Конституция - върховния закон на България,..., разбирате ли докъсе сме я докарали, с европейските и атрантическите ни партньори?!?

Борисов не знае да смята и защо лъже народа?В парламента има 240 човека със месечен разход 10 000 лева,прави 2 милиона и 400 хиляди лева за цял месец или за ден по 80 хиляди лева.КЪДЕ са 19 милиона на ден при 80 хил лева.Ако финансовия министър Ананиев осчетоводява по 19 милиона,то кражбите са безумно големи.Такова ни е управлението с ГЕРБ,начело с Б.Б.

Атвоето ШОУ за 10 години струва хиляди погубени животи, разграбване на България, унищожаване бизнеса на много хора, чрез рекет и незнайно къде потънали милиарди левове.

Каза човека, който за едното таковане дава 5 бона.

Гешев, вече разбрахме, че снимките на чекмеджето са истински - еврото го е дал Божков, кюлчетата са от Цоло и Пилето, а снимките от мис Плеймейт. Разследвай и арестувай. НАП да провери от къде ББ има над 1 млн евро. Платил ли е данъци?

Този се превръща в китайска капка! Всеки ден задължително го показват за да се изходи! Предполагам че и се надявам крахът на престоящите избори ще му ограничат достъпът до медиите!

Тоя какво се занимава с 44-тото НС и колко е струвал един ден от живота му? То вече е в историята... Както и 45-тото, между другото... Голям рев, че изтичат пари, които не може да "усвои"...

За миналата година няма едно кръстено момче на име Бойко! Бойко вече е обидно име!!!

А шоуто от джипката колко ни струва, а бобсуне?

Ами то струва на нас. Емигрантите се хилят безплатно. Имат сметка България да изглежда жалка и смешна за да оправдаят присъствието си на чуждата трапеза.

България ако стане като Унгария, Чехия или Полша със сигурност ще се върнат много Българи. Но как да се върнеш в най-бедната държава. Иначе пращат по 2млрд, с което се вдига на Бойко растежа на БВП с 2%.

Милиардите, ако са милиарди ги пращаме гурбетчиите. Емигрантите пращат по някой-друг долар на майките се защото ако ги вземат при себе си струва скъпо.

А колко ти потроши с джипката?

Че Борисов е скаран с аритметиката, защото не само е прост и селски хитрец, Пунта Мара, но и не е добре с главата е пределно ясно. И че истината за нищо я няма. Но дойде наистина времето да теглим чертата и да направим сметката - рекапитулацията от неговите катастрофални управления. И ся питам тогава, когато цялата истина лъсне, той съда ще се крие, подобно на образа му в огледалото Пеевски. Защото истината е, че нещата в България са трагични, след толкова години безобразни и престъпни управления, чудовищна корупция и кражби - аз не случайно от години напомням, че това, което наблюдаваме в България е всъщност война на мафията и организираната престъпност с кристално ясен генезис срещу българския народ и българщината..., - в страната ни ВСИЧКИ СИСТЕМИ СА В СЪСТОЯНИЕ НА РАЗПАД И КОЛАПС! Всички! Здравеопазване, образование, земеделие, животновъдство, икономика,.. Да не говорим за институцията на главния прокурор - тотално деградира на и компроментирана, за ВСС, за съдебната система с долнопробнити т.н. специализирани съдилища и прокуратура, за МВР и службите...навсякъде е тотална морална разруха и хаос - спомнете си например онзи изгубен шеф на военно разузнаване с голите си селфита и инфантилни постинги...Или Барни Рабъла със смехотворните му и жалки напъни да пише дори и нова Конститузия! Тия келеши и простаци, и неграмотни недорадумения не знаят точно кои и какви са и на кой свят живеят! Ако не са на хранилка ще умрат от глад... Най-годното, когато имате един простак и некадърник, мошеник и нефелник на власт по-дълго време е не дори само материалните щети, въпреки че и те са много важни, но тоталното разложение, деморализация и деградация в държавата, защото защото тя плъзва и се предава отгоре надолу и се разпространява и култивира навсякъде, като наказва и преследва всичко читаво и градивно, убива жизнената енергия и потенциал на хората, деморализира ги и ги демотивира! Така бе в България и след 9 септември 1944, така бе и при десетилетното управление на полуграмотния простак Тодор Живков, така це и при достойния му ученик и охрана - мутрата Борисов! Затова сме твърдо на последното място в Европаи продължаваме да копаене дъното! Защо му е на един млад българин, на един човек да уми и работи здраво, да се усъвършенства и изгражда професионално и личностно, когато някоя мутра, някой тъпак и боклук, напълно деградирал тип утре ще му вземе бизнеса, кората и жената, а ако тръгне да търси справедливост Гешев и боклуците ву ще му спретнат веднага някое обвинения по заповед на Пашата! И това - няма какво да се лъжем - продължава в България вече 31 (+ 45) тодини, но веме ситуацията стана неудържима (уродлива)!!! И абсурдна! И за това предупреждавах и писах стотици пъти през годините!

Не сте в час наистина! Как ги повтаряте едни и същи лъжи и си вярвате.... болни мозъци.

Говориш за земеделие... Аз съм на 39 години от 11 години се занимавам със земеделие и съм агроном. Започнах на 29 с 100 декара, сега имам 4000 лично мои и стопанисвам още 11 000. Предстои ми да купя овцеферма с мандра и два магазина... Един лев за корупция не съм дала и никой не ми е поискал. Имам пари защото работя здраво и достъп от европейско финансиране. И честно казано не виждам алтернатива на ГЕРБ!

На Агата от Банкя магарето му изяде буквара на времето Затова е толкова грамотен

Този математик е много тъп. Няма да споменавам "машини" и "избори, само ще кажа, че " ваксини за членовете на избирателите комисии " не са разход, защото и без да са членове на комисии, пак трябва да се ваксинират някой ден! А демокрацията изисква, да има избори!

Кажи му "Бойко" и повече не го обиждай.

Да вземем да ги спестяваме парите за изборите а? Борисов пак счупи тъпометъра. Даже БКП на времето си даваше труд да организира "избори". Очевидно надгражда над наученото от Живков.

Кой ли вярва на тези "изчисления?

Еййй много му е проблем парламента в нашата парламентарна република на премиера ни от 10 години... Вече ми доскучава да коментирам малоумията му. Как допуснахме това чучело на този висок пост - акъла не ми го побира. А как цялата държавна администрация придоби неговия манталитет, маниер, алчност и арогантност изобщо не проумявам. На никой ли не му остана ни достойнство, ни чест?

Мъж спира с колата си на светофар. Към колата се приближава някакъв човек и чyka по стъклото. Мъжът спуска стъклото и пита: - Какво има? - Ами, как да Ви кажа, терористи са взели за заложник Bibitko. Искат 19 милиона долара откуп. Ако, не се плати, щели да го полеят с бензин и да го запалят. И ето сега ние ходим и събираме - кой колкото даде.... - И много ли сте събрали? - Ами към 5000 литра...

Курви, пачки, пистолети и изнудвания - прeмиер мечта, трябваше да си го изберем отново.

Е да, за Боко е най-добре да няма изобщо избори и той да управлява необезпокояван. Боце , демокрацията и тя струва пари!

“ Бойко Борисов: По 19 милиона лева на ден струва шоуто в парламента (видео)” Това колко пачки в 500-еврови банкноти, или колко кюлчета злато прави? И колко къщи в Барселона? Че ще остане и за “европейските партньори” на ГЕРБ, особено за ония, които викат “Конграчулейшън, Бойко” и го тупат по гърба, или му мерят равенете... Питам се как такива като Меркел, която от години е отлично информирана от германските служби и дипломати в България за това кой точно е Борисов и кои точно ни го набутаха в управлението ще обясняват, че го легитимираха и поддържаха! И не, не е защото народът го бил избрал, други го назначиха, така както народът не е избрал и такива като Гешев и Цацаров, а пак същите, за да му опъват голям чадър тад тоди и такива техни мекерета! Е, госпожо Меркел, Борисов още ли е “ваш Любимец”? За онези негодници номера в ЕНП, които с тънките си сметки също допуснаха това - “катастрофата Борисов” дори не ми се и говори!

А твоето три-мандатно шоу колко ни струва, със сигурност милиарди.

На тези няколко тук активни тъпунгери им плащат нощен труд за да дръжката простотии. Такива невежи не трябва да им се дава възможност. Те са в тинята

Колю

Колко легни се наспя и си вземи хапчетата Добре, че малко са малоумниците и аборигените като теб