Гошо от Почивка възпя Борисов като ”велик премиер”

„Българският текстописец, композитор, соло певец, варненски ъндърграунд рапър и емси” Гошо от Почивка (По4ивка) възпя премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Гошо от Почивка възпя Борисов като ”велик премиер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май се е заселил сред някой чернайковсики рапърски рай! Прикрит с гугла?!

Слава Богу, че не е,,сътворил,,рап- опера... или и кавър версия на шедьовърчето.

Гошко е от 40% българи които изоставали катастрофално! Конференцията на тема "Равен достъп до качествено образование".май ненапразно се свиква??

Интересно, кой може да слуша подобни глупотевици? Супер тъпотии и простотии! Па и лъже"Той наказа всички виновници." А, че ни е писнало, писнало ни е на всички "Писна ми от алчни чиновници със скъпи часовници." и скъпи любовници и тъпи потомци... Аре, върви на м..... си, недоносче!

така е другарю, пълна безвкусица и гербаджийски кич Друго си е да завъртиш другарката в клуба на - ,,Калинка мая, ти си алена звезда , ти си розе ,ти си крем, ти си щастие за мен,, Политически отговорна и високосъдържателна поезия,смело громяща фашистките недъзи и мракобесието на Бойко хитлериста! Ура другаре, които ползва магистрали,на Аврора гърма да го удари !!

"червеная кухая лейка", как само ти отива, браво, та защо се докачаш на тема "Бойко" Тук не говорим за Бойко! Говорим за произведението на Гошко, което е несравнимо с руската песен "Калинка" или детската "Ти си роза, ти си крем" ! Можем да го сравним само с "Ах, как искам да съм потник на гърба на млад работник. Или пък да бъда кирка, във ръце на бригадирка..."

какво банкянско падение......а ад не забравя ТОЙ е смного еффтин часовник ако не знаете

Малоумник след малоумник възпяват малоумник! Абе малоумщина!

Един текстописец, работещ като писар във възхвала на фараона, попитал колегата си по ниво - "Абе как се пишеше супер надарен, с двоен член ли?" Всеки цар си заслужава шутовете...

Този "творец" само от някоя нарко-кумуна ги бистри тези псалми за Тиквоко Великий. Затова горкия не се е връщал у дома от 12 години. Не е лесно да се изчистиш от толкова много халюцинационни вещества. То си му и личи.

Да видите какви олигофрени гласуват за тъпата мутра ББ... че и даже не са в БГ

И ква новина е това? Що ни занимавате с "творчеството" на някакъв глупак? Преди беше неква селска даскалица, после неква тъпа пу*ка ни пя,че да си гербер не е лесно, сега и тази чайка.

Другаре, Долу платените герберски хитлеристи и империалисти ! Да се дигнем за нов Девети,имаме славни и могъщи съюзници от Дръндар и Драгалевци ! Не на магистралите,асфалтя не се яде !! ..И казвам аз,ЗАЩОТО- на аванта нема вече олио.. хайвера е от кредитният зор по- чер!!! ТЕРОРА БОЙКОВ ДОЛУ!!! СЪЮЗ СЪС СССР !!!

аззз

ей на такива като теб трябва да им се спират пенсиите и социалните плащания за да не ги давате за наркотици и да говорите глупости :)

За този премиер певец като Гошо е екстра