Министър и зам.-министър подадоха оставки

Министърът без портфейл Божидар Димитров и зам.-министърът на вътрешните работи Павлин Димитров подадоха оставки днес.

Обратно в новината

Коментари - Министър и зам.-министър подадоха оставки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов, аЗахарин Пенов - агент Сотиров?

Червената пасмина по форумите реве. Реве, защото не й стига акъла да опонира на аргументирани мнения. А кой платен, койу не ясно чи личи по стила на Азер меликов, който е характерен за всички "червени". Това е и стилът на партийния и комсомолски агитатор от преди 20 години - сиреч БСП-БКП не са мръднали и на йота в развитието си от годините на бай Тошо. Много мразят ББ. Много мразят и тези, които го подкрепят. Защото са много - 2,5 до 3 пъти повече от симпатизантите на БСП. Което, преведно на български означава че бСП я чакат тежко времена. и ако си мисляът че това, което е в момента са тежките времена много се лъжат. БСП си беше подготвила опозоицията. Така, като върна лентата назад и проследя действоията на БСП от преди 2 години става ясно че БСП не си е правило никакви илюзии по отношение на парламентарните избори. Знаели са какъв провал ги чака. И са се подготвяли. Бано, методично са разполагали всои хора на възлови постове и са осатвяли "подводни камъни" за управлението на ББ. Но нещата постепенно си идват на мястото. както казва народа, всяко зало за добро - сега всички номенклатурни кадри на БСП в средния ешелон са уязвими. И който кривне и най-малко ще си ходи. В последните часов еизлезе информация за един дипломат подал оставак - генералния консул в Санкт Петервбург. Дали е въпрос на прагм,атизъм или на страх трудно може да се каже. В Ръсия бившите агенти ан КГБ и руските спец-служби се радват на добър прием. Ама тъй е решил , тъй е напарвил. Но както е казал народа "първия сноп падна". И тези, дето много клакьорставт на агент гоце е добре да се замислят. Че агент Гоце е бита карта - догодина може да се кандидатира за кмет на с. Сирищник, Пернишко. Пък ако и неговите селски не го щат - полски пъдарин или да пасе патките - това са му перспективите.

Защо да мразят ББ и подкрепящите го? Комунисти, да мразят комунисти.

ББ за пореден път показа че няма нищо общо нито с ДС нито ссъ структурите свързани с бившите соц. служби. И пак, както винаги го е правил, започна от своите хора. Нещо, което никой пшреди него не го беше правил. нещо, зар4ади което хората го хресват и ще го харесват а от ЕС го уважават и ще го уважават. Нещо , което в никакъв случай не може да се каже за Станишко и агент Гоце. Пък и за цялата върхушка на БСП-БКП. Сега вече е напълно ясно какво следва. ББ направи своята жертва. Пръв направи своя ход. Веднага, без да чака някой да го подканя. Така даде ясен знак какво се очаква от дипломатите. А то е само едно - оставки. Крайно време е самите те да изберат на чия страна трябва да застанат - на страната на агент оце и да създават проблеми, както на България, така и на ББ, или да постъпят достойно, както направи Б. Димитров. Сигурно не му е било лесно. А още по-малко приятно, но той направи своя избор. Мисля че постъпи по най-разумния начин. Нека не забравяме че Б.Димитров беше член ан БСП и доста по-късно се присъедини към ББ. Ясно е че тези посланници трябва да си ходят. Които си подадат оставки ще имат бъдеща - така или иначе ще имат полезен ход. Които не - все едно ще ги махнат. Дали след един месец или след една година, но ще ги изхвърлят като мръсни котета. И те ще имат бъдеще единствено като съветници на агент Гоце в кметството на с. Сирищник, Пернишко, или като метачи във ВС на БСП. Защото, ако има нещо, което е ясно към момента е че следващия президент няма да е от БСП. С много голама вероятност може да с етвърди че той ще е от ГЕРБ. Кой точно, няма никакво значение - когото посочи ББ - той ще е. Но след 1 година съдбата на тези посланници и дипломати е ясна - не само няма да са дипломати, но ще бъдат изхвърчатот държавната администрация. За много години. ББ направи кавото трябваше. Сега е наред агент Гоце. И ако има поне мъничко мкорал, ако му е останал мпоне малко здрав разум, той трябва да е човекът, който да инициира оставките на дипломати. Болезнена, но необходима стъпка. Най-малкото демагогски да покаже че мисли за България.

Абе ,платен герберски драскачо , скрий се ,ти неразбра ли ,че сте вече една шепа- напиканите , вмирисани и увехнали герберчета . Аре ,чезни от тука .

Абе ти пак ли се обаждаш?На кое дърво си се качил сега?Търсят те едни хора с бели престилки.

Добър пост KGB, както винаги. С няколко неща опбаче си сбъркал. Първанов, няма морал, нито пък някой от посланиците. По принцип морала и политиката не вървят заедно. Относно бъдещето на посланиците - те едва ли ще станат каквото и да е, тяхното бъдеще /или поне каквото е останало от него/ е осигурено. Нали се сещаш че всики имат поне по едно имение някъде по света със съотретната банкова сметка.

"Капан за ловеца с двете имена"- официално публикувана. Нищо лично.

Гоце ти си на ход! Тебеподобните си подават оставките...бъди мъж и направи същото

Tуристите и ние искаме парите които са за магистрали да не се крадат! Kато водим групи се "шашваме" от разбитите родни "пътеки"!!! A "оня" - ами купи си цървули бе човек, но никой не играе хоро по магистралите. A ти може и да си се объркал! Aко се махнат всички "съмнителни" лица та то н и к о й няма да остане! Bсе пак тия "стари кадри" се опитват да правят нещо на къде са новите- или "препускат" тук и там за "узаконени дипломи"... Aбе излагацията е голяма! Dано BB пооправи някои неща в нашата хубава страна. Hарода заслужава най-хубавото или не!?

Проф. Димитров си беше точно на мястото с това което вършеше като министър и трябва да отбележа, че той на поста си запълни една 130 годишна празнина и изпълняваше задълженията си наистина по убеждение и съвест. Колкото до агентурното му минало - тойвече разказа преди години и според мен му прави чест, че той не е топил другарчетата си, ами е привлечен като научен работник, много кадърен при това да върши нещо което 40-тина години след това още няма кой да свърши. А сега той изгоря,покрай това ГЕРБ да може да уреди свои хора на държавна службица, понеже за година и нещо се опоскаха длъжностите на които могат да прикоткат някого. Обидно е когато заради партизански подбуди се провалят специалисти.Това червените го правеха 1944-45

А БОЙКО КОГА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА, ЧЕ НИ СЕ ИЗЧЕРПИ ДОВЕРИЕТО КЪМ НЕГО И ДА СЕ УПРАЖНЯВА НА ПРЕМИЕР. СТИГА ВЕЧЕ

Този е нагъл, нема да си я подаде!!! По-нагъл е и от толкова обичните му "предишни"!!!

Все пак трябва да бъдем обективни. Лошо бе само в края на социалистическата история в БГ. Инак никакви опашки нямало, ресторанти пълни с танцуващи хора, луканки на нашият пазар истински, меса фантастично качество, защото здравото работи контрол и бяхме сигурни и за детски храни ..няма да продължавам. А като виждам сега изхвърлен през прозорец използван презерватив, до който се протяга нечия детска ръка, или послушам песни пълни с гнусни намеци и текстове, това ли е капитализмът, не го щъ. И няма перспектива, история никога не дава време, хайде почакайте и ние ще ви стигнем, не става. Или имаме умен здрав ход или го нямяме и губим.

Да бе, хубаво си беше при социализма, всеко можеше да си купи кола на старо, да отиде на екскурзия в Румъния и да почива в станцията на профсъюзите. Освен това да ходи на манифестация два пъти в годината и да приветства мъдрите народни вождове. И да ръкопляска до обезумяване на реите на народните водачи. (Абе много ви е избирателна паметта бе, другари бивши комунисти....)

Защо ли непрочетох за пълните театри, пионерските домове където се развиваха талантите на децата, спортните празници, прочетените кники и още много други духовни храни които сега са на "кота 0". Не всичко е коли и пари.

"С много мъка правя това, защото ми е много добър приятел, много добър човек, уважаван историк." Значи ли, че Б. Димитров е бил назначен, защото е бил много добър приятел на ББ?

Естествено! Ти кой би назначил? Най-големия си Враг ли? А ако се опитваш да намекнеш за компетентността на лицето Б. Димитров, да ти напомня само, че той е директор на Националния Исторически Музей.

уфф,писна ми ,когато отворя сайт,включа телевизора,радио,разгърна вестник все този на видно място го сложили.Вече почвам да си мисля,че си плаща да му правят реклама медиите.Писна ми от него

еми избрахте си го,гледайте си го:)

не мислиш ли, че проблемът е в медиите.

МДААА , медиите ни го натресоха това мутренско недоразумение , както и под главната диктовка на външни фактори , като ЦРУ .

А за досието на ББ кога ще научим, или има човек в България, който да се заблуждава че няма такова?

прав си!бил е бодигард на тодор гивков.не моге да не е бил член на бсп наи малко,пак моге и нещо повече. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не на БСП, а на БКП е бил член - това е общоизвестно!!!

Нямам нищо против фламингото,дори когато е синьо,каквото за жалост природата не е създала,иначе би било много красиво!Но виж,за радост на всички нас сред пернатите ,особен възторг предизвика това с цвят от спектъра на Червеното,а именно розовото!Е имаш ли нещо против,неизвестни приятелю,ако те оптиличим по този начинПернато водоплавашо с розов цвят!Звучи добре!Честито!

Трябва да има магистрали и спортни зали и всичко останало. Магистралите са затова да могат хората да си вършат работата по бързо. Когато е време за отпуски да отидат някъде на почивка и да исхарчат пари. Магистралите са хубаво нещо. България има нужда от хубави пътища. Който е прост, некадърен или мързелив, той няма нужда от магистрали.

А ти имаш нужда от пари,които да иЗхарчиш купувайки си нови ЦЪРВУЛИ !!!

ДРЕБНА ДУШИЦА СИ ТИ!!!

Много объркани разсъждения!Къде е Бойко и кой стои зад него!Не е Симеон,а ББ даже отказа да стане депутат от Герб въпреки че спечели в София и Благоевград!Бойко стоял в залата и обгръщал с вниманието си Т.Живков?Естествено след като е охранител и отговаря за жвота му!Много голяма отговорност е охраната на бивш държавен глава ,който естествено има много врагове,много от тях фанатично желаещи смъртта му!Докато беше действащ държавен глава с неговата охрана се ангажират няколко хиляди служители на 5 то управление на ДС,УБО!Сега е са;о един човек,а враговете му не са намалели!Но има много мушмуроци,които не знаят нищо и не понимаят нищичко от тези отговорности и като първи мушмуроци само пелтечат глупости!

глупости.беше избран от ндсв.но се усети че като главен секретар на мвр има повече власт.и баи тошо го пазеше фирма ипон.боко се завираше на снимките до тодар.

Хляб и зрелища! Ама хляба е със соя, а зрелищата са само медийни...

Аз още не мога да разбера , престъпно ли е да си работил за Държавна сигурност или да си бил сътрудник към тези служби . Кое е укорителното и кое е неморалното ? Както писах и през деня , защо не се уволнят всички членове на БКП от всички държавни служби нали това същото БКП създаде Държабна сигурност , защо първо се махат служителите на тези служби а не се махнат хората създали тези служби ?

КОЙ СЪЗДАВА ДЪРЖАВНАТА СИГУРНОСТ? ТЕЗИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ ОТ "НАРОДНАТА ЛЮБОВ"!

Изглежда тогава че и режимът преди комунягите не се е радвал на особена любов /народна де/ защото и тогава е имало ДС а шеф на отделение А е бил Гешев доказан сатрап и убиец.

мамичката виии ченгеларскааа! да пукнете всички дано преди да сме ви линчували

Член1

Крайно време беше, то неговото беше издънка след издънка!

1989 -1990 какво се случи? Какво трябваше да се случи? И...можеше ли да се случи? А и малко по-късно! НО....без идеи! Месия ли чакаме - имаме си! Пак казвам без идеи, какво или кой? Ако е нравоучение не ми отговаряй. Напълно съм добронамерен, но ми идва множко, все като при Бойко накой му е виновен.

Какво се случи ли 1989 -1990 ? Ела в наш сайт да се запознаеш по въпроса Какво се случи на 10 ноември" и какво след това? И как оценяваме социалистическия период в последния ни анализ НЕЙНСКИ И ДЕМАГОГИЯТА НА ПСЕВДО ДЕМОКРАТИТЕ. Що се отнася до нашите идеи те не са голи, те са проверени и доказани идеи на развитите европейски демократи благодарение на които те са станали богати и проспериращи. Но нащ интелигент како теб, не е чувал за тях. В България сега няма европейски образоване интелигенция - там живее само тъмен балкански субект който не познава опита на отличниците на Европа не смее да се развява с тях, а само с Албания

Това,което е трябвало да се случи ,според управниците на света. Някой тук го е писал.Рейгън и Горбачов си стиснаха ръцете и сложиха началото на нов световен ред.За пред стадото маскиран като демокрация,преход,пазарно стопанство и други шменти-капели. Гледайте още какво има да се случва.България е само една незначителна пионка на голямата дъска.

Кадрите,които са кандидатствали във факултет"ДС"-Симеоново,но са ги приели в пожарната,дали ще бъдат лустросани.

Да живеят и тези, които не са ги приели във факултет ДС, защото можеше още нещо да знаят, а и да прочетат И "Синовете на Великата Мечка".

Има една тиква нарекла се ОГО!Та тази тиква обича да употребява един израз Седерасистите,който употребява по адрес на неудобни нему коментари!Явен е намека,който тиквата ОГО прави и който изглежда на младини често са употребявали по негов адрес,но след замяна на първата буквичка с по различна!Това очевидно доста го е стресирало и той сега във всеки сдин неблагоприятен нему коментар,виждаспомена от миналото!Та думата ми е,че не би било зле да се поограничи до известна степен безразборното шляене на израза ,употребяван непрекуснато от тиквата ОГО по отношение на авторите на непонравилите се нему коментари!Предварително благодарен вам,с уважение:НАВАРО!

Напълно подкрепям оплакването срещу на гражданина срещу думи като Седерасист и Седераст.... В цивилизованите европейски държави цивилизованите граждани биха употребили израза "Синьо фламинго" .... Не съм ОГО

Е, не става, братко мой. Има си правила. След като не използвам цинизми, не псувам евреите и не наричам миличките роми цигани, не би трябвало да имам проблеми.

Откога тъпако, думата "цици" е цинизъм?

Пази Боже от човек, чийто приоритети са магистралите и спортните зали! Спортните зали са за фенове с нисък КИ, а магистралите - за коли, които гълтат петрол и замърсяват(ама са печеливши). Да ви е.а и магистралите, г-н Боко!

ЧАЙКАЙ МАЛКО! ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ ПО МАГИСТРАЛИТЕ ПАРИ ЩЕ ПОТЕКАТ И ТЕ САМО ЩЕ СИ СЪБИРАШ!

Цялата трагедия на България идва от факта че на времето Американците и ЦК на КПСС - Горбачов скючиха сделка - вий сами си бутате социализма , а ние за да не настане анархия ви оствяме на власт като капиталисти. .... В Български вариант - Андрей Луканов и неговия съученик Петър Младенов поискаха благословията на Руснаците да направят преврата и я получиха .... Останалото дето се вика е история

Не знам някой да е подавал молба да става министър, как ББ ще иска и приема оставки. Той има право да прави предложение пред народното събрание за избиране и промяна на министри. Какъв е този цирк. Министър-председателя да не знае текстовете на конституцията. А ние очакваме да управлява държава.

Гущерът ли си къса опшката или Бъфи?

ако всички са като Борисов.държавата нияама да е на това положение.Народа трябва да прогледне.

НЕ Е ЛОШО ДА ПРОГЛЕДНЕШ И ТИ И ТАКИВА КАТО ТЕБ. ВИЖ ТОВА КЛИПЧЕ: ( Бате Бойко, като охрана на Тодор Живков и Царя / VBOX7 ) И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЙ Е БОЙКО И КОЙ СТОИ ЗАД НЕГО. Предполагам, че ще видиш нелициприятни сцени в които бат Бойко стои в съдебната зала и обгръща с вниманието си подсъдимия Живков. Бойко е бил и ще бъде част от тези който смениха системата за да я направят по дабра за самите тях. ЗАТОВА ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. СЪС СТАРИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ВЛАСТА НОВА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ГРАДИ.

ideyazabulgaria.org

Не е само това причината. Причината е в липсата на железните обществени правила на демокрацията обвити в закони които спират появата на корупция и създават политически елит работещ само за национални и държавни интереси и който спира враговете още на границата. Тези правила ние ги нямаме, при нас не работи въобще демокрацията и имаме най продажни и корумпиран политически елит ограбващ всеки божи ден народа и го е довел до дъната на Европа- най беден и най ограбен. А тези правила са следните: работеща по часовник деполитизирана съдебна система( върховенството на закона), антикорупционно законодателство за отделяне на корпоративните интереси от властта и политиката, наличието н здрави национално разузнаване, финансово разузнаване....закон за проверка произхода на капитали , здрави икономически правила за недопускане офшорни фирми, офшорни банки, и много други. правила за поддържане здрава национална икономика.

или "със стари курви нов бардак не се прави"...;)

Да, наистина, то затова държавата 20г. се развива с бурни икономически темпове...

Казва се: Със стари курви нов бардак не става. Но иначе браво, много добре, хубаво казано и написано, на място!

ЯСНО, ЩЕ СИ ОСТАНЕШ СЛЯП ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

Не е ли крайно време да се каже истината не само за бившите служителите на ДС, но и за онези външнотърговски фирми създадени с Решение 1 на БКП от далечната 1986 година. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СЕ ПРЕВЪРНА В ЗАЛОЖНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ И ИЗНЕСЕНАТА ИМ В ЧУЖБИНА ДЕЙНОСТ. Ще посоча като пример създадената навремето фирма ТЕМПЕЛА с участието на лицата А Сакскобургготски и Атанас Тилев (агент Румянцев). Приятеля на Бригадир Аспарухов - Атанас Тилев е във фирмени отношения с Бойковия цар. Представляващ Тилев в тези отношения е г-н Бриго Аспарухов. КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ТЕЗИ ЧАСТНИ ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ ЧИИТО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1993 ГОДИНА БЯХА РЕДУЦИРАНИ В ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ. Нищо от миналото не се е променило. Сменят се имената на дружествата и фирмите , но не и хората стоящи зад тях. ЗА ТЯХ ПО ПОДРОБНО БИ РАЗКАЗАЛ Г-Н СТОЯТ МАРКОВ (СТЕНМАРК) - ТЪСТ НА БРАТА НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И ЗАМЕСТНИК НА ОГНЯН ДОЙНОВ. Нищо от 1986 година до сега не се е променило. ОТРИЦАТЕЛНОТО САЛДО НА ТЕЗИ ФИРМИ СЕ ПИШЕ НА НАША СМЕТКА И СЕ ПЛАЩА ОТ НАС. ЗА СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ ОСТАВА САМО ПЕЧАЛБАТА. Докога??? Кога най после ще прочетем истинската история на този криминален преход започнал още от времето на социализма и продължаващ сега във времето на дивия капитализам.

Даа, доста смърди от комунисти тук...

добре оплюхте своите, а сега публикувайте агентите на чуждите служби в България и техните длъжности в държавния апарат !

Аз искам същого - Реципрочност на разкриване на вербувяните агенти - политици и депутати-в управрението на България за последните 21 години.

Другарю Борисов, защо не попиташ Лукашенко на стане президент и на България? Много подходяща кандидатура! Ще си допаднете с него като авторитарни диктатори!

ако всички са като Борисов.държавата нияама да е на това положение.Народа трябва да прогледне.

Прав си, няма да е на това положение - всички щяха ПР-аджии и медийни звезди ... и нищо повече!!!

И аз бих гласувал за Лукашенко, но за Тиквата - Никога! (Цитат): .".. Стабилното икономическо развитие на страната на фона на общата икономическа криза привлича значителни преки чуждестранни инвестиции (около $6 млрд. - 2010 г.). По темпове на икономически растеж тази бивша съветска република, с население 9,5 млн. души е на едно от първите места в Европа 8,1%. .... нарастване на брутния вътрешен продукт (БВП) с 9-10 на сто спрямо 2010 г. ръст на промишленото производство с 9-9,5%, увеличение на селскостопанското производство с 7-8%, увеличение на реалните доходи на населението с 8-9,5%. През 2011-2015 година беларуското правителство планира да инвестира $40 млрд. в развитието на селските райони..

Някои глупаци чакат народа да помете крадците и мошениците. Няма да стане- не се случи преди 1,2,3,4,5,6,7,8,9.... години, нама да се случи и сега. Аз лично, нямам намерение да помитам някого. има си полиция, съд. Е съдът малко се е снишил и няма топки(както казват американците).

А къде са списъците на настоящите доносници? Защото от голямото слухтене - 20 милиона файла за 100 000 000 лева, 99 процента са доноси, и едва един процент става за доказателство за съда! Или техните списъци ще излязат след 20 години, и тогава ще можем да се изгаврим с тези, които в момента се гаврят с нас?

Значи този боклук Божидар Димитров от министър отива на директор...

По същата логика трябва да изтеглим г-жа Бокова от ЮНЕСКО и да предложим на Путин да закрие Русия.

А Първанов кога ще си подаде оставката? На най-високата държавна длъжност стои агент, а ние искаме оставките на министри и дипломати!!!

БАЙ ТОШО Е КАЗАЛАЗ ТОВА КОЕТО ГО БОЯДИСАХ ВИЕ ЗА 30 ГОДИНИ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА БОЯДИСЕТА ТАКА ЧЕ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА КОЙ Е ПО ВЕЛИК КОМУНИСТИТЕ ИЛИ ДЕМОКРАТИТЕ ОСТАВЕТЕ ХОРАТА КОИТО НАИСТИНА СА РАБОТЯТ СЪВЕСТНО НА РАБОТА А ЧЕ НАВРЕМЕТО ЕБИЛ КАРАН ДА ПИШЕ НЕБИВАРИЦИ НЯМА ФАЙДА ТЕ КАКВОТО СА ПИСАЛИ ТОВА ВЕЧЕ Е ИСТОРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

"Всяко нещо е временно", призна Божидар Димитров. "Включително и тиквения герб", измънка той.

Ако парадирате губите. Млък и...в ъгъла за наказахи в историята. Да би мирно седяло не би чудо видяло. АБВГЗ.

И в твоята тиква броди призрака на комунизма!

някъде има ли ги доносите? Защо: ако видя нещо наистина важно, и 'донеса', и след 20 години след това, какво, доносник ли съм? освен това, седерастите, не размахвайте пръст. кост-офф доста се е постарал както по време на управлението си, така и в сегашната си роля на комисионен шеф.

повечето смешници,които пишат може би не са били родени,за да знаят какво е било през социализма,но ако знаеха с носталгия ще си спомняха за него

Завършил НШЗО, син на висш МВР офицер, неприет във факултет ДС. Съжалява, за което. Кой беше тоя? И той знае какво било.

Не лъжи, боклук! За опашките, лагерите и празните магазини ли ще си спомнят? За забранената музика, книги и филми? Само отрепки като тебе си спомнят с умиление за соца.

Все пак трябва да бъдем обективни. Лошо бе само в края на социалистическата история в БГ. Инак никакви опашки нямало, ресторанти пълни с танцуващи хора, луканки на нашият пазар истински, меса фантастично качество, защото здравото работи контрол и бяхме сигурни и за детски храни ..няма да продължавам. А като виждам сега изхвърлен през прозорец използван презерватив, до който се протяга нечия детска ръка, или послушам песни пълни с гнусни намеци и текстове, това е капитализмът, не го щъ. И няма перспектива, история никога не дава време, хайде почакайте и ние ще ви стигнем, не става. Или имаме умен здрав ход или го нямяме и губим.

И ти ти ли си от конете с капаци на очите, слуги на БКП?

Май ти си коня с капаци.

Доживях да видя управление в което министри си подават оставките като сгафят... чудо невиждано!

Не си прав.Доживя да видиш управление в което министри си подават оставките като сгафи Бойко.

ПРАВ СИ БАТЕ ТО СТАНА КАТО СЕ СПАНЕ ШЕФА ПАДАМ АЗ Е ГАТИ ДЪРЖАВАТА.......

А какво са сгафили тези двамата? Да не би да са си купили по 6 апартамента :-)))))))))))

Или пък имат фалшиви дипломи?

И той разбра,че всичко е навреме и добре,че се осъзна НАВРЕМЕ.

И той разбра,че всичко е навреме и добре,че се осъзна НАВРЕМЕ.

Един човек с акъл, професионалист и си разбира от работата - подал си оставката? МАЛКО СА ТАКИВА ХОРА! За Божидар НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да се чуе и такъв ДС служител-доносник-мерзавец това заслужава! Явно другаря Борисов и Пуделът Му не знаят какво е професионализъм!

бойко махна агентите от ДС за три дни,но агентите от БКП няма да се махнат тъй лесно,впили са се като пиявици и смучат нашата кръв,сега гледайте гоце какво увъртане ще започне,ама те са експерти,ама що да ги махаме,не това е нужно на българия,повръща ми се......

Идва значи перестройката и Крокодила Гена решава да става демократ - отива и се записва в партия "Наша Русия", вее флага на Русия по митингите и говори на всички за Европейското развитие и път на Русия. ....... Зарадвал се Крокодила Гена от новия си образ, както се казва вживял се направо в новата си роля и пита Чибурашка: "Е Чибурашка как ти изглеждам - имам ли вид на Демократ?" ... А Чибурашка му отговаря "Да ти кажа честно изглеждаш като олигарха от КГБ Путин" ...... ... Всяка прилика с лица от политическия живот на България е случайна и признак на лош вкус:)))))

доста тъп си. и прилика наистина няма.

Не цитирай руските либерасти на Немцов и Каспаров - наноопозиция,събираща се в един автобус...

Абсолютно е прав колегата, е че хич не си титан на мисълта!

"Утре сутрин Павлин Димитров е заявил на министър Цветанов..." Поздравления! Открили сте машина на времето. Как утре сутрин /бъдеще/ му е заявил /минало/??

я премахнете целия български народ, защото , членовете на БКП бяхя хиляди, и все със комунистите са оправдавйте и ще видите до къде ще я докарате. Целта е да няма национална сигурност и разузнавания, целта да останеме само географска ширина, давайте по-бързо за да дойдат тия , които са мераклия на българската земя. Историята по-късно ще си каже думата.

Каква национална сигурност сънуваш ДС е филиал на КГБ. СЪБУДИ СЕ !!!

Май,че ти трябва да се събудиш,щом за минали неща от преди 20 години пишеш в сегашно време! КГБ и ДС са отдавна в историята,даже и Западът го разбра,но ти продължаваш да си криеш израстъка върху тялото ти,наречен глава, в епохата на студената война... И не само ти...

Наблюдаваш, но нищо не виждаш. Не виждаш че цяла Европа ни се смее за тези агенти по посолствата и в министерствата. Само Русия като тебе наблюдава отстрани и доволно потрива ръце. Разберете ти и всички като теб че България принадлежи към Европа, а не към Азия(Русия). Така че всички доносници ВЪН.

ти не си антиком. си си антирус и антибългарин.