Борисов: БСП и ДПС не могат да се съберат, пазарят се със Сидеров

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че не се свиква извънредно заседание на парламента, защото депутатите не могат да се съберат. Според него БСП и ДПС още не се спазарили с "Атака". Той потвърди, че през септември ще бъде поискан вот на недоверие към кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: БСП и ДПС не могат да се съберат, пазарят се със Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така ти се иска, бе мутро! Разделяй и владей!

...да-а-а...кофти е зад тъч-линията. И никой да те няма и за бройка.

СМЪРТ НА СОРОСОИДНАТА МРЪША!!! СВОБОДА НА НАРОДА!!!

Бат Бойко ужким не е в пазара? Стари номера на комунягите - май ще е по-добре да каже къде му е партиината книжка? При СерГей или при Доган?!

Соросовите неправителствени организации пъхат лютиви чушки в г...з...а на протестиращите гербери и те вилнеят по площадите на София. Но нека знаят лумпените и техните соросови кукловоди, че здравия български разум не целува такива дупета а ги ... тра- ла- ла.

В момента агент Сава прави банков превод на WC за да гласува по съвест.

какво нередно има парламентарно представени партии да се договарят на боко му е мъчно че е извън играта ха ха тъп пожарникар

Боко е завистливо, нагло и смешно човече! Лошото е, че пречи на България с ......

Що не одиш да сейш картофи и да пасеш овцете.Нали това бяха твоите съвети?

а си мисли че унищожавайки народа финансово държавата ще просперира-как,като си вкара негри от зимбабве ли???

Само ГЕРБ може да ни помогне да излезнем от тази кризисна ситуация!

тая гербаджиицка шаика с съмнителните промените в законодарелството ми разбиха семейството ограбиха ме с 20000лв и две години от живота ми.Това в личен план за мен а вълната от самоубиици която предизвикаха с гениалната си финансова политика. Заради такива малуумници бих сфоримар партията смът.

Душко, я се върни в трети клас! И като (ако!) го завършиш, прочети какво си написал тук...ако успееш, де...

Миков нарочно бавеше до петък извънредното заседание, защото трудно са успели да съберат отишлите в чужбина депутати от БСП и ДПС, както и почиващите от АТАКА! Даже и пазарлъците с атакистите най-вероятно още продължават, защото техният глас е решаващ! Но те най-вероятно ще се издънят и ще подкрепят отхвърлянето на ветото!

мухобойко е прав. комунистите доказаха, че са абсолютни демагози и даже едва се сговориха да се съберат, за да не си провалят и без това незаконната отпуска. сега ще летят за сметка на народа до софия за гласуване на техния милиард, и после пак обратно на морето. после се сещате за какви уж "непредвидени разходи" ще бъде похарчен заема - за частни самолети на дупетати-олигарси, че да им е по лесно да идват до софия за гласувания на техни заеми, но за сметка на народа и да не си развалят рахата по време на почивка

Цървулчо тиквончев с напани за умствена дейност ама надали...?

Прави,сучи все Станишев му е в устата.Ляга с него.Става с него.Лентички режеше-пак той му беше в устата.Явно много му завижда.По-млад,по-умен,има жена и деца,уважаван в Европа.Срешу вятъра да тича пак ще е пред Бойко.Да хваща маркуча и да тича при пожарите,или и това не умее.Ама какво друго да очакваш,докато другите чели дебелите книги,той копал картофи и ял мас.Да му завижда Бойко.Това показва,че Станишев е пред него.Само по тапизлък го бие.

Да отиваш на село. Времената са други!!!Няма стрелби а героите са В ИСТОРИЯТА ..... Буда

Докога ще позволяваме на безлични и озлобени човечета като настоящите управляващи да ни командват? Септември трябва да ги премахнем в името на доброто на България!

как ли ще гласува Сидеров при вод на недоверие

вот*

лошо, много лошо, развалиха рахата на червените дупедавци, Волен ефенди си смуче птъстите , какво патриотично оправдание да измисли докато носи ибрика на Местан ,много лошо

Много интересно ще стане ако не мине.

Сигурна съм, че ДПС и БСП мъдрят следващия си ход и за това се бавят и не се връщат в парламента! Мизерници!

Атака е поредния "проект" на БКП/ДС. Жалко че има още българи не разбрали тази проста истина. Както и ГЕРБ. Всичко това са "резервните" клонинги на ДС/БКП. Трябва ЛУСТРАЦИЯ И НОВИ ИЗБОРИ И НОВА КОНСТИТУЦИЯ СЛЕД ТОВА!

Няма по гляма гнусотия от ДС, но не забравяйте, че Мутанта мелез между милиционер и мутра ББ още е жив.

за фашисти и реститути ще има ли...или пак изборно с изгода по болшевишки

ЮРУШ вече доказаха, че са продажници и предатели. Стига останалите две партии от коалицията да не са свършили парите (защото да не забравяме, че и "контрапротестите" продължават вече почти два месеца) ще се намери да се хвърли още някоя огризка на пудела Болен, за да скрепи положението в парламента.

ЗА ПОВЕДЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА С ТУРЦИТЕ , ЗА ПРОДАЖНОСТТА МУ - ИМПИЙЧМЪНТ!!!!!!!!

ХА ,УСПОКОЙ СЕ ББ! УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ! ОСВЕН ЗА СЕБЕ СИ И ГЕРБ - МИСЛИ И ЗА НАС, ЗА НАРОДА! ПОМИСЛИ И ЗА СВОИТЕ ГРЕШКШ - КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ ДЯНКОВ....

То на тях все пазарлък им е всичко ,така направиха и кабинета пак с пазарлъци ! Оставка!

Партизанин беше дядо.Депутат е моя татко,депутат ще стана и аз.За да ми е сладко!!!

Теб какво те интересува.Твоето време мина ,но не го разбираш с пожарникарския мозък.

ЗА ТРИ ОТ ФОРМАЦИИТЕ Е ЯСНО ЗА КАКВО ЩЕ СЕ БОРЯТ... НО САМО ЕДНА ЩЕ Я "ОБЛЪЧВАТ" С ОБЕЩАНИЯ, С УГОВОРКИ - СИДЕРА И НЕГОВАТА ОТКАЧЕНА ЧЕТА БРАТЯ И СЕСТРИ ... НЕ РАЗБРА ЛИ АУДИТОРИЯТА - УМНИЯ ОТСТЪПВА, ГЛУПАКА САМО ОБЕЩАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЗНАЕШ ГИ ТИЯ НЕЩА КАК СТАВАТ, БОКООООО. КУПУВАШЕ , ПРОДАВАШЕ, ПАЗАРЕШЕ, ИЗНУДВАШЕ, СКАЛПИРАШЕ, НАКАЗВАШЕ, ДОГОВАРЯШЕ, И МНОГО ОЩЕ ПОДЛОСТИ ПРАВЕШЕ. ВРЕМЕ ТИ Е ВЕЧЕ ЗА РАИРАН КОСТЮМ.ЦИГАНЕТАТА ТАМ ЩЕ ТЕ НАУЧАТ НА ОЩЕ МНОГО ХВАТКИ.

jizast

Сега се вижда кой всъщност поставя условията. Местаня и Гея се надпреварват да покажат френски умения на Сидеров. Волен нарочно се прави, че не може да определи победителя, удължава сеансите за собствено удоволствие.

Мале, мале тоя се мисли за Бисмарк!

Не Бисмарк, той е Стамболов.

Каквото искат да правят сега управляващите гадни комунисти, само да съберат нужните гласове за да го зачукат на Бойко и президента защото те двамата са още по-гадни комунисти.

Бойко в ново амплоа - говорител на БСП и ДПС. Аман от ПиаРки-клюкарки.

ПРАВ СИ!ВСИЧКИ ПАЗАРЛЪЦИ ОТ 1990 ДО СЕГА, В ПАРЛАМЕНТА ГИ ПРАВИТЕ ПОД МАСАТА, ЕДИНСТВЕНО И САМО В ЛИЧНА МАТЕРИАЛНА ИЗГОДА! ЗАТОВА ИМАМЕ КЪМ ВСИЧКИ ВАС ЕДНИ ПОЧТЕННИ НАМЕРЕНИЯ!

проблема е ,че Волен ефенди се продава скъпо, а комунистите не са се накрали още . Има пазарлъци.

СЪВСЕМ ОГЛУПЯ ОТ ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ.

"Те са толкова объркани, толкова неадекватни, че не могат да си съберат хората, а може би и голямата причина е, че Волен Сидеров не е сигурно как ще им гласува и още не са се спазарили с него и затова се отлагат във времето заседанията на парламента", коментира пред БНР Борисов. Ей, много мозък, много нещо!!!!

Бойко да си погледне "чинията", а да не гледа в чуждите, защото току виж останал с отворена уста ако се окаже, че първата партия станала последна........

Евала на Президента! Само за това, че сега БСП и ДПС пак трябва да се надупят на Болен, за да им гласува, си заслужава ветото! Очаквам цирка с нетърпение!

Затвор за герберските шарлатани.

Затвор за социалисти (комунисти)! Стига интернационализъм! Продохте държавата!!!

ТИ СЕ СЕТИ ЧЕ ИМА ПАРЛАМЕНТ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ХОДИШ НА РАБОТА БЕ НАГЛЕЦ! КЪДЕ БЯХТЕ ТИ И МАФИОТИТЕ ТИ ДО СЕГА? БОКО ИМА ГОСПОД И ТОЙ ЩЕ ТЕ СЪДИ СЛЕД КАТО ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗВА! НАДЯВАМ СЕ СУРОВО ДА БЪДЕШ НАКАЗАН ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ ТИ ДЕЯНИЯ! РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА И СЕ ПРАВИШ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА! КРАДЕ ТИ СЕ ОЩЕ !!!! А ДАНО АМА НАДАЛИ!! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО ,ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!

МИКОВ ТИ СЕ СЕТИ ЧЕ ИМА ПАРЛАМЕНТ И ЧЕ ТРЯБВА ДА ХОДИШ НА РАБОТА БЕ НАГЛЕЦ! КЪДЕ БЯХТЕ ТИ И СОЦИАЛИСТИТЕ ТИ ТИ ДО СЕГА? СЕРГО ИМА ГОСПОД И ТОЙ ЩЕ ТЕ СЪДИ СЛЕД КАТО ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗВА! НАДЯВАМ СЕ СУРОВО ДА БЪДЕШ НАКАЗАН ЗА ПРЕСТЪПНИТЕ ТИ ДЕЯНИЯ! СОЦИАЛИСТИТЕ РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА И СЕ ПРАВЯТ НА УМРЕЛИ ЛИСИЦИ! КРАДЕ ВИ СЕ ОЩЕ !!!! А ДАНО АМА НАДАЛИ!! РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛУЖЕНОТО ,ГОСПОД БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ!!! -ОБИРИТЕ НА МАНДРИ -УБИСТВАТА НА ГЕНЕРАЛИ -ВЗРИВЯВАНЕТО НА ЧЕРКВИ -СКРАВЕНА И БЕЛЕНЕ -ПРЕДАТЕЛСТВОТО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И СЪЮЗЯВАНЕТО С ДПС

не знам дали си червенобузест,но със сигурност си тъпоумест

Ами като не се разбират БСП и ДПС с Атака мога и аз да се намеся, да ги подкрепя, така ще си оправя рейтинга, че малко ми падна напоследък

този човек за последните десетина дни,изрече повече глупости,отколкото през цялата година.иска да дразни опонентите си.това добре,то му е в природата.но не усеща ли, че напоследък започва да обръща срещу себе си даже собствените си избиратели.не знам!

този МИКОВ за последните десетина дни,изрече повече глупости,отколкото през цялата година.иска да дразни опонентите си.това добре,то му е в природата.но не усеща ли, че напоследък започва да обръща срещу себе си даже собствените си избиратели.не знам!

вместо да ме копираш, можеше да си напънеш главата,и да напишеш нещо, ей тъй от себе си.ама то за това се иска мозък,не само бузи.простено да ти е.все пак си гербер.от вас по принцип никой не очаква кой знае какъв интелект.

"На 2 март 2007 година вашингтонският репортер Джеф Стайн публикува в изданието Конгрешънъл куотърли статията Bushs Bulgarian Partner in the Terror War Has Mob History, Investigators Say (Българският партньор на Буш във войната с тероризма има бандитско минало) В публикацията се казва: Най-могъщият политик в България, най-новият съюзник на Вашингтон в глобалната война с тероризма, е близък съратник на известни гангстери и е свързан с близо 30 неразкрити убийства в черноморската република, според поверителен анализ на риска за инвестиране в страната.Бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за Бойко Борисов, че обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Да ! Когато някои платени слуги скандират:Мафия пред Парламента, нека уточнят, че става дума за бандит Бойко !"

Заседание ЩЕ БЪДЕ НАСРОЧЕНО ВЕДНАГА ЩОМ ПОЛУЧИМ цялата обещана сума КЕШ!!! Ние от АТАКА сме политици с ВИСОК морал-- държим ОБЕЩАНИЯТА да се СПАЗВАТ!!!

1Накрая винаги печели бат Бойко-Железният канцлер,Добрият стопанин,Упоритият градител,Брилянтният народопсихолог! 2.Алтернативите му са обратно пропорционални на всяка елементарна човешка логика-злобното Гейче,подляра Мискин ага,истеричката Долен и дървеняка Радю!

запиши си час за лекар. колкото по-скоро толкова по-добре.

и това няма да му помогне

Е....ха,ха,ха!! Приматче, ако Дарвин те беше открил преживе, щеше да те опише като най-големия Шебек сред маймуните.

Поредният номер от играта на двамата палячовци президент и бивш премиер. Първият налага вето за да се хареса на поддръжниците си, а вторият бърза да бъде отменено, защото знае, че той не е приел прецизен държавен бюджет и друг трябва да коригира грешките му.

Борисов осъзнава, че след 4 години ГЕРБ може да не получи и 4% на парламентарните избори, затова с позволени и непозволени средства се бори да предизвика предсрочни избори.

Станишев осъзнава, че след 4 години БСП може да не получи и 4% на парламентарните избори, затова с позволени и непозволени средства се бори да остане в парламента и да не допусне предсрочни избори. СЕРГО КАЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА!!!

Боко, много ми липсваш, когато не те чувам и не те виждам. Но нито вярвам, нито искам ти да управляваш отново България.

ВОЛЕНЕ, много ми липсваш, когато не те чувам и не те виждам. Но нито вярвам, нито искам ти да управляваш България.