Борисов за оградата:Минаваха и Берлинската стена, и Алкатраз

И Берлинската стена се преодоляваше, независимо, че я пазеха много добре от източна страна, и от Алкатраз (затвор в САЩ) има избягали хора, заяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за оградата:Минаваха и Берлинската стена, и Алкатраз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За цялото му съществуване от Алкатраз са избягали само двама души. През Берлинската стена са прескачали единици на година. А през нашата граница минават стотици всеки ден! Абе празнодумец, разкарай се от властта. Разсипа страната с твоята банда от престъпници!

Простотията е като кашлицата и бременността : Винаги излиза на яве !

колко я преодоляха, а колко не успяха?

Просто Боко!

Гледам на снимката този Селянин Прост,и се питам няма ли в това скапано правителство отговорник по протокола,че да каже на това същество,че сакото му в раменете е една Тиква по голямо,и плата на рамото му,отдясно на тиквата се е отлепил то подплънката и е на мехурчета,като чели го е валял дъжд???? И той ще помирява Германия и Турция!!!!! СВЕЩЕНА ПРОСТОТА!!!!!

ПО-СКАНДАЛНО ИЗКАЗВАНЕ НЕ СЪМ ЧУВАЛ!!!ТОВА Е ПРИЗНАНИЕ ЗА НЕСПРАВЯНЕ С ОТГОВОРНОСТИТЕ!!!КАТО НЕ МОЖЕ ДА ОПАЗИ НАЦИОНАЛНАТА ГРАНИЦА И БЕЗОПАСНОСТ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!!!

Станишев чака :)

Е, как!:)) Тиквата ли не знае--как се минават огради, стени и граници!:))) Баш майстора--на амфетите и тютюна!:)))

Махни си оградата в Банкя тогава бре терикат.А кво викаш?? Нали си каратист, що ходиш с охрана.Те що народ изтепаха нищо, че имаха охрана.Що не я махнеш а? Еей големи копелета се оказахте,ам сте п-ки по душа.

Не е само в оградата работата, затова и този говори глупости за Алкатраз, който американците затвориха не защото премахват затворите, а защото им е малък и стар, като оттогава разносвачите на демокрация и свобода, благодарение на рекордните заеми, настроиха рекордно много затвори и ги населиха с рекордно много затворници. Имота му в Банкя го пазят не само оградата, но и действащата практика, че всеки който проникне вътре, съвсем скоро и неминуемо ще бъде изгонен от имота или от него, или от официалните власти. Ако след всяко нахлуване в имота му, се намесваха също брюкселци или от Ситито и Вашингтон, или самостоятелни германски политици, или соросоидни организации и имаше някакъв шанс различен от нула /да речем всеки стотен или хиляден/ да остане там, да присвои и уж да 'узакони' присъствието си и няколко квадратни метра колкото за палатка и да се настани, евентуално в последствие и с роднините си, то никакви огради и каратета нямаше да му помогнат. Кандидатите нахлуване са толкова много, а мотивациите им за преселване толкова разнообразни и възможностите им така действени, че какъвто и да е филтъра, каквото и да е ограничението, ако то не е пълно, то е въпрос само на време и то не много, когато собствеността му ще бъде незаконно заета и от имота му няма да остане нищо негово, нищо за него или за наследниците му.

Нито дата за Шенген, нито дата за еврозоната, нито европейски паспорти за "балканците", та даже разрешение за хъбче не му даде Меркел. Само общи приказки - формално за протокола. И във Франция беше същото. Боко отдавна са го отписали и европейци, и американци, и руснаци, и араби... Бас държа, че само ни гледат сеира докога ще го търпим. В това време го доизползват за изтривалка, щото и като шут им е омръзнал.

О,слънце ясно,ти изгрей и затъмни сега вразите! Хулител твой да онемей, срежи езиците на злите! Ела и разпръсни тъмата тъй,както нощем гръм обгаря мигом небесата и чезне всеки таласъм... Откривай нови магистрали, километрични лентички режи, открий опять "Централни хали" и нов музей ведно с Вежди! И щом пожари забушуват там нейде,вредом по света, и хората със яд запсуват пред страх от пагубна щета прати тогаз пожарникари- с маркучи тежки да гасят, и хиляди овце с овчари от пламък буен да спасят! А щом се върнат,уморени, и кацнат в родната страна, от теб да бъдат наградени със орден "Стара планина"! И нужно е да знае всеки тук, да се не дърпа,а да свиква, че властва не домат,не лук, а мъдра,достолепна Тиква...

Борисов за оградата:Минаваха и Берлинската стена, и Алкатраз. Само моята глупост не надминаха!

Тиквето започна да се взема на сериозно.Ха,ха... ха

Няма ли кой да Му каже че е най-добре гледа страшно и да не си отваря устата. Ако трябва да каже нещо, да друсне едно "конграчулейшън" и да замълчи.

Шило

Ами да я махнем, а? Ех, кратунке, кратунке. Все по-празна си.

Преодоляваха и паркинга на бай Миле, нищо че лично БайХ го охраняваше.

Геният от Банкя явно никога не е чувал, че Берлинската стена разделяше един народ. Докато стената по границата трябва да пази от ислям, който ние не искаме. И да се правят аналогии между едното и другото издава мега липса на интелект.

Как да не искаме? ЕС каза, че не можем да откажем джихадистите.

....господин премиера да не забравя ,че по някога власт имащите се гаврят с вестоносците...ако са в лошо настроение и вестите не са им по вкуса !

Явно говориш от собствен опит.

...опитваш се да правиш логични вразки ли ?!?...не ти се отдава !...не се напаваи !

Е другари комунисти,много Ви се иска Вашата Курнела- дебелогъзата пръдла да представлява България в ЕС, да се среща с Макрон и Меркел.БЪЛГАРСКИЯ НАРОД избра ББ.На последните избори,ВЛАШКАТА ЦИГАНКА беше изритана заради лъжите,наглоста и простотията с която парадираше.Това което търсеше тази простакела,тя си го намери.

Не съм фен на Курнелата ама в интерес на истината ББ има по-дебел гз от нея.

''Бойко Борисов заяви още, че ще опита да повлияе за подобряването на взаимоотношенията между Турция и ЕС при посещението си след дни при президента Реджеп Ердоган, цитиран от "24 часа".'' По-голяма идиотщина като изявление едва ли бих могъл да си представя, въпреки необятността на Борисов.

Ами да, той само бисери ръси непрекъснато.Просто да го е срам човек като го слуша.

Очевидно бабата е всеядна и не проявява някаква хигиена в общуването с оперативно интересни лица.

Ако беше така Меркел щеше да е дружка със Съсела.

Хвръкна Баце с голямата кошница за Шенген, еврозона, хъбче,.. енергетика... Но! Баба Меркел го приземи на Кота 0 (нула). И понеже той няма с какво да се хвали, сега плещи глупости. А както е тръгнал пак да се прави на пощенски гълъб, кой го знае какво ще ни докара от Султана!

Престъпници.

Една зла бабишкера с един тъп пазвантин

Не обръщайте внимание на троловете, акулите и морските чудовища ! Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със СВЕТЛИНА ОТ РАЯ + +++++ + тубата и: /watch?v=_B90VnG6FR0

Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! на ,,каптен,, меркел -,,гащите,, ,кормчията юнкер и ,,юнгата,,б.б. ... пиратски,, кораб...!!!

Тия двамата не трябва повече да помиришат власт за да я има Европа и да я има България.

...хубавото беше ,че плевналиев се разкара...обаче за този получавам усещането ,че ще е несменяем ! превраща се в любимя пазказвач на "шегички " (to si ima ime ) за европеиските лидери !.. Ha Hарода му обаче никак не му е до смях зщото смеха е за негова сметка ! Tова пак някак си много се харесва и на Mеркел ...и на юнкер...и на цялата еврогеиска сволач !...интересно ми е обаче на какав език господин премиера ги весели,защото те (европеиските лидери едва ли знаят балгарски ) !??

Плевнелиев се оказа много голям специалист по окупациите и насилието, почти всяко външнополитическо изказване споменаваше нещо такова и е наистина добре, че се разкара. Сега и ББ гледам е дръпнал по темата: асоциира калифорнийския Алкатраз с разрушаването на Берлинската стена, разделяща някога една от западните и съветската окупационна зона и експанзията на западната окупационна зона върху цяла Германия /съпроводено освен с всичко друго и с мигрантско нашествие и експанзия от калифорнийски мащаб в цяла Германия и НАТО-вска Европа/. Като са тръгнали насам-натам тези политици с толкова задълбочени познания, както и не по-малко проамериканския Плевнелиев, дали утре ще намерят време да се отбият до или поне да изпратят съболезнователни телеграми на американските посланици в Берлин и София, по повод петдесет годишнината от корабния инцидент в Средиземно море или ще предпочетат да мълчат и да се пулят като европейски лидер, който е разбрал, че е подслушван от най-добрите съюзници, допускайки по-този начин да дадат материал за съпоставки, че макар и проамерикански и официално проевропейски , всъщност изобщо не са толкова проамерикански или проевропейски, колкото са про

Сравните прословутата "златна" ограда с оградата на унгарско-сръбската граница и ще ви се доплаче.

Браво чада мои.....

Тва е положението!

Нашият БайГаню пак се Оля.

поредица от тъпизми!

Да бяха опънали едно въже по границата щеше да има повече ефект от тоя тел за 160 млн ;) пък на Бойко лакардиите днес пак внасят колорит в сивото ни ежедневие ;)

Хахах, Бойко е пак на висота днес... Кърти отвсякъде с това за Берлинската и Алкатраз ... Меркел сигурно се е хилила като луда, особено като й е казал, че ще посредничи между ЕС И И Турция. Нашият е класа отвсякъде, хахахха

Кретен!:)))))) Обаче-- си е нашият кретен, неповторим!:)))

Меркел да внесе милионите,които платихме на крадците за тази ограда,във фонда за болни деца!Гадове ненаситни!

Този излага България с простотиите си че нямам нормални думи да се изразя ! По добре да си мълчи ! Ще минават , плащат за двойна , а правят едноредова , сигурно не знаят две и едно , там в Герб са все калинки ! Меркел трепери , не знае дали ще изберат пак за Канцлер !

КОЛКОТО И ДА Я ПАЗИТЕ, СТАНИШЕВАТА НАТРИВКА РУСОТО ЛЕНЧЕ, СИ МИНАВА СЪС СТЪЛБАТА КОГАТО СИ ПОЖЕЛАЕ !!!

Наборе да та еба в маймуня ! Толква си тъп !

Бойко е тъпак, който се прави на оригинален.

НЕ Е ТОЙ ТЪПАК, А НИЕ СМЕ ТАПАЦИ, ЩОМ КАТО ГО ТЪРПИМ ДА НИ РЕКЕТИРА!

НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ТОЗИ РЪФЛЯК, ДА ПРЕСТАНЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! КАКВА Е ТАЗИ ОГРАДА ОТ ЕДНАРЕДОВА ТЕЛ? КЬОРОВ ЛИ Е, ИЛИ НИ ПРАВИ НАС НА ТАКИВА, ЧЕ НЕ ЗНАЕМ И НЕ ВИЖДАМЕ КАКВА ОГРАДА ИМАТ НАМ СЪСЕДНИ СТРАНИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА КОЛКО ЛЕВА? ГРАНИЧНА СТРАНА СМЕ НА ТУРЦИЯ И ГРАНИЦА НА ЕС, ТОГАВА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ "ПРЕМИЕР", ЩО ЗА ПРОСТОТИИ ПЛЕЩИ? КАК МОЖЕ ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ ДА СТРОИ ДВУРЕДОВА ОГРАДА, В ПО-ЛОШ ТЕРЕН И ДА Е 4 ПЪТИ ПО ЕВТИНА, А ТЕ НАРЕДИХА ЕДНА БОДЛИВА ТЕЛ И Я НАРИЧАТ, ЧЕ Е ОГРАДА? А СТИГА С КРАЖБИ И ПЛЕЩЕНЕ НА ГЛУПОСТИ!

Как да го спреш? Той ги ръси със свръхзвукова...

Как да не го заобичаш - толкова простотия не може да не размее и най-сериозния политик. То бива безобразие, но това няма край

Ский, Баце, малко ни интересува как са прескачали Берлинската стена и как са бягали от Алкатраз, макар че последното е доста съмнително и май си вадиш изводи от холивудски простотии. Важното е, че се строи ограда за баснословните 1 милион на километър, т.е. по хилядарка на метър, а скакалците май минават през други места под "строгия" поглед и контрол на граничните полицаи. Как по друг начин ще обясниш, че на турската граница са хванати примерно 200, а на сръбската над хиляда? Да не би да са се телепортирали директно на Осоговската планина или къде врачанско и видинско?

Жалка работа и няма край. Теловете изместиха асфалта. Преди това копаше трупове из плана.

Чета и сълзи ми текат- от смях, хора! Щом и при такъв калпав живот люде не спира да се шегуват, този народ непобедим, ей!

Бойко, баце, ти от трафик по- разбираш, друже, за него ни и речи! Виж, той е поставен на широка нога по границата, явно са минали на курс при теб и се отчитат всеки ден- пак там!

След кризата с ..Катар залагам тука на ново име на Територията - България,..Булгаристан,... ЧАЛМАРИЯ !?

След години, и парче тел и метална тръба ще бъде реликва за гаджалите ,настанили се тука , а и ще си казват* - С това се опитваха да ни спрат?! Всяко време -с реликвите си - я б Берлински, я Балканяшки !??

ха ха ха...неотразимо. .ха ха

Пак не е разбрал, нищо Тиквата, защото е рядко тъп и всяко негово изказване е обида към средноинтелигентния жител на РБ. Кой е минал, вероятно е искал да каже "избягал" от Алкатраз? Обяснето му някой, там полугербав полуидиот на шефа си, че няма такъв "минал" през Алкатраз. Гледал е много филми, но не докрай, също както е прочел "Винету". А през Берлинската стена са минали единици, на фона на много милиони желаещи и то вътрешни хора.

От Милиона влязъл в Германистан миналата 2016г. - 63 ма са почнали работа,останалите 999937 бежковеца продължават три пъти на ден да се дупят към Мека и да гонят дебелите германки в тъмното

От Милиона орязани бежанци влязъл през 2015г. са се хванали за работа 6 арапина.Статистиката кърти.Прави се смяна на населението в Европа-докато остане ислямо-афиканска био-маса,която лесно се моделира и направлява от рижите "богоизбранни"умници! Докато не вкарат на лечение в психиатрията дъртата Меркел нито един чалмалия няма да си развали хатъра. Българи и тука ли искате да стане Германистан??? Ако имате тикви вместо глави кой ви е виновен??

0+0+0+0+0=0

Гледайте изказването на Меркел ,която заяви: "КОГАТО СТАНЕТЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТОГАВА В ШЕНГЕН"