Борисов нареди полицаи с мегафони да ни съобщават за трусове

Разпоредили сме - всички налични полицейски патрули, когато има подобно земетресение, с включени светлини и по мегафони да съобщават официалната информация, която ще се издава от Института по геофизика.

Обратно в новината

Коментари - Борисов нареди полицаи с мегафони да ни съобщават за трусове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда полицията да вика с мегафони, ако медиите си гледат работата както трябва.Освен това при бедствие с разрушения, полицаите няма да имат време за упражнения с мегафоните. По-правилно е да се задължат БНТ,БНР и БТА да имат директна връзка с БАН и веднага да съобщават за земетресението ако то е над 4-та степен.

а по селата невиждам патрулки с мегафони....смешник!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Супер суеверна и плашлива нация, въпреки че всеки е тръгнал със смартфон, клюкари, паникьори и манипулатори... Сега да надуят и мегафоните и в масова истерия ще ходят да се давят в язовира...

ENYA

от една страна, щото като почне сеизмографът много да отчита, спира тока и се прецакват мобилните връзки, друг е въпросът, какъв е смисъла, когато земята се тресе под краката ти, някой да търчи с мегафон и да ти обяснява какво се случва

Предлагам глашатай с тъпан , както е българската традиция. Какви са тия модни мегафони ? За тъпаН може да се ползва Ц.Ц.

Paзyмъ

Да не дава Господ!

Пепел ти на устата!

тя се готвът за нещо голъмо

нема джаро нема маро САМО БАТ БОЙКО ))))) браво

Sacho

Бойко май ще млатне с винкело оня Рихтер

Обясни това на баба си.

бате, има поне 3 саита, на които баба ти може да гледа он лине земетресенята. в това число и на бан.

нема тоя, нема оня:)) директно ликвидиране

nikivv@

Идитот!!!