Саркози към Борисов: Ти си най-оцеляващият български политик

Ти си най-оцеляващият български политик, поздравявам те, че положи всички усилия и успя да съставиш работещо правителство. Ти нямаш загуби, ти имаш само победи.

Обратно в новината

Коментари - Саркози към Борисов: Ти си най-оцеляващият български политик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фразата на Саркози "Ти си най-оцеляващия политик" да се разбира като "имаш най-простия избирател".

Gospod zdrave da mu dava na gospodin Boiko Borisov. ..Edinstvennija koito napravi,pravi i shte napravi vsichko, koeto moje za Balgaria.

Мафията винаги с един ход наред. Не разбирайте че Буда е будала .Той се прави на такъв- като братя Галеви.

Най оцеляващия, но и най глупавия....тъпо парче, особенно журналиста Коритаров го доказа пред българите като го направи за резил с историческите си познания !

щом са се събрали тези двама циркаджии и смешници.

Леле, не мога да повярвам, че подобна обида се възприема като похвала и се тиражира като добра новина! Бойко наистина ли не разбира за какво става въпрос?

С други думи - най-голямата хлебарка... :D

Опа! Някой вече ме е изпреварил с извода :)

Саркозягата как сам си се смее на шегичките , Боцето въобще не вдява.

Имаше един италиански дядка-МП на Италия (Берлускони), който също така потупваше БиБи-то по рамото и го хвалеше, ама ей го на... тоз дядка го пратиха в пандиза за съжаление...

За какво по-точно трябва да съжалявам-че нашичкия още не са го опандизили ли.Верно си е за съжаление.

''Ти си най-оцеляващият български политик'' В превод от френски най-лишения от капацитет , способности , качества но задържащ се във властта.

с една дума : х л е б а р к а(няма отърване)

След това управление отива при Костов. Големият победител докара страната до просия и мизерия. Скапана Американска подлога. Как не се намери един като Орбан да се застъпи за интересите на България, а не на САЩ или ЕС.

Борисов оцелява, но за сметка на това народа ни се топи.

хихихи бойко правилно напипа с кой да се сдуши среща с всеки един в опозиция по време на последните изпълнения на оня де управляваше европа последно си е ход в бъдещето

Оцеляващ, т.е. кретащ за сметка на страната си. Подигравка точно като от франсета.

На дипломатическия жаргон на Саркози: - "Борисов, ти си най-оцеляващия български политик, значи Борисов, ти си мутра"!

Къде го изучи този дипломатически жаргон бе, генийче на мама? Аз си мислих, че само клепиш във форума, а ти за дипломат си се изучил.

А кой те е излъгало маме, че можеш да мислиш. Тая работа не е като оная, иска се пипе.

Интелектуалното ти ниво е точно такова, каквото го определяш за други - тъпо!

Eeeeeeee конграчулейшън беееее

Циганката му умрЕ, ама сега си има френска циганка ;-)))

тоа пак къде се пръкна ... а наш орешарски като беше ходи чак у виетнам и посети дори една българска шкембеджииница там

народа е в транс и главобол от празници.. бррр, зех да се чувствам прекалено интимно със цензора. ша са боря за правата на жените, няма как.

ни върнат наследството от траките... не му вервам нещо на тоз саркузи. добре че веждито държи на пиене...

Щом почне врага да те хвали спукана ти е работата.Така, че Б.Б. прави си извода и се махай по живо по здраво-в твой интерес е.

Той си оцелява, статуквото се запазва. Френските инвестиции благоденстват. А на българския народ каква му е ползата ?

Ще повърна.

Само това ли, можеш!

Френската прокуратура повдигна официално обвинение за корупция на френския президент Никола Саркози. Саркози, който управлява страната в периода 2007-2012 г., е обвинен за даване на подкуп, използване на служебното положение за лични цели и в скриване на факти за нарушения и търговска тайна. Бившият държавен глава беше задържан вчера сутринта и бе откаран за разпит в паржкото предградие Нантер, където бе разпитан, а по-късно през нощта бе откаран в Париж за разговори със съдия следовател. Максималната присъда за търговия с влияние във Франция е три години затвор и 375 хиляди евро глоба.

сестрата на Sarkozy е проститутка, само че.... Sarkozy няма сестра!

леле като си спомням дрогарето и путараците на болния как виеха като приклещени псета лятоска- на герб гръбнака е счупен,ББ-пътник,никога вече герб,хасфалтя не се яде! Още 2 избора и Бойко им е заковал пироните на ковчезите-/2005- 2015/ Партията от 46%,сега 13% ДПС от 30% ,сега 16% А най боли при психопатите- Патака от 18% ,сега 0,3%!!

интелигентен език имаш....що не те взеха и теб в делегацията???

Айде бе!!!! А гУс`ин президент?? Колос на етиката,морала и последователността...:):):):)))))))

Протокола си е протокол и трябва да се спазва, не можеш да си гониш гостите с тояга! Иначе...малко не ми се вярва всички водещи френски фирми да са се засилили към България, дано да стане.Притеснява ме единствено многозначителната оценка- " най оцеляващият български политик".Определено, това не е твърде ласкава оценка за България!

Kalin

като гледам цитираните думи на Саркози.......явно Борисов ги е прерасказал на журналистите;-)Е поне доказва че има фантазия с украската която им е придал;-)

Боко няма как да се усети,че Саркози се шегува с малоумници...

Congratulations Борисов!?

Много интересно събитие в Лувъра. Експонати с изключително голямо значение и предизвикващи вероятно огромен интерес. Но откриването ще бъде не по малко интересно, нали? Един филм без коментар за това откриване няма да е безинтересен?

винаги завиждат на историята и културата на България, Гърция и Турция. на Византията и по преди демек. и дават гръб на румънците. превод от политически жаргон- давай Бойко, наш човек си, одери им кожата, учи още френски.

Между другото,Саркози е с гръцки корени. Всяка година,посещава инкогнито роднините си в Солун. Не е майтап....

вероятно си прав. благодаря за инфото. още по зле. за французите. и за хвалбите му по ББ. кой вече вярва на грък? освен Путин, Първанов и един друг болен. нищо чудно, че в коментарите тук похвалата се приема доста...весело, да кажем.

Евреин от Солун, както знаем вашите сънародници ги изгониха след големия изкуствен пожар в Солун, погълнал всички джамии и синагоги. Евреите са били най-голямата общност в Солун 4 века.

не зналм дали корена на Sarkozy е евреиски от Солун, нито преди колко поколеня са в Унгария, но знам че на еврейската улицата край Будапешта, където са живяли предците му, са израстнали повече от половин дузина Нобелови Лореати

Най оцеляващият-дръжки..... Пред хидроинженера,всички ядат репи бе!!! Уведомявай се бе Саркози,като гостуваш у чужбино,за да не говориш алабалистики бе момче...:):):):))))))))

Франция награди Симеон и Миглена Кунева след като закриха реакторите в Козлудуй. Франция никога не е защитавала интересите на България ама някои не могат да се усетят.Саркози го потупал по рамото,ами ако Бойко даде на французите 7 блок или закрие 5 и 6 даже и ще го награди след като стане президент.

Кат му гледам физиономията на Сарко на снимката, искрено се е забавлявал! И това с "работещото правителство" си е направо шегичка.

И го залива с цели кофи одеколон. И нашият е щастлив. И защо да не е?

Бате Боко Тквата, ТИ СИ ПИЧ!!!! ОЦЕЛЯВАШ САМО ТИ И ХЛЕБАРКИТЕ В БЪЛГАРИЯ!! НИКОЙ ДРУГ:) АА ДА И МАНГАЛИТЕ:)

Да,оцеляващ политик за сметка на народа,държавата и българщината!

е пословичен!

ДО ВСИЧКИ ТРОЛОВЕ ОТ ТРОЛИЩЕТО!! СТИСКАЙТЕ ЗЪБИ, ОЩЕ ЧЕТРИ МАНДАТА, ДОКАТО ПОРАСНЕ МАЛЪК БОЙКО!!!

Ще опадат като круши, на следващите парламентарни избори, под 2%. Мангустите ще са на странта на ДПС.

На мен това изказване ми звучи по-скоро иронично.

И не само на теб!

Гаргамел

Кое е невярно...

Защото си "Гражданинът Чекатило" - разбирай Орешарски.

Ирония ... какво тук значи някаква ирония и въобще някой може ли ДА ИМ ГО ОБЯСНИ, те са отсъствали от този час :)

Понякога разликата е едва забележима. Трябва много да си учил, за да я усетиш и разбереш.

За разлика от Саркози, Бойко живее сам като куче, никой не му познава нито любовниците, нито жените. Евалла, Бойко! Само така се оцелява, както и с парична медийна подкрепа.

Сарко, ти видял ли си празна тиква (кратуна) да потъва?

ЦРУ се грижи за своите,г-н Саркози....

Подиграваха се на вас - бандата Олигарски/момата ,чалмата и сачмата/ дето по на запад от калотина не ви пускаха и се гнусяха като от чумави! На перхидролния сидераст портиерите от Еврокомисията му теглиха по един шут в задника и го изхвърлиха по стълбите като мърляво маче!

Всички вие пишещите против, сте тъпи идиоти и не можете се мерите на ахилеса на Бокича Бокича е природна ценност, той ни е дар от Господа

За теб може, но за мен е обида!

Политиката на Франция ми е чужда, но ми се струва че тоя вляво вече не е президент. Или се лъжа А?

Той беше, не е и ще е...

КОЛКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ТОЗИ ВОАЯЖ НА ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ЗАДНИЦИ ВЪВ ФРАНЦИЯ? В БРОЙКИ СУХ ХЛЯБ?