Борисов и Столтенберг обсъдиха парите за отбрана

Премиерът обсъди с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг парите на страната ни за отбрана. Двамата говориха и за регионалната и енергийна сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Столтенберг обсъдиха парите за отбрана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква лика прелика са.тиква и кратуна.

А и ти си един убавец

Па ти си некъф клоун.

лозунг "Волен - В Москва"..Ма тоя се подмокри като руски фен..

Да Си призная, Колеги - а Видя как му държат ръката на тоя (, или на който-и-да-Е от 'наште') - Очаквам НЕЗАБАВНО щракване на белезници. А Вие/вие ?

да теглят по една боя в приемните за издаване на лични документи които приличат на кочини за свине а не европейци, те за оръжия си мислят. Оставка на Боко 2.

нали са във властта тия дето ни развиха социализЪма до небивал стадий?...

на ни го развиват по герберски.

Хей, нали трябва да си пробутат хвърчилата трета ръка... Но бъдете сигурни, че това за което се съобщава на медиите че е говорено на срещата е само димна завеса. Не е случайно това да се извървят големите тикви на ЕС нато и задокеанските тука за десетина дни. Има нещо гнило в българската държава ...

А, изплюха камъчето - преди малко по новините съобщиха, че с Тапета и Тиквата този крокодил е договорил разполагането на команден център на НАТО в България. Та, значи, да ви (ни) е честито...

Предполагам,че Борисов му е показал и най-модерното военно съоръжение в Европа- телената ограда на турската граница

Това не бе спазено при определянето на бюджета за 2015 г. - в него са предвидени 954,589 млн. лв. за отбрана - със 77 млн. лева по-малко спрямо бюджета за 2014 г. Да , точно тези 77 милиона са причината да спрем модернизацията на армията, за да купим още един самолет от трета ръка.

Сигурно ще ни предоставят помощ да се откъснем от руска зависимост.Армията макар и малка трябва да се модернизира.

"Двамата говориха и за регионалната и енергийна сигурност" след като предварително и зорлем ни СЪЗДАДОХА несигурност. И на това отгоре пак бюджетът, т.е. народът, ще плаща! Ама...що пък не - щом народът така широко и услужливо си е разтворил....д...душата към обсъждащите!

"народът така широко и услужливо си е разтворил....д...душата към обсъждащите", че направо ще ги задуши с БОВ.

Столтенберг и Борисов не се притесняват, Нас българите ни пази мощната турска армия гръбнака на НАТО - САЩ на ЮГ от Брюксел и даже София.Майтап на гърба на българите.

Съгласно ч.5 на Договора и Турция участва в солидарната защита на страните от НАТО.

big_uncle@dir.bg

Да. Видяхме го на практика в Кипър. Така че дай по-подходящ пример.

1 000 000 000 на 30 000 фуражки.

не са единствен показател. Необходима е технологично съоръжена армия, а това не става само с фуражки.

dobrin

кви пари?имаме ядрена централа.имаме способни инзенери.могат да направят бомба и с постоянните си заплати...

Пари нема, действайте!

Когато застанем в поза партер ... всички ние сме способни така да усмърдим противника, че и на ум да не му минава "по пет на нож". В Одрин, дори не искат да си спомнят какво се им се е случило преди 102 години ...ТОЧНО.