Правата на българите в UK ”гарантирани пожизнено”

Пожизнено са гарантирани правата на българите, които вече са във Великобритания, каза премиерът Бойко Борисов след среща с Мишел Барние в Министерски съвет

Обратно в новината

Коментари - Правата на българите в UK ”гарантирани пожизнено” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво,ето това се казва истински български патриот!левски би се гордял със това наше оправно момче!

браво,тои е номер едно,мисли за нас българите,нашите хора ще ни изпращат пари пожизнено от великобритания,колко мило и благородно от бившият телохранител на нашият любим диктатор-тодор живков!

Британците не са глупави, излизат за да не хрантутят източноевропейски мангали и да не дават на бившите комунисти своите милиарди. Комунистите и циганите са най потърпевши от Брекзита.

Евала Бойко, сложи я Нинова комплект със Станишев в малкото джобче.

ще станат англосаксонци и ще научат английски език, а бантустанците ще си останат само с един български и то на диалект.

Каккви права може да гарантира този дебел циганин? Държавата, в която по стечение на обстоятелствата този тулуп е премиер е безправова и жалка, а той простака тръгнал да гарантира права и свободи в други държави.Баси капута си имаме за премиер. Отървахме се от предния капут - Роско помака, сега остава от този - Боко селянина от Банкя.

За какво са ти тия права ?? За да живееш като роб някъде по света ??? Както сме живели Българите в продължение на 500 години.. България има полза, ако държавата ни нараства, като Територия. И в новата територия да живеят още Българи. Нямаш ли ДЪРЖАВА, всички ще те мачкат. Както правят Ислямистите... А останалите са роби на мюсюлманите. Думата ПРАВА я ползват арабско- негърските Шпиони, за да завземат чужди Държави... За БЪлгария ще е от полза, Великобритания да се ИЗЧИСТИ от арабски и африкански Шпиони и Европейците ОТНОВО да завземат Азия и Африка.. Или убиваш араби и негри, завземаш страните им, и живееш Богато и добре( както живееха богато англичаните до 1950 г ), или арабите идват и ти взимат всичко, а ти им ставаш РОБ.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?! А ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?! А ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?! А ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?! А ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?! А ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!?!

Това недоразумение Тиквата пак се изказа неподготвено! Защо Господи, на другите бивши соц. държави даде нормални ръководители, а на нас маймуна?

Боко страшно се е притеснил да не се върнат българите от Британия. Защото има интелигентни между тях, а за Боко интелигентните са смърт, защото той като прост човек обича само прости хора. Само прости калинки назначава.

Той бил договорил българите живеещи сега на Острова да останат там. Разбирасе , че ще останат , стига да са живяли 5 години и да притежават Permanent Residence , след шестата година имат право да подадат документи за паспорт. Това не се дава даром, има си срокове и условия.

Тия работи си бяха "договорени" още от Тато, щото и тогава си бяха такива, каквито ги описваш. Пардон, забрайх! Тогава Борисов подпираше м... пардон! ушите на Тато, та сигурно е участвал в "договарянето".

а правата на българите у нас????????????

Колкото повече умни българи в чужбина, толкова по-добре за ГЕРБ = няма да има конкуренция от умни хора, а ще са в средата на себеподобни примитивни мутро-маймуняци който ще скачат, ще с бият в гърдите и ще крещят "Булгар, Булгар" ...

ужасно е проста и самохвалска тиква начело на прост народ!

Пак се изхвърли. От къде е сигурен какво правителство ще управлява Великобритания в бъдеще и какви закони ще приеме.Може да реши да се отърве от емигрантите.

Не може , а със сигурност ще се отърве от всички нискоквалифицирани ! И те го казаха в прав текст !

Въпросът е решен реципрочно - каквито права за българите там, такива за британците - тук. Проблемът е, че там отиват млади, в много случаи добре образовани българи, които работят, плащат данъци, ще си вземат семействата и ще създадат българчета, които няма да познават родината си, а тук - пенсионери, понякога със съмнително добри намерения, които нямат особен принос за страната ни. Не виждам нищо добро в това споразумение, от което страната ни губи.

Много са важни булгарите в юк.за тях се грижат. А тия в. Бг кучетс ги яли

Свещена простотия ! Вместо оптимизма си да насочи към българите, които евентуално един ден могат да се завърнат, той се подмазва на Великобритания.

Със тънък дипломатически похват и неотразимо чувство за справедливост г-н Премиера успя да наложи през Мей, а вероятно и пред кралицата, социална справедливост за модернизиращите се българи!

Интерсно ми е какъв е % на наистина "модернизираните" и какъв на онези, които мизерстват, но не искат да се върнат. Познавам такива, които на думи са много добре, но видът им говори друго.

Деса, ти ли си, ма! Поетеса. Дай нещо по патетично, като примерно: И да падне Локо, Аз обичам Боко. Да поскъпне токо. Пак ще любя Боко. Негър да ме гепне и да ям дървото въшки да ми лепне пак ще любя Боко.

Явно промитите мозъци са повече от болничните заведения.Келбе...за теб на четвърти километар с предимство за постъпване.

Ха-ха колко смешна позиция на Борисов ! Браво за благословията на българите в чужбина- гаранция, че няма да се върнат !

Ами нали парите които изпращат на свои близки са всъщност индиректна помощ в бъджета на държавата. Без тази помощ ще лъсне г.за на реалната българска икономика която не е в състояние да осигури необходимите средства за пенсии и заплати.

Тоз пък тъпак, вместо да договори връщането на всички бг мигранти под 40 години от ЮК барабар с децата им той направил точно обратното. Явно на БГ не й трябват млади хора. Между другото повече български деца се раждат в ЮК отколкото в БГ.

Изводът е само един - българите, където и да са по света, да гласуват за бащицата, който е защитил правото им да живеят в чужбина. Това, че в България остават все по-малко млади, кадърни хора, няма никакво значение на Него.

Гарантирано от ГЕРБ?

хахаха :) правата на ВСЕКИ чужденец са грантирани в UK - пакистанец, мозамбиканец, българианец. Правата са: плащай! Кой беше този мишел и откъде накъде той ще гарантира за какво ще се случва в една от малкото СУВЕРЕННИ държави на планетата? (защо UK е суверенна, а българия не - в превода на souvereign, който иска да си отговори)

Крайно време е тоя имбецил да го клонират и направят вечен, защото без него нама БГ, няма ЕС, няма да я има и вселената!

Пожизнено звучи като за затвор :)

Голяма любоФ към новия ни диктатор, голямааа! Вече не се изживява като Тодор Живков, а направо като царя. Е, може да не е роднина на кралицата ама и Меркел и Тереза Мей палят свещи за него под чаршафите разчитащи на Неговата закрила и погълнати от мъжкото му излъчване. Голям късмет извадихме с тоя нов закрилник на България, закри я, ама ни излезе и доста скъпо.

33% го харесвали, а останалите искат да го обичат!

Слушах тази Тиквообразен Чукондур ! Тиквата си е Тиква дори в костюм за 6 хиляди евра ! Оставка на Правителството и на Бунището на Историята , те нямат право да са живи , но има моратории за смъртно наказание в Европа , за това са живи гадовете и се размножават !

ДЕМЕК АКО ПОДГОНИМ СИНА НА ЧЕРЕПА И СНАХА МУ ЧЕРЕПКА - СОФИЯНСКА , БРИТАНИЯ ЩЕ МУ ПАЗИ КИНТИТЕ :))

Съкращението UK няма ли еквивалент на български?

има - съединеното кралство

Обединено!

Бат Бочи е пич! И то голем!!!

ДЕТО СЕ ПРАВИ НА МЕЖДУНАРОДНИК Е ПРОСТО ТИКВА. ТОЙ И ГУМЕНКАТА ПРОСТО МЕ ОТВРЪЩАВАТ. ТАКИВА КАТО ТЯХ ПРЕДИЗВИКВАТ ПОВРЪЩАНЕ

Това са приказки за българи - балъци! Великобритания излиза от ЕС между другото да се отърве от румънските и български цигани и от нахалните поляци, основно. Ама покрай циганите ще оберат пешкира и хората от българският етнос! Ще видите!

Гарантираме, че няма да се върнат. Браво Бойко, ти си истински антипатриот. Браво патриотари, че му носите мъ_ята на тоя предател!

С КАКВО СЕ ХВАЛИ. ВСЕ ЕДНО ТОЙ Е ГАРАНТИРАЛ ПРАВА. А ТО - КАКВОТО ЗА ДРУГИТЕ, ТАКОВА И ЗА БЪЛГАРИТЕ. ЧУДЯ СЕ ОБАЧЕ ДО КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЧУЖДЕНЦИ И НЯМА ДА ИМАМЕ НИКАКВИ ПРАВА

Скоро герб казаха, че ще връщат у нас емигранти и младежи, а днес ги оставят на английската кралица за пожизнени данъкоплатци и работяги. Все пак кое от двете?

У нас пък мизерията е гарантирана до гроб ако ме разбирате. Гяранция е това еййй, не е майтап работа. Лично от Борисов.

От сърце благодаря на президента Радев! Само с появата и активните позиции, които заема по всички въпроси накара премиера така да се разработи, че да не прилича на онзи, когото помним от 2009 г- насам. Няма и помен от самодоволното спокойствие, което беше го обхванало и непрекъснатото повтаряне на "аз, аз, аз..." Не, че има кой знае какъв резултат, но се развихри човекът и вилнее даже на международната сцена. За съжаление, последното място в ЕС си остава наше.

ТЕ ПРАВАТА ИМ ТАМ СА ГАРАНТИРАНИ / И ТОВА НЕ ЗАВИСИ ОТ БОРИСОВ/ НО ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ГАРАНТИРАНИ.

правата на българите в българия са гарантирани до девето коляно,правото им да крадат,да не плащат нищо,да паразитиратна чужд гръб,всчко това е гарантирано от господ-българина

Мракобес!!! Кой го интересуват правата на емигрантите, бе, сикаджия?! Кажи защо се заяждаш с Нинова за приватизацията, като всичко е законно?!

всички граждани на ЕС,тук ни се представя като изключителна заслуга на Боце за българите! Иначе кво? Ще ни третират като с американските визи ли?

Мнението на тази мутра няма никакво значение във Великобритания. Да беше поискал да дадат пари за пенсиите, а не да ми се лигави.

Това отдавна е решено. Бачкат, заплащат данъци и остават. Не искат чао. Ама този нещо преиграва и се п,Раи на интересен.

Какви договорености със Европа са постигнали досега мижитурките рада дълбоката от ДСБ и курнела лъжкинята от БСП,освен да си разменят страпона на равноправни начала?

Поредния виц на баце пожизнена може да бъде само простотията му интересите постоянно се менят. Някой знае ли утре какъв заек ще изскочи от нейде.

Бойко там ли има своите авоари? Затова така радостно изглежда. Може да бъде спокоен. Ала не винаги излиза така, както човек мисли. Бойко не прави сметки преди кръчмаря....

че ние ще получим нещо повече от останалите европейци като права. Ккви са тия хвалби? Каквото за всички,това и за нас.