Борисов: Надявам се Великобритания да се върне в ЕС

Надявам се Великобритания да се върне в ЕС, каза в свое изявление премиерът Бойко Борисов след среща с главния преговарящ по Брекзит Мишел Барние.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Надявам се Великобритания да се върне в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тази мутра е най-голямото бедствие за страната ни. Единствената причина още да е на власт е че великите сили го подкрепят което е еманация на тяхното лицемерие - от една страна уж искат да сме добре ама не чак толкова, защото са ни яли уя, от друга страна не им пука какво става в обществото и ни пращат кауни като Борисов и Цветанов да ни управляват. Това са хора без морал и без ценностна система.

Един цървул ,,пРорок,,

Какво връщане?! Съюзът се разпада и Британия е първата. Просто се спасява навреме. Да му мислят оставащите на потъващия кораб...

Този страшно ми напомня на глупостите, който ръсеше бай Тощо. Същия селянин. Иначе за крадене няма равен.

Навремето се майтапихме, че влезем ли в ЕС той ще се разпадне и сега имаме възможност да го направим с наше пряко участие. Както казваше сър Хъмфри от "Да, г-н Премиер": "complete pig's breakfast".

На какъв език разговаря с Барние? С мимични жестове ли? С езиците си зле,но с лъжите,нямаш равен на себе си. Поклоните няма да ги броим.... Къде се буташ,бе?

бОко не може да говори членоразделно български ,за други езици ,освен телешки незнам????????

Да си беше затраЯл, а? Да не се излагаме пред чужденците барем!

То и народа иска да ви го надява ежедневно ама...

Когато живееш в илюзия говориш само тъпотии и особено след като всичко около теб ти сервилничат резултата виден.Вече се говори за Германия , че мислят да се махат , а този говори за връщане на UK.

Няма да се върне. Не иска да бъде управлявана от Брюксел и да й се налагат решения, които са против интересите й. Само това в отношенията с ЕС ще бъдат променени. Всичко друго /свободно движение на стоки, капитали и донякъде хора/ остава по старому. Кралството няма да загине. Зад него са националните интереси, традициите и ... бившите колонии. Ние да му мислим.

Джиткате си вие това онова,но не четете Доче веле и останалите,които твърдят,че ББ държи 3.3 млрд долара във вид на биткоини и може да срине световния пазар.Ако се изока официално Англия ще се откаже от напускането на ЕС.Сега той решава съдбините на световната икономика.

На какво се основават тези надежди на на Боко? Той си говори на гьотуре и никой не му връзва кусур, когато говори глупости! Да, никой! Даже задграничните му покровители го насърчават в тази му способнист. Вероятността UK, да се откаже от Брекзит е под 1%! Ама, представете си, че се случи! Боко, такива политически дивиденти ще изкара от тази си прогноза, че Ви е бедна Фантазията! И всичко това ще бъде, защото му се позволява да бръщолеви и върши всякакви глупости и неподходящи за един държавник неща без да бъде изяден поне от медиите. Това е недосегаем лидер! Мисля, че имаше някакъв подходящ термин за такива държавни лидери, ама ми бега от паметта, като на всички българи.

"След периода, когато настъпи развода, ще договарям следващите условия, които сега не бихме могли да говорим по простата причина, че не знаем параметрите след Брекзит. " Завалията, много работа го чака занапред.

Когато чумата върне умрелите и ти от Винету станеш Чърчил. Комунист и на божи гроб да отиде ще стане джебчия,а не хаджия.

Аз пък се надявам Великобритания да не се върне в ЕС, ЕС да се разпадне, а и ти да се разкараш на ма .. а си, тикво проста. Всеки с надеждите си, тулупе.

великия политик и дипл. совалка (боко тъпото) прави прогнози за бъдещето на кралството (щото и той бил крал немалко)

Следим а? Както при Тодор Живков, нищо, че сега на неговото място е гавазинът му.

На ти си куклите! Дай ми си парцалките!

И защо ГЕРБа на България зад широките гърбове на 2та политици и надписа Министерски Съвет Република България са оформени на ФОНа на гиганстка проекция на ИЗРАЕЛския флаг.БОЙКО РОТШИЛДска подлога и изтривалка ли е или ДА

Да! Хората са безпринципни, като теб Боце! И за тях не е важно какво е казал народа! Това да не е, като референдум - ще строим Белене, каза народът, след половин година Тиквата каза - няма да строим в този гьол! Или друго. Няма да правим Южен поток! Сега - ще правим Южен поток! Мога да давам примери до утре сутринта! Апропо, какво стана с хъбовете и с това, че ще съсипем пазара на газта в Европа с нашия газ? Отделяш ли газ? Отделяш ли? Ха-ха, Еднокнижен малоумник!

Аз пък се надявам налъмите да цъфнат.

Тоя не спря да митка по Европата и да раздава акъл на ляво и дясно. Баце, слез на земята и започни да работиш за държавата, народът ти е беден и гладен.

Не се заблуждавай, че там Бай Ганьо дава акъл. Там само козирува: "Йес, сър", но след това пред агитката от фотографи и писачи в медии лъже какво бил уж казал. Той е единствения в ЕС, който навсякъде ходи с агитка от фотографи и писачи-лизачи.

Затресъл се Борисов за Великобритания, а в страната където той управлява мизерията расте. Голям герой! Само един проблем има, че не се е прибирал скоро и че не казва за СЕЩ, което ни гласят. Условието на Шулц за участие в правителство с Меркел е да се строи глобална Европа. В такава структура ние ще сме покрайнина, каквато са Ивайловград, Кула или Генерал Тошево за софийските управници. Нещата ще ги решават безчуствени чиновници и протестите няма да трогват колониалната администрация. С една дума ДЪЛБОКА И ДИВА ПРОВИНЦИЯ!

ВБА

Да беше казал, че Англия не иска в ЕС, защото не желае да е под шапката на брюкселските бюрократи и иска мек Брекзит да му повярва човек, а то да се връща отново в ЕС. Явно не е в час, какво точно се случва в ЕС, но скоро, ще разбере, като изпаднем от каруцата на стандарта за живот. Поне да продължи да се подмазва на американците, за да е на власт, а за председателството на ЕС, нищо чудно да не се чуе нищо след това или, ще стават неочаквани неща. Само да не стане, както с ООН, че бая народ му е набрал за предателството тук и навън.... С една дума:.. де го чукаш да се пука...

всичкото мат'рял парле ву франсе

.......и благодАрим......

разбира от външна политика колкото свинкя от кладенчова вода.

Преди малко гледах Кулезич, тоя път нея интервюираха и я питат: Ще се справим ли с председателството? Ще се спраааавим, ще се справииим и си представих какви ленински съботници ни чакат или поне колко дългове ще направи даскал Фандъкова. Брутален, ретро соц!

Боко Суджука да вземе шланга и кофпомпата и да се върне към старата си професия.

Той да се върне, пък те ще му дадат!

Тоя премиер както се снима неглиже , така и дрънка глупости!На кого му е притрябвала тая американски подлога Англия?На САЩ разбира се !Но на ЕС такива камъни в колелата, като Англия не им трябват!Да се махат и да се продънят в дън земя, ЕС без тях ще е много по.добре!А Борисов да си затвори глупавата уста!

си затвори глупавата уста

Тоя пък кой беше? Прилича ми на издирван от Интерпол.

ДА ЖИВЕЙ. Сега тихичко - в ЦСЗ да живей. И вицове за него да не редите, щото Белене ще строим. Схванахте ли?

Жална му майка на ЕС с председателство България...

бреееей! Туй момче-юначе-борче започна да отбира и от еврпейска проблематика, въпроси от световно значение, постепенно става световна величина за него говорят надлъж и нашир! Отново се прочуваме! Велик политик!

Надявам се да се възстанови СССР, Варшавския договор и СИВ. Бай Тошо ми казваше, че били много хубаво нещо. Чакам

Аз се надявам човекът от снимката да слезе на земята и да се върне към реалността. Тогава може и да разбере, че не му прилича да дава съвети на Великите сили. Всеки трябва да знае докъде се простират възможностите му, а нашите като държава никога не са били големи, нито някога някой ни е приемал за фактор в политиката. Най-много да ни гледат с умиление и снизхождение.

Бойко да няма проблем със сърцето? Нещо много почна да се държи за него като е в компанията на чужденци.

На кадрото премиерът пак е леко небръснат (имитира Оскар Бентън май). не мога да разбера с ръката маха ли или си я държи на сърцето да се види колко е искрен.

"Надявам се Великобритания да се върне". Ама за Еврозона ще трябва да се нареди след нас на опашка, и да чака одобрението на правителството на ББ през 2035 година, нал тъй баце :)

Тикво, не се подмазвай на Меркел.

Винету и общ пазар... Как ги разбира Той тези неща, бееееееееееееееееееееее .....

е българският Кисинджър

Направо наКисинджър е! В такива дълбоки води ни вкарва, че с батискаф няма да ни намерят кокалаците.

Направо и ки-Синджир марка!

"Надявам се Великобритания да се върне в ЕС, каза в свое изявление премиерът" А пък аз се надявам да последваме пътя на Великобритания.

Ох, Бащата на народите, Боко-Тиквата, чак се е загрижил за доброто на англичаните. Колко е добър, мил и всеотдаен баща. Да ги осиновим осиротелите англичани, ето на вижте ни нас какъв просперитет имаме, колко луканки даряваме на Боко само!!!

едновременно да изпълнява и функциите на кратуна.

НАДЯВА СЕ ДА ГАСИ ОГЪН С МОКРИ РЪЦЕ :-)))

Тиквата вече много преиграва. Аз пък се надявам България да излезе от ЕС.

Ха, ха, ха, ха, вица на 2017 год. Да се върне в късния СИВ = ЕС.