Борисов: Обединеното кралство да си плати на ЕС

„България е подготвена да поеме своите отговорности като председател на Съвета ЕС от началото на 2018 г. и да подкрепи преговорния екип в процеса по Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Обединеното кралство да си плати на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борбата на Премиера , е за : --ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО , И ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ ДА ГО ПОГАЛИ ПАПА ПО ГЛАВУРАТА. г-Н Премиер , помислете И за народа прост !

Много тъпо, от много малко човечище....Приберете му лиценза за тъпи и необмислени изказвания....

И Гърция има да плаща 320 милиарда , ама НЯМА да плати . На това му се вика , СУПЕР-ОПРАСКВАНЕ . И понеже нашите управници са продажници , и работят за чужди държави , то .... България плаща , такси и вноски на ЕС и НАТО /САЩ/ . ЗАЩО ИМА ТАРИКАТИ , И В ЕС , и в НАТО /САЩ/?

.... Къде е Гърция, къде е Великобритания, Парцалане с претенции ?

Великобритания заплаща годишна вноска през 2016 г. на ЕС 22 млрд, € и си връща обратно 7.6 млрд, € в страната. 14.4 млрд. € остават в корумпирания нов СИВ - ЕС.

също трябва да си платят за разрухата до която докараха България!!!

Тези дни някой ще ходи на килимчето на Московска, а не на Козяк.

СРАМ!!!

Великобритания като чу какво е измънкал Борисов и така се уплаши....

Ще платят, ама един друг път! Че кога Британия е изпълнявала исканията на континента??

И за какво да плащат?Великобритания се маха имено за да не плаща повече.Те са дали около 2 пъти повече пари отколкото са получили от ЕС.Затова се махат.Не искат да спонсорират ЕС.Та....За какво да плащат?!?Мутрата да се обоснове!

Тупанът се изказа...

От два петъка в европейския съюз и вече диктува кой на кого ще плаща... Ами ти кога ще си платиш, бе, другарю Борисов??? От онези пари Буркан банк имам предвид.

" Толкова ли е наивен Българският народ, че 3 пъти избира ГЕРБ за управляващи" Зюд Дойче Цайтунг, Мюнхен, 12.6.17 г.

Толкова е наивен и даже още безмерно повече !!

как да ни обичат англо-саксонците, като винаги сме играли по немската а не по тяхната свирка. що се отнася до плащането, за какво да си платят бе борисов, за да има повече за теб и аверите ти да крадете ли?

Това да не е някакъв масонски поздрав? Мишел Барние е активен член на Bilderberg Group Или му показва с колко ще се увеличи вноската на България в съюза?

Наркомана Камерън найл ти даде 6-та ръка бракувани кочини? Това малко ли е? КОГА ЩЕ ПЛАТИШ НОВО БРАКУВАНИТЕ ПАТРУЛКИ ЗА 100МЛН. А РЕМОНТИТЕ НА РЕМОНТИРАНОТО?

Всеки народ си заслужава управниците !

Ами,Борисов помага на всички,бе. На някои с акъл,на други с пръст, на себе си с държавни заеми. Ще дръпне пореден заем за сметка на стадото и ще им плати масрафа.. Той не обича да дава,но когато е за личната му власт,целта си заслужава жертвата на чужд гръб.

Снимката е много яка. Като тест за алкохол. Показал му 4 пръста и го пита колко вижда. Дали са го карали да върви в права линия?

Видяла жабата,че подковават коня,и тя дигнала крак,то пък скъсала МЕНИСКУС!!!!!!

В Брюксел в началото будалкаха Борисов ей така - "за проба и майтап". Но гледам, че сега не е така. Видяха, колко "тежи" и така Сериозно и методично са го взели за "мезе" ще ще се посерат покрай "мезето" с Божоле. --------------- Ще забравят "Шопската", като има Ориджинъл "Банкя".

Трипъти погаленият ще оправи нещата.

Явно ще да е от жегата Тиквун взе да раздава ум и в странство!!! Чудя се до кога ще го търпят навън този нашият Буртино? Обясни на хората в собствената си страна за какво Ви е новият заем и колко ще изпапкате от него.........

Крадливо и нагло дебеловрато мутринско изчадие-не си ти, пожарникарски ПОМИЯРИНО, тоя дето ще нареждаш на АНГЛИЯ!!Не си дорасъл-това не е дъртата немска бабичка, която ти се натиска!!!Това е Англия-там селяндурскотото ти дупеваство и шуро-баджанащина не минават!!!

ai laik veri mach aua farstpremierministar!

Ингилизина, бат' Бо'ко е лошо нещо не обича да си плаща. Така, че стой си "в коне-върза" и не се бутай между шамарите. Нека друг да събира парсата!

Пудела на Меркел пак се обади.

Назад, назад моме Калино ! Ти къде се туряш бе пожарникарино ? Бегай от англосанкците. Не се навирай между шамарите. Това не ти са абдалите от континента.

Като гледам снимката - нашия гледа нерабиращо четирите пръста на М. Барние, а един зад него му се подхилква - страхотна снимка за размисъл!

Психотест-Колко виждаш тука?

добре че е нашия дебел поджарникар да нахока енглезите,сега ще си платят като попове след като генерала им наби канчетата,е това е политик от класа,малко е дебел(167 кг) но то е от менискоса и сега тренира за сумо борец

ПРОСТАКО/колегата де/,отново не е в час!

А като вземаше трошливите джипове на "Обединеното кралство" на границата друга песен пееше.

Защо Борисов изглежда така, сякаш е на изпит и не го е взел? От снимката, Мишел Барние и сие компания сякаш го бъзикат здраво, а той две думи не може да разбере и обели, напъва гънки на челото и аааа да каже нещо и темата се сменила....

Интересно на какъв език си говорят двамата, след като нашия освен банкянски език, друг не владее?

Добре, че е нашечкият, та да уреди Брексита. Без неговите напътствия политиците в Европа и тоалетните не могат да намерят. Етия новини за изпълненията на Бибитко направо къртят. КОМЕДИЯ ИНФАНТИЛ

Завърших в Лондон архитектура с държавна стипендия , сумата я дължа след като годишният ми доход надхвърли 23000 паунда , дотогава не дължа нищо.За отличен успех ми беше отпусната стипендия за завършване на магистратура. Банкянски , нещо да кажеш по въпроса що е държава и има ли тя място в България и си тръгнал указания да раздаваш.

За съжаление ББ няма да може да разбере, за какво говориш. Даже няма да се сети да ти каже любимата си дума КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

пишман премиера и най добрия приятел на ердухан се изказа за тези с дипломите от странство,тези с дипломите от архитектурата са добре досшли да копаят картофи,а тези с дипломи компютерен дизаин могат да намерят свободни места като овчари,премиера няма образование и това личи по изказа иму и на какво ниво е държавата но иначе е капацитет по опъване на маркучи и развиване на противопожарни кранове,умник си е и знае 5-6 езика

Те ще си платят масрафа за няколко години напред, 2-3 може би, ами после кой бе бате ще внася тези 25-40 милиарда годишно (различни източници, различни цифри). Кой 'ша плаща кифтетата?

ПораснаА тикви , и започнаха да се търкалят .

Браво моето момче , ще има ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО !

Край! Смръзна им се п..нята на ингилизите. С'а они че разбЕрат кон боб яде ли, магаре п..ди ли, откъде изгрЕва слънцето, накъде текат реките ... и т.н. Щом нашия "единствен и неповторим" се е заел с тЕх - нЕма лабаво! Приключени са, помнете ми думата!!!!! . . . Апропо, кога за последно му е поставяна диагноза "идиот"?

Беловласият тества Бацето като катаджия пиян шофьор на осевата линия.

Гледа като напикано мушкато, даже го е страх когато му заповядват да ги гледа в очите "началниците", гледа настрани "свенливо" и покорно като напикано мушкато!

Наш Бацко Банкянски дали въобще си има хал хабер какво представлява Англия съпоставена с България - държавата която той ''управлява'' вече трети мандат по неведоми Божий прокоби.

Тоя е типичен пинчер, само че 180 килограмов. Малък по размер но се мисли за голям пес.

баах, тая снимка направо кърти мивки и лепи фаянс.. не знам как са ги издебнали.. единия все едно показва пръсти на Боко и го пита на английски "Колко пръсти виждаш тука?" .. а наш Боко се чуди какво да каже... а тоя отзад се хили с някаква усмивка на олигофрен, все едно мисли "ъхъ ъхъ .. аз знам отговора ама няма да кажа.."

Не ви ли е неудобно от нас? Наистина ли сте толкова прост човек или това е просто позьорство?

Защо му се връзвате? Той е просто един зрител на Слави, който пее с него по телевизията.

Кои сте "вие" и защо трябва да ми е неудобно от вас?

За разлика от танте Меркел, леля Тереза едва ли е чувала за ББ, че да се впечатли от думите му. Дреме им на англетата за мнението от Банки. Тях ги интересува евтината пиячка и к..ви в Слънчака. Друго за БГ едва ли са чували.

Това е едно гнусно-дебело елементарно същество. Тук на другия ден може да пратиш някой да разясни какво си искал да кажеш, ама на Мей-чето няма как! Така ще ти натири всичките ни битолски просяци които са на отглеждане там, че ще ти се завие свят как ще ги изхранваш тук...

Пълно е с малоумници тука. Фактът е един - доживяхме изтъкнати политици да се срещат на равноправна основа с български институции, да се интересуват от нашите позиции, да имаме европейска тежест.

Даааа срещат се , току що попаднах на един такъв. Притова , убеден , вярващ си.

Радвам се, че има все още и нормални хора в тая държава, които ценят хубавото и позитивното.

Територията се "гордее "със своя МАЛОУМНИК!

Бате Бойко ще нареди на Британия.

А вожда на какъв език го е казал, че той знае само едно "Hi"

Понеже България е една от най-силните държави в Европа и света , затова можем да си позволим да даваме акъл и да ПЛАШИМ . Също , като САЩ и РУСИЯ . Какво нещо е , да си ''силен ''?

Към Борисов имам една единствена препоръка - Много е важно човек да може да проумее за какво става и за какво нестава. Иначе е фатално.