Борисов: Нужна е силна и бърза политика за мигрантите

Необходима е много силна бърза външна политика по отношение на мигрантския поток към Европа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нужна е силна и бърза политика за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боци без цензурата си, неграмотната циганка е като полякиня на пиаца.

Боце не спира да ръси малоумни изказвания и дава вид сякаш да разбира от геополитика ;) Абе Борисов, какви квоти, какви 5 лв? НИКАКВИ МИГРАНТИ не може да поеме БГ - заеми твърдо тази позиция, ако не искаш да останеш в историята с позорното клеймо на ИСЛЯМИЗАТОР на държавата!!!

активност. Но всъщност практиката сочи, че ни е нужна една клоака, дето руската паплач ще може днеска и нощеска да плюе по нас сякаш сме им губерния.

Въпросът за т. нар. "бежанци" мога да го закрия точно за 24 часа: 1. Всички бежанци (пришълци) трябва да бъдат депортирани по родните им места без оглед на пол, възраст, образование, занятие. 2. Разходите по депортирането се поемат от самите бежанци, тъй като никой не ги е довел тук насила, а те сами са прекосили границите на държавата ни незаконно. Сумите, необходими за депортиране да бъдат заработени от бежанците, като чистят улици, изхвърлят боклуци, ринат сняг и лед, почистват магистрали и пътища, а заплащането да бъде 150-200 лева на месец. 3. Спиране на всякакви субсидии за бежанци. 4. Настаняване на бежанците във временни трудови лагери от закрит тип с телена ограда висока 3 метра, по която тече ток 380 волта. 5. Забрана на бежаците да напускат лагера, освен ако не работят в местните отдели по чистота. 6. Строга дисциплина вътре в лагера. Ставане в 5 сутринта, после работа до 20 часа вечерта, Храна 3 пъти на ден - хляб, чубрика, сол, маргарин, кренвирши и други боклуци (отпадъци) от Кауфланд, Лидъл, Била и ПроМаркет. 7. Забрана на телевизии, радио, мобилни телефони, интернет, лаптопи, таблети, мюсюлмански книги. 8. Изучаване на християнската вяра в свободното време. 9. Всички лагерници да бъдат обръснати, изкъпани, спретнати и чисти с изпрани дрехи и почистени обувки. Заповедта да се спазва строго, при неизпълнение - 10 дни карцер. 10. А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

бабешки, нищо-не-значещи, кухи приказки! нали е приятел с орбан, ами да седне и да послуша как орбан говори за мигрантите!!! щели сме да приемаме "бягащите от война" и да сме оставяли икономическите мигранти "ако някой ги пожелалел"! няма бягащи от война и икономически мигранти, всичкото това е дивашка пасмина от агресивни завоеватели и криминални търтеи, носещи смъртта на европа, как не му писна да се прави на по-голям толераст от баш толерастите!

,,.."В момента газът за Турция минава през България. Когато стане готов "Турски поток", той ще спре и за да не останат празни тръбите, договорихме на 1 юли 2018 г. да е готов интерконекторът ни с Турция. Той се строи в момента ", посочи Бойко Борисов..,,??? кои ли не ,,искаше,, ... ,,южен поток,,...??? и сега ни ...,,спасява,,...!!! ,,спасителят,,...!!!

миграните ще влизат в европа през тръбопровода....

борииисооов, защо чалга педофилите на зелените са съдени за ветрилатаааа? да питам ли цацаров, дали правилно триете мнения?

Аз предлагам във всяко гранично поделение да се обособи пекарна. Тези, които искат да станат гранични служители да минават удължен курс от година и половина по хлебарство, разбира се финансиран от ЕС. Да се изпратят мисии в държавите на бегълците да се проучи какъв точно го препочитат хляба, за да може да има поне по 7-8 служители, които вместо да носят оръжие да посрещат нарушителите с предпочитания от тях хляб. Да има дежурни, които да пекат погачите, много строги отговорници по качеството на хляба, за да не би някой от неканените гости да е недоволен,... а остатъците може да се дават на пенсионери, срещу солидна цена.

защо съм изтрит от комунягите в хага? защото евреите са повече от ким

това на снемката ,че дебила прегръща,хваща ,целува и интимничи е ясно,но на какъв език се разбита с тоя когото е зяпнал в устата ?!

Тея Кюрди няма ли да подхащат най накрая Турците. Ние ще помагаме с каквото можем /оръжие, подкрепа от ЕС и др./ Как подяволите допуснахме Южен поток да стане Турски. Нашите оправници са за бесилото. Трябваше докато са скарани Руснаците и Турците преди няколко години да сме направили Южен поток и сега целия газ и за Турция и за Южна европа щеше да минава през нас и да ни плащат транзит. Тогава Боко тиквата можеше още 1000 магистрали да построй без EU пари с който ни държът в шах виднаги. Ако не им харесва кой е на власт в БГ спират средствата ако им харесва ги отпускат и понеже сме тъпи винаги си избираме този на който му дават парите за да си се радваме на нови магистрали по който 100000 туски тира да си карат без да плащат.

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? А иначе, Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

боре, за да има силна и бърза политика трябва да обявите нпо извън закона. ама стиска ли ви дупе да ритате срещу евреи, на които дарихте "Балкана" и ерусалим?

престъпление против народа если одобряет ЕС НЕ СМЯТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ-Тоя урот един от тях - загубихме и това което имахме .или в българия останаха само цигани и турци

Какви са тези Гранични Огради за 200 милиона евро , че да минават през тях , под тях , незаконни емигранти ? Тази Мутра Борисов до кога ще ни лъже и краде ? Оставка на Правителството !!!

Аз вЕрвам на Дейвид и Бойко. А не на Вас. Границата ни е отлично охраняема. Уффф...Дейвид взе, че си тръгна...И КОМУНИСТЪТ ДОКТОР Бойko ПАК ЩЕ го последва... В горите около Царево, Ахтопол и Синеморец гъмжи от млади пришълци от Афганистан, Пакистан, Сирия и Централна Африка. Летовниците имаха приятни изживявания през курортния сезон! Oтзад. Протект енд бронз! Сега софиянците около Лъвов мост изживяват същото - с локумче в устата, че да им е сладко от всички страни! А Ангелкова НЕЗАБАВНО на турската граница! Да плаши с ангелското си личице пришълците. Така, най-сетне ще направи нещо смислено за Родината ни! ГАРАНЦИЯ, че пришълците ще заобикалят ОТДАЛЕЧ БГ-ТУРСКАТА граница и ще пращат зловещи снимки и СМС-и на роднини и близки да избягват България...

Докога Тикви и Кратуни ще управляват България ???

Докога тоя отявлен простак ще ни излага пред цял свят?! Припява като ехо тези, формулирани далеч по-ясно и защитавани твърдо и последователно от истински патриоти в държави със самочувствие и авторитет! В Чехия до момента са се добрали цели 12 (ДВАНАДЕСЕТ!!!) пършиви мюсулмански мигранти, в Словакия - нито един, Полша и Унгария отказва всякакви "квоти", Словения тихо и кротко ги отблъсква, румънците също не са се засилили да ги приветстват, само нашето "партийно и държавно ръководство" се чуди на кой господар да угоди!

Ако можеше хем да наводни България с мигранти, та да угоди на извратеняците си господари, хем да можеше никой в България да не разбере това... До кога чуждите интереси ще са с приоритет за Страната? Колко е сложно да се вземе достойна позиция по въпроса?! Тя може да е само една: НИЕ СМЕ СОЛИДАРНИ С ПОЗИЦИЯТА НА СТРАНИТЕ ОТ ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ПРИЕМЕ МИГРАНТИ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА НА ТЕРИТОРИЯТА СИ И ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАЩИТИ ГРАНИЦИТЕ СИ И ИНТЕРЕСИТЕ СИ. ИНТЕРЕС НА БЪЛГАРИЯ Е ДА СТИМУЛИРА И ПОВИШИ РАЖДАЕМОСТТА НА ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ. ТОВА Е НАШАТЕ ПОСОКА НА РАЗВИТИЕ!!! Кратко и ясно. Тези които са ни приятели ще разберат, за другите болни мозъци, на кой му пука???

е силна и единна политика СРЕЩУ мигрантите! Какви са тия граници дето всякаква паплач може да ги пресича както и скимне? И каква е тая държава дето има такива граници?

Нещо си се объркал! Държава няма, ни такава, но онакава! Има подвластна територия с едно племе, на чело на което стои една мутренска тиква и цяла шайка бандити!

БОЙКО ДИПЛОМАТА От Брюксел, Лондон, Осло и Риад, от близки и далечни материци совалките на Бойко наш следят световни медии и политици. Защото кой ще му оспори, кой, чеза света е сетната надежда! Нали с въпросните совалки той до Кисинджър направо се нарежда.

С подхода си на печен дипломат - целувки, наколенки, теманета - той току-виж превърнал този свят в сговорна, преуспяваща планета. Какво, че образец на нищета е неговата собствена държава! На нея стигя й, че по света навред се носи неговата слава.

ма що не ни постнете някакво заглавие от великото му посещение от ингилизката преса... Барем едно за кадем... Разбираме ви за зора, който ша изпитате.. За барем едно изказване на Баце в тез заседания в Брюксела няма да ви озорваме допълнително.. И ний си четем кво кажува на Джурналята български.. Па за успокоение си пуснете интервюто ме он СНН-а дет ДУДУКОВ му организира, а #КОЙ - плати. Онуй от килерчетона СНН, в което ни кажуваше кво е искало да му каже негърчето Хюсеинчо.

Мутрата ходи с табела на гърба на френски език-ЖО СЮИ ПЕЙЗАН!!!!!!!!!!!!!

Цирк "БГ-Боко" продължава своите гастроли по света и у нас с пълен успех пред все по-намаляваща публика!

Аман от този идиот.

"Премиерът...посочи..., че границите на Съюза трябва да бъдат силно охранявани както навремето между Западен и Източен Берлин Брей, Охранителя неслучайно спи с книжката на БКП...Роден комунист!

Защо досега близа оная работа на Меркел,а?

"Силна и бърза политика"Как да не се възхитиш на такава титанична мисъл.И като добавка мустаци и брада като на ...

Всички нелегални да ги връщат .Който иска да работи да остане .

кавито и изроди и измекяри да се довлечат пак ще са по свестни от туземците на територията от които се е пръкнал тоя продажен боклук

Влечуго просто, явно не принадлежащо на българския етнос, мери си приказките или марш от тук!

А дали това негово изказване по отношение на мигрантите не е по повод ситуацията която създаде Трумп неотдавна. Все ми се струва, че ще има нова вълна от мигранти, но този път от друга националност.

Българоубиецо, върви по дяволите. Крайно време е да се махаш!

Мутрогений дет се взел за гений.

Нужно е да си събираш багажа и да се омиташ крадлива мутро! Кога ще усетим успехите за които ни говориш или те са само за крадливата пасмина на ГРОБАИРТЕ? Обясни на хората как може да се живее с 10 лева на ден колкото е минималната заплата чисто без данъци и осигуровки! Как с 6,60 лева на ден може да приживе един пенсионер и това не е ли геноцид спрямо Българския народ. Дела бе Тикво стига празни приказки и пошли изказвания.

Тиквата от дума не разбира - той разбира само от езика на дървото, сопата демек.

Е нас ко ни бе тази работа нали не сме в Schengen пък и €-та нямаме за да им плащаме. Все пак ако са в държавата ни ще им трябва ресурс за да ходят децата им на училище, да си купуват стоки от първа необходимост, плазми, превръзки и тем подобни. Както при всички нас, и пари за здраве ще трябва ток , вода. До колкото знам в бюджет 2018 не е предвидено такова перо. Като съберем приходи и формираме бюджет 2019 тогава може.

и единствено правилната политика е да оставите хората по света да живеят своя си живот в собствените си държави и да им помогнете, с пари и всячески по всички възможни начини, да живеят и се чувстват добре там, където са се родили, израсли и където от рождение протича живота им и този на техните близки!!!

Боко като се яви на такива форуми, някой му залепя бележка на гърба "Аз съм пълен идиот!" и всички престорено сериозно го слушат и кимат за всеобщо забавление.

необходимо е да направите живота на българите нормален, нали си избран от тях. А, като искаш доходи на пришълците в България за сметка на тези, които те търпят да им разправяш пичи масали, нито Столипиново, нито Филиповци ще те спасят.

Българсият народ цели пет века е бил под турско робство.Затова ни е и още ,,робската психика,,да нямаме самочувствие като норлмални хора,точно затова неискаме мюслита.Боко ако не вземеш мнението на бедният,ама много обрулен народ,ще те накажем с малцинство в парламента,даже и Дпс ще имст повече гласове от теб.Не ни повишаваш жизненият стандарт,умираме най много от ЕС за комшийте си загрижен повече от нас ,искаш и от мигранти,те не са ни съседна държава за да печелиш и от тях,ще те накажем както направиха с Радев,напук на теб боко

ВАЙ! ТАКЪВ АКЪЛЛИЯ СВЕТЪТ НЕ Е ВИЖДАЛ. ПЪК "БРАТОВЧЕДИТЕ" МУ КАКВИ СА ДА ЗНАЙТЕ! ДА ЖИВЕЙ!

Като гледаме как се отнасят с нас какъв ли блицкриг ще се стовари върху главите на емигрантите. Казано то Брюксел може съвсем да съвпадне и с мненията на някои по- дейни участници във форума, които не си поплюват с производството на сапун, обгазяване и други "културни методи", характерни за интелектуалната среда на герб. Под силно и бързо може да се предположат няколко понятия , но нито едно не е от благоприятните за емигрантите. "Бързо " може би е взето от спортната култура на Цв.Цв, който не знае кой е Цв.Цв. и може би е свързано с изненадващо пресрещане на морски терен без право на защита, глас и никакви отпечатъци. Или "бързо може би е собствена заемка от футболните пристрастия на нашия висш държавник, който би пресрещнал по земя атакуващите границата на наказателното ни поле и пред да навлязат вътре да бъдат пратени с един замах на тъч линията по собствена подбуда. Разбира се, че в Брюксел е пълно с хора тип "Си Три Пи О", за които е напълно достатъчно висш държавник да им обещае неделната спокойна разходка до гол игрището и запленени от неговия чар да замъркат. Всъщност мъркат няколко женски, но само за малко.

А, в състояние ли си да кажеш къде се намираш в момента, за да бъде изпратен специализиран екип? Да се опита да ти помогне нещо. Ако е възможно.

старите хора казват : от зелена тиква семе не се взима.А какво семе има в главата на мутрата.

ами зелено, че и тиквено, че и от Банкя, че и от МВР школата в Симеоново и най-вече любимец на простите, с българско гражданство.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!