Пускат предсрочно метрото до ”Черни връх”

Първият етап от разширението на софийското метро ще бъде готов няколко месеца предсрочно за пускане в експлоатация. Това ще стане през май или юни, а на 1 август ще е готово за ползване и трасето при "Хемус".

Обратно в новината

Коментари - Пускат предсрочно метрото до ”Черни връх” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грандиозно строителство!Уникално съоръжение! дано след изграждането му със същата стръв и енергия ББ обърне внимание и на наземната железопътна мрежа на България!

иначе не става ясно кое и как и кога ще се открива ама карай пушилка да има чче навън има сняг и той пак изненада "слънцето и въздуха" на БГ-то...)))) да неби в негов стил да открие надежда-черни връх...като едно време метро дето води от никъде до никъде??? това е в негов стил...и визия...))))

Бог да пази правителството на България, оглавявано от Борисов. Полека-лека народа започва да вярва, че най-накрая се е случило немислимото-на власт дойде човек, който се занимава с държавните дела, а не е обсебен от алчност и манията да забогатее той и партизаните му, като КРАДАТ от бюджета на страната! Карай все така, Борисов, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е МЪДЪР и лесно ще отсее зърното от плявата!

Тъй, тъй, машшаллах :-)

Кой ще гарантира, че неработещите с месеци ескалатори и асансьорите за инвал. ще бъдат поправяни навреме??? инвалид

Аз ще го призная Бойко за велик, само ако направи до всеки блок тунел и метростанция - така че само под земята да се возим из София - я вижте какъв сняг вали навън!!!

Вижте, какво значи пропаганда! Ще излезе, че Бойко Борисов е измислил метрото и всичко свързано с него! А, то е една необходимост за стари градове със средновековно благоустройство, непригодно за бързи пътни комуникации. В света повече от 100 години има, изградени, къде къде по-голями подземни комуникации! Да живее ген. Бойко Борисов - слънцето и въздуха за всеки българин!

Пропаганда я... Ти сам си го казваш - малко по малко вкарваме в БГ това, което на запад го има от 100 години. Само не разбирам защо защитаваш миналите, които не го направиха, а плюеш сегашните, които го правят.

Напълно съм съгласен с Ехо. Първия метродиаметър трябваше да е готов 1989г. Кое друго правителство си направи труда да превърне този проект в приоритет да осигури финансиране и най-важното да гледа напред за разширения. Отговора е - НИКОЕ освен последното. Повечето го правеха колкото да замазват погледа на избирателите и затова не вървеше.

ами щото цяла България се изсипа в София. В което разбира се няма нищо лошо. ;-)

Никой не се съмнява че наближава война, и метрото ще послужи за бомбоубежище.

Днес до Черни връх, утре до Рилските езера...

Няма какво да ядем , заплатите ни падат ,цените на всичко се качват стига с това метро и магистрали бе. Нахрани и стопли народа бе управнико - умн и мъдър . хаххахах

Да не си малко дете, че трябва да те хранят и топлят?

Blake

Дали си наясно, че с парите, с които ще се построят ВСИЧКИТЕ магистрали, в най-добрия случай могат да се дадат по една допълнителна пенсия на всички пенсионери ЕДНОКРАТНО. Е, ще се наядеш ли с толкова, или другия месец ще ревеш пак???

Магистралите не се ядат... А сега ми покажи една развита държава с богати граждани, която няма пътна инфраструктура. Без пътища няма туризъм, няма търговия, няма мобилност на стоки и на кадри.

Не им обяснявай на глупаците :(. Те искат цял живот да живеят мизерно и да им се дава по 50 лева за Нова година, но не да се развива тази страна и да се вдига стандарта.

Искам само да кажа, че съм доволен от усилията на столична община да пусне метрото. Със сигурност и Б.Б. натиска в случая. Колкото и да ми се струва глупав, поне е напорист и с това успя! За това - евала! Честито на софиянци и на гостите на град София.

"ЕВАЛА" - ти си турски цървул!!! Затова много се радваш на длугия цървул!?

ГОЛЯМ СТРОЕЖ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОДОР ЖИВКОВ. АКО НЕ БЕШЕ ТОЙ ЗАПОЧНАЛ МЕТРОТО, ОХРАНАТА МУ НЯМАШЕ С КАКВО ДА СЕ ХВАЛИ.

Blake

Умньо, Т.Ж. като започна метрото - докъде го докара за 20-30 години? - до кривата круша! Айде научете се вече на черното да казвате черно, и на бялото - бяло!

70% от метрото са изкопшаните и подготвени тунели за него са от това време което отричате....И това го знае всеки софиянец а не новонастанен...Никой не отрича че е необходимо, но хвалбите на ББ и незапознатите с процеса на строене на метрото ми идват в повечко

в тунелите на ТЖ има даже мобилна връзка...което не може да се каже за "готините" тунели банкянска изработка)))) дето всичко знаят и могат...хи хи

"Безспорно, това е изключително важно съоръжение и е най-големият строеж в историята на България, каза премиерът" На този му хлопа дъската - може би в историята на съвременна България да е най-мащабното строителство, но през социализма е имало къде къде по-големи строежи

Мда, Всичките небостъргачи в центровете на областните градове. София от самолет прилича на Манхатън, а Сливен на Франкфурт