Коментари - Борисов подкрепи Манолова срещу частните съдебни изпълнители | Днес.dir.bg

Борисов подкрепи Манолова срещу частните съдебни изпълнители

Премиерът Бойко Борисов даде пълна подкрепа за законопроектите, свързани с частните съдебни изпълнители, внесени в парламента от омбудсмана Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкрепи Манолова срещу частните съдебни изпълнители | Днес.dir.bg

Коментари

Абе, някой случайно да е разбрал, че ЧСИ се е захванал с мутра или циганин? Рових, рових, но такъв случай не видях.

В България съдебните изпълнители са се превърнали в нещо средно между бизнесмени и мутри. Имат офиси на няколко етажа, десетки и дори стотици служители, охрани, и по груба преценка реализират огромни обороти. Освен това са много нагали и ги пази Камерата на Съдебните изпълнители и Застраховка, която е подобна на гражданската. Не вярвам някой да прокара каквито и да било промени, които ще засегнат тази симбиоза. В една друга статия пишеше и кои са спонсори на съдебната система, както и кой плаща голяма част от бюджета на съда.

Мая Манолова е продукт на нароилите се факултети и пример за неграмотните юристи, които бълват. В родния й град се шегуват, че никой не е виждал дипломата й на юрист.Това, което прави в момента е илюстрация на безхаберието й. В света под модерно робство разбират не работниците, които работят без заплата, а хора,които буквално са притежание на работодателя.Те нямат документи, живеят в стаи, които той им е дал и нямат право да излизат без негово разрешение. Не получават заплата, а се хранят и обличат с това, което той им дава. Най- често те са попаднали в такава ситуация в резултат на трафик на хора.С глупавите си изхвърляния Мая Манолова прави така, че всеки чужденец, който прочете как в България има модерно робство и едва сега ще се борят с него, ще помисли че става дума за жертви на трафик. Обикновено това води до лоши последици за държавата.Ясно е, че тя не е Петко Каравелов, който заявява "Това в България не може да се случи" въпреки белезите от побоя, но по- лошото е, че непремерените й действия могат да предизвикат фалити на кредитни институции.Предложенията й не бяха обсъдени в авторитетни среди, не се чуха различни гледни точки. Твърде малко хора знаят какво точно предлага.Тя просто заяви аз съм на страната на длъжниците.Понеже всички ние сме длъжници, в това число и тя, въздъхнахме с облекчение. Трезвият и внимателен анализ показва, че това или е кьорфишек и тя отново действа на принципа, според който всичката пара отива в свирката или предложенията й в крайна сметка ще доведат до там, че всички ние ще платим дълговете на новите кредитни милионери.

а те създадоха новото с новите си господари

AbuTalib

Власта у нас се дели на три части.Няма как чъстните съдебни изпълнители да са структура в съдебната власт.НЯМА как!Тоест, трябва да се закрият и преминат на работа към съдилищата.Същото важи и за частните нотириуси.Не може да са част от съдебната власт.НЕ МОЖЕ! Може, ама при наруешение на конституцията, което е по същността си тяхното съществуване в правния мир. Сининикаквите другарчета наспориха камара от дивотии, ужким разбиват комунизма,нещо, което го нямаше и умело копират устава на бсп-то в техния си устав.

ЗАКОНЪТ ЗА ЧСИ БЕШЕ ПРИЕТ В КРАЯ НА 2005Г.,ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА"ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"!!! ОТ БСП ИМАШЕ НАЙ-МНОГО ДЕПУТАТИ-ВНОСИТЕЛИ,В Т.Ч. "ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА" ДОНЧЕВА,КОЯТО СЕ ПРАВИ НА БОРЕЦ ЗА ПРАВДА,НО Е ДОЛНА ЛИЦЕМЕРКА!!!ТУК БЕШЕ И Л.КОРНЕЗОВ, И СИЕ...МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ!

В блока в който живея има едни пияни свине, които дължат на Топлофикация София 15687.12лв. + 286.92лв. (парно + такса за Техем). Тях никой не ги закача и това е от над 10 години. Същите теглят бързи кредити и не ги връщат, ония лепят, квичат и до там. Значи такива тулупи няма да плащат, няма кой да ги изгони от дома им, а аз като си плащам умирам от студ. Ами по логиката на Мая и Бокича да спра и аз да плащам. От това, че не дължа и лев на никого не съм прокопсал. Който не плаща си живее живота, който плаща се чуди как да свърже двата края, хитро а? Те затова кафявите не плащат, защото водата им няма кой да им спре, тока също... ами що да нямат по 10 деца, нали държавата плаща детски и социални...

Дали е разбрал какво подкрепя? Утре,2 къде 10,30, може друго да му дойде.

утре ще се сети за това де, за робството, да имаме повече роби на правителството ..

не е само проформа ..Отдавна е време да се ограничи легалният , законен рекет и грабеж , които тея боклуци безнаказано осъществяват години наред...Дано не е само на приказки, а да им се орежат правата в действителност!

Г-н Борисов да слуша по-умните от него.

Браво,г-н Борисов!Рекета на ЧСИ е огромна тяжест на народа.За 700-800 лева,присъединяват други взмания на държавата,но те редовно се обслужват и така запорират жилищата н хората и ги оставят на улицата!

От 10 г на власт сега подкрепя а до сега какво държа

Трябва да се започне от образователната система --Над 10 ВУЗА -даже в Горно нанадолнище бълват кадри с юридически дипломи на конвейр В резултат в БГ се напълни с каста --която иска дасе храни от въздуха и да участва впреразпределението самос химикалка Помните ли адвокатското лоби в Парламента какви пари си докара в канторите там по земеделските земи-реституцията Сега --държавата ние ена първо място в света по брой и видове съдилища иПрокуратури--дознатели следователи на глава от населението Лобите бълва безмислени закони инаредби в които е предвидено без адвокат или съд дане може да останеш сам ив тоалетната И въпреки това излишни има много --и тос ниско качество --Няма как дапрактикуват това безумие -нормотворчестото другаде извън кочината Бг БОРИСОВ ----режи здрава--остави само 3 ВУЗА които да дават юридически дипломи ито с засилен контрол--прати на борсата измислените доценти ипрофесори в останалите И така ев всяка кфера-- И медицинските ВУЗ самного --5 броя при това и сплатен курс --бълват ненужни слабообразовани кадри--които отиват внякакви измислени ДКЦ-та и смучат Здравната каса безсмислено --Не евярно че са конвертируеми навън--навсякъде вечеслагат цедки за медицината--приравнителни изпити-- нашите немогат давземат тия изпити--езицине знаят--единични саслучаите напробив--- всичко сехрани с измами тука

Стига с това лицемерие-Защо другарката Манолова като беше депутат гласува за тези закони-Сега се бори с ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ и уж че прави нещо-ОТВРАТ-да живеят балъците-

И на най -доброто казваш "лошо е".На бялото казваш -черно.Е ,гледай да не са самозадушиш от злоба.

Браво на Мая Манолова! Това се казва омбудсман! Ако зависи от мен, ще я назнача на този пост пожизнено!

Това се казва ОМБУДСРАМ!

Я пак-Закона да бъдел приет до края на септември...та гереберите може и да не са на власт до тогава ???!!!А как бързо пробутаха в НС референдума на Славчо ма голям преоритет беше ха да видим този колко пъти ще го замитат.Защото НЯМА парламентарна група която наистина да се е борила срещу олигархия, или банки, или монополи няма ???!!!

И като как ще се получи това ограничение? В каква насока ще ги ограничат? И още нещо - цяла сюрия юристи и слуги около тях се издържат е от това нещо, та като как Бате и Кака мислят да им вземат коматчето? Та нашата страна не трябва да се нарича Република България, а ЮРИДИЧЕСКА Република България.

А принудителното участи по "ДЗПО" в УПФ без право на излизане? Какво робство е то?

Няма как рекета и грабежа на монополите да бъде премахнат от тези които са го създали. Промените в ГПК в полза на монополите и правата на частните бандити наречени ЧСИ бяха предложени и направени от ГЕРБ с подкрепата на БСП и Мая също е гласувала за тях. Театъра се играе, но зрители желаещи да го гледат няма.

и още..,: Tрябва, частните съдебни хиени и банковите спекуланти, да бъдат накарани да серат кръв и да повръщат, от всичко заграбено!!

ХУМАНИСТА МУТРЬО ДА КАЖЕ ЗА ОРЪЖИЕТО ДЕТО Е ПРОДАВАЛ НА ИЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА :)) .... "От тях става ясно, че държавната авиокомпания на Азербайджан Silk Way е транспортирала стотици тонове оръжие за терористите в Сирия, Йемен, Афганистан, Ирак, Африка с дипломатически полети, разрешенията за които е получавала от България и други европейски държави."

И, с това Бяло шалче, заприличал, на Педе! Не му се отрази, добре, и това, Третото, манде! С двете, по- свеж беше, но Тя, не го харесваше? За Карацвета гововриме! А Цецка доволна сибеше.

ЧЕРНОГОРСКИ СНАЙПЕРИСТИ ... ПО СРЪПСКА ПОРЪЧКА ... ПОД ПУЛОВЕРЧЕТО КЕВЛАРЧЕТО - ЖИЛЕТКА :))

КАЖИ ДЕТРОТЕ, ЗАЩО ПОНЯКОГА, СЕНАСИРАШ БЕ? А СЕГА СИ "ОК", ДАЖЕ БИХ КАЗАЛА МННОГО ДОБРЕ! ТАКА КАРАЙ, ДЕ? САМО НЕ, В ДИРА! !!

и къде е законът тогAва като всички са за

Действия трябват, а не уверения! Уверения, обещания и анализи ги слушаме с години и години и години.... Съмнявам се някой все още да им вярва.

МАЯ, ПЪРВА ЛЮБИМКА НА НАРОДА. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.

31% БЕЗРАБОТИЦА В БЪЛГАРИЯ , А АГАТА ПИЕ КАФЕ С ПРЕДИШНАТА СЛИВА :))

Винаги ще ни цакат, ВИНАГИ!!! ДАВАТ ТИ КРЕДИТ БЕЗ ДА ОТГОВАРЯШ НА ИЗИСКВАНИЯТА И ПОСЛЕ ТИ ВЗИМАТ ВСИЧКО, ЧРЕЗ ЛИХВИ И ТАКСИ!!!

Точко Боку Тлъстото Робче ли ще ни спасява от РОБСТВО?

РАЗБИРАСЕ, ЧЕ КОГАТО ИМА ПОЛИТЕЧСКА ВОЛЯ, НЕЩАТА МОГАТ ДА СЕ РЕШАВАТ!!! СТИГА ДА ПОИСКАТ!!

Въртят, сучат, отлагат, умуват как така да извъртят нещата в Закона и ГПК че рекета на монополите да бъде запазен. Голям е келепира от тази дейност, цяла армия от юристи, политици и бандити се издържа от този келепир. Затова не вярвам тези които са организирали и приели вратичките в Законите и ГПК да ги отменят и променят в правилната посока.

Мая, не забравяй и Топлофикация....

Борисов се стресна...Рейтига му е на ,,критичния минимум,,. ГЕРБ е еизчерпана, тръгна да се ,,умилква,, около Радев и Манолова с надежда да спаси каквото е останало... Толкова е ,,прозрачен,, горкия....

Може да се стресне, ако избирателя се отдръпва от него. Фактите говорят друго. Измисляш си ниновици небивалици.

БРАВО на Манолова. Бях скептичен отноно избирането й за Омбудсман, но тя напълно ме опроверга, от което съм много приятно изненадан. Тази жена направи огромни проимени в нашието общество. Напипа най-големите проблеми и се бори да ги реши, при това адекватно. Още веднъж голямо БРАВО и успех.

МОЖЕ ЛИ ДА ИМА СВОБОДЕН НАРОД В ЧАСТНА ДЪРЖАВА ? :-/

Браво, има надежда значи положението на народа да се облекчи...

МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ, НО ТАЗИ Я УВАЖАВАМ И ПОЗДРАВЯВАМ-ТЯ ЕДИНСТВЕНА!!! СЕ БОРИ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА!!!

На Костибродската постановка - Бат Б промива мозаци. Нито Бабата има правА ДА ВНАСЯ законопроекти нито това е основен проблем на хората в б-я.

Коментари - Борисов подкрепи Манолова срещу частните съдебни изпълнители | Днес.dir.bg

Борисов подкрепи Манолова срещу частните съдебни изпълнители

Премиерът Бойко Борисов даде пълна подкрепа за законопроектите, свързани с частните съдебни изпълнители, внесени в парламента от омбудсмана Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкрепи Манолова срещу частните съдебни изпълнители | Днес.dir.bg

Коментари

Абе, някой случайно да е разбрал, че ЧСИ се е захванал с мутра или циганин? Рових, рових, но такъв случай не видях.

В България съдебните изпълнители са се превърнали в нещо средно между бизнесмени и мутри. Имат офиси на няколко етажа, десетки и дори стотици служители, охрани, и по груба преценка реализират огромни обороти. Освен това са много нагали и ги пази Камерата на Съдебните изпълнители и Застраховка, която е подобна на гражданската. Не вярвам някой да прокара каквито и да било промени, които ще засегнат тази симбиоза. В една друга статия пишеше и кои са спонсори на съдебната система, както и кой плаща голяма част от бюджета на съда.

Мая Манолова е продукт на нароилите се факултети и пример за неграмотните юристи, които бълват. В родния й град се шегуват, че никой не е виждал дипломата й на юрист.Това, което прави в момента е илюстрация на безхаберието й. В света под модерно робство разбират не работниците, които работят без заплата, а хора,които буквално са притежание на работодателя.Те нямат документи, живеят в стаи, които той им е дал и нямат право да излизат без негово разрешение. Не получават заплата, а се хранят и обличат с това, което той им дава. Най- често те са попаднали в такава ситуация в резултат на трафик на хора.С глупавите си изхвърляния Мая Манолова прави така, че всеки чужденец, който прочете как в България има модерно робство и едва сега ще се борят с него, ще помисли че става дума за жертви на трафик. Обикновено това води до лоши последици за държавата.Ясно е, че тя не е Петко Каравелов, който заявява "Това в България не може да се случи" въпреки белезите от побоя, но по- лошото е, че непремерените й действия могат да предизвикат фалити на кредитни институции.Предложенията й не бяха обсъдени в авторитетни среди, не се чуха различни гледни точки. Твърде малко хора знаят какво точно предлага.Тя просто заяви аз съм на страната на длъжниците.Понеже всички ние сме длъжници, в това число и тя, въздъхнахме с облекчение. Трезвият и внимателен анализ показва, че това или е кьорфишек и тя отново действа на принципа, според който всичката пара отива в свирката или предложенията й в крайна сметка ще доведат до там, че всички ние ще платим дълговете на новите кредитни милионери.

а те създадоха новото с новите си господари

AbuTalib

Власта у нас се дели на три части.Няма как чъстните съдебни изпълнители да са структура в съдебната власт.НЯМА как!Тоест, трябва да се закрият и преминат на работа към съдилищата.Същото важи и за частните нотириуси.Не може да са част от съдебната власт.НЕ МОЖЕ! Може, ама при наруешение на конституцията, което е по същността си тяхното съществуване в правния мир. Сининикаквите другарчета наспориха камара от дивотии, ужким разбиват комунизма,нещо, което го нямаше и умело копират устава на бсп-то в техния си устав.

ЗАКОНЪТ ЗА ЧСИ БЕШЕ ПРИЕТ В КРАЯ НА 2005Г.,ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА"ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"!!! ОТ БСП ИМАШЕ НАЙ-МНОГО ДЕПУТАТИ-ВНОСИТЕЛИ,В Т.Ч. "ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА" ДОНЧЕВА,КОЯТО СЕ ПРАВИ НА БОРЕЦ ЗА ПРАВДА,НО Е ДОЛНА ЛИЦЕМЕРКА!!!ТУК БЕШЕ И Л.КОРНЕЗОВ, И СИЕ...МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ!

В блока в който живея има едни пияни свине, които дължат на Топлофикация София 15687.12лв. + 286.92лв. (парно + такса за Техем). Тях никой не ги закача и това е от над 10 години. Същите теглят бързи кредити и не ги връщат, ония лепят, квичат и до там. Значи такива тулупи няма да плащат, няма кой да ги изгони от дома им, а аз като си плащам умирам от студ. Ами по логиката на Мая и Бокича да спра и аз да плащам. От това, че не дължа и лев на никого не съм прокопсал. Който не плаща си живее живота, който плаща се чуди как да свърже двата края, хитро а? Те затова кафявите не плащат, защото водата им няма кой да им спре, тока също... ами що да нямат по 10 деца, нали държавата плаща детски и социални...

Дали е разбрал какво подкрепя? Утре,2 къде 10,30, може друго да му дойде.

утре ще се сети за това де, за робството, да имаме повече роби на правителството ..

не е само проформа ..Отдавна е време да се ограничи легалният , законен рекет и грабеж , които тея боклуци безнаказано осъществяват години наред...Дано не е само на приказки, а да им се орежат правата в действителност!

Г-н Борисов да слуша по-умните от него.

Браво,г-н Борисов!Рекета на ЧСИ е огромна тяжест на народа.За 700-800 лева,присъединяват други взмания на държавата,но те редовно се обслужват и така запорират жилищата н хората и ги оставят на улицата!

От 10 г на власт сега подкрепя а до сега какво държа

Трябва да се започне от образователната система --Над 10 ВУЗА -даже в Горно нанадолнище бълват кадри с юридически дипломи на конвейр В резултат в БГ се напълни с каста --която иска дасе храни от въздуха и да участва впреразпределението самос химикалка Помните ли адвокатското лоби в Парламента какви пари си докара в канторите там по земеделските земи-реституцията Сега --държавата ние ена първо място в света по брой и видове съдилища иПрокуратури--дознатели следователи на глава от населението Лобите бълва безмислени закони инаредби в които е предвидено без адвокат или съд дане може да останеш сам ив тоалетната И въпреки това излишни има много --и тос ниско качество --Няма как дапрактикуват това безумие -нормотворчестото другаде извън кочината Бг БОРИСОВ ----режи здрава--остави само 3 ВУЗА които да дават юридически дипломи ито с засилен контрол--прати на борсата измислените доценти ипрофесори в останалите И така ев всяка кфера-- И медицинските ВУЗ самного --5 броя при това и сплатен курс --бълват ненужни слабообразовани кадри--които отиват внякакви измислени ДКЦ-та и смучат Здравната каса безсмислено --Не евярно че са конвертируеми навън--навсякъде вечеслагат цедки за медицината--приравнителни изпити-- нашите немогат давземат тия изпити--езицине знаят--единични саслучаите напробив--- всичко сехрани с измами тука

Стига с това лицемерие-Защо другарката Манолова като беше депутат гласува за тези закони-Сега се бори с ВЯТЪРНИТЕ МЕЛНИЦИ и уж че прави нещо-ОТВРАТ-да живеят балъците-

И на най -доброто казваш "лошо е".На бялото казваш -черно.Е ,гледай да не са самозадушиш от злоба.

Браво на Мая Манолова! Това се казва омбудсман! Ако зависи от мен, ще я назнача на този пост пожизнено!

Това се казва ОМБУДСРАМ!

Я пак-Закона да бъдел приет до края на септември...та гереберите може и да не са на власт до тогава ???!!!А как бързо пробутаха в НС референдума на Славчо ма голям преоритет беше ха да видим този колко пъти ще го замитат.Защото НЯМА парламентарна група която наистина да се е борила срещу олигархия, или банки, или монополи няма ???!!!

И като как ще се получи това ограничение? В каква насока ще ги ограничат? И още нещо - цяла сюрия юристи и слуги около тях се издържат е от това нещо, та като как Бате и Кака мислят да им вземат коматчето? Та нашата страна не трябва да се нарича Република България, а ЮРИДИЧЕСКА Република България.

А принудителното участи по "ДЗПО" в УПФ без право на излизане? Какво робство е то?

Няма как рекета и грабежа на монополите да бъде премахнат от тези които са го създали. Промените в ГПК в полза на монополите и правата на частните бандити наречени ЧСИ бяха предложени и направени от ГЕРБ с подкрепата на БСП и Мая също е гласувала за тях. Театъра се играе, но зрители желаещи да го гледат няма.

и още..,: Tрябва, частните съдебни хиени и банковите спекуланти, да бъдат накарани да серат кръв и да повръщат, от всичко заграбено!!

ХУМАНИСТА МУТРЬО ДА КАЖЕ ЗА ОРЪЖИЕТО ДЕТО Е ПРОДАВАЛ НА ИЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА :)) .... "От тях става ясно, че държавната авиокомпания на Азербайджан Silk Way е транспортирала стотици тонове оръжие за терористите в Сирия, Йемен, Афганистан, Ирак, Африка с дипломатически полети, разрешенията за които е получавала от България и други европейски държави."

И, с това Бяло шалче, заприличал, на Педе! Не му се отрази, добре, и това, Третото, манде! С двете, по- свеж беше, но Тя, не го харесваше? За Карацвета гововриме! А Цецка доволна сибеше.

ЧЕРНОГОРСКИ СНАЙПЕРИСТИ ... ПО СРЪПСКА ПОРЪЧКА ... ПОД ПУЛОВЕРЧЕТО КЕВЛАРЧЕТО - ЖИЛЕТКА :))

КАЖИ ДЕТРОТЕ, ЗАЩО ПОНЯКОГА, СЕНАСИРАШ БЕ? А СЕГА СИ "ОК", ДАЖЕ БИХ КАЗАЛА МННОГО ДОБРЕ! ТАКА КАРАЙ, ДЕ? САМО НЕ, В ДИРА! !!

и къде е законът тогAва като всички са за

Действия трябват, а не уверения! Уверения, обещания и анализи ги слушаме с години и години и години.... Съмнявам се някой все още да им вярва.

МАЯ, ПЪРВА ЛЮБИМКА НА НАРОДА. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.

31% БЕЗРАБОТИЦА В БЪЛГАРИЯ , А АГАТА ПИЕ КАФЕ С ПРЕДИШНАТА СЛИВА :))

Винаги ще ни цакат, ВИНАГИ!!! ДАВАТ ТИ КРЕДИТ БЕЗ ДА ОТГОВАРЯШ НА ИЗИСКВАНИЯТА И ПОСЛЕ ТИ ВЗИМАТ ВСИЧКО, ЧРЕЗ ЛИХВИ И ТАКСИ!!!

Точко Боку Тлъстото Робче ли ще ни спасява от РОБСТВО?

РАЗБИРАСЕ, ЧЕ КОГАТО ИМА ПОЛИТЕЧСКА ВОЛЯ, НЕЩАТА МОГАТ ДА СЕ РЕШАВАТ!!! СТИГА ДА ПОИСКАТ!!

Въртят, сучат, отлагат, умуват как така да извъртят нещата в Закона и ГПК че рекета на монополите да бъде запазен. Голям е келепира от тази дейност, цяла армия от юристи, политици и бандити се издържа от този келепир. Затова не вярвам тези които са организирали и приели вратичките в Законите и ГПК да ги отменят и променят в правилната посока.

Мая, не забравяй и Топлофикация....

Борисов се стресна...Рейтига му е на ,,критичния минимум,,. ГЕРБ е еизчерпана, тръгна да се ,,умилква,, около Радев и Манолова с надежда да спаси каквото е останало... Толкова е ,,прозрачен,, горкия....

Може да се стресне, ако избирателя се отдръпва от него. Фактите говорят друго. Измисляш си ниновици небивалици.

БРАВО на Манолова. Бях скептичен отноно избирането й за Омбудсман, но тя напълно ме опроверга, от което съм много приятно изненадан. Тази жена направи огромни проимени в нашието общество. Напипа най-големите проблеми и се бори да ги реши, при това адекватно. Още веднъж голямо БРАВО и успех.

МОЖЕ ЛИ ДА ИМА СВОБОДЕН НАРОД В ЧАСТНА ДЪРЖАВА ? :-/

Браво, има надежда значи положението на народа да се облекчи...

МРАЗЯ КОМУНИСТИТЕ, НО ТАЗИ Я УВАЖАВАМ И ПОЗДРАВЯВАМ-ТЯ ЕДИНСТВЕНА!!! СЕ БОРИ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА!!!

На Костибродската постановка - Бат Б промива мозаци. Нито Бабата има правА ДА ВНАСЯ законопроекти нито това е основен проблем на хората в б-я.