Борисов: Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ

Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на освещаването на новата катедрала в Ловеч "Св. Св. Кирил и Методий".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко точно казано,дарени са 100 000лв.от субсидията на ГЕРБ и 500 000лв. от Правителството на Борисов!!От това става ясно,че ТЕ нищо не са дали,та нали това са пари НАРОДНИ!!! Какви само бисери ръси този човек,каква еклектика,партиотизъм чрез който ще НАКАРАМЕ хората да вярват в господ!! Речник на разбойник!!

"Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ, заяви лидерът на ГЕРБ " Браво, Борисов, много смешно!!!

Последното доказателство, че не съществува Бог е вашето съществувание ГРОБари!

"ГЕРБ дари..." "Борисов даде..." И следствието е "народа ТРЯБВА да вярва", щото иначе.... Само не разбирам - от къде ГЕРБ има толкова излишни пари за дарения? Череши по 50 лева килото ли продават?

Тоя лумпен ми говори за Патриотизъм, ама със министър Веждите Рашидови от султаната на Ердоганъ....Това е извратено, Боку !

В случая бъркате думата патриотизъм с думата идиотизъм.

ПО ГЛАВАТА И РЕЧЕ : КАНДАРДИСВАМ ГИ И В ТЕБ ДА ПОВЯРВАТ ! ИСУС РЕЧЕ - АМИН !

Тиква? С бог Лъжа, Грабеж и Предателство!!!

ОТ ТИКВА СЕМЕ НЕ ВЗЕМАМ

Как да повярват в Господ българите, като виждаме колко ненаказано зло си живее прекрасно.

Бедният и гладният не вярват в нищо, докато не се нахранят, ... въпреки, че и някои много охранени само се правят на вярващи, а преди 30г доносничаха кои посещава църковните празници, ... та много бързо някои станаха вярващи и се хванаха за шлифера на Всевишния!

Та ти си комунист бе невернико! Какъв патриотизъм те гони бе мутро? Бъркаш патриотизма с вярата! И нещо по-конкретно - когато си в църква трябва да си преклонене, а не с вирната глава!! Ето това е твоята лична, лъжлива вяра - демагогията!!

Голям патриотизъм и ГОЛЯМА вяра има в теб.Зад теб две мутри да те охраняват ,от какво се страхуваш нали се уповаваш на БОГ.Харчиш народна пари,гониш младите от България и се биеш в гърдите.До кога ще те търпи Бог?До кога?

Насила хубост не става...

СИК-аджийска мутра на морал и вяра да ме поучава...

Уж на Бог се уповаваш,а ходиш с червен конец на китката.Бог ли ти го върза.Вземи се научи малко,че ни омръзна да те слушаме.То е ясно като бял ден ,че тук управия няма да има с теб.пак същите бандити ,защо подаде оставка ,да си начешиш егото за 4млн.и този за Бог ще говори.

за какво да се живее, политици безродни, а не пари за църкви. Особено кощунство е първо да си лицемерен, второ тщеславен и трето да заявяваш, че само еднопартийците ти са дали пари за храма. Щом с чужда пита помен правиш, ще я връщаш в 100-кратен размер със собствените си ръце. Вие дайте надежда на хората, за да има за какво да се борят, а никой не очаква да храните бездруго охранените попове. Ако толкова вярвахте в Господ, нямаше да сте политици!

Истински патриотизъм е ти и цялата управляваща върхушка доброволно да отидете в затвора или да изпиете по едно хапче цианид.

150 убити хора нито един хванат убиец ТОИ ЗА ГОСПОД ГОВОРИ БОКЛУК

"Борисов: Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ " "не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже, на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани!

И да се чудим що господ ни наказва с такива политици, вместо да им одерем кожите?

Ами вместо да се чудиш вземи пък изучавай Библията! Тукувиж ти просветнало!

Abu Talib

Не всеки който служи на църквата служи на ГОСПОД!

Фондове на ЕС да се усвояват за тая работа има ли, Боце?

Кои пари си дал - от голямата партийната субсидия, демек от нашите пари. Когато дадеш пари от личния си джоб, тогава се хвали (което и в двата случая не е Богоугодно за хвалене).

Тиквата като взе 16 милярда къде ги скри,че нищо не се видя. Това не е човек, който вярва в господ, щом граби народа си повече от поробители.

симо

четох коментарите,е не всички...Сега разбирате ли защо са гръмнали комунистите църквата,,св Неделя,,...Бог няма нищо общо с тия борсуци в храма!!!!!!!!Особено в БОГАТИЯ храм.Навремето ИСУС тях изгони от храма/търгашите/----после ТЕ се върнаха и завладяха светът....

Вари я, печи я - Тиквата си е тиква !

симо

Щом се уповаваме на БОГ-ясна е картинката!!!!Но тогава защо са ни тия, че и НАТО/което ни бе ГАРАНТА за ,,прекрасното,, ни настояще и бъдеще/.Щото ако Македония си има албанци,то ние си имаме ДОСТ.

То хубаво, че и ти се описваш като вярващ!?Ама, ако си напишеш на лист пред тебе десетте Божи заповеди, примерно там-не кради, не лъжи, не пожелавай женените булки и тъй нататък и започнеш да си отбелязваш пред всяка заповед с кръстче или "клинче" , коя от тях си нарушил и коя не, ще стане доста интересна картинката!? Ти, на нас листчето няма да го покажеш, разбира се, ама доста неща все пак и ние ги знаем!?А, над листчето можеш да се позамислиш например, за какво влизаш в църква и защо се кръстиш!?Сигурно ще си кажеш, че едва ли нещо си напреднал във вярата и изпълнението на Божиите заповеди, но за пред голямата камара от българска простотия, гарнирана със съгласието силния на деня да прави всичко, каквото му кефне, един пиар театър, що пък да не разиграеш!?

Това няма как да си го измислил! Само Валерката ти го е пдсказал! Аз пък да ти подскажа, че не си никакъв патриот,защото не направи нищо за България! Затова народът те мрази!

Аз пък ще кажа, че сега да бъдат .путриоти. , е като да вярват в Господ !

Дир, къде може да се види как изглежда новата катедрала в Ловеч "Св. Св. Кирил и Методий", която Бойко Борисов е осветил? Нали той, не бъркам, нали? И мъдри слова изрекъл!

ТИКВООООО!! ПАТРИОТИЗЪМ е да накараш народа който те е избрал /КАКТО СИ ВЯРВАШ ,АМА НЕ Е ТАКА/ да има ВЯРА в утрешния ден,да изпитва удовлетворение от създаденото от него,да не МИСЛИ как ще посрещне утрешния ден,да знае,че той и семейството му ,няма да са лишени от храна,социален живот,адекватно медицинско обслужване и здравеопазване като във всички бели страни. ПАТРИОТИЗЪМ е да си браниш границите на ПОВЕРЕНАТА ТИ от НАРОДА държава,а не да говориш за нея като за БАЩИНИЯ. ПАТРИОТИЗЪМ е да си СЛУГА на този НАРОД,а не да се чудиш как да го затриеш слугувайки на ЗАГНИЛИЯ ЕС. И най на края ПАТРИОТИЗЪМ е да разбереш,че ТИ си НЕЩАСТИЕТО на този НАРОД и да престанеш да се правиш на МЕСИЯ и БОГОИЗБРАН. Колкото до вярата в ГОСПОД,всеки човек си има свой ГОСПОД и вярва в него ,няма нужда ти да се стараеш да се представяш за негов НАМЕСТНИК.

нали ти си господ бе боце и ние вярваме в теб !

ти откакто се сгоди с патриотарите стана по-голям патриот и от тях. Ама и те прихванаха от тебе и ги научи да си въртят г.зъ - 300 лева пенсия - е не 300, а 200, приказваме против НАТО - сега сме най-запалените натовци и радетели за европейските ценности - даже по-ревностни от ония, създали ЕС. Абе долни к.рви БАРАБАР С ПРОДАЖНИТЕ ПАТРИОТИ - майките и децата си ще продадете, само да се наредите на държавната трапеза

Да вземем да кажем на хората, ЧЕ Бат Баце е ...Господ?

ха ха ха .... ква е тази мека пишка.. ха ха

ти не мъ гледай, че съм ти бръкнал с 2-те ръце в джоба, вервай си в господа. Яж филия с мас и компири, ходи се моли на господ и катай на великденски пости. А Тиквун & крадливата му компания ще си купуват апартамент след апартамент/Цвъки/ или като офшорко/Чехльо/

нови църкви като противодействие на нацвъкалите се джамии навсякъде в България! Но пък ''Патриотизъм е да накараме хората да вярват в Господ'' е голяма глупост! А като си дарил за каквато и да е кауза не трябва да се хвалиш!

Боби, кой ти спретна тази мисъл?

То хубаво, че са дарили. Ама няма нужда да се пише за това в първото изречение. Иисус е казал - "и да не знае лявата ръка какво прави дясната". Това на български ще рече - ако даваш не очаквай да ти върнат за отдаденото. Та така, Боце.

Господи, само ти си способен на чудеса ! Бойко повярва в теб ! Сега ще накара и най-бързо изчезващата нация в света, също да повярва в теб! Тогава, когато изчезнем напълно, под мъдрото му управление, ще отидем право при теб Господи ! Това е истинско чудо, възможно само благодарение на управлението на Бойко !

Поповете от ДС какви патриоти са само! Как да не ти дойде отвътре да станеш атеист. Едно приятелче отиде в Атон на ангария и най- голямата им цел била да го накарат да им се изповяда като през цялото време го убеждавали, че "там се случват важните неща"! Такава шамания никъде другаде няма! Един ден на човечеството толкова ще му дотегне от религиите, че ще ги забрани всичките като най- големите носители на човешки нещастия. Истински подлеци и паразити обитават църквите, а обществото се прави, че не ги вижда, защото вярата била свята! Свята, ама в нейно име се вършат толкова убийства и изтезания, че Бог първо поповете щеше да избие за тия векове страдания. Да не говорим за чалмите, които полудяха като християни и издават маймунски викове по цялата земя!

Боже,боже :-)

....не си прав господин Bорисов !...патриотизам е да спреш да крадеш и унищоjaваш дарjaвата ни като доброволно освободиш заеманият от теб дарjaвен пост а и по този начин ще спре и yпражняванят от теб геноцид срещу балгарите !

От кога чакаме да се замонашиш и да спреш да крадеш и управляваш....

Ами комундетата и те говорят за Русия сякаш ще върнат комунизма... Даже вече видяха, че и това не дикиш... ... Бойко си е вярващ!

СТИГА С ТАЯ РУСИЯ Тъпана говори малоумщини за господ, ти за Русия те избива. Аман от тъпунгери. Бях забравил защо спрях да чета коментарите под новините... Сега се сещам

"О мой боже, правий боже, не ти който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си оставил мойте братя сиромаси......."

Глупости на търкалета! Дали ще вярваш и в какво ще вярваш си е право на личен избор. Борисов явно иска да се хареса на повече хора. Когато обаче в XXI век,когато човечеството открива нови планети и строи планове за отиването до тях; да се говори за "дядо господ" е меко казано несериозно. Хората отдавна отидоха "горе" и видяха, какво има там. Това си е човешка измислица, чрез която се държат в подчинение много хора. Ето какво казва по въпроса председателят на БАН: "Ученият трябва да бъде войнстващ атеист!" Това е! А иначе всеки има право да вярва в каквото си иска. Борисов едно нещо не е разбрал. Със строеж само на църкви и параклиси нещата няма да се оправят. Дядо господ няма да слезе отгоре да ни ги оправи. Сами трябва да направим това. Трябва да се построят един-два нови затвора и да се прибере боклука от улицата, който сега се разхожда на воля. Това трябва!

Бае, само посредствените/или купени учени са войнстващи атеисти, а и какво "горе" са видели хората? Ти изобщо имаш ли представа от вселената, материята, енергиите и колко много неизвестни има в съвременната наука!

Човечеството и в частност науката постепенно навлизат в тайните на времето, пространството, енергията. Да се търси обаче извън земен произход на явленията и да се вярва в изключителните способности на нещо,което управлява всичко и е над всички е меко казано наивно. Ако това "нещо" съществуваше,нямаше да допусне да се случат такива страшни неща в човешката история./Например концентрационните лагери по времето на Втората световна война/. "Нещото" е средство за контрол и потисничество! А що се отнася до това,кой какви представи има, искам само да отбележа следното. Колкото по-малко е учил човекът и колкото по-малко знае,толкова е по-лесно да го накараш да вярва в каквото поискаш! Високообразован и интелигентен човек трудно ще го хванеш на такава въдица.

симо

Относно НЕИЗВЕСТНОСТИТЕ в науката си има,,бръсначът на Окам...Относно капацитетът и СЛОЖНОСТА НА ЗНАНИЕТО на индивидите си има ,,кръговете на Зенон,,-Учителю,ти знаеш много и имаш невероятно много СЪМНЕНИЯ.Защо е така??-попитали учениците Зенон...Той начертал голяяям кръг и много други по-малки..----Големият кръг са моите знания,всичко отвън е НЕЗНАНИЕТО.....Виждате колко по-голям е моят кръг/знание/ от вашите/знания/.....Следователно толкова по-големи и много са и моите съмнения относно правилността на моето знание на границата със НЕЗНАНИЕТО.

и върховно лицемерие?