Бойко Борисов посети британската служба „MI5“

България и Великобритания ще продължат установените традиции в съвместната работа на специалните служби, увериха премиера Бойко Борисов в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов посети британската служба „MI5“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и да плювате по Баце не може да му се отрече, че се научи да прави политика! Факт е, че олигархическите мафиотски структури БСП/ДПС от мъка кръв пикаят и от девет дерета вода карат само и само да омаскаряват настоящото управление! Е, съгласен съм, не е най-доброто, но засега това е по-малкото зло, в сравнение с другите отбори..!

Каква работа има нашия цървул в МИ5?

Даде ли им акъл нашият как да си вършат работата???

- ..те нямат ли нет за по-добра комуникация ? - имат сър. - тогава защо е цялата тази простотия? - тиква, сър...

Скоро ще спрат всички гнусни игрички на герберастите със запада поради липсата им.

loyola

Нещо не обясниха като хората какво точно е правил там? На инструктаж ли е бил или просто е подписал декларация за неразгласяване?

Да поиска съдействие за Цветан Василев, МИ - 5 могат да го доставят опакован като новогодишен подарък за Цацаров!

Запознавайки се с кариерата на Боби - пожарникар, бухалкаджия, гл.секретар , кмет, премиер, признала, че и в Обединеното кралство нямат такъв дебил - хахахах

Егати МИто ?

ИНАЧЕ НЕ БИХА ДОПУСНАЛИ ТАКЪВ СИЛОВ ДЕЯТЕЛ ДО ТАЙНИТЕ СИ !

Бай хой се бута навсякъде! Сигурно е показал как се развива пожарен маркуч! Луд умора няма! Всички тука парле ву франсе!

Тези убиха лейди Даяна. Вербуваха и обучиха турчин,който стреля по папата и скалъпиха "българската следа" в покушението му.Убиха Георги Марков , приписвайки го на България и СССР.И още много гнусни мърсотии по Земята.

Вуте: Той уби уъвъ с бохаука! Пена:100 болчета, лайномета!

ли са го викали?

Не успяха наште журналиЗки и Садийки, да го развратят самеца Бойко Непорочни! Но успяха, за Два дни, онези английски кобили, и Мердези, защото си пада по кучки! Каракачанки бяха преди години а сега, всички!

Колкото и да злобеете,Бойко е политик.Във форума личи колко сте мръсни и в червата Това ще вИ остане.Злобейте комунистически гадове,друго не можете.

Ма ний не злобеем, бе! Ний само констатираме! И от досегашните констатации стигаме до извода, че "нашият" човек е изключително способен само в две направления - да говори глупости и да върши такива. За третата му способност, да опъва пожарникарски маркуч по пресечена местност, не спорим! На тази тема е защитил докторска дисертация!

нищо чудно, нали трябва да подпише ведомоста за заплатата от службата!!!

Прехвалените джеймсбондовци и шерлокхолмсовци-------се излагат!:))))))) ......приемат на своя територия отявлена мутра и бандит, , трафикант на тютюн и амфети!:))))))) ...Резил, мистър "М"!:)))))

Ники

Ей, поне да се беше срещнал с "КЮ" да му подари една гърмяща играчка с която няма грам мозъчна маса да се справи и да се отървем от банкяпитека.

От българската мафия привет! Подпис: агент Тиквун

Добрата работа и утвърдените традиции ??????? Мале, Мале. МИ6 и Сик. Много го пързалят тези ингилиза нашия Кратун, даващ всичко да се снима с всеки.

боко е рептил.

Та дрънка.

Прави го, само, за Неговата страна, Бългейрия. Мердеза му обеща да Му я върне на Три морета! Той обещава, да признае Ерусалим за столица на Израел, измислена от лудия чърчил Победоносеца. А МИ5 разпознава Нашия, като един Балкански чърчил. МИ5 го идентифицира

Агент Боко.

сетих те се 100 по късно

сетихте се

милиционерчетата разбрали ли са къде са ги водили или са мислели че ще ходят на коледна промоция на някакви нови смартфони.

Ако са разбрали, дали имат полза да говорят? И дали им пука, щом гонят нещо, което им е отнето?

Боко и тази ли я изклеца ...?

Снехотвотрно!

A на мен ми е страшно като виждам такава мутра и престъпник да се обгражда с толкова сила.

Дали Ми6 ще го поканят? Надали!

Добре че не е посетил Скотланд ярд! Ония веднага щяха да му щракнат белезниците - за контрабанда, корупция и пране на пари!

Сега ми иде на идея... Дайте му едно по- едро ДМС вредни за множеството търпеливи срещи .. Редно му е! И едно агнешко бутче, белким се намери поне една мома да връзва на агнешко. Да не вие сам като куче и да дави вълци повече.

ДМС+ вредни за тези които го търпят.Нарича се дипломация,но какво да го правят нямат избор нашия си е повярвал.че е дипломат.

ми5 незнаят че нашия сапун може да вклучи компутър и същевременно да следва инструкции как да се борави с мишката ........

Ей, няма късмет туй момче. Пак на кон го качиха. Тая е поне две глави над средностатистическия български мъж. И се е усмихнала като за рентгенова снимка при зъболекар кухата! Ограе го шефка на "ЕМ" , а даже не може да се престори за една по- деликатна като премиера... Тя поне пробва малко ласки, но и нея не и се отдаде с нашето момче. Като го пипнат и замъркват. Как ли заспиват преди да свършват милите? То и без друго не може да им се предложи повече белким поне заспят на топло. Като ги гледам всичките, без Сникърс не могат да се вдигнат сутрин, а как ли разправят, че не са им останали политически некоректни- да стават за нещо!

ББ си е проверил пощенската кутия в МИ6

Британските служби задали въпрос на Борисов: - Колко разузнавача имате Борисов : - миии 5

"Там са две държави, приятели са ни и народите на Израел, и на Палестина.." Та прескочил човека до МИ5 да му кажат КОЯ Е ВТОРАТА ДЪРЖАВА ТАМ..

Ами пълен глупак. Срам ме е ка то Българин.

Ajde bre Lajnari! vie shte mi borite kiberprestuplenija kudeto vseki vtori profil vuv facebokluka se blokira i se falirat banki sus sms i!

Ajde bre Lajnari! vie shte mi borite kiberprestuplenija kudeto vseki vtori profil vuv facebokluka se blokira i se falirat banki sus sms i!

Ajde bre Lajnari! vie shte mi borite kiberprestuplenija kudeto vseki vtori profil vuv facebokluka se blokira i se falirat banki sus sms i!

Да, ама Радев кара Рафал.

Я па Бойко къде избрал да си пие кафето- е така е с реномираните заведения.

Ченгета от всички страни, обединявайте се!

Да знаете,това посещение има нещо общо с биткойна.Явно нашите хакери са му намерили цаката и сега МИ5 се е видял в чудо.Ако наистина е така,браво на наште

Този прост човечец пак е излагал България...

Това за смешно ли го намираш? Едва ли ще минеш успешно психопреглед.

Kalin

Пускат ли там такива???Съвсем им е паднало нивото явно

Мутрата далли си е чела досието там!?

Браво ,поне е видял откъде него го подслушват.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Боко да посещава, че като падне от власт няма.

Десет години пада и не му се получава.

Глупости. 80-те процента ще си го изберат за президентин този Простак.

..... агенти на МИ6, ЦРУ и какви ли не..... били държавници.... айде стига лъжи и измами.... двойни, тройни и четворни агенти.... то няма държава, разграден двор.... имало ограда.....

Нашият глупак е егати тъпото копеле. Лепнал си е на черната циганска муцуна усмивка тип "мистър Бийн".

Офраскали са и Ми-то!

Не са го офраскали Бойко като доктор инжинер им изнесъл лекция на чист английски Лондонски кок с лек акцент индиански американ инглиш като малък и той се учил на ШПИОНАЖ от Великия разузнавач ВИНЕТУ четейки книгите на Майн Рид и други известни автори на шпионски книги.Най му харесвало кагато Винету се промъква в лагера на Бледоликите как прави контрабанда на Огнена вода за братята и краде всичкия запас от халюциогените гъби на Шамана иго продава на съседното племе сиукси.Също как отмъква оръжия цели дилижанси и ги изнася на Изток а липсата оправя със взривени складове