Борисов: Прерязал съм 2000 ленти, ще има още

България е пример за усвояване на евросредства, похвали се днес в Хасково премиерът Бойко Борисов, след като откри поредната пречиствателна станция за отпадни води в страната.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Прерязал съм 2000 ленти, ще има още | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:(

Аз ще си правя кочинка отзад в двора и ще викна другаря Борисов на откриването, разбира се,къде без него... смешник!!!

Напред е като се обърнеш на 180 градуса ,наивнико !!!

КАКВИ 2000 ЛЕНТИ СИ СЪБРАЛ БРЕ ГЛАВЧО ББ. ОТКРИВАШ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, АМИ ЗАЩО ГИ ИЗОСТАВИХТЕ И НЕ ГИ ПОДЪРЖАХТЕ, А СЕГА СЕ КИЧИТЕ С ЛАВРИ, САМ СИ СЕ ОБОЖЕСТВИЛ ББ. НАЛИ БЕШЕ КМЕТ ЗАЩО РАЗРЕШИ ДА СЕ СЪБАРЯТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ДА СЕ ДАВАТ ФИЗКУЛТУРНИТЕ САЛОНИ ПОД НАЕМ, ВМЕСТО ДЕЦАТА НИ ДА СПОРТУВАТ...., ИМАШЕ СИ ПРЕДИ ВСИЧКО, НО ГО СЪСИПАХТЕ ТЪПИ УПРАВЛЯВАЩИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОИ...А СЕГА ОТКРИВАШ СПОРТНА ЗАЛА, ХА-ХА, РЕЖЕШ ЛЕНТА НА ДЕТСКА ГРАДИНА, НА 15 КМ. МАГИСТРАЛА, ОТКРИВАШ ЗАПЪЛНЕНИ ДУПКИ, КОИТО САМО СЛЕД 3 М. ЩЕ СТАНАТ ОТНОВО ДУПКИ И Т.Н., И Т.Н. ИЗОБЩО САМО С ТОВА ЛИ ЩЕ СЕ ПОХВАЛИШ ББ. ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО Е УСПЕШНО, АКО ПОЛИТИКАТА МУ Е ОБЪРНАТА КЪМ ХОРАТА, ТОВА СЕ КАЗВА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА. КОГАТО РАБОТИШ ПРОТИВ ХОРАТА..., ТЕ ЩЕ ТЕ ЛИНЧУВАТ, Т.Е. ЩЕ ОТИДЕШ В ПЕТА ГЛУХА, КАКТО СЕ КАЗВА. ТА ТАКИВА МИ ТИ РАБОТИ ДРАГИ ПОЖАРНИКАРЮ!

Обявявам дарителска кампания за набиране лентички, кой каквито има, за да напълним голямото его на г-н Премиера, та белким започне да работи по същество, защото иначе съществата, които населяват тази страна съвсем ще изчезнат.

Бате Боко,режеш и откриваш все това ,което е маловажно!Що не вземеш да отрежеш броя на администрацията?Що не откриеш поне един завод в България с 1000-3000 работни места. Поне един,да не казвам десет! Абе даскалите на какво сте учили тез юнаци. Редовия човечец знае,че България е с отлични условия за земеделие,храната става светов.проблем.Имаме си и много минерална водица-има държави без вода-А ? Имаме си и красива природа за туризъм на Япончета с парички.Имаме си и работливи хора!Но най-си нямаме умни родолюбиви Български ръководители. Къде си Кхан Крумеее!!! да поизрежеш крадливи ръчички!-не лентички!

Излекувал съм хиляди ... пациенти

И аз така, ама ми плащат по-скромно.

А ТАКА ТО САМО ТВА МОЖЕШ

значи е рязал по 2.74 на ден . през останалото време е играл футбол

С ТОВА И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ.

Достатъчно му са изрезките от лентичките да ги осучи и си направи въже за самообесване

Дано си отрежеш главата, дано.

г-н Супермен, отрежи си главата най-добре! Ама айде, може да я оставиш, тя и без тва е празна, но ако си резнеш оная работа ще е перфектно, щото от там ти идват всички проблеми, а и на държвата като цяло...

Бойко,чедо,ша помагаме, кат кайш, на ГЪРКО.Аз съм казал на бабата да бере чушките-те са много люти да знайш.Дан ти казвам како ша прай ГЪРКО кат лапни една чушка.И от черната репа съм казал на бабата да вади.И тя яко люта.Нал знайш како са прай кат ядеш люта репа.А тъй Бойко,да разберът ГЪРЦИТЕ че им памагаме. Аз имам едни шаечени палту и кащи-и тях ша дам за ГЪРКО.Знайш как държат хладно през лятото.Аз си одя с тях.Ам чи какой туй климатици,инвертори,чилъри-ади де,шаечиното за ГЪРКО,шаечиното. Ама Бойко чедо,дигни малко тез пенсий бе.Чи то 147,53 лв. е мойта и на бабата 139,99 лв.На оремака не мога да ида.Бабата и дума ни дава да става да ма пусни на оремака.Пък чувам чи на ГЪРКО пенсията била голема.Ам то зако му е таз голема пансия кат немт люти чушки и репа.Ний ша памагаме,ти само дигни пенсийти поне на половината на ГЪРКО-повеке недей. Бойко,чедо,ам ти ко ша прайш кат додат комунягите на власт, а ? Дан кайш тогиз да помагами и та тебе.Е ша сея догодина пивеке чушки и репа.

режи,режи Бойко,че наесен може да няма какво да режеш!!!!!!!!!!остави лента и за следващите!!!!!!!!

Цената на тока скача с 10%. Честито! Ликувай народе! Най-голямата заслуга за тази народна благина има лично г-н Борисов и затова ще пререже лентата на новите цени ! Честито!

2000 ЛЕНТИ ПО 2 ЧАСА СРЕДНО НА МЕРОПРИЯТИЕ /ВЕРОЯТНО Е ПОВЕЧЕ/ СА 4000 ЧАСА. ЕДИН РАБОТЕН ДЕН Е 8 ЧАСА - СЛЕДОВАТЕЛНО Е ИЗРАЗХОДВАЛ 500 РАБОТНИ ДНИ В ДВУГОДИШНИЯ СИ РАБОТЕН ПЕРИОД КАТО ПРЕМИЕР - ИЗЦЯЛО ЗАПЪЛНЕНО ВРЕМЕ. КАТО ВКЛЮЧИМ И ФУТБОЛА ТРЕНИРОВКИТЕ/, ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НЯМА ВРЕМЕ!!!!!заседанията на МС затова са по 1 час - няма време:))))) Kato вземе предвид и командировките в чужбина където подпомагаме напр, Гърция с 300 млн и т .н после да се чудим откъде ни е дошло!!!!!!!!!!!

Еййй, тоя завод където произвежда лентичките е най-проспериращия в държавата

Една проста сметка покзва, че ако за управлението си е прерязал 2000 лентички, това ще означава, че е рязал поне по 3 на ден. Следователно той нищо друго не е правил, което е супер жалко за един премиер. :) Тъй като се съмнявам, че е рязал всяка събота и неделя по три лентички, следователно премиера ни е въздухар, който не може да и да смята ...

какво да кажа Тодор Живков-2 и той много ленти режеше хахахахахахахахахаххахахахахахаха

Бай Тошо не беше такъв маниак чак.Отстъпваше на заместниците цели вецове,училища ,детски градини.Тоя като навири нос,подуши някакво лайно и беж с ножицата и лентата,а пък канали много.

А ти откъде знаеш ,че е взел пари под масата!Това вече са съвсем свободни съчинения!Все едно,аз да ти кажа,че крадеш пари!Ако си честен човек,в което силно се съмнявам,не знам дали ще се чувстваш добре!А ти си го плещиш това обвинение,тази клевета,без да ти мига окото!Не следва такива хора като тебе,да се уважават!

Е те този човек пожизнено няма да схване какво работи министър-председателя!

Бате Бойко Б. е слънчасъл от рязане на лентичките - все на слънце и сега говори небивалици - НИЕ СЛУГИТЕ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ НА ГЪРЧУЛЯТА , СЕГА ЩЕ ИМ ПОМАГАМЕ . ТОВА ЛИ РАЗБРАХ , ОБЯСНЕТЕ .

Боко, леко да не резнеш маркуча само.

Като хулите премиера за това,за което навсякъде по света биха си хвалили своя премиер,искам да ви попитам:Някой от вас знае ли какво означава да се реже лента!Толково голямо зло ли е ,например че е прерязал лента на обект струващ 1 млрд.долара,т.е. повече от Кремиковци и повече от Козлудуй!Лошо ли е ,особено лошо ли е,за да се плюе толкова!Защо Станишев отряза само една лента-на Белене,където се появи обаче гьол?!Това много хубаво ли е?

А знаеш, защо им реже лентите? Защото от всичките тези собственици на нови обекти взел под масата. Такава им уговорката. Две в едно - пи ар на нов обект, пи ар на този, който нищо не е направил, освен, че взел под масата, за да се усвоят европарите.

Бойко, ти ли си това? Кажи го, кой е този обект, струващ милиард долара и е повече от КозлОдуй? И приказването каруцарско, и писането - и то.

Простата сметка показва: ГЕРБ са почти две години на власт. При две хиляди лентички, това прави още от първия ден до сега, почти по три на ден, барабар с почивните дни и празниците. Не е лъжа, не... Урааааа! :)))

Всички знаем колко много се лъже от комунистите и посткомунистите в тази страна,а и колко много се краде!Затова те бяха наказани от търпеливия народ на тази страна с изборен разгром на последните парламентарни избори!След като доведоха до трета национална катастрофа страната ни,като предадоха на ГЕРБ една "изгорена територия"те сега надават недостоен вой за това че,"правителството задържа доходите"!Но преди два дена излезе официална информация от Брюксел:България е на първо място по ръст на работната заплата в Европа!Затова,ЗАМЪЛЧЕТЕ УБИИЦИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!Въпреки престъпленията ви,ние за първи път извоюваме първо място в Европа по доходи!Хвала на ГЕРБ!

Съществува и математика...като сложиш малкия и големия % за растежа към съотвените доходи, ще се получи че дори и с по-малък% пак са ни били по брутни суми.....

За какъв ръст става въпрос? На заплати? Къде, в България? Айде бе, правите си гаргара с нас... Да не би да сме в друга държава и да не знаем?! Хвала на такЪви хвалебствия! Такива като вас го натресоха това недоразумение Б.Б. кмет и "оправи" най-големия град. Не стига това, ами го туриха и държавата да "оправи". А-а-ама, да си знаете, че често отнасяте "благословиите" на все по-бедните българи.

А другарят Бойко не е изричал и половин лъжа до сега. ;) Той е пример за всички ни. Гладни сме, но щастливи, че го има.

Ти май си за доктор!!!Хората мизерстват а ти за нарастнали доходи ми говориш!Я иди се прегледай!!!

Венценосният ленторез и герберастите са най-низшия ешелон на БКП.Тук са се събрали най-големите некадърници,неграмотници и крадци.Тяхното призвание е окончателно да заТрият и да заКрият България като държава и да я направат колония на САЩ и Западна Европа!Те са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

БОКО СЛАДУРЧЕ хората те плюет а ТИ мислиш чедъжд те вали

Тока скача с 10% от първи Юли. Честито ! Със здраве да си го плащате !

ГЕРБ - най-неуспешното правителство на БСП.Първокоп Режилентов премиер-пиар на Популистка Република Лобия.

Боко, подавай овреме оставката си, че ми писна от тебе. То бива, бива, ама бивол за мезе не бива! Що не дойдеш да резнеш лентата и на селския ми кенеф? С европейски пари е платен! 100 евро дадох на двама мангали да изкопат дупката.

Бойко, спри да обикаляш като гламав и да трошиш народна парА! Нищо не вършиш, само едното ти перчене... Ще бъдеш уволнен, ми се струва.

Скоро ще откривам нова къщичка за кучето(местя го в по-голяма). Някой знае ли на кой телефон да звънна, че да уважи премиера бележитото строителство от почти национално значение?

Не съм очарован от работата на ГЕРБ за половин мандат.В тях е цялата власт и какво?Също като при управлението на СДС.Почти не е пипната недосегаемата ръка на тоталитарното време,която здраво държи всички лостове в държавата-съд.с-ма,полиция и т.н.И докато не се разбие желязната хватка,която ни тегли назад-само ще гълтаме праха на минаващите край нас-Чехия,Словакия,Словения,Балтийските републики...Така че,продължаваме да сме си там,където ни е мястото с този непроменен модел/тертип/на управление и народно овчедушие.Дерзайте,българи!Да оставим само 2-3партии,парламент от 100 депутати,няколко министерства-най-важните и много малка политическа класа,за да можем да дишаме,че сме пред колабс.

Скоро ще откривам нова къщичка за кучето(местя го в по-голяма). Някой знае ли на кой телефон да звънна, че да уважи премиера бележитото строителство от почти национално значение?

бе,по цял ден се разхождат по света и у нас-не искам да харчите моите пари за вашият кеф,че на всичкото отгоре и с хеликоптери хвърчат само.

И този с ножицата ще решава безбройните проблеми на държавата .Смешно е но гласът народен го е сложил на тази длъжност

То бива наглост, ама чак пък толкова. То бива самовлюбеност, ама чак пък толкова. То бива некомпетентност, ама чак пък толкова. То бива самохвалство, ама чак пък толкова. По некомпетентно правителство не сме имали. По-некомпетентно народно събрание не сме имали. От избори на избори все по-некадърни, недоучили и неспособни депутати и кабинети. Хора, всичко е в нашите ръце.

"Мусолини, син на ковач, дошъл на власт по обичаен за диктаторите начин - чрез рушвети, корупция, убийства и подкрепата на тайните общества." - дали има нещо общо...?!

Годината има 365 дни.Колко казваш,че си прерязал?Помисли пак.Може да ги прережеш само ако си си играл с ножичката в колата,но и така си е цял ден кроене.

Бойко, по-добър от него няма, затова всички вслушайте се в призива му , вземете гегата и станете овчари! По- нататък ще има и нови указания за всички поддръжници, а специално за KGB и Калитко, да чакат и допълнително нареждане за това къде да си пъхнат гегите!Бъдете прилежни роби!Който забие повече от един пирон да се обади на Бойко да ги открие! Така въобще няма да има време за парламента!

Искам, но не мога. Вслушах се в предишния му призив. Посадих картофи. Сега я втасах. Овцете ли, картофите ли. Няма да насмогна!

...дотегна. Предлагам вместо форум да го прекръстим на плямпалник.

Лентите, камерите, журналистите и останалия калабалък... ясно. Суетата на Премиерското Величие е безкрай, но кога ще работи този човек. Хвана се с най-отговорната длъжност в държавата и не му е задължението да обикаля като шашав цяла България в рязане на ленти. Съвсем не му е това задължението.

Ей, от сън да ви събудят, Бате ви Бойко ви стряска! И още един! На KGB-то и ника вече откраднахте, по друг начин с него не можете да се справите! И се гответе за есенеска, мно-о-ого бой има да ядете...

Ние поне по някой лев взимаме, но вие за какво се хабите ?

От тебе ли ще ядем бой бе, плазмодий? Поне кинти да вземаш за лизането на боковия гъз. Ебати и боклуците.

Борисов, има само една важна лента за рязане! Нея кога?! Покачването на минималната: СДС ========= 1998 - 48.70 лв + 3.30лв 1999 - 67.00лв + 18.30 лв 2000 - 75.00 лв + 8.00 лв 2001 - 85.00лв + 10.00 лв --------------------------------------- Общо: + 39.60 лв НДСВ ========= 2002 - 100.00 лв + 15.00 лв 2003 - 110.00 лв + 10.00 лв 2004 - 120.00 лв + 10.00 лв 2005 - 150.00 лв + 30.00лв ------------------------------------ Общо: + 65.00 лв Тройната коалиция ================ 2006 - 160.00 лв + 10.00 лв 2007 - 180.00 лв + 20.00 лв 2008 - 220.00 лв + 40.00 лв 2009 - 240.00 лв + 20.00 лв ---------------------------------- Общо: + 90.00 лв ГЕРБ =========== 2010 - НИЩО + 0.00 лв 2011 - НИЩО + 0.00 лв -------------------------------- Общо: + НИЩО

Този пък! От нищо, нещо чака.

Статистически, на 4 май изработихме предвидените 26 милиарда за попълване на бюджета. От тогава минаха 43 работни дни. Изработихме още 9 милиарда. Ще се чака, няма как.

Тоя вятьр го вее на бяла кобила