Коментари - Нинова поиска от Борисов актуализация на бюджета на НЗОК | Днес.dir.bg

Нинова поиска от Борисов актуализация на бюджета на НЗОК

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че днес е разговаряла с премиера Бойко Борисов с предложение за спешна актуализация на бюджета на НЗОК за 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Нинова поиска от Борисов актуализация на бюджета на НЗОК | Днес.dir.bg

Коментари

да живее червено - турската дружба...

Всичките български лъжци, са комунистически светци Комунистическата партия се създава, да може този народ да се изтезава. Не само, че държавата я провалиха, ами свойте гангстери ги опростиха. Партията няма да го уважава, този, който истината изявява. Мързеливият иска да забогатее, без кражби, с друго той не умее. Затова на партията той член става, кражбите умело да ги усвоява. Комуниста, цял живот лозунги произнася, истината на народа не се изнася. Лозунгите и лъжите им не се свършиха, само моного тяхни членове се отвратиха. Който в партията ще членува, от лъжи не трябва да се срамува. Корнелия никого не ще го уважава, този, който истината ще споменава, Държава не се създава. Тази партия с лъжите си успява с приказки в надпревара. само простите да ги заблуждава.

Преватизацията е темата Защо г-жа Лъжа я заменя с др. Гузна ли е и ..? Въпроса с новите молекули е решен от Министъра с три схеми- купуване, включване в програма на производи- теля и спонсориране от него. Създадена е и комисия от компетен- нтни експерти която ще разглежда всеки отделен случай от нуждаещи се болни за най-бързо решение... Какви разговори безсмислени води г-жа Лъжа.преватизаторкака, а не изпълни решение на конгреса на БСП за проверка на преватизациони сделки и отваряне на икономически- те досиета на прехода!?КОЙе КОЙ?

КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА?

Явно червената сволоч е изтокала милиони от касата с тези ,,иновативни,, лекарства и експериментални лечения!И за това безсрамната лъжкиня Нинова сега е яхнала вълната на популизма и демагогията заедно с ушатото нищожество резидента на Москва!И искат да отворят отново широко крана за източване на ЗК на гърба на онкоболните!

От тази болест съм загубил много любими хора. Не Ви ли е срам мръсни червени поглоги да използвате заболели хора за Ваша кауза пердута. Вижте се в огледало и няма да се иненадаме ако видите изроди. Поискайте и вот на недоверие на парламента на Европа.

Когато трябва да се коментира поредната простотия на Главната Приватизаторка настъпва голям купон. Има ли нормален човек, който да я приема тая безочлива твар насериозно?

Остави ти бюджета на НЗОК , ами кажи какво става с КТБ, с ВИВАКОМ , с ЛЕТИЩЕ СОФИЯ , с БУЛГАТАБАК , с БАНКА ВИКТОРИЯ , С ОБЩИНСКА БАНКА, с ЦАРСКИТЕ ИМОТИ?? Там всичко наред ли е, или имя някакви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ за които ти птицо мълчиш?!

ОБЩИНСКА БАНКА се купува от някакъв инвестиционен фонд за цена от 45 мил. ЛВ !!! Първоначалната вноска е 3 мил. ЛВ. !! Нещата са пак както при ТЕХНОИМПЕКС на Нинова!! Как да ти отговори като тя е част от схемата на СТОЯН МАРКОВ и неговите ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ, купуващи за жълти стотинки ОБЩИНСКИ БАНКИ!!

нинова, никаква прошка за гнусното, туморно образувание"бою симитлията"!;))))) ...режи до дъно!:))))

Какво да реже като самата тя е част от това което трябва да бъде изрязано?! Не знаеш ли кой стои и кой управлява ВЪНШНОТЪРГОГОВСКИТЕ ФИРМИ, една от които е тази на Нинова?! Нарича се Стоян Марков и е тъст на брата на Милен Велчев - Георги!! НИНОВА е част от ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА , в която сметка има само активи. НАШАТА ДЪРЖАВА е губещата и плащащата сметките на ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ФИРМИ на Стоян Марков и Корнелия! Време е да бъдат поставени там където им е мастото - В ИСТОРИЯТА!

Syglasen!!!! Za, s dve ryce! No tam e mqstoto I na Boko tikvata!:)

И кучатта на село знаят че госпожата са срещаши с Ришетников

Добре, че е БСП и Корнелия Нинова, че гробарите няма как да излязат от ситуацията - оплели са се като коте в калчища...

valentor

Другарката от СДС , борец за социална справедливост,човешко щастие и светло бъдеще . Напред другарЕ по правата ,успоредна на всяка начупена, партийна линия.

Наглата Нинова взе да се моли на Беновска да спрат да я разследват,ами който иска- да отиде в съда да я разследват . Ей хора Много е хитра тая Ниновица когато и както и харесва. Опищя орталъка когато вадеше снимки за ОГРАДАТА и не ги внасяше в прокуратурата , ама сега много да не се шуми по медии за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ,който иска да ходи в съда ,където знаем как с години се точат дела и ако имаш ПАРИЧКИ а КОРНЕЛИЯ ИМА МНООООГО ТАКИВА -НИЩО НЯМА ДА излезе.За това тая хитра сврака се моли на Беновска -да не се вдига шум.Ама хората са казали -ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА.Така че се надява народа да я види с 2-та крака в затвора.

натегация,но това на Приватизаторката прилича на истерична патология и май тя се нуждае от "обгрижване" и то немедлено !Защото "необгрижени онкоболни от 1 януари" е поредната фалшива новина на г-жа Лъжа !

ТАЗИ ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА?????

Нинова е Царица в Храма на Обречените !

Душа, спечели изборите, стани шеф на правителство и тогава актуализирай каквото ти падне, след консултации с Решетников и мандато носителя Доган! Горко му на българския народ от такава формация!

И като корделка му се обадила .. Великия ще си го премести от десния в левия джеб..тя саде настоява,изисква,възмущава,възпитава,поучава, ченето и все на течение и накрая пак ще я надене Непобедимия на остена си!

Нинова е влюбена в Борисов.

...фирмите които ще внасят тези скъпи лекарства! Лицензирайте фирмите които внасят тези лекарства и ги следете за цените след надценката която ще ги доставят в България! Най-голямата измама ще бъде ако ИЗМАМЯТ пациентите, че ги лекуват с нещо ''НОВО'' което се внася за ''ПРЪВ ПЪТ'',а всъщност ''ново'' е само защото цената я няма никаде другада в ЕС,за да бъде сравнена!

Щом и Корни се намеси,значи нещата съвсем се .... Решението на управляващите за"мораториум"е скандално.Техните близки,не дай Боже,не биха подлежали на него,убеден съм. Не знам защо,всичкото негодувание се пренася спрямо терапията на онкоболните.Те са само част от проблема.Генетични и метаболитни болести,ендокринни заболявания,гастро-ентерологични,нефрологични и неврологични,също са под ударите на "мораториума".А мораториум се римува добре с крематориум,поне в този казус. Борисов се оплете за кой ли път. Даже и с лъжите,как когато майка му била болна,продали каквото могли със сестра му,за да й купят лекарства.Такова нещо никога не се е случвало.Просто той е готов и тази болна тема да употреби,за да оправдае глупостите по "мораториума".

Алоооооооооооу Борисов, Корнелия съм бе! Борисов- алоооу курвел........., казвай казвай ма корнелке? Корнелия- Ми ти знайш бе Борисов, какво да повтарям? Борисов- да ма Корнелке, действам, действам!

Ние,жителите на ж.к. Яворов(бивш ж.к.Ленин) умоляваме др.Нинова да се обади на др.Борисов за решаване на проблемата с бул.Цариградско шосе(бивш бул.Ленин)-шум,вредни газове,дребни прахови частици,космически лъчи и т.н. Ние от ППО "Ленин" предлагаме да се заделят от бюджета необходимите средства и да се построи тунел в който да се вкара автомобилния поток в района на комплекса.В противен случай ще обявим гражданско неподчинение и ще блокираме Орлов мост на 17.01.2018 г. Каката немедлено да се обади на Батето!

..............доктор Нинова да се обади на доктор Борисов.............

ЖАЛНА НИ МАЙКА,АКО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИМА НЕЩАСТИЕТО ДА ИЗБЕРЕ ТОВА ЧУДО И ТО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.

не се съмнявай в българския народ, че няма да си избере пак комунистите да го управляват. В БГ останаха само лумпените и мангалите, което беше целта на управляващите.

Курни , днес и Румен Гечев ти го каза в очите че си крадла , ти пак продължаваш да отклоняваш вниманието като използваш страданията на раково болните хора . Даже и протежето ти фатмак и то се е включило в играта да те защитава ! Отврат !

Каква другарка, какво чудо?! Сън не я хваща, по цели нощи е готова да ''бачка'' заради болните.Ашколсун...А когато оставиха болни и здрави с по 5 долара заплати, нямаше проблеми със съня

Дано тази ''хиперактивност'' е заради живота на онкоболните, а не за тези мастити бизнесмени които ще внесат мегаскъпите лекарства и ще приберат тлъстата печелаба от надценката която ще си сложат. Казвам го, защото едва ли простолюдието знае, че тези лекарства се продават /С ПЕЧАЛБА/ на държавата която ще ги купи с пари от бюджета , а не с ''песен'' изпята от Румен Радев например.

не се мешай като пърле пред майка си в бюджета. Га додеш на власть си актуализирай бюджета и на Коледа и на Нова година.

Това е хубаво, само не разбирам, като те са на власт, защото не са толкова активни ( "нощни заседания" :) ). Не че подкрепям ГЕРБ, просто ми е интересно. Дано стане това, което искат де. Важното е не кой е на власт/опозиция, а да се приемат адекватни закони, и живота ни да става по-лесен и добър, нали за това се борим уж всички...

другарката Нинова си прави евтин ПР. Не вярвам онкоболните да са оставени без лекарства, както тя твърди, и ако правителството е поставило изискване новите лекарства да се прилагат поне в 1/3 от страните в Европа, то едва ли се касае за безчувственост и арогантност.. Стискам палци на "каузата", макар че защитничката я опорочава със самата си същност. Дано се направи най-доброто за болните!

Коментари - Нинова поиска от Борисов актуализация на бюджета на НЗОК | Днес.dir.bg

Нинова поиска от Борисов актуализация на бюджета на НЗОК

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че днес е разговаряла с премиера Бойко Борисов с предложение за спешна актуализация на бюджета на НЗОК за 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Нинова поиска от Борисов актуализация на бюджета на НЗОК | Днес.dir.bg

Коментари

да живее червено - турската дружба...

Всичките български лъжци, са комунистически светци Комунистическата партия се създава, да може този народ да се изтезава. Не само, че държавата я провалиха, ами свойте гангстери ги опростиха. Партията няма да го уважава, този, който истината изявява. Мързеливият иска да забогатее, без кражби, с друго той не умее. Затова на партията той член става, кражбите умело да ги усвоява. Комуниста, цял живот лозунги произнася, истината на народа не се изнася. Лозунгите и лъжите им не се свършиха, само моного тяхни членове се отвратиха. Който в партията ще членува, от лъжи не трябва да се срамува. Корнелия никого не ще го уважава, този, който истината ще споменава, Държава не се създава. Тази партия с лъжите си успява с приказки в надпревара. само простите да ги заблуждава.

Преватизацията е темата Защо г-жа Лъжа я заменя с др. Гузна ли е и ..? Въпроса с новите молекули е решен от Министъра с три схеми- купуване, включване в програма на производи- теля и спонсориране от него. Създадена е и комисия от компетен- нтни експерти която ще разглежда всеки отделен случай от нуждаещи се болни за най-бързо решение... Какви разговори безсмислени води г-жа Лъжа.преватизаторкака, а не изпълни решение на конгреса на БСП за проверка на преватизациони сделки и отваряне на икономически- те досиета на прехода!?КОЙе КОЙ?

КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА? КАКВО СТАНА С ПРОВЕРКАТА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА?

Явно червената сволоч е изтокала милиони от касата с тези ,,иновативни,, лекарства и експериментални лечения!И за това безсрамната лъжкиня Нинова сега е яхнала вълната на популизма и демагогията заедно с ушатото нищожество резидента на Москва!И искат да отворят отново широко крана за източване на ЗК на гърба на онкоболните!

От тази болест съм загубил много любими хора. Не Ви ли е срам мръсни червени поглоги да използвате заболели хора за Ваша кауза пердута. Вижте се в огледало и няма да се иненадаме ако видите изроди. Поискайте и вот на недоверие на парламента на Европа.

Когато трябва да се коментира поредната простотия на Главната Приватизаторка настъпва голям купон. Има ли нормален човек, който да я приема тая безочлива твар насериозно?

Остави ти бюджета на НЗОК , ами кажи какво става с КТБ, с ВИВАКОМ , с ЛЕТИЩЕ СОФИЯ , с БУЛГАТАБАК , с БАНКА ВИКТОРИЯ , С ОБЩИНСКА БАНКА, с ЦАРСКИТЕ ИМОТИ?? Там всичко наред ли е, или имя някакви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ за които ти птицо мълчиш?!

ОБЩИНСКА БАНКА се купува от някакъв инвестиционен фонд за цена от 45 мил. ЛВ !!! Първоначалната вноска е 3 мил. ЛВ. !! Нещата са пак както при ТЕХНОИМПЕКС на Нинова!! Как да ти отговори като тя е част от схемата на СТОЯН МАРКОВ и неговите ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ФИРМИ, купуващи за жълти стотинки ОБЩИНСКИ БАНКИ!!

нинова, никаква прошка за гнусното, туморно образувание"бою симитлията"!;))))) ...режи до дъно!:))))

Какво да реже като самата тя е част от това което трябва да бъде изрязано?! Не знаеш ли кой стои и кой управлява ВЪНШНОТЪРГОГОВСКИТЕ ФИРМИ, една от които е тази на Нинова?! Нарича се Стоян Марков и е тъст на брата на Милен Велчев - Георги!! НИНОВА е част от ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА , в която сметка има само активи. НАШАТА ДЪРЖАВА е губещата и плащащата сметките на ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ФИРМИ на Стоян Марков и Корнелия! Време е да бъдат поставени там където им е мастото - В ИСТОРИЯТА!

Syglasen!!!! Za, s dve ryce! No tam e mqstoto I na Boko tikvata!:)

И кучатта на село знаят че госпожата са срещаши с Ришетников

Добре, че е БСП и Корнелия Нинова, че гробарите няма как да излязат от ситуацията - оплели са се като коте в калчища...

valentor

Другарката от СДС , борец за социална справедливост,човешко щастие и светло бъдеще . Напред другарЕ по правата ,успоредна на всяка начупена, партийна линия.

Наглата Нинова взе да се моли на Беновска да спрат да я разследват,ами който иска- да отиде в съда да я разследват . Ей хора Много е хитра тая Ниновица когато и както и харесва. Опищя орталъка когато вадеше снимки за ОГРАДАТА и не ги внасяше в прокуратурата , ама сега много да не се шуми по медии за ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И ,който иска да ходи в съда ,където знаем как с години се точат дела и ако имаш ПАРИЧКИ а КОРНЕЛИЯ ИМА МНООООГО ТАКИВА -НИЩО НЯМА ДА излезе.За това тая хитра сврака се моли на Беновска -да не се вдига шум.Ама хората са казали -ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА.Така че се надява народа да я види с 2-та крака в затвора.

натегация,но това на Приватизаторката прилича на истерична патология и май тя се нуждае от "обгрижване" и то немедлено !Защото "необгрижени онкоболни от 1 януари" е поредната фалшива новина на г-жа Лъжа !

ТАЗИ ОЩЕ ЛИ Е НА СВОБОДА?????

Нинова е Царица в Храма на Обречените !

Душа, спечели изборите, стани шеф на правителство и тогава актуализирай каквото ти падне, след консултации с Решетников и мандато носителя Доган! Горко му на българския народ от такава формация!

И като корделка му се обадила .. Великия ще си го премести от десния в левия джеб..тя саде настоява,изисква,възмущава,възпитава,поучава, ченето и все на течение и накрая пак ще я надене Непобедимия на остена си!

Нинова е влюбена в Борисов.

...фирмите които ще внасят тези скъпи лекарства! Лицензирайте фирмите които внасят тези лекарства и ги следете за цените след надценката която ще ги доставят в България! Най-голямата измама ще бъде ако ИЗМАМЯТ пациентите, че ги лекуват с нещо ''НОВО'' което се внася за ''ПРЪВ ПЪТ'',а всъщност ''ново'' е само защото цената я няма никаде другада в ЕС,за да бъде сравнена!

Щом и Корни се намеси,значи нещата съвсем се .... Решението на управляващите за"мораториум"е скандално.Техните близки,не дай Боже,не биха подлежали на него,убеден съм. Не знам защо,всичкото негодувание се пренася спрямо терапията на онкоболните.Те са само част от проблема.Генетични и метаболитни болести,ендокринни заболявания,гастро-ентерологични,нефрологични и неврологични,също са под ударите на "мораториума".А мораториум се римува добре с крематориум,поне в този казус. Борисов се оплете за кой ли път. Даже и с лъжите,как когато майка му била болна,продали каквото могли със сестра му,за да й купят лекарства.Такова нещо никога не се е случвало.Просто той е готов и тази болна тема да употреби,за да оправдае глупостите по "мораториума".

Алоооооооооооу Борисов, Корнелия съм бе! Борисов- алоооу курвел........., казвай казвай ма корнелке? Корнелия- Ми ти знайш бе Борисов, какво да повтарям? Борисов- да ма Корнелке, действам, действам!

Ние,жителите на ж.к. Яворов(бивш ж.к.Ленин) умоляваме др.Нинова да се обади на др.Борисов за решаване на проблемата с бул.Цариградско шосе(бивш бул.Ленин)-шум,вредни газове,дребни прахови частици,космически лъчи и т.н. Ние от ППО "Ленин" предлагаме да се заделят от бюджета необходимите средства и да се построи тунел в който да се вкара автомобилния поток в района на комплекса.В противен случай ще обявим гражданско неподчинение и ще блокираме Орлов мост на 17.01.2018 г. Каката немедлено да се обади на Батето!

..............доктор Нинова да се обади на доктор Борисов.............

ЖАЛНА НИ МАЙКА,АКО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИМА НЕЩАСТИЕТО ДА ИЗБЕРЕ ТОВА ЧУДО И ТО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.

не се съмнявай в българския народ, че няма да си избере пак комунистите да го управляват. В БГ останаха само лумпените и мангалите, което беше целта на управляващите.

Курни , днес и Румен Гечев ти го каза в очите че си крадла , ти пак продължаваш да отклоняваш вниманието като използваш страданията на раково болните хора . Даже и протежето ти фатмак и то се е включило в играта да те защитава ! Отврат !

Каква другарка, какво чудо?! Сън не я хваща, по цели нощи е готова да ''бачка'' заради болните.Ашколсун...А когато оставиха болни и здрави с по 5 долара заплати, нямаше проблеми със съня

Дано тази ''хиперактивност'' е заради живота на онкоболните, а не за тези мастити бизнесмени които ще внесат мегаскъпите лекарства и ще приберат тлъстата печелаба от надценката която ще си сложат. Казвам го, защото едва ли простолюдието знае, че тези лекарства се продават /С ПЕЧАЛБА/ на държавата която ще ги купи с пари от бюджета , а не с ''песен'' изпята от Румен Радев например.

не се мешай като пърле пред майка си в бюджета. Га додеш на власть си актуализирай бюджета и на Коледа и на Нова година.

Това е хубаво, само не разбирам, като те са на власт, защото не са толкова активни ( "нощни заседания" :) ). Не че подкрепям ГЕРБ, просто ми е интересно. Дано стане това, което искат де. Важното е не кой е на власт/опозиция, а да се приемат адекватни закони, и живота ни да става по-лесен и добър, нали за това се борим уж всички...

другарката Нинова си прави евтин ПР. Не вярвам онкоболните да са оставени без лекарства, както тя твърди, и ако правителството е поставило изискване новите лекарства да се прилагат поне в 1/3 от страните в Европа, то едва ли се касае за безчувственост и арогантност.. Стискам палци на "каузата", макар че защитничката я опорочава със самата си същност. Дано се направи най-доброто за болните!