Борисов се е срещнал с президента на Кюрдистан (видео)

Масуд Барзани и Бойко Борисов са обсъдили референдума за независимост, който Иракски Кюрдистан иска да организира.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се е срещнал с президента на Кюрдистан (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно е настъпил момента да повторим простотиите от ВСВ. Като начало да обявим война на Сирия, Ирка, Турция, Русия, Сърбия и Македония. И да видим какво ще стане.

Това сериозно ли е ?Кюрдистан има ли такава държава !?!

Най-вероятно вследствие на тази среща от Турция да си изтеглят поканата към Бойко да ги посети на 13 юни. А Ердоган е побеснял.Ще видим това за добро ли е или за лошо.

Турлежите отново се опитват да ни се месят, но тяхната песен е изпята и е въпрос на време и "турски" Кюрдистан да стане автономна област и юридически, защото фактически турция има власт там само с 1000-те Леопарда, които купиха от Германия. Въпреки това трябва да внимават за преносими противотанкови.

ДА СЕ ДОКАЖЕШ :) ...И НА ТИЯ ОКОЛО ТЕБЕ

Трябва баланс между силите. САЩ чрез Саудитска Арабия ще снабдяват терористите с оръжие а България ще снабдява с оръжие Кюрдистан за борба с терористите и не само с тях.

Това е отговора.Б.Б неслучайно се е срещнал с него.Една безобидна среща,може би организирана от ЦРУ с цел намек към Турция.Всичко е точно премерено,няма нищо случайно.

Барзани само си е губил времето да "преговаря" в България. Не знае ли че България е независима - от нея нищо не зависи? Вероятно Бойко му е обяснил.

Нашият международник дали оценява в каква шамарена неразбория ни набутва?! Вярно е, че тоя народ има правото на държава, но това и "големите началници" го правят много внимателно и прикрито. А нашият галфон се изтъпани като велик международен държавник и ще ни докара скоро тупалки и ритници от ляво и отдясно. Щото сме много силни и богати!!?

Най-после една ефективна международна стъпка на ББ. Навремето Бай Тошо беше позволил на кюрдите представителство. Тайно им помагаше. Това е добър коз в ръцете на България, ако Турция ни пресира. Винаги, от средните векове и досега се е използвал противника на съседа за натиск, ако е необходимо!

Тази среща може да бъде тълкувана като акт на враждебност от страна на Ирак, Турция и Сирия. Затова провеждането 'и трябваше да не става публично достояние. Трябва да се брои като политическа грешка. За турците това е много лош знак от наша страна, така и за иракчаните, които едва ли искат да се разделят със своя територия. Така или иначе е неизбежно Кюрдистан да обяви независимост, но нашите не трябва да се показват на никакви снимки и записи.

На турците им е изгодно да не зачитат правата на кюрдите, което им създава проблем. И за този проблем ние ли трябва да поемем вината?

шаман шмекер шушомига тиква и квото се сетите

По сведения на осведомени източници, Русия подготвя около 60 хиляди военнослужещи, основно мюсюлмани-сунити от севернокавказките републики, за прехвърляне в Сирия. Първата изпратена част от тези сили вече служат в качеството си на полицаи в Алепо. А около Палмира е сформиран мюсюлмански батальон под название TURAN. Според репортаж на Business Insider, Москва започва да усилва своята роля в Сирия. Посочва се информация за значително разширяване на руските военни бази, в същото време се увеличава количеството на частните военни компании, които водят борба от името на Кремъл. В журналистическия материал се подчертава, че най-важният факт е, че Путин изпраща в Сирия повече подразделения от Чечения и Ингушетия, за да се избави от бойците от Иран. До скоро присъствието на руските войски в Сирия беше до голяма степен ограничено. В момента отправянето на тези мюсюлмански батальони представлява стратегически ход на Москва, която разгръща сухопътни сили из цяла Сирия, сформирани от мюсюлмани-сунити.

Чист офтопик.

Никак не е така драги.

Войвода се главява Аргатин на Пашата (Народна песен от Ямболско) Жена на Сидер думаше Остави войводо Балкана Остави Игликина поляна Ела си войводо у дома Да гледаш малко детенце Сина на Сидероглу Страшника ... Сидер се бая замисли Войвода рабта не хваща Войвода е срамно да бачка Мислил е до три дни па го измисли Глави се ибрикчия На Мутра Ага Банкянлията Пашата на Мутристана ... Сребърници Сидер броеше Малко детенце гледаше Сина на Сидероглу Страшника

ми то боцето кои друг ще го покани ... ха ха ха ооо да бе и до албанuя може да иде !

Я си представи--тиквоча се среща с ердоан и му подарява куче, както на Путин.....:)))) Чалмалията ще му го завре в ауспуха--а СНН--ще предава на живо!:)))

оръжие за кюрдистан ,ами султана нема ли да се налюти на борисоглу ?

е тъ? Фабриката в Крагуевац им е шътнала 250 тежки картечници Койот, Ердоган да не би да се разсърди на сърбите?

Нашият пак го играе пощенски гълъб на дивият ислямист Ердоган Паша. ГЕРБ или ДОСТ - все тая :)

А кой е Барзани? Той прави сделките със САЩ. Точно кюрдите пропуснаха 120 разбойници от ИДИЛ при Алепо да излязат от обкръжението по искане на САЩ. Е, за тяхно и на САЩ съжаление, разбойниците бяха унищожени. Те играят недобра двойна игра. Поради това няма да има кюрдска държава. Кюрдската държава би обхванала части от Сирия, Турция, Иран, Ирак, Азербайджан и Армения. Но са разделени и САЩ и Исраел ги манипулират.

Премиерът Бойко Борисов нареди на своите министри поръчката за собственото му убийство да бъде прекратена. "Появиха се съмнения, че тази поръчка не е изрядна и се ползва за пореден път за смехотворен PR в момент, в който разследването на КТБ се оказва нефелно, Цацаров се е скрил, а ситуацията много напомня за периода на друг развод във властта, след който падна една банка. Също така витаят слухове, че Сретен Йосич пак се е присетил" - сподели вече отворилият очите си за реалността Борисов. Според министър-председателя изпълнителите на поръчката са свързани с недотам престижни личности и той не би допуснал да бъде убит в съмнения за мафиотски свързаности и интриги. "Ако ще ме убиват, то да е в чистосърдечен народен линч или без да искат, да ми тупнат нещо на главата, когато откривам недостроена сграда. Но не и такива поръчки, това само през трупа ми ше го допусна!" - закле се Борисов.

Вярно с оригинала!

Абсолютен простак, нямащ представа в какво ни забърква!

Бойко като грам не разбира от външна политика,и като отново нямаме истински външен министър,по-добре да не се среща, въобще да не стъпва в тресавището,наречено Близък Изток!

Нашенецът одобрява прекрояване на граници...

25.05--от кюрда 13.06--от турчина.... ...... Пощенската гугутка се готви за полет!:)))

Мафиотска среща се е състояла между двама рекетьори. Медиите в България са сметнали за безопасно да съобщят за това поне 3 дни по-късно......

Леле, браво...смешен и жалък, както винаги....

Лидерите на нормалните държави отдавна считат за безпредметно да се виждат с простия квартален рекетьор....и тенисист. :))))))

ВИП тенис турнира още свършил-несвършил и фанфарите ни възвестиха Бойковата победа... а тая новина ни настигна след почти три дена, да се чуди човек как пък тъй Борисов успя да се удържи толкоз време;)

ОТ МОРАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА,ПОДКРЕПЯМ СЪЗДАВАНЕТО НА КЮРДСКА ДЪРЖАВА И ОБЕДИНЕНИЕТО НА КЮРДСКИЯТ НАРОД!!!НО ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕТИРИ ДЪРЖАВИ НЕ СЪВПАДАТ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА КЮРДИСТАН,КОЕТО ПРАВИ МНОГО СЛОЖЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ТОЗИ ВЪПРОС!!!БЕЗ СПОРАЗУМЕНИЕТО НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ,НЯМА РАЗРЕШАВАНЕ!!!

Абе, какво се чудите? В дипломацията господства принципът: Не е важно кой какво говори, а къде ходи. Та и с нашия ритнитопковец. Казали му американците да се срещне с Барзани (зер те подкрепят кюрдите, а не желаят да си развалят още повече рахатлъка с турците) и нашият веднага се срещнал тайно с Барзани. И тъй като ожълтил гащите, след като някой все пак му казал какво е сторил, още същия ден телефонирал на господарите си в Турция, че не той ами друг му бил таковал в гащите. А днес пък (три дена след срещата), след като се разчуло, пос.аният решил да извести за срещата и "лошия матрял". Е, не мой да се чудите - такава ни е държавицата, ако все още я има.

добре че утре е понеделник и ще ви спуснат правилната линия, та да спрете да пишете глупости, дорогие дрозя!

Хасане, не се мъчи да пишеш неща на неправилен руски, давай направо на родния ти турски :)))

Ти пък питай баба си къде ти е чурката, за да го не правиш все у гащите.

Започва да става интересно. Мутрата Тръмп има проблем с мутрата Ердоган във връзка с кюрдите и използва мутрата от Банкя за посредник. За да се разберат, така, бамбашка по мутрешки.

Нищо чудно, преди време се срещна с молдовския премиер, после надолу - със зимбабвийския, последва косовския, сега и някакъв кюрдистански. Какво още да очакваме: може би срещи с премиер на някакво независимо непалско или бутанско село?

Последната му среща беше с Чавушоглу.

Значи, тоя нашичкият елемент е здраво Ориенто-ориентиран :-)

БахХуй се изходи върху държавната сигурност на БГ.

Ердо и Барзани са дружки, алъшвериша върви, какъв ви е проблема?

Фактът е тревожен за БГ-Реализира се Амер план Част/1/ за създаване на Нова Кюрдска държава. Част /2/ -Обединение на всички кюрди заедно с териториите под общото ръководство на САЩ, с цел контрол на Близкия Изток и част /3/ Компенсиране на Турция с европейски територии съгласно плана " Давутоглу", разработен и утвърден от Кисинджър. В тази ситуация БГ при липса на каквато и да е защита от някаква Велика сила, при крайно влошени отношения с Русия получава двоен и окончателен МАТ и прекратява съществуването си.

ма нямаше ли путин да прави кюрдска държава на пук на душманите ни турци?

Туй кой ти го подшушна, агент Павел Местанов ли? :)))

Тръмп, какво мисли по въпроса?

Кой знае какви ги е наговорил тиквата. Утре ще каже нещо друго и то ще бъде също така убедително, но няма да има нищо общо с това, което е казал на 25-ти.

Оръжие...

тъййй, дорогие друзя, масуд барзани е роден...живял... барзани и неговата партия са конкуренти на настоящия президент на иран ... за първите демократични избори през януари 2005г тези две партии се обединяват и са на второ място. на 13 януари 2005година,барзани е избран от кюрдският парламент за президент на иракски кюрдестан! та тъй, не е зле да попрочитате нещичко, преди да пишете и се излагате като русолюбски неграмотници! то не че има русолюбски грамотници де!

Ше видим колко ще му върже щом е опрял до тиквата и миризливите соросоиди?!

колко да му върже какво илитерате?? ти едно изречение можеш ли да съставиш тъй, че да се разбере каква мисъл ти е минала през главата?

Ама ти за много грамотен ли се смяташ?

Кога му остава време на Боко мач да играе, тенис-турнири да играе, президенти да посреща, държавата да съсипва, Катина да задява, до Брюксел да търчи.... Аз съм работник и нямам време да отида до центъра...

до кой център?

Тенис ли са играли?

не! хокей са играли , тъ.пчо! като путин!!

Хокей ...друг път! Тая работа е за можачи, а не за туземци.

Ха, сега де, Кюрдистан, президент... Ердоган ще полудее, ако разбере за това посещение. Нашият вече се ошашави и целува ръка наред - руснаци, американци, турци, македонци, кюрди, брюкселци....

От кога има кюрдистан ??? От кога има и президент ??? Защо тази мутра се навира между шамарите ???

пич прав си. от мнението на българия в случая няма значение. но има значение за това че ще ни развали отношенията с турците.

Ердо се разбира с тези кюрди, не сте в час! Други кюрди са му проблем.

Бочко не е чак паднал от небето. Барзани представлява протурските кюрди (който не знае, има и такива, и са в Ирак). И Барзани чудесно се разбира с Ердоган, а Бочко кат най-дребен у ЕС, са го пуснали от името на Меркел да каже нещо.

не е честно тъй да разваляш радостта на русолюбците!

Предстои посещение на Простия в Турция , там ще го натегнат на тема Кюрдистан.

Днес СИКаджията казва, че ще ги подкрепи, а утре като звънне разгневен Ердоган? - Каква ли ще му е позицията на нашия?

Това последното изречение е показателно за Страхлив боко/пощенският гълъб/: "На сайта на Министерски съвет има съобщение за телефонен разговор между Борисов и турския премиер Бинали Йълдъръм от същия ден на срещата." ХО ХО ХО

Чета и си търкам очите, да вярвам ли, да не вярвам ли. Може ли да се напише такава глупост. Но в дира всичко може, всичко минава. С кой се срещнал ББ? Покажете ми моля къде е тази държава Кюрдистан на картата. Кога си избра Президент и какви са и границите. А, и съгласен ли е приятелят на ББ -султан Ердоган че има такава държава, и ако е съгласен защо държи доживотно на остров в Дарданелите господин Юджелан. Да не би пък той да си мисли че е президент на Кюрдистан. А какво мисли за тази "официална среща" българския президент Радев? Защо и той не се е срещнал с "Президента Барзани" в столицата на Кюрдистан?

ми то си пише! автономна област в ирак! пише и официално иракски кюрдистан включва три провинции, но контролира още четири, върху които багдат иска да запази властта си! и питай на комшията първокласника, да ти каже какво е автономия, и че няма как ердоган да каже какво ще се случва в ирак!

Бойко не се бъркай там където не ти е работа!! Заради твоите простотии народа ще страда!!

Ще става интересно, бате Бойко ще ходи пре Ердоган вероятно . . . .Засега САЩ са твърдо на вариант за Общ Кюрдистан, да съберат сирийския и иракския. С Турция обаче какво ще стане . . . .Ако Асад и руснаците овладеят Дезйра, с нефтените находища . . . ще стане безпредметно, а и Ердоган се боери със зъби нокти против държава Кюрдистан, зер ще разделяме и Турция . . . . Защо ми се върти една идея, че май ще има "неформална" среща с руското ръководство, с представители на Кремъл. Как ще стане за сега нямам представа, но нещо се заформя

чакай малко, чакай! нали путин щеше да разширява босфора, да полира истанбул, да направи отново св. софия църква, и да прави кюрдска държава ?

На тебе пак ли Путин ти бръкна отзад, та за него все плещиш? :)))

Правителството на Мутри+"патриотични" Патерици ...нищо не каза за това !? Добре че са Кюрдските медии да съобщят за височайшата среща . Иначе чухме че Али Баба е победил своите Разбойници на ...Тенис ?? Идиотска държава в която Идиоти си избират Идиоти да ги управляват !!