Борисов: Договорихме „Струма” за 56 вместо за 100 млн. лв.

Магистрала „Струма” трябваше да струва над 100 млн. лева, но ние сме я договорили на цена от 56 млн. лева, похвали се премиерът Бойко Борисов на символичната първа копка на Лот 4 от Сандански до Кулата. Гръцки туристи пък си пожелаха премиер като него.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Договорихме „Струма” за 56 вместо за 100 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

koko

-Г-н Борисов , давате ли си сметка как се приемат Вашите думи и действия от интелигентните хора в България ? - Не ме интересуват интелигентните хора . Те са твърде малко . За мен са важни простите хора , защото те гласуват за мен .

Борисов,след като дойдат други на власт,ще видим какво сте договаряли.А времето върви-още малко остава да научим истината.

магистрални откривателю,магистрала от 150 км на всеки 15 се прави копка и после лентичка и с какви пари скъпи БОКО,а? европейски ,и на всичкото си икономичен ,а си и готов да ги дадеш на пенсийките или не се сети кого още да споменеш боже,колко ти вярвяме смотаняко стига си се перчил

Безспорен факт е, че Борисов повсеместно СПИРА КРАЖБИТЕ! Бавно и мъчително, но все повече намаляват и то при големите харчове. Вече основния проблем с гигантските КРАЖБИ не стои, а се прехвърли на по-ниско ниво в общините. Там между общинските съветници и Кмета на принципа "аз на тебе-ти на мене" се КРАДАТ все още много пари! Та щом този ОГРОМНА хранилка за КРАДЦИ -АЕЦ-БЕЛЕНЕ Борисов я спря, партизаните и клиентелисти КРАДЦИ, които ги има бол във всяка партия, вкл. и ГЕРБ, НЯМАТ ШАНС! БРАВО, БОЙКО!!!

Бойко си играе с червените палета ... След това ги посритва здраво да ги поразквичи. После пак ги почесва м/у ушите. Като разбере, че не стават за нищо - с естествен мощен шут - право в шубраците. Те пак си квичат...

Да де, струва наполвина, и след година пълен ремонт, оохх божееей! Дето казал стария еврей "Не съм толкоз беден, та да купувам евтино" !!

Ти да не искаш пътните строители да останат без работа? Ами че ако ги правят тия магистрали както трябва, то догодина какво ще работят?

И аз така мисля. Само една "малка" поправка - "Не съм толкова БОГАТ, че да купувам евтино"

Защо за 56, като е могло и за 2 милиона. После като стълбището на Янчулев, по "Ботевградско шосе"!

Пак популизъм.Накрая като направят сметката , тогава ще видим с кол пъти ще превишът крайната цена.Това е за пред хората.

Трябва да си доста тъп, за да мислиш, че парите за магистралите или кои да са други "евро" пари идват от Франция, Германия или останалите. Това са си нашите пари. Просто са ти напълнили празната кратуна с разни приказки за европейски глупости и ся си мислиш, че Европа ни дава пари.

Абе хората си правят майтап с нас, а вие веднага бързате да го притикате. Няма, нямааа... толкова тъп и безропотен народ, който да го търпи.

ТОЙ е неповторим, богоравен и без него слънцето няма да изгрява. :)))

Аха. Какво чакате още, та не сте му вдигнали паметник, много по-голям от онзи на Т.Ж.?

Платена от ЕС, ли? Дали?! И кога?! Папагал...

До Отличник и Мистер Х От парите за прахосани за магистрали няма нито един лев да се върне в тая криза... Един долар вложен в химически изследвания в САЩ дава 12 долара печалба..... "младежта не желаела да учи" ....Ми така са ги научили - да не искат да учат. А желението се създава и в училището.... Баняджиите са все от АБПФК и компания -сред тях има и свестни, но водещите са държавните поръчки -вместо на турски фирми за пътища можеха де дадат парите за перспективмни изследвания... Учените и учителите за разлика от мургавелките по околовръстното си изкарват хляба не на магистралите. Магистралата не е условие за наука и образование.

ебати патриота,продаде държавата на турците и пак патриот?ташака е пълен,човека трябва да се лекува,журналистите също!!

Каква Тракия бе ... от Траянова врата до пазарджик, и от Пловдив до Чирпан магистралата е като третокласен път, единствено в аварийната лента може да се кара нормално ! Политици смешници, догодина ако оставят това положение, тотално няма да може да се минава оттам !

Този вярвали си сам като плещи лъжа след лъжа..Как магистрала Струма ще му струва 56 милиона????Няма ли кой да му каже че плещи глупости/едно е чст от нея едно е магистралата/...и забравя колко му излезна калпавата Люлин...

Как го измислиха това с гръцките туристи? Че то ако случайно някой от тях знае кой ни е премиер, как пък точно същия е знаел български?

и откъде ще се вземат парите? Народа гладува, а парите му отиват за магистрали за джиповете на мутрите

ПЪРВО ЧЕТЕТЕ и после го хвалете. ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак.

В твоя Гугъл са написани какви ли не страхотии... Прочети някоя детска книжка и или даже читанка. Ще имаш по-голяма полза. Гугалът е за по-умни хора...

С какви пари, и с какъв % комисионни ?

С всяко свое действие или изказване, Бойко разбунва червения мравуняк. Виждайки колко са некадърни и крадливи, другарите изпадат във форумен бяс. Особено младите другари, които имат такива форумни задачи. Още по-вече, че са раздвоени и крайно объркани. Вече не знаят дори кой ще им е началника - Гоце или Станишката. А Борисов през това време работи и взема важни решения. Върши работата на същите тези другари, които са се занимавали с други нещица, когато е трябвало да я вършат.

Аз не мога да разбера защо слагате Б.Б. за нещо различно от комунистите. Той си е баш комунист с червената книжка до сърцето. Дори е по-комунист от сегашните социалисти. Те са къде-къде по-демократични от него.

от магистрали не разбирам, но в магазина като ми напишат намаление например 50% от цена, каквато не са имали веднага ми става ясно, че ме будалкат.

"ще се стига от София до Солун за час и половина" ???? Цецоооо, арестувай Боко!!! 300 км за час и половина??? ББ ни призовава да караме с 200 км/ч средна скорост!!!!

На тази магистрала скоростта ще се доближава до светлинната и поради известния ефект за забавяне на времето за пътуващия ще са само 1 ч и 30 мин. . За страничния наблюдател около 4,5 часа . Ще я нарекат - линейния ускорител на доктор хонорис кауза Б.Борисов.

тъпако защо не кажеш нещо за великденските добавки на пенсионери безработни около 300 евро в фалирала гърция с която плашиш българите а се хвалиш с простотията си

Да прави ама не прави,само приказва лъжи и усвоява пари,нашите пари.

"трябваше да струва","ще бъдат изградени","ще стане готов","Тя ще доведе до".Ще,трябваше,ще,може пак ще и т.н.Тези думи нали ги беше забранил или забраната не се отнася до него.Първата магистрала трябваше да бъде готова тази година,сега говорим за 2014г. когато няма да сме на власт.Нищо чудно,а по-скоро очаквано преди да бъде завършена магистрала Боко да я "открие" и да резне лентата преди да е готова.Какво падение на комунистическата мутра.

Мнооого е добър, и единствен.

от къде се взеха толкова много кучета по добре подкрепете човека когато иска да осъществи нещо,дано му стигнат силите и за петрохан

Българине, като се опоскат всички финансови резерви, лева ке падне и ще се преразгледа от 2 лева на 1 ЕВРО, на 4 лева на 1 Евро. Кеф за Цветелина. Българинеееееееее !!!!

ВЕРНО ЛИ БЕ??? ДА ИМ ГО ПРАЩАМЕ СПЕШНО ДОКАТО НЕ СА СЕ ОТКАЗАЛИ!!!!

Взимайте го бързо!Пък след една година ще видите докъде сте стигнали.Сегашното ви положение ще изглежда като Рай.

Да го взимат незабавно!

даваме го безвъзмездно и даже с бонус цвъки и дянката да не се мори сам борката. то оправянето е голямо и сам даже и бокича не може.

икономията майка на мизерията.евтино, но некачествено.справка лот ,,Люлин ,,от авто магистрала Струма.халал да им е на гърците г-н Б.Борисов.

Ами като ти е "некачествена" Люлин - не пътувай по нея! Минавай през "по-качествения" Владайски проход!

Крокодил

И защо да не минава, като е платил за нея с данъците си? Ти срещу това, което даваш, не искаш ли нещо качествено? Или винаги си доволен на екскременти в целофанова обвивка?

Прави са гърците, но ... Пази боже грък да те хвали, грък да те храни и грък да те пази.

А Хасфалт ша има ли?

- ЗА АСФАЛТА- ТРЯБВАТ ОТДЕЛНО ОЩЕ МАЛКО МИЛИОНЧЕТА... А БЕ НАЛИ КЕ ИМА ПЪТ- КАФ ЩЕ ДА Е .....

Ей това желание на Гърците доказва приказката, че "Кой, каквото сам си направи, друг не може да му го направи".

"Магистрала"Струма" трябваше да струва 100 млн.лв. но ние сме я договорили за 56 млн.лева." - Б.Борисов. "От енергоразпределителните дружества искаха повишение на цените с 14%, но ние им разрешихме завишение само със 7%" - А.Семерджиев, Председател на държавната комисия за ДКЕВР." Отличен синхрон и инструктаж.

ПОДАРЯВАМЕ ВИ ГО, ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ГЕРБАДЖИЙСКА ПАСМИНА ...КАТО БОНУС ПОЛУЧАВАТЕ КОСТОВ И ОЛИГОФРЕНА МАРТИН..ЧЕСТИТО ГЪРЦИ..СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ ТАКОВАТЕ/ПОЛЗВАТЕ/

абцюлютно, само Гоце и гея не си ги даваме, те са нашето светло бъдеще!

БРАВО БОИКО нека злобеят комундетата. Хич да не ти пука.Спря им хайдуклука и сега са бесни. Карай така ,и ти гарантирам, че хептен ще се побъркат.Има бая казарми за лудници така,че ДАВАЙ.

Добре де, класираш се първи за последното изброено от теб лечебно заведение, ще те приемат като крайно нуждаещ се.

БАТЕ СИМО за 72 годишен опит ми говориш,изтърали са те преди 50 години ама още нее късно!!!!!!!!!!!!!

Ще спре, как няма... Нали трябва възможности за собствения му хайдутлук. Пример: "опукани" всички резерви, раздавани огромни бонуси на фона на мизерстващия народ, увеличена контрабанда и т.н. Така че...

За такова мащабно строителство в условия на криза и след пагубно соц. наследство, се иска много кураж и предприемчивост. Форсира се изграждане на проекти затлачени от десетилетия. Борисов се бори за всеки лев и за спазване на всеки срок. Това трябва да му се признае.

Голяма предприенчивост.Ограбен пенсионен фонд, ограбени здравни вноски, два милиарда нов външен заем ликвидиран фискален резерв. На това ли му викаш предприемчивост?

Всъщност се пори със сроковете, че кръга от негови фирми да си вземе по-бързо парите. Доган трябва да го е отворил на далаверата с кръговете от фирми или ментора му Бай Тошо /докато му е разтривал ушите/.

А АКО МОЖЕ ОСВЕН ДА МУ ГО ПРИЗНАВАШ- ДА МУ СЕ И НАВЕДЕШ ЩЕ НЕ Е НАЙ-ДОБРЕ... ТАКА , щЕ СИ ЗАСЛУЖИШ СТОТИНКИТЕ ЗА ТЪПИТЕ ТИ ПОСТОВЕ...

Това е един наистина умен пост ...

Или си прекалено наивен, да не кажа прост, или си жалък манипулатор.

Къде ще ходиш бе, не разбра ли че не ви искат

Е те не ги искат, но Борисов вече е уговорил нещата с Турския си колега. Зад Дунайска губерния не станахме, но провинция на Анадола със сигурност - гарантирано от ГЕРБ!

ТРЪГВАМЕ КЪМ ТУНЕЛА, КАК ДА ГО НАМЕРИМ?

КЪДЕ ТОЧНО ЩЕ Е УБЕЖИЩЕТО ЗА ПРИЛЕПИ?

Наистина тунел под Стара планина е много необходим и е важен! За Северна България един такъв тунел е по значим и от магистралата Хемус

А тунел Ком-Емине е още по-важен. Така всеки следобед ще може да посещаваш извънредно модерния музей на цивилизациите минали през БГ, построен на морето по идея на Президента... Е ще може и с колело, по велоалеята Видин-Русе.

Да опоскаме резерва и това каквото е останало. Пък ти българино после се оправяй. След магистралите идва ред на панелките и имотите. Ще ти вземем и тях. Ще те уредим на палатки.