Борисов: Има тълкувания защо не сме поканени в Будапеща

Унгария е суверена държава, Македония, Сърбия, Гърция, Турция - също. Те могат да се срещат не само за „Турски поток”, но и за каквото си пожелаят.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Има тълкувания защо не сме поканени в Будапеща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кардинал Ришельо е казал: Предателството е въпрос на дати. Че Борисов, Плевнелив, Доган, Местан и още куп предатели извършиха предателство спрямо българските интереси като се отказаха от Белене и Южен поток в полза на Уестингхауз (видяхме че не са никакъв стратегически инвеститор) и турски поток го усещат всички, но малцина разбират. Само съд за тези хора - нищо друго! Съд, конфискация и тъй нататък.

Ако имах възможност да срещна Борисов ще го погледна в очите и ще го попитам: Знае ли какво прави и какво остава след него. И ако знае, защо го прави.? Не зная дали ще разбере какво го питам. Той вече е отнесен някъде в свой свят, от който няма да излезе как да е.

Защото не сме суверенна държава ,на Боко и Цецка държат децата в САЩ и в името на техните деца ,те затриват 8 милиона българи.

Много бъркаш, преди бяхме суверенна държава и децата на полит бюро, сега лидери на БСП завършиха в щатите и англия и после школата на КГБ

газопровод в Турция струва 5 ПЪТИ ПО-ЕВТИНО отколкото щеше да струва ЮП през БГ?

Бойко беше пожарникар, после стана генерал, след това орел, сега е гугутка.

Много правилно го е казал чиляка: Унгария е суверена държава, Македония, Сърбия, Гърция, Турция - също. Ни винаги сме били, сме и ще бъдем васали на някого, затова и нямаме далновидна политика.

С терористи, мутри и доносници никой не преговаря.

Турския паток не може да стане понеже събралите се държави са гольовци - нямат нито пари да го построят, нито потребление което да си струва напъна... Газпром/руссия иска да заобиколи 3 тия пакет с помоща на рубло-податливи правителства, но ЕС вече показа кой командва парада...

Боже! Боже! То бива тъпотия, то бива идиотия, ама чак такава като на герберастите с промитите или може би липсващи мозъчни гънки, не бях виждала и чувала!

Защото сме много тъпички май . Русия ще свали ембаргото за Гърция , Унгария и Кипър. Всеки сам си плете кошничката в ЕС, а ние какво правим - крепим топките на УСА, от първа държава в търговските отношения с бившия СССР сами изоставихме позициите си и които начаса бяха заети от немски, френски, английски фирми . Съвременните ни политици са с чалгаро-мутренски манталитет , тяхното мото е сега и на момента да се докопам до каквото мога.

- Мамо, мааа, защо тези деца не искат да си играят с менеееее? - Нищо, Бойче, не плачи! Ти като си направиш хъбчето, и ти няма да им даваш да си играят с тебе. Само с румънчето ще си играете. - Ама кога ще стане това хъбчееее.. - Друг път, Бойче, друг път.

"Има тълкувания" Господин Борисов аз си мисля, че и предсказания има. Питайте Цецка Цачвеа, дали няма да ви гледа на европроекти. Току-виж се окаже, че там е ключа от каторгата.

Унгария е суверена държава, Македония, Сърбия, Гърция, Турция - също!!!!!А България като каква е????? С първото ки изречение премиерът дава отговори на много въпроси.

Поредната безмислена пропагандна раздумка за кефа на Путлер. Защото Турски поток няма да има.

Мен лично ме бОли фАра за турския поток - но от това дето Тиквата в прав текст казва, че не сме суверенна държава, ми пада пердето... Защото в едни други времена или в друга, "бяла" държава това изказване щеше да бъде възприето за държавна измяна! За съжаление те сме държава, и още повече - "бяла"...а сме си тиквено поле...

Бойко, да те светна аз, че 5-те държави както и целия ЕС ги бОли Х...ъба за тебе! Айде дето за тебе - айната му. Ама ние, ние.... Ние като сме прецакани кво да се правим? Де да беше само за едната газ - преживява се. Досега как живяхме без нея, но лошото е че България е прецакана за всичко заради такива като тебе!

И ББ и Кунева и Плевнята ги чака Божие Възмездие! А там връзки и пари не вървят!

"Унгария е суверена държава, Македония, Сърбия, Гърция, Турция - също. " Но бойкова българия що за държава е се пита в задачката.

Още в началото на 2013-та тука постъпи депеша от хамериканското...Южната тръбица да се саботира!!

Още в началото на 2013-та тука постъпи депеша от хамериканското...Южната тръбица да се саботира!!

Е, що да са абим да одим до там, като имаме толкова представители - Паишахът, макетата...???!

А за какви тълкувания може да става дума, след като и Македония не ни брои за нищо! Колкото до това, че Борисов изброява суверенни държави, оставам с впечатлението, че не сме сред тях!

ли съм в заблуда? Не отказа ли орешарски южен поток?

Ами виж, Орешарски беше една жалка кукла на конци. Аз обаче много добре си спомням едно изказване на Борисов, че след като спечели изборите, лично той ще отиде в Москва за да се разбере с Путин за писналия на всички нас Южен Поток. Борисов спечели изборите, но разбира се не отиде в Москва, не се срещна с Путин и т.н. Просто дали е Борисов или Орешарски, голема разлика НЕМА! ЗАБЕЛЕЖИ, НИЕ СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ЕДНА ЧЕРНА ДУПКА НА БАЛКАНИТЕ! Никой от съседите не ни брои за нищо!

Преди 3 месеца в предаването "Неделя 150" г-на Борисов С ГОРДОСТ заяви, че ТОЙ ЛИЧНО Е ПРОВАЛИЛ 3 РУСКИ ПРОЕКТА. После в новините това го махнаха,но... ето кой за какво се бори.

,,Великият" Буда Борисов е тълковател днес ,след като провали Южен поток и АЕЦ,,Белене".Поколения българи в бъдеще ще го посочват като човек сервилничел на евроатлатическите си партньори в ущръб на България и българите.Този човек на снимката е срам за отечеството ни.

Както е тръгнало с народната благословия и тези 25 г. дремане , НЯАМА да има много поколения българи които да говорят !!!

С тази епопея на забравените или забранените- Южен ала турски поток ББ ще остане в историята като Хъбчето.

Бойко, Бойко, макар да не съм привърженик на политиката на Борис трети, разбирам, че той по е защитавал интересите на България, макар и чужденец. Не се ли срамуваш, че си българин с тази продажна външна политика?

Бойко, Бойко, макар да не съм привърженик на политиката на Борис трети, разбирам, че той по е защитавал интересите на България, макар и чужденец. Не се ли срамуваш, че си българин с тази продажна външна политика?

слагайте слави бинев или трактора за премиер и те са нагли и хитри а тая тиква вече се прецака хамстера хич и не ми го връщайте онуй лайно барека също да си стои в европа да не вмирисва тука ефира

Боцеее тиквооо :))) гоуем сиии дееби тъпака кажи ся с кво те държат от американското посолство???

Предатели и прости не канят, нали тъпий?

Браво на нашите политици ! Хубаво ни изолираха от пътя на газта !ДОбре си свършиха работата за комисионните ,които са взели от кого ли?

Изпитвам голям срам, че Бг се управлява от Борисов. И за врабчетата е очевино, че Юнкер, Меркел и Обама добе са преценоли скромните му умсвени възмажности и лишиха България от всички енергиини проекти, лишиха българите от всякаква надежда да просперират. Направиха го без никави компенсации, без да поемат никави ангажименти. А той миля, продължава да им се кланя и да ги нарича партньори.

Очертваме се като най - големите идиоти и в Европа и в света. Всеки се натиска да търгува с нефт , газ само ние не . И защо - за да обслужваме 85 - годишни американски вампири / сенатори / СЪД ! СЪД ! за нашите еничари.

В България "Рибата се вмирисва откъм Тиквата".

А на главоногите главата им би трябвало да се пада до г#за, щото друго място между главата и краката няма. Та кое на кво мирише... 'ба ли ма-а му?

Хем боли, хем сърби. Изпусна златна далавера пожарникаря-премиер и не може да го преживее. Дано Господ го пожали.

Къде са тия тълкувания или бате си мисли, че има такива. ЕС си трайка нещо. Когато спряха Южен поток и брюксел каза да си се оправяме, че те ни лук яли ни нищо. И бате тогава се ядоса и им се озъби, ама куче влачи

Apollony

"Борисов: Има тълкувания защо не сме поканени в Будапеща" ЗАЩОТО СИ ТЪПАК!!!!

и ненужен...и си лизач на америка!

- Знаете ли, как изглежда крив макарон? - Като тръба, която преминава през Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Унгария.

Хайде сега американските ни господари и българските им послушковци да кажат с какво ще се топлим през зимата! За конкурентно способна промишленост - забрави! Ама, Роско нали си има къщичка в Гърция - там газ има, а е и топло!

от България нищо не зависи,след 30 год ще сме приобщени от наследника на Османската империя за какво да да правят договори с едно бъдещо НИЩО на политическата карта

теб никой не те бръсне за слива

Така че, всички държави, ако искат, мога да ги събера, както преди месец по енергийната тема ги събрах и никой не му стана неприятно ......ко речи....верно ли

Вижте какъв % от форумците са за политиките, които води нашият Премиер ген.Бойко Борисов! Той не може да бъде по-различен по време на избори! Как ги Печели? Нещо страшно се скри от прокуратурата (Цацатурата), около печатницата в Костинброд! Трябваше да повдигне обвинение за ОПГ начело с ръководителя на Предизборният щаб на ГЕРБ! Но, не го направи! Причини много! Но, и от Държавният Департамент на САЩ не са разрешили, навярно!

С "тълкувания" хъб няма да направиш! " Докато бай Ганю (Тиквата) се правеше на... , аеропланът излетя!"

Какво представлява България сега като държава? Това е договореност между престъпници, крадци и разбойници за разграбване на държавата и си приемат закони, които да ти пазят един от друг. Трябва да си изградим държава, която ще защитава само интересите на народа. Ако народът преодолее невежеството си в мисленето и се обедини около тази идея, ще успее. И това сигурно ще стане - въпросът е КОГА!

НИКОГА! Мислещата и можещата част от народа ни бавно но сигурно изтича през терминал 2 с еднопосочен билет! За съжаление все по-малко сме оптимистите в тази "държава". Не звучи оптимистично НАЛИ?!

Правилно отбелязва Бойко,че те са суверенни държави, но ние-Не!Наказват ни суверенните държави,защото предадохме не само своите,но и европейските интереси в интерес на Хамериканците.Затова никой няма да ни иска,докато не свалим престъпните ни управници!

Идва един човек с колело в книжарницата и пита продавача: Имате ли портрет на Б.Борисов? Имам.Тогава дай 5 броя. След време пристигасъщия,но се вози на лъскав мотоциклет. Ако имаш още портрети на ББ дай 100 броя. Минало време същия пристига с лека кола "Мерцедес"и пита продавача.Ако имаш още портрети на Боко тиквата дай ми ги всичките. Тогава продавача го попитал.Абе ти от какво толкова забогатя та караш този скъп автомобил? Онзи му отговорил.АМИ ОТКРИХ СТРЕЛБИЩЕ и от там са парите. Не се натискайте граждане оти потретите свърщиа.ХА,ХА,ХААААААА