Нинова към Борисов: Да обещаваш и да не изпълняваш е грях

„Бойко Борисов обещава, но след това не изпълнява – това е тежък грях в политиката”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред NOVA TV.

Обратно в новината

Коментари - Нинова към Борисов: Да обещаваш и да не изпълняваш е грях | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мине не мине и тая изблее от кошарата, че и се е изпразнила яслата.

какъв грях, ма предателко,какъв грях???????? нали не вярвате в Господ????нали религията е опиат за народите??? ПЪРВИ ВЛЯЗОХТЕ В ЦЪРКВИТЕ СЛЕД ВАШИЯТ БЕКАПАРСКИ ПРЕДРАТ.... нагли сте, уроди неземни

Наскоро някой или някои ми подхвърлиха списък с имената на постоянните форумни писачи !!! Ей така - АНОНИМНО! В Интерес на Истината ДЪРЖА ДА ПОДЧЕРТАЯ - ИЗГОРИХ ГО !!! Не ме вълнуват Имена или адреси ! Напатил съм се от доносници и от провокатори! Някой ЩЕ си плати, скъпо при това !!!!

грях е да си куртуазен бсп лидер от провинцията, който тормози по всякакъв начин чрез роднини и приятели и други методи на ръба на закона да прикриваш лъжи кражби и посегателства, да си приятел с извършителите, но като отидеш в софия да си чист и лъскав

Червено- синя свиня говори за грях е гнусно!

ГРЕХОВЕТЕ НА БСП- пенсионната възраст 2011 БСП В ОПОЗИЦИЯ: Сергей Станишев БСП. 2 декември 2011 "Увеличаването на пенсионната възраст е нагло и шоково. Той е категоричен, че БСП не приемат увеличаването на пенсионната възраст" 2013 БСП НА ВЛАСТ: Хасан Адемов. 20 декември 2013 "Социалният министър Хасан Адемов заяви, че увеличаването на възрастта за пенсиониране няма алтернатива. Възрастта за пенсиониране ще се увеличава. Пенсионната възраст пак тръгва нагоре от 2015 г категоричен беше социалния министър Хасан Адемов". 2015 БСП В ОПОЗИЦИЯ: Михаил Миков. 1 август 2015 "Лидерът на БСП Михаил Миков се обяви срещу увеличение на пенсионната възраст". Корнелия Нинова. 26 яну 2017 "Ако БСП дойде на власт, държавата ще помага на младите хора да си купуват жилище и ще преизчисли пенсията на възрастните с ниски доходи" 25 януари 2015 "БСП внася контрапроект за замразяване на пенсионната възраст"

ГРЕХОВЕТЕ НА БСП- АЕЦ "Белене" 05.06.2012 "Премиерът Бойко Борисов: Спряхме АЕЦ "Белене" поради това, че държавата няма пари да я строи" 23 Януари 2013 "Станишев: Лъжа е, че няма да има пари за пенсии, ако се строи Белене. Лидерът на социалистите изтъкна, че Белене е единственият реалистичен проект, съобщиха от пресцентъра на БСП. "Всичко останало е прах в очите на хората", отбеляза Станишев" 27 юли 2012 Сергей Станишев организира Референдум "за" или "против" строежа на АЕЦ Белене, кото струва 13.8 млн. лв. 773 447 са подписите за референдум за АЕЦ "Белене". Днес по обяд подписката за референдум за АЕЦ "Белене" ще бъде внесена в Народното събрание. 21 Февруари 2013 Станишев БСП: Ако управляваме пак, ще продължим АЕЦ "Белене" 27. Февруари.2013 Михаил Миков пред руския "Известия": Ще пуснем построена от руснаци АЕЦ "Белене" 29 Aприл 2013 Орешарски допусна отказ от рестартиране на "Белене" 20 Май 2013 Михаил Миков БСП: В момента няма пари за строеж на АЕЦ "Белене"

ГРЕХОВЕТЕ НА БСП- намаляване на цената на тока 20 май 2013 "Кандидатът за премиер на левицата Пламен Орешарски предлага краткосрочeн план със спешни мерки в икономиката... и намаляване на цената на тока от 1 юли... една от първите мерки, които ще бъдат реализирани в новото НС, заканват се от левицата" 17.06.2013 "Драгомир Стойнев: Предвижда се 5% намаление на цената на тока от 1 юли" 03.01.2014 "ДКЕВР намали цените на електроенергията за бита с 3,43%" 13 март 2014 "Още по-ниски цени на тока от 1 април" 21 септември 2013 Трайчо Трайков- за всеки експерт е ясно, че "намалението на тока ще се върне като увеличение с лихвите, защото се финансира с дефицит в енергетиката". 05 Март 2014 Драстичното поскъпване на тока става все по-неизбежно. НЕК поиска шокиращо увеличение на тарифата си от 1 юли - със 150% Въпреки клетвите на енергийния министър Драгомир Стойнев, че няма да допусне увеличение на тока, поскъпването на електроенергията става все по-неизбежно. Вчера НЕК поиска рязко повишение на цената с безпрецедентните 150% Ясно е обаче, че времето на управляващите за демагогска употреба на енергийните цени вече изтича. Досегашните 3 намаления очевидно са изстискали до краен предел резервите на фирмите от енергийната верига. В резултат на ценовата преса компании като НЕК натрупаха рекордни задължения и загуби. НЕК вече има около 2 млрд. лв. дългове и се очаква да приключи 2013 г. с 400 млн. лева загуба. Дори печалбата на АЕЦ "Козлодуй" спадна драстично - през 2013 г. тя е със 74% по-ниска от 2012 г.

ГРЕХОВЕТЕ НА БСП- високи доходи 01 Mарт 2005 Шоково вдигане на заплатите обеща БСП (задайте в гугъл). Еднократно шоково увеличение на работните заплати при влизането ни в Европейския съюз обмисля да реализира левицата при спечелването на парламентарните избори. Това съобщи депутатът Емилия Масларова, 20 Февруари 2013 "БСП обещава данъчни реформи и по-високи доходи, ако спечели изборите" Илияна Йотова, 04.05.2013 "Предизборната ни програма предвижда създаването на 250 хил. нови работни места, повишение на доходите с 40% до края на мандата, минимална заплата от 450 лв., освобождаване на 1 млн. българи, получаваща минимална работна заплата от данъци, въвеждане на семейно подоходно облагане" 11 Юли 2013 "Управляващите се отказаха да вдигат минималната заплата от 1 октомври 2013, както бе записано в плана на премиера Пламен Орешарски" 30 януари 2014 "Депутатите няма да си замразят заплатите, вземат по 3000 лв. Депутатите си гласуваха увеличение на заплатите с 354 лв. Това сега означава, че депутатите ще получат месечно основно възнаграждение от 2196 лв + 354 лв. повече. Всеки може да си направи сметката, като съпостави това увеличение с 4-5 лева увеличение на пенсиите от месец юли" 15 Май 2014 "Заплатите намаляват в 19 области. За година в сектор образование възнагражденията са се стопили с над 14%"

БСП ще има собствена телевизия, платена с руски рубли. Ако вземат властта червените боклуци ще си избият парите моментално. Два, три руски проекта и милиарди ще изчезнат.

АКО СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ СМЕНЯЙКИ ШЕФА СМЕНЯТЕ И НОМЕРАТА СИ.....СТЕ ИДИОТИТЕ КОМУНИСТИ В БГ

елате да видите в малките градове нахалството и наглостта на ваши ръководни членове и антуража им

Да излъжеш госпожа Лъжа, не е грях!...

Я гледай ти, комунистите и от религия разбирали?! А като лъгаха и не изпълняваха 50 години къде трябва да горят???

И кучетата на село знаят че БСП са руски кавали

Нинова може и да свърши нещо,но не може да наскочи генезиса на тази партия-а то е комунистически идеали и обвързаност с Русия. Ако това отпадне-би била полезна за България . В момента ако иска да е полезна нека не скача непрекъснато ,да се поукроти и се опита да стане градивна опозиция а не яростна-в момента виждам само да руши и търси битка. Ето, сега полицаите подскокоросва да протестират ,изобщо мило и е за всеки срещу сегашното павителство.Шум да става Ами що не ги оправихте тия заплати вие ,що стояхте ?Все с рогата напред Това ако не е признак за малоценност здраве му кажи .Миков ако не го беше отстранила ,щеше да е много по-полезен .

По-голям грях е да имаш нахалството да минаваш за социалист , а всъщност да си от комунистическата партия , заради която има толкова убити от доноси . И ограбени . Ограбване по комунистически , чрез присвояване на частни собствености .

Другарко Нинова, вашата партия дали е изпълнила обещаното към хората когато е била на власт?

не ме трийте. Питах само другарката Нинова кво стана с ПЛОСКИЯ ДАНЪК, който обеща да го премахне, че бил само привилегия за милионерите. И кво - не го премахна. Защо не изпълни обещаното. Ще ме триете ли. Преди го направихте много бързо или тази статия и по-точно постовете под нея са ваш приоритет?

Така е, но само в съзнанието на жена. Мъж може да даде и един милион обещания, но да не изпълни нито едно ...

Искам да се возя на Марусяя. Не е ли грях другарко Нинова че ваШта партия обрахте държавата и народа, или по нормално е да ревете за интересите за притежание на Бузлуджа, построен с народни пари. Всичко е наше и на партията другарко Нинова, искаме си държавата обратно и привилегиите.

Другарко Нинова в нормалните държави такива като вас са по затворите

прочетете Иванчо-о, това са факти и дати - всичко е точно, както че и Станишев я уволнява, че заедно с Пеевски крадат!!! Пладнешки крадци сте комунягите, щом такъв крадец, остава и Пеевски да си го вземете е ваш ЛИДЕР!

мислите ли че на някой в БСП или ГЕРБ му пука за засраната чиния на БУЗЛУДЖА!?Големи будали сте миличките - нема такова нещо - просто малко джафкане за имитиране политически живот! Голямата истинска игра това лято ще бъде около нагласянето на комисионните около изтребителите! Но при 1,5млрд сделка ще има за всеки от сърце!

Тази и следващата година ще бъдат много тежки. Нали сме и европейска столица , ще купуваме самолети , ще се въртят многоооо пари, както вървят нещата банките ще се напълнят с пари, дано не стане като в Италия!!!!

Въй каква безпомощност цари в БСП. Безбожието е грях г-жо Нинова ! Вашата партия е родена в грях !!!

Другарко, другарко забрави ли "За всеки според потребностите, от всеки според способностите" нали това ни чакаше в 80-те години на миналия век!!!!

Бат Бойко и друг анонс да е лашнал на хубавицатаа... грях е сега да се дърпа .... съединението прави саир...

През периода от 09.2005 г. до 03.2007 г. другарката ти Нинова е зам.министър на икономиката и енергетиката.Отговаря и за държавния резерв,търговията с оръжие и офсетните споразумения,свързани с доставки на армията.През м.05.2007 г. другаря Станишев,като министър-председател без един ден трудов стаж,уволнява Курнелчето,заедно с прасето Пеевски заради далаверите и кражбите в "ТОПЛОФИКАЦИЯ" София/Вальо Топлото/,далаверите в "БУЛГАРТАБАК" ,фирмата"ФРОНТИЕР" и други корупционни схеми.Щом Станишко се принуди да я махне,работата е ясна.Корупцията е била върховна. А сега ти БАСТУН,ако можеш да смяташ,сметни колко секунди другарката ти Нинова е била в изпълнителната власт и защо тя най малко може да говори за корупция и паралелна държава.

Борисов към Нинова: Обещанията се дават, за да се забравят.

Каква наглост е точно тя да го каже...

Що?

Прав си, че дори и в Брюксел да е роден даден идивид, може да израстне като завършен селяндур (аз уважавам селяните). Ти си гласувай там с каквото ти кажат "15/15" и не му мисли, че ми омръзна да пропомням как комунистите окрадоха България поне 4 пъти до шушка и сега децата и внуците им точат лиги за още.

И к,во излиза: пишеш се вярващ и антикомунист, и всички грехове ти се опрощават. А, и матрияла гласува вовки веков за тебе.

Каква наглост. Крадохте напълно безогледно и създадохте паралелна държава финансирано от назначение олигарси. Само това мога да кажа и не съм фен на ГЕРБ.

Според мен, и ГЕРБ е продукт на комунистическата върхушка от бившата БКП. Така, че всичко си остава театър за "лошия материал" или гласоподавателя в България. Тия всички са като злокачествено раково образование, което трябва хирургически да се отстрани от тялото на пациента и разсейките му да се неутрализират. Общо взето има нужда от РЕЖИМ НА ПОДОБЕН НА ПИНОЧЕТ В БЪЛГАРИЯ, иначе няма оправия.

Ами естествено, че ГЕРБ са продукт на БСП олигарсите и кукловодите, по-точно на т.н. ДС-КГБ "генералско движение" - към което принадлежат и ДС доносниците Доган и Гоце - Бригадир Аспарухов назначи Борисов за главен секретар при Симеон, КОГОТО ПАК ТЕЗИ ЮНАЦИ И ГОЛЕМИ РОДОЛЮБЦИ НА ПРИКАЗКИ ДОКАРАХА В БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА МОГАТ ПАК ТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ... Това е публична тайна, която и децата знаят... Точно затова цинизмът в думите на Нинова е отвратителен.

бостански плашила

Щом ще се изкоренява корупцията, е съвсем в реда на нещата да се започне от теб.

Каква корупция бе, бастун?! Тя не е била и една секунда в изпълнителната власт, а и сега им отказа постове, които и даваха шанс да влезе в схемата за крадене в комбина с тях!

И вие обещахте, че ще премахнете плоския данък, но пак си го прикрихте за Вашата си олигархия. Дундуркате си Станишко заменкаджията на земи сега Швейцарец. Изчистете си и вие от Нас.ано 20 !!!!!! Всички пърди.е в едно гърне.

иска всички комунисти да ходят в Русия Не забравяй,че комунисти ставаха и тези, които искаха да учат, искаха малко по-добър живот, щото ако не си комунист - няма да видиш град, ще си стоиш на село вовеки. И кво - да ходим в Америка - там няма комуняги, ако има - са платени. Прав беше Маккарти да преследва всички комуняги в Америка! Комуняга ли е - престъпник е!

Аз не го искам! Соростъпанарите го искат! и не е лично!

Обещахте комунизъм, получихме МИЗЕРИЯ! Обещахте равенство, получихме ПРАВОИМАЩИ И ПРАВОНЯМАЩИ!

кво си пожелаваш Корнело, готова си за Гейпарада догодина. Поне намали децибелите когато говориш в НС, ревеш дрезгаво като мъж-махмурлия.

антон тодоров фъшкията----днес няма дребни!:))))))))) И едри няма:)))))

Защото грешна свиня-няма,нали?!

да пиеш ВИНАТА с мезета. Да се хвалиш с партията си над 100 години, която на 5 май 2000 г. с Държавен вестник е обявена за ПРЕСТЪПНА. Да, ама пратията е ПРАВА, КОГАТО СЪГРЕШИ ДОРИ! ХА-ХА.

Какво предлагам ли?Много просто.Всички комундета да хващат чемодана,вокзала и на Белоруската гара в Моска.Да си вземат и обещанията и торбата с лъжите.Тогава ще заприличаме скоро поне като Словения и Чехия.

Белоруската гара ---води на ЗАПАД,! :)))))))))

По Белорус/ки/!