Нинова: Борисов нарежда с SMS ратифициране на Конвенцията

Вярно ли е, че депутатите от ГЕРБ са получили есемес с „поръка” от премиера Бойко Борисов да ратифицират Истанбулската конвенция, защото „няма мърдане”?

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов нарежда с SMS ратифициране на Конвенцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега четете Внимателно господа от БСП От 2011 г., когато Конвенцията е приета от Съвета на Европа и е открита за подписване и ратификация, от 47-те държави-членки на Съвета на Европа, Русия е една от четирите държави, които все още не са подписали Конвенцията. Това е така, въпреки че Русия се включи активно в преговорите за 2008-2010 г., довели до приемането на окончателния текст, на който присъстваха висши представители на Главния прокурор на Русия, Министерството на вътрешните работи и Министерството на външните работи въпроси.

При такова колосално бламиране, не е ли редно Захариева, която е подписала конвенцията да подаде оставка ? Или поне да покаже някакво съжаление ?

Така е наредил Лаврентий Берия(Цвъ/Цвъ).

не разбирам дарвин или джендар

ДА, нестандартно е жена да кара трактор... затова ВЕЧЕ НЯМА ТАКИВА ЖЕНИ. Животът отхвърли напъните на соца. Нестандартно е и мъж да си ляга с мъж.... затова след време Животът ще отхвърли и напъните на либерализма. Лесбийки и гейове не могат да се размножават, демек - те са задънен път на еволюцията. Тя им е сложила ограничение, не ние.

Парадоксалното е обаче, че въпреки, че хомосексуалните не могат да се размножават, тяхното котило неминуемо се разраства.

Нинова е като дим в силен вятър,бързо ще изчезне!

Пуснете и Караянчева ,че да замирише по силно.

Може го Премиера !Широко скроена личност и дейна -вместо с махленски клюки ,праща SMS-си...... Света го приема Българския Народ го избира ! Кога най - после ще осмислите колко е важно да се запази уважението към личностите и институциите ?!?!Това създваа устоите на Държавата

Това НЕ Е вярно. Боцко и ГЕРБерастите НЕ ги избира народът! Избират ги един милион и половина български джендъри...Така че недей да говориш от името на Народа!...

Само погледнете заглавията в Европа и света - Борисов се среща с всички големи политици в света. А с кого се среща другарката Корнелия Нинова - с Карадайъ , с Решетников...... Ееееех,комунисти-предатели!

"Борисов нарежда с SMS ратифициране на Конвенцията". А текстът на SMS-а е написан в Брюксел от евро-кратите срещу потупване на Борисов по рамото.

Нагла пръчка, също като ББ, Волен........Измет.

Джендърите напълно изтрещяхте. От кога истината се охарактеризира с наглост и измет?

ББ е голям гявол! Изчака Нинова да се изхвърли с поредната лъжа и чак тогава се отказа Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана. Нинова и съветниците й са като онези китайски топки, дето ги въртиш из ръка, а те ти подрънкват успокоително. ББ се скъса да ги върти, та луди ги направи. Нинова от мъка и злоба ще се стопи горкана.

Не е лъжа, тролче. Цветанов най-спокойно си заяви, че са получавали смс-и и това било нормална практика?! Бахти гьонсуратите.. Затова , майчкай Нинова!

Нинова е като дим в силен вятър,бързо ще изчезне!

Един добър началник с какви методи управлява не е работа на разни мижитурки да коментират! Нонова,моме, не ти е писано да доживееш до началник. Това,че си начело на малоумната комунистическа дружина,не ти дава основание да се смяташ за началник

Вярно ли е, че депутатите на БСП гласуват така, както са решили на пленум на БСП или в кулоарите на парламента? Само да припомня, че на пленума на БСП гласовете вътре в БСП бяха 60 на 25. Какво накара тия 25 бесепарника да спрат да подкрепят конвенцията?

Ти там ли си бил?

Корнелий

Ти СМС-а на Бойко ли си? За БСП тази информация бе публична: "Пленумът на БСП възложи на парламентарната група на партията да гласува против Истанбулската конвенция. За решението гласуваха 61 членове, срещу - 25 и въздържали се - 7, с което то е прието."

Паметник на достойния европеец:Хомосексуален веган,яхнал велосипед с фотоволтаик на челото!

Изтрещялата Нинова само се чуди как да се закачи за някаква теза, та дано я видят и нея. Колко е жалка горката .Кога прокоратурата ще почне да я проверява за откраднатите предприятия -без пари.А от вчера излиза още по интересен факт за приятелката и Йончева, КОЯТО С ДОКУМЕНТИ СЕ ОКАЗА ,ЧЕ С ФАЛШИВИ ОФШОРНИ ДРУЖЕСТВА Е ПРИБРАЛА НАД 60 МИЛИОНА ОТ КТБ.И сега питаме ЗАМЕСЕНА ЛИ Е И НИНОВА ВЪВ ОЩЕ ЕДНА ОГРОМНА ДАЛАВЕРА ЗА МИЛИОНИ ПОНЕЖЕ Я ДЪРЖИ ДО НЕЯ И Я ПАЗИ.ТРЯБВА ДАНС ДА РАЗСЛЕДВА ВСИЧКО И ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ГЕНЕЗИСА НА ТИЯ -ПРЕСТЪПНИЦИ.

КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни.

Прав си за характеризирането на страхливата мутра, която ни управлава. Допълвам само, че страхливостта му е била пословична сред колегите му пожарникари, които добре са познавали свойството му да се изнизва като мокра връв, когато стане напечено. Прякорът му Боко Тиквата тръгва от тях. Но тоя негодник, който стана милиардер за сметка на всички нас от грабежа при обществените поръчки, въобще не заслужава съжаление, а затвор.

И досега не е разрешено някой да бие някого. Или греша? По Конституция, половете са равни. И винаги е било вопиюща гадост и простотия да се посегне на дете! Казват, в затвора, тези "обичащи" деца, са любимците на нашарените като папуаси тежкоатлети. И още нещо, какво ще правим с Ангелкова? Направо да я назначим за президент на третополова България? Подходяща е - от ГЕРБ е, има физически данни. И умствени. А с онзи, който се закачаше перверзно с малката Каратанчева, а сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце, присвивайки от радост честните си очи?

Ти пък, щото си по-хубава...

Плевнелиев: Стига глупости. Аз съм мъж. Третополов. С Ангелкова сме братя. С Цачева сме сестри. Моля, не ме разбирайте погрешно. Самоопределилият се като ирландска пастирка льольо, който не е наясно със собствения си социален пол, не трябва да бъде допускан до обществените медии. Преди време, във Варна, президентът Росен Плевнелиев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Плевнелиев се изтъпани на площада пред съда и подскачайки неадекватно рече, че Варненският окръжен съд бил модел за България. Плевнелиев бе зает да се хили като изоглавен и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката на съдийките Ванухи Аракелян. Зевзеци от площада коментираха, че Росен Плевнелиев спешно трябва да се прегледа при известния варненски психиатър Войнов, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и в неадекватните си подскоци и хилене...

Много вярно и точно казано от Нинова за конгреса на ГЕРБ, сравнението с ПЕС и БСП. Ким Чен Борисов избран със 100% на конгресчето. Относно Конвенцията мога да кажа, че въпросът беше поставен сега по няколко причини: спиране падането на рейтинга на лъжепатриотите, отклоняване на вниманието на публиката от вота и ниските доходи, опит за създаване на конфликти между БСП и ПЕС, между БСП и ДПС и вътре в БСП. Не постигнаха всичките си цели, но гейберастите не са се предали. Ще се опитат да пробутат със всички сили и средства, ку.венски и педе. астки номера, тази антибългарска конвенция. Хора бдете!

На времето Съсела направи така когато трябваше да гласуват Пеевски за шеф на ДАНС

А, бе, има ли някой който да я чел тази Конвекция, в кой вестник е публикувана?

Има я на много места. Четох я и не разбирам де е проблема, но аз се съм юрист и не мога да преценя има ли врътки или няма.

Има я на много места в интернет. И единствената "врътка" е в превода. В оригиналните текстове на английски и френски няма нищо смущаващо.

Само и само да се хареса ,Борисов е готов да си плюе във физиономията и да стане джендър и като демагог ходи в църквата и се кръсти ...,има нещо сбъркано в него ,липсва му достойнство ...! Ето етно стабилно и уравновесено поведение на истински български политик ,стъпил здраво на земята с лично достойнство Г. Марков ! Много хора го критикуват за миналото му ,но другите да не са идеални ....,но продължават да са мекерета !Жалкото ,че не осъзнават ,че тази извратена идеология ще съсипе психиката на децата ни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво лично достойнство има Марков, не съм чул негово изказване, в което да не ближе гъ...за на своя лидер.

Браво на президента, че каза истината! Държавата се управлява еднолично и в това никой не се съмнява... Каквото каже Борисов, това става... Той раздава пари, той взема решения, той е над всички... Какъв парламент, каква демокрация...?! Пълна демагогия!

Явно вкъщи тя раздава шамарите, ако я биеха редовно, като много българки, нямаше така да говори.

Да разбираме ли, патко, че си против истанбулската конвенция ;)

Тая Конвекция, Ердоганова ли е, в кой вестник е публикувана?

нали знаеш приказката за патката

Под натиск на обществото герб приеха някакви мерки да се плащало на лекар специализант по 900 лева. Болниците обаче нямат пари и накъде с основание протестират, защото толкова не вземат и лекари , които вече имат специалност. Така болниците карат специалиантите да подписват документ , че се отказват от заплатата си. Ами то герб върна робството бе. Даже при социализма не е имало такова нещо. След няколко години няма да има никакви млади лекари. Навсякъде е така. Крадат като за последно и подготвят катастрофата на държавата за да оставят властта, когато всичко започне да се срутва неудържимо.

При Социализма нямаше такова нещо, специализантът вземаше цели 105 лева!

Важна е покупателната способност. Ако искаш може да я сметнеш в билетчета за градския транспорт или в годишни винетки

Не знам кой излъга БСП, че Истанбулската конвенция е приоритет на ГЕРБ и,че Борисов го интересува как ще мине при гласуване!? Конвенцията според личните думи на Илияна Йотова и Сергей Станишев е приоритет на БСП и ПЕС! Борисов му дреме, за тази конвенция;)

Това, че глобалисткото крило на социалистите подкрепя конвенцията, не отменя факта, че ББ директно от Брюксел заяви, че ще направи всичко възможно конвенцията "ДА МИНЕ". Няма по-голям СЛУГИНАЖ на брюкселската мафия от този на Боко, ПОЗОР!

Този дебат,за тази конвенция е толква изкуствен и 95% от хората изобщо не ги интересува ;) Само тролове от НПО-та се ''млатят'' по медиите, с надеждата някой да им се върже на акъла.

Боко заповядва на парламента, а Караянчева излиза с опровержение на презеидентската позиция за безсмисления президент. На трети план се пуска политкомисаря Тома Биков от бишвшите антикорупционери и настоящ върл корупционер да рзвява знамето на антикомунизма. За масовия дебил този номер минава. Ама нещо номера с по-високите сметки да видим как ще прокарат мутрите?

Госпожа Лъжа кога го прочете този SMS или принципа една лъжа повторена сто пъти става истина.

Ти кога прочете "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, та пледираш че няма ХУМАНЕН ГЕНОЦИД? Повтарянето че няма "ДЕМОГРАФСКА КРИЗА" сто пъти, няма да стане истина.

Авторката на "госпожа лъжа" е по-долу,в списъка на националните предатели.

г-жа лъжа е термин, изпърдян от мутрата проста и неграмотна, никой не се казва така, защитата ви на рапона понякога е толкова малоумна, че сякаш пишете на опиати.

Ето имената на депутатите от ГЕРБ,които участвуват в Комисията по външна политика в НС,която потвърди ратификацията на Конвенцията: 1.Десислава Атанасова.Разград 2.Димитър Главчев-23МИР,София 3.Джема Грозданова-24МИР,София 4.Христо Гаджев-25МИР,София 5.Петър витанов-25МИР,София 6.ВИЦЕАДМИРАЛ Милушев-Добрич 7.Радостин Танев-Стара Загора 8.Павел Христов-Варна 9.Владимир Тошев-Видин

Не моето проклятие ще ги стигне, а ТЕЛЕГОНИЯТА = ЗАКОНЪТ РИТА за чистотата на рода и кръвната линия.

Национални предатели. Добре е, че си написал имената им, но българите не сме кръвожадни команчи. Запази списъка и го популяризирай преди избори. А сега го прати в Светия синод за да ги отлъчи от Църквата и да наложи АНАТЕМА.

Без да съм фен на БСП и Корнелия, в случая я подкрепям напълно и съм съгласна с позицията на отхвърлящите ратификацията. Получава се доста грозна картинка - "С насилие срещу насилието!" - нещо не ми се връзват нещата. Не е този начина!

А, бе, ти чела ли си Конвенцията, щото Нинова и тя не я е чела! Като едно време "Не съм го чел тоя Сорженицин, но не го одобрявам"!

А, бе, ти чел ли си "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, ... НО ОДОБРЯВАШ ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД като метод за унищожението на "мършата"?!

и какво, като съм я чел? Трябва да лапам на цигани и умствено обрязани по цял ден ли? Ама като ти харесва, скъпи, беж в любимата гейропа да миеш чинии по цял ден и да се забавляваш по цяла нощ.

не е вярно. ББ не иска конвенцията, но такива ситуации му идват дюшеш. ХОРА, не забелязвате ли, че от две седмици никой не пита нито за заплати (включително и галениците на властта учителите и полицаите), нито за цената на водата (ще ни обръзнат без сапун), нито за цената на тока (ще ни отрежат главите от кръста), нито за лифта на банско, нито против лифта на банско. ДС подаде конвенцията за да ни отклони вниманието

Така е, но отвличането на вниманието от други съществени въпроси е само допълнителна екстра към цялата далавера! Хора бдете!

всеки момент очаквам новината, че "арктически студ" ще скове България.

Определано ако не ратифицираме тази конвенция нищо няма да ни се случи, НО ако я ратифицираме ще има сериозни промени дори в Конституцията.

Адмирации за позицията на Нинова. Винаги съм казвал, че Корни има топки, за разлика от мижитурките в ПЕС и Герб.

ГОСПОД ГЛЕДА !!!

Нямам нищо напротив Борисов в България да е послушен джендър или друг педерас. Нямам нищо против и това , да ходи често в Турция, брадясал и вероятно с почистен зад*ник. А знае ли той, че за това ще бъде отлъчен от църквата?

дреме му на кура, нали има партиина книжка, а щом е комунист значи е атеист

напълно обезличи и профанизира НС. На практика той доказа, че парламентарната група на ГЕРБ се състои от роботизирани идиоти, които стриктно изпълняват неговата воля. При това положение Парламента в този си формат представлява напълно излишна институция.

с Истанбулската конвенция - под БЛАГОВИДНАТА маска ни пробутват нещо ЗЛОВЕЩО !!!

Гледах интервю с Нинова. Не съм й фен, но в случая е права. Старая се да приема модерните тенденции на съвременния свят. Нямам нищо против хомосексуалните хора, стига да не ми навират предпочитанията си в лицето. Няма нужда от парадите им - отдавна вече никой не ги репресира заради сексуалната им ориентация. Но толерантността ми свършва в момента, в който посегнат на децата! Точно това е целта на въпросната Истанбулска конвенция! Този джендър/социален пол, който трябвало да се изучава в училище, в ранна детска възраст е Троянски кон! Целта е разбиване на традиционното семейство и традиционните ценности. Ще ме прощавате, но ако едно 5 год. момиченце играе с камиони и коли, това не означава, че в тялото й живее бъдещ мъж. Аз също много обичах да играя с всякакви играчки за момчета и се чувствах по-добре в компанията на момчета отколкото на момичета. Но съм щастлива, че израснах във времена, когато не можеше на някой иди*т да му хрумне да ми насади идеята, че ще съм по-пълноценен човек ако сменя пола си! Децата са податливи на влияние и манипулации. Но това не ни дава право на нас, възрастните да ги подлагаме на брутални експерименти. Въпросният трети/социален пол НЕ съществува! Това е шизофренична концепция, която вероятно има за крайна цел да подкопае и унищожи ценностната система на хората от Западния свят. Само си представете какво ще се случи с т.нар. същества от третия пол. ако Запада е атакуван от армия от добре обучени от малки да се бият МЪЖЕ. Кой ше победи? Тези, които не са сигурни в собственото си АЗ, или тези, които от невръстни знаят кои са и каква е ролята им в този свят! Против Инстанбулската конвенция съм, защото са мен тя по един много помолен начин ще подмени мисленето на бъдещото поколение. Между другото, има достатъчно статистически данни за огромния процент транс-хора, които страдат от тежки психически заболявания. Интересно защо? Нинова каза истината. Борисов няма да го коментирам. За мен той е корумпиран морон - автократ. Но мисля, че този път трябва да му се сложат спирачките. Нямало било мърдане, трябвало това чудо да се ратифицира. Така ли? Това кой го нареди?

ЗАСТАВА НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ! ВЯРНАТА !!!

На въпроса 'кой го нареди' отговора е същия като на въпроса 'кой ни клати слънчо'. Защото, нали, онова е послушно изпълнителче. И то, не на народната воля.

именно джендър идеологията опровергава хомосексуалните твърдения че такива са се родили, не такава социална роля са избрали

СПЕШНО прокаратурата да се сезира и провери 2-те приятелки Нинова И Йончева ,понеже Добрев показа че Йончева е прибрала чрез офшорна куха фирма от КТБ над 60 милиона лева .Питането е участвала ли е активно и Нинова ,защото държи тая Йончева до себе си и я пази.Крайно време е тия двете КУКОВИЦИ да влязат в затвора .За Нинова за предишни и настоящни кражби.

Абе педал недоклатен. Какви ми ги дрънкаш. Какво се връзваш на пубертета Добрев. Къде е казал за 60 млн. лева от КТБ. Аз по-скоро бих попитал за 5-те милиарда, основната част от които отидоха в джобовете на на герберастите и техните приближени. Боклук.

За пореден път г-жа ЛЪЖА показва, че има фиксация към Борисов!

Другите не са и от ранга.

КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли... Какво е правил КОМУНИСТЪТ Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие е КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев от "Литекс" и разни други подобни. Основният акционер на фабриката за нелегално производство на цигари Емил Райков избягва в чужбина. Правосъдието, обаче не разследва неговите авери и вероятни съучастници, единият от които по-късно става министър-председател на република България.

Отдавна е ясно че той нарежда! Начина / с SMS ../ няма значение.Депутатите на ГЕРБ са били винаги пионки!

внимание,говори госпожа Лъжа.

Че има ли по-голям лъжец от Еднокнижния?

Др. Нинова как така, забрави др. Йотова! И тя е за конвенцията.А ма то срещу толкова много вътрешни и външни противници, как да не забравиш някой и друг!?

Йотова е за Конвенцията защото май е храненица на един дедо и това се среща в доста сайтове така че тя не може да не е но Радев е против така че Йотова е почти безгласна буква

Hещо, не и разбирам метафората, на Hинова: Cлагат ни го отпред, и... Oтзад???? Kак, да го разбирам,... Hе знам??;))

Простак. ИМА ли мъже в България? Да ме подкрепят? Не метросексуални обръснати отзад лекета, не гълтащи разноцветни хапчета, не велосипедисти по хребетите на планините ни, не ИТ специалисти, ходещи през зимата по къси гащички, не брадясали по един и петдесе келеши...

Нинова, прочети си коментарите ! Ти озлоби хората ! Ти пускаш фалшиви новини, говориш с езика на омразата, ти съсипа мозъците на много хора ! Ти си за затвора !

Ами тъй де, да го каже по човечно:"Борисов "спешава" овцете от ГЕРБ да гласуват идентично", както и Станишев "спешаваше" овцете от БСП да гласуват по "европейски".

Само,че БСП не се подведе .Има разлика нали ?

Вероятно си допуснал грешка - искал си да кажеш евроГейски.

ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТЧЕТА СЕ ВЪЗБУЖДАТ САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯТ ЗА ШМАЙЗЕРА (СТРАПОНА) НА КЛАСНАТА КУРНЕЛИЯ ШМАЙЗЕР:))

ИНТЕРЕСНО ДРУГАРКАТА КАК ДОВЕЖДА ДО ЗНАНИЕТО НА ЧЕРВЕНОТО СТАДО ОТХВЪРЛЯНЕТО НА КОНВЕНЦИЯТА-С ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБИ,В ЦУМ ИЛИ ПО АГЕНТУРНАТА МРЕЖА??????

"ДРУГАРКАТА" ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА С НЕЛЕПОСТИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА НИКОЙ С ТЕХНОИМПЕКС И ОСТАНАЛИТЕ И КРАЖБИ.;)

ИДИОТ! КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ ПРАВЯ ЗАБЕЛЕЖКА, ЧЕ Е ОБИДНО ДА ПИШЕШ С ГОЛЕМИ БУКВИ!? ТАКА НЯМА ДА СЕ НАЛОЖИШ НАД МНОЗИНСТВОТО. ТЪПАНАР! БОРИСОВ Е ДИКТАТОР ОТ ТИПА НА ЖИВКОВ. НЕЩАСТЕН ПИС, КОЙТИ ПЛАЩА БЕ ДРИСЛЬО?НЕ МОЖЕШ ДА СИ ИЗКАРАШ ХЛЯБА КАТО ЧОВЕК. СИГУРНО И ШОФЬОРСКА КНИЖКА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ИЗКАРАШ НЕКАДЪРНИКО

СИГУРНО ТЕ Е СРАМ ПРЕД РОДНИНИ И ПРИЯТЕЛИ ДА КАЖЕШ ЧЕ СИ ЧЕРВЕН ТРОЛ.НЕЩАСТЕН АНОНИМЕН БЕЗРОДНИК РАБОТЕЩ ЗА КОПЕЙКИ.