Борисов: Нанесохме удар по черните пари

Като резултат от отличната работа на създадените звена за борба с корупцията и контрабандата Бойко Борисов определи високите приходи в бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нанесохме удар по черните пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОСЪДЕНИ ОБАЧЕ НЯМА!!!!!!!!!!!!!!!

умря рада циганката дето го хвалеше. и сега трябва сам да се хвали бат боко. слушам и не вервам на очите си. проглушиха ни ушите с таз магистрала хемус, белокопитово и т.н каква ти магистрала от софя до витиня и после долнопробен селски път построен преди ч0 г., претоварен от тирове. може ли бат боко да каже що е то магистрала или просто така си му вика на пътя софя-варна с зачатъци на магистрала. докога ще наричаме нещата с други имена, българио, родино свидна. докога ще ни смятат за наивни идиоти, докато си избираме управници, които ни гледат в очите и ни лъжaт и мислят, че им вярваме

"Демократичните средства за сваляне на едно правителство е да си подаде оставка, каза председателят на ГЕРБ." - Бойко Методиев Борисов, 02,08,2013 г. "Той призова още тази вечер премиерът Пламен Орешарски да подаде оставка, за да спре разделението в страната и тя да се управлява според волята на народа." - Бойко Методиев Борисов, 25,05,2014 г. "Всички, които говорят за служебни правителства, нови избори, са точно тези, които понасят най-големите щети в момента" - Бойко Методиев Борисов, 05,08,2015г.

ще те бият тимаджиите, няма контрабандни цигари на пазара във варна няма незаконно строителство няма алея 1 плач

Имало високи приходи в бюджета и излишък, но пари за животоспасяващи лекарства за населението няма. ИДИОТ!

ВОДИ СЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА. ЕДИН ТАКА НАРЕЧЕН БЕЖАНЕЦ ПРЕДИЗВИКВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОРАЖЕНИЯ ЗА ДЪРЖАВАТА ОТКОЛКОТО БОМБАНДИРОВКИТЕ. Всеки бежанец като получи статут и като извика официално още 10 свой роднини стават 11 спящи терористични клетки като се размножат след 10 год. ??? калкулатора пуши...

НЕ ИЗГРАДИМ ЛИ СПЕШНО СТЕНА С ТОК,СНАЙПЕРИ-ДРОНОВЕ,МИНИРАНИ ПОЛЕТА И ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ НА АРАБСКИ,АНГЛИЙСКИ И ТУРСКИ ЕЗ.:СТОП! ПРЕМИНАВАНЕТО ЗАБРАНЕНО-СТРЕЛЯ СЕ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ! Няма оправяне.Мисли бедни Българино, 500год.-малко ли ти бяха ???

Двата ни въртолета - единия счупен, другия сдухан. Върха сме. Дет се вика - мачкай Бойко, въртолети не останаха.....

Как си Бойко?

Много е нахално, и вече нервът на обществото е оголен заради двойния аршин. Фирма с една неплатена осигуровка - незабавно изпълнително дело, фирма с 5 милиона задължения - никой не я търси. Случайно ли е, че "прибрахте" всички големи фирми на сгляд от Данъчна служба "Големи данъкоплатци", която няма ресурс да им направи ревизии, пък то и желание няма, да не говорим за обажданията "от горе". Всичко се разсипа, икономиката кара на изкуствено дишане, и ако не са гастарбайтерите, дето пращат все още пари на полуживите си роднини в БГ и търговията е едно умряло куче, и да вадите данъжен "нож" все тая, едва мърда. Има една категория хора, които вземат въображаемото за действителност, но за тях се грижи медицински персонал.

Алоу, Ваньо!!! Толстолоба съм ....

СЪГЛАСЕН

Да бе да, "верваме" ти! За 800 дни и ти шъ ни опраиш!

да направиш ако проявиш законодателна инициатива. Една и съща фирма все в търговска несъстоятелност и при всяка харизва милиони дългове на държавата. Да ти прилича на "преборване"?! Нищо не се е променило, освен че и онези, които плащат някакви данъци гледат вече и те да влезат у "сивото", разбираш ли г-не?! Скоро ще ви светне хазната на червено.

това верваш ли го?!?

Не е важно аз в какво вярвам,а в какво ще повярва електората.

Нанесе удар борисов,но по народа като повиши данъци,такси,застр.ГО,ток,вода,парно,горива.Само да спомена,че цените на течните горива в световен мащаб се сринаха с 25%,а газта с близо 40%,къде отива разликата всеки сам може да се сети.Вместо да намали тока този боклук го повиши за фирмите с над 20%,а за народа с над 10%.Прав си боце такъв удар никой преди тебе не ни беше нанасял.Наесен като захвърчат камъни по тебе пак ли ще са ти виновни измислените ти комунисти?

Драги ми, Смехурко....

Баце, сам ли се удари бе? Или "добави" още нещо към твоите "бели" пари? Чак ме е срам, че такъв нефелник е премиер на България. Аспарух и Крум се въртят в гроба.

Премиерът се хвали с приходите в бюджета.Похвалвал се е и с други неща. Това е добре.Въпросът е дали обаче това е достатъчно за едно правилество на изостанала бедна България? Мярката за стореното трябва да е стандартът на живот. А той не помръдва нагоре.Сегашното правителство не посяга към фундаментални проблеми. Топенето на българския етнос в Отечеството, отхвърлянето на руската зависимост, изтичането на млади и образовани българи, липсата на ресурси за собствена защита от външна агресия.Премиерът не направи необходимото едно от главните лица в Костинбродския преврат да не заеме поста на омбудсман. Не прави нищо, за да ликвидира язвата АЕЦ Белене, а от там изтичат пари, както и от Мариците 1 и з. Проявява се се като най-големия стопаджия на реформи. Дали няма ресурс, или е поел задължание във връзка с бурната си кариера да задържи по-дърго време Отечеството ни извън Европа само той си знае, но е факт, че тези неща се открояват все по-релефно. Ако наистина е морален и патриотично настроен, трябва да подготви смяната си с лице, което да поведе България към по ускорена европеизация. А това без реформи няма да стане. Ще си позволя да му задам и един въпрос. След като Русия неспирно ограбва и дестабилизира Отечеството ни, и фактически води тиха, но не безвредна война срещу бълг.държава,възможно ли е при тези условия България да мръдне напред в развитието си?

България може да мръдне напред даже и Русия да ни пречи,но с такъв малоумник и дупедавец не може дори да се задържи на нивото си отпреди,а само пропада.Катастрофата е неизбежна колкото и мухльоБойко да се хвали като петел на боклук.

След нанесения удар по черните пари, те се осветлиха и придобиха гербераски окраски...!!! А всичко украсено в гербераски нюанси е собственост на ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб" в лицето на вожда, учителя и вдъхновителя и БОКо...!!! :::)))

са взели парите на едните мутри,сега през бюджета ще ги прехвърлят в джобовете на другите мутри

Къде са парите на КТБ бе,мутро олигофренска ?!

Още колко много пари от сивата икономика има да се вземат може би доста бързо ще покрием дълга към ЕС.

"нанесли сте "удар"по черните пари"!?!?!! Лъжеш се генерале!!!! От КГБ смъкнахме толкова - че ще ни стигнат до 12-то коляно!!!!! Балами!!!!

То неговите пари са много бели. Лицемер.

Eй,няма угодия и почивка за червените тролчета!Вземете си студен душ, за да ви се избистрят мозъците,че от тази мараня много сте оглупели!

А-а-а, това важи и за теб! И да не забравиш да къташ по някой и друг лев, щото ще трябва да плащаш и за КТБ, и за 16-те тиквени милиарда на идола си! Защото, бъди сигурен, не той ще ги плати!

и да не къта, всички отиват при Господ само с делата си и Неговият съд е страшен, защото важи за вечността.Земята е място за временен престой на духа в човешко тяло, следва продължение...

Всичко това хубаво, ама не виждам нашите деца да са се строили на опашка да се върнат в Родината.

Като човек със затруднения в правилното изразяване на ББ винаги му е простено и то в аванс. Все пак, да напомним на премиера, че ударите не трябва да се нанасят върху парите, а върху тези които ги въртят и притежават.

Борисов: Нанесохме удар по черните пари, но не закачаме олигархията забогатяла от разбойническите приватизация и реституция след 1989 г.

Борисов, нанесохте удар и по вярата ни, като избрахте една мръсница за омбудсман. Това беше чиста проба предателство, за да си осигурите спокойствие в парламента. Няма да простим това. Или си антикомунист, или си гледай работата.

Антикомунист?!Доколкото си спомням,той публично заяви,че не се отказва от БКП,няма да върне членската си карта и напусна МВР в знак на протест срешу деполитизацията.Явно информацията ти за Б.Б. е много слаба и едностранчива.

е,почти вече всичко е под контрол...най вече подземния свят

Ще ти повЕрвм за нещо, когато започна да живея добре. Чудно ми е, каго ще увеличите парите за ХОРАТА. Ми то ни изпихте кръвта вече!!!

по-скоро разчисти пияндурниците в партията си.този се пребил,но друг може да утрепе невинен човек.Я чистка,има нужда от такава,ама сериозна.

Горкия ДИР.Наистина трие като ИЗОГЛАВЕН ВСИЧКО ЩО Е РЕАЛЕН ПОЗИТИВ ЗА БОРИСОВ И ГЕРБ.Всичко,което е тема "Борисов" обира крупените лайномети и могат да се прочетат маса дългоопашати лъжи ГАРНИРАНИ С ГНУСНИ ОБИДИ.ТЯХ ДИР-А НЕ КРИЕ.Дир-е,КАКВО Е ЗА ТЕБ/като пример и най-нежния/ТРОЛСКИЯ ЕТИКЕТ МУТРА/за Борисов/.Много често за щастие, по повод дирските своеволия и ЦЕНЗУРА,ВЪЗМУЩЕНИЕТО НИ НАБИРА СКОРОСТ и по този повод се говори за подаване на съдебни искове.Повече от възмутително е КОГАТО КАТО ПОВОД КРИЕШ КОМЕНТАРИ,КОИТО УЖКИМ БИЛИ ОБИДНИ И УРОНВАТ АВТОРИТЕТА,КОЙТО ВЪОБЩЕ ГО НЯМАТ ЧЕРВЕНУШКОВЦИТЕ,ПРЕДАТЕЛИТЕ И СИЕ БЪЛГАРОУНИЩОЖИТЕЛИ.Дир-е, ТИ НАРУШАВАШ ЗАКОНА ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО,ИНДИРЕКТНО УРОНВАШ МОЯ АВТОРИТЕТ И ДОСТОЙНСТВО ЗАЩОТО ДОПУСКАШ МОЯ ПРЕМИЕР ДА БЪДЕ НАРИЧАН ТИКВА И ДР.ГАДОСТИ.НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ АЗ И МИЛИОН ТА И ПОВЕЧЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА НЕГО И ТОЙ Е ПРЕИЗБРАН С МНОЗИНСТВО.КАТО ТАКА ТИ ПОДРОНВАШ С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ МОЯ/НАШИЯ АВТОРИТЕТ И НА БЪЛ.ИНСТИТУЦИИ.Не ме крий ЗАЩОТО ДЕМЕК НЕ ПИША ПО ТЕМАТА.ОСТАВИ ДА СЕ ЧЕТЕ ВСИЧКО И НИЕ ВСИЧКИ ДА СИ ПРЕЦЕНЯВАМЕ.ТИ ДИР-Е ДЕЗИНФОРМИРАШ И МАНИПОЛИРАШ.

И какви са, казваш, позитивите на Герб? Да не би да са ни увеличили доходите? Или са ликвидирали престъпността? Или са се справили с циганизацията на България? Или са намалили безработицата? Кое им е позитивното - че построиха комунизма за себе си, и че се заклеха във вечна дружба с ДПС? Е, хайде, изброявай!

,,Нанесохме удар по черните пари на другите..,,,!!! ,,кланът-борисов,, срещу ,,другите,, кланове!!!

Борим корупцията като вече се преминава на хотели , като апартаменти и имения вече со дребни придобивки

Трябва да се организира конкурс - кой депутат , министър или кмет ще излезе по - богат след мандат.

Цигарениа фокусника в цирка - ББ

Този да връща незабавно 16-те млрд, които взе без да пита никой!

Уважаеми господа демокрацията няма , всичко стана с един дворцов преврат , всички които ни грабеха преди 10 ноември прехвърлиха това сега на децата и внуците си , преди целуваха задници в Москва и им беше по близо сега за пари и власт целуват задници във Вашингтон , ние никога няма да бъдем добре ако не изринем паразитите от власта .

Добре, че дойде правителството на ГЕРБ и лично г-н Борисом, че да потръгнат нещата в страната.

Най-голямата мафия в сивата икономика са ДОКТОРИТЕ.Преглед-30лв., няма касов бон, фактура, нищо.И никой нищо не им казва.Мълчат си хорицата, гледат си болното здраве и се чудят от къде да вземат парици да дадат на "бедните" ни лекари да им напишат рецепта. Кога най-после Г-н Борисов ще започнете пълни проверки на всички работещи лекари в България.Какви спестени пари имат, имоти, коли , почивки извън БГ. От цялата тая бъркотия в здравеопазването страда народа, който си плаща за болното си здраве твърде скъпо за сметка на тия пладнешки оберджии.

А по червените кога ? :-)

Как е ТИМ? Нещо за тях?

Човек с офшорни сметки говори за черни пари.Интересно.

В цивилизования свят да се изметете веднъж и завинаги е достатъчно само далаверата с БОЙКОЛИНАТА и грешните пари загробени там вместо да се създават социални програми и грижи за възрастните хора вие само се помпате като кърлежи впити и ви стърчат насраните задници! Млъкнете поне наглоста ви ще ви изиграе лоша шега ,търпението не е безгранично !

Българина слънчаса и забрави погрома на КТБ. Забрави за Цацаров, забрави за Борисов, забрави за Пеевски. Забрави за милиардите евро заеми.

И ако се преброите,колко от тези,които изброи,включително и ти са милиардери и милионери,но никой не ви пита откъде бе джанъм успяхте да натрупате толкова черни пари.Ако дойде някой истински да ви потърси сметка,то тогава ще се оправим икономически,но това става само в приказките и в други държави,където хората не търпят такива като вас.

Пожарните автомобили които бяха закупени от ГЕРБ с държавни пари, били само за имидж.