Борисов: Промяна в плана, преговори за избори на 14.09

Бойко Борисов отново промени намеренията си - днес каза, че ще отиде на консултациите за изборите. Той атакува премиера, че чака някой да му каже за оставката.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Промяна в плана, преговори за избори на 14.09 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По това време половин България е в Гърция. Ще може ли с SMS?

Любимата на Герб врачка Гютчен ли посочи датата 14. 09 на Борисов? Вчера при К. Филипов не спря да възхвалява Герб , да предсказва за известни на всички вече пороища и наводнения.

Утре като се събуди Бойко ще иска избори по Коледа.

Целият цирк доказва само, че правителство за държавата не е нужно - там няма и един който да оправдава заплатата си, дори краденото не могат да си поделят без бой.. Служебно правителство е достатъчно, докато не се осъзнаят!

Писна ми вече от този треторазряден актьор и от бавноразвиващите му поклонници.

И ти си една путка непорабена Вместо да се изритат по бързо червените боклуци постоянно си променяш мнението Забравих как се казваше на турски ( голяма глава акал няма)

боиче е наи яркия пример и надежда за всички млади хора,да видят как може да си прост,нагул,долен и с кусмет да успееш,даваи боиче лумпенядата не спира.

нагли гербаджии неграмотни,никога повече няма да помиришете власт некадърници

Бившият председател на Апелативния съд в София Веселин Пенгезов коментира пред журналисти :Доганчо заповядва на Делянчо, Делянчо заповядва на главния прокурор" - СПРЕТЕ ДА КРАДЕТЕ ГОСПОДА МАФИОТИ!!!

да не е у дранголнико?

Този Борисов така и управляваше. Всяка заповед при него е предпоследна. За нищо не можеш да си сигурен - днес така - утре иначе. Днес си прав, утре не си. Побърка се бизнеса. Разви шизофрения. Нямам думи! Пълен хаос и работа на парче. Външната политика беше като черупка в бурно море. Икономиката ту преяждаше с пица , ту се осираше от нея. Фирмите и държавната администрация бяха като секта - тичаха голи по поляната с чаршафи на главата и славеха водача. Работа - никаква! Полза - никаква!

"УМНИК"!!!!!!! Такъв титан на мисълта, толкова се вживя в ролата на министър-председател, че ми се гади! АБЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОСВЕН СТАНИШЕВ ББ МЕСТАН И ЛУДИЯ ВОЛЕН НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ ХОРА??????

Не виждам, за какво се учудвате и възмущавате на честите промени в настроенията и намеренията на Борисов. Това е клинично - като на жена с тежка менопауза. При при мъжете се нарича андропауза и в редки изключения става като при него (трябва да пие хапчета). Проблемът му е ясен - кожа много, но вътре вече "нема никой"...:-)))

ЗАШО БОРИСООВ НЕПРЕКЪСНАТО ПРЕЧИ НА ПАРЛАМЕНТА ДА РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ? ЗА ТОВА ЛИ ГО ИЗБРАХМЕ? ЗАВИЖДА НА СТАНИШЕВ И МУ ПРЕЧИ,ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА НИКОГО!

не прави смях

Вчера не съм писал тук, но слушах изцепките на Бойко за доктора на науките. Поледнахв уйкипедията" "От 1985 до 1990 година Бойко Борисов е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава пред ВАК дисертация по темата Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар.ш8щ С диплома н 20109 от 8 май 1990 година му е присъдена научната степен кандидат на науките (равностойна на доктор)" Какво се получава. Човека явно не е наясно с титлата която му е дадена с въпросната диплома и от "доктор" и "кандидат на науките" е сглобил "Доктор на науките" което съответства на "Доцент (ст.н.с. II ст.)" какъвто той не е. Коментара оставям на вас...

титуловането многократно се промени през годините . Местан също се обръща към Доган с титлата "Доктор" Така ,че Бойко е в правото си !

Вярно че се промени многократно, но не бива да се смесват титли и понятия. А "кандидат на науите" и "доктор на науките" са от едно и също време и смесването им е комично. Човек посветен на научното и израстване, колкото и да е аскетичен откъм титли, хич да не е от почерпките колегите ми като защитят дисертация все щеше да е наясно.

Толкова по-незначителна дисертация. Това бяха последните издихания на ппсевдонауката при комунизма, т.е. дисертация за пожарникар. Трябва да отбележа, обаче, че доцент беше титла в учебно заведение и нямаше обезателно изискване за докторат.

Генерал Бойко Борисов НАИСТИНА е кандидат на науките.Защитил е дисертация.Бил и преподавател в школата на МВР Спекулира се таланта му да общува адекватно на всички нива. Това в никакъв случай не е "простотия" а е форма на интелигентност. Забележете - той с еднава лекота говори с обикновените хора , но и с гранд дама като Ангела Меркел. И още - видя ли ли сте го да чете изказванията си?? Аз - не! И никато , ама никога не е употребил нецензуриран израз

"Вчера, докато слушах този псевдопремиер Орешарски, ми се изправя косата за всяка седмица какво могат да направят. Прави някакви сравнения между време, в което е бил той и пак е бил той. Не може да чете, а мен, доктора на науките, си позволяваха да ме обиждат (в Академията на МВР - б.р.). Този каза, че не е чел - не е чел пълномощното, с което е отказал суверенитет за Брюксел. Не бил чел договора за Южен поток, не знаел има ли санкции", разгорещи се Борисов." XA-XA-XA-XA ,ако дарвин чуе този примат ще се отрече от теорята си "произход на видовете" ,докторе,докторе много си зле

Точно така Борко , избори през месец да се правят .... и магистрали Борко ... към Европа .. да се изнасят хората по бързо .. и не си толкова прост колкото те изкарват някои ... напротив изглеждаш умен Боре.

НЕ МУ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ - ПО ПРОСТОТИЯ ТОЙ Е НЕ ДОКТОР, А АКАДЕМИК

ама тои наистина казва- аз, доктора на науките.трябваше, да изгледам видеото, защото просто не можах да повярвам.мислех , че е някаква шега.срам...

хаиде къш,"първолака"-14.09.само лъжи и манипулации,никога борисов не може да каже нещо свястно,няма срам,унижава всички,дава пари за църкви,а лъже всеки ден.не стига че орешарски му оправи бъркоча, и да бърза да подава оставка ,че кой бърза ,свинята от банкя,да седне наготово,и как си измисля за мвф,сякаш е решип този тъпунгер да взима пари от там,че от европроектите няма да му стигнат за далавери.егаси случката,на 8 млрд. резерв да се държи като каруцар,а котараците около него мазно да се облизват.правителството било 'виновно" за банката,а "протестна мрежа" със сигналите-не,ама мълчи за нея,нали трябва да извърта.

Cретане отърви ни от това недоразумение на природата,маршал боко тикваров.аиде цензура гербераст да ми изтрие поста

..сте палячовци, и ти ББ! Не съм п ристрастен към Станишев и БСП в този й вид,но считам,че избори трябваше да има незабавно!Майната им на някакви си там конституционни и разни др.пречки!Срамота за юридическото лоби в България,докарало най-големите нещастия на народа ни!

КзББ

Тоя и циганско колело ще направи само и само да го коментират и да ни го показват.

Боце ти си всестранен-доктор на ''науките'' , генерал , каратис , политик , държавник , полиглот-то от там ти идват проблемите.Главето само едно и то не много държеливо.

Най-европейският българин. Първият от нас - милионите честни европейски социалисти. Млад, талантлив умен - първият българин признат в Европа с високият си Пост. Гордеем се с г-н Станишев. Това, че разни ТИКВИ в България го очернят няма да попречи на светлият му път в Европа

Ти само едно ли знаеш да пишеш?

" а мен, доктора на науките, си позволяваха да ме обиждат "-хахахахахахааххаха....хахахахахахахахахаха

са пробам да са нафиркам за днешната демокрация у парламентоту---и таман да го---опаля вицето на презисинтата.. таз по страшнаот бившата. законната.

Въпрос с повишена трудност към всички гербери: Какво ще стане, ако Боце даде фира? Пак ли ще гласувате за Герб - т.е. за ЦЦ, ИФ и прочие "изтъкнати политици"? Да - (+) Не - (-) Хайде давайте с минусите!

не щаш ли да ти дадем.

big_uncle@dir.bg

Една сливова. Малка, двойна, под индиго, пред огледало. И една шопска. Без чалга обаче. И без бакшиш.

Сакън такива неща немой.Ами то тогава ще има ли въобще ГЕРБ?

За калинките всички въпроси са с повишена трудност.

всички калинки ще станат на светулки

МУТРА, ДИВ КАРАТИСТ, КОМУНИСТ, БИСТРИШКА БАБА, СЕГА ПЪК И "ДОКТОР"??????

ПО-ЛОШО ОТ КОМУНИСТ Е САМО МУТРА КОМУНИСТ

Не Борисов, а САЩ искат избори насред лятото, САЩ се притесняват от етническа война на Балканите точно в този момент, война която е неизбежна. има голяма възможност при силно гласуване на Българите за една или две партии дпс да не сформират партийна група и това ще нанесе голям угар върху американските интереси......................

Очаквате че Бихме застанали около което-и-да-е от Изодродьята на 'наште' ли, Колега ?! - Шшшегувате се !

коментираш подсъдни?

akud akudov

очаквам Българите да не допуснат ДПС да сформират партия

- ВЕРНО ЛИ, ЧЕ ФЕКАЛЪТ ОТ БАНКЯ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ? - НЕ БЕ ТОЙ ТАКА СИ МИРИШЕ

много смърдиш тролчо

ТЪПОТО МУТРЕ ЕДНО СИ ЗНАЕ ТРУПОВЕ, ВАДЕНЕ НА ЗЪБИ.....ТАКИВА ВЕСЕЛБИ

не забравяи воина и конфронтация на мекия кинжал,то на боко всичко му е меко

Тиква! Последно кога да са изборите?

На 30 февруари.

ДААА КОФТИ МАТРЯЛ И "ДОКТОРИТЕ" НЕГРАМОТНИ

1.Избори на есен с известен резултат 1-ГЕРБ, 2-БСП, 3-ДПС и т.н. 2. Съсела поема вина за 12:0 и напуска БСП. Начело застава червената пеперуда. 3. Пеперудата каца в любовна прегръдка върху котарака, слагат си фесовете и образуват широка седянка: новата - стара коалиция БКП=БСП+ДПС+ГЕРБ 4. Берлинската мечка ръмжи доволна - европейска коалиция

Пожарникарят на какви науки е доктор?

Някои казват , че лекувал червен СПИН, но аз лично не вярвам.

"Да погледнем публикацията и коментарите в блога от 14 януари. Пред БНТ Бойко заявява, че герб подготвя платена от фондацията Робр Шуман кръгла маса, която да го светне по проблемите на енергетиката управлението и развитието й. През двете седмици на газовата криза лидерът на герб блесна с некомпетентност, невежество, измятане и популизам по енергийните проблеми и политика (виж и колонката му в безплатния Градски вестник-14 януари), така, че не виждам с какво щеше да е полезен на Консултативния съвет. През периода 1985 1990 г. според стилизираната му автобиография Бойко е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав и му е присъдена н. с. доктор. Според действащият тогава ЗНСНЗ научните степени (без академичните) са кандидат на науките и доктор на науките. За получаване на научна степен "доктор на науките" дисертационните трудове трябва да съдържат теоретични обобщения и решения на големи научни или научноприложни проблеми, които съответствуват на съвременните постижения и представляват значителен оригинален принос в науката. В автобиографията не се споменава за защитена кандидатска степен, а за нея поне в престижните ни университети се изисква т.н. кандидатски минимум, включващ знаенето на чужд език и изпит по чужд език. В споменатото интервю Бойко за пръв път си признава известната на всички истина, че не знае чужд език, скривайки се зад партията от полиглоти. Питам се как Бойко като шеф на професионалното ръководство на МВР е работил за психо-физическата подготовка на оперативния състав сигурно както сподели в медиите един полицай, че не ги допускали до местопрестъплението докато не дойде Бойко с камерите на bTV. Защо г-н Миков не публикува на Internet-страницата на МВР труда на Бойко. Така полицаите ще имат под ръка при своята психо-физическа подготовка теоретични обобщения и решения на големи научни или научноприложни проблеми, които съответствуват на съвременните постижения и представляват значителен оригинален принос в науката."

"ДОКТОРЪТ" ИМА ОПИТ ПРИ ВАДЕНЕТО НА ЗЪБИ НА ТРУПОВЕ, НАДЯВА СЕ ДА ГО НАРИЧАМЕ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ

Егати държавата ,щом тоя Б.Б, и е бил ПРЕМИЕР.Колко пъти да му се обяснява ,че това правителство ще управлява докато партиите спрат да го подкрепят.Такъв глупак досега не беше се издигал толкова високо. Това е срам за всички умни и образовани българи.

комунистическата мутра боко, прикрит удобно зад антикомунизъм е резервния вариант на комуноизродите да продължат да грабят българския народ.

И какво не му харесваха на експертното правителство? И какво му беше на крепкия съюз на комунисти и турци? Е , крадяли , били нагли , но всичко за благото на народа !

Абе Тиква, ми ти какъв премиер беше? Боклук с боклук!

Много ми е интересно да видя коалиция между Реформаторския блок и ДОКТОРА !? Голем смех ше да е !!!

Ами то имаше такава коалиция. от 2009 до 2011г. После напърдяха гащите. Сега пак ще има, важен е келепира, каквото и да приказват, както и да го украсяват.

ГЕРБ защо така се излагате това вече на цирк заприлича.Сутрин едно вечер друго, на какво разчитате ,ние да не сме маймуни.

Разчитат на това,че гербавите избиратели са маймуни и помнят малко

Еххх, муньо, муньо - и 100 години не стига да ви се маане плоския мозък. Прав ше доди Дарвин, като кажува, че комунегите са произлезли от маймуна! Много прав! Вие го доказвате веке 100 години! Ама що хората ви верват, що ви жалят, а не и еб... майката още сега!? Вашите тъпунгери помнят до 10 минути най-много. И видяхте как всички задраскаха 15-цата в листата. Толкова им е акъла и мислата! Прости, като маймуни ...

Ми какво сте? Те ви мислят за маймуни, вие се държите като такива. После се жалвате.

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, НАРОДНО ЛИ Е?

ДОКТОРЕ, ДОКТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! АБЕ, МАЙ НЕ СИ СИ ПИЛ ИЛАЧИТЕ !?

Божке тоя Атанас Мерджанов е от Ямбол.....добре ли е?!?