Коментари - Борисов: Вадим сделка по сделка - и при прокурор, колко природа ще спасим | dnes.dir.bg
назад

Борисов: Вадим сделка по сделка - и при прокурор, колко природа ще спасим

ГЕРБ ще има само един представител в парламентарната анкетна комисия за разследване на сделките със земи, извадени от горския фонд, след 2003 година. Това е заявил премиерът Бойко Борисов на срещата в Министерски съвет с представители на екоорганизациите и министрите Мирослав Найденов, Лиляна Павлова и Нона Караджова, стана ясно от стенограмата, публикувана на правителствения сайт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Вадим сделка по сделка - и при прокурор, колко природа ще спасим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ентусиазма ти май с всеки изминат ден и с всяка нова вест за участващи в тези сделки взе да намалява, че все вие и ваши хора замесени в тях. Поне веднъж спри сам да се хвалиш, ослушай се дали някой друг го прави! Позор!

ако каже Бойко проверката да започне от1996 голям смях ще падне

Мнооого е проста тази мутра. какво направи четири години, сега щял да ходи при прокурор. Прокурора не разваля, а съдът разваля сделките, но след като законът позволява??? какво направиха тъпаците от ГЕРБ като депутати, освен че надебеляха и се оядоха.

добра идея на бб, но дори и да се покаже че е имало алъш - вериш, нашите справедливи съдебни закони ще посочат че измама няма, народа го е казал - куче влачи реис диря няма, за съжеление това е българия. харесвам досега деиноста на бб с изклучение на съдебната система пълен провал но не от него а от предишните, но тои се провали като не моя да промени нищо, много ялко.

Така е,като избирате неграмотни хора начело на управлението.

евала, ама нали знаете че садиите са толкова проядени и коромпирани така че колкото и сделки да се извадят нищо няма да излезе кервана си варви кучето си лае малко остана е сега като спечели станишев всички ще мирясат нито ще имате евро пари нисто ще имате патища

Не е сАдии, а сЪдии, но това няма значение! Интересно защо не се вгледате в далаверите на министрите и депутатите, такава пасмина просто няма. Съдиите са последни в редичката. Огледайте далаверките на Боко, Цвъко, Дянков, Миро Найденов, онзи с мустачките в парламента, Фидоска и т.н. , пропуснах Цеко Минев, Бориславова, Софиянски....

И колко сделки извадихте досега? И кой прокурор ги погледна? Нещо осъдени, наказани?...

бокооо,боко никой не ти вярва вече,тотално си оака пътеките

Основата е в просташките глаголи ,които ти използваш,глупак!

Ей,това дето е останало в България го правят диво!И като си помислиш-от българи!!

някога в дир имаше един от варна..голям град с нет. тъ, той пишеше така....късо, гордо и.. та те така..може би..би писал... - Ние от Варна не го вадиме от дюна на дюна, от сезон на сезон, от избори до избори,от спасение до пасение... не е критика, само уважение. здраве.

Граме,някога и ти беше от село,но се промениха нещата.Сега аз в чужбина,ти в града.За тоя от Варна не знам,много са там сега.Но,няма да си ти тоя,дето ще оправи баркоча.

Пак уволняват невини за да запазят свойте...

Прокуратурата е прекратила проверката срещу бившия депутат от ГЕРБ и настоящ кмет на Димитровград Иво Димов за представяне на фалшива диплома за висше образование, Цветанов: Нямам връзка със случая с дюните, 13 млн. лв. похарчени за полети на Борисов... Да продължавам ли?

ние пък скоро ще се заровиме и ще има тор и за природа и за светло. няма да се хвалим дори. не се морете. с каузи пердути.

Рапоноидний,то остана ли нещо за спасяване??????Или след всеядността на плеяда "политико-бизнесмени",ти отново ще си Спасителя!?Ти,Ти,Ти,моя любов....

А от тоя нагляр кой ще ни спаси, тоя с добро няма да си иде.

Верваме ти, а ние ще извадим по 150 евро за еднопосочен билет

Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. Ало Ваньо..., в телефона, Мишо- бирата спаси! Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то, властно някак си звучи, Eс- ем -ес със Е- ге- не-то: Вучката ми запази! Се-ре -се-та от амвона, бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Цяла нощ с Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион,мачле, мечти... Спортни зали, магистрали, трикольор навред се рей! И калинките запяли: Хей, живот здравей, здравей... А Станишев е виновен. Туй е ясно, то се знай. Дълг народен и синовен, герберът гради до май. Днес Монтана, утре в Плевен, правна школа се роди. Власт съдебна и удобна, прокурор да назначи.

Дали спирането на строителството в защитените територии ще сложи прът в колелата на протестите на банскалии? Които, подкрепени от Цветан Цветанов, Мирослав Найденов, Цецка Цачева, че и от президента Росен Плевнелиев, говорят в един глас с "Юлен" за нови 20-30 км писти и още един кабинков лифт... Министърът на околната среда и водите Нона Караджова, която се опитва да ни убеди колко много е направило това управление за опазването на природата, така и не успя - още - да се справи с проблема, разкрит при концесията на "Юлен". Става въпрос за онези 65 хектара гори в Пирин, изсечени над разрешеното в договора. Нито проблемът е решен - имало някакво разминаване между текстовата част в договора и графичната (?!), нито концесионната такса променена. Така че за "Юлен" нищо не се е променило - изсякоха горите при тройната коалиция, а това управление им го прости - и дори иска да им разреши съвсем да обезлесят Пирин.

ОК дай да видим дали съм разбрал правилно : Бойко няма никакво време защото е СТТРАШНО зает да ходи да играе мачове, да кара тигрите със служебните самолети, и да реже лентички на еднометрови пътища и бил чул от медиите.. Да приемем ,че е така. Ами все още мога да си изясня някои неща: Първо той да не е някакъв всевластен монарх и всичко да го прави сам? Нали затова си има правителство, кметове, съветници, комисии, МИНИСТРИ... с цел точно да усигоряват правилното ипълнение на нещата. Така както аз го разбирам всичко това е: Една изключително нагла корупционна сделка е направена и то по времето на ПРАЗНИЦИТЕ в рамките на 3 дена буквално с надеждата да не се разгласи от медиите. Но сгафиха и стана публично...Сега се "уволняват" хора и се маха строго с пръст защото нямат друг избор и разбира се Станишев е виновен за всичко а Цецо е все още пример за моралност и подражение. А какво щеше да стане ако не беше станала публична цялата тази история ( както стотици други заменки които са минавали под радара за тези 4 години( или може би това е първата такава) , нямаше да го дават по телевизията и той така и нямаше да разбере. Дюните щаха да си бъдат застроение и после Тройната коалиция щеше да е виновна ( след 4 годиници почти монополистично управление. Хммм само аз ли мисля че ни взимат за тотални баламурници?а дали не е така, щом 23 години позволяваме все една и съща плоча да се върти.

То и ти си за затвора заради Мишо бирата, но от прокуратурата мълчат като риби на сухо от страх. Уж трябваше да са в затвора Емел Етем и Делян Пеевски, заради големите злоупотреби, а втория направи телевизия която да го хвали от сутрин до вечер и Боко забрави за затвора. Ще се дават на прокуратура избирателно, без олигарси и политици, щото са уплетени като свински черва.

Е Боко! Ами сега, като се разбра, че облажилите се фирми са от кръга та Цвъко, как аджеба ще действаш! Май ще ти се поизпари мерака за проверка! Ама той навярно Станишев ги е уредил тия дюни на Цветанов! Смешник!!!

Робърт де Ниро само си води записки от Актьорската играта на Буда, е те това е шменти -капели.

"Дюнигейт" показа черно на бяло, че схемата наследена от Тройната коалиция не само, че не е прекратена, но при "ремонта" на Закона за горите са оставени специални текстове, които задължават държавата да финализира започнатите от предишното правителство сделки. Освен това в новия Закон за горите, приет през 2011 г., е оставена вратичка за нови сделки на същия принцип. Публикуваме отново документите, които доказват, че съдружниците на кумеца на Цветанов вече са се възползвали от тях през 2011 г. Вижда се датата на заявлението от СЛЕ Груп: 30.06.2011, на което РДГ - Бургас отговаря на 12.09.2011 г. Тази преписка е за съседен терен, разположен също върху дюните, в посока към морето.

При наличието на останалата продажна политическа плява/нарекла се ЕЛИТ/ в РБ, Борисов е просто несменяем. За някои е много неприятно, но за мнозизнството е единствената възможност да избере от многото неприятности, най-малката. А това е демокрацията - власт на мнозинството.

То плана на ГРОБ е ясен, ама тия сметки да не излязат криви... Тъй че тракай бързо по клавиатурата, че след изборите роботодателят ти ГРОБ може и да не се нуждае от услугите ти, а от адвокатски такива...

Сметките на Борисов са винаги точни и безпогрешни.

А от вас кой ще я спаси?

Абе Боко, не прави хората на идиоти! Нямал бил време! Пак оправдания и хленч?!! Нали си имаш ресори и заместници? Като си некадърен да си организираш машината значи не си за там! Гражданите на България някой пита ли ги дали смогват да се изхранят, че и да платят данъците си??? Пука ли му на някой какво смогват??? И защо на нас трябва да ни пука за твоите жалки женчовски оправдания??? Как магистралите успя да ги подкараш, а най-насъщните проблеми не успя да оправиш??? За къй са ни магистрали като нямаме бизнес който да ги ползва? Възмездие за Заменките? - нищо Електронно Правителство? - нищо Намаляване на Администрацията? - нищо Счупи ни се Бойкометъра от безкрайни лъжи и ялови популизми

Айде , шефе - действай. Умните ти министри , ако не ги разкараш , ще те преметнат на изборите. Как пък все са невинни , миличките. Толкова "тикви" събрани на куп , България никога не е имала като управляващи.И се разведи с Цв.Цв.

Абе хора защо забравяте, че Бойча е истински комунист. Та той даже не си връща членската карта за БКП. Главен секретар на МВР е четири години и ни лук ял, ни лук мерисал. Безсрамник.

Помним ,помним !

Що ли е толкоз тревожна тиквичката на снимката? Миличката тя.... за природката се загрижила....На прокурорчета ще ги даде лошите крадливи батковци. Ам досега къде бля толкова временце? Изборчета идват и чак сега ли се е обезпокоила тиквичката? Малко като че ли е поокъсняла....

707 декара са дадени на фирмата на брата на Станишев. Фантастично място и е продавано за седем лева декара..." Да не коментираме Доган и Кобурга какво са нагълтали... Мерзавци... Работа за Килърите...

Килърите не могат насмогна на толкоз паплач. Трябва да заговорят паветата!

Брата на Станишев е известен и уважаван софийски архитект. Източника на тази информация да не се казва Цветан Цветанов? Впрочем, явно в не си чел легендата за Вилхелм Тел, народен герой и смел противник на властимащите. Цитат: Владетелят Херман Геслер издигнал кол на площада в Алтдорф и закачил на него шапката си, като заповядал всички които минават покрай кола да му се покланят в знак на уважение (Всяка прилика с Бойко Борисов е случайна!).

Доколкото знам най-богатата жена в БГ се казва Цветанка Бориславова и е приятелка (любовница) на Бойко Борисов. Кой ли напълни семейната касичка. Спомени, спомени: Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. (в Капитал 31.03.1997)

Ех, Боко, Боко..... Твърде късно, твърде малко.... С тия евтини кампанийки кога ще заблуждаваш? Матриала? Чини ми се, че можем и да те изненадаме съвсем скоро, нагла популистка тикво! Иде референдум, а после и моментът на истината - изборите!

Прост тъпанар...

Благодаря за високата оценка! Най-добрия пост е този на който истинските тъпанари нямат какво да отговорят и почват с обидите!

Само бля-бля!

Докато гледаме старите сделки АНЮ ще си направи неговата - 700-800 милиона за американски "истребители" 3 (ТРЕТА РЪКА), който не се знае дали изобщо могат да летят.

Дъх не можем да си поемем при ГЕРБ. Едната Далавера/Грабеж за Часове Покрива Следващата ! Всяко чудо за три Часа ! Нямат време ГЕРБерастите , а има още за Грабене !

Аньо /из цикъла Калинки от нашето време/ Аньо иска милиони, За архивни авиони! Без конкурс и без поръчка, чудна герберова пръчка! Да се чуди и Обама, дали туй не е измама? Ф-16 - сто годишни, миговете по-предишни, ще заместят в полигона. Чест и слава на пагона

От пресцентъра на МС научаваме, че турския премиер Ердоган се е обърнал с писмо- молба до ББ да не внася в международния съд случая с намеренията на Турция да строи някъква централа на устието на Резовска река. Престъпни, според защитника на природата ББ, намерения. Нашият премиер проявил разбиране и отговорът му до Ердоган е бил "Ще видим".

Поради природната си глупост, противниците на Бойко дадоха много силни козове в ръцете му. Станишковците винаги се издънват. Сега Борисов може да ги цака по главите когато и както си пожелае...Да не мислят за изборни победи. Станишев знае най-добре как да загуби за пореден път.

Ай стига бе, обиждаш ни интелекта с тия твои хвалебствени писанки. Работата така се е запекла вече, че и армия такива писачи като тебе нищо не могат да ни попречат да видим, че царят Боко е гол и много малко се различава от всички гнусни паразити дето се изредиха последните 23 години. С тия твои драскачески напъни само дразниш хората и така ще направиш провала на Боко още по-неотвратим!!!

Докато Станишев е лидер на БСП и се бори за власт, интелектът ти все ще е обиден. Борисов не е виновен за това. Той е виновен, че все побеждава, а Станишката е все в поза партер ...

Отлично! Най-сетне! Само няколко неща очернят ликуванието ми: - като знам нашето правораздаване какво гнусно блато е, в което 100% ще затъне и таз богоугодна инициатива - защо чак сега?????????? 4 години минаха само закани и плювки по медиите - къде беше тия 4 години бре Боко???? С какво те държат оялите се гниди, че не ги даде на прокурор до сега???? А може би и ти си ояла се гнида????? Е как да гласувам за теб бе Боко??? Кажи как????? Просто няма начин!!!

Не може 4 години да оставиш скакалците си да Опоскват наред , и да се сетиш (на думи пак) ,че така не било хубаво.... ....ама няколко Месеца Преди да опиташ да Излъжеш хората...Пак !!! Не става ! Ние сме срещу ГЕРБ !

Принципът на доминото-пада един,след него всички.Просто и ясно.

Вижте на снимката, каква решителност лъха от прмиера- слънце, да натика в миши за*ник грабителите на народните блага и рушителите на природата. Дар от С вьiше ни е ТОЙ. Като мага Астор от ръкавите вади, кумци, тъстове, гугушинки, м калинки и друга всякъква твар, посегнала на народното. На пенсионерите не даде по 10 лв за Нова година за да може Дянков предизборно да развърже кесията и то пак за народа

Тези намерения са мечта за всеки нормален българин.Ако борисов е искрен трябва да го реализира, но ако знае,че това не е възможно поради куп причини- както законодателни, така и чисто престъпни това ще означава,че той ни лъже.Залога е много голям- или, или.БГ може да стане държава, но се съмнявам дали го искат или само ни пленяват с басни.

ГУГЪЛ - Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак. ЧЕТЕТЕ и тогава коментираите.

Гледам Бутафорко и се питам: - Да не би да е открит ловния сезон за диви прасета?

lu4ka

Отдавна. Те и без това напоследък авджиите го закъсаха за дивеч, та се избиват един друг.

Дрън, дрън, красива природа. Тези конкретно дюни са най-грозните пясъци, по които никой не се разхожда. Природата, ако не се пази и поддържа цивилизовано и ако е във вида на Б-я (с боклуци, изпражнения, строителни отпадъци и пр.) е дори отвратителна. Освен това без построените морски и планински курорти, които изхранват половин Б-я, ще сме съвсем никъде. Всяко решение на това правителство е първосигнално. Да наемат западни специалисти във всяко министерство и да действат внимателно, бавно и експертно.

lu4ka

Ако може и сделката за "Кремиковци", "Марица Изток" 2 и 3, голф игрищата над Балчик, района на Малко Търново, всички ВЕЦ-ове. Само, ако маже де.

Колкото и да се опъват комуноидите, и да слагат точки във форума, един по един си заминават. ИЗЧИСТИ ЛИ СЕ ДЪРЖАВАТА ЛЕКА ПОЛЕКА ОТ ТОВА ГЮБРЕ, ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ, УВЕРЯВАМ ТЕ , АЗ СЪМ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК, ЧЕЛ СЪМ МНОГО, БИТИЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ РАНО ИЛИ КЪСНО --- НЯМА ПРОШКА.

Прав си! Възмездието идва и затова Боко тъй се засуети!

Точно това ГЕРБ обещаваха предизборно. Сега наближиха изборите и пак старата песен и пак същия резултат. Краде се безобразно много, безогледно, корумпирани и некадърни са масово в агенции и министерства. Безумията продължават, а вече и примесени с арогантност. Защо министър Добрев си получава заплатата, след като той и министерството му са принципал и отговорни за държавните ВМЗ-Сопот?!?! Нали те са назначили директора там, нали те са допуснали тоталния батак, а сега на работниците не плащат за положен труд. Същото беше и с "Напоителни системи". Безумно е държава член на ЕС да не плаща заплати на работници в държавни предприятия - във фалит ли е или какво?

Целта Е Постигната ! След близо 4 години управление на ГЕРБ,и Управител от ГЕРБ Военният Завод ,Гордост на Държавното машиностроене е във ИЗКУСТВЕН Фалит ! Сега СкакалцитеГЕРБ бързат да го продадат на Себе си , и всичко ще се оправи за месеци ! Гласувам срещу ГЕРБ !

И това е злощастно наследство от Станишев и тройната коалиция... Нямат край кражбите и лъжите на другарите... След тях и трева не никне.

Ivan

Твоята работа много прилича на "а вие защо биете негрите?". Нали дойдоха уж да преборат корупцията, да накажат предишните, а каква стана тя? Аз лично нищо друго не съм и очаквал, но такива като теб явно просто не смеят да си признаят, че са ги излъгали отново...

Поради глупост, социалистите си вкараха невероятен автогол. От центъра в собствената врата ... Извършиха голяма предизборна грешка и ... другарите сбъркаха фатално. Топката е забита здраво във вратата на БСП и Илиана Йотова напразно се мъчи да я извади от мрежата. Двамата централни защитници/Станишев и брат му/ лежат на земята с насинени глави, понеже ги удариха във въздуха. Такава е ситуацията в червения отбор. А предстои и Борисов да бие обичайната дузпа накрая ...

А дали е така? Дано да е така!!!!!!

Тъпата радлива мутра,която сте си избрали да управлява 1300 годишната ни държава , се оказа Най-Големият Пухльо(Пу.ка+Мухльо) в управленската история на България ! Нестабилен,Лъжлив ,Променлив, Корумпиран ,с Престъпно Минало и Настояще,Без Семейство ! Ужас , нещо като Разведена Проститутка, бивша наркоманка/наркодилърка и сегашна Шефка на Банка уличена в Огромни Кражби !

А, Тиквоний, как си днес???

Плаши Пейо кокошките! Не ни пука,прокурорите са наши!!!!!!! Rot front!!!

това рот фронт що рече? да не е пембяна история на латинците? ти кажи ..колко чинят вашите прокурори после ще хортуваме. аз заложих двайсе пати на честа на една прокурорка и после на йощ един. такъв убав саат не требе да пропада и да го вземе некой вагабонтин.

ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПИТАМ КОМУНДЕТАТА ОТНОСНО ПЪРШИВОТО ИМ ЛИДЕРЧЕ СЕРГЕЯТ СТАНИШЕВ: 1. КОГА ЩЕ СИ ОТСЛУЖИ КАЗАРМАТА КАТО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖ НА НЕГОВАТА ВЪЗРАСТ? 2. КОГА ЩЕ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ 10 МИЛИОНА ЗА ИЗМИСЛЕН ПИАР НА ТРИ МИНИСТЕРСТВА ЗАЕДНО С ЛЮБОВНИЦАТА МУ ТОГАВА МОНИКА? 3. СМЯТАТ ЛИ ЗА ДОСТОЙНО ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ НАТИСКА ПО КЬОШЕТАТА ГОДИНИ НАРЕД С ОМЪЖЕНА ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА? И ДА КРАДЕ ЗАЕДНО С НЕЯ?

Калитко,за комунистите всичко е възможно. Навремето дори щяха да обръщат реките да текат обратно.

Спуканата ти е работата:) Станишев, като нищо - може да вземе руско гражданство и да се изплъзне от казармата!

МИ ТОЙ СИ БЕШЕ СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНИН ДО 1996-ТА... БАЩА МУ ГО СКАТАВАШЕ ОТ КАЗАРМАТА И ТАМ И ТУКА.. А "БАЛАМИТЕ" ХОДЕХА ДА СЛУЖАТ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА МУ РОДИНА... ТОЗИ ТАРИКАТ И КРАДЕЦ ЗАСЛУЖАВА ПРЕЗРЕНИЕ ОТ ВСИЧКИ МЪЖЕ ПОНЕ..

Евала!!! Все въпроси без отговор. То отвсякъде валят такива. Няма лимит. И всеки си трае. И дълго още ще е зле затуй. Като не можем да се справим заедно, всеки сам ще трябва да си се оправя със съдбата си. Мхм! На там вървят нещата.