Шофьорът на НСО спасил живот при катастрофата

Служителите на НСО не караха с превишена скорост и не са виновни в случая. Дори реакцията на шофьора спаси живота на хората в другата кола.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът на НСО спасил живот при катастрофата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ЗДП пише, че се допуска автомобилите със специален режим на движение да извършват нарушения, но водачите са длъжни да вземат всички мерки, да не застрашат останалите учасници в движението и носят отговорноста за това! Не съм чул някой да си е понесъл отговорноста-все са невинни(според КАТ),защо ли!? Най-добре е казуса да мине през съда и служителите от НСО да си я понесят в отрдените за това места!

С други думи, когато две, три от "шофьорчета" на НСО минат през затвора, нещата ще се променят тотално!

на Национален СПАСИТЕЛЕН отдел

Борисов им казвал да карат бавно,спокойно,семейства имат все пак,нали!!?? Ама те шофьорчетата луди-малди глави изобщо не се съобразяват с Него.Къв е тоя? Прост човек е Борисов,задължително някой друг е виновен-в случая "непослушните" им шофьори. Време им е на Герб да си ходят,тотално са изчерпани.

абе глупости,само занимават хубавия премиер с глупости........

КОЙ ПОРЪЧА ИКОНАТА НА СВ.Б.Б. РАПОНА ? МОЖЕ БИ ТЕЗИ ПОД КРИЛОТО МУ ( МАФИЯТА ) ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВЕН !? ТОЙ Е МЕСИЯ , ТОЙ Е БЕЗМЪРТЕН И ЗАСЛУВА ДА СТАНЕ СВЕТИЯ , НО НА КАКВО ? ХАХАХХАА ИЗБЕРЕТЕ ВИЕ

В днешния брой на в-к ,,Труд" ти отговарят на въпроса.Инциденти има с всички изброени от теб,но в главите ви има само Борисов.

НА ТОЯ ОТСЕГА НАТАТЪК ТРЯБВА ДА МУ ВИКАТ......СПАСИТЕЛЯ.............

.... награден е даже.

Хахахахаа! Хихихихииииии! Хохохооооооооооо! Ох! Сълзи ми избиха... Не съм гледал по смешен сериал от "ББ става МП". Миналия месец беше "ББ пътува из Япония", а сега "ББ в ПТП". Това, неговите сценаристи, са велика работа!

Не само спаси хората от Фолксвагена, ами там откъдето е минал премиера, освещава всичко наоколо и няма нищо лошо да се случва на никого. За всеки случай карайте наполовина по банкета, че не се знае откъде ще изкочи пилотния на Боко.

Кола от кортежа на премиера катастрофира в крайпътно дърво. Според становището на КАТ дървото се е движило с превишена скорост и при опит за изпреварване се е врязало в колата от кортежа.

Не знам защо, но не намерих в нета нито една катастрофа с коттежа на Костов, царя или Станишката? Има 2 с Гоце (за 8 години), но Тиквата чупи всички рекорди! "Гази ги Бойко!" "Мачкай ги Бойко!" Така викат феновете на Герб и Бойко изглежда изпълнява желанията на електората.

какав срам! поне оправете колата на момчето! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вече прекалявате с глупостите. Знам че сме прост народ ама.....малко го прекалявате г-н Б.Б.(Рапона). Знаеме как кара кортежа и кво правите и знаеме ,че никога за нищо няма да си признаете. Марш да несъм ви видял.

Пилотната кола на кортежа на премиера се блъска във валяк. Пристигналият на мястото на инцидента полицай прегръща свойски водача на валяка и му говори: - Хайде сега, мойто момче, да ми обясниш как изпревари колата от кортежа на премиера и как й засече пътя.

Едни избори ще покажат много точно кой е бил прав. И като гледам май ще да са предсрочни.

Да,след това ще пишеш същото и за новите,както пишеше и за предишните.

престапник защитава престапник това е бг министерството. на бб да му верваш като цафнат наламите . а нсо се знае че не е господ бог. като са нcо да пазят и гражданите по патя ,няма незаменим министар 20 години ги сменяме .

Ма да, те карат кротко и на мравката път правят, в друга държава оня мунчо, шефът им да е изхвълчал отдавна

не само е спасил ами сигурно е и родил тоя светец от нсо . а ние простите хора само им пречим по улиците . предлагам закон излизаш с колата само когато премиера е в чужбина . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Срам ме е!!!

Катилът от НСО по бтв - сутринта ми говори за 7200 мм път, а ударът е на 4000 мм от десния банкет. това момче явно няма и първи клас. Осовата линия е на 3600 мм, т.е. го..то от НСО е карало с 400 мм в другото платно. Ave Боко.

Аве! Тая година завод за полупроводници, догодина - за все по-цели и дълги проводници!

същият полковник се "изцепи" и за предишната случка около Плевен като каза, че докато пиели кафе после на една бензиностанция, разбрали за катастрофата. значи затова са бързали толкова - за кафето?

Вярно е, всеки човек с достойнство би излязъл от тази ситуация, като се обоснове с обработка на данните от ПТП-то и, че се води разследване. За този откровенно казано нагъл, дебелокож мазник, даже жената с малкото дете, дето блъсна колата с Анев, е виновна. Независимо, че минавала на зелен светофар, вината и била, че ускорявала 21 метра според експертизата?!? Според мен поне тук трябваше да се извини на пострадалите ама не наглеца пак се оправдава. Ако имахме наистина достоен премиер, а не некадърен позьор, няколкото палячовци,виновни за бъркотията в НСО и уронващи авторитета на властта на часа щяха да се озоват в армията на безработните. За съжаление вярно е, че сега ни управляват децата на слугите на червените бандити и с тези манталитет и възпитание толкова.

Бат Бойко не се прави на луд, ами заедно с Гоце им стегнете юздите на тия гавази, дето Ви возят, защото в рамките на календарна година те направиха почти толкова ПТП-та, колкото Вие ленти отрязахте. Как пък не правиха толкова много бели предишни години?

"...че този завой е опасен и на него стават много катастрофи." В нормалните държави при такива случаи общините обезопасяват пътя, за да пазят данъкоплатците си живи.

В нормалните държави си пазят и къткат данъкоплатците, защото управляващите там знаят от кой са избрани и кой им плаща заплатите, при НЕ-нормалните държави ( а такава май е само една в света ), данъкоплатците се тъпчат, мачкат, газят, убиват... В БГ данъкоплатците от година на година намаляват. Няма да се учудя ако след преброяването се окажем под 7 милиона. И ще е напълно обяснимо защо. Българският данъкоплатец отива да живее там, където дори и чужденец, има повече права отколкото в собствената си държава. Синът ми е в пети клас и аз отсега го подготвям за бъдещата му емиграция. Не че не обичам Родината си, РОДИНАТА ми не ме обича. И както е казал един голям българин - ние сме не народ а МЪРША.

Не вярвам на НСО. Виждал съм ги как карат по средата на пътя. Не мога да взема страна по конкретния случай защото не съм го видял, но съм по-склонен да мисля, че НСО са виновни.

Къде се е чуло и видяло от НСО да карат с 30 км/ч? Този мощен джип трудно се удържа.

С ЕДНА ДУМА ДРУГИТЕ СЕ БЛЬСКАТ В КОЛИТЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ

абе това не се случваза пурви пут. ако някои се е засичал с кортеж ще знае че винаги те са виновни. те карат както си искат дори когато от среща има кола те нарочно ще карат по средата за да се покаят. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как не ги е срам бе! Всички сме се разминавали поне веднъж с такива кортежи и сме виждали как карат на средата на пътя! Не стига че не били виновни ами и спасили живот! Нагли, нахални и безочливи пишман-шофьори! Научете се като борчеете много, поне да си владеете колитеее!!!!!!!!!!!!!!!

Ще се оправим, ама друг път. Лъжите стават все по-нагли.

това не ви е първия случаи...и се сте невинни.....

Да му дадат орден Стара планина и без това този орден вече няма стойност, след като го дават на всеки.

Наглеци,то бива ,бива ама това вече на нищо не прилича.Бах ти скапаната държава

valentor

По-точно е да се нарича ТЕРИТОРИЯ или БУЛГУР ЕРИА

Не мога да разбера закъде бързат толкова тия държавни тиквеници че им трябва специален режим на движение, нима на някой му зависи живота и ще умре ако не стигнат бързо? Нима другите хора не работят в тая държава и те не бързат също всеки ден? Изобщо не трябва да имат специален режим, нито привилегии, трябва да се движат както всички останали обикновени хорица по правилата и да си носят отговорност. Ние сме малка мижава държавица, дето управялващите са също малки мижави хорица без никакво голямо значение или заплаха за тях. Също откъде на къде в най бедната държава в Европа те да се возят на толкова скъпи лимузини, я по една Дачия MCV веднага, мерки срещу кризата... Шофьори не им трябват антикризисно, ще си карат сами колите, и без това се вижда че си обсъждат глупости на път и нищо по работа.

Ч е си си селянин,се вижда от коментара.Я сега развий и другата любима тема на цървулите-как целият народ си яде кюфтета по 70 ст,а депутатите ви подяждат със същите по 45 ст.Откъде -накъде ?Това е проблем които ви мъчи над 20 години

Защото подобно нещо е ненормално. Ако бяхме хора на място отдавна да им бяхме поискали сметката. Ама ние сме офци, по-точно такива като теб, на които им прави удоволствие да го крадат, пребиват, да не му плащат, да му се подиграват, да го размазват по пътищата. Нашите политикани се самозабравят точно за два дни във властта.

Виждал съм как пилотните коли на НСО карат в средата на пътя, тия да ги разправя на баба си че карат бавно и внимателно!

Точно така карат. Пътищата са техни. Като по турско стана. Като минава урчин по пътя гяурите му правят път, иначе... знаете какво се е случвало. И ние със семейството имахме подобна случка, когато президент беше Пешо. Пилотните коли се опитаха на магистралата да ни изтикат в канафката. Не успяха, но за една бройка се разминахме от катастрофа.

Работя близо до Цар.шосе и всеки ден ги виждам как се излитат тези с бронираните коли,карат като ненормални!Как може да ги защитавате питам аз???Хем виждате ,че се движат ужасно,хем ги защитавате!!!!!Ужасна държава...от колите на НСО та до мизерията по улиците....

Величието на трагичка на другаря Бойко ще вземе да засенчи политическата му гениалност бе! ахахаха

Какво общо има Бойко с катастрофата- да не би той да е карал, и това не е личната охрана на премиера, НСО охраняват както м-р председателя така и президента, брей тъп народ бе- ама кво се учудвам тъпи комуняги, това е.

Току що прочетох в ДИР Бг следният виц : Пилотната кола на кортежа на премиера се блъска във валяк. Пристигналият на мястото на инцидента полицай прегръща свойски водача на валяка и му говори: - Хайде сега, мойто момче, да ми обясниш как изпревари колата от кортежа на премиера и как й засече пътя. ....

Ето една нема, върху която може да се измисли добър виц. В Япония ББ забелязал, че кортежът се движи в "насрещното" и никога не закъснява. Затова въвел добрата практика в НСО.

+6 за вица!

Не били виновни-хахахаха. Нека на мен да ми удариат с ръка по тавана от НСО,то докато не ги бият няма да спрат!!!!

Приятел хем ще те бият хем ще те сложат на курса си и повярвай ми, после ще бъдеш и осъден!

valentor

Дано ти се случи ,когато вечи няма да си на служба !

Видяхтели плювачи по Цветанов, че той познава всички завои в БГ и къде стават катастрофи.

айде бе, пишещите тук ги изкарвате тези от нсо нЕкакви герои от компютърни игри дето нарочно карат в насрещните платна да трепат изпречилите се на пътя им. И предишната оФца пелтечеше на телевизионния екран, че карала по правилата и снощните даващи интервю също обясняваха как спазвали правилата 100%. Пък една жена свидетел се обади сутринта в бтв и обясни кой крив, кой прав. Съвсем пък за малоумен го имате бойко, такава патардия вдигат всеки ден за всичко т.н. журналисти и смятате, че ще си прави каскади по пътищата

Абе "3", явно не си виждал как карат тия от НСО. Аз съм ги виждал как без никакъв зор се подпъхнаха пред един 4-осен бетоновоз и удариха спирачки. Имаха две ленти по които да си минат по булевард "Вапцаров", но явно бяха решили, че бетоновозаджията трябва да бъде ошашакан.

Този завой съм минал сигурно 1000 пъти и го знам на изуст и само ще ти кажа едно - ако пасата беше ударил БМВ-то. Тия от БМВ-то щяха да са в Пирогов, а БМВ-то нямаше да може да се познае какво е и нямаше да е на шосето до знака, а поне 50 метра надолу в нивата. И не знам какво са ги учили тези от НСО дче като возят някой ВИП трябва да карат бързо защото било по безопасно, ама мен са ме учили че бърсо се кара когато има проблем и трябва да се бяга, а ако караш винаги бързо има голяма вероятност да се разлее кафето на ВИПа върху костюмчето от 10000$ и тогава шофьора ще трябва да работи бая време ангария за да го плати този костюм.

Ха-ха-ха!!!! Голям майтап! Бойко дали сам на себе си си вярва?

В Плевен не сме на същото мнение и там ли спасихте живот

Хубаво се огледайте-всички сме участници в движението и до един -нарушители.Преди малко бях свидетел,как малоумник затвори пътя на линейка в кръстовище.

Това не означава че НСО не прекаляват.. Аз ти пожелавам ти да си им на пътя. Да те изтряскат щото могат и щото КАТ ще ги покрие. Теб да те пишат виновен - да ти направят акт, глоба, точки - както си трябва. После застрахователя да те върти на шиш и да ти плати обезщетение за една трета от щетите.. ха тогава да те видим дали ще си толкова философски настроен

До скоро беше задължително да се изтеглиш встрани и спреш като видиш или чуеш автомобил със специален режим-просто у нас няма нужда да се разчита на съзнание или отговорност.Може НСО да са виновни във всички случаи-ако всички останали са изрядни,няма да има толкова много убити на пътя.Но у нас е така-винаги законите се отнасят за другите и виновни никога няма.

Че проешествията в които са замесени тези господа вече станаха много, това трябва да преосмисли действията им и дали са правилни. Да не са в Англия или Япония че карат в насрещното или останалите коли като ги видят трябва да литнат.

Виц на деня Кола от кортежа на премиера катастрофира в крайпътно дърво. Според становището на КАТ дървото се е движило с превишена скорост и при опит за изпреварване се е врязало в колата от кортежа. към вица

бойко и на тебе повервахме ама за последно. иди си.

Смешник.Вари го печи го тъпото си е тъпо.Много жалко че още го търпим.Много стана не се издържа вече.А що не го осъдят за тероризъм че искал да утрепа премиера.

Господин Борисов, защо...!!?

Защото може!

Защото му позволяваме!

ПОРЕДНИТЕ НАГЛЕЦИ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА