ГЕРБ иска касиране на изборите, но прави кабинет

ГЕРБ иска касиране на изборите заради "грубото погазване на закона в деня за размисъл" и ново гласуване до месец и половина. Лидерът на партията Бойко Борисов обаче ще предложи правителство на малцинството без Цветан Цветанов, макар то да няма шанс.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ иска касиране на изборите, но прави кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ,не че някога са знаели,ама в момента наистина не знаят какво искат!

Кой ми сра в гащите? Забранявам да ми таковате в гащите!

Не знам,кой за кого е гласувал, но политиката на следващия парламент няма да се променя,дори БСП и ДПС да са на власт,само дето тия ще крадат и ше ни спрат еврофондовете! На тайно заседание всички партии са решили да не се пипа плоския данък от 10%,да не се строи АЕЦ Белене и да не се пипа валутния борд! Все неща,които БСП обещаваше да направи,но сега се отмята от тях!!! Това от една страна е добре,не е добре за тези,които ще се почувстват излъгани!

Просто няма да има излъгани и никой не си е правил илюзията че минималната заплатата ще е 1000лв, а преебаните ще са неграмотните милиционери от ГЕРБ - това е повече от хубаво, защото прости хора не би трябвало да управляват тази държава. Нагледахме се на калиники и учили и недоучили по Америка и върнали се да си изкарат магистратурата в България - тъпанари!!!

Отивай да играеш футбол, в това те бива най-много. А политиката остави за умните и можещите.

Той само от футбол разбира,та дори и в защитната си реч прави сравнение с футбола! ......"Това показва ниво на политическата класа. То и "Левски" може да казват, че са морални победители, но купата е в "Берое", каза Борисов. .....

Простата логика на прост пожарникар и физкултурник - 30 % + 10 % фалшиви 350 000 бюлетини = достатъчно гласове за да си продължим крадливото мутренско управление и да защитаваме разни като мишо бирата и т.н. Да ама не. Не знам кои кви по големи издънки чака за да разбере що за хора са герберчетата. Искат нови избори за да пробват нова мащабна манипулация с бюлетини. Да ама не. Нов цирк за милиони на народен гръб. Ей нещастни политичета от ляво и дясно опичайте си акъла, че скоро май всичките ще ядете сопата. Народа държи и хляба и сопата. ВНИМАВАЙТЕ НЕЩАСТНИЦИ.

Това е приказка за тези малоумници наречени "политици", независимо от коя партия са - важното е все пак да има някаква справедливост и за простосмъртните, пък нека взимат и 10000лв заплата!

и АТАКА!

Цацата е компроментиран тотално вече, оттук нататък го чака следствие. Може само да гадае дали от глупост или по други причини се намеси в деня за размисъл. но извинение няма, така ,че той е пътник... Никаква реакция от него за милиардите откраднати в енергетиката и припряни действи за подслушването, без да го интересува кой подслушва и защо ... Изборите бяха тотално опорочени поради допусната политическа агиация от БСП и ДПС в деня на изборите добре документирана по телевизията. От тук наттък ни чакат нови избори с първа задача на новите - незабавна реформа на съдебната система !

Чао Бойко,Цецо и всичката останала некъдърна пасмина. Страх,братче,голем страх го гони Боко. НИКАКВИ КОАЛИЦИИ НЯМА ДА СЕ ПРАВЯТ-----ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ НА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ ДА СВАЛИ ИМУНИТЕТА НА ЦЕЦО И БОРИСОВ И ДА ГИ ДАДЕ НА ЦАЦАРОВ. ДРУГАТА ЗАДАЧА ЩЕ БЪДЕ ПОДМЯНА НА МЕСТНИТЕ МУТРЕНСКИ ДЪРЖАВНИ СТРУКТУРИ НА ГЕРБ В СТРАНАТА,ЗА ДА МОГАТ ДА СЕ ПРОИЗВЕДАТ ЕДНИ НОРМАЛНИ ИЗБОРИ НА ЕСЕН ИЛИ ДОГОДИНА.

а пропо, какво разбираш под нормални избори, такива които са спечелени от комунистите ли. ООООО много те моля влез в час, за комунетата гласуват само бабичките. Рано или късно и те ще си отидат /на едно по добро място/ и остават само шалварите-това ли са нормалните ти избори. Все пак над милион гласуваха за ГЕРБ, затова не се правете на ощипани девойки и не говорете за отиване, изолация и т.н. Това е доста голям брой гласоподаватели, който въобще не е за пренебрегване. Червенките стига дрънкахте глупости

чао викай на баба ти. а цацата първо трябва да се занимае с твоята дружинка от гейчета, шалварчета и т.н. и да вземе отношение по онова огледало, на овч. по простотиите които сътвори и по кражбите които направи. Не ви е срам крадци безобразни. побъркахте народа, крадохте държавата като за последно и сега отново сте навирили перчем. засрамете се от хората и от бога, след всяко ваше управление, не знаем на кой свят се намираме. изгонихте хората от държавата и имате наглостта да се обаждате. Това вашето си е направо цинизъм. а този дето ще подкрепя с болния мозък, откъде ще намериш парите, малко ли изнасяте в продължение на години. Вие направихте така че думата политик е срамна и позорна дума в българския език и е синоним на най долните крадливи и пропаднали без морал люде. Въобще не се обаждайте, безсрамници такива

Цаца, ама риба!!! Не забравяй, че коментираш една основна институция на държавата - прокуратурата!!! Ако не ти харесва нашата държава, смени си я, отиди в Занзибар например. Ако ли не, няма да стане това, което на теб ти се иска непременно.

така ви изнася, нови избори - късно е либе за китка, бития бит, бой и е..не се невръща

Горкичкият ББ, толкова го е яд, че изпуска нещата от контрол, че вече не се чува какво приказва...

Той е малко на Вие с контрола още от начало. Виж колко министри смени и пак народа скочи. Кифлата му не увира че сега пак така искал да прави.

Сега,бат,Бойко е длъжен да предложи кабинет.НС ако иска ще го отхвърли.Какво следва от това. .....................................................................................................................................................................................................Нови избори.

абе просто се усеща,как бате боко се оаква,като усеща, чесега няма да има власт и яко ще го разследват и ще сиотговаря за кражбите додупка дупе да му е яко

ivo10

Кражбите на ББ са само в промитите ви мозъци и в интригите на БСП. Просто няма такива. Това не са ти злоупотребите на Тройната оправдани със закон за амнистията.

Колко записа трябва да ти пуснат, че да разбереш? Колко си нагъл да говориш без едно доказателство.

гЕрбавите много бързо забравиха как се стигна до тук! Забравиха протестите, кръвта по жълтите павета, самозапалванията на отчаяни българи! За 4 години доведоха България до ръба на пропастта! Поне да се засрамят и со мирно со благо да се отдръпнат в опозиция!

Aбе кой орева орталъка ,че изборите са фалшфицирани? Kой сън не го хващаше да търси компромати и създава разни историйки? Kато смятате,че изборите са манипулирани,защо не искате касиране? 3ащо прокуратурата се озова веднага на сигнала "Kостинброд" ,а сега мълчи кат г.з за дпс купувачите? Kак може една партия бореща се законност да си затвори очите при извършено престъпление,или тази партия е толкова омаскарена,че няма съвестта да си признае? Xем ви боли вас червените,хем ви харесва ! Oтговорете си сами на въпроса какво би се случило ако герб бяха направили някоя "констатация" в деня за размисъл! Има заловени,осъдени,доказана схема за купуване на гласове,нарушение на изборния кодекс(ден за размисъл)-това не е достатъчно да се касират изборите? Mежду другото без да искат ама нарочно приеха дата 21.05 и пак без да искат дадоха шанс на Герб да подаде жалба до кс! Aко пък кс уважи искането на Герб,ще се сърдите на манолова и онова врескало бареков!Tе ви изядоха гласовете , не "фалшификациите" на Герб, а лидера ви не заслужава коментар-само пълно игнориране в дунапренената стая. При повторно гласуване бсп ще е на трета ако и на четвърта позиция! ей за това не искате касиране!

Мълчи защото купуването е в главата на Боко, а не реален факт.

Абе борисов спечели, ама нещо не може да го преглътне :) Олицетвори вица за лов на маймуни - слага се орех в гърне, завързано с въженце. Маймуната сграбчва ореха и не може да си измъкне ръчичката. Да пусне ореха не се сеща ;) Ще касираме или ще предлагаме правителство? Защото ако предложим правителство, значи че признаваме изборите, а ако ще касираме - за какво ще предлагаме правителство? Един УМЕН унгарски треньор беше казал: не може в един мач да постъпиш по два различни начина.

Боко знае ,че няма да касират изборите ,само се опитва да извлече политически дивиденти от това. Видите ли нас ГЕРБ не ние страх от нови избори, няме нищо общо с тия 350 000 бюлетини. В действителност той го е страх от едни нови избори,защото ще загуби катастофално. Няма да има фалшиви бюлетини за подмяна и процентите му ще спаднат сомо от това поне с 5-6% и повече. ДСБ,СДС и други ще се обединят и ще му вземат поне 4-5% от гласовете,които има сега. На едни нови избори ГЕРБ ще слезе под 20% и повече. Боко ще пошум,пошуми и ще гледа да няма нови избори поне до есента.

С тия 350 хил. нямат вече нищо общо. Но има вероятност да загубят и другите 350 хил., дето не ги хванаха. Така че най-умното е да си кютате в Парламента, да сте добрички и да се молите да не ви свалят колегите от БСП, Атака и ДПС имунитета, когато г-н Цацаров го поиска :)))

Мафиоти с имунитет виждали ли сте?

маика си и башта си

А бе що за народ сме? Каже някой че видял теле с две глави и ние вече ще ги направим три.

И СА ПРАВИ, ДА БЪДЕм БЕЗПРИСТРСТНИ И ЧЕСТНИ спрямо себе си

Г-н цацаров, кога ще отговорите на това и кой подслушва домовете на хората и изнася по телевизията флашки? Кога или не Ви е в преоритета? Орешарски - мин. на финансите който според показанията на Мургина и е наредил да извърши ДДС измаматал. Защо няма производство срещу него ? Моника Станишева - според списъка на българи изгорели в кипърски банки е прежалила 12 млн. евро депозит. Защо не се провери откъде са тези пари ? Дали пък няма да стигнат до Серго ?

От стенограмата в СЪДА,не анонимка на Васил Костов Кеца!Може повече да се прочете в афера бг! "За каналите да кажа. Бойко Борисов му бяха на него, той отговаряше лично за каналите за хероина от Турция, който се сменяше от тук с каптагон и синтетична дроба." Защо ли няма разследване,ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ.

Abu Talib

Избирателният кодекс е неконституционен по форма акт на народното събрание-чл.84, т.1 от Конституцията. Освен това, той е неконституционен акт поради въведеното ограничение от 4%, което ограничение се нарича ДИСКРИМИНАЦИЯ.Нелогично е да се позоваваме, че в други държави има въведено същото ограничение и поради това, кодекса бил конституционен.Подобна логика само означава, че нашите народни представители са папагали и че няма смисъл от тяхното присъствие в състава на народното ни събрание.Тази система устройваше най-вече БКП/БСП, които така здраво са се уловили за властта, че няма повече накъдеВласт, та власт. Питам, а защо на Кръглата маса не въведоха вот на недоверие на съдебната система? Питам Жельо Желев и Сие.Защо оставиха тази порочна съдебна власт да вилнее с пълна сила у нас?! А и този Конституционен Съд е пародия на съд, трябва да се преустрои.Бил съд извън съдебна система. Ама че теоритична бъркотия.Съд, ама не е съд?? Редно е, трябва най-сетне някой юрист, като Сотир Цацаров например, да депозира Искане за обявяването на ИК за неконституционен по форма, частично неконституционен по съдържание заради въведените ограничения, поне първото да направи. И веднага НС да пристъпи към промяна на наименованията на кодексите така: Основните закони са: 1.- Закон за Гражданската Процедура 2.- Закон за Наказателната Процедура 3.- Закон за Административната Процедура 4.- Закон за Защита от Престъпления 5.- Закон за Семейните Отношения 6.- Закон за Трудовите Отношения 7.- Закон за Изборите 8-. Закон за Застраховането 9.- Закон за Поведението на Републиканския Служител 10.- Закон за Социално Осигуряване 11.- Закон за Данъчно-Осигурителна Процедура 12.-Закон за Международно Частно Право 13.-Закон Търговското Корабоплаване 14.- Закон Политическите Организации (и Обществения Форум) 15.- Закон за Неправителствените Организации 16.- Закон за Отговорност на Републиканската и на Общинска Администрация за Вреди

Хора този филм сме го гледали. Незнам в тази държава хората мазохисти ли са. Давате ли си сметка какво се случва в момента в държавни институуции. Ще Ви кажа .Никой не знае какво ще се случи. В момента държавата е в пълен хаос няма работещи контролни органи и както се вижда тази работа със съставяне на правителство ще се отече... В момента се краде като за световно от директори в държавни институции защото не се знае кой ще дойде на власт и каква чистка ще започне. хората служители виждат как се извършват кражбите ,но си мълчат защото са притиснати от безработицата и не вярват ,че дори и да кажат ва висок глас кой краде какво ще се случи като няма прокуратура и съд.. Всичксо ,което се случва сега е преразпределяне на власт,риторика говерене нахъсване ит.н. и ние хората въобще не участваме в тяхните сметки. Жалко ще си останем бедна държава. Няма как да просъществува такова програмно правителство.. Светът ще ни се смее и ще ни обърне гръб Ех българи какво направихте.!?

Касиране, ще има, кой глупак ще тръгне да управлява при това съотношение, орел, рак и щука. Герб прави правителство на малцинството или избори до дупка както каза Омдосмана, няма нищо драматично в това. На следващите избори, ГЕРБ ще има пълно мнозинство, това е 100%.

Всички гербави ли сте толкова неграмотни? Срам. Калинки. И такива ни управляваха.

Kalin

Сад=садист?То само такъв може да иска това което е написал!

Омдосман сигурно се чете Сандокан, или е от някой бустан! Аре, бегай да дочетеш Винету и тогава да говориш!

Този бивш пожарникар ,бивш комунист, бивш соцалист, бивш силовак, бивш гл.с-р, бивш кмет и бивш м-р п-л няма капка достойнство и срам.За него да разпоредиш публично убйство и да е осъдена България от Евросъда е нищо ,случая Мишо бирата е нищо, далаверата М.Найденов-Борисов-Кокинов е нищо ,Калинките са също нищо, фалшификацията на президентските и кметски избори от Герб и Цецо е играчка , Цецовите подслушвания е форма на доверие, а опита на Герб и вифаджията Цецо да фалшифицират и парламентарните избори е знак на безкруполна вярност в партйната групировка Герб и боса лидер Борисов.Що за политически дебили са ни управлявали 4 години си пролича от пресконференцията на Герб.Отврат!!!

А бе вие от Марс ли сте? И СА ПРАВИ, ДА БЪДЕм БЕЗПРИСТРСТНИ И ЧЕСТНИ спрямо себе си

Орешарски - мин. на финансите който според показанията на Мургина и е наредил да извърши ДДС измаматал. Защо няма производство срещу него ? Моника Станишева - според списъка на българи изгорели в кипърски банки е прежалила 12 млн. евро депозит. Защо не се провери откъде са тези пари ? Дали пък няма да стигнат до Серго ?

Kalin

Като пишеш нещо недей с слухове от кварталното капанче.Айде стига кал че вече почваме да се давиме в нея!

Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме! Бойко Борисов.Най добрата характеристика за електората на Герб!

Интересна характеристика. Ч сега да видим характеристика за БСПарчета...На първо място задължително гейчета! На второ място, селски тарикати и манипулатори! На трето място изнудвачи! Мога още да продължа...Изнудвачите са от порядъка на Алексей Петров...

Вя,вам само на Бойко! Вие сте просто много прости и по тази причина няма няма смисъл да дискутирам умните неща с теб. Ходи при Икра Фидосова или Лъчо Мозъка нвали гласува за тях.

Това с гейчетата откъде го измисли? Ние сме си умни по рождение, нямаме нужда да ставаме "ПИДАЛИ". Вие се оправяйте, когато борисов ви нареди да поумнеете по неговия метод, та да можете да ни опонирате по форумите :)))

Боцеееее..... и ЧЕТВЪРТИТ и с КОНТРА и с ЦАЦАРОВ .....ха-ха-хааааа

Касирането на изборите е напълно възможно и то на 100% при условие, че Буда и ГЕРП си признаят за Костинброд и всички шменти капели, купуване на гласове, фалшиви бюлетини и т.н. мошенгнации ......

Ако герберите продължат с тези номера нищо чудно да се стигне до нови протести и кръвопролития

Майчето се омота като пате в калчища-как майсторски я употребиха ченгетата,даже и Найденов не се осети.

Какво Майче бе, мамицата ви герберастска мутренска, тъпа, нагла и продажна. Колко народ излъгахте!!!

Да видим сега какво ще измислят болшевиките-бриго,гоцето,димитър май не са готови-ако са още в България разбира се.

За тях не бири грижа. По-добре помисли, че сме общо близо 70% гласували против Герб, а ако броиш от имащите право на глас - над 85 на сто! Да ти жива и здрава мутрата, физкултуника и Фидоската! Бъди щастлив

Ти тука ли беше по време на изборите, да броиш можеш ли, имаш ли изобщо представа как се гласува, къде си учил аритметика...

до СМ АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ !!!!!!!!!

За какво да се касират изборите, бе Бойко?!? Ако има измама с тези 300 000 бюлетини точно преди изборния ден да си мълчи ли Прокуратурата и да чака да види какво ще стане...? Когато има сигнал за възможно нарушение или престъпление трябва да се действа незабавно. Е, за някои сигурно щеше да е добре дошло да се мълчи и да се крие случващото се. Ако някоя партия се припознава в този случай, това си е неин проблем. И за първи път от много време се радвам, че чувам гласът на Главния Прокурор на Републиката. Най-сетне да се види, че законите в тая страна трябва да се уважават и всеки, който ги е престъпил трябва да бъде разследван и съден. И това не важи само за Бойко и Компания начело със срама Цветанов, а за всички депутати наред дето и сега са в Парламента. Бойко със сигурност нямаше да иска касиране, ако беше взел 121 гласа. Щеше да си мълчи и да точи зъби за следващо управление. Но слава Богу не стана и затова сега е като бясна крава и не може да си намери място от яд. Този човек е вреден за България, той е неадекватен и непоследователен, а това е пагубно за всеки управник. Затова Герб може и да просъществува като партия, но само ако си смени вожда. Не става, не виждате ли, господа гербери..?!? С пяна на уста и назидателен тон, ако ви харесва тоя човек, пак гласувайте за него. Аз не искам да ме управлява подобно политическо недоразумение!!!

Мдаааа, пък преди малко гледах Болен - хахахахаха. Ще подкрепи мерки. Всякакви. От всекиго.

Най-болните май сме ги гледали вчера?!

Няколко грама олово ще ни отърват от тези унищожители на българския народ. Няма ли герои, вместо да се самозапалват да отърват народа.

Ами айде, давай... Обещаваме ти всенароно погребение!

Само аз мога да управлявам. Няма да се учат сега. Аз съм единствен и неповторим и..........АБЕ ЕЙ! НЕМИ ВДИГАЙТЕ КРЪВНОТО, ДОВЕЧЕРА ЩЕ ВКАРАМ 5 ГОЛА! И ДА НЕ ЗАБРАВЯ ЩЕ ВЪРТЯ ПИДАЛИТЕ!

Да бяха само калинките с флшивите дипломи в управлението на ГЕРБ. Те смениха ръоководството на всички държавни фирми с хора верни на партийните повели. Назначиха си хора без какъвто и да е опит. Всеки който е имал вземане-даване с тези фирми е усетил как тези хора се държат като богоизбрани. След приключването на управлението на ГЕРБ трябва да има масова чистка на тези назначени кадри от ГЕРБ. Ревизия на всички обекти, които са построили.

А бе то е ясно, че вие българите сами няма да се оправите. По комшийски с Будимир Куйович и Земунския клан сме решили да ви отървем от тези катили. От вас се изка само опелото и копането.

Ние искаме да ГЕРБ да поеме отговорност за некадърното си правителство. За скандалите с назначените си служители без дипломи. В затвора всеки престъпил закона.

"ГЕРБ иска касиране на изборите, но прави кабинет" ;-) Най големият наглец простак. Ти ББ и ЦЦ и това цялото нещо ГЕРБ трябва да си ходи. Мисля че на народът му дойде до гуша от ПОЖАРНИКАРИ. СРАМ ГОЛЯМ СРАМ...

Народе събуди се и найстина ако има нови избори тотално не гласуваите за тази Мутренска Паплач ГЕРБ. Това са толкова нагли кретени, че повече няма на къде. Докараха страната до пълен фалит пак и продължават да искат. Найстина трябва да се забрани със закон тази ГЕРБЕРСНА НАПАС а лидерите й да си починат малко на топло където им е мястото за всичко което са направили.

Тоя се гърчи ,насам - натам ,но не може да проумее , че тъпотията му и огромната му алчност го докараха до това състояние!!!Борисов ,след тия изпълнения , да плетеш схеми за подмяна на вота , на бюлетини и да се правиш на възмутен е ...каквито и избори да има вече ти си поредния политически боклук , който ще изхвърлим на бунището!Какъв глупак и наглец излезе от тоя пожарникар!!!Нямам думи!!!

шанса конституционният съд да касира изборите от 12.05.201з ако се води стриктно по закона са много малки, но... конституционния съд дискутира спор - в случая спора е дали наистина по някакъв начин са били нарушени права на граждани, партии, юридически лица по време на предизборната кампания, в частност в деня за размисъл? конституционният съд се намира в момента в много неловко положение защото четеики буквално закона има достатъчно основания да отхвърли иска на герб за касиране на изборите, но от друга страна подобно решение означава легитимиране на подобни прояви в бъдеще, които в никакъв случаи не са здравословни за правата и свободите на гражданите и социалният мир в българия. конституционният съд според мен ще търси баланс между закона и прецедента (защото в случая имаме прецедент), въпреки че българското право не е базирано на прецеденти! - това е много интересен случаи. решението на конституционният съд при този спор, каквото и да е то ще постави основата на обширна дискусия за несъвършенствата на нашата правораздавателна система и е възможно да отключи път за промяна към правораздавателна система в която прецедентното право фигурира - има много български юристи които са привърженици на подобен тип правораздаване. дано не греша...

ееехх мъка, ... А бе, Боко, я помоли Цеко да се закълне в децата си от твое име... ще видиш тогава как всички ще ти повярват!

ПО-ГОЛЯМ ТЪПУНГЕР ОТ БАНКЯНСКОТО ЧУДО-МУТРОИД , ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУВАЛ И ВИЖДАЛ ..... "..На въпрос, че вкъщност само 15% от народа е гласувал за ГЕРБ, Борисов репликира, че за другите са още по-малко...." ТОЗ , НЕ РАЗБИРА ЛИ , ЧЕ ПРОСТО Е СПЕЧЕЛИЛ ЗАРАДИ СТРАХА ОТ НЕГО,... ЗАРАДИ СТРАХА ОТ ЕВЕНТУАЛНИ РЕПРЕСИИ ...РАЗЧИСТВАНИЯ НА СМЕТКИ ...- ХОРАТА ДОСТА СА СЕ НАПЛАШИЛИ ОТ МУТРИТЕ ... ПОВЕЧЕТО ПОМНЯТ "БУХАЛКИТЕ'....А САМИЯ ПРЕМИЕР Е БИВШ "бухалкаджия".... ТОЯ НЕ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ ТОВА ДА НЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО ПОВЕЧЕ ОТ 85 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО- ЗНАЧИ , ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 85 ПРОЦЕНТА ОТ ТЕЗИ ХОРА , ВЪПРЕКИ СТРАХА СИ ...- МУ ПОКАЗАХА ЧЕРВЕН КАРТОН .... НА МАЛОУМЕН ЛИ СЕ ПРАИ НАРКОБОСА НА БЪЛГАРИЯ , ИЛИ СИ Е ТАКЪВ , ЧЕ НЕ ОТЧИТА ФАКТА , ЧЕ СЛЕД ВСЕКИ ЕДИН ИЗКАРАН МАНДАТ НА ВСЯКА ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЪЛГАРИЯ , ВОТА СЛЕД ТОВА НЕ Е ЗА КОЯ ПОЛИТИЧЕКСА СИЛА ДА Е СЛЕДВАЩАТА - А КОЯ ДА НЕ Е ПАК НА ВЛАСТ ....- ЕМИ ЕТО- НАРОДА АКОИМАШЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВА - ТИЯ 4 ПАРТИИ МАСТОДОНТИ НА КОМУНИЗМА ЩЯХА ДА СА Я 4 , 5-ТА ПО СИЛА - Я ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА .... АМА -НАЛИ СА В МАФИЯТА - И НЕ ПОЗОВЛЯВАТ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ДА ГИ ИЗМЕСТЯТ ОТ "КОКАЛА" .. НАЯСНО СА - ЧЕ ЕДИН ПЪТ , САМО ДА ДОЙДЕ ПАРТИЯ КОЯТО НЕ Е ОТ ТЯХНАТА МАФИЯ- И СА ДОТУК ... СВЪРШЕНО Е И С ТЯХ И С ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ ... НО- ЗА ЖАЛОСТ- НАРОДА СПИ- ИСКА СИ ГИ ТЕЗИ -И СИ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ ...- ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОТИВИ-И НЕ ТРЯБВА ДА НЕДОВОЛСТВА ...- А ШЩОМ СИ ГИ Е ИЗБРАЛ- ЩЕ СИ ГИ ТЪРПИ ...-И ЩЕ ЧАКА ДА ГО "ОПРАВЯТ"....

Като е толкоз лош, защо спечели???

Що спечели ли? Ами заради крилатата фраза, казана от него: "Аз съм прост, вие сте прости - за това се разбираме"?? А един друг по-рано беше казал като добро допълнение: "Българите сме един много малък, но в замяна на това - много прост народ" .. хаха

Еми като е спечелил защо не може да направи правителство, а се опитва задкулисно да купува депутати, преди още да са влезли в парламента? Нали твърди, че 97 е по-голямо от 84? Аз твърдя, че 97 е по-малко от 143 и затова не може да направи кабинет. А защо се е докарал до там всички да го отсвирват сам трябва да си направи изводите, въпреки, че наглостта и простотията му не му позволяват да мисли.

И иде Батя му Бойко и му дума: - Ти, Вуте, си простак, ма и аз не падам по-долу, пък съм Премиер. Тъй че нема се пуашиш, копеуе... И ей го на - на крака съм ти дошъл, щот съм кат тебка, ше ти резна лентичката (е... и на дечинята от ляба ше резна, ама няма да отбелязваш, щот съм кат теб, пък ти си знайш, че е редно да се покрадва...), ше мушна с мазните си пръсти от твоя леп и от твоя мед на щерка ти у розовите устенца, че да се дуеш после у кръчмето, че съм го ръгнал на щерка ти у устенцата, че те потупам с корава десница по доволно изтупания вече гръб... и щи направя вятър, че да ти се поизправи перчема от плешивата кратуна... Та да си речеш накрая "а... ей го на - народен човек, наш човек... тъп, смрадлив и крадлив... ама руча филии и рита топка кат нас...". И от сълзите на глупост да не скиваш, че докато ручам ляп с тебе, мойта Пена набива на големи залци трюфели, оваляни в черен хайвер от белуга-албинос и ги прокарва с Perrier Jout Belle Epoque 1924, дето ти е на тебе тригодишните доходи... И на човекот му става едно блажно на душата... и комплексите му минават... и злобничко си вика "Нека им, макя им и мачета... Бой у диреко!" И не вдява, че се е изправил щот са го подпрели изотзад, само се радва, че вече няма маясъл и констипация и не го сърби дирнико... Нищо, че кат се подрапа по макарите, гаче ли 4 броя му се видят... И те така... (Copy/Pase от Мизантроп. Много е точен!)

Абе спечели, ама нещо не може да го преглътне :) Олицетвори вица за лов на маймуни - слага се орех в гърне. Маймуната сграбчва ореха и не може да си измъкне ръчичката. Да пусне ореха не се сеща ;)

Нови избори. Излизайте на площада!

Аз съм за другаря Станишев, защото събра като майка под крилото си заблудените братя Местан и Волен. И благодаря на другарката Пръмова, че се застъпваше за нас във всяка секция и ако иска ще я наградим министър, нищо че избирателите не я харесват. На учителите да не им дават пари сега за 24 а на есен да не се пречи на успехите на другаря Орешарски. Медалчета може да се дават. Утре ще има магнити в бурята да се намажете с вазелин и да лежите по корем да не си увредите лицата. Много поздрави на другаря Станишев и да каже на другаря Сидеров че се свиква. Чао!!!!

:-))))))) (Няма Нищо по-хубаво от ...Добър Хумор по нощите. Браво !)

няма по добър допинг от добра и нова музика.

Не е за браво, но благодаря.. Не съм сложил цвят, не съм изсъскал..май трябва да сменя гаджето.

atakista

Герберастията е уникална по своята същност.Тя е последната мутирала и нелечима фаза на седерастията. Нейните симптоми са: Бивши тъмночервени комунисти превърнали се отначало в розови горбачовисти,а после и в тъмносини демоСрати, като сменили и задната резба,за да изглеждат по-интелигентни- от доносници на ДС, станали лакеи на ЦРУ и едновременно подлоги и слугинажи на САЩ,ЕС,евреите и ислямистите. Невероятни постижения. Това са завършени национални предатели.Ти го плюеш,то ти вика-дъжд вали!Измет предателска въртигъзова фурнаджийска-гнус ме е от такива индивиди.

С еврейчето Серго и ислямиста Местан май Волен иска да се съюзи,не герберастите!!

попитали един: каква е разликата между гладния евреин и гладния арабин? до кога ще се гледате кой какъв е! сетете се , че сме в България и сме гладни!

Местан е красив, опитен, благ, интелигентен, богат.. Де ще се мери Бойко със него за съюз. грешка..сбирка.

Пълна излагация за ГЕРБ! Касация на практика искат единствено партии, които са загубили избори. А ГЕРБ твърдят, че уж са ги спечелили, но се държат като загубила партия! Най-добре да пояснят кога точно лъжат. Или те така си лъжат по принцип, явно хората просто не трябва да обръщат внимание и на думица от това, което казват.....

Те не "твърдят" нищо. Окончателните резултати на ЦИК са изборна победа за ГЕРБ. :-))))

Я пак се осведоми какво е рекъл твоя болшевишки вожд-Тиква :)) Тука били тия, там ги били, победили на изборите и т.н. Все едно Тиквун Борисов е бил на футболен мач, а не на избори :)) Хайде вземи се ограмоти малко, понаучи се и да четеш, стига само си драскал глупости, диктувани ти от партийната централа :)))

Каква изборна победа ха-ха-ха :))))) Следвайки герберастката 'логика': "Всичко,което не е за ГЕРБ е срещу ГЕРБ", излиза следното - 16% гласоподаватели за ГЕРБ, 84% не са за ГЕРБ. И както казва ББ: както и да го гледаш, 84 е повече от 16 :)))))

Хайде лека на всички :-)))) Стягайте се за утре, искам Ви по-подготвени:-)))

За утре се подготви поне малко, че и тази вечер всички само ти се присмиваха какви глупости дрънкаш :-))) Виж там какво ще ти напишат от Партията ти или пък вземи малко се научи да мислиш, не само да преписваш :-)))

Петък започна. ... Пазарен или на-майсторите ?! Всъщност, Колеги : - да направим ли Заедно серия уебкасти и/или Глобални телеконференции ?

atakista

На какъв се правиш ти бе,герберастино?По нагли национални предатели от вас герберастите наистина няма!Мръсни американо-западняшки слугинажи.Свърши ви царството вече предатели и безродници слугинажни.Марш в любимия ви ЕС,или в САЩ бе.Там да ближете рани.Гнус ме е от герберасти,костовисти,куневисти, янебелодупевисти,кабайди-седерасти и всякаква безродна измет!

Комунизма влиза в главата и не прощава на мозъчните клетки,убива ги безпощадно. Внимавай ще заприличаш на Гербер или на Др.Борисов (БКП).