Борисов обеща подкрепа за СЕТА при отпадане на визите

Бойко Борисов обеща подкрепата на България за сключването на търговското споразумение ЕС-Канада при отпадането на канадските визи за българските граждани.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща подкрепа за СЕТА при отпадане на визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Ето как СЕТА и неолибералният модел работят за НАЙ- БОГАТИТЕ и преебават останалите....даже още преди да е встъпило в сила.За няколко кирливи визи/за тъпия бизнес/ продаде интереса на цяла държавица.....Нищо лично-всичко е бизнес/търговия/.А ако настъпиш мотиката НЕ СЪД А АРБИТРАЖ......В него презумпцията е ,,,държавите са виновни за всичко,,.ТОВА Е ИДЕОЛОГИЯ/питайте Дянков/ по подла и мръсна от комунизма.

И колко човека ги устройва тези визи Борисов ?Никой не те упълномощил да вземаш това решение в ущърб на страната си !Подавай си оставката !

Значи да продаде кон за кокошка? Това управленчески умения ли са? Как е възможно въобще да се мисли и подкрепят подобни куци споразумения? Абсолютен абсурдистан!

Ньойския договор е ликвидирал полвината България , а със този дотовор и договора на САЩ ,просто ще я довършат . БОГ да прости България.. Комунистите не бяха стока ,но тези продажници нямат срам и резил .

Нещата надали са толкова елементарни! Който и да е на власт в днешна България, чийто суверенитет бе унищожен от дрОгарете, които извършиха антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., следвайки инструкциите на американския шпионин Горби и се преименуваха БСП, като му скръцнат със зъби от САЩ ще подкрепи веднага това убийствено за Европа споразумение. Пример, а и доказателство за това е БСП: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа)?! В случая ББ е "обещал подкрепата на България", но поставя условия и според мен протака, докато измисли нещо или пък настъпят промени в международната обстановка. Мисля така защото помня, че ББ бе притиснат от хамериканците и за шистовия газ, но точно по време на неговото управление през 2012г.: "Парламентът наложи безсрочна забрана върху проучването и добива на шистов газ по метода хидравлично разбиване или сходни техники. ... По време на дискусията, продължила повече от четири часа, заместник-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Валентин Николов предложи в решението да бъде записано, че забраната върху спорния метод е "безсрочна и тя важи за територията на страната и прилежащата й акватория в Черно море..." (Виж публикацията "Парламентът забрани проучване и добив на шистов газ чрез "хидравлично разбиване" от 18.01.2012 в Investor bg). Е, след това на ББ от Козяк му спретнаха кървавите протести с фактурите за тока, че да подаде оставка и после пък чрез майчета и дудуци с противозаконни ТВ-агитации в предизборния ден успяха да курдисат БСП, че да спре ЮП в интерес на САЩ и против националните ни интереси. Хайде сега, кажете ми, кое не е вярно.

по БТВ Каракачанов каза,че е против СЕТА, добре се аргументира, обаче заяви,че преговорите СЕГА започвали и едва ли ще се стигне до подписване. Преговорите текат вече СЕДЕМ години. Договорът трябваше да се подпише онзи ден, не стана ЕДИНСТВЕНО поради отказа на Белгия заради Валония. Ето това са ни управниците:или са на грешна позиция, или хабер си нямат... А бе, ние сме си на автопилот...

Толква ли евтино ни продаваш Тикво прогнила , махай се от там ! Оставка и иди при магнолиите !

РОБИ , не сме народ , мърши сме и то робски мърши , и да не е посмял някой да ми пише минуси, щом е съгласен да му тровят и унищожават и децата е МЪРША и да не е посмял да ми събира пари за българска коледа и да цвичи , че децата му са болни , атеутизъм ли беше нещо таково , алергии , асми и тн.

Те просто всички си осигуряват бъдещата работа, и бивши президенти и бивши министър председатели. Готови са и да сгазят всички, за да стигнат до бленуваната работа, там далеч. Даже и собствените си деца. Дрогирани от власт.

Това нашият гигант на мисълта го дрънка на ангро само пред нашите т.н. "журналистки". На самата среща ще бъде yes sir и" когато другите канцлери говорят, аз слушам". С такава биография и с една прочетена книга през целия живот - толкова. ..

Този национален предател иска да продаде България за едни визи за Канада! Да си държат визите, притрябвали са ни! При това, те дори само обещават че ще ги махнат след някоя година! Това си е пълна подигравка!

Това момче са го били или малтретирали като малко, или го е отглеждала само баба му на село. Но не е виновен само той, а всички около него...спрете го бе хора...хора ли сте нещо друго ли сте незнам вече....Този човек си живеве в друг свят и година, разсъждава ккато малко дете...спрете, моля ви!!!

Mай са го обиждали като малък,не е бил само кмета на симитли.кво да се прави тежко детство то първия път е трудно после е свикнал

Боко кога са ни ощетявали / ние си знаем че вечно сме прееб,,и/ като винаги се хвалиш как си постигнал много???Няма ли да спреш да лъжеш да шикалкавиш, да се правиш на това което с лупа да се търси у теб няма да се намери

Това е точно въпрос за референдум. А не за на Славка ПР-глупостите за които ще се похарчат няколко милиона.

Ама направо сте си раздвоен също като баце:(((Какво общо има едното с другото та сте седнали да сравнявате ама като баце все гледате тиквата да я изкарате орхидея. И за двете неща е необходим референдум защото засяга България народа всички

Изобщо не съм раздвоен. Отношението ми към интелектуалния капацитет или по-скоро липсата му в мутренските тикви на Славка и на Боце е напълно последователно и еднакво.

Тоя е луд бе . Ще дойдат компании да ни сечат горите,да ни управляват водните ресурси,да ни използват мините,да си хвърлят токсичните отпадъци,да ни хранят с домати с ген на прасе като него. И ще ни дават 3% -от печалбата -по-малко и от Папуа Нова Гвинея

Вие току що описахте ФР. Така изглежда родината на Жужи.

Какво е това ФР ? За какво говориш бе ти си пиян или мн.прост.Как да ти отговоря? Гласоподдавател сиии бее на Герб бе амааа тооо за вас циганите тооова е добре .Те на такива като вас ще плащат !

Егати и тъпата ни европейска демокрация! Премиерът решава като някакъв крал-слънце без дори грам да се допита до мнението на хората, без провеждане на какъвто и да било обществен дебат по темата. Примерно досега освен за визите нищо не чух за предимствата и негативите от СЕТА. Това ли е демокрация от западен образец. Ама какво ли говоря, те щом напредналите германци техните политици не ги бръснат за нищо като им натресоха тия бежански армии!

Отидете при Жужи. Той ще ви бръсне за...

Tова "м" като манаф ли да се разбира?

Оставка,разследване,съд и затвор.

Кон за кокошка ! Този знае ли какво върши ?

де е кокошката ?То само перушина с тия визи

ББ е мечтата на идеологията на презрелия соц за всестранно развита личност.ББ,може би покрай охраната на бай Тошо,е станал направо всестранно развинтена такава. То не бе дипломат,мутра,пожарникар,сега е в ролята на макро-икономист. Не разбрах,как нашичката,скромна икономика,ще се напъха в невеорятните пазари,за които той говори.Колко и какви продукти изнасяме,а какво всичко внасяме!?И как точно по боковски,като им дадем зелена светлина на мулти корпорациите,нашенските беднички и дребничики предприятия,ще им бъдат конкурентни на тези пазари!? Канадските визи касаят малък бр.българи.Виж,това,за което той не желае да се говори,по разбираеми причини-Шенген,касае десетки хиляди от нас.Цялото лято,би било много различно,да няма ГКПК с Гърция,напр.

ЗНАЧИ, СПОРЕД НЯКОИ ПРИМАТИ, ПО-ДОБРЕ БЕЗ ВИЗИ В КАНАДА ('ЩОТО ЯВНО НЕКОЯ ЩЕРКА ИЛИ ЛИГЛЬО ЩЕ УЧИ ТАМ), ЗА СМЕТКА НА ГМО ОТРОВИ !?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!

Бойко, вместо да се правиш на политик и да го играеш жертва, що не ходиш да си гледаш магнолиите? Седнал да подкрепя споразумението ЕС-Канада, и той барабар Петко с мъжете.

Другите държави /не народите им/ които подкрепят СЕТА, ПОНЕ ИМАТ предпазни клаузи-Германия е уговорила да не й се пипат водите в определени райони, самата Канада-да не й се пипа историческото наследство и езика....Това са клаузите,които са ми известни. Ние ще подпишем БЕЗУСЛОВНО! А можем да защитим и ние водоизточници с питейна вода /щото те ще си ровят за шистов газ както си искат/, да не допускаме фракинг /доколкото е възможно/, относно ГМО /едва вчера разбрах,че при генното модифициране на растения се използват и животински гени, та затова вегетарианците не ги искат.../-поне да се отбелязва на етикетите, клаузи отн. опазване на околната среда, за историческите паметници, за кирилицата....КЪДЕ СА нашите евродепутати-това е ТЯХНА РАБОТА! Къде е БХК-какво по-голямо погазване правата на хората... Направо съм бясна, особено след като вчера парламентът ОТКАЗА да възложи на правителството изготвянето на доклад относно ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТОЗИ ДОГОВОР! Ще откажат, разбира се, защото ще се види,че този договор Е ПАГУБЕН за БГ /както и за останалите страни от ЕС/.Ненапразно в зап.Европа се побъркаха от протести. Засега успяха да отложат TTIP, но пък ни натресоха CETA....

тоя пак не е в час тотално -тия отровни храни искат да ни внасят а той за визите ми пее-неадекватен тотално-какво ме интересуват мен визите когато здравето ни е поставено на карта бе брайно ле тъп!

Тоя Льольо Простият дали може да ги метне канадците с неговите схеми сутрин-обед-вечер.Едва ли , в такива случаи си слага наколенките. Баце , мани другото само ми обясни за кво са на масовата част от българите отпадане на визите , българино по стъргалото вече се бои да излиза от безпаричие.

"Шарли ебдо" осмя Владимир Путин с карикатури за руското православие.

Цял свят си прави майтапи с Жужака, а той си мисли, че е по-велик от Петър І и дори от Екатерина Велика.

Tова "м" като манаф ли да се разбира?

Тикво, ти чел си си това споразумение, че водиш пазарлък. Ако го подпишеш и обречеш здравето на хората, кое е ще е во-важно Канада и Шенген или здрав народ? Демографският срив е ужасяващ.

Он не чете, он знае, че друг е виновен!

Хора от цяла Европа протестират, борят се за правата си и защитават интересите си срещу СЕТА и споразумението със САЩ. Но ЕС е устроен така, че никой да не ги чува, а на национално равнище местните политици да предателстват. Кризата е тотална и затова англичаните казаха на ЕС - Баста!!! Не е държавник този, който работи против интересите на своите гражданите в полза на интересите на чужди граждани и държава.

Глупаци! Какво ще продадете на Канада, дето тук го има, а там не?

затова, пък, евтините им ГМО-та ще ни залеят

Няколко пъти ме ощетяват, но АЗ продължавам да подписвам всичко, което "големите началници" искат да подпиша. Все пак те ми плащат, не "кофти мат`ряла"!!!

Борисов не само, че продаде държавата, но и го направи за жълти стотинки. За едното "конгратюлейшънс" сума ти народ ще затрие.

В youtube има филмче-ок.5мин.-"CETA (споразумението между ЕС и Канада) - уроци от Канада" В него канадците буквално ни умоляват да не сключваме такива заробващи договори-CETA TTIP. Имат много жесток опит с техния договор със САЩ-НАФТА. Вижте го-направено е супер филмчето, показва отчайващата ситуация, която тези договори пораждат. При това-ТЕ СА БЕЗСРОЧНИ. ЗАРОБВАМЕ СЕ ЗАВИНАГИ!!!

Мислиш ли че слагач на бюрократите Борисов го касае каквото и да било?Важното за него е да открадне колкото се може повечеи като поднесе на тепсия българите.Него не го касае нищо свързано с българите той самия не се чувства българин .Той обслужва задокеанските корпорации .Щом ЕС вече не крие че РБ и ГЕРБ са едно геРБ и не трябва да се делят защото са част от европейската партия която е в услуга на корпорациите и олигархията няма какво да се маем че Борисов не се държи като българин и няма поведението на българин милеещ за родината .

че и ние сме си виновни! Тънем в еснафска незаинтересуваност...Колко пъти писах в нета къде да се прочетат известните клаузи....Те ти отговарят ма кви са тия договори? В Германия-непрекъснати протести-от по 30-40000 души в 6-7 града едновременно...За сега успяха да спрат преговорите за TTIP, за CETA не успяха, дано Белгия- заради Валония, която единствена отказва да го подпише, удържи фронта...просто не ми се вярва...Тук още преди повече от 2 години Кунева изтича при американската посланичка и каза YES за TTIP, Митов-в САЩ също каза YES.... Все едно, има и пълно информационно затъмнение по въпроса...Направо вече съм отчаяна. Ще извием на умряло след дъжд качулка...

Това безумно споразумение изобщо не трябва да се подписва. А трябва да се защити българското селско стопанство, това което ядем - това сме ние. НЕ искаме евтин боклук, не искаме макдоналдс и бъргър кинг, ако искате ме наречете комунист(о тъпоумните от вас), но наистина не искам този феноменален боклук - който иска да си свали филма "FOOD Inc." и да го изгледа. После ще го питам иска ли такава храна или предпочита нашите си боклуци.

и смърди из цяла България.

Какво е това бе ,сета,ттпи(??) и какво ли още не.Че от нас нищо няма да остане.Чак от зад океана са си пуснали пипалата.Няма ли кой да ни защити.

Бойкооооо, жална ти майка, как ще го износиш това бреме- и тук, и на оня свят???!!!

Тъкмо вноса ни намаля с 4% последната година и получихме ръст на икономиката. Къде си тръгнал Бай Х.й, да ни залееш с евтини ГМО от Америка да спре местното производство и да изчезнат и малкото останали млади.

Бойко, попитай първо народа. За визите ще те хлъзнат, защото си олигофрен. Колкото до споразумението, не съм сигурен, че знаеш за какво е. Така, че махай ръката от подписа и бъди с народа, защото страшния съд наближава.

Канада така или иначе е длъжна да ни премахне визите, защото целия ЕС е без визи за Канада. Но дори и да не го направи, не е болка за умирачка - в сравнения с това търговско споразумение, което съвсем ще съсипе страната ни.

От тия договори пропищяха и в Канада. По същество това са договори между големи корпорации които се разбират да приключат с националния суверенитет навсякъде. Това не са договори между държави, а между бизнеса. Няма логика да го подписва нито Канада нито България, защото не са страни по този договор, а просто обекти. Все едно телето да се подпише, че ще стане на бургер. Напълно нелегитимен договор и самите корпорации го знаят, затова се търси начин по който хората да се подчиняват на тези споразумения, въпреки че това ще е краят им. Ето защо от нас се иска подпис като от осъдения на смърт който първо трябва да си признае за да го разстрелят. И ние ще си признаем...

Да, Бай Хъ "продава целия български народ на световния монопол и подписва смъртната присъда на същия"! А народът къде е? Ще си мръдне ли пръста срещу това? /Вижте другите народи!!!/ ....Само с псуване и мякане не става!!!!!... И с прикриване зад "аргумента"- ми то няма за кого! Ами има- това са тези, който говорят обратното на Бай Х.... просто ТРЯБВА да опитаме!!!.....

Тиквата от Банкя продава България за едни визи,от които почти никой няма да се възползва.

И визи няма да има.

продадоха българия, сега продават бъдещето на децата ни

Диагнозата е една - помияр!

тва тия муджахидините дето ги приемаме тука и за тях ли ще паднат визите? Щото ако е така канадците трябва да са луди да ни ги свалят, ще се напълнят с мангали и те.

Целия ЕС е без визи за Канада, така че муджахидините отиват директно в Канада и САЩ.

Колкото и да се напъваш Боци , пак няма да гласувам за Цецка !

И ще сгрешиш. Освен това грешиш, че Бойко се напъва. Не, той просто прави успешно онова, което е нужно и когато може да бъде направено. Напъват се най-много две партии: БСП и АТАКА. Но от напъните им излизат само зловония. Сиреч това само могат.

Не ни трябват американските стоки боклуци в БГ. Що се отнася до визите, те едва ли ще дават на всички, като ще има ограничения. И питам, защо ако бяха така коректни към нас не ги свалиха до сега, а точно в този момент когато имат някаква изгода.

...прост ни липсва една г0дина...

А без такива! Първо да раздадат по една виза на всеки в джоба, пък после да подписват! Че след това я ги свалят я ние измрем докато чакаме...

Това е театър за публиката, всичко е решено.

Стига предизборно да се перчиш защото вече додяваш и си бетер от лъужливото овчарве.. Къде си бил бе боко като са ни ощетявали??под коя пола или на кое килимче като винаги сис е хвалил колко много си направил. Дърт човек, мъж се водиш а си паднал толкова ниЗко вече че не знаеш пова над теб дали не е дъното под което си наврял България и харода си

И ако си спомняш телевизиите в България масово подкрепяха протеста на умните и красиви - уж са независими, ама на практика не бяха.