Борисов: Всички на терен, от залив до залив, от нива до нива

Заповедта за защитената зона „Комплекс Калиакра“ ще продължава да действа до прецизирането на нова. Собствениците на земя ще бъдат обезщетени.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Всички на терен, от залив до залив, от нива до нива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Deest remedii lokus ubi quae vitia fuerunt,mores fiunt-Няма място за лекарство там, където това,което е било считано за порок,става обичай! Сенека,"Писма",39,6

Писна ми от тая тиква. Но ми е писнало и от комунягите! Кой ще пусне водата?! Ако държавата искаше да има ред и закон отдавна да е факт! Не се накрадоха!

Лапан, тогава новобогаташите ще останат без препитание, а ние без бевши и сегашни правителства и депутати.Магистратите също са вътре в манджата-раздадени земи за хотели поради бедност!

Като е от залив до залив и от бостан до бостан трябва да се провери всичко!Цялото Черноморие!Кой какво е купил и за колко!Ония,които "купиха" за 8 $ на метър и препродадоха за 230$ -разликата да премине в полза на държавата."Продавачите"- дела,конфискация и присъди. Перки,мерки-държавно !Ама няма да стане,защото е самоубииство.

Банкялията тича да си брани перките и имотите. Затова е тоя зор.

Нека СУДЖУК Методиев Борисов от село Банкя да се подготви да отговаря и реже глави на ГЕРБАДЖИИ и в ПЕРНИК,където се заформя нов скандал в основата на който стои пак ръководен кадър на ГЕРБ-СТАВА дума за детската градина!!! ЕЙ НЕ СЕ НАЯДОХТЕыНЕ СЕ НАГРАБИХТЕ!!!!!

Трябва изкуствено да си намаля коефициента за интелигентност, за да коментирам поредната мисловна изцепка на пожарникаря!

има длуг въпрос : с вписан договор обобщен към земеделската служба не съм бил оведомен за строеж на вятърница край нивата моя. така че , Борисов да вика всичките на нивата , откъде да знам дали съм засегнат или не . това си е управленски начин на демократично-законо управление в България : първо факт , после качулката . Нека да даде Борисов ясно да разбере , всичките собственици ще се уведомяват по надлежният законен ред , ане утре други ден да ме отхвърлят жалбата по давностната процедура . все пак , и аз плащам данък за техните софийски правила и усилия .

да забравим. познавам случай регистриран на несъществуващ адрес, но платил залог, всичко тип-топ, bottoms up. не се направи защото нпр. от 1984 в села , землища, общини гъмчи от непотърсено , необслужено, неплатено имотче, а не по Пара 4. апосле ги регистрират и препродават чрез , следващият етап на общинската МВР-скарията : фалшив ЕГН, подправен акт раждане , и прочее още по изпофукани, хитрени схеми. Ключова дума : несъществуващи села край езерото на Crown Agents и такива прочути подобни гранатометни стрелбища . така че , без местна шапка в Народна Република България , може ли или не ?

абе има давността ! да правилно . но вместо присвоени като принадлежащи към село , община , обраст , централна държавна сруктура , актовани чрез фалшифименти и продадени , препродадени чрез едно облаче измишльотини . който разбира от начин как , разбира каквото твърдя . точка .

НА ТЕРЕН СЪС СУДЖУК В РЪКА ЗА ПОХАПВАНЕ.

Деилия търбух, омръзна ни от ежедневните ти медийни изхвърляния. Скрий се в дупката си в Банкя и лупай от добричкия суджук. Докато правиш това, може да гледаш суперкупата на Европа м/у Реал и Ман.Ю. пряко от Скопие. Дори макетата се оказва, че имат по-хуави спортни зали от прехвалените Арени из страната на Боко Суджука. Тъпунгер, ние кога ще сме домакини на спортна проява от такава величина, дебелия?

Борисов, жалък си ... прибирай си всички боклуци калинки пиявици най чистите в България партийци от най чистата "партия" ГЕРБ .... и се махайте ... че и и...те мамата на тая красива "Държава" ... надминахте крадците и лъжците от всички преди вас ....

Ако СЕДЖУЦИТЕ пипнат обработваема земя за сметка на ветропарковете и голфигрищата си са политически трупове,а народа ще ги гони с тояги в този регион.Той бог забавя ама не забравя-рано или късно всеки плаща

баламурници, Борисов и Димов, ще ни накарат най-накрая да плащаме, ние данъкоплатците, едни яки пари или в Брюксел или като абсолютно незаслужени обезщетения на собствениците-нарушители, на перките и голф-игрището!?

няма баламос и баламура : има процедура по която Ние трябва да сме оповестени , че сме засегнати от една , друга мярка . А точно това в Републиката не работи . така че , ти , собственико , си дремиш у дома , няма проблем, няма въпрос , после отиваш и се оказва , вече не е твой. това е в дъното на казана .

Поразяващата уста на Борисов за пореден път го вкара в сътворен от него самия скандал... И затова сега целия свят му е крив;)

Сега, народе заблуден, стана ли ти ясно, защо Белене беше наричано "гьол"? Ами защото "перките" на Калиакра са "златна кокошка". Толкова златна, че газим регламенти на любимия ЕС, без да ни мигне окото.

Този Суджук ББ защо се прави на Умен , Ветрогенераторите и Голф игрището е на Цветелина Бориславова ! Ако това е проблема да си плаща глобата и да го маха , защото тиквата купува скъп ток от нея ! Лакомия , някой да каже истината ! Има млади хора действайте ! Кметицата на Каварна е поставена от Цветелина Бориславова , спонсор и лична банка на Премиера на България ББ!

Събаряйте перките - ветрогенераторите. Разходете с окол тях да видите труповете на птиците, не мога да смогнат да ги извозват с една камионетка. И без това токът от перките ни е златен.

Четете решението на Европейския съд: identifier: ECLI:EU:C:2016:8 Осъдени сме заради голф игрището и ветрогенераторите на олигархите. Няма нищо общо с риболова и бостаните.

Има три писма от ЕК с предупреждения да не даваме разрешения за строеж на ветрогенераторите и голф игрищата, но ... корупцията си работи!

Така е. А Борисов демонстрира хиперактивност в ролята на "доброто ченге", критикуващо държавата, че не си била свършила работата "тогава", сякаш точно той не е управлявал еднолично тази държава през последните 8 години. А като прибавим и 4 г. кмет на София, в която са една четвърт от населението и икономиката на България, и преди това 4 г. Главен секретар на МВР (което си е почти премиерска роля, защото който държи структурите на сигурността, специалните служби и въоръжените сили най-общо, си е на практика управителят на една държава) - значи, че Борисов от 2001 г. не си е бил на мястото.

А Добрю утрю ... аз от три четири дена цитирам новините с ОТКРИВАНЕТО на ветрогенераторният парк - 2009 г. и голф комплекса - 2011 г. от тогавашният премиер Борисов 1 ... сега ми се прави на шушумига ... мини имало било ... гърмяли били ...

Това е немислимо! В каква държава живеем?!?!?!: "Хората, които ще търпят загуби от спазване на правилата в защитената зона, ще бъдат компенсирани." Кабинет "Борисов-3", настоявам да ме компенсирате за загубите, които търпя поради спазване на правилото да плащам лихва на банката за кредита, който ми е отпуснала!!! Ако не, ще преградя Орлов мост!

Понто-сарматските степи ли са били бивши земеделски земи, реституирани сега? На кой дядо му е орал в тези чукари? Проверката трябва да включва и как тези засегнати хора са станали собственици. Ако пък има заменки... направо съд!

Драги ми, бат' Бойко. На твоите аверчета и на любовницата ти, дето твърдиш, че е бивша, платихме и плащаме, както следва: проектите да си построят кой там, каквото си е харесал; дотацията за произвеждания ток, размерът на която е бая голям "суджук". Сега ти ни уреждаш да платим и глобата, наложена от ЕС вместо тях, както и компенсации, за това, че някой ги е ограбил, бетер пладнешки разбойник. Този, който ти обяснява, че народът те обича толкова безкрайно, че ще ти ги прости тези грехове, не ти мисли доброто. Неплатена сметка на този свят няма и ти няма да си първият, който ще мине метър.

Тиквата се отикви и край ! Жалко за Нено Димов , човека искаше да се живее и работи по Български закони , но ББ иска беззаконие и живот по Мафиотски !

очертава се поредния пущинак и разхождащисе на прибежки надървени тук-таме нуди еколози

На кого е тоя голф комплекс построен незаконно в защитена териория , че толкова Ви боли да го пипнете! Краси Гергов го продаде на някаква офшорка -чия е? С парите от това действие държавата стопъти ще изкупи и защити цялата територия

И аз питам на кого е голф игрището , стига крихте и лъгахте !

Хахха взе да се къса чувала Бацеее!!! няма измъкване с АЕЦ Беляне ни набута над 1.5 милиарда лв. глоби, сега и тук е същото ама няма как да го скриеш в ЕС има все пак хора които казват истината че сте извършвали закононарушения дори и да сте знаели и предупредени! А аз си спомням отдавна че на няколко пъти от Брюксел ни предупредиха че ще имаме ядове! Същата работа и с КТБ то!

Бацето гледа като че Юнкер го е изклатил. Баце и Шехерезата ги е разказвала за 1001 нощи , а ти за 100 дни 1001 гафа сътвори.

Боже,този в колко далавери е замесен и той не знае вече.Жалка история ,за пари погуби и народа и държавицата ни.

мутрата: взводът ще бяга от оградата до обяд. после обратно. иначе, тиква, това дали някакъв прост, неграмотен, тлъст и нагъл чичка от банкя, джаст лайк ю мороун, дето управлява територията от 2001 г. благодарение на малоумните скотове издиславци и яки дупари, бил бесен, има стойност колкото фъшкията на уличното куче. все падаш от марс, сега чуваш, много се възмущаваш, ама нямало какво да се направи и т.н. некомпетентен си, вреден, наведен страхопъзльо, който се крие зад бабаитлъшко боботене, дето се котира само пред ибрикчийските недоучили журналя и селяндурите от партийния ти елит, дето се гордее, че си доказано прост. всичките ти политики са пълен, тотален провал. ако пиарите ти имаха малко повече от мозък на кокошка, щяха да те посъветват да намалиш аз, аз, аз, аз дадох, реших, построих, финансирах, обаче нас ни глобиха от ЕК и ние загубихме, нали, тепегьоз ниеден. коментарите са излишни, приятен ден.

Натирвай ги нататък, хората те чакат навсякъде, по бостаните и по заливите!?А, не е ли най-просто да махнете голф игрището и перките и всичко ще се успокои!?Хората ще си обработват селскостопански земята, а рибарите ще си ловят рибата!?Или ти, лично сам правил държавно-ръководителско откриване на обектите на нарушителите, сега не можеш да го измислиш, как да спасиш имотите на мафията българска!?С която си така тясно свързан!И гледаш да натътрузиш вина на хора, дето изобщо нямат вина, че имали там парчета земя или обществен интерес, да има все пак и малко поне, природа в България!?

тия на снимката са толкова неадекватни и ограничени, че ми се повдига. Министърчето е физик, председателчето е пожарникар. И двамата хабер си нямат от околна среда и решения на Съда на ЕС. Който иска да се запознае с решението да влезне в Курията и да търси решение то 14.01.2016 г. документ ECLI:EU:C:2016:8. Решението е лесно за четене и ясно и разбираемо. Има нарушения които трябва да се отстранят, като нарушенията са допускани от 2007 година до сега от няколко правителства вкл. на Борисов. Касае ветрогенераторите и Трешъс клиффс - голф парка. Делото е заведено не от кого да е а от Европейската комисия. Не знам Борисов защо баламосва хората че щял да говори с Юнкер. Ми той Юнкер е завел делото всъщност като председател на ЕК. Четете и не вярвайте на политиците. Само юрист може да ви разясни обективно фактите какви са.

Бацето май праи димни замеси.Осъдени сме 2016, нищо няма да плащаме ,нищо нямало да се разрушава, да ходели по бостаните - тикви ми че берат там?

генерал Аугусто Пиночет- ,,Чили стана за 20 години Германия на Латинска Америка,защото комунягите умряха когато трябваше!!!,,

След като Пиночет бе свален така де посъветваха го от ЦРУ, Чили може и да замязало малко на нормална държава! Ама по времето на Пиночет са избити над 200000 граждани на Чили. нали Боката е слуга на ЦРУ бе тикво тъпа!

Извършва военнен преврат по поръчка на ЦРУ. Генерал Пиночет е сравняван с хитлиристите по жестокст и убийства. Все още се търсят безследно изчезнали младежи хванати на протестите и убити от военните и изгорени. ПИНОЧЕТ Е ФАШАГА!

Грешиш пич,да той свали комунистите от власт и разпусна парламента. Но конфискува всички активи за които не са платени данъци.Удари преди всичко икономическата мафия.Повечето изпълнени смъртни присъди са не по политически причини а за икономически престъпления срещу държавата.Ако в България се приложи модела ,,Пиночет,, за 24 часа България ще остане без политически елит.

Забраната за строежи в Черноморска Добруджа, наложена от МОСВ, но отменена от Бойко Борисов, засяга най-лошо родата на бившия депутат Живко Мартинов Суджука от ГЕРБ. Други губещи са офшорки свързани с БСП олигарси и групировката ТИМ, показват първите резултати от мащабно проучване на Биволъ за собствеността на имотите, попадащи в защитената зона. МОСВ не публикува подробна карта на защитената зона Черноморска Добруджа и така подхрани спекулации сред местното население и медийни манипулации срещу забраната, изисквана от Европейската комисия, която осъди България на огромна глоба. Биволъ обаче успя да се сдобие с координатите на имотите, попадащи в зоната и започна да изследва тяхната собственост.

"Законо е врАта у пОле" - това е основно положение на българската национална правно-приложна народо-психоложна мисъл. "Требе си и закон, и ред" - категоричен е българинът с ясното съзнание, че - виж началото! "Че речеш не мое, па после че рЕдиш как си знаеш! Зееме си белата с тоо ЕС, он ти не бръсне националното, еегати ..."

така е ,опозицията не спи ,а дезинформира ,докато чиновниците в София си чоплят носовете ,трябва разясняване от къща на къща ,това е държавническо !

Никой не ви вярва вече.

"Винаги се съобразяваме и с тези, които искат да бранят делфините, мидите, коралите, посочи още Бойко Борисов. Планът за управление на защитената зона Калиакра от петък трябва да започне да се разглежда, каза още Борисов. " КОРАЛИТЕ... Геда рабрах защо няма да минават тръби, няма да строим газовози, ще съсипем черноморския коралов риф, само ако може Божидар Бимитров, Лилето или Боко да ме светнат откъде минава той, че да внимавам да не закача чепарето

Хора толкова ли не разбрахте. Всички тези шумотевици, постоянното вкарване на земя в защитени паркове, цялото лаене срещу туризма летен и зимен е ДИКТУВАН ОТ ЕС. Целта е максималното ограничаване приходите на държавата. Защото когато няма приходи, няма кинти, като няма кинти ставаш зависим от "приятелите и съпзкиците " ти. И вместо да се гърчим пред разни платени еколози, крайно време е "независимото" правителство да излезе със становище защитаващо националния интерес. Как бихте коментирали най-елементарния пример: защо във всяко австрийско , швейцарско, италиански село в алпите има поне по 2 лифта, които функционират и генерират пари. Защо лифтовете на същия производител не могат да бъдат още 1 или 2 в банско. Нима планинаъа е различна?

Глупости. Иди виж как изглеждат пистите в австрийското село през лятото и иди виж тия в Банско. Тогава ще ти се изясни каква е разликата между Австрия и България. Едното е хубава зелена ливада. Другото е една изровена, ерозирала дупка, заравнявана всяка година с булдозери.

Аз ти говоря за лифотовете Пистите какво - и в банско пистата е от земя, върху която расте трева. Кажи гледам ги разбираш работите - защо там може да има толкова много лифтове а тука не. Същоте мантри ги говорите и за фекалиит на нашето море. А такива никой не е виждал от години , години. Кажи смешник върху пистите лятото какво расте бе кретен - върху едъесъвена почва какво очакваш дс вирее -водарасли ли. Жалки смешни долни родоостъпници

От оня ден разправям аз като погледнем картата на земите по НАТУРА 2000 - Калиакра за да се види как най ЦИНИЧНО ЛЪЖАТ ... и ... мажат .... а те от БИВОЛ даже са им/ни го начертали ...

И как ша я свършат работата знаем.. Да ви го припомня БАЦЕ ПЪРВИ: "Отсега искам да чакате с метли и снегорини, като падне снежинка, да я хващате във въздуха! Ако прочета: "Снегът пак ги изненада", ще бъда много ядосан". Да си спомняте година при Баце ПЪРВИ, ВТОРИ, че и ТРЕТИ да не сме изненадани от природата??

бате Бойко ни го казва пак - всички на море в България, по всички заливи ..

Гербаджии са на море в Гърция, по няколко пъти в годината- еле кметовете

ТОВА Е ПОГЛЕТ НА ЧОВЕК 3 ДНИ ПРЕДИ ИНФАРКТ.

Баце, защо не направиш Петьо Блъсков министър на околната среда и да закриваме България?!

Ако някой все пак се интересува от предисторията с осъждането на държавата по ,,Натура 2000,,, нека прочете словото на Б.Борисов при откриването/разането на лентички/ на ветро парка и голф игрището. Още тогава всички са знаели,че ще има санкция но интереса на суджуците е диктувал друго.Наистина Джавдет Чакъров е одобрил границите на защитените територии,но Борисов е разрешил лично построяването на голф игрището и перките и лично ги открива.

Най-засгнат е депутата на ГЕРБ с четирите тона суджуци! Тиквон си пази хората!

И ПО-НАЗАД - ББ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП! ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЯТ Е ТАКЪВ, ЗА ДА СЕ ВЪРТИ ПО ВЯТЪРА. НО ТЕ ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ СА ОТ ТОВА КОТИЛО И СА ИЗПЕЧЕНИ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИ ! ИНОВАТИВНОТО Е, ЧЕ СЕ ВЪРТЯТ САМО ПРИ ПОЛИТИЧЕСКИ ВЯТЪР !

"Не съм съгласен, че повече от 34% от територията на България трябва да бъде защитена.", изокал Валерко! Само се чудя - ако при 34 % "защитена" територия успяха да сътворят бетоногрозилището, не ми се мисли при намаление на "защитата" до 18 % какво ще видят очите ни!

.... и само 1% да е Натурата, ако в този процент вкарат нивата от дядо ти близо до морето, ще изпищиш че ти обезценяват имота.

нали беше от бургас сега от варна

"...Една от препоръките е да се отстранят така вече изградените обекти и като алтернативно решение министър Нено Димов е издал тази заповед за ограничаване на всякакво строителство, растениевъдство..." Ето тук е заровено кучето - трябва да се разрушат ветрогенераторите и голф игрището. Ама те са на "наши" хора. Затова правителството предпочита сметката да платят обикновените хора. И да не пипа въпросните обекти на "нашите".

Заредиха се пак глупостите му денонощно ама защо в тях липсва безхаберието му бая години????Поразходете се по заливчетата сега защото кога трябваше да работите обикаляхте чуждоземни заливчета..

Така, И сега ще открадната земите на хората, и после ще ги продадат на инвеститори...

До Боко Суджука, ЕК иска да разрушиш незаконните обекти на твоя депутат дето ти носише суджуци, голф игрището на Свинаря и хотелите на ТИМ, които са построени в зона с НАТУРА 2000. Всеки може да чете и Бивол са ти направили много хубав анализ рапоний, истината е че защитаваш преателите ти мутри!!!!

Абе виж, че само лъже! Неговата е търчи-лъжи! Много му пука на него за хората!

Че той е най-голямата мутра.