Премиерът: На българския казан в ада няма нужда от пазачи

Винаги съм казвал, че вотът на недоверие е право на всяка една опозиция. Единственото, което е - защо избират такъв момент, каза премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: На българския казан в ада няма нужда от пазачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Омразата на червените кратуни към ББ струи отвсякъде. И това е добре. Това означава че той за пореден път им е бръкнал с боксова ръкавица отзад. И пак ги е натикал на Мурджо в ауспуха. Независимо от гръмките хвалби за огромни успехи, нека резюмираме дейността на всички, дето са против ББ. Т.н. "автентични десни", разбирай костовистите не влязоха в НС. И сега, пригласят на БСП-то в плюенето на ББ. Без да си дават сметка че с такова отношение на следващите избори няма да съберат и по 1 %. БСП-то се прави на много велико. Видите ли, били си удвоили депутатите. И плюят наляво и надясно. Но с тази политика те само ще накарат тези, които ги мразят на следващите избори да ходят да гласуват против тях. ДПС-то се беше кротнало. Сега, обаче изгладняха. Те си мислеха че ще им дадат парче от баницата, ама няма да се получи. И съвсем едстествено отидогха при естествения си съюзник БСП-то. А БСП-то само заради властта пак ще им се надупи. ОП нямат друга опция освен да са с ББ. Ако на някой му мине през ума еретичната мислъл за коалиция с ДПС ще бъде бит, е..ан и окървавен, още преди да я е казал на глас. И ще забрави за вота на патриотично мислещите хора. Така че за момента просто няма кой да свали ББ от власт. А БСП-то нека си лаят. Ккато се казва куче дето лае не хапе. Пък нали всички знаем приказката: "Кучето си лае, керванът си върви..."

Бобо намеква за необходимостта от омерта в парламентарната дейност. Явно не беше домислил тази опция - вот по време на подготовката на председателството, през и в края му..

Улавям се, че и аз почнах да ходя с ръце в джобовете като Бобо. Дори ми направиха бележка за неизискано поведение. А за вота е добре да има, за да може следващия вот през април вече да поразмърда и понамести нещата. А ако бобо се ядоса и подаде следващата оставка ще е най-по-. "заседанието се води от премиера на Бългхария (в оставка)" - ще е шов по ТВ новинитв.

Крадеца вика дръжте крадеца.

премиерът на България е супер селяк щом говори така за народа си....

Този ще ни погребе.

И кой го казва това - Дърпачът на казана.

След като има такъв като Боко, който да рекетира всеки опитващ се да прави успешен бизнес и спира всички изгодни проекти, то друг "пазач" не им трябва на българите.

колкото и да се напъвате да забогатявате,никога няма да настигнете западните богаташи ,ще си останете прости балкански мизерни крадливи плъхове!!!

да си върнем бсп и сергей на власт, само това ще ни оправи.

Сергей не е такъв проблем,колкото около него,кат Овчаря,Лъжата,нищо не правещия евродепутат от старата гвардия и зависимоста която си създаде с търгашите от ДПС,не се справи с изнудването което му изяде главата!То добре,че 15/15 влезе е ЕП,че нещо да свърши!

ПРАВ СИ!!!!Ти си на ЩАТ на казана.

Балхарите са долна, подла и страхвлива паплач, всеки го знае, даже и те ги го знаят, даже националните им поети са им го написали да се знае, но се развкичават до небето ако някой им го каже!

БСП вместо да се засрамят ,че съсипаха създаденото от Живков,като заводи ,предприятия,селско стопанство,безотговорни съюзи с ДПС ,корупция,тръгнали с цялата с цялата си наглост да искат власт!Къде се намират?Тръгнали с плакати на Живков да лъжат хората ,да ги свързват носталгично с нещо което те унищожиха за кратко! Те създадоха първоначално хаоса в държавата!Не казвам ,че ГЕРБ нямат грешки,но се вижда промяна и дано така да продължи,в смисъл освен борбата с корупцията,да има и други инициативи за икономиката като цяло,за да се вдигне стандарта повече!

Абе малки грешки имат ГЕРБ , незначителни , незабележими , почти никакви.

Не могат БСП да бъдат алтернатива,това е абсурдно!Завзеха едно пространство което не следаваше да получат наготово,от бивши комунисти трансформирани в социалисти,че и столетница се таксуват!Социалистите могат да бъдат само нови хора ,не продължение,а съвсем нови и необвързани с външни и стари зависимости,както тези които не знаят какви са,нито си отчитат бъркотиите които създадоха!

Хубаво виниш социалистите, за което си прав, но си припомни по времето на кой управляващ, се съсипаха работещи предприятия. Изкуствено се фалира националната Авиокомпания, и т.н. Това не беше ли при управлението на Другаря Мангал Лостов - Циганчето от Яна???

Давноста да отпадне от началото на прехода!Оттам почна ограбването,от глупака Луканов,дебила Виденов,доверяването на службите и продължено от Костов и останалите около него!Както се казва да се обърне хастара!Не мога да си представя да се връщат на власт руската пръчка ездачката проста,барабар с Овч.,Гечев и другите тъпири!Нищо не им пречи да бъдат конструктивна очозиция,ако наистина се интересуват от бъдещето на държавата,но с тези зависимости които сами са си създали едва ли!

Впечатляващо е как герберските маймуни си играят с аритметиката като прасета с тиква! Както винаги плиткоумно, посредствено и надъхано с партийни манипулации. МРЗ се била покачила , ама какво може да се купи с нея - няма значение! Икономиката расте, ама спрямо каква изходна позиция - пак няма значение! Докато не се изринат тези боклуци от държавната трапеза, няма да има и грам просперитет за България!

Ами да вярно,че расте МРЗ,ти не виждаш ли?Не може рязко да се повиши,защото няма с какво да се поддържа и ще стане инфлация!Не може да си популистки дебил като Курна която с марионетките се надвикват да саботират,макар да са наясно с бюджета!Курна на каква база обещава високи доходи,тя ли ще плаща,щяла да се бори и как обаче?Виждаш ,че работодателите саботират всеки опит за повишаване на МРЗ,защото така им е добре!Нямало специалисти и какво ли не,като са наясно ,че всеки нов минава на обучение,поне така е на запад,а те искат готови научени и само да печелят!

Писание, в което има прилагателното популистки е очевидно пропагандно! МРЗ расте, за да растат данъци, такси и заплати на тунеядци! А от друга страна води до уравновиловка в сферата на интелектуалния труд (чистачката ще взима колкото един доцент). Но за министър-председател, който е чел една книга това надали има значение!

тя най-душманската приватизация се случи по времето на Костов, бе , Боко!А вие със неговите хора сега сте си "ош-беш".Даже в Боко2 управлявахте заедно! Защо не ги изловихте за приватизацията?

стига си лъгал и ти като циганин,докато не видим да влизат в затвора крупните крадци в тая държава няма какво да ни разказваш детски приказки,вече и децата ти се смеят на наивните лъжи и ти се оказа прост балкански селяндур!!

На българския казан в ада няма нужда от пазачи Но тук има една средна администрация( СЪСТАВЕНА ОТ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ И КОМУНИСТИЧЕДКИ КОЛТУЦИ) дето съсипва добрите начинания.

искаш да кажеш, че "висшата администрация" освен да си строи хотели и СПА- центрове, се опитва да прокара и добри начинания?! Колко наивно!

гоуем е наший простак нъбър уан

ами кажете нещо хубаво за Курнела изобщо нещо. Да, тя разчиства яко пътя си към върха. Няма грешка. Друго - освен да лъже, друго - освен да приватизира за собствен джоб, друго, освен да прати синът си да учи и работи в САЩ, друго, освен съпругът и да работи в ЛукОил. Ама я пък как хубаво плюе и ръмжи срещу този Бойко - верно лъжи, лъжи - ама народът вярва на лъжи иначе нямаше да хвърля парите си през балкона.

Бойко пак си е лош!А пукни се сега....!

съм за демокрлацията, а тя не. Много ѝ била взела - верно взела ѝ сина и го запратила чак в САЩ, ти да видиш - чак през океана.

стига с тази простотия!Знаем, че е опорна точка, но това, че на някой от БСП сина му или дъщерята учела в САЩ не прави гербоидите по-добри!Имат кадърни деца-учат, къде да ги пратят- в Чукотка ли? А и да си чул някой комунист да отрича образованието на Запада или САЩ? Виж, нашето образование герберите продължават да го бърникат и затова никой никъде не го признава!

И на Цецка Цачева синът и учи там! Е?

И на Б.Борисов дъщеря му учеше там! Нещо да кажете?

"...ние можем спокойно да се дърпаме сами надолу в катрана" каза още Бойко Борисов. Генерал-лейтенант Бойко Борисов П.П. Бих добавил: "...един другиму"

аз съм за Нинова. Тя като дойде и ще оправи всичко, както себе си оправи. Това е.

и Горанов ще оправи всичко!Както оправи себе си и строи малък палат за семейни цели....Боко не го броим!Той си има Цветелинка Бориславова, която пазари банки!

Къде точно " строи" палата си,щом си много инфо?А на Куркурнелка мъжлето с какви парици с купи количка за 50 бона?

,,...Премиерът: На българския казан в ада няма нужда от пазачи..,,??? ами...,,ходи,, си.. .кво се ,,натискаш,,...???

Борисов е нужен на България! Ние българите оценяваме неговият принос за страната ни! Затова и българите гласуваме за Борисов и Герб!

ДА ТОВА Е ПАТЕНТ НА ГЕРБ.ВСИЧКИ ПО КАДЪРНИ ОТ ТЯХ СА УВОЛНЕНИ ОТ РАБОТА ТА ТЕХНИТЕ КАЛИНКИ ДА ИМАТ ФРОНТ ЗА КРАЖБИТЕ.ТАКА Е ПО ОБЩИНИ И ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ.

Бръчкаш драги, патента не е на ГЕРБ, патента е патентован от БКП-то в патентното бюро в Москва през 1944-та година! БСП-то го наследи и използва успешно долго време след 10-ти ноември!

България никога не е била толкова добре, колкото е по-време на управлението на Герб, това не се постига без кадърни хора и работещи институции!

Ти или си пиян или са те побъркали в партийната централа на ГЕРБ! България е много зле и се управлява от некадърни калинки, назначени по парийния метод! А за институциите - пълна какфония, неефективност и условия са крадене! Коя от коя по неработеща, че чак и на господарите ви им прави впечатление!

ИДИ В МАГАЗИНА С 180 ЛВ. И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЛКО Е ДОБРЕ бЪЛГАРИЯ, ПРИ ГЕРБ !

Почти 10 години от 27 годишния скапан преход са над 1/3 Баце. Кой да ти носи отговорностите ?! Да ги не изреждам какви ги връткаше през последователните ти мандати в което нищо последователно нямаше , само да шашкаш главите на шашнатите и да употребяваш властта за себе си , за собствената си изгода без да си даваш сметка ни за държава , ни за народ.Какви дяволи , какви казани са те юрнали , всъщност изцяло си си за там. Та кой ти е виновен , то не беше Станишев ,Орешарски , кризата , климата , народа , кво ли не , само твоето слабоумие никъде го нямаше.

Бойко нещо не е наред с глъвъта! Трябва да си пълен малоумник да вдигнеш МРЗ-то на тоя тъп и неблагодарен народ цели 250 пъти в сравнение с Жан и икономическия гений на Балканите Румен Гечев!

Ясен ли ти е напълно преобладаващия ефект от МРЗ , кой следва да я плаща и с какво лично е ангажиран Борисов в това?

Борисов има с какво да се гордее: - стабилна икономика, 4 % растеж - няма безработица - по-високи заплати - по-високи пенсии - магистрали - метро - стабилно международно положение на страната - ниски външни дългове - силна социална политика - демокрация заслуги на БКП: - хиперинфлация - дефицити на стоки - опашки - глад - купони - пирамиди - заплати и пенсии по 1-3 долара - мутри - диктатура - куфарна приватизация и прочие гадости

Абе нещастен полизурко: -Ръст 4 % при почти нулева икономика, си е почти 0. -Има безработица, а в провинцията е огромна. -Покупателната способност непрекъснато намалява, защото заплати и пенсии се повишават символично, а цените растат ли растат. -Магистралите са яма за крадене и затова непрекъснато са в ремонт, поради калпаво изпълнение. - Международното положение, само по себе си е объркано и в такъв момент предателите са най-ценни са господарите. - Дългът расте и къде забрави миналогодишните 16 милярда? - Социалната политика е подигравка. - Какво е това демокрация? - Какво е демокрация?

Забрави да споменеш и "излишъка" в бюджета, дето се оказа, че го нямало

Вицът за казана в ада важи за всички казани-всеки народ си има подобен виц.

Борисов да се стяга в кръста! Не е лесно да управляваш българите! Българите имаме много хубави, имаме и лоши черти! Борисов е благословен и може да се справи! Не се влиза лесно в историята, ако има волята да работи, той го може!

Както "без Путина нет России", така и "Без Боко няма България"! А българския еквивалент на кандидат-президентката на Русия Елена Беркова, е нашата Корнелия Нинова!

Боко е пазачът който съсипва всяка възможност за развитие на България. Я да каже колко проекта е спрял, колко проспериращи фирми е рекетирал, колко способни българи изгони, с подтискането им, на назначаване на калинки, които не дават на българите да се развиват. И всичко това го прави, за да угоди на чуждите си "началници". Няма по вреден от Боко.

Герб предлагат най-доброто, интелигентно и работещо управление на България! Радев трябва да избере дали иска да остане в историята, като тоя който е работел за България, подкрепяйки Борисов или да влезе, като човека работещ срещу България!

Няма по некадърно правителство от калинките на Боко. Нито един който да разбира от ресора си, назначени калинки от Шорош и Козяк.

Дали е така не знам, ама един долар е 1.68 лева, а не 3000 както при БСП-Жан Виденов! И МРЗ е 235 евро, а не 1 евро както при Жан! Няма друга държава в света в която за 20 години МРЗ се е увеличила 235 пъти! Мухахахахахаха!

ДРИ.ЛьО,свери си плоския мозък: 1.По времето на Жан ЕВРОТО не съществуваше,ама нали си си ТЪПО ПАРЧЕ,как да ти го обясни човек,та да го разбереш!!!!! 2.При Жан долара стана 3000 лв.изкуствено,от Драгалевския циганин,който умишлено искаше да срути това правителство,ама нали си си ТЪПО ПАРЧЕ,как да ти го обясни човек,та да го разбереш!!!!!

политици крадат, и то много, така че преди "Крадецът вика дръжте крадеца", казват истината. Друг е въпросът, като знаят, че е така, защо не се съдят едни други, че да докажат за казана. Тези поговорки не са български народни, а касаят само политиците, които между другото само имитират партизански борби, а всъщност дружно ни крадат. А как е при казана, точно те ще видят, защото всичките са за там, без никакво съмнение.

Сега нова светлина ни озарява: "Председателството"!!!! С него ще ставаме, с него ще лягаме, с него ще ни плашат да не мрънкаме и протестираме, с него ще се обяснява краденето на пари, завишените разходи, повишаването на цените! Нова мантра в устата на богоизбрания и глутницата около него! А ние, стадото, си блееме и ръкопляскаме!

отворете си сборника на Дядо Славейков и най-после разберете, че няма такива български пословици или поговорки и престанете да се оставяте на тиквенските манипулации.

Аматьорите с големи мераци от диктаторската бандичка БКП, дори и не си мислят, че могат да направят нещо добро за България, просто мераците им не ги оставят на мира, голям сърбеж ги мъчи! Мераци големи, възможности малки!

"Премиерът: На българския казан в ада няма нужда от пазачи"..... нашата партия е плътно до казана и няма как да допуснем някой да изплува......

Знам какво е да лежиш паднал в 20ч., в тъмната есен и да няма кой да ти помогне. Бойко, ти си голям човек! Много трябва да благодарят тези момичета от катастрофата на теб и съдбата си!

"който инспектирана стартиралото строителство на обхода на Ахелой и изпълнението на дейностите по проекта за укрепването на брега в кв. Сарафово на Бургас, " Този и строителен инженер ли стана

И все пак, нека видим фактите: Дори и Б.Б. да си отиде от политиката, след него ще останат: 1. около 300 км магистрали; 2. маса пречиствателни станции; 3. едно прекрасно метро; 4. мостето до Румъния при Видин и др. Колко политици след 10.ноември биха се похвалили с поне едно нещо, подобно на тези, а не само "батко и братко". Е! Че политиката му в областта на енергетиката е пълно фиаско и робуване на чужди интереси, че това дърпа цялата икономика и доходите надолу - О.К. Не може да се надяваш сляпо да прилагаш румънския модел (да търсиш непрестанно нефт и газ в Черно море, защото видиш ли те били намерили.) Колко му беше да заложи на нещо нестандартно, но такова дето го има. Например ГЕОТЕРМАЛНАТА енергия. Ама тя е на не по-вече от 800 МЕТРА под големите консуматори (София, Варна, Бургас....). Дали не е късно либе за нова китка...

ГЕРБ Е СЪУЧАСТНИК В УНИЩОЖАВАНЕТО НА 1.5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ :)))) .... БЕЗРАБОТИЦА БИЛА 5% АМИ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯ С 30% ... АКО БЕШЕ НА СТАРОТО НИВИ БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕШЕ ДА Е 35% :)) ... И ПАК НЕ МОЖЕТЕ ДА НАХРАНИТЕ ОСТАНАЛИТЕ АЛЧНИ СВИНИ :))

Само дето всичко това е направено от хората а не ор ''светинята'' МУ с нашите пари и с нашия ниско заплатен труд защото повечето се окраде от ''светинята'' МУ и кликата му.. Хайде престанете да пълните форумите с тези хвалебствия а направо ''църква'' МУ направете и ходете там с тези приказки

БОЧКА , ЗА ТЕБЕ НЯМА КАЗАН БРЕ .... КАЗАНА Е ЗА МОМИ ... ЗА ТЕБЕ ГОРЕЛКАТА И ЩЕ ТЕ ПЪРЛИМ КАТО КОЛЕДНО ПРАСЕ :))

A кой ли е дяволът вкарал ги в този ад? То само репресирани и спасители - други няма.

де бре, тук е казана и само герберастите ни дърпате обратно кога народа рече да се измъкне вие го дърпате обратно, маменцето ви герберастко продажно, и заплашваш а? А кога дойде време вас да разследваме и внуците ви няма да могат да изплатят престъпленията ви..

Не знам има ли български казан в ада, ама забелязвам, че гербаджийската шайка превръща България в истински ад.

Страх го е налегнал, ама голям!

деер

50% от всяка поръчка се връща под масата....

Ники

Боце, там в казана те чакат с нетърпение едни твои авери СИК-аджии - руснака, телето, Милето и др. Особено руснакО. Казват, че си се боял и ти много от него.

Какво му се е случило на КОМУНИСТА Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал! През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА, "КРАСИ" КАРАКАЧАНОВ, подпухнал-ГЛАВЧЕВ, мамин ЗАРКОВ и други "знакови" лица) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ...

Ако наистина има български казан в ада, всички сикаджийски мутри ще се надпреварват кой да дърпа баце си Боце в катрана.

Не слушат, искат украински модел сепаратизъм за да измрат още хора... За жалост. Няма друго обяснение. А трябвашв да изглеждаме силни и професионално ... дано не се изложим пред чужденците... Дано не следваме Украйна, пази Боже, кръстя се

Ти си за казана дяволе...

В ада няма български казан Българите са си го направили тук, в китна България и, за да е пълна картинката, си сложили Боки сикаджията за премиер. Той им е пазача.

Добре, че в днешната продажна управа има Бойко. Партията на Бойко, добра, лоша Е НАЙ-ДОБРАТА от това, което имаме и то е предимно благодарение на бате Бойко.

Герберски келеш, всички знаят, че премиерът на България - КОМУНИСТЪТ Бойко Борисов - е бил охранител, макар че мнозина се опитват да забравят, че той е бил част от групировката СИК. Днес половината от нейните членове са избити повечето от убийствата стават, докато КОМУНИСТЪТ Борисов е главен секретар на МВР и досега не са разкрити. Другата половина от СИК въобще не бе разследвана, с изключение на братята Маргини... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

другарю премиер, защо са ви пазачи, като си имате цензуратори от медияпул и дойче веле? и на кого му трябват пазачи на казана? достатъчно е да има ало измамници, като по-горе споменатите.

тоя и с овехтелите вицове почна