Борисов: Жалбоподателят за ТОЛ-системата мете пред ”Пирогов”

Всеки ден работа! Просто нямаме алтернатива, няма по-добри от нас и всеки ден трябва максимално да се доказваме и да си изпълняваме програмата.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Жалбоподателят за ТОЛ-системата мете пред ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този много отдавна е за психиатър! А какво да кажем за матряла, който го избира?

Човекът всеки ден работи/мете/,а тоя пере суджук и призовава да се работи-"Всеки ден работа!".

БОЙКО БОЙКО УСЕЩАШ ЛИ НАРОДНАТА ЛЮБОВ!? ДА НЕ СИ УЖАСНО ПРОСТ ЩЕ ТЕ ОТКРЕХНА САМО ЕЙЙЙЙ ТИЯ ПАТКИ И ПАТАРОЦИ ДЕТО СТЕ НА СНИМКАТА ТИ СЛУШАТ ГЛУПОСТИТЕ СРАМ ГИ Е ОТ ТЕБ НО ТОВА Е КАТО ШВЕЙЦАРСКИЯ СИНДРОМ СВИКВАТ С ПОХИТИТЕЛИТЕ СИ И КАТО ИМ ДАВАТ И ПОВЕЧКО СУДЖУЦИ ЩО ДА НЕ ТЕ СЛУШАТ!АМА ТИ ЗЕМИ СЕ СЪБУДИ ЧЕ ТИ ИЗТИЧА КУПОНА И ЩЕ СЕ БЛЕЩИШ КАТО ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ОТ НЯКЪДЕ.............

То било хубаво на сянка.Отдръпнах се и ТОЙ го пое целия поток от 'БЛАГОДАРНОСТИ',а аз си слушам как хубаво звучи

Боце, то и те щеше да метеш пред килията на бай Ставри или пред портите на Ада (както Доктора, Клюна, бай Миле и т.н.), ако на краварите не им трябваше някой много тъп и много послушен примат за прайм министър на България!

Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове.

В България мафията си направи държава.

"Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов..."

а мъжът на Нинова пак при Косдтов, когато имаше ембарго на бензина със Сърбия беше шеф митничар на митницата ни със сръбско - Олтоманци - представяте ли си кво е било - солунската митница нищо не е. Сега съпругът ѝ работи в Лукоил - - знаете ли заплатите там - държавна тайна е. А синът ѝ не е в Русия, а в САЩ в най-скъпия колеж на света - Бъркли - ами има пари - харчи ги. Я не ми говорете комуняги за крадене!

учете се от Нинова - Костов я откри - незаменима приватизаторка - с две годишен трудов стаж като стажант съдя Костов я издигна на върха на Техноимпекс и Техноимпортекспорт - името не мирише ли на търгтовия с дрога и оръжие? - приватизира ги, като обяви в имуществената си декларация че е горда притежателка на 37% от акциите.

Браво Баце, ама кво стана с шефа на АПИ-Л.Лазаров дето го обвиниха за едни 5 млн.евро липса от магистрала ква беше бе-а Струма??? моля ви се де.....

Няма по-добри ... крадци от вас, да! То бива алчност... И вземете научете елементарна икономика. Няма загубени пари от това, че ви бавят далаверката. То е ясно, че ще стане. При мутрите винаги е било на "кога", не на "дали". Имате пропуснати ползи, а не загуби. Изказванията ви показват некомпетентност (което е всеизвестно така или иначе)!

,,..Всеки ден работа! Просто нямаме алтернатива, няма по-добри от нас ...,,??? ,,жегата,, не ,,прощава,,...!!!

Тока поскъпна,водата също,млечни и месни продукти,свинетки,"паяци" и обирници ни ограбват.Прехваленото "вдигане"на част от пенсиите вече е под нулата,а горкият ТОЙ не бил хапнал суджук

"Просто нямаме алтернатива, няма по-добри от нас"- пък и как си сЪ обичам.... тЪй кЪт сЪ гле'ам... направо ми иди да си посегна... неустом съм си... ако не съм си аз, нямаше да меима!

скромно казано "няма по-добри от нас "

Трябва наистина да си много тъп и прост, та пред цялото правителство на България и пред медиите открито да се подиграваш на български гражданин, че работи като метач?!

А той какъв е? Не е ли доказано тъп!? Но е прав, че мат'рияла е калпав! И това е доказано! Дали са тази или друга мафиотска групировка, с друга абревиатура, наричащи се партия - няма никакво значение! Всички доказват, че са терористи към Българския народ и България! Приказките им едни, делата други! А Господ Иисус Христос ни казва - по делата им ще ги познаете ... Не им слушайте брътвежите! Вижте как днес правят магистрала за пари повече отколкто в Германия, а утре е ремонтират, щото била некачствена ... Затова тоя козбудит реве и иска Хемус, та Хемус! Наливали пари, да, ама от другата страна са ви подлогите и прибират налятото! Вижда се по лайнените ви резултати - БОЛНО НАСЕЛЕНИЕ!

loyola

по въпроса за гарантиране на енергийната сигурност на страната, видяхме как се справиха - отказаха Южен Поток и после обявиха, че сме се минали, а през това време Германия, Турция и Гърция си вкарват газ от Русия... и ние ще купуваме от тях. Не стига това, ами ще се набутаме да строим хъб, които никой няма да ползва, но ни насърчават, за да си мислим, че сме на кяр ...

категорично не съм съгласен че правителството и парламента не работят

По правилно никът да ти е "ь"....

а твоя да е "лизач номер 1"

няма по-добри от нас и всеки ден трябва максимално да се доказваме и да си изпълняваме програмата ПО КРАДЕНЕ

468 коментара на 11 страници, но нищо не се разбира не може ли по кратко и ясно да обяснявате

За 27 години след 09.09.1944 г. в България се построиха толкова много неща, че сравнението с много малкото построено и много разрушеното за същия период демокрация след 10.11.1989 г. е просто смешно. В първия период бяха построени редица големи, средни и малки язовира, и няколко каскади. Построиха се стотици големи малки и средни промишлени предприятия и заводи с всеобхватно производство разпределени равномерно на територията на НРБ. Бяха сдвоени и електрифицирани линиите на БДЖ. Построени бяха два нови града Димитровград и Девня. Електрифицирани и водоснабдени бяха всички населени места на НРБ. Селското стопанство беше модернизирано и проспериращо с огромен пазар за своята продукция. Построени бяха стотици нови болници и поликлиники във всички големи населени места и хиляди здравни пунктове в почти всички малки населени места. Построени бяха хиляди училища и детски градини във всички населени места. Образованието и здравеопазването бяха безплатни. Имахме голяма и добре въоръжена българска армия способна да отрази всяка агресия и да опази българските граждани и територията им. Имахме народна милиция чието присъствие се усещаше навсякъде и нямаше неразкрити престъпления. Имаше и доброволни отряди, които помагаха и бдяха нощем заедно с милиционерите за опазване на общественият ред и спокойствието на гражданите. Имахме строителни войски, които строяха най-сложните обекти и бяха школа за обучение на кадри за строителството особено от малцинствата. Имахме ЖП войска, която разширяваше старите и строеше нови жп линии. Обновяваха и изграждаха нови пътища и дори най-тежката част от магистрала Тракия през Витиня. Имахме и гранични войски, които не даваха и пиле да прехвръкне през нашите граници, та камо ли тълпи от мигранти. Имахме ...., имахме...., много имахме, сега нищо нямаме. Хвалим се с една построена и две недовършени магистрали и и няколко стотин мижави предприятия, по-голямата част от които са собственост на чужденци, които ограбват труда на българските работници.

Пич, събуди се, не си на партийно събрание. Ако не ти се живее в България, качвай се на магарешката каручка и заминавай за Сибир. След като много си преживял, един Гулаг няма да си отрази много зле. Айде и носи много поздрави на зековете!

Един поет беше казал:" По добре никога нищо да няма, за да няма какво да се губи..." Е, сега няма какво да губим!

"Изградихме стотици километри нови жп линии" - казал Бойко Борисов. Къде са тези построени линии? По-скоро затриха и унищожиха десетки километри ж/п/ линии, спират влакове, оставят да се рушат гари. ББ съвсем е изтрещял в жегата

от Суходолска 3. Проверихме жалбоподателя, той мете пред Пирогов, нали разбирате?" - аз не разбрах. кой е този от суходолска и защо мете пред пирогов?

ЗА ден излюпени консорциоми,в държавата БЪЛГАРИЯ, съсипват и ограбват малките фирми и при подписани фактури не плащат, на подизпълнителите. Че ГОГО плаща ДДС и осигуровките а, не е получил заработеното нея не я еня. Е това се казва стабилност по разбиранията на ГЕРБ !

Летни ракардии!:) Ще дойде зимата а с нея и устойчиво нарастващите цени на ток, парно, газ, горива и всичко зависещо от тях. Пак фишеци с коледните надбавки с част от пенсионерите и всички на които им беше обещано, а не се дава, ги виждам пак на жълтите павета пред парламента!:)

На жълтите павета може и да не ги видиш, защото може и да са измрели, а това е целта.

Тоя суджук е начело на държавата от осем години, сега ли се сети да прави програма?

И Чичо Митко Пенев, ще му завиди за нечленоразделната реч. На тоя бастун трябва да му зачислят преводач. Б.си скота прост!

Пената е велик. Никога не е парадирал с красноречие и никога не си е изкарвал хляба с това. На терена и на скамейката обаче перфектен!

дали Севи чете коментарите за бисерите на титана на мисълта и приказките? И не му ли помага да се ориентира малко поне и да не говори така просташки и безцеремонно.

На мат'ряла така му харесва. Сам Тиквоний го беше казал "Българите са като кучетата...."

" Проверихме жалбоподателя, той мете пред Пирогов" Какъв ли подтекст се влага в тези мъдри думи? А не бих се изненадал ако този посочен от БоБо човек е гласувал за ГЕРБ, каъто се е надявал на справедливост, равнопоставеност и т.н и т.н.

Б.Борисов: И аз съм прост и вие сте прости!

Защо обиждаш татко на професия, тлъста свиньо? Да не би да е нарушил закона? Да не би да е рекетирал за СИК през 90-те? Ама че тулуп...

И ти ми метеше паркинга , а стана Мин-председател. Кво толко? Айде , бегай да си дочетеш "Винету" ...

Ако горните цитати не са шега, а наистина са изречени от министър-председателя, мога смело да заявя, че министър-председателят е ИДИОТ.

Са ли го вденахте, бре?! Тотал брейн демидж е нашто недоразумиеие открай време! Пълен не, ами завършен идиот с ай кю 38...

каква програма бе 2017-2020 Та най-много до м април 2018 и те няма ееееееее може да изчакаме 31.07.2018 ама повече - много ти е.......

Какво изчаквате-да поумнее ли?

Прост беше, прост и си остана, Бойко.

ПРОСТ, НО БОГАТ, ИЛИ УМЕН, НО БЕДЕН ?

ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ -ДЕСЕТ ГОДИНИ.Е.АСИ ТЪПАНАРИТЕ СМЕ ,ЧЕ СЛУШАМЕ ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА ОТ БАРОН МЮЛХАУЗЕН-БОКО

И какво като мете пред Пирогов? Само у бульгаристаня гражданина няма права.

Бойко Борисов ...престани да лъжеш !И недей да мислиш как увеличаваш вземанията от на селението ,а престанете да крадете !Пътищата са в окаяно състояние ,новите се ремонтират постоянно ...престанете !

Ние сме главие на кремлинската ламя. Не можете да ни отсечете. Ние сме най-доброто което имате.

Борисов 1 арестува Наглите; Борисов 2 вкара пръстови отпечатъци в болниците; Борисов 3 се сети да направи програма, нещо като петилетен план, която точка по точка ще се изпълнява от Борисов 4, Борисов 5, Борисов 6......и така, докато не свърши суджука.

Абе, Бойко, нали като въведеш Тол-системата, ще отпаднат винетките? Не губиш нищо, освен разликата в приходите от тол-таксите минус винетките, ако изобщо ще има такава. Да не си мислиш, че ще въведеш тол-такси, а хората ще продължат да плащат винетки?!

Точно така си мисли! Ще въведат ТОЛ такси за камионите, винетките ще останат за лошия матриал!

abasador

много, хубави и силни думи на министър-председателят Бойко Борисов: "завод след завод се строи квалифицираната работна ръка " "...Изградихме стотици километри нови жп линии... " "Огромни пари се наливат в здравеопазването, ... " "Общата цел ...е: доходи, сигурност, ... и прозрачност на управлението. " На практика обаче излиза така че, колкото повече заводи, магистрали, ж.п. линии, обществени сгради и съоражения се строят и колкото повече огромни пари се отделят от бюджета за социалните фондове, толкова по зле живее българина. Жалко, с подобни лозунги живеем вече 27 години. Лек ден.

Тези, за които викаш, какво направиха за България, освен фалита на КТБ?

Е, как какво: Четири тона суджук и 60кг. филе Елена. Толкоз плюскане народът не е виждал скоро. А, пардон, те били за Бойко Слънцето, не за народа. Жалко.

Е как какво - вдигнаха заплатите! Пардон, не заплатите - цените...

Жалбоподателят - чистач пред Пирогов, а Министър-Председателят - охрана на бай Тошо. Намериха се!

Намериха се на по суджуче, а?

Няма ли най-после България да се отърве от червените чугунени кратуни, които освен БКП, пардон наследницата БСП, и друзята си от североизток, никой друг не харесват и са готови да го разкъсат жив от злоба /както впрочем са правили след 9-ти септември 1944 и до ден днешен не са си понесли наказанието живите убийци и техните наследници/. Откъде се пръкнаха толкова ожесточени злобари - от това, че са некъдърни и прости и само ако са на партийни червени постове могат да крадат безмерно и да живеят. Те не могат и не искат да работят, искат да командват и живеят в разкош /справка палатите им по Бояна и на други места из цялата страна/, а непартийните хора да им работят за жълти стотинки. Свърши това време, другари! Запрятайте ръкави, учете, ако можете и имате акъл, и си изкарвайте хляба като останалите българи.

Гледам и не мога да се нарадвам: червените кухи кратуни газ пикаят! Всичките им опорни точки се разпадат като картонени кули от карти за игра. Още един път се вижда ясно, че тази мракобесна партия, наследничка на най тъмните години на тормоз и подтискане на обикновения българин, не може да преживее правителство, което се напъва да свърши нещо не за да напълни джобовете си, а да направи нещо хубаво за народа си. И от тук следва един простичък факт: Кухите червени кратуни никога няма да дойдат на власт, защото колкото и да е кьорав,народа вижда коя е корумпираната партия и кои са червените милионери. Мили комунисти, недейте рева като убодени мечета, а си купувайте билети за Сибир докато е време. Там тавариш Путин е приготвил за Вас цял модерен комплекс "ГУЛАГ". Няма нужда да обяснявате на младите си членове колко хубав е този комплекс, нека сами да видят предимствата на победилия комунизъм...

Незнам защо,но този как говори ...в единственно число,и повечето глупости,ми заприлича все повече на бай Тошо...

За съжаление не е на нивото на Бай Тошо ...

Тато беше хитър, тоя просто е нагъл.

На основание на кой закон е проверяван жалбоподателя? Това е полицейска държава - който нещо пише срещу властта, веднага бива проверен и нарочен. ББ, достоен си за своя учител - Тодор Живков.

Борисов,не е направено най-важното-да бъдете освободени от тегобата да изпълнявате тази "програма"!

Кой подава жалбата не е важно! Важното е, че е основателна! И вместо да творите глупости, създавайте работни места, използвайте принудата за изпълнение на изискванията на конституцията за задължително образование. Вижте цените, доходите, а не бла бла...