Борисов призова за бдителност и подозрителност

Това е новият 11 септември за Европа. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима, каза Бойко Борисов след заседание на щаба по сигурност и миграция.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова за бдителност и подозрителност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми другарки и другари, Навремето, когато беше НРБ, лозунгът беше: "Учение и труд, жизнерадост и дръзновение!" Сега, другарки и другари, трябва да преосмислим лозунгите. Сега новият лозунг ще бъде: "Бдителност и подозрителност, подозрителност и бдителност!" Аз, другарки и другари, смятам да основа ново звено към ГДБОП. Ще се казва: ЛИПГ. Тоест, това ще рече, Лаборатория за Изследване на Подозрителни Граждани. Всеки който ни се види... хм, как да кажа, подозрителен, ще го "изследваме", да установим дали наистина го подозираме основателно. За целта ще извикаме специалисти от Гуантанамо!!!

Ако нашият прост (лично мнение) президент си затвори устата, няма да имаме заплахи от терористи. Само той с неговите екстремно-малоумни изказвания увеличава шанса да ни набележат. ИД (създадено съвместно от САЩ, Израел, Турция и Англия) ще ни атакува и нас, ако покажем какви марионетки сме на САЩ и се направим на велики (каквото прави нашия прост пак казвам лично мнение Президент.....).

във всяко село да има стражар, горски и 5-6 камери- не е толкова сложно

Какво искате повече от бат Бойко бре?! Нали ви построи магистрали, метро, е малко затвори някоя друга болница. То както и без друго намаляваме! Провинцията и селата се обезлюдиха - тамън да има място за бежанците!

Ма, Баце, ти забравили бе?! Не мой се кахъри - нали "на всеки ъгъл имаме дюнерджийница" - нали така ни хортуваше бе?! Нали тъй вещаеше самият ТИ - Слънце "ненагледно", нали ТИ се кланяше на еврокомисарите и стана новият YES-man като станеше въпрос къде в Европа да "разпределят" "бежанците". Що сега се опитваш "да обърнеш плочата". А къде е онзи другият ... заедно с "външното" ни "министерче" дето организираше забави и вечеринки в Правец на същите тея "дюнерджии" и главорези? Що сега мълчат като "мушнати" гайди?

нали и в Черно море нямало кой да ни напада... абе учен си е той- тигрите са му в главата

ЗАЩО ОЩЕ НЕ Е ГОТОВА ОГРАДАТА ,КЪДЕ СА ИНЖЕНЕРНИТЕ ВОЙСКИ ,КОИТО ДА ПОМАГАТ НА ТЕРЕН ,ЛАЛАДЖИИ, никаква организация , имигрантите се разхождат като у дома си !!!! Това ли са мерките ,полицаите по границата не са обезпечени ,АНАРХИЯ!!!!!

Тези терористи може и нещо добро да извършат,като ни отърват от нашите терористи които ни избиват вече 26г.

бдителни и подозрителни са само бабите, събрани на пейките пред входа на блока ни. няма човек, който да мине и да не му бъде разнищено поведението до май малки подробности. на хората им се размътиха мозъците от работа, той искал да сме бдителни ? ми това си е работа на полицията, ако вече има такава. за какво храним армия, разузнаване, подслушване и прочие служби ??

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Какво стана с оградата по границата. Орешарски може да е всякакъв, ама поне направи нещо добро за България - започна ограждането по границата. А гнусният Винету нищо не прави. Мислех, че Орешарски е дъното, но се оказа, че имало и по-лошо.

Баце,орежете още полицията и армията/не че ще ти помогнат/и ще ходиш ти и министите ти на границата.Да ви видиме какви сте герои/мамини убавци/

Ама, като че ли такива призиви означават директна Абдикация от функциите на Държавността- т.е1..Не можем да се справим със ситуация ако се появи;2. Нямаме ресурс да го направим понеже контингента стачкува;3.Бъдете в готовност да се защитавате , когато ходите на сладкарница, ресторант или по улицата.. А за какво сте Ни ..?

Пропуснах, защото не ми е в кръвта и възпитанието - "и да бъдем "подозрителни"..... КРАСОТА!

Когато премиер и президент не знаят какво да направят, защото чакат от едни хора нещо да им разпоредят, полицията също, ние трябва "да сме бдителни". И какво да направим - дайте ни оръжие, не ни прибирайте данъци, ще се оправим някак си, найс а?

симо

Съвет на МАО....Когато си в ръцете на ВРАГА ,НЕ си върти гъза,,за да му правиш по-голям кеф.....

Повсеместен терор наложен от владетелите, докато народа поиска инсталиране на камера във всеки дом.

''Бог не наказва,когото мрази'', остава го да ни льже.

симо

A-a-ха...След като разградихте държавата буквално-и като граници и като статус и институции изведнъж прехвърляте проблемите върху тези,които трябва да защитавате.,,КАТО ВИДИТЕ ТЕРОРИСТ-ЗВЪНЕТЕ НА ТЕЛЕФОН....,,Така заръча нашето слънце.И понеже е останало още някакво чувство за национална принадлежност и колективност , силно ни препоръчва да сме ПОДОЗРИТЕЛНИ И ДОНОСНИЦИ.Това са стабилни евроатлантически ценности и те все по-здраво ще обсебят живота ни.

Дано започнат първо от мутрите.

оправете пазенето на Б-я по границите,стига сте лапали само.....и шляпате ли....

Освен това може да се сигнализира на небрюкселски институции, ако има такива останали в Германия, за престъпната дейност на фрау Меркел станала особено нагла пред последните две години. Какво точно така лошо се отразява на поведението ѝ? Дали е била окуражена от измъкването от затвора на подкрепящата фашизма, крадла Тимошенко или има значение, че въпреки заканите на Камерън, че няма да допуска терористите от Близкия изток обратно в Лондон, един от най-известните в света терористи и военнопрестъпници: политическия представител на британските трудещи се, нает в последствие от голяма американска банка Тони Блеър, все така свободно се придвижва, където си иска из Великобритания. Трудно е да се каже. Но ако на Ангела Меркел не бъдат предявени обвинения, не бъде съдебно преследвана и да се надяваме арестувана за извършените от нея очевидно множество нарушения, по-всичко личи че тя има намерението да действа подобно на прословутия на Балканите Биби Клинтън, т.е. да използва правомощията си максимално до сдаването им, всеки един ден и час по крайно негативен начин.

Брюкселеца Борисов като призовава за бдителност може даде пример веднага като декларира, че възприетата от Брюксел (ЕС и НАТО) и съответно натресена на останалите в Европа, включително и в Париж, теза на бившия американски посланик в Сирия Форд, бомбардировача МакКейн и псуващата като каруцар лейди Нуланд, че терористите освен бесни зверове, могат да бъдат също и умерени такива с демократични перспективи, не се е потвърдила на практика и че единствения критерий определящ третирането им е дали това са обезвредени терористи или все още шават. В съответствие и с това, че гадовете вече са омацали в черно на картите си целия Балкански полуостров, то всички балкански столици би трябвало веднага да пратят по една шифрограма със сочна, местна нуландка до Вашингтон и да отворят изцяло въздушното си пространство за руската авиация единствената, която реално ги мачка главорезите. А в допълнение от външните министерства вместо да разнасят цветчета и да се подписват на съболезнования, като по този начин създават допълнително удоволствие на терористите, ще е по-добре да съберат средства, да поръчат в руското военно министерство бомби може и поименни, с инициалите им плюс доставка до тиквите на терористите.

Всичко което е казал Волен Сидеров е станало! Предупреждаваше да се построи ограда по границата преди 2 години,за танкове,за теглените 16 милиарда от тиквенното правителство-че са военен заем,за това че ще станем фронтова държава на нато за война с Русия...всичко се сбъдна!!! Не се бойте, има един голям народ в този свят, пишат с нашите букви, говорят с нашия език, имат остри шашки, винаги са побеждавали , и са наши братя по вяра и по кръв. Дружбата ни е стара ,няма страшно. Няма да ни изоставят те нас и ние тях. Не се бойте. Бог с нами,а ние с братята,пък каквото сабя покаже.

Няма съмнение, че политиците пак ще има какво да казват и повторят за тероризма, вместо поне да престанат да го подкрепят и спрат да създават проблеми на тези , които реално се борят с него. Позицията на Париж, подобно и на Анкара, вече е много сходна с тази на Исламабад след 11 септември 2001 г. И там имаше и досега има редовни терористични набези, на които противостояха специални служби с много висока репутация на Запад, получаващи непрекъснато съдействие и помощ от Вашингтон. Въпреки всички усилия, от територията Пакистан дойде решаващ принос са създаването и развиването на джихадизма, Ал Кайда, ислямисткото образование в района съпроводено с инфилтриране във всички страни наоколо и кулминирало в агресивно студентско движение в Афганистан, както и терористични походи на индийски мюсюлмани от откъснатата и станала прозападната зона Пакистан срещу Индия. Въпреки всички факти любима теза на Мушараф беше, че Пакистан не съдейства, а се бори срещу тероризма, защото през еди коя си година еди колко си са загинали при терористични атаки и боеве, което е много повече отколкото в други страни. А щом населението страда от терористи, то това било видите ли доказателство, че съответното правителство също е цел на терористите и няма как им оказва съдействие и всячески да им помага. Има, има, разбира се, че има как. Примери много и не само от Исламабад. Ердоган и Оланд се опитват да внушават обратното, но все пак е безспорно че от тероризма страдат не само страните срещу, които се създава една или друга терористична структура, но и населението от страните-инструментариоми.

Подозирам че Буда Борисов и герб крадат яко от народа и пренасочват европейски пари към офшорни банки като опит с офшорките има ухиленото човече на дондуков 1. Но към коя инстанция да се провери дали е така? Ако наистина са чисти, то тогава народа да гласува пак за тях

Какво говори този въобще нов 11 септември?! Нима и след тази трагедия ще последва отново ескалация на разпространението на тероризма и разрушаване на страни, явяващи се препятствие пред непрекъснато развиващата се и въртяща се като бич, спирала на терористичния интернационал? Та вече няма накъде, лесните хапки свършиха. Да не би вече Оланд да е вечерял с някой приятел, посланик от Близкия Изток?

Напротив ще има ескалация и още страни, които черпят терористите с кураж и оръжие ще пострадат до пълно разоряване. Така, че който застава на страната на терористите ще остане без държавата си. Наред са Катар, Йемен, Оман, Египет, и т.н. Онези, които застават на страната на тероризма си плащат за удоволствието и лозунгите.

абе каква бдителност...ачик ачик им казах,че има в нашия блок една жена..нагла и нахална дето плаши бабите и децата с бомба..и какво нищо..дойде тука със самолет преди няколко месеца, като една от многото съпруги на един арабин,нито има документи нито нищо..

"Всички заедно- нащрек!" Този лозунг от времето на соца показваше цялата несъстоятелност на обществото ни. Сега ББ призовава към бдителност, а само преди дни полицията си позволи немислимото- да прави стачка и да показва на враговете, че тук нещо не е наред. По- добре беше с пропагандата, че властта помолила ловците да не стрелят повече по бежанци и внушението за рикошет от въздуха- принос във физиката. Време е смешниците от политиката да бъдат незабавно разкарани и заменени от хора с реалистичен поглед и реални възможности.

харесва ми изказването на борисов. хората трябва да са бдителни..

Световната констелация сочи, че всеки един дирник трябва сериозно да се замисли, защото на дневен ред е да си плаща за поведението и делата си. За съжалвение ще страда и целокупният български народ, не само те.

Хубаво е това демокрррррацията!Нали г*осин Мавре?Псуваш,ядосваш се,гладуваш, едва свързваш двата края и се скубеш понякога от отчаяние, гледайки как дооглозгват държавицата,но си щастлив и понякога горд от това,че има демократизация т.е.,че можеш свободно да псуваш!

на всеки ъгъл дюнер честито бойко.

ООООООО Г-Н БОРИСОВ,ОТДАВНА ВИ НАБЛЮДАВАМЕ КАК ОГРАБВАТЕ РОДИНАТА НИ И НАС!!!И ХИЧ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ НА ЛЪЖИТЕ!!!САМО ЧАКАМЕ ВРЕМЕТО В КОЕТО ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ РЕАЛНАТА ОТГОВОРНОСТ,ЗА БЕЗОТГОВОРНОТО УПРАВЛЕНИЕ!!!ЧАСОВНИКА ЦЪКА И ВРЕМЕТО НА ГРАБЕЖА ИЗТИЧА!!!ИДВА ВРЕМЕТО НА НАРОДНИЯТ СЪД!!!

Много си тъп бе русофилино.Мръсен фашист.

ФАШИЗМА Е ПРИОРИТЕТ ЗА ИТАЛИЯ И ГЕРМАНИЯ"УМНИК"!!!ДОРИ НЕ ЗНАЕШ КАК ДА ОБИЖДАШ!!!

какви ограничени ядосани бе тюфлек? това е наша държавна доктрина!

Проста мутра си остана тиквата, даже след като смени ланеца на вратовръзка. А като се плюнчеше пред Европа и сам се натискаше да приемаш бежанци, защо тогава не предупреждаваше, нещастник? Къде ти беше тогава подозрителността и бдителността?

Отново, ДА НАПОМНИМ за Ахмед Муса и неговите авери и директно без обяснения в ПАНДИЗА! Полицията ДА СЕ ПОРАЗШЕТА из гетата, да ИЗЛОВИ нелегалните спящи клетки и да ги смаже до АМЕБИ!!! Така първо да си разчистим "АВГИЕВИТЕ ОБОРИ", че нищо розаво не ни чака с това ПРЕСТЪПНО БЕЗХАБЕРИЕ ..... с този разграден двор вместо граница си е НАПРАВО ЛУДОСТ.... ДА СЕ СТРЕЛЯ за всяко нарушение и ПО ВСЕКИ ТРАФИКАНТ...Хайде де, това са мерки, всичко друго е само лянкане....г-да Управницииииии.....

Освен Баце, за вашата сигурност се грижат още генерал Гном-пей-цунк-гъз, Раданчо Подлоганчо, мам Бъч & тути капути мафиоти ! Нема заплаха, бе! Е-е-ей!

Абе ние сме бдителни и подозрителни за Борисовите милиарди ама той не сака да си подаде оставката. А така тероризира тази страна този човек.

С мишмикации може да се спечелят избори, пари, но не и уважението на хората. Коментарите по-долу доказват това убедително.

Руските слуги като хиени чакате нещо гадно като днешните убийства да стане та да завиете - и пак не ви стига акъл за нещо различно от това да се насерете от напъване, поне си прочете постовете и се вижте какви сте ги насрали бе.

Що бе , вас американските да не са ви налегнали нещо угризения и да се чувствате подтиснати нещо ?Слушах и Обамчо и той ръсеше някакви клишета и празни фрази , да не се е осъзнал какво е предизвикал ? Не вярвам.

На снимката гледа като насрано дете майка си.

Освен руски слуги други слуги тук няма приятел, свиквай с мисълта, че си роден да слугуваш и да подсмърчаш гледайки свободните хора как правят неща които са ти непонятни. И напънеш ли се да агитираш просто пак ще се насереш както винаги досега.

има една приказка: На Бай Игнат дойде му ДОСТА, да.....м....проста! Мога само да кажа едно: БЪЛГАРСКИ ЧЕДА, ЦЯЛ СВЯТ ВИ ГЛЕДА, В БОЙ ДА ВЪРВИМ, ВРАГ ДА ПОБЕДИМ!!!! Къде сте български мъже??? защитете Родината си, жените и децата си! Не чакайте на хилавото правителства и Парламент=ТАМ Е САМО ПАРЛАМА!!!

Къде точно предлагаш да се строяваме и накъде да поема колоната ще кажеш ли.

Баце , да доложа - подозирам , че няма да се справиш.

Твърдението " няма данни за терористична заплаха за страната ни" е несериозно . Правилния израз е, " до този момент не сме разкрили данни за терористична заплаха за страната ни" , но тя съществува несъмненно и реално. Пита се ,какво прави властта за да разкрие,предотврати и пресече терористичен акт ,какви мерки реално се взимат за да защити обикновените гласоподаватели и беззащитния народ.Първата мярка е :1. Незабавно затваряне на границата,2. изгонване на всякакви емигранти,това не са бежанци а войници, след това останалото.

1) Масова беднотия и мизерия , прогонващи дори емигрантите от територията ни 2) Пълна незначителност на държавата ни в международен аспект , така че да не си заслужава барута на терористите.

Стою

Нищо такова не значи. Емигранти са чедата ни. Тези са имигранти. Медиите масово пишат за мигранти, щото такива са им редакторите и се застраховат от грешки. Та не ми обяснявай, че имигрантите създават продукт у нас. Преди години едни имигранти поне изяждаха бездомните кучета...

Нали наскоро Борисов,Горанов и Бъчварова,изпреварващо тези събития МОТИВИРАХА сектор Сигурност,като предприеха всички мерки.

ако бомбата е в парламента да забравят че ще им кажa.

Бойко е прав да сме бдителни. ще се събират деца за евровизията, а по руските сми се въртяха наскоро предупреждения за 18 терористични акта... къв що е Бойко и политиците е работа на избори.

Няма страшно, бати Бока- нали си съгласувал нов заем от 5 млрд., за да наливаш в държавата талибани от все и вся? Ами- ще си купиш нов брониран джип с тях и нов личен самолет, че да излетиш на Марс с него в случай на опасност- матряла нали плаща?!

Вионету няма ли да посетиш шефката си баба Мерк, да ти покаже някои от новите си носии. А ти ще посъветваш матряла да се преоблече и така ИДИЛ няма да посегнат понеже няма ни разпонаят. Смешник пладнешки.

но един бивш полицай от Хасково май са го набили други полицаи за такваз бдителнвост и подозрителност.. за изоставен пакет с фоеверки. тъ, ни тъй тук, ни иначе..

да, наистина, ако имаше истински маже в булгаря, нямаше тук да пишете, с оражие в рака всичко де оптавя, не само боико е продажник, всеки булгарин е потенцялем продажник ???

hahaha

Аз живея близо до няколко дюнера.Моята безопасност е сигурна.На всяко кюше дюнер,гарантиращ нашата безопасност. Кой го каза.

Абе Меркел какво прави бе , нещо не се чува ?!? Тайно се усмихва под тесен мустак .

Баба си стяга багажа в момента и хич не и е до гуша, щото смята да здава и да се уволнява. Някъде в Доминикана, където слънцето грее и коктейлите не свършват. А ние да го ду*аме за да поддържаме влагата...