Янев: Още сме най-голямата опозиция на ГЕРБ

Продължаваме да бъдем най-силната и най-ясната опозиция на ГЕРБ. Когато става въпрос за държавност и за интереса на гражданите, сме готови на компромис, обясни Яне Янев неочакваната подкрепа за управляващите.

Обратно в новината

Коментари - Янев: Още сме най-голямата опозиция на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо се жени,бе Яне?

Янев е "опозиция" на герберистите, ама веднага след като получи фиасков шамар от избирателите на 23 октомври отиде да ближе зад..ка на Боко от Банкя. Такава отврат, като Янев няма в цялата след осбвожденска история на Третата българска държава!!

Яне, Яне, голем лаф каза денедска. Добре че има избор. Гласевам за Калфин.

Що бе? Не го ли уволни вече? Прав е народът - л.д умора няма, само се поти(сам се надупва)...

Яне , не е ясно дали си опозиция ,но със сигулрност може да получиш незабавно приза Гранде мастер 2011 на политическото фелацио.Ще ти го връчи Плевнялиев в гербовата зала в същата поза която направи на Боко.

всички тикви неориентирани като отидат при г-н Борисов, свалят гарда, обръщат резбата, клякат, лягат.....не мога да разбера?

?! ... Ама какви са тез пируети, г-н Янев ? ... Чак толкова-дебело ли е състоянието на нещата у нас ?!

Подлога и точно този щял да уволнява Борисов?! айде максимум два мандата и у домаааааа !!!

Плевнелиев не го чувам да е отказал подкрепата на Яне. Това говори много зле за него. Моят кандидат Калфин изрази каза че не се нуждае от организираната подкрепа на ДПС.

наистина ли твоя кандидат калфин е казал нещо ? щото аз все данаилов го виждам да говори ...

тоя е много луд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Яне ле бело гърло, с колко ти го запушиха?

Много правилна и разумна позиция на РЗС.

РЗС - слънчоглед партия Яне Янев - мазно петно на дивана

Ще уволня Бойко Борисов като подкрепя Плевенелиев. ХАХАХАХАХ Нагъл смешник!

скъпи съфорумци признавам си ,че съм луд.страдам от шизофрения обсесивнокомпулсивно разстройство синдрома на даун .дори майка ми вчера ми каза че най-голямата грешка в живота и е че ме е родила .аз съм грешка на природата жалка дребна душица съм и на никой не съм нужен.аз съм пълен комплексар неудачник .никой не се интересува от мен нито от моя пол нито от противоположния.

Драги, ти си най - нормалния в цялата тази кочина. Виж този преди теб - напълно откачил.

д -германеца - платеният пъпковец от цк на младежкото герб , на който ще му видим сметката . Къде си , ве пубер жалък . Ако ме видиш,ще напълниш гащите и ще избягаш с 300 , комплексар смотан.

Германецът много ме кефи. Даваи германец. Ще ги подлудиш.

Абе изкуфял дъртак, ние с теб разбрахме ли се нещо? Хайде!

Да ! Колкото е опозиция млад затворник на здрав рецидивист съкилийник ;)

Егати наглеца е Яне. Сигурно е спазарил някое балотажче на село с герберите.

герб са наи-добрите !!!

хаахахахаххаха как само се кефя че гo изринахме комуниста от президенцкия стол...ооооох колко ми е гот и как се кефа че тук пишещите са мноооого изнервениии,..хахахахаах умирам си на кеф просто..само росен само герб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Егати наглеца е Яне. Сигурно е спазарил някое балотажче на село с герберите.

Ех, Яне! Оцапа метеното. С калните обувки - направо на килима. От непримирим враг на Тиквата, отиде да му се подмазваш, за да заемеш мястото на Сидеров. Уплаши се, че Костов ще те изпревари и допълзя на колене, за да увеличиш и без това неимоверното самочувствие на Тиквата. Не можа да надмогнеш ограничения си интелект и това ще е край за партийката ти. Предаде хората около себе си и най-вече Атанас Семов, един наистина кадърен, интелигентен и умен човек, пълен антипод на простака- пожарникар. Роден оратор, който вложи цалата си енергия и страст да изрази надеждите на културните и мислещите българи да дадем урок на самозабравилия се сатрап, опитващ да внедри самодържавието на руските императори от 19 век в днешна България. На негово място аз бих те заплюл и напуснал на мига.

Семката също е бил с Янето при Бойко да му се извини.

В последствие със съжаление го разбрах. Жалко. Излъгал съм се в Семов.

само герб и само росен за президент!!!!!!!!!!!!!!!никъв калфин!!!

В Бургас кандидатката му за кмет пък е с досие от ДС. Спечели цели 0,3 процента.

Егати и помияра е тоя!

Яне, подкрепи Калфин, осъзнай се.

ти луд ли си брее..долу бсп това трябва да е ясно на всеки нормален.

айде, нема нужда! Доган ни стига.

С подкрепатаа на Яне няма как да не се оплескат резултатите на Плевнелиев :)))

Г-н Янев"по делата ще ги познаем"! Вие сте една фурнажийска лопата,която на всяка цена иска властта.Много ви се изтиркаха коленете да пълзите пред Б.Б и да се принизявате. С това си отношение,вие потвърдихте твърденията на някои депутати,че сте с обратни наклонности.Просто това са фактите от вашита действия.

Спрете да давате форум на тази отрепка, трябва всички да се обединим срещу такива маргинали и да игнорираме всячески тяхното съществуване, а не да им се дава възможност да се обясняват какво мислели, правили, сукали, смукали и т.н....

абе янев вземи се скрии някаде

недоволен гражданин-Правителството решило да го заточат в Сибир. При сбогуване със семейството и роднините се уговорили,че ще им пише писмо от там, но тъй като властите щели да му проверяват писмата се уговорили-ако им пише със синя химикалка значи е истина, ако е с червена е лъжа. След време получават писмото написано със синя химикалка-"Тук всичко е добре-магазините са пълни със стока, заплатите добри, квартирите са просторни и красиви, здравеопазването добро и в полза на гражданите, ток и парно евтино,но само едно е лошо-не се продават червени химикалки." Ето такива химикалки липсват и на нашите журналисти,телевизии, радиа, граждански общества и профсъюзи. Такива са и изборите в България когато Герб управлява.

ЯНЕ Е НАЙ-ГРОЗНАТА ПРОСТИТУТКА,която съм пускал да заработва!

Добре. Те се продават. А ние? Който е гласувал за тях е гласувал за платформите им и посланията им на изборите. Сега те ги обръщат на 180 градуса. Вярват ли, че и избирателите им са такива п...ки?

Дали Яне не се осъзнава и влиза в правия път...??? Викаха със Семов по площадите, плашиха гаргите из България, що билбордове, що чудо потрошиха. Видяха резултата от изборите и пак обърнаха резбата и пак на ляво - сега, вместо да свалят, ще подкрепят Борисов. Янев и Семов са много честни и почтени български политици, гордост за нацията.

Палячо, ти чул ли си Семов да казва нещо подобно.Държи се достойно и се дистанцира. Семов беше личността която можеше да поведе България.Не го нападай без основание,а се замисли ти имаш ли достойноството му.

От едно котило. В Плевен за областен председател на РЗС е избрана една мутра от циганската партия "Солидарност", източвали ДДС. Друга негова мутра сега е в листите на ГЕРБ. Няма шанс за България. България си отива!

Никаква опозиция не сте ЯЯ,а глутница помияри!

Това са българските политици на прехода - проститутки, готови да продадат избирателите си за "няколко долара повече". Такава държава огън ще я гори ... това дето не се случи в БГ преди 1989 все някой ден ще изригне. До тогава "лъжа и робство" ще царуват

Радвам се,че не гласувах за Семов и никога няма да го направя!

А по билбордовете други ги пишеше. Плазмодий!

ЗАСРАМИ СЕ ЕЕЕЕЙ!!! Моят глас отиде за вашия кандидат президент. Много ми се щеше да не си такова леке!

кво зеваш бре..на кои зеваш никои нема да те чуе.

с 1,17% са най голямата опозиция сигорен съм! Ако не беше РЗС ГЕРБ щяха да спечелят президентският вот с 100%!

В някои дъжави има 2 партии: Републиканска и Демократическа, Либерална и Консервативна. У нас всеки се изживява като водач. След 1990 г. се нароиха много партии, но все се делят на леви, десни, центриски, русофили, американофили и т.н. Резултата от шаренията е безпринципност на възгледите и липса на желание за обществена полезност. Госпожи и господа политици, преразгледайте си уставите и програмите и се ориентирайте към обединяване съобразно общите принципи, а не това, което Ви разделя. Чак тогава няма да Ви се налага да се оправдавате пред електората за уговорки и споразумения, дори и да са за добро.

Тоя като не можа да уволни ББ сега налита на ЦЦ. Усети че Болен остави ББ и веднага клекна да заеме мястото му. Да живеят комунистите! "ВСЯ ВЛАСТ БОЙКО БОРИСАВАМ!!!" "ВИЕ СТЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР" А кажете сега кое лно по-мирише? Кое е по-малкото зло?!

да живеят комунистите таи ли пенке? много си смел бе..ама нека изберат калфин и пак да направат лагери в белене и да те тикнат там и после да видиме ше викаш ли пак да живеят комунистите..заблуден тъп комунист.

Ей, неграмотнико, пише се "видим". Това "видимЕ" можеш да си го "мекаш" само разговорно. Като го пишеш, демонстрираш неграмотност!

Понеже ме отрязахте пак ще напиша Яне,леле колко точно потвърди,че си п----л,политиката е с женско име,но не се гърчи-какво ще кажеш някога на отрочето си -заслужава ли си подлого

DIR защо не си закриете форума,след като хората пишат своите виждания и щом се окаже, че са насочени срещу днешните управляваи-дерибеи не го публикувате по технически/поръчани от ГЕРБ/ причини. Подло е!

а ти що даваш предложебия а не си гледаш животеца и не се меси каде не знаеш ?

браво яне..само герб..в никакав случаи ама в никакав случаи пак комунист от бсп не требва да е на власт..непременно плевнелиев в неделя требва да избере народа иначе ялна му маика на бг,народа

Комунист това звучи гордо. Затова и Б.Борисов не си изхвърли партийната книжка от БКП-за всеки случай.Хамелеонът си е хамелеон.

ае в белене тогава като си комунист

Човече аз разбирам че си гладен и платеното драскане ти е ценен доход ама вземи задели малко пари и за психиатър и учител по граматика и правопис

Яне е абсолютна политическа к...а, а ти...ти си зомбиран глупак!

какво да се очаква от #маже#, които са - наи красивата част от женското тъло за коъто всеки нормален винаги си мисли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.