Борисов с ултиматум към РБ: Ако сте опозиция, довиждане!

Или реформаторите ще дойдат и ще се държат като управляваща коалиционна партия, или довиждане - ясно и точно, повече с тях няма да се занимавам!

Обратно в новината

Коментари - Борисов с ултиматум към РБ: Ако сте опозиция, довиждане! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой от консултантите на ББ /ако има такива/ няма ли да му обясни, че депутатите на демократичните партии не са стадо и имат право на самостоятелно мнение, за разлика от групата на ГЕРБ, пряко подчинена на Вожда.

васт и пари!ето това за това е всичко, не българинът е важен ,а статуквото и влиянието му! останалите са аутсаидери

ДИР.БГ ЗАЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА, ТЕ НЕ СА СПАМ! ИЗТРИХТЕ ПО-ВЕЧЕ ОТ 300 КОМЕНТАРА! КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ЦЕНЗУРИРАТЕ КОМЕТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ВРЕДИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ?

Aко не ви изтрият няма да получат заплата от герп и дпс защото това е турски саит и за забуда са оставили .бг накрая

Радане, писна ми от теб! Защо не се скриеш в ъгъла със злобата си! Или по-добре, подай ти оставка!

Сигнализирай В МОМЕНТА МУ СЛУШАМ ПО ТВ ЕВРОПА, НА ДРИ.ЛЬ.ТО ИЗКАЗВАНИЕТО, КОЛКО ДОБРИНИ НА БЪЛТАРИЯ Е НАПРАВИЛ И КАК ЩЕ ИЗКАРА ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА МИНИ БОБОВДОЛ НА ПОКАЗ! АЗ КАТО ГРАЖДАНИН ИСКАМ ВСИЧКО ДА СЕ ИЗКАРА НА ПОКАЗ ОТ 1989 Г. ДО ДНЕС И ИСКАМ ВСЕКИ ПРЕСТЪПНО ОГРАБИЛ,ПРОДАЛ И УНИЩОЖИЛ БЪЛГАРИЯ ДА ОТИДЕ В ЗАТВОРА! НЕ МОГА ДА СЕ ПРИМИРЯ, ЧЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНЧЕНИЕ, КОИТО ВЛИВАХА В БЮДЖЕТА НАЙ-МНОГО ПАРИ ГИ ПОДАРИХА ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТОВА БЕШЕ И ПОМИНЪК ЗА ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ /БУЛГАРТАБАК ГЕРБ ГО ПОДАРИ НА ПЕЕВСКИ 2011 Г./, ЗАТВОРИХА СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРОЕКТИ И ПРОДАДОХА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА МЕРКЕЛ, ТУРЦИЯ И САЩ - ЮП, НАБУКО, АЕЦ БЕЛЕНЕ, ТЕГЛЕНЕТО НА ЗАЕМ В РАЗМЕР НА 16 МИЛИАРДА ЕВРО, В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛО И НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ПОТЪНА, ОГРАБВАНЕТО НА КТБ-4.5 МИЛИАРДА,ПРОДАЖБАТА НА ПРЕДСЕДАТЕЛСКОТО МЯСТО НА ООН НА ПОРТУГАЛИЯ ЗА КОЕТО В ЦЯЛ СВЯТ СЕ ГОВОРИ ОТ 1 ГОД,, ОСНОВАВАНЕТО НА ТУРСКА ПАРТИЯ "ДОСТ" /ДАЖЕ ВИДЯХМЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ КАК МЕСТАН БЕШЕ ПРИЕТ ОТ ЕРДОГАН НА РАНДЕВУ, В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКЪВ ТОИ ОТИДЕ НА КРАК НА ЕРДОГАН, КОЙ ГО ИЗПРАТИ, АКО ТАЗИ ПАРТИЯ НЕ Е НЕГОВА - НА ЕРДОГАН? НЕ МОГА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ВАРВАРСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ПЕЧЕЛИВШИ ПРЕДПРИЯТИЯ, ПРОСТО КОСТОВ И ШАЙКАТА МУ СИ ПРИБРАХА ПАРИТЕ ОТ НЕЯ, В СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И НАПУСНАХА БЪЛГАРИЯ И Я НАПУСНАХА БЕЗВЪЗВРАТНО, НО ЯВНО ТАКАВА Е БИЛА ЦЕЛТА - ДА СЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ДЪРЖАВА БЕЗ МЛАДИ ХОРА НЯМА ЖИВОТ! ДА, ВСИЧКО ДА СЕ ИЗКАРА НА ПОКАЗ, БЪЛГАРИТЕ ЖАДУВАТ ДА СЕ ИЗКАРАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ПОКАЗ И ОСЪДЕНИ! СТИГА ИЗЦЕПКИ И СПЕКУЛАЦИИ С 1 ПРЕДПРИЯТИЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗКАРТЕ КАК Е ПРИВАТИЗИРАНО - ИСКАМЕ ДА ВИДИМЕ ВС!ИЧКИТЕ ПРЕСТАПЛЕНИЯ КОИТО СА СТАНАЛИ В БЪЛГАРИЯ БАРАБАР С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

Т'ва "Боби", взе доста да ми харесва. Някак си, по-добре се връзва с поведението на застаряващ, изиритан от апартамента пекинез, което нервно почва да показва на'що Бобинце....Т'ва да се превърнеш от страшната мутра Боко в пискливия Боби Пекинеза си е пълна интелектулна деградация...Все едно цял живот да си чел Винету, и накрая да ти хвърлят в килията стари броеве на списание "Дъга" с кратки индиански истории.... Уаф, Уаф

Така е, катоходи редовно на консултации при "богоизбраните" ... Направиха му 2 бързи пързалки: една със Сталинка и една със "будните и умните". Явно "богоизбраните" са решили да нни поразннобразят - със сороското протеже Йотова например. А обикновения българин има да зяпа с отворена уста и да се надява някой да вземе поне едно решение, съобразено с интереса на народа ... Борисов не научи ли поне един урок от бае му Тодор?!? Не разбра ли, че консултацийките на същите тези "богоизбрани" доведоха до края на бае му Тодор ....

Българските псевдо- политици, сами си създават казуси, които не могат да решат и навлизат в безкрайния цикъл постоянно.

Сами няма да си тръгнат. Опозиционерите те.

Явно горе, управляващата коалиция не се е разбрала за делбата на 25 млрд. дето ги изтеглиха. Всичко е заради парите, при тях принципи няма. Та къде отидоха тези милиарди, знае ли някой ? А заплахите на Боби са дрънкане с клечка по празна кофа. Много шум за нищо. Истината е, че му пари под краката поради липсата на стратегия, тактика и здрав разум, както във външната политика, така и в страната. Слугата на Меркел, не го иска никой. Вижте отношението дори на Висшеградската четворка към нас. От нормална страна, за 27 години стигнахме до нивото на разградения двор. Всеки си минава през нас за някъде, само ние си стоим на едно място въртейки се в кръг, около себе си. Слушайки всеки ден обърканите му анонси към партньори, опозиция и народ, все повече се убеждавам, че Боби ще дезертира.

Чао бамбина, сори! Чети "Прилъстена и изоставена"....

Опасно, срамно и политически недопустимо е Борисов да дестабилизира държавата с предизборна цел. Заплахите срещу политически опоненти, бягството от парламентарен дебат и ограничаването на изборните права на българите в чужбина са свидетелство за недопустима слабост на премиера в кризисна международна обстановка. Нека Борисов поеме политическата си отговорност и подаде оставка след неизбежната изборна загуба, а не да хвърля държавата в хаос по време на кампания.

Партия велика вожд незаменим племе сме, а не народ вирни сми, чак до гроб. Майка - президент вожда нареди да гласуваме няма да боли Така беше и преди при нашите деди ТАТО имаха си те а ние бог и богове

Най-смислено изказване досега което се докоснах е на kotaka... Аз страдам от политиката и никога не гласувам. Левите са почти десни, а десните леви. По какво точно се разграничават не мога да разбера. Мошеници акъл да ни дават, крадци да ни поучават и бандити морал да проповядват. Клета майка България. Повечето депутати са Златки. IQ тест за интелигентност за всеки прекрачил прага на Народното събрание-Президент, депутат, ако ще и чистач,, наслушахме се на лъжи, корупция, шуробаджанащина, връзки, пари,,

Но десните не лъгаха, че са леви.

Със седене вкъщи по избори какво мислиш ще стане?

Я, па тоя! Да не мисли, че още като гласуваха изборите да станат задължителни, не разбрахме, че вече са измислили как да ги фалшифицират?!

Най-интересната новина за днес беше това, че мин.предс. другара Б. Борисов (изпълнителен чиновник), отиде в НС и изкомандва депутатите (законотворци).

Робско племе по душа бог така ни отредил от векове и за векове Всеки да ни смучи да живеем в глад омраза, злоба, яд празен да е джоба чак до гроба

Стига си плакал. Хайде, отвори ги тези очи и се огледай. Ако не виждаш нищо хубаво, проблемът си е в теб. Замислял ли си се ?

Че какво е това кривене от правия път ?! Радан ще се опълчи, Христо Иванов ще се махне, Трайчо Трайков ще се кандидатира за президент ...ааааааааааааааааа Добре че са Кунева, Лукарски и Москов, да си траят и да си гледат комисионните, иначе съвсем щеше да се разпадне коалицията. А ПФ, и те какво се правят на умряла лисица ?

Ха! Ами уволнявай бе, Баце- ти си им шеф на тези министри - дет' се вика у тебе ножа, у тебе хляба!;) Само там виж с кворума да го докарате - хората на Ковачки, на Местан... все ще ти полегнат за тези министерски кресла, пък и ПФ няма да се дърпат твърде, но да минат Изборите с главно "и", че иначе идеологията им ще пострада!;)

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,американското долно предатече ненчев,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

пияници откачалки агенти на ДС тове ПАРИЧНИЯ ФРОНТ

"Крадецът вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!" ... и все някой друг му е виновен, а Бойко ?? :))))))))))))))

Жив е той , жив е, там на бюрото, подпрял се тежко плямпа и плещи акъл ни дава, а той го няма гангстер охранен във власт облечен. И Малки Тиквета, нахилени тъпо, тихо нагазят в килими дебели, мазно го галят със погледи влажни и му се вричат във кучешка вярност

УРАААА...!!!

ПОСЛЕДЕН ВАЛС, сбогом любимаа...!

Никакъв шанс. Със стотици предприятия, купени за 1 лев и продадени за 70 милиона лева, Столетницата ще стане Хилядолетница, за разлика от мен и вас.

СДС; Времето е наше БСП: Тогава парите наши

Кухата, Предприятията за 1лв. са в инвеститорите, реформаторите, в хората със свободна инициатива. У столентницата, като при пенсионерите, няма нищо. Касичката празна.

Откъдя накъдя?

Вземат ме за мющерия !

Абе бойко, ти наистина живееш в един друг свят! рейтинга ти е около 0!!!

К'ва 0...? БОКо има рейтинг (-85)...!!! Дааа....!!! :::)))

Абе червей,отново ли изпълзя от дупката?

99,99...

А по какво ще познаете реформаторските тролове ? Неадекватни съждения. Лъжи. Неграмотност. Политическа и пошла реклама на либералните ценности. Кой не скача е червен,нали ? Който е против ИДИЛ е руски трол,нали ? Който не иска бежанци е атакист,нали ? Който се пали от глад и бедност е агент на КГБ,нали ? Вижда ви се краят.....

ха ха ха .. да ти го тура на ..детектива!....

В Лондон нали?

Момчета, дайте тука да си правим "луд ташак" с управниците! Дано това им стимулира покълването на поне еднааааа "сива мозъчна..." за равновесие.

Достатъчно е да си правите само .ташак. с тях!?.....

А да турим малко бой и ..ебан.. , става ли?

Я закривайте парламента, некакви измислени ГЕРБЕРИ ще ми се разхождат и дават интервюта, взимат кинти и ще се правят на велики. Бат ви Бойко плесна по масната и всички се нас..рахте!!! Безгръбначен парламент, редко ла.но!

Както винаги,на Батман ББ му е през тая-хайде чао и по живо,по здраво. Кой им даде на деформаторите толкова власт?Не беше избирателят.ББ им я предостави.И те......лапане,лапане.... Къде им потънаха деформаторските"реформи"!?Тези на Москов,на Христо Иванов....какви ги вършат Ненчев,Митов и пр."екстри"? ББ,като е такъв селски тарикат,що не се усети овреме с кого се забърква?Ама и той,като тях-същият алчник за пари,пардон,за Власт.

Защо я бутнахте в навалицата та сега ще си ритне кифличките че даже и десерта на Корнелчето?

Бате Бойкоооооооооо, положението става натопорчено ! Мноо народ се е наточил да те бричи !? То е ясно, че те бричат, ама дано не е на сухо !

Като типичен комунист в нелегалност се подвизаваш под чужд никнейм,но това не може да скрие жалката ти нищожна същност.

Ти па кой си, бе джанъм? Скоро НАТО ша мре, ша го гърма, дет ми сере до дувара. Азе съм!!!

Волен Сидеров и депутатите от "Атака" налетяха на бой на Валентин Касабов от Патриотичния фронт. Причина за баталните сцени стана изказване на Касабов. "Трябва да напишем епитафия за партията на "златния пръст". Нагласям си микрофоните по-високо, защото преди мен говори едно перхидролено човече, което си избелва косата", заяви депутатът от ПФ.

Волем само на xуй налита.

Е, т'ва е от злокобното минало, бе - те сега са си пак заедно и се обичат!;) От сутрин до мрак от "Алфовото ТВ" облъчват мат'рияла си да не гледат към тъмно злокобно минало, а само към светлото патриотично бъдеще!

ГЕРБ искат да са на власт, но абсолютна власт, без право другите да имат други мнения. Затова сега искат да предизвикат предсрочни избори, но да излезе така все едно други са виновни, а не те. Борисов е на власт, защото беше поел задъжение да извърши реформи. Но нито той, нито реформаторите направиха нещо да се осъществят реформи. Кой не беше съгласен, беше махнат. Например, поддържа се едно голямо МВР, но когато се постави въпросът да си вършат работата, то става много малко и все няма хора.

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

БРАВО...!!! Ей т'ва шъ си го копна и шъ гу турям насякъде, за да чете мат'риала къф е БОКо, и к'ви са магистралните му тикви дет ни унищожават...!!! Да...!!! Надявам се автора да не ми се сърди...!!!

по минимум 100 пъти!!! Бъди здрав.

Ако се прибавят гласовете от това квадратче, никога никой няма да спечели на първи тур, защото ще са му нужни поне 2 милиона гласа.

Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя! О С Т А В К А !!!! Нови хора, скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!! При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!! За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!! Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ???? ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на КГБ/ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп след като достойно ги заместиха от ГЕРБ!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски=моделът КОЙ!!!

Прочетете мнението на Ивайло Дичев, и ще разберете защо в България от 27 г.нищо добро не се случва, ами защото, всяка партия , която дойде на власт си мисли че млетоброенето на България започва от нея.