Борисов: Готов съм да продължим преговорите с РБ

Бойко Борисов разкри защо са се провалили разговорите на ГЕРБ с Реформаторския блок. Но и каза, че е готов отново да изпрати преговорен екип.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Готов съм да продължим преговорите с РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъп фатмак! Уууууууууу! Оставка!

Реформаторите да стоят по-далече от този негодник на снимката ако искат да направят нещо добро за народа.

Герб не знаят какво искат!Изглеждат като лека жена,легнала си с Путин,а претендира да е европейка като Меркел!Ах!Кво правосъдие,кЪв морал,кви 5 лв.искат от нея!

готови сте да продължите защото от ЕНП ви набиха канчетата

Програмата на РБ е точна като календар и изпълнението и е единствения път за прогреса на България.Борисов явно има задкулисни пречки и обвързване,та вместо да поеме тази европейска програма,хитрува на дребно и шикалкави като селски тарикат!

Повече от 20 години ни мамят, а и сега разиграват спектакъл пред нацията.Имитират ,,открити" преговори и ужким едни се дърпат, а лакомите веднага се съгласяват.Братя българи, всичко това е заблуда.Всички кирливи магарета, които са в събранието след като са се докопали до това, мислят как да направят така, че да отхапят по-голяма хапка от народа и да се покрият след това с увеличени банкови сметки.Този сценарий вече сме го виждали.

АЛФА-телевизията на истината

Комунистически мекерета от РБ, слушайте добре! Вие не разбрахте ли че народа не ви иска. Народа харесва повече Бойко Борисов и ГЕРБ, а не Селяка Радой подлогата на мангала Костов. Не иска и комунистическата подлога М.Кунева. НАРОДА ХАРЕСВА БОЙКО! И ВИНАГИ ГО Е ХАРЕСВАЛ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИТЕ ИНТРИГИ, МАНИПУЛАЦИИИ ЛЪЖИ. ПОМИЯТА, КОЯТО ИЗЛИВАХА ВЪРХУ НЕГО РАЗНИ ЗАВИСТЛИВИ ПЕДАЛИ И НЕКАДЪРНИ И АЛЧНИ НОВОПОЛИТИЦИ НЕ ПОМОГНАХА НАРОДА ДА ГО ОТХВЪРЛИ. ГЕРБ ОСТАВА И АКО СЪУМЕЯТ С НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН И ПО ГОЛЯМА ТОЯГА ДА СПРАТ КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ, АКО СПРЕ ГЛАСУВАНЕТО НА МАЛОУМНИЦИ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ТЕЗИ КОИТО НА ЗНАЯТ ДА ПЕШАТ И ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ- АКО СПРЕ ДПС С ТЕХНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ В ТУРСКИТЕ РАЙОНИ В БГ И ОГРАНИЧИ И ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ ЩЕ ИМА В ПАРЛАМЕНТА НАД 65% ТАКА САМО ЩЕ СЕ ЗАЛИЧИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА БСП И ДПС. А ТЕЗИ МИШОЦИ КЪНЕВ, КУНЕВА И Т.НТ. СЛЕД 1-2 г. НИКОЙ НЯМА ДА СИ ГИ СПОМНЯ.

Ти па говорител на народа ли си бе облъчен? Говори от свое име. Народната любов скоро ще достигне такъв връх, че не ми се мисли направо... айде със здраве, до следващите( съвсем скоро) избори.

Да може да продължиш, но постави едно условие ти този път, както го правят мишоците от РБ. Искай нови преговори, ако Кънев не участва в тях и не е в РБ изобщо.

каква е тази повърня дето се е изляла върху ГЕРБ тук, ако мислите че някой ви чете тъпите завистливи излияния. Изборите показаха, хората симпатизират на ГЕРБ не на вас.

Генералисимус ББ? Велика работа? България цяла сега него гледа!

ГН. БОРИСОВ? НИКАКЪВ ФАНДЪК НА НИКОГО. КАЗВАШ КАКВО ТРЯБВА, ЗАЩАТО ТИ ЕДИНСТВЕН МИСЛИШ ЗА ДЪРЖАВАТА. КОЙТО НЕЕ СЪГЛАСЕН ДА СЕ МАХА, И ИЗБОРИ ДО ДУПКА. НЕКА СИ ИЗБЕРАТ КОЙТО ИСКАТ. МИСЛЯ ОБАЧЕ, ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ ИМ СВЪРШТ ПАРИТЕ, ЗАТОВА ГИ Е СТРАХ ОТ ИЗБОИРИ!!

Чета и се възмущавам с отвращение! Нали това, което сините и Костов сътвориха и то при абсолютна власт в страната и подкрепа от УСА и Европа е това, което е днес в България - неописуем УЖАС! Създадоха ДПС, срещу което днес скачат, направиха пенсионната и здравна реформа, създадоха днешната сдебна система, срещу която днес скачат - ама това са ваши рожби - уроди! Аман амарлък от вашите реформи! Г-н Борисов, моля ви не ги търсете повече! По-добре избори, но те вече няма да вземат и 1%. От управлението на сините в чужбина избягаха 2 млн. българи, от управлението на Борисов налице има хубави пътища, ще има и друго ако го оставим да управлява 4 години.

Цирк по нашенски!

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ НА БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА.ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ЗАПОЧНЕ С РЕФОРМИ,КОИТО ЩЕ ОТБЛЪСНАТ ЕЛЕКТОРАТА МУ ТОЙ НЕ Е КАТО КОСТОВ,КОЙТО СИ СЛОЖИ ПРИМКАТА ЗА ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ В ОНОВА ВРЕМЕ,КОГАТО НАИСТИНА БЯХМЕ НА ДЪНОТО.ТОЙ ЗАПОЧНА РЕФОРМИ И ЗАГУБИ ОТ ТОВА,НО ПЪК ТОЙ СЛОЖИ ОСНОВИТЕ ДА СМЕ В ЕС .ВЯРНО БОЛЕЗНЕНА БЕШЕ ЗА НАС НО ТРЪГНАХМЕ ОТ ДЪНОТО,НО ДОЙДЕ ЦАРЯ И ЗАБРАВИ ЗА РЕФОРМИ,А ТОГАВА СЕ СЪСДАДОХА ОБРАЧИТЕ ОТ ФИРМИ НА ВСИЧКИ СЛЕДВАЩИ ПРАВИТЕЛСТВА,САТЕЛИТИ НА БСП.БОЙКО Е УСПЕШЕН ПОЛИТИК,НО С НЕУСПЕШНА ПОЛИТИКА.ТОЙ ИГРАЕ НА СИГУРНО ДА Е ВЕЧНИЯ СПАСИТЕЛ ОТ НЕГОВИТЕ УЧИТЕЛИ БАЙ ТОШО И ЦАРЯ.ВАЖНО Е ЗА НЕГО ХОРАТА ДА МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ,КОЙТО МУ КАЗВА ИСТИНАТА ТОЙ НЕ ГИ ПОНАСЯ.РАЗЦЕПИ СДС И СИНЬО ЕДИНСТВО В ОНЕЗИ ГОДИНИ,КОИТО МУ КАЗВАХА ИСТИНИ.И СЕГА ЛИ РАЗБРА ЧЕ РЕФОРМАТОРИТЕ СА ОТ МНОГО ПАРТИИ.ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА САМО ЕДНА ПАРТИЯ ОТ ПОСЛУШКОВЦИ.ТОВА ГО МОЖЕ СРЕЩНА СЪПРОТИВА И ДАВА ЗАДЕН ВЕДНАГА.ПОБЕДИТЕЛ Е НО Е САМ,ЩЕ ТЪРСИ ПАК ПРЕДАТЕЛИ И ЩЕ ГИ НАМЕРИ.

И двамата не направиха лустрация. Оттам насетне не ми говори за Костов. Икономически добре, но политически... жив зян! Костов беше компромис за онова време. Булвално. Икономически ръст направиха и ГЕРБ, ако става дума. Направиха го в невиждана криза. Само БСП правят спад. Въпорсът не е в ръста само, въпреки че очевидно е необходимо условие. Въпоросът е стабилизиране на обществото, което не може да се случи с комунизъм. А Костов и Борисов оставиха комунистите дса обират парите от икономиката ни без да дават на обществото. Разни мини, взривени складове за оръжие, далаверски бизнеси за износ на капитал и т.н. - са още в ръцете на БСП и не защото не са им взети! Опазил Господ да се посегне на частното, ако ще да е комунистическо! А че оставиха БСП да гребе с големия чирпак от хазната и да налива в мелниците на тези бизнеси; че оставиха БСП да раздеде баницата на българина на турците. Ето това е проблемът. Понеже комунистите са некадърни и само да им махнеш захранката по политическа линия, ще каталясат за броени години всичките им бизнеси. Но Костов и Борисов оставиха кадрите на ДС да управляват държавата, с което удължиха живота на токсичните комунистически и турски бизнеси в България. Те крадат от джоба ви, българи!

Че най големия сателит на БСП от началото на прехода до днес и най хитрия и покрития е Ив. Костов. Само ти май не си го разбрал. Това говори много за твоята интелигентност . Ха-ха, ставаш смешен защищавайки баш комуниста костов.

Разберете ме бе хора аз искам само да режа лентички само това, а тези тапанари от РБ ми бъркат в здравето и ми откраднаха ножичката !!!

Оооо всемоогъщии господин Борисов. Ти който искаше да управляваш еднолично да имаш 120 и повече дупетати. Ква я мисли ква стана тя. 84 само завалията ти, на следващите избори както ти ги искаш я изберат 30, я не. Властта ти не смееш да поемеш макар, че ДПС ти я поднася на тепсия. А толкова ти се искаа. Да можеш да откраднеш както предния мандат помниш ли. Ама не ти стиска - помниш ли миналата зима. Как от страх се завря в болницата уж високо кръвно да цериш. Шубе те е щото ако те изгонят с камъни отново ти остава единствено мястото при бай СТаври.

Не подценявай тъпоумието на герберите. На следващите избори ГЕРБ ще получи много повече от 30 депутатски места. Може би 50 или 60.

Не дразнете избирателите, глас народен глас Божий. Герб казаха че не искат власт на всяка цена, ако никой не ги подкрепи те ще се оттеглят, ако се съюзят с ББЦ ще има ОГРОМНИ протести и ще се изложат много никой няма да ги иска после. Ако се оттеглят обаче и дойда следващите натегачи за власт които застават против волята на народа , сценария от миналата година отново ще се повтори, защото НЕУВАЖЕНИЕТО към народния глас ВОДИ до понижение и оставка.

Искаше да управлява. Тропаха по банките с обувки. Не ходиха на работа. Излъга за референдум 2 в 1. Ето ти властта бе прасе. Защо не можеш да се договориш с никой? Защо си търсиш дебилски оправдания и като мъж не преговаряш лично? Защо се криеш зад 3 жени? Излиза, че прасетата бягат по-бързо и от мишките когато потъва кораба. Признай си, че сметките ти бяха криви и остави всичко в ръцете на другите. Ако могат да се преборят трите жени, ще го бъде. Ако ли не, потъваш нали? Не ти пука крадец.

той ще си тръгне, но и ти няма да огрееш

"Казал съм ви, повторил съм, популизмът съвсем не е невинна игра, безобидна приказка. Популизмът е приказка, разказвана с користна цел. Много користна. И както каза преди време д-р Михайлов, лекува се с глад. Та ще се излекуваме, не бойте се. Да му мислят тия 51%. Знаете ли, че има една такава зависимост колкото по-прост е човек, толкова повече трябва да яде? Да, да пукна, ако ви лъжа! Човек, който се занимава с умствен труд, трябва да употребява на ден 100 г белтъчини, 100 г мазнини и 400 г въглехидрати. Което е къде 2000 калории. При лек физически труд, например да разнасяш папките нагоре-надолу, тази цифра нараства до 3500. А ватенките трябва да приемат по 4500-5000 калории. А калориите, както знаете, са с пари."

Да се внушава:"Проблема на българите се нарича Бойко Борисов"!Ай заиграйте тролчета-изроди мои! Покажете как се мятате а ха хаа

и ти да кажеш ИСТИНАТА!!! Не ни се сърди!!! ТИ СИ СИ Я НАПИСАЛ: "Проблема на българите се нарича Бойко Борисов"!

Асенчооо върви си хапни - опорните точки те ги знаят. Кофти че опорните точки се припокриват с истината .

Попитали Радио Ереван какво ще стане, ако се смесят една кофа лна (всите "малки" партии) и една кофа мармалад (ГРОБ). От радиото отговорили: ДВЕ КОФИ ЛА...НА!!! Но понеже тука мармалад НЕМА, отговорът е още по-лесен.

колкото и да плюеш, те спечелиха изборите така че не си навличай народния гняв с излишните си коментари

КОЛКО СА НЕГЛАСУВАЛИТЕ!!! Не искащи и ГРОБ - в това число???? ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ!

че ББ не е премиер, и правителството ще е формирано в други ден. Проблемът е той.

не може така да пишеш. Не забравяй, че той спечели изборите. Така , ако за твоята партия Герб представлява проблем, то ти не уважа глас който е подал народа. Нали знаеш , че всяко неуважение на народната воля води до протест.

Нашите скъпи евроАТЛАНТИЧЕСКИ партньори "не искат да си имат повече проблеми с България" (цитат), искат тук да е тихо, мирно и ЗАУПОКОЙНО. Искат просто да забравят за нашето съществуване. И тихичко да си я разпарчетосат..... Склоняването към самоубийство е престъпление според НК, чл. 127. Когато всички партии са в управлението, целият народ е в опозиция. Ако в парламента няма опозиция, няма демокрация, нито парламентаризъм. ИМА САМОУБИЙСТВО!!! А ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО, ЩЕ Е КЪСНО ДА СЕ ГОВОРИ...

Те хората мислят,но ти не си от мислещите...Аман от глупаци,на които все партньорите им пречат.

за който пишеш и са бориш - ВИНАГИ НЯКОЙ ДРУГ МЕ ПРЕЧИ!!! Не му изземвяй ПЪРВЕНСТВОТО!!! Още от " АЗ ГИ ФАЩАМ, ТЕ ГИ ПУСКАТ"!!! И ЦЕЛУВАНЕТО НА РЪКАТА НА ДОГАНЯ ЗА ГЕНЕРАЛСКИТЕ ЛАМПАЗИ... НЕ ОБИЖДАЙ ИДОЛА СИ..........

което какво значи. Че трите лелки на преговорите не знаят какво правят и какви решения да вземат. То има ли някой да ги взима на сериозно. Всички знаят че са кукли на конци, а кукловодът им, горкият той, и той днес едно утре друга. Сбъркана работа. ГЕРБ стават смешни.

показва, че нямахме избори,- имахме балаган.

Президента е негов. Служебния кабинет е негов. Мнозинството в Европейския парламент са от неговите европейски партньори. Мнозинството в бг парламента е негово, тоест неговите 84 депутати са ключови за съставяне на правителство. Всички големи градове гласуват за ГЕРБ. София гласува за ГЕРБ. Както се казва и хляба и ножа са в ГЕРБ. Всички го проумяха и ще играят на хорото, просто нямат избор. Който иска Южен поток, развръзка с КТБ, бюджет в държавата, работещо правителство, да си събува обувките и да започва да пълзи към Борисов, просто няма друг избор.

Да се внушава: " Хората нямат избор и затова трябва да играят хоро"!

фес , чалма, или петолъчка.

Толкова ли ви е капацитетът в геРЪБ?!

Spirit

Аз пък ти казвам друго: Сега нарочно Баце бави топката със сформирането на кабинета, просто печели време от зимата. През ноември народът е зает да си вари ракията; през декември идват коледните празници, тогава селяните си колят прасетата и са заети да мислят други работи; след Нова година обаче ще настъпи отрезвяването- трябва ясна позиция по проекта Южен поток и Русия, а той не смее да я изрази, за да не ядоса приятелите/Вальо Златев и тн./, трябват спешни мерки за съживяване на стагниралата икономика, а той няма нито акъл, нито волята да ги приложи. После баба Меркел ще му свие ядосано с вежди и няма да пуснат пак фондовете. Накрая следва ескалиране на напрежението,вкл. и с вече фалиралата КТБ/защото така го иска негласния коалиционен партноьор ДПС/, няколко блокирания на Орлов мост и накрая Той ще си подвие опашката и ще си тръгне сам. Защо ли? Ами защото после идват местни избори, а след тях и президентски.А то Слънцето ни иска само да свети. Дотогова все ще се намери кой да му е виновен - Радан ли, Костов ли, все ще се намери някой.

и да има, но не може да играе, случва се с играещи новаци, защото не е политик, а пожарникар и теляк на генерален секретар, дори не е съветник.

Ха дано ама надали! Кой ти иска мутраж дето си мени мнението по 3 пъти на ден?! Никой не го взема на сериозно! Поживьом овидим!

нека наричаме нещата с истинските им имена: Една мутра окупира България. Сложи за президент едно Магаре Еврогейовете подкрепят един негодник, но "НАШ" негодник Чалга народът подкрепя Мутрата, защото е чалга-народ. И накрая - всичко е Негово, но много скоро ще Го издуха.

ти да не с онази кривооката от радио К2

"Както се казва и хляба и ножа са в ГЕРБ" Хлябът още е в магазина т.к. ГЕРБ нямат достатъчно пари да го купят, а от ножа имат само дръжката.

бива да си идиот, бива да си лайнометка ,но чак пък до там !Браво,заработи си баничката!

Тъпо, жалко и прозрачно е провалянето на преговори по споменатата от Герб причина.А нима Гебр могат да дадат гаранции за депутатите от тяхната група или са забравили прескачанията от група в група в 42-рото.Та един от тях за един ден три пъти си смени мнението.Те не могат да дадат гаранции за мнението на собствения си лидер.Та затова е прозрачно, каква е истинската причина, а тя според мен е нежелание за промяна на статуквото.

Spirit

Аз пък смятам, че е напълно възможно да избухне "бунт на мравките" в редиците на парламентарната му група. Ако примерно след Нова година нещата много се сгомнясат и предвид предстоящите местни избори Баце тръгне да прави някакви пируети или да поеме курс за предсрочни избори, е твърде вероятно много от депутатите му да му се противопоставят. Повечето от тях/над 90%/ са пълни анонимници и много добре знаят, че не им е гарантирано участието в следващ парламент. Така че не се знае..могат и да му скочат и да подкрепят някакво ново управление в същия парламент.

Тези климактерични пу...ки, Коларова и Цачева много са си повярвали!

тя и майкати си вярва че е родила нормален и що годе възпитан хуманоид,но очевидно заблудата и е голяма

Не е важно аз какъв съм, а факта си е факт - климактерични пу...ки! Само че, този път народа ще ги измете всички тези, барабар с климактеричните пу...ки, ако не си преодолеят тези напъни! От мен толкоз!

Те командват българите в момента, завалиите! До кога ли ще си перят трътките на......бостанската ограда?!

е срам за женско съсловие. Бойко скрий я някъде изобщо.

До сега всички партии се натискат да управляват заедно с ГЕРБ. Същевременно всички треперят да не се изложат , или да не им скроят номер зад гърба. Параноята е повсеместна, желанието да се харесат на Борисов също. Обстановката е такава, че ГЕРБ ще прави каквото реши и все ще намери кой да му ръкоплска, тоест да го подкрепя.

прилича на Дристан и Изолда

И ГЕРБ треперят да не се изложат, че ще управляват с ДПС :)

Целта на тези срещи е който отиде и се хване на въдицата е да бъде унижен и партията му да бъде разбита,в противен случай тиквето е свършен ,много проста игра ,но какво да очакваш от много прост мутряк,ако сложна мисъл влезе в тиквата му ще получи инсулт.

В НС влязоха три партии,които няма как да се разберат и купчина от гладни хиени..При това положение,електоралните единици ще има да патят,че свят ще им се завие

ПОБЕДИТЕЛ В ИЗБОРИ 2014-та е ЕРДОГАН!!!! Колкото и каквото щете да си пишете!!! Ще ви почакам да видя какви ще ги каканижете, когато подарим и ЮЖЕН ПОТОК НА ТУРЦИЯ!!!! Както направи ИВАНЧО КОСТОФФФ със СИН ПОТОК!!! Ще ме оборите само, ако постнете дните и месеците, в които ТУРЦИЯ НЕ Е ПОЛУЧАВАЛА ГАЗ ПО СИНИЯ, ЗАЩОТО ГЪЗПРОМ И Е ВРЪТНАЛ КРАНЧЕТО!!! А какво следва СЛЕД ТОВА!!! КИПЪР си припомнете...

Коалицията е ГЕРБ, ПФ, ББЦ, АБВ. Ако някой от малките се откаже, ДПС ще дава рамо.

Без ББЦ и с рамо от ДПС

Малко скорошни факти, които се размиват покрай т.н. "преговори" : - Бойко Борисов оттегля иска срещу Йордан Цонев за обидата "мутра"; - оправдаха Бареков, че нарекъл Борисов "тъп" - АБВ обявиха че са готови да подкрепят ГЕРБ;

Делото за клевета, заведено от Бойко Борисов срещу Йордан Цонев, е прекратено, съобщиха за БГНЕС от Софийски градски съд. В хода на инициираните от ГЕРБ консултации с политическите формации, влезли в 43-я парламент, стана ясно, че Борисов е оттеглил гражданския си иск срещу депутата от ДПС, който го наклевети от трибуната на Народното събрание преди година. Тогава Цонев нарече Борисов мутра и основател на СИК. На следващия ден Борисов заведе дело с иск от 50 хиляди лева. Молбата да бъде оттеглен искът е от 1 октомври.

Това може би означава 2 неща: 1 Бойко Борисов неформално си признава, че е мутра и основател на СИК; 2 Бойко Борисов разчита на ДПС за негласно споразумение зъ съвместно управление...

Rадан пак правят някви маневри - "трикове за пред електората" ... ;)

Хроника за Де Пе Се Който цунка го Местан, незабавно става спам! Серж така фирата даде, и партньорът го изяде! Петьо Коня си замина, след една такваз дружина. И на виден пост: Здравей! Гоце лъсна да ни пей Баце и Местан в милувка? По прилича на преструвка! Помни Баце Димитров, как бе пушнат кат на лов. А ефендито от всички, смуче власт със две ръчички, и до край не кара той, умен е, и бивш копой! Паси, 06.10.2014г.

Боко, Бюрека, Ох-на-мама, Доганя - всички те са от едната страна. Всички ние - от другата. Тази зима ще го разберат.

Целта на тези преговори е , да свалят летящите в небесата партийки. Глупаците да разберът, че като искаш коалиция от няколко почти несъвместими партии, няма как да вървиш с рогата напред, тоест да вадиш най-крайните си искания на първо място. Радостното е, че Борисов се справя за сега. Ще направи ''тесто'' от което да стане ''погача''. Видно е, че тройката дами които преговарят, се справят чудесно. Накрая всичките партийки ще разберът, че ГЕРБ и Борисов карат влака, а те са пътници.

Борисов "Ще направи ''тесто'' от което да стане ''погача'' Погача от лайна. Да има за целия български народ. Да си гербераст е болест, по-лоша от чумата.

да си простак е диагноза от която няма спасение

хахаха, трите трътки!!!!! Смеххххх!

Боко мутрата ще кара влака????? Наъ къде бе, чоджум! Хайде на Бостана!

Който е тръгнал след бръмбар, все в л...о стига. ГЕРБ не искат да управляват, но искат да завлекат всички в калта, та на следващите избори да са повече. РБ да бяга далече от тези....Защо ББ е оттеглил с молба иска срещу Цонев, защо днес назначаваме посланик от ДПС, защото на ДПС не им е нужно да влизат във властта, те са във власта и там ще останат, те са българския народ....поради многото акъл на властниците ни...

Не поради многото "акъл" (стига с тия турцизми!) на властниците ни са във властта, а от многото УМ на българските избиратели!

Слепи ли СТЕ, че съществува от миналата година насам. Борисов и Пеевски отново са заедно, дърпат конците задкулисно и на действията на прокуратурата, и на служебното правителство, на медии. Във вестниците и сайтовете на Пеевски няма една критична дума за ГЕРБ и Борисов от миналата есен насам. Те синхронно провеждат пропаганда в полза на Борисов и ГЕРБ. В момента притискат РБ да клекне на Борисов без да му поставя условия. Пеевски се чувства все по-комфортно - купи сградата на Полиграфическия комбинат от двата вестника Труд и 24 часа, чиито предишни издатели Донев и Павлов бяха смачкани от Борисов с помощта на данъчните, прокуратурата и БАРЕКОВ, за да ги продадат. Самият Борисов беше цитиран от бившата зам.-главна редакторка на Труд (в открадната и публикувана чат-кореспонденция с тогавашния издател), че от тези два вестника го интересува НАЙ-ВЕЧЕ сградата. И СИ Я "КУПИ", А СЕГА С НЕЯ И НАТОРИ БОСТАНЯЯЯЯЯ

издатели Донев и Павлов бяха смачкани от Борисов с помощта на данъчните, прокуратурата и БАРЕКОВ, за да ги продадат. Самият Борисов беше цитиран от бившата зам.-главна редакторка на Труд (в открадната и публикувана чат-кореспонденция с тогавашния издател), че от тези два вестника го интересува НАЙ-ВЕЧЕ сградата. И СИ Я "КУПИ", А СЕГА С НЕЯ И НАТОРИ БОСТАНЯЯЯЯЯ

Нови избори ама за министри а не за партии.От министрите несправили се да се търси строга наказателна отговорност,а не да се замазват нещата след това...Всичките тези политици-търтеи само лапат държавни пари /субсидии/За избори винаги има пари,а за болници,деца сираци,пенсии, няма пари щото е криза.....Тези партии само сменят наименованията си а само едни и същи хора от тях са жадни за власт???!Това са кърлежи които пият кръвта на избирателя...

касим дал взе властта честито

И после на Ердоган.......Честито, шалварите! Победихте!

Как няма кой да ги торпилира всичките.25 години стигат.Господи помагай!

на тъп народ и Господ не може да му помогне. 51% бяха за гъби.

Докато се налудувате, Местан ще се наумува - т.е.крои ви шапки, и не само на вас , но и на нас.

като гласувал за РБ ме беше срам от позорното държание на Москов на пресконференцията. Свиваше се като сива мишка. Или ще си отстоявате докрай позицията пред ГЕРБ или ще изчезнате от хоризонта , а с това и цялата държава.

никой себеуважаващ се човек с десни ценности няма да търпи Цецка Цачева точно да говори с назидателен тон, ако ще да настъпи края на света.

Цачева, /с израз на вечна неудовлетвореност/, бивша членка на БКП, бивша юрисконсултка на граждански договор в община Плевен- се"преоцветява" от Червено- в размазано "Червно-Синьо" ГЕРБ след шумния конфликт с кмета на Плевен- Н.Зеленогорски! Избрана е направо за председтел на НС не заради специалните си умения и заслуги, каквито няма вписани в биографията си, а е "назначена" от ББ като политически "Безопасна Жена"- Изпълнителна и Вярна на Герб! Не е допринесла нито за развитие на Парламентаризма, нито на С-мата, нито за Държавността! Не е доказала, че може да увлича хората след себе си...Не заслужава място в НС!

Според мен с никой .Видяхме че РБ не стават за нищо.Д а си направят кабинет на малцинството и заседанията от парламента да се дават по медиите ,за да видят хората кой как милее за държавата ни

и неговите апапи упорито не се регистрираха, за да работят в Народното събрание...

Ами ако опозицията реши да постъпва като ГРОБ, като напуска заседанията на НС?! Тогава кво праим?! Бостана няма 121 гласа....

БОСТАН-а има 122 гласа (84 + 38)

РБ искат реформи в почти всичко а ББ го е страх да ги прави! Това е в основата на неразбирателството, другото е подробности!