Борисов: Костов е оглавил Реформаторите и работи за БСП

Иван Костов е оглавил Реформаторския блок и те не работят за дясно-центристка коалиция, а искат да дадат мандата на БСП, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Костов е оглавил Реформаторите и работи за БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оооох боже писна ми от лъжите на той олигофрен, Доган беше наврян в миша дупка единствено по времето на Командира и по този повод, Доган докара Негово Величаство Симеон Втори. Престанете да се заблуждавате и погледнете реално на казуса.

Не е важно: колко ленти е отрязал Бойко Борисов, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чукал, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко книги за Винету е прочел, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време, колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци, маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е вярно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по-компетентен от Бойко Борисов.

С подобно мислене и говорене, г-н Борисов няма никакво бъдеще в политическият живот на България. Единственото, на което се надява е АБВ да влязат в Парламента и да си управляват заедно с Гоце. Неслучайно Бойко даде на Първанов 15 млн. лв за кампанията на Евроизборите с единствената цел да премахнат общият им враг Станишев.

Бойкот на лъжеца от Банкя!

ДАЖЕ И БАРЕКОВ Е ПРАВ, КАТО КАЗВА, ЧЕ ПАРТИЯ ГЕРБ Е НА ЦВЕТАНОВ. ПРЕСТЪПНИК ВОДИ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА ГЕРБ. ДААА....А, НО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА Е ПРЕСТЪПНИК, ЗАЩОТО КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЩЕ МУ ОТМЕНЯТ ПРИСЪДАТА. ЦАРЕ СА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ. С ЦВЕТАНОВ НЕ-МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ, А ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА! КАРУЦАР!

БЪЛГАРИ, неизпускайте последният ШАНС България да тръгне по пътя за АНАДОЛА. Непропилявайте г'ласовете си ГЕРБ са единствените които мислят за народа. Съсела сега е най доволен, и ни се надсмива на глупоста ни, да бъдем разединени. РАЗПЛАЧЕТЕ ги.

Бат Бойко дали са чува като говори

Позитановските тролове и костовите джихадисти в един глас и с едни и същи клевети срещу ГЕРБ и ББ..... :)

Pesh0

А спомняте ли си , как костов , ревеше , да изгонят Надежда ,,,, де да я знам коя , от Реформаторския блок. Ако надка , беше там , сега костов , нямаше да може така безсрамно да си го присвоява и да извива ръцете на Миглена Кунева . Костов отстранява неудобните хора , докато остане сам. После се присламчва някъде и почва пак от начало.

Pesh0

Единствената от реформаторите , за която биха гласували хора и имаше шансове , беше Миглена Кунева . Костов изигра Миглена и дефакто и открадна гласовете с реформаторския блок. Като иска после с откраднатите от Миглена гласове да шантажира Бойко. Единствено избирателя може да го спре , като остави реформаторите , извъм парламента .

Пръмовата абсолютно и категорично ''беше''.Ама толкова беше,че никога няма да е.

Прав си, Кунева е великолепна.

Този,бълнувайки се опитва да краде от гласовете на реформаторите и те както обикновено се правят,че не са чули нищо.Той копае гроба на кунева,радан,лукарски,те му се радват,предвкусвайки трохите,които ще им подхвърли светиня Му.

Омразата какво ли не прави,особено в Б-я! Има ,,Отечествен фронт,,/ комунисти,комсомолци ,пионерииии,заедно в единен стой!

тапънар. Тежко ти Българио.

Бойко: Мистър Бонго , гусин Костов ме БИЙЕ ! Обонго: Кой те бие? Нали тоя се казва Гаргамел? Оправай се, Бик- каратис , черни гащи носиш...

Буда е най-хитър в цяла Банкя. Хем няма да прави коалиция с РБ (не му дават), хем те ще са виновни, заедно с Костов. Ако това не е ченгеджийска мисъл, в България няма ченгета. Буда само повтаря, друго не прави.

Костов е най-деструктивната личност на т.н. български преход!

Всички са на това мнение, затова сме вързали, че чак цъфтим като гербер.:)

Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. След затвора, Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

Къде е гинеколога със звучен прякор, който е и ЛИЧЕН лекар на Тиквата Бокова да му сложи успокоително на този или направо да му облече ризата с дълги ръкави

Колко ниско сме паднали щом този духом беден човек,елементарен и нагъл в обноските си с другите политици,не знаещ един чужд език,свеждащ всичко до глагола "бия",неизвършил поне една реформа при управлението си отново ще става министър-председател.Жалко за Отечеството ни-отново продължава БЕЗВРЕМИЕГО така удобно за мафията на ченгеджийницата,откъдето се пръкна и това изкопаемо ББ.

Може би ДА,а може би НЕ,като второто става все по-вероятно.

Батмане,ти си комунист от най-червените.Долу ръцете от Р.Б.(Република България) и (Реформаторски Блок)

Цяла Европа се тресе по разлома Русия- Украйна, а у нас тъкмо партията с европейската претенция в името си Г Е Р Б мълчи съучастнически в полза на Путин. Темата просто я няма. Отсъства писмено в предизборната платформа и говоримо в агитацията на ГЕРБ. Което в превод на евроатлантически език означава поощрение на руската агресивност и заявка за продължаващо българско покорство пред нея.Бойко ближе Путин,това е!

Предизборната кампания за нов български парламент, която вече е към своя край, е най-доброто доказателство за констатацията за путлеристката инвестиция в българската политика. От всички 7 или 8 политически формации с шанс да се настанят в законодателния о(т)бор на Путин в София, само една, при това предимно чрез позицията на ДСБ, единствена от партиите в Реформаторския блок, опровергава ясно очакванията за квалифицирано, пълно мнозинство на троянските коне на Русия на жълтите павета в българската столица.

Обръщението на Борисов е насочено към електората на ГЕРБ за сплотяване на редиците. Такива безумия няма как да се отразят на десните избиратели.

И все пак, по - голям идиот от Бареков няма. Този надминава Волен, Станишев и Борисов взети заедно.

Тук не обсъждаме Бюреков!

КОСТОВ Е ЕДИНСТВЕНИ ОСТАНЪЛ ЖИВ ПОЛИТИК ЗАСТАНАЛ СРЕЩУ РУСИЯ . ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИ Е НЕВЕРОЯТНО ДА ИЗГОНИШ РЕЗИДЕНТА НА РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ДА СМЕНИШ ПОЛОВИНАТА МИНИСТРИ ЗА СРЕЩИ С ТОВА РАЗУЗНАВАНЕ ДА ПРОВАЛИШ РУСКА ОПЕРАЦИЯ В КОСОВО ТЕХЕН БАТАЛЬОН ОТ БОСНА ЗА 3 ДНИ ПРЕВЗЕ ЛЕТИЩЕТО В ПРИЩИНА И ЧАКАХА ОЩЕ 1000 КОМАНДОСИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА ПОЗИЦИЯТА. И САМОЛЕТИТЕ НЕ ДОЙДОХА. ПОЛИТИК КОЙТО НЕ ПУСНА 50000 АЛБАНЦИ ОТ КОСОВО В БЪЛГАРИЯ . ЗАРОДИ ТОВА НИ ПРИЕХА В НАТО И ЕС А НЕ ЗАЩОТО СМЕ ГОТОВИ . С 10% МИСЛЕЩИ КАКТО КАЗВА ЦИГАНИНА ОТ КЬОЛН НИЕ СМЕ ЗА ТРЕТИЯ СВЯТ. НО СЕ НАБЛЯГА НА ПРОСТОТИЯТА ТЯ НЕ МИСЛИ ТЯ ЧАКА ДА ГИ ОПРАВЯТ БЕЗ РАБОТА.

Наглост ! Костов подари Нефтохима на мужиците бе! Знаеш ли колко ембаргови руски композиции за Сърбия минаха по време на Костов?

Божке еееееее закъсали сме го, тоя дребнав и алчен човек ли ще ни управлява още 3-4 години." Прост народ , слаба държава."Тоя такъв, ония онакъв , ами ти бе до къде ни докара ? Реформа ли направи или с бирата с мачлетата и комисиони от строителство ?

Тиква, мислиш ли че това драстично увеличение на тока ще ти се размине ей така? В неделя вечер да не се скриеш в Правителствена?

Бойко Борисов е подлога на Кремъл и Путлер.Една дума не обелва за агресията на Путлер в Украйна.Издънка от БКП и комунистическото МВР -какъв демократ може да бъде този Бойко?!

Абе кой спря Белене и Бургас Александрополис? Кой възстанови връзките с и проектите на ЕС, разрушени от първата тройна ламя? Нещо си в грешка:)

ъкмо Бойко Борисов е наредил на Близнашки да цензурира проатлантическата констатация в документа Визия 2020 с угодна на Путин редакция, не желаят да изгорят мостовете с ГЕРБ. Те знаят, че руската тема е рубик(л)онът, забранен за пресичане и който го премине, обявява война на империята на Путин с всички последици от нея. За себе си част от реформаторите са поели този риск, но са наясно, че ако изобличат Борисов като резервен троянски кон на Путин, ще настъпи за тях т(р)айно обезвластяване.

Тоя пак го хвана параноята!Шерше ла БСП!

Страхотно!!!! Поздравления:) Слагам плюс!

Абе кой ми пика в гащите. На крива ракета космоса и виновен.Нещастник който ти вярва е малоумен.

Верно реформаторите играят за червените. За толкоз месеци една дума не чух от тях против бесипето. Само Герб са им в устата. Това ако не е платена любов не знам кое е. Потърсете изказвания на бай ви Радан и сами ще се уверите.

Меко казано си и...от.

Стига глупости, РБ изрично и много твърдо казаха ,че никога не биха играли с БСП и по-точно цитирам по памет Петър Москов- "те не са ни интересни, затова не ги коментирам ".

Те и реформаторите не са им интересни на БСП-то и въобще не ги коментират, само Бойко им в устите

не знам какво си слушал,ама аз чух,че Петър Москов заяви "аз съм от род-трето поколение враг на народа според комунистите и не мога да правя коалиция с БСП--"

Не го слушай какво говори а го гледай какви ги върши. А той разчиства пътя за БСП, като ерозира ГЕРБ и РБ....

Когато Иван Костов каза че ДПС и Доган са проклятието на България и това му струва втория мандат, това лапацало,изживяващо се като Месия, сменяше памперсите на Симо Лъжата Изводът е : Искаш ли у нас да се издигнеш до върха на държавната пирамида, подбери си подходящия задник за лизане.

Pesh0

Костов винаги е работил за комунистите . И сега го прави , дори като неговата партия вече е на боклука . Яхнал е реформаторите и ще ги язди , докато не свършат като СДС или неговата партия . После ще му мисли.

Браво, бате Бойко, само така! Имаш моя глас на 100%!!!!!!

Печелиш конкурса за тъпанари,ела да си получиш наградата-повехнал гербер и мозък пане

Kalin

Голям майтапчия тоя Борисов а и си вярва като говори глупости;-)Цял извънреден конгрес направили в негова чест за да го приемат ЕНП тата;-)А и бивш и настоящ комунист под прикритие да обвинява бивш комунист под прикритие в съюз с БСП;-)Би било смешно и весело ако не ни зависеше живота ат такива маймуни.

Второто , е за задълбочените отговори с които защити Костов.

Абе харесва ми Червенков ама Тодор ми харесва повече...харесва ми Радан..правилно говори...но Винету ми харесва повече..политика..курвенска работа!

да не се отчайва, да види социологическите изследвания:) пак ги бие, така де, стига ревал........да готви ролексо за цецо:)

РАЗБРАХ,ОТГОВОРА ТИ Е-А ВИЕ ЗАЩО БИЕТЕ НЕГРИТЕЕ?

"негритЕ" - с едно "е"

Костов винаги е работил за БСП... Такава задача е получил още от времето на Луканов. И най-усърдно я изпълнява ... В последствие цялото семейство Костови работи и за КТБ на Цветан Василев ....

Червена опорна точка.

Ще го духаш мутро дебеловрата -герберска-будова-крадливо сган!!Няма да ни мчанипулираш, да крадеш и да ги криеш по офшорките, а после да се правиш налуд0-видите ли как така аз и любовницита ми Бориславова, на която позволих да задигне тока на цялата държава, сме имали скътани парици в офшорки, а пък сме ги позабравили!! ЦИНИЗМЪТ И НАГЛОСТТА НА ТАЯ ГЕРБЕРСКА, ДОБРЕ УГОЕНА МУТРЛА-ТО ПРОСТО НЯМА ГРАНИЦИ!! Е, НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАШ, ИЗРОДЕ!!

Борисов е следващият нов стар Премиер на БГ. И това е много добре.

То ще има конкурс за премиер:) Ще го спукат!!!!!

Само че насила няма да го натресат. Ще го свалим.

Уважаемата госпожа наясно ли е кои влизат в Реформаторския блок? Нали са същите ония, които управляваха и с комунистите преди 1989 г., и по- късно разбиха и СДС? Много е наивна позицията й за преговори с РБ. Там са предатели на избирателите и народа си.

За всеки случай, по-добре герб, отколкото крадливия реформаторски с десните корабокрушенци на прехода.

По-добре младите и кадърни от РБ отколкото жадни за власт и големи строителни сделки ГЕРБ -ери, при тях се гласува тази ужастно тежка за бюджета субсидия за партиите която в БГ е 4 пъти по-висока от работеща Германия.И само магистрали магистрали за комисионни.

НЯМАТЕ ОТГОВОР, ЗАТОВА СЕ ХВАНАХТЕ ЗА ПРАВОПИСА МИ.ЧАКАМ АДВОКАТИТЕ НАИВНИЦИ...

Не разбрах, ще ме съдиш ли? По-добре осъди учителите, които ти продадоха дипломата!

Текста да се чете: Нямате отговор?! За това се хванахте за правописа ми?! Следващото изречение на лирическия герой е неясно: - очаква някакви адвокати, които били наивници; ( опасна ситуация! ) - заплашва 'някого' с адвокати и и го нарича наивник? ( смешна ситуация! )

Всеки ден - нова простотия. Този е гениален.Ако не беше природно тъп щях да го заподозра, че: " 1.Плюем по РБ и насочваме към тях гласове, които са срещу ГЕРБ. (Не забравяме да се разграничим публично от ДПС след като се договорихме задкулисно да си играем. Дали ще си играем зависи от т.2 и 3.) 2. РБ влиза в парламента с толкова депутати колкото не стигат на ГЕРБ за парламентарен диктат. 3. ГЕРБ прави "спасителна, належаща, европейска и т.н." коалиция с РБ. Воала.Ама не ми се вярва чак пък такова мислене да пада.

Чета коментарите и си мисля, че това го пишат само хората от Позитано! Точно това каза и ББ! Само те имат интерес да няма коалиция между ГЕРБ и РБ! А иначе РБ може да поставя всякакви условия и ултиматуми, но те ще имат тежест в зависимост от гласовете, които спечелят! С 5-6% можеш да даваш ултиматуми само на Кунева!

Всеки червен боклук като чуе за Костов и на сън се буди. Вече и всеки червен гербер ще прави същото.:)))

Що бе! Костов като подари Нефтохима на мужиците, като не направи лустрация и като разби СДС - зелен ли беше или си беше хептен червен? :))))))))))

Ми то за Нефтохима освен мужиците ,други кандидати нямаше.

не знам какво си слушал,ама аз чух,че Петър Москов заяви "аз съм от род-трето поколение враг на народа според комунистите и не мога да правя коалиция с БСП--"

Аз пък се чудя откъде накъде Борисов които веднъж разби Синята коалиция(на предните избори) , с помоща на оня плазмодий Бат Пу.ьо , сега ще иска да прави коалиция с РБ...

Синята коалиция я разби командира :)))))))))

борисов, костов ходи в неделя на църква да се моли да спечели изборите. тои има някакъв зор, хвани го там.

Боко , от РБ ясно и точно те попитаха : имаш ли намерение да правиш реформи , или пак ще продължаваш с общите приказки . Ти пак почваш с Гаргамел...

От РБ точно и ясно се произнесоха - "без ББ". Така, че въпросът не е нито към ББ, нито към ГЕРБ!

Забелязвам, че Борисов говори само зад гърба на Костов. Така и не посмя да влезе в пряк диспут с него.

Че Костов, като какъв ще влезе в пряк диспут? Може би като човекът който внасяше вотове на недоверие към кбинета на ББ?

... като експерт, че да е като Борисов... :)