Борисов се закани да бойкотира среща на ЕС заради Гърция

Ако блокадата на границата ни с Гърция не приключи до два дни, ще считам, че това е насочено срещу България, каза министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се закани да бойкотира среща на ЕС заради Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА И ПОЧТЕНИ ХОРА!

винету нали ти е ясно че там си НИКОЙ Само у нас останаха шепа клакьори които вярват на безкрайните ти лъжи

Борисов, още преди месец трябваше да си взривил Брюксел с твоето американско министърче на повънкашните работи! Защо не тръгна със Станишев и другите от европарламентарна тълпа дето сме пратили "там" на кралси заплати да ги ежедневно притискате с искания за санкции на нарушаващата европейските закони Гърция? Защо не настояваше за намаляване на субсидиите на гръцките фермери, дето се държат, като папуаси и да се компенсира или стимулира нашето земеделие? Та това не ти е за първи, а за пореден път при всичките ти години на управление! А мисли какво да правиш за догодина по това време! Да рониш зълзи пред ТВ или да защитаваш страната си? Включително с ВЕТО по всички гръцки въпроси, БОЙКОТ на всичко гръцко и защита на пазарите ни, от които новите не батьовци се стараят да ни изхвърлят!

И Меркел си го премести от единия крачол в другия.

Много неправдоподобно. Чудя се Борисов как се връзва на тая аматьорска работа. Гледал е 17 пъти Кръстникът, даже от Дон Вито прихвана навика да си държи главата на кестерме, но там никъде няма заплаха с куршум. Там стигне ли се до куршум, работата е в киреча. В бетона, по-точно. От кухнята се чу шум. Клеменза излезе да види какво става. Когато се върна, той държеше в ръцете си непроницаемата за куршуми фланела на Лука Брази. Във фланелата беше увита огромна мъртва риба. Трябва да внимава за риба. И за конска глава също. Понеже ситуацията с отказаните на Пеевски поръчки много прилича на оная сцена от филма, когато продуцентът Джак Уолц отказа на Джони Фонтейн главната роля. И Дон Вито му направи предложение, което не може да отхвърли. Но Уолц го отхвърли лекомислено и после намери главата на коня си Хартум на спалнята

ЗАТРИХА БГ, ЕДИНИА Е БУДА И ДРУГИ,ДРУГИЯ БУДАЛА И ДРУГИ ПАРТИЗАНСКИ ИМЕНА

Нищо няма да Бойко-тира, понеже е на косъм да му спрат фондовете. И как тогава ше ходи на избори?! "На тях им ги спират, на мен ми ги пускат" Ма и на него Му ги спряха.

Борисов, направете си вазектомия сега е момента. Ще живеете хилядолетия.

Защо се е заканил ?

Тогава като не искате операция, върнете всички пари в държавата, които й принадлежат.

ГЕРБ не е европейска партия.

БОЙКО РАЗБРА НАЙ НАКРАЯ,ЧЕ РАБОЛЕПНИЧЕСКОТО ПОВЕДЕНИЕ,НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЗА УСПЕХ!!!И БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СИ ОТСТОЯВА ИНТЕРЕСИТЕ!!!ДОБЪР ХОД,ВОДЕЩ КЪМ УСПЕХ!!!

кой ли го бръсне? Ххехех!

Сипах си още едно.. аз съм егати пича ! Всички сега ще видите

Тази нощ отново ще бъде тежка. Добре, че тук си избивам комплексите.. мразя да се гледам в огледалото :(

Отново прекалих с алкохола..но ми е толкова самотно.

Отново прекалих с алкохола..но ми е толкова самотно.

Отново прекалих с алкохола..но ми е толкова самотно.

Като споменах Веждито, та малко ще се отклоня. Рекъл вчера по телевизора: Няма премиер като Борисов, който да е ходил 7 пъти на театър. Стига бе, верно 7? И кога, бе? Нали пресата ужка следи? Официално е известно, че посети Хъшове и Големанов. Значи или ходи тайно, или Вежди му е сметнал за през целия живот. Което не е малко, като се има предвид, че преди е бил в област твърде далечна от изкуството

ББ трябва да прояви още усилия, а не да бойкотира срещата на ЕС. Много е важно да не се подаваме на провокацията на гърците, защото те ще си измият ръцете с нас. Те вече са държава труп и е въпрос на време да се сринат. В този провал не трябва да се вижда наше участие.

Стар съм.. самотен съм .. многоСтар съм.. самотен съм .. много

хаха Гърция държава труп, а ние мумифицирани хахах! Май само кокълите ни са виждат още хахах! Ти изобщо знаеш ли какво е държава ?

Министър-председателят обясни защо е посетил границата. "Пътувайки и бидейки на границата си дадох сметка, че имам още един инструмент и отидох да им го кажа на гърците. Досега България в Брюксел изключително много защитавала гръцките интереси като наш съсед, като се започне с всички финансови планове на ЕС и милиардите, които се изляха в Гърция, за да се спаси държавата, заяви Борисов и допълни, че помагал на всички премиери на южната ни съседка, независимо дали са били леви или десни. Застанах на обратната позиция на Вишеградската четворка да направим граница между България и Гърция, отказах парите за тази ограда, защото особено пък хората в Благоевградския регион десетилетия са мечтали да няма граница с Гърция и да може да пътуват свободно, посочи Борисов и отбеляза, че нашият най-голям трафик е свързан с Гърция.

Има ли национализация в България и ако има тогава ток, вода, парно и телефони са безплатни ли? Че не разбрах?

И малките деца знаеха кога ще се вдигне блокадата- когато привършат оранжерийните домати и краставици!

Дали някой ще разбере, че ББИнокио отсъства? Може пък да им липсва похъркването му.

Ани Цолова към Ц.Цветанов Г-н Цветанов вие правите ли чикии на ББ. Защо питате мене, питайте него лично! Е, аз вас питам! Нали сте му дясната ръка.....???

Състав: Свинска месо с кожа и четина- 18 %, свински копита, кокоши кърка, и глави - 16,6%, пуешки пера и пача мас- 6,5 %, слонски опашки с лайната- 2 %, орелско с орис, пилешко с грях , Агнешко друсано- сефте кебап, за Старши, тези са, Параметри!

Фермерите казаха, че си тръгват В ЧЕТВЪРТЪК, но Боко реши да блокира ЕС В ПЕТЪК ако не се вдигне блокадата... Такъв жалък човек скоро нема да се роди!

БОЖЕ , КАКВИ ПРОСТАЦИ ВИЖДАМ НА ТАЗИ СНИМКА , И ТЕЗИ ПРОСТИ МИЛИЦИОНЕРИ СА УПРАВЛЕНЦИ.

Бойл, на двори сидеши жърти и гащи обуваши Черният пояс връзваши и на Цвитанки думаши: На БОЙ-котивам старши, ато небило като Избори! Ако уммра ил, загина, Ти, Парите ми пази, и, после Му купи, едно, мизонетче на Боцето, на моето ББ-2!

много шум за нишо е казал поета, а Боко-тиквата от много ум и дипломация, която е изучавал в Банкя и подземните шахти, говори шманти-капели, привижда му се,че го питат и молят за мнение, да, ама ядец, никой не го пита и бръсне за (известен плод,предимно за ракия), но е най-добре да се скрие дълбоко и да не се показва, пък ако млъкне още по-добре, абе я да хвърли една оставка и да вземе да вдигне кръвно за оправдание,че и да накуцва от мъка по властта и и зхарчените вече 16млрд.......няма време,чакаме оставката, а болницата с каката в нея е винаги отворена за него....

Извинявай, мисля, че пишеш глупости.

и затва ти е гадно

" Като се говори бавно, разбирам какво се казва, но ще кажа: "Чуя ли " Congratulations, Borisov", не слушам нататък". И така на входа на предстоящото заседание ЦИПРАС му казва КОНГРАЧУЛЕЙШЪНА и БАЦЕ ЗАБРАВЯ, кви ги е приказвал пред дръжките на микрофони..

Най-смешния и страхлив премиер който някога България е имала.

Не ти вярвам ББ , когато го направиш тогава го обяви !

Аз съм само цвят жълт,ТИКВА СЪМ ,ТИКВА СЪМ.

Има Правителствена болница.

Рекъл бойко недорекъл - фермерите се разбягаха по нивите си, а българските пазара отново са пълни с хубави гръцки плодове и заленчуци. Мерси за най-хубавите ягоди в Европа!

бе тикво, блокади няма и това много добре го знаеш.

Давай Бате Бойко все така да громиш проблемите в България, корупцията комунистите и всякаква друга паплач! Ти си единствената ни надежда да цъфнем и завържем, кат тикви на плет! То българи не останаха ,така че не знам какво ще правиш !

Каде са комунистите бе зевзек? Ако имаше комунисти,България щеше да е сред развитите страни ,а не най-мизерстващата и Бойко Борисов щеше да е първият комунист сред тях.Явно си си прост и тъп,след като сам си го признаваш.

тъпльо човека метафорично говори, хиперболично и хумористично. Виж че се подиграва с Баце и бацетата му. Божке и от теб ще очакваме революшън да вдигаш!

Здравейте! Мисля, че премиера е прав. Така трябва да се действа в такива ситуации. А ситуацията е критична. Знам, Гърция е в затруднено положение. Бях там за Нова година , на остров Корфу. Там видях протест...ами протестират си гърците, това си е тяхно право....и ги поддържам. Просто правителството им бездейства...аз така го разбирам. И поддържам премиера...Поне казва това, което е добро за България!

в едно си направо прав: Гръцкият МП прави каквото е добро за страната му, а наш Боце само...казва това !!!:))

МАЙ ГО КАЗА: "Оттук нататък трябва да се мисли върху две неща, защото явно инфраструктурата им харесва на хората, но не достатъчно. Трябва да се мисли как да се раздвижи икономиката, да се повишат доходите, да се намали безработицата. Оттук насетне това трябва да ни бъде ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ГОВОРЕНЕ. Това е заявил Б Б на последното правителствено заседание (1,03,2013). А ЗА УБИЙСТВЕНИЯ ДОКЛАД ОТ БРЮКСЕЛ ЗА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ - чети си сам.

Аз съм си малко прост, та да попитам по-умните. Доколкото разбрах , блокадата е била насочена като протест срещу ЕС, а не срещу БГ. Просто БГ е на дузпата, защото сме единствената сухопътна връзка с ЕС , но за сметка на това хората са си в държавата и там могат да си правят каквото си поискат, без да ни питат, защото те протестират за техни си искания. И в тази връзка наместата от наша страна в този 100% гръцки проблем не ни ли поставя в ролята на меко казано "неуки, неразбрали и некомпетентни" оценители на обстановката?. Само питам като по-прост...

Виж, не мисля, че си прост, просто така пишеш, за да направиш впечатление. Не знам срещу кого е насочена блокадата, но мисля, че там страдат хора и фирми , заради неизпълнени доставки. Мисля, че това, което се случва на гръцката граница не е коректно отношение между съседи, дори и членове на едно сдружение - Евросъюза...

И аз така мисля, хората в Гърция протестират за нещо, не са доволни от ЕС вероятно, както всички нормални народи, имали нещастието да влязат в ЕС. Боко като пълен идиот, прави изказвания все едно протестите са насочени срещу България. Отгоре на това се меси във вътрешните въпроси на Гърция. Като си премиер Тиквенико, намери решение на проблема, без да разваляш дипломатическите отношения на България.

Значи за да се ушие една риза, трябва специално познание, а за да се управлява държава няма нужда от никакво знание - всеки може!

Самата статия е празна и безсмислена...но 3 ти ден е топ! Освен ПР не виждам какво друго казва! Фермерите казаха че,си тръгват в четвъртък,Боко реши да блокира ЕС в петък ако не се вдигне блокадата... А пък независимите журналисти и журналистки се подмокриха от страшният му и решителен вид!

БАЦЕ пак са цани на работа в новините! И кат цветарка фърка от медия в медия. Да ни убеждава - КОЛКО СМЕ ДОБРЕ! А там дет не сме добре - КОЙ МУ Е ВИНОВЕН! И в последното нов нюанс прокарва - РЕАНИМИРИНАТЕ ВЕЧ МУ ПРЕЧАТ! Макар че ВТОРИЯ УБИЙСТВЕН ДОКЛАД ОТ БРЮКСЕЛ - ЗА ИКОНОМИКАТА го сочи и НЕГО ЗА ВИНОВНИК! Не само ИКОНОМИКАТА, ГЛУПАКО.. И ЗА ТОЗ ДОКЛАД от устата на БАЦЕ - НИ ДУМА..

На снимката : Дон Корлеоне и Дон Чичио бугарстански вариант

да чете повече немската преса. Меркел променя политиката си...но вероятно ще си понесе политическите последствия. Какво обаче ще стане с такива ревностни нейни последователи като нас? Предстои следващата голяма вълна... а ние сме като патета в кълчища... Балканският път вече не е широко отворен...

те Турция и ЕС страшно се уплашили от това че няма да ги посети мутра... Помоли ги, с радост ще ти дадат пари да си останеш в мизерната държавица. И без това абсолютно нищо не решаваш, а и не те питат.