Борисов обеща 10 зам.-министри-мюсюлмани, ако управлява

В следващото правителство трябва да има поне 10 заместник-министри мюсюлмани, и ако ГЕРБ спечели 121 депутати, това ще бъде факт.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща 10 зам.-министри-мюсюлмани, ако управлява | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винету отново раздели българите според религията им. По този принцип трябва да се определи бройка на милиционери, съдии, прокурори, лекари - за мюсюлмани, за християни, за евреи, за бели, черни, мургави и т.н. , а пропуснах - бройка за тези, чели само една книга или повече от една и т.н.

Мишо, грешиш два пъти. Буда ще назначи само будисти и то в едно правителство в сянка.

Кво ти стана , бе, човек? Дебнехте се, плюхте се, щяхте да се убивате с тези от ДПС, а сега им приготви министерски кресла! Ти май мина през сюнет, по друг начин не мога да си обясня изявленията ти!

Бате Бойко, май търсиш нещо гласове и се "подлагаш на ДПС-то? Нали беше много уверен в себе си и победата си в изборите?

Вземи си думите обратно, Бойко ! ... или губиш изборите. Мен поне ме губиш

КЪДЕ Е Христо Бисеров???

Боце, птичко, да та питам: Ти халифат ли ша прайш въ?

Един човек се избира според качествата, а не според раса, пол, религия, етнос. Така би трябвало да бъде, а не политиците за Пореден път да правят разделение. Такова не е имало от не знам колко си години, както е сега.

Ако се вземе за показателна реакцията на забелязваща се част от реагиращите по тази тема,то прави впечатление изумителното им безумие щом Борисов се целува с Ердоган,нарича българите "лош материал",угажда на турските мюфтии и сега обещава да назначава тълпа турски министри в кабинета си, а някои мозъчно увредени зомбита с внушена логорея на омраза към Сидеров и в този случай намират повод да громят,мразят както и да искат сметка от Сидеров, а не от ББ!!!Според увредения им мозък Сидеров се бил "самоубил",защото такива като тях безродни и тъпи и внушаеми от масовата пропаганда типове нито преди са гласували за Атака, нито сега биха го направили?!Е,и? За Сидеров гласуваме НОРМАЛНИ, с ясно българско самосъзнание,историческо познание и истинска любов към България БЪЛГАРИ,които презират зомбиращата помия!

На Сидеров, както на всеки български политик, не му дреме за теб и останалите нормални българи. Защо ли? Защото е БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК! За българския политик на първо място е неговия си търбух и неговата банкова сметка! Толкова години вече ви лъжат, явно не сте нормални...

Фашага излезе и Борисов. Как так аще определя някой какви способности има само според произхода му и религията? Това прилича на средновековие .

Обяснете му на тоя че мюсюлманите са във властта вече 24 години и даже преядоха от власт.

Я-а-а! Развод за БСП с ДПС, за да може ДПС да вземе ГЕРБ? Нищо ново под слънцето! Само ще сменим едната уличница с друга, а нас пак ще продължат да ни работят същите...

Сидеров, я кажи - колко процента трябва да е религиозната квота за назначенията в правителството? Или е по-лесно да се пенявиш пред джамиите и камерите?

БОРИСООООВ,САМОУБЙСТВОТО НА СИДЕРОВ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗОЧАВА В УЧЕБНИЦИТЕ.ТИ МАЙ СИ ТРЪГНАЛ ПО НЕГОВИЯ ПЪТ

Явно и при теб изОчаването не е най-силната страна!

Ех, Борисов, Борисов.....................

ВСИЧКИ ги е страх от ББ и ДПС - затова скандалния опит да се въведат религиозни квоти - в нарушение на конституцията, ще остане ненаказан. Така че - ПРЕДЛАГАМ тук дискусията да се ПРЕКРАТИ, и без това сега Октай обяснява по тв-то, че това е пример за европейска интеграция...РАЗБЕРЕТЕ, каквото и да напишете тука, мутрополитиците и мутроолигарсите ще си го преместят от единия джоб в другия, вашите мнения - каквито и да са - НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ! Айде чао и весели избори!

защо скрихте коментара? НИТО Е "ИЗВЪН ТЕМАТА", НИТО Е "СПАМ" Просто е право в целта, а на админа, явно, не му е по нрава. Псета я яли нашата "демокрация"!

А гей обществата къде ги оставяш, Баце, във всяко министерство и по една Кончита трябва да има!

Правителството на Подлешарски какво беше? Защо бяха коалиция БСП69ДпС? Че и си разменяха лигите насред площада, пред всички докарани мангали и изкукуригали бетонени кратуни, че и по камерите - пред цялото население на България. Аман от политически и т.н. кончити - с огън да ги гориш до последното извратено говедо.

ама ти си обикновен тъпан!за една целувка завиждаш,а сега боче дето ги мразел флиртува и подлъгва с министерства,иска много,много целувки,а нали сте уж "различни",бе тикви, но само по лицемерие,мазни и нахални,отврат!

Щом ще е по религии,ами давай,продавай квоти за будисти,тангристи,евангелисти,католици,дъновисти,,апостолици,язиди,може и християни за цвят,нищо че сме светска държава и религиите никога не трябва да се политизират,така повтаряш Доганя,а примера не е за пример!

Да се свети имато твое и облаза твой Чу се че ще те правят мислиманин Щял да режеш кожичката и да ставаш мислиманин

едно малцинство бе, Тиквоч? А за българи каква е квотата? Не ставаш за управник, конституцията не знаеш - взимай филията с мас и марш с овцете!

От близкото минало на герб: По покана на Цвета Караянчева от ГЕРБ, която е народен представител от Кърджали, през 2012г. в София пристигна 30-членна делегация на скандалната турска организация Булгартюрк, която през 2010г. настояваше за смяна на българските имена на някои наши градове с турски и разпространи скандална анкета, с 44 провокативни въпроси, касаещи етническия модел на България. През 2012г. след срещата с Булгартюрк, Цвета Караянчева заяви, че ГЕРБ вече работи директно с Турция, а не с ДПС.

ББ хич не е прост - това изявление е сигнал към приятелчето му Ердоган да му помогне с избирателите-туристи. Голем хитрец си Бойко, евала!

ББ нещо се е снишил - още не ни е залял с обяснение и мъцания по медиите...гербавите пиари май не могат да измислят измъкване от ситуацията

Борисов като не иска да се коалира с РБ поне да вземе програмата им и да започне да я изпълнява. Нали е десен?

Г-н Борисов, чели ли сте чл.Чл. 13.от Конституциято, който гласи : (1) Вероизповеданията са свободни. (2) Религиозните институции са отделени от държавата. (3) Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание. (4) Религиозните общности и институции, както и ВЕРСКИТЕ УБЕЖДЕНИЯ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ. Нещо критериите Ви са необясними за мен- не се търсят кадърни и работливи , а се търсят хора от определена вяра! Аз съм от смесен район и знам как подхождат точно тези които посочате! Когато в Кърджали бяха написани първите лозунги на турски против България, тогавашното МВР разсели извършителите по други европейски страни / Холандия, Финландия/. Сега сме европейци и нямаме право да не бъдем толерантни и дори се смята за актив, ако сложим някои от тях на възлови места в държавата! Нищо ,че ни направиха показно как се действа в рамките само на 1 година.Не казвам,че трабва да налагаме вяра с кръв и жертви, но не може да траем да ни правят на глупаци и да имат само претенции в страна в която е записано по конституция, че официалната религия е православната. Не може да ни наричат гяури. добри, добри, че чак будали! Така се оказ!а

Журналята ни са доста скапани - има ли някоя медия, която да го попита именно за това - дали знае конституцията? Къде е Сидеров да изреве като лев?

Във "Винету" такива работи не пише... Де да ги прочете?

Пък аз викам: ПРИЛИЧА Мууу на Боко Паша, пък те викат: "Сал народната дума да излезеее!"

"Ако имам 121 депутати",брей!Или купувам депутатски места,точно 121 на брой,за което продавам министерски постове ,но ще има и други продажби,обмислям ги,но само ако ме изберете за цар и тогава покорно ще слушате,аз съм ви назначил,аз съм ви дал хляба,ако искам ще го взема,няма тука качества да гледам!!Ако искам диктатура,диктатура ще е,ако искам по високи данъци,пак ще стане,ако искам съкращения,ще има,ако искам да закрия болници,така ще стане,ако искам,ако искам.....така ще е ,господа-другари!

Едно време някои се натискаха да влизат в БКП заради привилегиите. Сега може да стане така, че някои образовани люде да станат мюсюлмани, за да се докопат до хубав пост чрез Борисов и етническите квоти на герб.

Аз съм съгласен който и да е кадърен човек да бъде назначен на която и да е длъжност, на която той ще е полезен и компетентен и тогава няма да го питам християнин ли е, мюсюлманин, циганин или евреин. Но КАТЕГОРИЧНО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН който и да е да бъде назначаван по квота щото е от която и да е партия. Ое помня как гажето ми навремето през 1986г не беше прието в ИЗК - Варна, защото приеха туркинчета които тогава държавата преферираше. Помня и как изпращаха преди това (1977-80г) на пионерски лагер турчетата и циганчетата с предимство, и те като изберяха по- хубавите лагери и нас разпределяха където са останали места. Бойко това дето го е казал да си го избие от главата, че да не му го избиваме ние. Предния път го пуснахме поживо-поздраво, но този път ще трябва да плати първо предния, па тогаз да говорим какви ги твори сега.

А имаш ли някакъв спомен за строителни войски-КЕЧ и ЖП-над две години сурова каторга-много от войничетата предпочитаха да дезертират и да влезнат в затвора отколкото да умират всеки ден!?

Основното християнско вярване е, че Исус е Син на Бог, едновременно напълно божествен и напълно човек и че Той е Спасителят на човечеството. Поради тази причина християните считат Исус за Христос (Месия). Службата на Исус, Неговата саможертвена смърт и последвалото възкресение често са наричани Евангелието ("добрата вест"). Накратко Евангелието е вестта за вечната победа на Бог Отец над злото и обещанието за спасение и вечен живот за всички хора чрез божествена благодат.До 1944 г.в България са забранени бракове между различните религиозни общности и вероизповедания. Новият Семеен кодекс приет през маей 1945 г. дава тази възможност. Значи през комунистическа България аз християнката и той мюсюлманина законът е позволил да живеем като съпрузи / и до днес съществува този демократичен закон/ а в управлението на държавата ни през 2014 г.някой краен лъжедемократ не разрешава мюсюлмани и християни да управляват заедно,с общи усилия в едно демократично правителство ОБРУЛЕНАТА НИ ,ОКРАДЕНА държавица. Вразумете се хора !

Какво каканижеш, бе? Не разбираш ли за какво иде реч? какви бракове, какви 5 лв? Човекът обещава постове не според възможностите и достоинствата, а според религията?! В коя държава има квоти в правителството за религии? Ние сме светска държава и това е в разрез с конституцията. Хайде да определи и колко атеисти, кришнари и юдаисти ще назначи. За законност иде реч, не за абстрактен хуманизъм.

Изумлението ми няма край! Борисов не казва,че ще назначи членове на ДПС за зам.министри, а че ще назначи хора с друго вероизповедания"Мюсюлманите вярват, че Бог е изпратил всички пророци - от Адам до Мохамед (на арабски: Мухаммед), както и че той е последният Пратеник на Бога до човечеството. Те вярват също във всички низпослани от Бога книги преди Свещения Коран, но смятат, че те са били променени от хората, поради което единствената непроменена божествена книга е Свещеният Коран"виж"Мюсюлмани/народ/Това е демокрация ! Браво, г-н Борисов! Веи сте ДЕМОКРАТ !

Този напълно и тотално е изперкал.Даго обрежем ми се струва на-добре това ще стане на 5 10,14 год.Заподарък и вазелин и шута за Анадола

ОСКВЕРНИЛИ СА ПАМЕТНИКА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР НА БУЗЛУДЖА!НАПИСАНО Е "СМЪРТ НА ГЯУРИТЕ". ПРОСЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е ПРИОТИТЕТЪТ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, А НЕ ДРЕБНИТЕ ИНТРИГИ, В КОИТО СЕ ЗАПЛИТАТ. КОЙ ОТ КЪДЕ БИЛ И КАКВО Е КАЗАЛ. ЗАТОВА МИСЛЕТЕ. ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО.

Ашколсун,Боко, добре хортуваш, сеги слушай какво ше ти думам: Епилирай си огомния з------к и ми ела на гости.

е Виктор Орбан за България!!! Гласувайте за Атака ако не искате да сте под ново турско еврейско робство!!!

С маникюр или без, шопар болен?

И що бе баце зам. министри, а не министри? Като ще обещаваш, прави го на "едро". Пък какво ще правиш е друга работа!

ББ много бързо забравя, че през недалечната 2009г. всички гласували за него направиха това, защото в лицето на тази партия виждаха управление без присъствието на ДПС. Няма по-сигурен начин да загуби избирателите си от този да прави подобни изявления. Сигурно чаФка е изпила акъла му или до такава степен се е самовлюбил и напомпал със самочуствие, че не се усеща какви ги плещи. А българите с мюсюлманско вероизповедание (в БГ турци няма) са достатъчно глупави, за да му повярват. Остава да отиде и в циганските махали, където да обяви, че половината от министрите ще бъдат от Факултето, Филиповци, Столипиново и циганските квартали на Котел. Простак та дрънка. На цигани и турци единственото, което може да се обещае е равенство пред закона, социални помощи за две деца при условие, че посещават училищата и говорят добре български.

А ти къде видя присъствие на ДПС?

Борисов мълчи, мълчи, мълчи,,,, пък каже нещо умно. Очаквам при следващото интервю да си продължи умната мисъл и да призове всички гербери по негов пример да гласуват за Радан. Така малкия електорат на десните в България, ще може да се обедини с големия електорат на ГЕРБ, сред които има дори и десни.

Явно Борисов е много близък с Миков - как само интимно го нарича - "Мишето"! О-о-о-о-оооо!

продажник на народа и държавата за пари

А колко министри арменци ще назначи?

Абе вие нали имате Хапалапапъъррцуцумян банкеринът? Що са ви министри?