Борисов поиска незабавно разпускане на парламента и избори

В сряда разпускане на парламента, незабавно предсрочни избори, служебен кабинет - за това призова Бойко Борисов след убедителната победа на ГЕРБ на евровота.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска незабавно разпускане на парламента и избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ANISHAR

то ако вземе и той сам да се разпусне ще е най добре :)

Мисля,че ако написаните коментари се прочетът от хората до които се отнасят и те имат поне малко достойнство и притежават поне малко самокритичност, биха преценили своите лични способности за да управляват и да поведът българският народ напред ,но това както виждам в продължение на много години го няма у хората представляващи досегашните ни правителства.Всичко е една борба за власт и с единственна цел -личното им благополучие. Аз не гласувам,защото не виждам ,за кого точно да дам своят глас!

Защо не призоват хората да помогнат ??

Боко, разпускаме парламента, само чакам ДПС да си купят още 5-10% и да печатаме бюлетини и на майчин език.

Най-страшното е, че в България на власт идват все по-прости и прости хора, които биват избирани от все по-прост електорат. И за това не са виновни "олигарсите" и "политиците" а сбъркания патриархален манталитет на българина останал още от турското робство. У масата българи липсва съзнание за народност, липсва чувство за национална принаделжност. Убиваме се един-друг, лъжем се, женим се за парите на другия, изнасилваме се, предаваме се. България като народ вече не съществува. Това е само територия с хора, които не са наясно какви са, делят се на "свои" и "чужди", на един или друг цвят. Дивашкото черно-бяло мислене разрушава всичко. А "вишистите" с купените дипломи можем да ги азнасяме на килограм. Идват фашистки времена за България. Това, което виждаме в парламента е излачено от народа, и то е жажда за разрушение - нещо, което е характерно за манталитета на българина откакто е създадена българската държава - само омраза, предателства и разрушение. За 1300 години нищо не сме подобрили и научили, все сме си диваци.

Тоз маймун го приберете веднага в клетката, че много страшно гледа - с поглед ши та убий - сложете му и наморник.

браво тате убии комунистите

Бойко днеска се разпускаме, чакам те в Министерски съвет да ти сдам книжата ..... - а дано , ама надали!!

Един едно, друг друго, а въшливия все за баня говори.

Ти го биеш, той вика - не е верно, убаво ми е да ме биеш. Абе какво повече да кажеш освен ТОЧКА.

Не човек, а желязо.Бой, бой, бой. Много издържа Станишко. Това да те лупат непрекъснато 10 пъти може и да му харесва.Нали казват,че нещо с ориентацията...

направих си труда и прочетох форумците. Бного тролове брай, много нещо. Богата партия това комунистите!Ти май не си трол, щото Дудука нямало да си зареже европейската заплата.По-голяма тъптия не съм слушал.Слезни от Марс.Той тука милиони лапа.

Нещо си се объркал. Какъв пример е Станишев. Той може и да не получи шут при вота на недоверие.Шутът ще получи от своите, щото колкото и да са комуняги-наглеци, но най-накрая би трябвало да им писне да ги тепа бат Бойко БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ 10 пъти подред.

комплексиран човечец. затова хора като станишев,орешарски,пък и бареков са му като трън в очите.защото знае, че го слагат в задния си джоб по всички параграфи.но нали му поддържат този имидж на простоват човек от народа, също като на бай тошо.доста печеливша стрaтегия.защото народа не обича аристократи.това е...не е важно какви карти държиш, важно е как ще ги изиграеш.

ТЪП, и без коментар! В любимата му страна Германия управлява коалиция от 4 партии! Виж на какво приличаш и се чуй какво говориш!

Бат' Бойко не се пени, ами вземи и напусни това фалшиво не-народно "събирание". Излез на улицата и поведи хората на протест - само така "олигарсите" ще изплюят кокала! Друг начин няма - с тоягата по главата и тогава отварят захапката!

Обичам вийййййййййййй милите ми дечица-ЗЛАТНИ СТЕ СЛАДКИ СТЕ ЩЕ МЯ ИЗБЕРЕТЕ Я ЗА ВАЩ БУДЕЩ ЦАР ВЕЛИК ЩЕ СТАНА ГОСПОДАР ВАШИЯ КРАЛ А ВИЕ ЩЕ МИ БЪДЕТЕ РОБЧЕТА И ЩЕ ми се подчинявате до земята ще ми се кланяте аз ще ви акам пишкам пръцкам и ще ви давам да ядете хялб и вода.Отивам да акам щото идват парламентарни ИЗБОРИ УРААААААААА-оставка, оставка ууууууууууууу!

Малеееййй...тоя направо ще се пръсне от напъване, тука от 2 дена направо ми се гади да го гледам как се пени, трагичен е....такава лакомия за власт....тцтцтцтц

и с какво ще напълни парламента безмозъчният избирател? с други 240 депутати, нови алтернативи на дидко мигача, пожарникарчета, бодигардчета, шофьорчета, рекетьорчета, тикви, мутри, сополи, гейове и дудуци! и това с гласовете на максимум 1/3 от избирателите!?!

Няма по-турска партия в България от ГЕРБ! Ердоган пожела успех в изборите на Борисов, а не на ДПС! Това е факт!

Нека видим първо във Франция, ако управляващите подадат оставка, след като останаха трети на тези избори. Инъче нищо добро не мога да кажа за сегашните управляващи, обаче тоя е просто невъзможен. Когато можеше да състави и предложи кабинет в сегашното НС, той не го направи, сега защо не управлявал...

Много тролове тук, много нещо - ей комундета не ви ли свършиха парите за платени писачи тук? Много ли ви харесва това управление? Човека иска нови избори, а народа ще реши кой ще управлява.

Хайде Тиква! Успокой се и уточни кой парламент да се разпусне. Европейският ли?

Г-н Борисов вие наистина сте много наивен.Къде се е чуло и видяло комунист да се откаже доброволно от властта.Това е НЕВЪЗМОЖНО!

Абе този още ли маже филии с мас, та се е наклал така....ужас !

И аз искам Боко и Цоко в затвора ама жалката ни съдебна система изчака да види на къде духа вятъра за да се произнесе. ПОЗОР!!! Аа какво искаа тоя дебелия дебил е без значение, Само да внимава как говори и как с пъне, че ще някой ден ще ми прекипи и ще го ошамааря пред всички да се разхвърчат сланини и дебилизъм от тоя нагъл, тъп, лъжлив простак

много акул даваш момчее внимаваи в картинката *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ti kogo plashish be

Боко, нема да си пак на власт. Не го ли разбра???

Иска, но не може да го постигне. Другите три партии ще направят избори тогава, когато им е най-удобно - може и редовни. Междувременно Бареков и вероятно Кунева отиват в Брюксел. Мислите ли, че ще си зарежат заплатите там за да станат депутати тук? При това положение РБ и ББЦ най-вероятно не влизат в парламента. Борисов пак може да събере най-много гласове, но ще има ли над 50%? И ако няма ще има ли кой да го подкрепи в един нов парламент? Липсва сериозна дясна партия - това е проблемът.

Каквито и глупости да се говорят в момента , не трябва да се забравят 2 основни неща: 1.Най-големият враг на БСП, бившият пожарникар и охранител, основателя на борческите групировки Ипон1 и Ипон2, съратника на босовете от СИК, е от комунистическо потекло и бившчлен на БКП!! 2.Мутрата , май забрави в какви избори участва! Това са избори за европейски парламент, а не за национален.Като толкова иска да управлява, да вървив Брюксел с изборните резултати и да иска служба.Ама там и за пазач не става, щото , освен махленският просташки език, друг не разбира.

Що така бе, колега - нека да ходи в Брюксел, та да го види цяла Европа колко пари струва. Пък и току-виж го култивирали малко от малко - знае ли човек, всички се случва...

ха така, много ми хареса, браво

Простакът си остава простак.

Настоящите избори показаха, че политически активната част от българският народ са 35% идиоти, съответно от тях 30% кретени, 20% малоумници, 10% балъци и някакъв процент турци, които си гласуват за своите... Върнете Боко сега, за да се върне Станишко след 5 години

Гледам по ТВ как по стар комунистически обичай миньорите в Бобовдол са станали в 3 часа сутринта да пазят ред в магазина на Ковачки и се бият за 3 кебапчета. върнаха ме 30 години назад, когато дядо ми чакаше от 2 часа през ноща пред магазин Евмолпия за да си купи телевизор ТЕМП-чудо на руската битова техника.

Ако един шофьор по някаква причина сгреши и убие 4-5 човека влиза в затвора 15 години Ако БКП мълчи за радиационния дъжд и убие 30 000 българи виновни няма Когато БСП фалира държавата през 1996 г и обра спестяванията на най бедните около 13 милиарда лева осъдени няма.

Когато БСП умишлено вдига инфлацията за да събира по големи данъци за крадене и по този начин обезцени заплатите с 36% наказание нямаше. Въпреки протестите а лекари и учители същите бяха разгонено с терор, уволнения заплахи и побой. за награда по стар комунистически обичай, провалилия се финансов министър Пламен Орешарски беше повишен на Премиер. Да му кензам в устата на този експерт-пладнешки разбойник.

нямаш никакви икономически познания, по-добре се скрий неграмотника!!!

колко правилно! но това се прави от всички до сега , без изкл\чение!

бойко наистина трябваше да върне мандата миналата година,защото в противен случай комунистите щяха да му спретнат подобен номер като този,който го накара да подаде оставка,т.е полицаи с червен оттенък щяха да си превишът правата,така както го направиха с протестиращите.

Бойко, да не би паричките да свършват дето ги награбихте? Много драпаш към гърненцето с мед! Ти си по-... и от комунист, всъщност все забравям ,че си членувал в тази партия! А нали знаеш, бивши ченгета и комунисти няма!

Какъв простак! Не може да е истина!

Селски ... селскиии, така ли се сдава власт бе, като теб с изути бели гащи!

Кротки бяха тролчетата вчера... Сега плъзнаха като червени гъсеници! Получили са директиви!

Борисов е абсолютно прав.....Няма държава в света,където партия спечелила с над 10% над втората партия да не управлява!!! Защо у нас не е така??? Просто защото почти всички останали "партии" са всъщност патерици на втората партия!!!! Прост народ-слаба държава......

Ами то няма и държава в света където изборите да се решават с купен вот,ама нищо при нас това е съвсем естествено.

защото са гласували 1/3 от имащите право на глас, така че това е пълна демагогия. Става въпрос за избори за Европарламент. В БГ както е известно управляващата партия се избира на парламентарни избори. Хайде стига с тия глупости , все пак не всички избиратели са неграмотни. Фарадж да сте чули да призовава Камерън да си подаде оставка?! Много е удобно за ББ правителството да подаде оставка, магарето Плевньо да назначи служебен кабинет и всичките безобразия да се повторят барабар с печатницата, която да осигури 100% подкрепа на диктатурата , за която бленува лицето от снимката. Оставка на кабинета би била най-безотговорната позиция. Правителството си има програма и си я изпълнява, въпреки виенето и лаенето, бюджета се стабилизира, социалната държава бавно и полека се изправя на крака. Ще му се на лицето от снимката да се върне, ама друг път.

ах ти кумоняго долна,умря ващо царство, хващаи се за члена на станишев и марш в русия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя СИКаджия какво се е развикал като ЛУД? Няма ли кой да го затвори в Карлуково? Тоя откачалник, ако случайно вземе пак властта, ще разстрелва по улиците като приятелите си в Киев и Одеса, сигурно! Къде си тръгнал бе, на Сталин си ще се правиш? Я се погледни бре! ЛУД БОКЛУК! Сидеров бил луд, а ти какъв си бре? Сидеров и да е бил луд е излекуван, а ти тепърва се разболяваш! Но за престъпленията не ще оттървеш ПРИСЪДАТА и ЗАТВОРА, наркотрафикант и убиец скапан. Мишо Шамара най-добре те хранеше. А най-смешното е, че хората те изиграха с това негласуване, защото няколко банки купихте гласовете. ГЕРБ=Ердоган, Катар и Израел, РБ на Ердоган с Касим Дал, Корман Исмаилов и Меглена Пръмова - енергийната ликвидаторка на БГ в полза на Турция, за справка и Костов преотстъпи Син Поток на Турция! Дудуков платен с парите на Пеевски и Цветан Василев! БСП от 20 години сол-ташак на ДПС! Вие какво си мислите, че Турция не е диверсифицирала ДПСто си ли?!?!? И Борисов и Станишев и Бюреков и Рамадан Кънев с Пръмова, с Вагинин, Младенов, Паси, Калфин, Михайлова-Нейнска, с Гоце, всичките сте за строг тъмничен затвор и пълна конфискация на имуществото!!!! Какво си се разпенил, мутро, като си най-големия престъпник на века!! А и народа е за бой и стриганье... еии... пълен срам! Как можаха толкова негласували да се оставят на турските партии!!! Срам, скръб, трагедия и резил! Пълно безхаберие и нихилизъм... Народе???

Точно за този "луд" гласуваха около милион Българи.....Сигурно и те са "луди" .....????

Или милион цигани и купени гласове, нали? Като при изборите на ПлЕВНелиев нали?

Милион луди ли са гласували за съвместните заседания на Герб в Анкара с Ердоган? За Катарски газ и имигрантите им? Ми браво на вашият "милион"! Да ги ограби мутрата с още 3 милиарда и да им вдигне цената на тока още 5 пъти с по 5 пъти, щом са толкова "луди", ама после да не квичат около контейнерите на Чистотата, че там е запазено и заплатено с по 50-250 лв за Ромити....???

Те не са луди, а простаци!

На парламентарните избори резултатът ще е друг, не се радвай много. Някои мислеха, че гласуват за кмет-такъв е мат"ряла.

Точно на парламентарни избори ще му се стъжни на Съсела...В момента го спаси ДПС,но при двойна избирателна активност ( обичайно над 55% ) Съселчето пада до най-много 12-14%,ДПС взима 5-6% ......ииии....Сбогом Съсел :-) :-)