Коментари - ГЕРБ бойкотира НС за вота, Борисов попита кой кого е надхитрил сега | dnes.dir.bg
назад

ГЕРБ бойкотира НС за вота, Борисов попита кой кого е надхитрил сега

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов припомни на Сергей Станишев и Лютви Местан, че им предложил да им даде един глас, за да не взимат от „Атака”, но му се надсмивали. Щом се надхитряме - днес кой ги надхитря, попита той.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ бойкотира НС за вота, Борисов попита кой кого е надхитрил сега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко пикае у лопуша и мисли че у Брюксел за него бят барабани. Гротескно е когато тъпанари се мислят за "барабанчици на епохата"

Прекалено му е голямо шкембето на ББ, за да претендира за ролята на Хитър Петър. ПОвече на алчния чорбаджия ролята му приляга.

Как не го е срам този Борисов! Добре, че не е управляващ. Нагледах се на наглости по държавните администрации.

Този човек да си седне на дупето и да работи. С полиция ли да го вкарат в залата ?А като не иска да връща заплатите,които получава от нашите данъци и да остави другите да работят за държавата. Затънали сме до гуша, от от всякакви проблеми той се пъчи като петел на бунище. И до сега е имало опозиция, пък са си вършели работата като депутати

Тази елементарна частица Б.Борисов просто трябва да бъде игнорирана от българските избиратели. Най-малкото заради това, че заради личното си его и болните си амбиции пак да премиерства (и то след пълния си провал като премиер), възпрепятства 40% от депутатите (96-те останали депутати от ГЕРБ) да вършат работата си, заради която българските избиратели са ги пратили там. Пък и тия депутатчета от ГЕРБ направо ги съжалявам - лидерът им в прав текст да говори, че ги притежава, че партията е лично негова, а те да му ръкопляскат. Как да чакаме такива хора да свършат някаква работа.....

Бочо още не е рзбрал ,че Миков го Прееба Итова нема връщане.Може, но в следващия живот

ПРЕБРОЕНИ СА ДНИТЕ НА ТРИГЛАВАТА КРАДЛИВА ХИДРА

Поне вече всички се увериха, че едните и другите не са сериозни партии, не защитават интересите на нацията ни. Остава само Реформаторският блок!

Този филм вече го гледахме.

хитрата сврака /Боко тиквоча/ с двата крака!

Аз поне за момента мисля че това правителство трябва да подължи с малката надежда че: 1.Да разкрие част от кражбите и беззаконията на предишното. 2.Защото те ще облагодетелстват фирми близки до бсп и така ще има разпределение на парите по нащироко в обществото а не само към малък брой фирми приближени на бойко. 3.Ако сега се проведът избори е вероятно да се върне герб а това не мисля че за момента е добре за България 4.Малка надежда че поради конфликта между бсп и герб по-малко ще се краде и че бсп ще приеме по-социални закони (не за друго а за да спечели следващите избори) 5.Преди докато подкрепях бойко бях в заблуждение че поради това колко прост и глупав звучи всеки път като отвори уста ще краде по-малко, уви не се оказа така краде си човекът безсрамно и като за последно!

Да приемем, че съдебната власт е под властта на БСП и ДПС.Защо не започнаха реформи в съдебната система? Имаше пълно мнозинство в парламента - гласуваха всякакви простотии (като забраната за пушене на обществени места, която беше приета с 97 гласа "за" от 110 присъствали ако не се лъжа).Поне да бяха опитали.А най-лесно е да си кажеш: "тя съдебната власт е под контрола на БСП, какво да се занимавам, я по-добре да си гледам далаверите, да си строя магистралите и да оставя избирателите си да се оплакват/гневят колко е гнила системата и колко са гадни комунистите."Не можа да си подреди приоритетите Борисов и това си е - не знам в него ли е причината, лошо го съветват ли, не знам какво да мисля вече за този човек.Ако беше положил поне минимални усилия да промени нещо в тази държава(нещо важно - съдебна,образователна,здравна реформа - у нас поне проблеми и гнили системи има достатъчно), можеше отново да е с мнозинство в парламента и да управлява.Но ГЕРБ дори не се опитаха.

До 94 и всичките ти псевдоними. Не смятах да опонирам на глупак, но само заради такава паплачеректорална единица, да точно така не електорална, а ЕРЕКТОРАЛНА единица ще гласувам за БСП и всичко що е против ГЕРБ. То бива злоба, то бива да си прост, то бива да си мислиш, че като отвориш 12 браузера и си ги рефрешнеш и после си нацъкаш плюсчета или съответните неудобни за теб минусчета ще излъжеш LOG-овете, ама айде да не пускам IP-то ти, че сега сме заети ние IT-тата да садим картофи, че сме матрял недодялан според твоят вожд и учител. Няма смисъл да убеждавам и теб и подобните на теб, че с точно такъв "матрял", като Вас се опорочи ГЕРБ, на които много повярваха защото се заблудиха. Сега пак повтарям напук ще гласувам за БСП - поне имат ясна политика и не протестират вяло и без ясна цел. Няма и да коментирам, че к"кафеджията" на протеста е внук на бивш министър на финансите от БКП и че баща му е бил директор на външно-търговско предприятие и че се казва Георги Илиев и че камиопните му на фирма Рада ФнБ благодарение на ГЕРБ и Владо Танов минаваха, през Българската граница БЕЗ проверка ;) Та така скоро много информация може да стане достояние на Българският народ въпроса е как ще я използва. А-а-а-а-а да не забравя за списъка на другарката ЦАчева във който има сканирани почти всички комсомолски книжки на голяма част от депутатиоте на ГЕРБ, чиито родители са били "бивши" партийни величия. Та живей си в заблуда драги ми ЕРЕКТОРАЛ ;)

браво мислех че няма да намеря чожек със сродно мнение ама има и мерси за инфото за кафеджията подозирах че не е случаен ама друго си е фактите

"Това, че вчера с трикове се опитаха да броят овце как се броят." И как предлага да се броят овце!? Тази мутра, която има за заложници всичките си депутати!?

Погледнете това лице от приложените снимки. Виждате лицето на човек, който отдавна е загубил връзката си с реалността. С поведението си, с мутренските си изразни средства ще изгони и последните си привърженици, притежаващи разум. Преди 4 години имах лека симпатия към герб и техния лидер. По онова време си мислех, че по-отвратителен човек от Станишев няма. Оказа се, че не съм бил прав. Сега не мога да понасям пасмината герб, точно както не можех да понасям тройната коалиция. Защо се промени по такъв драстичен начин моето отношение? Тиквата изгони всичко нормално около себе си. От предните парламентарни избори, когато спечели 45 процента до сега е загубил един милион гласоподаватели. Останаха му няколкостотин хулигани, с които да бие пенсионерите по площадите. Вместо да се укроти и позамисли за причините на това, което му се случва той прави всевъзможни циркове, сякаш е в парламента да ни забавлява. За глупости той няма умора, а само леко се изпотява.

Искам да добавя и това. Забележете, че Тиквата борисов не се интересува от това как живеят неговите сънародници, пет пари не дава дори за неговите избиратели. За него е най-важно важно кой кого е надхитрил. Сигурно не е спал цяла нощ, за да измисли поредната щуротия. Ние сме страна с над 1300 години история. Защо позволяваме да ни управляват клоуни. Нас не би трябвало по никакъв начин да ни интересува, как разни шмекери се надхитряват един друг и правят "шменти капели". Трябва да си изключително дребен, нищожен, миниатюрен човек, ако вместо да си отговорен към хората щом си политичеки лидер, повече да те вълнува дали някой не е прекарал лично теб, надхитрил те е и е засегнал твоето безгранично его.

е не е са само Българите да подкрепят говедо ами италианците и те подкрепят онзи мощенник берлускони дето спи с положината си депутатки и с жените от кабинета си и редовно прави оргии с проститутки

БОИко се БОЙкотира, Балона се надува надува...?? "Джегити" бият пенсионери, Кметица им разрешава?? Има ли в Бълтария държава, или поне полиция??

Не се притеснявай боклуко борисов на следващите избори през 2017г. твоята партийка няма да може да вземе и 4%.Тогава народа ще надхитри теб дето си мислиш,че с тия номерца ще останете вие комунистите вечно на власт!

Да направят поне едно полезно нещо политиците в това НС. Приемете изборния закон и забранете със закон сегашните депутати да участват на следващите избори.

Уважаема г-жо/це Гергана Мишева, опитвам се да ви помогна на заглавията на статиите, или как по обективно да отразявате днешните или.... , или да изразя моето читателско мнение, но не винаГи съм разбиран правилно от вас, редактОрите (преди месеци само колегата ви delly ми отговори, не съм забравил любезнии danke, когато дойде времето ще има и реплика). Уважаема Гергана ГЕРБ Не бойкотира НС... ! Г-н Борисов, провали заседанието на НС днес и БОЙКОтира вота на ГЕРБ. Такъв си е нашия бивш, толкоз може, толкова има горе. Лек ден г-жо/це Гергана.

Едва ли остана нормален човек в Бьлгария,който да не разбира постьпките на илитерата Боко тиквата,изнервен той не може да е опозиция. Той може само да реже ленти да квалифицира народа като "лош мат,рял" лекари убиици и т .Да се опим от мутренската банда

Боко е мнооооооого жалък сега Какъв кеф е да го гледаш как агонизира при положение че 4 години се правеше на бог а сега е най обикновено жалко опозиционно лидерче което и да пукне от яд няма власт повече да види сигурно е мноооого гадно да бъдеш прецакан от съсел като Станишев:))))Благодарим ви г-н Орешарски

ХАН сложи точка на ожесточения спор между настоящите и предишните управляващи кой повече пари е договорил от безвъзмездната финансова помощ. Еврокомисарят обясни, че тя се изчислява по определена формула, която зависи от БВП на страната, като таванът е 2.35% от БВП. Разпределението на парите е договорено след двугодишни преговори между страните членки на заключителната среща през ФЕВРУАРИ, припомни Хан. "Факт е, че България има най-ниския БВП и това води до най-нисък обем от средства на глава от населението в абсолютно изражение", каза Хан. Средно по 970 евро се пада на всеки българин за следващите седем години, докато дори новоприсъединилата се Хърватия получава повече от нас - по 1870 евро. А за премълчаните от БУДА нови условия зя получаване на парите - другия път.

А аз се сещам за едни спрени еврофондове, поради нагли кражби. Сещаш ли се за кое правителство става въпрос? Жокер - не е правителството на ГЕРБ.

е един и Цецо е неговият пророк

Има ли нормален човек,който да приеме действията на този самовлюбен илитерат.Но с мутрата Боко,слушалката Цв.Цв, плевенската юридическа школа- Цецка толкова. Пази боже Бьлгария от тази паплач

няма

че първо Мадридския картоиграч, а след това ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ просто девалвираха МЕСИЯТА!!! Та варода вече не им вярва! Иначе на хоризонта да имаше нов МЕСИЯ и БУДА е отвян. Както молеца отнася сукняния конец.

Сега казвам нека Бойко да ака на сурата на Станишев, защото той не можа да събере смелост и дръзновение да разгради управленските структури на ГЕРБ както по места, така и в министерствата, в дирекциите и др. По места, където кмет е от ГЕРБ все едно сме през 2010 г. нищо не се е променило, ами напротив ерата на ГЕРБ все едно сега започва с пълна сила. то има една дума като не удариш ще те ударят. В това правителство няма сила и стимул да се разгради старата власт, да се сложат нови основи, това което след изборите се очакваше и всички се заричаха че ще стане. И до кога Цецо, който уж е подсъдим ще дава тон в държавата и в парламента кое е добро и кое е лошо, а пък Бойко уж щеше да бъде съден и от него по голям няма. И какво стана все едно не е имало избори все тая. Най интересното ще бъде, ако след толкова исканите избори и истерии и напомпане и плащане на протести и медии, Бойко да не влезе в парламента, дали ще си направи хара кири?!

след мен и потоп това е борисов

КОЙТО ЯХНЕ ПРОТЕСТА ЯХВА ТИГЪРА ГЕРБ!!! КОМУНДАРИТЕ СЕ ОПИТВАТ ПО-ВЕЧЕ ОТ 100ДНИ ДА ПОДМЕНЯТ АДЖЕНДАТА НА ПРОТЕСТА!!! ТОЙ Е ПРОТИВ БСП-БКП-АТАКА-ДПС ПРОТИВ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!! НЕ Е ПРОТИВ ГЕРБ!!!

Ало, Селският Идиот, то дори и малоумното Яне знае, че ГЕРБ го плаща протеста!

Ей, ще ме накараш да проверя в сайта на ГЕРБ, дали не ги копи-пействаш от там тези малоумщини. :))))

КУМУНЯЦИТЕ СИ ПОДВИХА ОПАШКИТЕ И СЕ СКРИХА В МИШИТЕ СИ ДУПКИ МИШОЦИТЕ!!!

400 МИЛИОНА ОТ ЗАЕМА СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА КРАДЕНЕ!!! ТВА Е НАЙ-МАЛКО ПОРЦЬОНЪТ И ТО САМО ЗА СТАНИШЕВ И ОРЕШАРСКИ ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ЦИГАНИТЕ ИМА ПРЕДВИДЕНИ ЗА БЕЛЯНЕ И ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!!! НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ВРЪЩАМЕ 4-5 МИЛИЯРДА И СЕ ЗНАЕ КОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! НЕ ГИ ЛИ СВАЛИМ СЕГА НИ ЧАКА НОВО ТУРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО ЗА 45 ГОДИНИ!!! ОСТАВКА!!!

Глупчо много си заблуден бе,ще ти цитирам една сентенция на великият Гьоте - Когато един шут забавлява народа,това е комедия, но когато този шут управлява народа , това е трагедия; Нека не позволяваме повече шута Бойко да ни управлява.

Oмръзна ни от наглите, омръзна ни да ни правят на прости, омръзна ни да се гаврят с нашето търпение, омръзна ни да ни губят времето, омръзна ни да им плащаме версиите, омръзна ни да ни крадат и всичко ни омръзна...............

Виж сега, и на нас ни омръзна, но докато Юлиана не му нареди, той няма да си подаде отставката, повярвай ми.

Пали и бегай бе лумпен,като не ти изнася какво правиш тук бе?

БЪЛГАРИЯ ПРИНАДЛЕЖИ НА СВОБОДНИЯ СВЯТ!!! СЛЕД ВЕЛИКИЯ РОДЖЪРС УОТЪР ОТ ПИНК ФЛОЙД КОЙТО ИЗПИСА ОСТАВКА НА СТЕНАТА НА КОНЦЕРТА СИ ПРЕДИ ДНИ У НАС ОЩЕ НЯКОЛКО КУЛТОВИ МУЗИКАНТИ ПОДКРЕПИХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ!!! ТОВА СТАНА В СПЕЦИАЛНО ВИДЕО КАЧЕНО В САЙТА ОТ РАДИО ТАНГРА МЕГА РОК!!!

Роджър Уотърс се казва. Роджър Уотърс, а не Роджърс Уотър. Гербераст си копеле. Отдалече личи.

Чак пък винаги? А когато разпореди стрелбата с онзи гранатомет. напомням, че България е осъдена по този казус. А когато разпореди по телефона на Танов да изведе хората си от фабриката на Михаил Михайлов - Мишо - Бирата? А когато нареди на същия Танов да му запази Вучката?... Да продължавам ли?

ПО-ДОБРЕ СЪС УМЕН ВРАГ ПРИЯТЕЛ, ОТКООЛКОТО ДРУГАР С ГЛУПЕЦА.. Трима приятели тръгнали да търсят един огромен диамант. Единият обаче решил да измами двамата, след като го открили го глътнал, и им казал, че ако ги срещнат разбойници в гората, това е най-сигурното скривалище.Обаче, наистина ги срещнали бандити в гората, чули оттук-отам за съкровището, проследили ги и ги нападнали. Единият казал: щом не го откриваме, значи сте го глътняли! Затова ще ви разпорим стомасите и на 3 мата, за даго намерим! Тогава този в когото бпил диаманта казал::Не убивайте всички- то е у мен! Въпреки, че първоначално смятал да измами другите..Надявам се ви хареса-вили

КАК ТАКА ЗАКОНА ЗА ЕДНИ Е МАЙКА ЗА ДРУГИ НЕ Е МАЙКА!!! КАКВО ИСКА ДА НИ СЕ ВНУШИ ДА НЕ СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ КЪМ КАКВО ПОДСТРЕКАВАТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ КЪМ БЕЗЗАКОНИЕ!!! ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА НЕЗАБАВНО ДА ОБЯВИ РАЗГРАНИЧАВА ЛИ СЕ ОТ ИЗЯВИТЕ НА ТЕЗИ БАНДИТИ!!! ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ АКО НЕ СА ТАКИВА С ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРОИЗХОД НА ПАРИ ЗА ЛИППСА НА ПОЛИЦЕЙСКИ РЕГИСТРАЦИЙ ЗА ЛИПСА НА ПРИСЪДИ!!! АКО НЕ МОЖЕТЕ КОЙ ДАДЕ ПРАВО НА ДИКОВ ЛИЦЕТО НА ПЛАТЕНАТА ЖУРНАЛИСТИКА СЛУЖИНАЖА НА ТРАКТОРА ДА ВЪЗРАЖДА МУТРОДВИЖЕНИЕТО!!! ДО КОГА БАРЕКОВ ЩЕ СИ РАЗВЯВА БАЙРАКА ДА НЕ СЕ УЧУДВАТ ТРОЙНИТЕ ЗАЩО НАРОДЪТ ГИ МРАЗИ И ОТВРАЩАВА ОТ ТЯХ ТЕ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ФРАНКЕНЩАЙН НАРЕЧЕН МУТРИ МОМЧЕТАТА ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ!!! И СЕ ДАВА ТРИБУНА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА ПЕТНОТО ДА ГОВОРИ! ИЗРАЗЯВАТ ГОТОВНОСТ ДА СЕ ХВЪРЛЯТ КАТО СЪЩИНСКИ МАТРОСОВЦИ СРЕЩУ ХОРАТА КОИТО ПРОТЕСТИРАТ!!! ДНЕШНОТО ЯВЛЕНИЕ НЯМА ПРЕЦИДЕНТ МУТРОДВИЖЕНИЕТО Е ОТНОВО ЖИВО ДНЕС ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛИКА ГО ЗАЯВИ В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР!!! ТОВА Е ПОЗОР!!! ОСТАВКА ОСТАВКА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!! ВЪН ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!!!

КУМУНЯРИТЕ ИСКАХА КАТО ИМ ДОЙДЕ ВАКАНЦИЯТА И ВСИЧКО ДА СЕ УСОЕТИ ДО ЕСЕННТА!!! В ЖЕГИТЕ НАРОДА ДА КАТАЛЯСА ТЕ ЗАТОВА КОМУНИСТИТЕ ПРОТАКАХА ОСТАВКАТА ДО ПЪЛНАТО НИ КАТАЛЯСВАНЕ!!! ИЗЯДОХА СЕ КОГАТО ИМ СЕ РАЗВАЛИ ВАКАНЦУВАНЕТО!!! НО СЕГА ИДВА НЕИЗБЕЖНОТО!!! ЕСЕН Е И ЛИСТАТА НА ДЪРВЕТАТА ПОЖЪЛТЯХА И ОКАПВАТ!!! ЩЕ ОКАПЯТ И ТРОЙНИТЕ!!! В ПРОТЕСТИТЕ ИМА ПРОВОКАТОРИ ПЛАТЕНИ ОТ КОМУНИСТИТЕ!!! ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ РЕЙСОВЕТЕ С ТУРЦИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА!!! НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ГОВОРИ ТО СЕ ВИЖДА МНОГО ЯСНО! ОСТАВКА НА СТАНИШЕВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ ЗАЩОТО ТЕ ОТ ТУК НАТАТЪК НИКОГА НЕ ЩЕ БЪДАТ ПОВЕЧЕ СОБСТВЕННИЦИ НА НАШАТА СТРАНА!!! НИКОГА НЕ ЩЕ БЪДЕМ ПОВЕЧЕ ТЯХНИ РОБИ БЕЗ ПРАВО НА ВСЯКАКЪВ ГЛАС. ТОВА ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСТНО КАТО БЯЛ ДЕН!!! ПЪТ НА ХАРИЗМАТИЧНИТЕ СИЛНИ МЪЖЕ И НОВОТО НИ ПОКОЛЕНИЕ!!! ДОЛУ НА ШИЗОФРЕНИЯТА МОШЕННИЦИТЕ ДОЛНИТЕ ВЕЧНИ АЛЧНИ ЛЪЖЦИ. БАСТА. КРАЙ НА ЕПОХАТА КОМУНИЗЪМ-БКП-БСП,ДПС И АТАКА!!! ДОЙДЕ ВРЕМЕТО НА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ И ЗДРАВО МИСЛЕЩИ ,МИЛЕЕЩИ ЗА НАРОДА СИ!!!

Или наистина си типичен средностатистически поддръжник на ГЕРБ ЕООД - Бойко Борисов, или великолепно играеш такъв, изпипвайки всеки детайл от този колоритен образ :))))))

Борисов се оказва изключително вреден и за демокрацията /той винаги се поставя над институциите и законите / , и за Държавата / ръководи се само от партийния си и личен интерес / , но най-вреден е за народа си !Той преди години го обяви за "лош матрял"!Лош матрял за политик обаче се оказа самия Борисов - определено за нищо не става този себелюбец, за абсолютно нищо!!!

Вреден казваш, а виж какво даде: - Метро 2 най-хубаво в ЕС - Магистрала до морето 40г. мечта - Магистрала Люлин спаси 120милн - Магистрала част Е79 за Бл - Дунав мост2 мечта от 100год. -Спорт зали Сф, Пд мечта от 50г. - Море с пречиствателни ... - Първия Tsiklotron във Вн - Цените на газа - 21% - Убити по пътищата - 50% - ДДС в туризма от 20 на 9% и двойно увеличение - Бум в световни археологи Много еколог обекти и ... Ти не си направил клозет, а твоят Сер гей без стаж какво ... Явно си недоразвит комуноид и си доволен страната да е последна в ЕС и обрана от ДС-БСП-ДСдоган Има бог и той бави но ...

По-тъпи аргументи не бях чувал !!!Магистрали се строят от 30 години , метро от 27 години, спортната зала я осигури с договор и пари - Станишев, Дунав мост - също , а негативите ????8 милиарда потрошени ей така за 3 години и мислиш , че няма да го опънат за ушите ???Охооо ще му скъсат г оскубан котак от "Котараците"/за лъв се смяташ/

Въобще не защитавам Борисов, но Станишевото е най-вредното човече, след Лукановия, за Блъгария и народа й. Огледайте се какво става и се замислете! Как дойдоха на власт (с чии гласове) - това е достатъчно, другото е ясно.

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ СА НЕКАДЪРНИ И СЕ ОПИТВАТ НАЙ-БРУТАЛНО ДА ИЗЛЪЖАТ ВСИЧКИ!!! ИСКАТ ДА СИ ВЪРНАТ ТЯХНИТЕ ЗАЕМИ С ПРИВАТИЗАЦИЯ ПОД МАСАТА ЕЛКА ДА СИ ПОСТРОИ БОЛНИЦА МЕСТАН ЗА ДЖАМИЙ СЕРГЕЙ ЗАЩОТО ДРУГО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ ЗНАЕ БЕЗ НИТО ЕДИН ТРУДОВ ДЕН СТАЖ ОСВЕН ДА Е ПОЛИТИК И ДА КРАДЕ!!! ОСТАВКА!!!

1 - ОТ КЛОУН НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА 2 - ЛИЛИ КУФАРА ВЪРВИ КОМПЛЕКТ НАСЯКЪДЕ С КЛОУНА 3 - ЦВЕТАНОВ Е ПЪТНИК КЪМ ЦЕНТРАЛНИЯ СОФИЙСКИ 4 - ФИДОСОВА ВЕЧЕ Я НЯМА 5 - ЦАЧЕВА ПО СКОРО ИЗГЛЕЖДА СМЕШНА ОТКОЛКОТО СТРАШНА

Лудият човек, на когото няма да казвам името, за да не ме цензурират от link, иска вот на недоверие и не дава на неговите хора-овце да се регистрират. Това е напълно шизофренично поведение. Тръпки ме побиват, когато се сетя, че този човек, на когото отново няма да спомена името, 3.5 години беше Министър Председател.

Луд казваш, а виж какво даде: - Метро 2 най-хубаво в ЕС - Магистрала до морето 40г. мечта - Магистрала Люлин спаси 120милн - Магистрала част Е79 за Бл - Дунав мост2 мечта от 100год. -Спорт зали Сф, Пд мечта от 50г. - Море с пречиствателни ... - Първия Tsiklotron във Вн - Цените на газа - 21% - Убити по пътищата - 50% - ДДС в туризма от 20 на 9% и двойно увеличение - Бум в световни археологи Много еколог обекти и ... Ти не си направил клозет, а твоят Сер гей без стаж какво ... Явно си недоразвит комуноид и си доволен страната да е последна в ЕС и обрана от ДС-БСП-ДСдоган Има бог и той бави но ...

Пичове, аз не съм му споменал името. Защо сте така категорично убедени, че става дума за Борисов? Какво ви кара да сте така сигурни, че той е луд?

И за тази игра на жмичка целокупният български народ плаща заплати на 240 малоумници!

ЗАЩО КОГАТО КАНДИДАТСТВАШ С ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА И НЕ ТЕ ОДОБРЯТ БОЛИ НЕ БОЛИ ТИ СИ ТРЪГВАШ МАКАР И С ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ НО ДОСТОЙНО КАКТО НАПРАВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ГОРДО СЪЩО И ГОСПОЖА ФИДОСОВА!!! ТОЙ ДАДЕ ПРИМЕР НО ГОСПОДАТА ОТ КОАЛИЦИЯТА МНОГО ДОБРЕ ГО РАЗБИРАТ ТОЗИ ЖЕСТ НО КАКТО ВИНАГИ НЯМАТ ДОБЛЕСТА ДА ПОСТЪПЯТ ПО ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН!!! ОСТАВКА!!! НЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ КАКВО ГОВОРЯТ ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО!!! САМО ДА ЗАМАЖАТ ПОЛОЖЕНИЕТО!!! НИЕ СМЕ ЖИВЯЛИ И СТРАДАЛИ ОТ ТЕХНИТЕ ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ!!! ЖИВОТА Е МНОГО КРАТЪК НЯМА ВРЕМЕ.ТОЙ Е САМО ЕДНА СЕРИЯ ВТОРА НЯМА. ВМЕСТО,ДА СЕ ПОМИСЛИ ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА БОЛНИ А И МНОГО ДЕЦА И ТО ОТ ТАЗИ СТРАШНА БОЛЕСТ НА ВЕКА РАКА,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ЛЕЧЕНИЕТО ИМ.А НИКОЙ НЕ Е ЗАСТАХОВАН ОТ ТОВА!!! ОСТАВКА!!! НЕ ПРАВЕТЕ ГРЕШКИ ПОВЕЧЕ ОНЗИ ОТГОРЕ ВИЖДА!!!

ЧЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО Е МИНАЛ ГЕРБ НЕ ОСТАВА НИЩО ЗА КРАДЕНЕ СЛЕД ТЯХ БЕ

Този серсемин, а и останалите от другите партии опасно се заиграват с търпението на хората. Явно не са прочели добре историята на България.

За БКП-БСП и ДПС "Денят на Страшния съд" наближава неумолимо!Редиците на протестиращите се сгъстяват все повече,а гневът им става неудържим,защото и "любимецът на народа"-генерал Борисов,им даде едно мощно мускулесто рамо!

Ама и организаторите са тарикати, кат видат некой дет е БAЛЪК и не му плащат, не му дават сребърниците.... То нали има приказка, щото балък човек и вързано кyче ша го ухапи

"Най-накрая в ЦРУ си признаха, че в течение на няколко години са подслушвали телефона на Бойко Борисов, но така и не могли да разберат, за какво изобщо говори този човек."

Бойко ги уплаши до наакване!Страхът,че опитният и мъдър генерал ще влезе в дирите на престъпните им далавери не им дават ни сън ни покой!

С редници- не разговарям! А и каква работа имам с тях??! Забранил съм да ми говорите! Забранил съм.. Станишев!.. оф, обърках се малко!!

Още един ма лоумен гербаджия.

милион и 300 хиляди,глупак!Комунистите са само 200 хиляди,като изключим ,с които сте кръвни братя!

"опитният и мъдър генерал" за три и половина години как в едни дири не влезе, едно свое твърдение не доказа, един престъпен комунист не осъди? Само плямпаше глупости и режеше лентички.Седна на софрата до тях и плюскаха заедно, само че момчето се самозабрави - не помни вече кой го покани на софрата, кой му отвори очите.Затова сега си страда, а вие си говорете колко е велик, мъдър, опитен, но не забравяйте едно - на него не му пука за никой друг, освен за великия и мъдър Б.Борисов.

Плямпа казваш, а виж какво даде: - Метро 2 най-хубаво в ЕС - Магистрала до морето 40г. мечта - Магистрала Люлин спаси 120милн - Магистрала част Е79 за Бл - Дунав мост2 мечта от 100год. -Спорт зали Сф, Пд мечта от 50г. - Море с пречиствателни ... - Първия Tsiklotron във Вн - Цените на газа - 21% - Убити по пътищата - 50% - ДДС в туризма от 20 на 9% и двойно увеличение - Бум в световни археологи Много еколог обекти и ... Ти не си направил клозет, а твоят Сер гей без стаж какво ... Явно си недоразвит комуноид и си доволен страната да е последна в ЕС и обрана от ДС-БСП-ДСдоган Има бог и той бави но ...

Най-мьлкото зло за бсп е правителството да подаде оставка, парламента да се разпусне. Ще се представят добре на нови избори, ще се освободят от атака, а има вероятност да бъдат пак в управлението. Истинските протестти и стачки предстоят, правителството ще падне до Коледа и ще оберат всички нагативи, както след предишната тройна коалиция, а дпс ще излезе чисто като сълза и не е изключено да бъде в следващото управление заедно с герб. За атака е ясно, тя е ня бунището.

Това вече го четохме, обади се на Цветанов да ви изпрати нова интернет кьорфишек бомба за обнародване. Абе хора, мързи ли ви да създадете и напишете някоя своя мисъл, че тиражирате чужди?

Настъпи моментът когато "парламентарната демокрацията" трябва да умре . Банкерите вече няма да могат да маниполират народите с подплатени властоимащи марионетки. Власта идва в ръцете на народа с пряко гласуване (От всеки пълнолетен Български гражданин )на всеки един закон и договор и точка за каквото и да е чрез свободен достъп до интернет. Аз силно се надявам че това правителство ще предприеме законовите мерки , за да може преходът към новата система (форумна република)да бъде мирен.Опасявам се че ако това не се направи хората клели се да защитават България няма да имат избор в своя отговор .На всеки един БЪЛГАРИН е ясно че България в момента е огромен концлагер в който с парламентарна демокрация умишлено се избива населението и. За ГЕНОЦИТ прошка няма да има.