Борисов призова Марковска да се оттегли

Премиерът Бойко Борисов смята, че най-достойното нещо, което може да направи Венета Марковска след огромното напрежение, което се създаде от издигането й за конституционен съдия, е да се оттегли.

Обратно в новината

Коментари - Борисов призова Марковска да се оттегли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ: "Не може в Конституционния съд да бъдат избирани хора, ако има и капчица съмнение за тяхната репутация" А КАКВА Е РЕПУТАЦИЯТА НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ?? Бивш СИКаджия, завършена мутра по поведение и начин на мислене. човек с осъдителна присъда издадена от Страсбург свързана с издадена заповед за убийство. ТЕЗИ ХОРА ЛИ ЩЕ ВЪЗДАВАТ МОРАЛ И ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ЧЕСТ ??? КАКВО СТАВА БЕ ХОРА. ТЕЗИ НИ НАПРАВИХА НА МАЙМУНИ.

Ама чакайте бе, бат Бойко що не се оттегли след скандала с Бирата, който беше потулен? С какви очи иска същото от други???

БОРИСОВ, призовете депутати като Ив.Костов, които разпространяват такива обвинения да ги докажат. Ако не могат да ги докажат, вземете им имунитета и да ги съдят за клевета.

отзад?

Борисов,ВАШАТА ПАРТИЯ С ВАШАТА БЛАГОСЛОВИЯ Я ИЗБРАХТЕ,а сега чакате и я призовавате да се оттегли.Не виждате ли,че ставате смешни със защитата която направи Федосова и цялата парламентарна група на ГЕРБ/разбира се вероятно с Ваше съгласие/.То бива циркаджийски истории в това народно събрание,но вече е прекалено-лошо,че всичко е за наша сметка.

издигналите я за това място да опровергаят документално обвиненията срещу нея. Ако могат. То лобисти има доста из родината.

Че що пък ще остава само съдия? Онези във ВАС да не са мошеници? Те имат право на контрол и върху актовете на МС, помислете малко като дърдорите!

Същото да направи и той, заради случая: Ало Ваньо! Става дума за корупция и търговия с влияние и в двата случая!

Не, че Бойко е принципен ами от Европа мноооооооо..го се заканиха и размахаха среден пръст. Иначе така е в цялата държава. Навсякъде е комбини, измами, далавери. Тоя милиционер от школата симионово Атанасов е по - бетер от нея. Егати държавата. Желевки, Калинки. Отврат.

ЧЕ НА ВЕЖДИТО Е ИЗХАРЧИЛО ПАРИТЕСИ СВЪРШИЛИ ЗА РЕМОНТИ И СЕГА УЧЕНИЦЕТЕ ЩЕ СЪБИРАТ ПАРИ ЗА ВЕЖДИТО ТАКА ЛИ ДА ГО РАЗБИРАМЕ

Ако има и капчица съмнение и го докажете, отстранете я и като съдия! Ако имате и капчица съмнение и докажете, че то е безпочвено - направете ч конституционен съдия! Не замитайте по този начин следите! Разследвайте я!!! Лично аз смятам, че Марковска вече сътвори достатъчно лъжи и по никакъв начин не е достойна дори за съдия, камо ли за констиуционен съдия! Но май е годна за корупционен такъв!?

докога цялата държава ,че се занимава с тази нахална , корумпирана ,възрастна жена ?!

Не публикувайте простотийте на IQ1.46 Спасете форума

Да се провери дали доносът е анонимен. В този случай не трябва да му се обръща внимание и Марковска да стане конституционен съдия.

Е то ББ какво огромно напрежение създава... А за наместника на т.нар. "Световна Банка" - екзекутор на наука, образование и цял народ СД, да не говорим. Кое е "най-достойното" нещо за последния? Че и заля пресата с фотосите на някаква женица до ревера си по воаяжите им из целия свят с "държавна цел", а после - с инфо как последната била "колела и бесела" в министерството Му, пфу... Там нещо няма ли да се анализират "достойно" ли е, не е ли? И няма ли да си оди Пицата или ще чакаме да ръси още простотии, кого бил искал да пошляпва, да продаде и Рожен, и още някое непродадено камъче от територията на страната ни, че тогаз да приключва мисията и да си се връща при работодателите в "банката"? С "орден Стара Планина" евентуално...

ДОЛЕ РАЦЕТЕ ОТ САДИЙКАТА-СФЕТИЦА !!

След като ЕК неколкократно ни препоръчва да се въведе електронното гласуване при заседанията на ВСС , не разбирам тогава защо Л. Груев / бивш съветник на Гоце / и хората от ' квотата ' на Гоце се опитват да изкривяват нещата , като ни втълпяват, че по този начин имало непрозрачност при избора на нов Главен прокурор ?! Н. Пр. Дж. Уорлик многократно говореше за върховенство на закона и щом от ЕК са ЗА електронното гласуване при заседанията на ВСС , значи това е правилният избор ! А Костов ЗА върховенството на закона ли е или е от ' квотата ' на Гоце ? Освен това в един от негативните доклади на ЕК Л. Груев беше споменат няколко пъти като един от виновниците за неефективната им съдебна система . А той през това време се покри в Кремъл, за да избегне критиките и неудобните въпроси . Ако Л. Груев беше човек с морал, трябваше отдавна да е напуснал съдебната система, задето е споменат поименно от ЕК в негативния доклад !

Това българин може ли да го каже: "Н. Пр. Дж. Уорлик многократно говореше за върховенство на закона и щом от ЕК са ЗА електронното гласуване при заседанията на ВСС , значи това е правилният избор !" Да ти залюти на очите! Аман! Очевидно е някой "с български".

Марковска прояви, ако имаш малкои достойнство и морал. Върви си.Достатъчно е опетнена съдебната система. За една любовна история натовски генерал си подаде оставката. Ти какво чакаш.

Дир-а. Поставили сте грешната снимка под статията. Тази е от темата за свещарското съкровище. Ейй, че немърливост.

сър

Като толкова много се интересувате кой е премиера, почакайте до изборите.

order

Абе избора си е баш на тиквата, ама нейсе. За сега кво каже той в тоя Тиквостан това става. Той избира съдии на секъде и вся власт бокум. За това до неколко месеца ще си сърба тва де е надробил. По некъдърно и нагло правителство не сме имале от Аспарух до ден днешен. Скоро ще му се пеее И ДИМ ДА ТЕ НЯМА

order

"Този молещият, мутроизглеждащ индивид на снимката не беше ли осъден за убийство от Европейския съд за правата на човека?Заради неговите престъпни действия матрияла трябва да пости и да стяга непосилно колана за да изплати над 1000000 лв.О господе, спиш ли и не виждаш ли, що се твори от слугите на лукавия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

А след това е ред на Анастасов,който няма необходимото образование и професионален опит да се отегли и след него и Велчев,който 6 г.не си мръдна пръста и по този начин прикриваше организираната престъпност у нас.

georgi

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...

georgi

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Стати Статев, Калин Христов, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова, Цветан Цалински ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ...

Закрийте БАН, спасете българската наука!!!

Тебе да те закрият, че съвсем откачи вече

Отпраскайте ми го отзад, спасете българската наука!!!

Господин Борисов, Обсерваторията не е затворила още, защото ние се лишихме от заплатите си, за да се плати тока и да не се повреди апаратурата и инфраструктурата там. Миналият месец получихме 60% от и без това скромното възнаграждение, което получаваме. Сега, този месец и това няма да може да получим! С цената на това обсерваторията още не е затворила. Но, идва декември, а бюджета е пред пълно изчерпване. А декември на 1800м надморска височина си е люта зима.

Колега !, Мрежата работи и от 3К м надморска височина ( персонализирано съм валидирал) ....Вчера сложих няколко реда относно NASA Technology Transfer Ctr. ...Пък и просто се свържете с kgb777kgb . Струва ми се че вече действа. Сигурен съм, че в екип е по-силно. Успех !!!

Вие сте астрономи, гледате далеч във висинето... А не можете икономически да погледнете по-далече от носа си! Пари за вас са ДАДЕНИ. На ръководството на БАН! 90 млн. бруто тая година. А за вас няма... Не се ли питате ЗАЩО???

Това е абсолютно невярно. За издръжка и заплати на целия БАН е даден бюджет от 59 млн. лв.за 2012 г. За догодина се предвижда същия. Дянков каза в Парламента, че се дават и за проекти. Но, по тези проекти нито могат да се плащат месечните заплати, нито да се плаща издръжка: регламента е такъв. Парите от тях отиват за строго определени дейности, посочени в работната им програма.

Ако бях на мястото на Борисов, щях ДА ЗАКРИЯ БАН в този й вид! Всичко щеше да отиде към университетите... А вие щяхте да бъдете прехвърлени към съответния факултет на съответния ВУЗ... И щяхте да участвате в много европейски програми и да се къпете в пари. Ами направете СТАЧКА да ви отделят от БАН! Държавата ще ви подкрепи!!!

Работното време на Г-н Бойко Борисов е: Понеделник-рита топка в Дупница; Вторник-инспектира строителството на магистралите; Сряда-открива смяна на контактите в Медицинска академия; Четвъртък-открива пребоядисана детска градина; Петък-рита топка в Бистрица; Събота и Неделя-играе карти. Ето затова получава и заплата. Този човек е постоянно в платен отпуск. Нека пак да гласуват малоумниците за него.

Ех Плевня... ако и идола ти следваше тези ти изказвания, още щеше да пази някоя врата на склад, а не да се пъчи като шимпанзе пред банан!

Неписмени КОМУНОИДИ илитерати не прилича да се обръщат по какъвто и да е начин към българския Президент. Но има ли нещо, което КОМУНОИДА не е готов да поругае? Ще предаде и майчиното си мляко по заповед на малоумните си ръководители-партийни секретари!!!

всеки божи ден пишеш от сутринта- до другата сутрин! Кога работиш и изкарваш богатството, с което се хвалиш? Абе ти да не си реститут? Или куфарче от Комундетата? Да нямаш ВЕЦ или аграрен комплекс, или нещо на Черно море? Чудна работа!

Г-ЖА МАРКОВСКА БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ОТТЕГЛИ

Борисов не беше на същото мнение, когато се създаде напрежение покрай телефонния запис с В. Танов относно Мишо Бирата, който впрочем скоро след това се спомина заедно с жена си. После пък си призна, че записа бил истина, ама започна да шикалкави някакви други глупости.

А полицаите,които са постъпили правилно няма ли да ги върнат на работа.

IQ-то що не си свериш данните за цената на газта с това изказване: На 03.11.2012 изпълнителният директор на Топлофикация заявява. ,,А защо не кажем, че цената на природния газ за 1,5 години скочи от 500 на 733 лв. без ДДС за 1000 куб. м? Цените са много високи и нека хората знаят, че когато плащат сметката за парно, 80% е за газ. Какво се крие зад това признание?

Тези цени, които цитираш са цените по които Булгаргаз продава газа на потребителите си в т.ч. и Топлофикация - София АД. Никой не ни казва по колко Булгаргаз купува руският газ от Американският посредник със седалище в Швейцария, който пък от своя страна ни препродава газа идващ от Русия! Според Русия, тяхната цена плащана от американският посредник на газа доведен до нашата граница, докато стигне потребителите се увеличава двойно! Кажете кой, колко процента надценка слага - посредника и Булгаргаз! Или има и други скрити лапачи?

По въпроса за посредниците ми омръзна пиша. Трябваше още през миналата година да има договор Булгаргаз - Газпром, с който 70% от доставяния газ де е без посредник. Означава, че цитираната от Путин при предишното му посещение цена от 333 долара и посочената от преди два дни цена от Газпром - 472 долара са верните. За информация и съпоставка - Полша е постигнала преди дни цена от 460 долара и 16% отстъпка. А щяха да се самозадоволяват със шистов газ, но това е друг въпрос.

По въпросите с газа отдавна думата има ПРОКУРАТУРАТА. Въпросът е да не се допусне НОВО ПРЕДАТЕЛСТВО! Точно затова ТРЯБВА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА Р.Овч., не защото на мене ми се иска, ах как ми се иска, а за да има едно наум всеки кандидат КРАДЕЦ от властта... Но де толкова ПАТРИОТИЗЪМ и РОДОЛЮБИЕ в долната предателска КОМУНОИДНА ПАПЛАЧ БЕЗРОДНА???

Мартин

Нищо от далаверите на царското управление и тройната коалиция не е изкарано на мегдана. Заменките на гори, далаверите в резерва, отклонените пари от бедствията, врътките по външния дълг, кражбите в пътната агенция... Нищо! Само общополитически лафове. Щото, напук на наивните надежди, Борисов е част от статуквото. Той издрапа до върха, защото беше оценен като полезен за господарите. Иначе щяха да го смачкат като сукнян молец. Факти из биографията му бол. ..... Но засега още е полезен, защото под вънкашност чужда и под име ново запазва и дори укрепва властта на политическата и икономическа олигархия. Прозрачна история, чак ми е неловко да пиша такива елементаризми. Но на народа трябва да се обяснява, да се обяснява, докато нещо пробие дебелата кратуна и стигне поне до ония места в мозъка, където живее инстинктът за самосъхранението. Щото нещата наистина до там опират.

Мартин

Нищо от далаверите на царското управление и тройната коалиция не е изкарано на мегдана. Заменките на гори, далаверите в резерва, отклонените пари от бедствията, врътките по външния дълг, кражбите в пътната агенция... Нищо! Само общополитически лафове. Щото, напук на наивните надежди, Борисов е част от статуквото. Той издрапа до върха, защото беше оценен като полезен за господарите. Иначе щяха да го смачкат като сукнян молец. Факти из биографията му бол. Оня ден Параванката, ако забелязахте, нежно му намекна, да не почват да си пишат взаимно биографиите, щото много хрян ще трябва. Преди него и Доган напомни на премиера, че миналото му може да го застигне. То така или иначе ще го застигне, никой не е толкова бърз, че да избяга от миналото си. Но засега още е полезен, защото под вънкашност чужда и под име ново запазва и дори укрепва властта на политическата и икономическа олигархия. Прозрачна история, чак ми е неловко да пиша такива елементаризми. Но на народа трябва да се обяснява, да се обяснява, докато нещо пробие дебелата кратуна и стигне поне до ония места в мозъка, където живее инстинктът за самосъхранението. Щото нещата наистина до там опират.

Червенете гниди изпълзяват от дупките си при всяка отдала им се възможност, за да покажат гадната си същност. Споко бе "другари". Дали с Марковска, или без Марковска, отивате си безславно, въпреки нечовешките ви демагогски напъни.

Ако за теб света се изчерпва само с двете категории- "Червени гниди" и "Бойко-лизци", очевидно много ти е ограничен светогледа.А проекта Марковска е само един нескопосан (неправилно подбран) пореден ход някои да си защитят за в бъдеще зад...те за извършваните понастоящем престъпления с власт и влияние.

Много си тъп Сашееее

Според конституцията имаме Парламент, Изпълнителна власт, Съдебна власт и Президентство, които са независими една от друга! От 10 -тина дена Премиера, който е шеф на изпълнителната власт, привиква Марковска, която вече е избрана не от него, а от НС на Р. България и и внушава. че трябва да се откаже от изборната длъжност! Че, кой е Премиера, та да командва Съдебната Власт и в случая Конституционният съд! Той, няма право това по конституция и с това си вмешателство грубо я нарушава! Ако КС е на мястото си трябва да сигнализира Прокуратурата и да се възбуди дело срещу Премиера, за грубо нарушаване на Конституцията! Какво става у нас? Как така Конституция и закони губят значението си пред вижданията и моментните желания на лицето Бойко Борисов, било то и Премиер! Не се ли хващат сами политическата класа и хората от другите независими власти, че ставаме за смях, пред демократичният свят! Резултата е е изолация без обяснения и бягство на чуждите капитали, без паразитните такива, силно поддържани от нашето и Правителствата на страните от където са ни набутани!

Наивник! Какъв демократичен свят, какви 5 лева? Ти къде живееш? Ало, тука е България, ние сме на друга планета...

Абсолютно правилно принципно разсъждение. Хич не й симпатизирам на тази жена, ама по какво е различно "напрежението" й от това, дето го създаде семейната приятелка на ЦЦ? Обаче последната я назначиха, а с тази трябва да демонстрират "дисциплина", след като чуждите шефове им се скараха.

матросов се хварли на амбразурата за свободата на отечеството си, а морковска за личня си келепир. народното сабрание утре да гласува неиното от зоваване и да избере нова креатура.

Марковска трябва да се откаже. Реакцията й на компромата беше сама по сееб си автокомпромат. Докато реагира тя излъга поне два пъти. Благодаря на този, който е написал писмото и който успя да бъде премахната една лъжлива гражданка от такъв важен за обшесвото ни пост. Бих казал от такъва важен за бъдещет на децата ни пост. Трябва дас и даваме сметка, че сме свикнали с десетилетия да пропускаме неморални хора на постове, които изискват образец за морал. И че е време да започнем да прецеждаме през иглено ухо кандидатурите, за да се изчистим от пошлостта. Тази излъга, докато се защитаваше. Значи отпада. Ако беше желязна в реакцията си, да беше останала. Такива ментета развалиха държавата ни. Професиоанлизмът на първо място е морал!! Тоз принцип трябва да го издигнем във втори национален флаг, за да зажиеем доволно и богато!

Свалям Ви шапка !

молбата ми е- да си сменим местата с другаря борисов- за 3 месеца- за мене не знам- но тои има нужда- превърнал се е в топка лои..., а дали не я събира - за да си има аванс за килията дето го чака ???????????????????

Не защитавам Б.Борисов,но преди него няколко други персони трябва "да поведат колоната" по пътя към затвора. Първият трябва да е Монката Кобурготският!

Аз тази работа наистина не я разбирам: някой си бил написал нещо, донос или истина - все тая, и заради това госпожата е вън от играта. Ами че с\у ББ колко доноси и компромати, не е изключено поне някои от тях да са истински. Ама и да не са истински, по същата логика, като за госпожата и той трябва да излезе от играта.

жените са саздадени от бога за леглото, за раждане и отглеждане на деца и за кухнята. у нас се допуснаха много жени до важни даржавни и обшествени постове, което застрашава националната сигурност. морковска даже не е жена а комунист. а комуниста не е човек, а железо, робот, както твардеше един известен комунистически трубадур.

Който я издигнал той да я оттегли !

Ed Hunter

Гадните КОМУНОИДИ се опитват да злепоставят нашия обичан лидер д-р Бойко Борисов, но никога няма да успят, защото всички демократично мислищи хора по света ни подкрепят! Където и да отидеш по света, като кажеш Бойко Борисов и веднага хората насреща се усмихват, защо знаят, че имаме за премиер най-великият премиер на света! Обичта на народа към Бойко Борисов се крие в това, че в негово лице трудовите хора на България виждат демократичният еквивалент на Тодор Живков! Затова хората го обичат, радват му се и го уважават! Бойко Борисов е богат и е умен, затова всички го обичаме и искаме той да ни управлява завинаги. Обичаме те Бойко, ти си нашият цар господар!

WTF!

Какво бре, Трумчо? OMG? Па влез в положение на колегата си по шизофрения, цункай портрета на Индианеца и се не помотвай!

rado_7_6@

Сериозно ли не правиш разлика между 146 и 164? Фактът, че има никове, които в типично другарски стил опитват да манипулират говори много - нали сте австрийци - гледайте, виждайте...

Опитваш се да проявяваш някакво странно чувство за хумор...?

Те това вече ми харесва-само моля те поясни там де по света усмихват ли се джанам или не дай си боже се подсмихват,просто моето IQ е деградирало от стрес и мизерия та не ги схващам тънките разлики.

хехе- хората не се усмихват - а се хилят на хххххххххх(борисов) , което ръси идиотизъм след идиотизъм където и да иде ,като за него , вече си разказват вицове по света ,и се смеят на корем за простотията му .. , имаш грешка ... прави разлика смотлио-между хилене и усмивка...- зад усмивката прозира -подигравката драгиии, и на теб ти се усмихват често , често- и има защо :))))))))))))))))) ! - нещо много надълбоко си заврял главата си- ама в чии ли задник.... , дали не е тиквенския , а ??????????????

Това не е хумор, а истинската му мутра.

Идват онези с ризата с мнооого дълги ръкави и те очаква Карлуково

Пиши от свое име -ОБИЧАМ ТЕ и дрън- дрън ... IQ-то следващия път го напиши или 461 или 641:) Па много бързо ти расте това твое IQ. Въобще не ти личи- да знаеш!

АЙ КЮ и аз имам задник за целуване.Ако Борисов е зает съм насреща. А колкото до усмивките на хората по света при споменаването на "нашето слънце", така интелигентни хора реагират при споменаването на придворния шут или селския идиот.Така няма да обидят някой далече от нивото им и няма да покажат липса на възпитание и елементарна култура.Но ти с това ай кю под 250 няма как да го разбереш. ПП: има едно клипче на среща на наш Бойко с немски социалдемократи - има доста усмивки.Абе направо си се кикотеха по едно време.Изгледай го. Много ще се зарадваш.

Много добро представяне! Всичко е вярно, без последните 2 изречения...И това с обичта, любовта...-доста е преекспонирано. Ние просто сме принудени да го изтърпяваме понякога... Но негативизма моментално се изпарява, щом си спомним предхождащия Го триумвират! Мале, мале...

Бойко подай я ти, или помоли С.Дянков да я подаде. Нали така направи с мен, ама с Марковска не стават тия номера.

изобщо защо ги слагаш такива боклуци- а после им се полиш да се оттеглят бе - т.пако мутренски...

Другарката Марковска да се оттегли да не ни пречи пред ЕС.Може и без нея.

Не знам коя организация те е излъгала за интелектуалното ти състояние, но е факт и всички трезвомислещи хора, които четат това, е че след 1989 всички луди са на свобода и обърнаха свободата на свободия.

Е, когато си прав, прав си! Не може да ти се отрече! Верно е,че когато Господ иска да накаже някого му взима ума и ти си доказателството за това ...хаххахха

Последно, КОМУНОИДИ, тая кака на Борисов ли е кандидатура? Ако да, значи не само може да я моли, а направо да й нарежда! Ако не, какви ги бръщолевите 10 дни, че тая била "Калинка", Желева и каквото там още се сетите... Ама има ли във вашите брътвежи нещо сериозно? Никой не ви взима на сериозно, КОМУНОИДИ, защото сте безпринципни МОШЕНИЦИ! Лъжете и мажете, все в угода на КОМУНОИДНИТЕ ви началници! Рабска ПАПЛАЧ сте вие, КОМУНОИДИ!!

Много злоба се лее от коментарите ти! Някакви комплекси ли избиваш? ;-)

Дразниш ме тъпанарино IQ (-146) ,или си безнадеждно тъп или прилагаш номера "умряла лисица".Б.Борисова или премиерска квота при избора на конституционни съдии няма,има идиотино манипулации и нарушаване на закони и правомощия от идолчетата ти които май започнаха да се смятат и за богоизбрани.

Последно, кога си пи хапчетата?

За Борисов и съратниците му комунисти ли става въпрос?

С всеки изминат ден все повече и повече се убеждавам, че ББ страда от тежка форма на шизофрения и има нужда от лечение - вчера казва едно, днес като се събуди друго - явно всеки ден в него се ражда нов човек. Иначе казано тоя путьо се навежда и дава заден на всеки, който му се опъне поне малко и сега разбирам как управлява държавата вече повече от три години - просто ние българите сме народ с робски манталитет и си заслужаваме управниците. А какво стана със суверенитета на България - каквото кажат тия в Брюксел и ние изпълняваме безропотно.

Трудно в живия живот може да се срещне човек с по-здрав разум от Борисов! Щом Борисов взехте да обвинявате в шизофрения, при условие, че си имате параноичното шизо СерГей, значи окончателно чавка ви е изпила мозъка... Господ, като иска да накаже някого, първо му взима ума...

Гледам и днес, въпреки,че е неделя си много продуктивен от към простотии..Явно искаш да заслужиш двойната надница за платени драсканици

Абе, има ли мъртав живот? Баси!

е, браво! на молби го удари сега другаря Борисов! А впрочем той в качеството на кадровик в съд.система ли се изживява като молител, или в качеството си на премиер? И да напомня на другаря Борисов и другаря Цветанов-България е парламентарна, не премиерска република..От тяхното кадруване в съд.система(и не само) я докарахме до тук! И лекинко да намекна,че съответните органи(прокуратура, НАП, примерно, трябва да се самосезират и да попрегледат имотното състояние на другарката Марковска! ама не,както разледаха това на другаря Цветанов, онзи със 6-те апартамента придобити за отрицателно време...иначе ще докажат(за пореден път!),че " гарван, гарвану, око не вади"...

Много си умен... Почти колкото кърлеж...

А кой ще прегледа на съответните органи имотното състояние, отново ли съответните органи? Сълзи и смях!