Имамите ще искат извинение от Борисов за акцията на ДАНС

Предстои на среща на всички имами в България те да излязат с декларация, в която ще настояват за извинение от управляващите.

Обратно в новината

Коментари - Имамите ще искат извинение от Борисов за акцията на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи и турци трябва заедно да градят цветуща България и да дават отпор на циганията във всичките и форми,съдбата ни е събрала заедно,колкото до вярата-българският народ е уникален,защото е създал няколко велики държави,една от тях -Волжка България ,унищожена с много зор от две империи -монголската на Чингис Хан и руската на Иван Грозни,е ИМАЛА ЗА ДЪРЖАВНА РЕЛИГИЯ ИСЛЯМА.

"..тероризъм в исляма няма: Историята го е доказала хилядократно, забранено е проливането на невинна кръв..." Kазаното потвърждава насилственя характер на ислама! Hе се пролива кръв само на невинни. Kоя кръв е виновна и следователно може, дори трябва, да бъде пролята? Kоранът дава отговор на този въпрос, а именно кръвта на неверници, каквито са всички друговерници. Cлед това откровение на този простак, нека да разправя че не бил теророист! Oбратно на това, христянската религя отхвърля проливането на всякаква кръв, "винивна" или "невинна"! Cxващате ли разликата?

Аз съм българче и силна майка мене е родила; с хубости, блага обилна мойта родина е мила. Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам - първа радост е за мене. Аз съм българче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно любя, тача и милея. Аз съм българче и расна в дни велики, в славно време, син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе.

Българче, искрено се радвам за теб - само не разбрах как постът ти е свързан с темата. Жалкото е, че при все това, че няма връзка със статията, коментарът ти е може би най-смисления от всички останали. Хора, нали сте вярващи християни - къде е любовта ви към ближния? Братя мюсюлмани, нали сте вярващи - защо е тази омраза към християние? Нима сте забравили знамението в Свещения Коран: "И аз не служа на това, на което вие служите, и вие не служите на това, на което аз служа. Вие си имате вашата религия и аз имам своята религия. Ако поне част от пищещите тук бяха искрено вярващи в собствената си религия нямаше да има никакъв проблем. Пробемите идват не от вярващите, а от фанатичните атеисти, които не могат да приемат, че има хора с различни от техните ценности. Дано Аллах напъти всички ни. Амин !

ako може на турски да се извини ... тия нещо се взеха на сериозно

Браво Рита да натрием носа на помаците.

Винаги когато управляващите са в безизходица , изваждат "етническата карта". Вместо сега да сме всички на протестния митинг и да питаме ББ защо няма да имаме пенсии, ние се разлайваме по форумите и това е!Кучетата си лаят, керванът си върви...

"... тероризъм в исляма няма: Историята го е доказала хилядократно, забранено е проливането на "невинна" кръв." Вай, Аллах!!! Какво лицемерие! Трябва да сме били много виновни българите 500 години, щото не сме ги искали? И сме нещели да се ислямизираме? Сега си обяснявам защо иначе мирния ислям ни е подстригвал главите откъм врата. Иначе сериозно: Имамите как и кога разбраха, че няма тероризъм в това което пропагандира имама? Как така ДАНС като национална служба за сигурност ще се извинява и за какво? Имама казва, че книгите били на 1000 години. И? Това не пречи тълкуванието на текстовете да се обръща в смисъла, който проповядва определената секта. Че те сектите именно това правят. Преобръщат смисъла на традиционната религия в угодни за тях учения. Не е ли така и с християнските. Въпросът е в тълкуванието - не в самите писмена. Нали за това се учи толкова години - да се лавира с текстовете. Така, че имамите за каквото и да ги натиснеш се хващат все за правата на мюсулманите и искат никой да ги не закача за нищо. Как така ще застават и още преди да са приключили всякакъв вид там разследвания и да искат им се извинява някой. Кой и защо. Доколкото ми е известно този вид секти и в мюсулманския свят не са добре дошли. Това дето го рекъл Хафъзов, че у нас няма религиозен екстремизъм от какъвто и да е характер е добре, но при съмнение така или иначе се прави разследване. Иначе какво да правим - да приемаме нещата като постулати. Щом казали имамите и така е. Това на религиозно ниво може и да минава - там нещата са в духовно измерение, но за обществено - политическия живот в една страна тези работи стоят по съвсем друг начин. А иначе като трябва нека си говорят министър - председателя. Като имат проблеми нека се срещат, с който трябва. Тя държавата си има институции в крайна сметка. Но извинения! Странно звучи. В страната има закони, които трябва да се спазват. Това е. От всички. Нека някой каже друго. Ако ли не си има Наказателен Кодекс. И ДАНС, която се явява служба за национална сигурност. Национална подчертавам - т.е. и за мюсулмани и за християни. Да си свършат просто работата.

Драги ми помако...Знаеш ли че истинските турци ви мразят само защото сте ....п о м а ц и....А иначе изобщо не ни заплашваи с турска армия..Зад България стоят много държави...та ако стане де нещо такова..стурската армия незнам вие всички помаци каде ще се дените ....Като никои не ви иска...А може би Авганистан ще ви приюти...при Т А Л И Б А Н И Т Е....

Мила ми Рита,вземи първо си оправи правописа и тогава коментирай,че май и ти си излязла някъде от тези села,а се правиш на българка,ха...Аман от неграмотни хора,отдавна сме 21 век,а все още незнаем как се пише а искаме да ни наричат "Европейци"...да ама не!

Хе хе намерихте село без кучета боклуци такива. Бай Тошо сега сигурно ни гледа отгоре и си умира от смях.Както бяха казали едни видни простаци (тук са на почит и уважение такива)- малка държава, но с много прост народ. :))))

Спомням си преди 25 години подготовката за един байрям в Търговищко. Бяха се развели едни турски знамена, едни тълпи, маанета, не ти е работа. Тогава няколко танка минаха наблизо за да си изпробват отремонтираните двигатели и след това няколко дена турчолята нито шукнаха нито гъкнаха. С наглеците само така.

Тука е, България спазвайте законите, а не шериата

Г-н Помак, ако армията на Турция тръгне към България, ще срещне доста мощен интелектуален отпор наред с ракетните дивизиони, аз ще оставя временно изучаването на нанотехнологийте и докато не натикаме агресора в Бингьол няма да се върна в Сорбоната!Нали си наясно, че и с теб ще се случи нещо!

Горкия помак, със сигурност не знае къде е Сорбоната и дали става за ядена. Да не е свинско месо? Много сложно му го казваш. Паисий е казал: "На простия просто написах". Ама той надали знае и кой е Паисий.

Момко,Радвам се на твоя патриотизъм.Похвално е това което казваш,но знаеш ли да боравиш с оръдие.Знаеш ли как се зарежда картечна лента.Ракетните дивизиони са хубаво нещо,но трябва да знаеш как се разгръщат и насочват.Ако сега учиш както пишеш то не си виждал казарма.Не че е най хубавото нещо на света,но поне можеш да научиш от ктде се влиза в танк,как се стреля с РПГ и Стрела.Не зная дали си виждал как се стреля с оръдие на право мерене и как штурмоваците прочесват противниковите позиций с ракетен огън от който всичко се превръща в огнена стена съставена от камъни пръст и метал.И това са само мишени,а после пехотата и танковете тръгват в атака.Това е красота,но много хора никога няма да го видят освен на кино.Аз съм го виждал на живо,както и много от моето поколение.Тогава можехме да бием доста противници,но сега ....сега няма с кого и с какво.Не занм колко щурмови самолети и хеликоптери изобщо могат да излетят и колко от тях имат боекомплекти.Един Су-25 има 10 подкрилни конзоли за ракети, бомби и автоматични 22мм оръдия.Дали обаче тези боеприпаси не литнаха във небето край София преди 2 год.Само с ура противник не се спира,а с жива сила и бойна техника.Нашичките продажници ликвидираха армията ни по начин по който дори и Ньойския договор не я е ликвидирал.Дори когато бяхме сателит на СССР имахме 120хил.армия.Имахме около 300 самолета.1200 танка.около 12000 оръдия и минохвъргачки,оперативно-тактически ракети способни да носят ядрени боеприпаси от които трепереха и турци и гърци и половин Европа.Нарязахме ги за удоволствие на новите ни господари и си оголихме задника.Сега единственото ни оръжие са политиците ни които ако се появят пред противника онзи ще измре от смях до крак,а ако те не успеят,ще им внедрим малко икономисти и финасисти които да ги довършат.

най- накрая ДАНС да изпълнява задачите си, а не да скалъпва доказателства по Октоподи!

ДПС -ГАРАНТ ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ гарантът за спокойствието и психическото равновесие на мюсюлманите ПЪК БИЛИ ИМАМИТЕ. ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО ГАРАНТИ ,БЕ, ДЖАНЪМ. ДА НЕ БИ БРАТЯТА МЮСЮЛМАНИ ДА КРОЯТ НЕЩО КЪМ БРАТЯТА ХРИСТИЯНИ, ПЪК ИМАМИТЕ И ДПС ДА ГИ ВЪЗПИРАТ. САМО ТЕЗИ ДУМИ СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА ЕДНО РАЗСЛЕДВАНЕ. НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ДА НИ ЗАПЛАШВА !!! ЗАЩОТО ИЗКАЗВАНИЯТА НА ГОРНИТЕ"ГАРАНТИ" СА ШАНТАЖ ИЛИ ИМАТ СКРИТА РЕАЛНА ЗАПЛАХА. ЕТО ТОВА ДАНС ДА РАЗСЛЕДВА!!!

15млн. кюрди.

Я да тръгнат турците към нас,та да видиш какво ще им се случи!Ще се повторят събитията от 19-22 г., ама този път с летален изход за читаците. Гърците само чакат такъв ход, 30 млн.кюрди са обрали мекия спусък,арменците ще напънат отдолу, а зад нас са 200 милиона славяни и 500 млн. европейци, а ние сме войствено племе! Ами израелците да не мислиш, че долюбват амуджите?Мале,мале,мале ще си върнем земите до Прусса, ще освободим Константинопол и ще режем зелки като Тамерлан-1402 г.

Всъщност съм "драга",но по важното е,че трябва намеса на държавата ,ако в страната има чужди елементи,които целят дестабилизирането й.За това ,не разбирам,защо Вие търсите дестабилизиране,а не Мир и съпътстващия го нормален живот.Проблемите и войната не са донесли нищо добро на никого.А на долния коментар няма да отговоря по очевидни причини.

Не съм против мира. Въпроса е, че искат те да диктуват условията за него, а така не става ! Поне не и сега, сега са нужни компромиси, а имамите не са научени да правят такива ! Поми сли над това, ако не си крайно фанатизирана разбира се :)

Много, ама МНОГО се чудя на местното население как може в 21 век да им харесва религията и ценностите на страните от третия свят - вместо да се стремят към световната култура и цивилизация, те вървят към просташките средновековни страни....

Авицена между другото е от "просташки страни", числата с които сега оперирате е арабски. Така че по полека с просташки страни. Всеки има право на избор.

Мила Рускиня, да, ислямската култура е имала своя разцвет и е основата на ренесанса след "тъмните векове", но след това е безкрайно изостанала. Днес тя е във времето на своята "велика инквизиция".

Рускиньо, Авицена е родом от днешен Узбекистан, които никoй не брой за просташка страна... може би най-вече затова че по време на СССР исляма нямаше никакво влияние там. Арабски цифри? Те идват от бройна система разработена от индийски математици, приложена от персийски математици и предадена по-нататък на арабите на Запад...

Боже,Боже,колко гняв има в тия ганьовци!!!Сега вече ми е ясно защо ни наказваш!!!!

Ти си турчин, лъжец!

А ти как позна че е турчин,май и ти си такъв щом знаеш кой е турчин и кой не....Той е лъжец,може да е от Лъжница,а ти какъв си и кой си че го му го казваш а?Отрепка!

В корана е казано " Ако искаше Бог/ Аллах щеше да Ви направи едно... Различни сте за да изпита Вярата Ви по пътя към него. Надпреварвайте се в добрините.. . Но това сектантите не искат да знаят и Ви внушават за кръв за война ,а това ,че сте Турски фенове не е лошо... аз например се чуствам Американец /носията ми е дънки,напитката кока-кола ... /малко майтап да разредим напрежението.Бъдете здрави.

Не само не трябва да се извиняват за акцията си, ноо и трябва постоянно да се контролират, и ако има най малки наченки на радикален ислям да вземат крути мерки.Не може в една свободна и християнска държава , да позволяваме такива крайности.

"Историята го е доказала хилядократно, забранено е проливането на невинна кръв. Това че има единици по света някъде, това не е от исляма". Абе аллооууууу да си чувал нещо за муджахидините - свещенните войни на исляма ??? Че колкото неверници убият толкова слугини ще имат в рая след това ??? Ха ??? Чувал ли си ???

Не само не трябва да се извиняват за акцията си, ноо и трябва постоянно да се контролират, и ако има най малки наченки на радикален ислям да вземат крути мерки.Не може в една свободна и християнска държава , да позволяваме такива крайности.

Не само не трябва да се извиняват за акцията си, ноо и трябва постоянно да се контролират, и ако има най малки наченки на радикален ислям да вземат крути мерки.Не може в една свободна и християнска държава , да позволяваме такива крайности.

И ти си турчин, лъжец! Тук , който се пише "българин" си е чист турчин. Елементарни сте но има кой да ви търпи , аз бих ви е..... Ще се спрете в Азия за нула време. Хубавото е че не ви търпят в Европа. Имам приятели французи, обикновени хора и те казват така: Не може Турция да е захапала една троха от Европа и да се пише че е европейска държава. Никога няма да позволим тази държава да влезне в ЕС. :))) Звучи ми много обнадеждаващо.

А разтрел да ви дадем неискате ли ! Бахти наглите долни гнусни ..... гниди!

Не само не трябва да се извиняват за акцията си, ноо и трябва постоянно да се контролират, и ако има най малки наченки на радикален ислям да вземат крути мерки.Не може в една свободна и християнска държава , да позволяваме такива крайности.

Извинявай, това беше за един друг дето се пише българин, а си е чист турчин :)

Ако беше станало така, днес щеше да има гражданска война и е много вероятно турската армия вече да приближаваше Пловдив.

Това с турската армия може да си го мечтаеш само, фесе! Незабравяй коя е била победената държава при последната война! И ако не са били англичаните какво е щяло да остане от Турция и по-специално европейската й част!

Времената се менят - веднъж Турция е била по-силна, после България, но днес пак е Турция. И ако посмеете да проливате помашка кръв, Ердоган няма само да седи и да гледа.

Ами според мен се цели точно това,и разбира се да се отклони омразата от злободневните проблеми-здравеопазване,пенсионна реформа,продължаваща криза,а иде зима-към турците и мюсюлманите.Аз не смятам ,че Сидеров работи за България,защото при един конфликт ,с граничеща с нас Турция за няколко часа , тяхната армия ще преполови България и после тази територия или ще е ново Косово или направо част от Турция.Заиграването с тази тема по принцип не е в интерес на България,ако има нарушения добре държавата да си свърши работата,но изкуствените циркове и други изцепки не са в интерес на България.Ние нямаме армия ,няма и как да се защитим при един конфликт.Затова смятам,че хората дето много крякак без да мислят и по форуми и Сидеров ,не работят за България,а за други страни.И макар че всички плюха Премиера ,неговата позиция беше правилна.

Що не земеш и една с,,,,, да им спретнеш а ? Д,,,, мекеретата Ви д,,,, ! Като имат по селна армия дай направо да се предаваме и да ставаме вилает а ? Швейцария като няма изобщо армия да не се е предала като тебе мишок !

И ТУРЦИЯ И БУЛГАРИСТАН СА В НАТО, КАКВИ ВОЙНИ ТОЧНО СЪНУВАТЕ, ЧЕ НЕЩО НЕ СХВАЩАМ

В всяка друга държава това се брои масови безредици и се пращат автомобили и части за борба с тях! Аз не разбирам кой им дава право това че са мюсюлмани да се мислят над закона! Престъпниците нямат религия или раса! А както се знае терористите са ислямисти и цял свят се бори срещу тях!

Е.... пингвините ,остава сега да се надупят за молитва!!!

Цяла Европа е пропищяла от заплахи от терористични заплахи, САЩ пострадаха на 11-ти, Русия си пати от бомбени атентати от терористи, тези тук имат нахалството да възроптават срещу проверки за радикален ислям. За мен това е гузен негонен бяга. След такава реакция има нещо гнило! Ако има и най-малка вероятност да има радикален ислям трябва със всички сили държавата да го изкорени! Ако трябва всички имами, мюфтии да бъдат арестувани и да дават показания! Тероризмът не е шега работа и те нямат право да възроптават!

Това с тероризма не е от мюсюлманите, а от американците. Те измислиха ислямския тероризъм, за да си оправдят войните и да си намерят нов стратегически враг след падането на социализма. Кой беше чувал за екстремизъм и ислямски тероризъм преди оная инсинюация от 9/11? Тогава имаше само ИРА, ЕТА и гръцките партизани.

Хехеехе. Смех. Няма смисъл да ти отговарям! Всеки вижда терористите от коя религия са!

Освен промит и неук.

Забравяш атентатите в България...

Правителството да не се извинява. стига и това че гледат по националната телевизия на България новините на турски. нека и тях да премахнат време е .който се чувства обиден да си сгъва феса и да изчезва. никакви компромиси.да се съобразяват със законите на републиката както аз го правя в чужда страна.

Тая простотия с "изземването" беше организирана съвсем нарочно в деня на избора на здравния министър и евенуталното започване на дебатите по вота. Целта беше да се подаде нещо за предъвкване на "медиите" вместо да отразяват изцепките в парламента. Така и стана - половината новинарско време беше прекарано в "отразяване" на тази "изключителна новина", а БТВ, като едни добри отличници, въобще не счетоха за нужно да отразят парламентарния ден (справка - вечерните новини). Похватите на БеБе и ЦвъЦвъ са толкова лесно разгадаеми и елементарни.

коя си ти е сте гони муслуманите!!!!!долна расистка!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На практика по-големи расисти от мюсюлманите няма - поне засега...

Да бе, да - тероризирате ни системно от как сме в България, после ние сме расистите. Вижте си първо вас, тогава сочете пръст към нас. Тази земя си е наша от край време и никой няма право да ни гони от нея.

А аз ще добавя и терористи.

Че кой българин е учил в чужбина 8 години без да плати и един лев? Може би само Мохамед Камбер и то в Саудитска Арабия. А сега е може би дошло времето когато той трябва да се "отблагодари" по някакъв начин на благодетелите си!

Не са малко не са малко и все правоимащи тъпанари

Дида,много българи учиха и учат по този начин-чрез секти,Сорос,Световни банки,и т.н. Само че май над друго трябва да се замислим:децата на мюсюлманите ходят на църква с родителите си ,а ние викаме-,,оооо,ислямизъм!".За нашите ,българчетата,се опитваме ,,задължително" да учат религия в училище!?!Някой да разясни-или както казал шопа-,,най-обичам да мразим".

Имамската паплач да си омитат задниците от нашата територия.Тук трътлестите фесове нямат място!

Не само не трябва да се извиняват за акцията си, ноо и трябва постоянно да се контролират, и ако има най малки наченки на радикален ислям да вземат крути мерки.Не може в една свободна и християнска държава , да позволяваме такива крайности.