Борисов към ЕС: Като педагог казвам - не може само наказания

Винаги в Европейския съвет съм отстоявал позицията, че трябва да се направят стимули за държавите, които се справят добре и са дисциплинирани. Защото се говори какви санкции - дали мониторингов доклад, дали фондове ще се вземат, само за санкции, а няма поощрение.

Обратно в новината

Коментари - Борисов към ЕС: Като педагог казвам - не може само наказания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н Борисов очевидно не е наясно по какво е доктор или може би не знае с какво се занимава педагогиката. Да се обърне към тълковния речник и да прочете заглавието на дисертационния си труд!

Ей, това сложно изречение не можах да го вдяна:"Защото се говори какви санкции - дали мониторингов доклад, дали фондове ще се вземат, само за санкции, а няма поощрение. " Помня, че изреченията не започват със съюзни думи.

Щастлива съм да узная, че Господин Борисов е не само пожарникар, охранител, генерал без армия, но и педагог- колега. 'Кралят Слънце", който огрява всяко събитие с рязане на ленти, вяка режисирана "Акция"- е просто Велик, Уникален, Всестранно развита личност, прескочила високата летва на гениалността. Българинът умира всеки ден, културните ценности се подменят, хората се самоубиват, усмивката по лицата липсва, бъдещето е неясно , надеждата и вярата е угаснала. Желая на Борисов да стане Лекар,Доктор,или Лечител- [само за такъв не е произведен ], но не от тези, които копаят гроба на народа си, а да го изправи на крака! Помислете, господин Борисов , ако това упражнение-"мисленето", не ви е непознато!

Бокич,ами да не те бие някой по чутурата да си във властта??? Ама то мецана от мед отказва ли се???

Явно освен простички жени има и такива мъже като тебе "ДЕДО",които не можете да четете между редовете. Прости ми за закъснението с отговора,но ние простичките се напъваме да работим,за да издържаме "умните" мъже и децата си и не ми остана време за отговор. Ще вони на мърша,докато избирате изплавалите фекалии и неосъществени комунисти да ни управляват!

Другарят Борисов, педагога Борисов е объркан. Все по-трудно му е да съставя изречения и да мисли. Прави някакви безидейни монолози, които са лишени от стойност. Боцко, вземи топката, обади се на Вучката да разцъкате, отвори си една бира, не се мъчи бе човек. Хвърли я тая оставка и си гледай спокойствието. Като не става това пусто премиерство, не става.

е , тука са се подредили от всички партии да адават подкрепа на любимия вожд. Мислите, че тука са будали, които се вързват на милиционерските ви номера.

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов.

Чета, и не вярвам на очите си. Толкова злоба, такава ненавист. Човека се бори, и при това успешно, с една 65-годишна ламя. Не е слънце да огрее навсякъде, но като види хлебарка я смачва. Не знам какво очаквате, но съм сигурен, че ББ няма да си върне гори, нито пък ще се опита да си купи цигани за изборите.

Напълно си прав,байо!!! Бокича тъпче хлебарките,но не те изпразват държавата!!! Справка-Лукойл!!!

Г-н Борисов, НАРОДА е с Вас! Мало и голямо се уповават на ГЕРБ. Водете ни, ако ще и на смърт! А за предателите.....душа да им е яка!

Я не лъжи , ве фашаго мръсна ...Повече от 90 процента от народа псува , попържва и е против герб . И кой си ти да говориш от името на народа ...Аре кере от тука .

Всъщност ти пък кой си и кое те прави квалифициран да кажеш колко са за и против? Изборите ще покажат, а дотогава имайте уважение към труда на човека. От 500 коментара, 499 са на готови премиери. Опитайте се да станете кмет на селото си, и като успеете тогава излезте да говорите срещу премиера! Ебаси келешките изказвания - от осанна до разпни го, всичките специалисти политолози!

Фашаги,лагери за вас.

ще квичат, че божем били репресирани и ще се тръшкат народа обезщетения да им плаща.

Комундетата сменихи тактиката. Един си пише поста, същият си отговаря. ВАЖНОТО Е БОЙКО БОРИСОВ ДА СЕ ИЗКАРА ФАШИСТ! Това е най-голямата обида в устата на комкратуните. Май и аз ще се пиша ФАШИСТ, ако Бойко е такъв!

Не, ББ не е фашист, а член БКП - комунистическата партия, и противник на БСП. И двете са фракции на бившата БКП

ТИ ПЪК КЪДЕ СЪЗРЯ ТОЗИ НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИЗЪМ В БОРИСОВ ?? МОЖЕ БИ В ТОВА , ЧЕ ПОДПИСА ДОГОВОР С ЕВРЕЙСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПО СИЛАТА НА КОЙТО ПРЕДОСТАВЯ НА ИЗРАЕЛСКИТЕ ЕВРЕИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ДЕКАРИ ОБРАБОТВАЕМА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ ?? ГОЛЯМ ТЪПАН СИ !!!

За мен най-обидният епитет е КОМУНИСТ! И много добре знам какво значи това. Вярвайте ми от 67-годишният ми житейски опит! Те ме наричаха ФАШИСТ, без да знаят какво е това. Не им се сърдя, те нищо не знаят. Но са зли и отмъстителни, с Дявола в съдружие ще влязат за да си запазят правото да грабят.

Кога да му вярвяме на тоя. Когато казва, че е прочел една книга от Карл Май и то до половинат или когато казва, че е падагог. Тоя явно страда от раздвоение на личноста. Забрави, че е бил пожарникар, забрави че бил мутра, забрави, че е бил охрана на бай Тошо и сега се изживява като педагог. Това не е България. Имам чувството, че живееме в някакъв фантастичен филм и същевременно на ужасите. Мутрите станаха педагози, доценти, мин. председатели и ни дават акъл как да живеем. Остави нас, айде ние сме си ги избрали, ама на Европа дават акъл. Жалкото е, че има още няколко лумпена по форумите, които им вярват и дразнят народа. Ако дядо ми е бил разстрелян от комунистите, какъв ще изглеждам в очите на хората, ако отида и стана личен бодигард на Тодор Живков. Какъв ще изглеждам в очите на хората, като взема щерка на генерал от ДС. Що като взе властта, чак тогава се сети за дядо си. ТАКАВА ПОДЛОГА НЯМА.

ИнДЖИнер -доктора-педагого-мутрист седял в кабинета си и четял книга. Влиза Цвъки и пита:"ШЕФЕ,коя книга читиш? -"КАПИТАЛЪТ" от Карл Май. -ШЕФЕ, ама капиталът е от Карл Маркс. Цецо ,прав си бе.До 85 страница стигнах и още не съм срещнал индианец."

хахахахахаха....направо изби рибата.евала...

Педагог? Макаренко?! Ново амплуа! Боже, какво доживяхме! Полицейски педагог, обаче българският народ не се състои само от милиционери и пожарникари!

BIG AL ::))))) .....Като всеки педагог, защото аз съм доктор на педагогическите науки, знам,..:))))))))-БОКО, ..основни неща: с коя ръка се държи маркуча; как се перат пари- питайте цветито-стотици милиони има , и аз имам, ;как се създават банди -застрахователни- и се лепят лепенки ;как се процедира с конкуренцията- калашници трябват;как се служи на ДС-симеоново и там са все доктори и академици ;как следвам уроците на Тошо и какви кучета са българите;как се баламосват 1-2 милона души- да гласуват за теб ; как се разкриват-почти никога ,поръчковите убийства ;какви приятели и съдружници да имаш-СИК и пашата;какви другари -фуражки и блестящи фирми да подкрепяш-златевци, тимаджий, ЛУК- които добре да дерат нормалния българин ;и изобщо зная добре КАК се ПЕРЕ биография, как да си целият в БЯЛО , ако си имал крими минало,как и кога да си хвърлиш БКП-книжката ;кога да станеш царедворец ; Изобщо , все педагогически науки и способности използувам ..Сега пак очаквам мнооого лапнишарани, които да гласуват пак за мен-доктора на педагогическите науки..:))

Въпросният човек не съм го карал да ме вади от тинята,той се е натискал за постове и власт,а чрез тях и за пари.Не искам нищо от него.Само да се скрие някъде и да не си натрапва простотията.И като обвиняваш другите ,че не са протестирали,ти какво си направил?А Боко?Че той как е протестирал и срещу кого?Във т.нар.възродителен процес участвал,бай Тошо пазел,при царя беше шеф на МВР,при триглавата кмет на София-кога е протестирал?Да не споменаваме мутренските му години...Кога най сетне ще разберете ,че хората имат памет и помнят повече от хлебарките....

През 2009 спасява тройната коалиция от митингуващите студенти, като по негова заповед същите бяха пребити жандармерията!!!

ма той и педагог бил нашичкия...малииии

Чета Ви тъпите коментари и ми дожалява за Вас - дребни душици , които са толкоз злободневни във нета. Човекът се е нагърбил да Ви вади от тинята, дококато Вие мишки седяхте на топло и не протестирахте за нищо толкова години , а сега му правите на Бат Бойко лингвистичен анализ и психологически портрет ,заради Вас сме в тинята.

Хубавото е, че са само около 10-тина "Позитанчета". Стилът им е прозрачен, простичък, по Ленински. Аз лично им пожелавам НЕуспех в коалицията с циганите. Дано червените бабички бъдат успешно насилени и ограбени от коалиционният партньор на БКП/БСП.

Абе ,шарани заблудени ,що си мислите, че Тиквата е по- различен от предишните, а .Ами ,че той и неговата пасмина са утайката на бившето бкп -нереализирали се милиционери , бивши дс кадри, нагли кариеристи,нагли лобисти , корумпирани , необразовани , некомпетентни ,крадливи ... От къде си мислите , че идва вожда ви , а ,..наречен в падземният свят с прозвището- Рапона...Вие слепи ли сте,малоумни ли сте, слабо информирани ли сте , че си затваряте очите пред истината ,че си избрахме една необразована мутра , криминално проявен мафиот , който в по- нормална държава не само ,че нямаше да бъде премиер , а щеше да търка наровете в Алкатрас .Със чиста съвест мога да кажа , че вие сте слепци , балъци ,наивници и не се различавате по нищо от малоумното стадо ,което го избра-беееее....И що си мислите , че всеки , който критикува Тиквата е платен драскач.. Такива са настроенията сред хората , балшинството от народа вече прогледна и ще гласува против ГЕРБ. Това е истината , ако ще да ви изнася,ако ще не , все ми е тая....

На вас герберастите извънреден труд плащат ли ви в събота. А иначе сме в тинята точно заради комунисти нагаждачи като тоя на снимката дето след 10 станаха мутри

А ние не сме слепи и виждаме кои са в герб из цялата страна. Всички милиционери и бивши военни станаха от комунисти гербаджии. На тебе ако ти отърва да мислиш, че бб е различен от Станишев, Добрев и всички от БСП, то недей да мислиш, че българите са малоумници. Може да са наивни и да им се искало да вярват, че тези ще бъдат по-различни, като напуснат БСП и оглавят новото ГЕРБ. Но това вече го видяхме при дъртия от Мадрид. Там бяха същите.

И аз мисля, че ако Борис случайно спечели още един мандат животът ми ще свърши. И не само моя...

можеше да прочете грамата на посланика на САЩ и после да приказва

КАКВА ЗАГУБА!

Когото и да издигнете за президент няма да гласувам за него ! Вземете и се гръмнете със собствените си бухалки, мутри нвщастни.

Все за някои идиот трябва да се гласува, че малцинствата напират за власт.

ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ НА ТОЗИ ЗАСТАНАЛ НА КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА ПОЖАРНИКАР. За изпълнение на програмата за "Енергийна ефективност" същия призовова милиони български домакинства да ТЕГЛЯТ КРЕДИТ който в "в рамките на 3 години ще го изплати и ще излезе на печалба" КАКВО ОЗНАЧАВА ЗА БЮДЖЕТА НА ВСЯКО БЪЛГАРСКО ДОМАКИНСТВО ДА ТЕГЛИ КРЕДИТ ОТ 10 ДО 15 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ДА ИЗВЪРШИ ЕДНИ НИКОМУ НЕНУЖНИ МЕРОПРИЯТИЯ РАЗПИСАНИ В ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ ????? За да напълнем гушите на строителната мафия този нещастник ни ЗАДЪЛЖАВА да ипотекираме жилищата си в условия на страшна икономическа криза!!!!! ПРИЗОВАВА НИ ДА ИЗВЪРШИМ БЕЗУМИЕ В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО ДА ЗАГУБИМ ПОКРИВА НАД ГЛАВАТА СИ!!! Сори Борисов, но това няма да стане. Този филм си го избий от главата. Ако не можеш ние ще ти помогнем.

Това значи,че банките на Цеко Минев и Цветелина първо ще отпуснат кредитите,а после ще приберат апартаментите на хората.

ТОЙ Е ПСИХОПАТ И ДЕБЕЛА ПРОСТА НАГЛА КРАТУНА...НО БГ РАЯТА Е СЪЩАТА..ТОЙ Е ПРОСТО ЕДНА ТИКВА ОБЛЕЧЕНА ВЪВ ВЛАСТ ОТ ДРУГИ ТИКВИ-БАЛЪЦИ!!ГОВЕДА,НЯМА ОПРАВЯНЕ В БГ,,ВИНАГИ СИ Е ТАКА..НЯМА МЪРДАНЕ..ЕГАТИ КЛОАКАТА!! ТРЯБВА ОГЪН ДА Я ГОРИ ИЛИ ПОТОП..ТАКОВА СРАМНО ПЕТНО НА ЗЕМЯТА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА..И ВСИЧКИ ДА СЕ РАЗПРЪСНАТ ПО ПЛАНЕТАТА..КАКТО 2 МЛН. ВЕЧЕ ГО НАПРАВИХА!! БОКО И ДРУГИТЕ ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА-СЕРЕМ ТИ У УСТАТА ДА Я ЗАТЪКНЕМ,АМА МАЛКО Е,НЕ ДОСТИГА!!

Още един мандат и животът ви ще свърши. :)

Някой някъде беше писал, толкова прост на такова високо място не сме имали, и е 100% прав.

Хич да не ви пука д-р Борисов! Тия дето пишат срещу вас са кретени! Те просто не разбират академичната ви мисла. Та мажете филията с мас, ако трябва и някой и друг картоф изкопайте от градината, отворете си Карл Май, че откакто сте оставил книгата на 25 страница, вече взе да мухлясва. Охраната е от вън, никой няма да ви се меша и да иска интервюта в неподходящ момент. Няма да пречат докато набивате бедняшката "баница". Пък и защо трябва да притесняват детенцето, останало на 38 години сирак? Не ги е срам. Безсъвестни и безкрупулни хора. Съжалете го момчето!!!! То така се раздава, разкъсва се от работа, то ленти, то кирки за първи копки, то сутрешно-обедно-вечерни ТВ представления, то....абе, я да замълчим по-добре, а?

А на колко българи живитът свърши под "мъдрото" ръководство на продажните ни политици"

А бат Боко що мисли, че ще има още един мандат?

турция е на светлинни години пред бг ...каква рака се протяга ..и от кои ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Борисов е толкова прост, че дори не знае каква научна степен е защитил /или по-скоро са му дали/. Дипломата му за научна степен е за "кандидат на педагогическите науки", което по-сега действащия Закон за научните степени и научните звания се заменя с "доктор по педагогика". "Доктор на педагогическите науки" е по-високата научна степен, с която Борисов няма нищо общо, както няма интелект и потенциал за сериозни занимания с наука. Логично е толкова примитивен и неук човек да няма и управленски качества.

На мен ми е все тая, кои герб ще обяви за кандидат-президент. Ако не е Борисов, то ще е негова кукла на конци, така, че този въпрос е безкрайно безинтересен в тези тежки за народа времена. Чисто и просто смотаните му опоненти се надяват да се отърват от него, ако се кандидатира за президент. Ако случайно стане президент се надяват да има по-малко влияние върху изпълнителната власт, ако не ще е тежък удар за Борисов. А държавата ни е от зле по-зле. Нали по магистралите щели да идват инвеститорите, а се оказа, че спрямо 2010 г. инвестициите са намалели със 700 млн.лв.

Бойко,като човек ти казвам,не се причислявай към учителската професия,там хората имат морал и не желая да се присламчваш към моралните хора.Моето прозвище е у Учителя и моите съмишленици с морала си ще те свалят от власт,защото нямаш капацитет.Отивай в пожарната,там поне нещата ги разбираш и ще бъдеш полезен.Ти имаше уникален шанс,но го пропусна,възгордя се,а това няма да ти бъде простено от народа,запомни го.От Даскала до Мин. председателя

Бойко,Бобенце,може да имаш мисъл да си полезен,склонен съм да повярвам,че си се отказал от мофижтските си привички,ама нямаш потенциал по полезно ще е ако те няма.Отидиси с добро!

Ти си ненормален бе

Не приятелю, знаеш много добре, че не е луд този които яде от баницата, а този които му я дава.

Г-не, европейските данъкоплатци не работят за поощрения. Там държат да се води точна сметка - Пито - Платено.

ДРУГАРКО , ВИЕ КАЛИТКО ЛИ СТЕ ИЛИ КАЛИТКА ?????

Твоят живот не ме интересува. По.важното е, всеки следващ месец твой власт е смърт за всички българи! Тръгвай си и си гледай бандитския живот!

Българите нямаме нищо общо с комунистите. Освен щетите, които ни нанесохте. Сега, на изборите, имаме шанс, да ви отсвирим, въпреки подкрепата на циганите с които влязохте в коалиция. Но пък червените бабички ще умират щастливи, ограбени изнасилени от Коалиционният партньор на БСП.

С комунистите от ГЕРБ ли имате предвид?

Аксиома на ГЕРБ-БОРИСОВ: Всяка КРИВА линия успоредна на партийната е ПРАВА. Тълкувание- всеки бандит от отбора на ББ е праведен. А даскалчето е комично.

КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ОНЯ ДЕТО НАРИЧАШЕ ВСИЧКИ ,КОИТО СА ПРОТИВ ТИКВАТА И ПАСМИНАТА МУ С ПРОЗВИЩЕТО ДЯДКА ...

Недостойно живее този, който не дава да живеят на другите.

Премиерът ни е много способен и отстоява интересите на държавата.Да е жив и здрав и да бъде все така жизнен, че без него сме за никъде!

способен в какво- може би само в рязането на лентички и показването му всекидневно по всички медии и в играенето на мачлета ...аааа , забравих-способността му да бъде самовлюбен нарцис- аз направих , аз дадох , аз построих ... Осъзнай се , бе баламурник ...

Ние сме най-бързо развиващата се държава от всички ново приети и следваме правилата на ЕС. Нека бъдем поощрени малко поне!

Да, ще получим, поощрение, но за да сме още по-правилни и да улесним ЕС в поощрението нека сr свалим гащите.

ДАНО НЕ ДОЧАКАШ ВТОРИ МАНДАТ, НО АКО ГО ДОЧАКАШ НЯМА ДА ТИ ГО ДАДЕМЕ. СТИГА СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ ПРОСТИ ХОРА КУЧКАРИ-ПОЖАРНИКАРИ, НЕКА ДОЙДЕ НЯКОЙ КОЙТО МИСЛИ ЗА НАРОДА, А НЕ ЗА МАГИСТРАЛИ И ДА ЗНАЕ ЕЗИЦИ ЗА ДА НЕ НИ ИЗЛАГА.

дай някои предложения за такъв :)

ами,как така?нали си избирахте цар,дето мисли за народа си ?комунетата се размечтаха,но се ...

Цървул, няма никаква визия за България гледа само да се похвали.

Да се хвали с нещо, което ще видиме в необозримото ком. Бъдеще? Или пък да е влязъл в коалиция с циганите? Замълчете, Коковци, ние сме ви отписали!

И ти ли си цървул? Какви комунисти и цигани те гонят? Нямаш ли пишка да си играеш ами се вреш в лайната.

BIG AL...:)))) Цветанов: С решението за отнемане на лиценза на Лукойл, можеше да се застраши работата на МВР.:)) :D . A можеше и най- лошото да стане: да спре потокът от мангизи , към съветските другари , другарят Златев да обеднее или да няма дарения за изборите , а те наближават..Как щяхме да поискаме пари за изборите ?? А представете си и по-лошото:ЛУК да започне да плаща корпоративен данък /данък печалба/ !!?? Досега , две години , един лев не са платили хората,..и изведнъж-да плащат !! Може ли такова нещо, такива сурови мерки срещу ЛУК ?? Не съм съгласен !!

Човекът често говори едно, мисли друго.

хубаво заглавие.... но, за съжаление - не това което иска народа да прочете... Боко - един народ се погрижи, живота му да свърши...

Прост човек разбира от всичко.